Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
TM 492
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26 Αυγούστου 2020 20:10

OCTAGON SX88+ SE

Δορυφορικός δέκτης multistream και IPTV Box

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
a5b23c622f2df26b9ddcd3c2df991ec5 XL 23dae6f5

Η γερμανική Octagon διευρύνει την πλούσια γκάμα των δεκτών της με ένα νέο μοντέλο, που παρά το χαμηλό του κόστος διαθέτει πληθωρικές δυνατότητες. Πρόκειται για τον SX88+ SE, ο οποίος είναι 2 σε 1 δορυφορικός δέκτης και IPTV Box που βασίζεται σε λογισμικό Linux. Υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1080p) και αποκωδικοποίηση H.265/HEVC, το μεγάλο του πλεονέκτημα…

Η γερμανική Octagon διευρύνει την πλούσια γκάμα των δεκτών της με ένα νέο μοντέλο, που παρά το χαμηλό του κόστος διαθέτει πληθωρικές δυνατότητες. Πρόκειται για τον SX88+ SE, ο οποίος είναι 2 σε 1 δορυφορικός δέκτης και IPTV Box που βασίζεται σε λογισμικό Linux. Υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1080p) και αποκωδικοποίηση H.265/HEVC, το μεγάλο του πλεονέκτημα όμως είναι η δυνατότητά του να λαμβάνει multistream δορυφορικά σήματα. Επιπλέον, έρχεται με υποστήριξη OSCAM, USB Wi-Fi, IPTV m3u, Stalker, Xtream Codes, YouTube, αλλά και με προ-εγκατεστημένες IPTV εφαρμογές που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες.  

Με τον Octagon SX88+ SE ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια συσκευή που καλύπτει εξαιρετικά όλες τις βασικές του ανάγκες για δορυφορική λήψη και IPTV streaming, μέσα από ένα ενιαίο μενού. Μπορεί να λαμβάνει multistream δορυφορικά σήματα που περιλαμβάνουν τα εξαιρετικά κανάλια της ιταλικής και γαλλικής επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, χωρίς να στερείται τη δυνατότητα να παρακολουθεί και άλλα που εκπέμπονται μέσω κρυπτογράφησης. Μπορεί ακόμα να εκτελεί εγγραφές στα προγράμματα που επιθυμεί και να παρακολουθεί αποθηκευμένες ταινίες έως 1080p ανάλυσης με συμπίεση H.265/HEVC. Επιπλέον, χάρη στην υποστήριξη Stalker και Xtream Codes μπορεί να συνδέεται σε IPTV portals, ενώ μέσω των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών αποκτάει τη δυνατότητα να απολαμβάνει δωρεάν live streaming σε αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια και Video on Demand σε τεράστια ποικιλία περιεχομένου.

Χαρακτηριστικά

Ο Octagon SX88+ SE έρχεται σε μικροσκοπικό μαύρο σασί που έχει διαστάσεις μόλις 125x95x25 χιλιοστών, κάτι που τον καθιστά κατάλληλο για εύκολη μεταφορά και κρύψιμο πίσω από την τηλεόραση. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί καλώδιο επέκτασης με αισθητήρα υπέρυθρων που παρέχεται στη συσκευασία του, η οποία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο με δύο μπαταρίες μεγέθους AAA, καλώδιο HDMI, τροφοδοτικό 12V και δύο φυλλάδια με οδηγίες χρήσης σε αγγλικά και γερμανικά. Η πρόσοψή του διαθέτει 4-ψήφια οθόνη 7 τμημάτων και ενδεικτικό LED λειτουργίας, ενώ στην κάτω πλευρά του είναι τοποθετημένη υποδοχή ανάγνωσης έξυπνης κάρτας. Στην αριστερή πλευρά του βρίσκουμε δύο USB 2.0 θύρες, υποδοχή IR για σύνδεση καλωδίου με αισθητήρα υπέρυθρων και μικροσκοπική οπή RECOVERY για επαναφορά του λογισμικού, ενώ η πίσω εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 12V, θύρες ETHERNET, HDMI και AV, οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου και υποδοχή σύνδεσης δορυφορικού σήματος.

Ο Octagon SX88+ SE βασίζεται σε κλειστού κώδικα λογισμικό Linux και διαθέτει μνήμη RAM 2GB DDR3 και FLASH 1GB SPI NAND. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video MPEG-2/4 @ H.265/H.264, AVS, AVS plus, JPEG/MJPEG HD και ήχου MPEG-1, MPEG-2 Layer 1&2, AAC/HE-AAC, Dolby Digital Plus (AC3), ενώ δίνει έως 1080p (Full HD) ανάλυση στην τηλεόραση. Εξοπλίζεται με δορυφορικό tuner IC RDA5815m της RDA Microelectronics που είναι τύπου DVB-S2 και όχι DVB-S2X, με αποτέλεσμα να μη δέχεται χειροκίνητη εισαγωγή τιμών PLS για την αποδιαμόρφωση των multistream σημάτων. Επειδή όμως οι κωδικοί PLS είναι ενσωματωμένοι στο λογισμικό της συσκευής, εκτελώντας τυφλή αναζήτηση, ή ανίχνευση αναμεταδότη που έχει προστεθεί χειροκίνητα, ο δέκτης μπορεί να αναγνωρίζει και να αποδιαμορφώνει τα multistream σήματα, λαμβάνοντας έτσι τα κανάλια που μεταφέρονται μέσα από αυτά. Υπάρχει άριστη συμβατότητα με τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1, DiSEqC 1.2 και USALS, ενώ χάρη στην υποστήριξη του emulator OSCAM ο δέκτης διαθέτει και δυνατότητες αποκρυπτογράφησης. Για τη σύνδεση στο Internet εξοπλίζεται με θύρα Ethernet 10/100Mbps, μπορεί όμως να συνδέεται και ασύρματα μέσω Wi-Fi USB adapter ή 3G USB modem. Διαθέτει web interface για σύνδεση από υπολογιστή που επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή ρυθμίσεων, ενώ υποστηρίζει και FTP σύνδεση. Έχει δυνατότητα να εκτελεί λειτουργίες time-shift, ζωντανών ή προγραμματισμένων εγγραφών και εμφάνισης 7ήμερου ηλεκτρονικού οδηγού πολλαπλών προγραμμάτων, ενώ μπορεί να αναπαράγει AVI, MKV, WMA, BMP, JEPG, MP3 και άλλους τύπους αποθηκευμένων αρχείων. Λειτουργεί επίσης ιδανικά ως IPTV Box, καθώς υποστηρίζει Stalker, Xtream Codes και IPTV streaming μέσω m3u λίστας αναπαραγωγής, ενώ με τη χρήση των εξαιρετικών δωρεάν εφαρμογών WebTV, FREE TV, YouTube και Internet radio επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε πλουσιότατο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό περιεχόμενο.

Μενού

Ο Octagon SX88+ SE διαθέτει πολύγλωσσο μενού (και με ελληνικά) που αποτελείται από 4 ξεχωριστές κάρτες, οι οποίες περιλαμβάνουν εικονίδια που στην πλειοψηφία τους ενεργοποιούν σχετικές IPTV λειτουργίες. Οι κάρτες του μενού εμφανίζονται σε κάθετη κύλιση με τη βοήθεια των πλήκτρων κατεύθυνσης του τηλεχειριστηρίου και η πρώτη από αυτές, που είναι και η κεντρική, περιλαμβάνει τα εικονίδια Stalker Portal, WebTV, YouTube, Xtream Server, FREE TV, FREE RADIO, “Ρυθμίσεις” και “Ρυθμίσεις Wi-Fi”. Τα 6 πρώτα ενεργοποιούν αντίστοιχες λειτουργίες, ενώ από τις Ρυθμίσεις Wi-FI ρυθμίζουμε την ασύρματη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο που προϋποθέτει τη χρήση ενός Wi-Fi USB adapter. Το εικονίδιο “Ρυθμίσεις” μας μεταφέρει στο κυρίως μενού των ρυθμίσεων που περιλαμβάνει 5 επιμέρους κάρτες, “Ρυθμίσεις”, “PVR”, “Δίκτυο”, “Εγκατάσταση” και “Channels editor”. Από τις “Ρυθμίσεις” μπορούμε να ρυθμίσουμε την εικόνα, τον ήχο, τη γλώσσα, το Wi-Fi, τη χρονική ζώνη, το CAM και διάφορες άλλες παραμέτρους, ενώ μπορούμε να εκτελέσουμε ενημέρωση λογισμικού και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Από το “PVR” πραγματοποιούμε σχετικές ρυθμίσεις και αναζητούμε αρχεία και εγγραφές που περιλαμβάνονται σε συνδεδεμένο αποθηκευτικό μέσο, ενώ στο “Δίκτυο” βρίσκουμε τη λίστα των προ-εγκατεστημένων IPTV εφαρμογών της συσκευής. Από την “Εγκατάσταση” εισάγουμε τις ρυθμίσεις της δορυφορικής μας λήψης, εκτελούμε σάρωση και μπορούμε να αποθηκεύσουμε ή να εισάγουμε αρχείο έτοιμων ρυθμίσεων, ενώ το “Channels editor” παρέχει επιλογές δημιουργίας λίστας αγαπημένων και διαγραφής καναλιών. Πηγαίνοντας πίσω στο κεντρικό μενού, η δεύτερη από τις 4 κάρτες του περιλαμβάνει τα εικονίδια ενημέρωσης λογισμικού, πληροφοριών, εγκατάστασης, Internet radio, καιρού, CAM Setting, PVR και Channels editor. Στη τρίτη κάρτα βρίσκουμε τα εικονίδια Backup & recovery, IPTV, m3u IPTV, ARD MEDIATHEK, ZDF MEDIATHEK, ORF MEDIATHEK, EDEM και E2 TV, ενώ η τέταρτη περιλαμβάνει τα TRT TVTHEK, Nasche TV  και MYTV.

Λειτουργία δέκτη

Να αναφέρουμε αρχικά ότι η ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-Fi USB adapter λειτουργεί απολύτως σταθερά, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις δοκιμές μας καθώς τη χρησιμοποιήσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκειά τους. Η τυφλή αναζήτηση λειτουργεί πραγματικά άψογα και επιτρέπει στο δέκτη να λαμβάνει τα κανάλια που μεταδίδονται μέσω multistream εκπομπής. Ενδεικτικά, στο δορυφόρο Eutelsat 9.0E που μεταδίδει μέσα από multistream συχνότητές του τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της ιταλικής Mediaset, η τυφλή αναζήτηση που εκτελέσαμε ολοκληρώθηκε σε 15 περίπου λεπτά. Ο εντοπισμός των καναλιών μέσα από τη λίστα τους είναι πανεύκολος, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε ταξινόμηση κατά όνομα, κατά αναμεταδότη, κατά HD/SD κ.λπ. Για το ξεκλείδωμα κρυπτογραφημένων καναλιών απαιτείται η χρήση των δύο διαθέσιμων emulators μέσα από το μενού ρυθμίσεων του CAM. Επιλέγοντας THCAM μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου για να εισάγουμε χειροκίνητα τα κλειδιά που επιθυμούμε, ή να τα φορτώσουμε μέσω ενός USB stick. Η επιλογή όμως που προτείνουμε είναι το OSCAM, καθώς μπορούμε να το επεξεργαστούμε κατάλληλα σε οποιονδήποτε windows ή macOS υπολογιστή και χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα FTP client (π.χ. FileZilla) να το αποστείλουμε στη συνέχεια τροποποιημένο στο δέκτη. Ο emulator λειτουργεί άψογα, πράγμα που μας επέτρεψε να αποκρυπτογραφήσουμε με επιτυχία τα ελληνικά BISS κανάλια της DIGEA που εκπέμπουν από το δορυφόρο Eutelsat στις 3 μοίρες ανατολικά, αλλά και αυτά της ΕΡΤ που μεταδίδει ο Hellas Sat από τις 39 μοίρες ανατολικά. Η χρήση του  “Channels editor” μας βοήθησε να τοποθετήσουμε τα ελληνικά κανάλια σε λίστα αγαπημένων, ώστε η πλοήγηση ανάμεσα σε αυτά να είναι εύκολη και άμεση. Με τη σύνδεση αποθηκευτικού μέσου ενεργοποιείται η λειτουργία PVR. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο και εκτελέσαμε εγγραφή σε ζωντανό πρόγραμμα πατώντας απλά το χαρακτηριστικό πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου, αλλά και προγραμματισμένη με επιλογή γεγονότος μέσα από το EPG. Δοκιμάσαμε επίσης την αναπαραγωγή αποθηκευμένων αρχείων που περιείχε ο δίσκος μας, εκτελώντας την αναζήτησή τους μέσα από το μενού PVR. Η αναπαραγωγή όλων των video με ανάλυση HD και συμπίεση H.265/HEVC εκτελέστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, να αναφέρουμε όμως ότι δεν αναγνωρίστηκαν τα ελληνικά από αρχεία εξωτερικών υπότιτλων.

Λειτουργία IPTV Box

Με τη χρήση της εφαρμογής E2 TV, ο Octagon SX88+ SE μπορεί να χειρίζεται μέσω streaming τα προγράμματα ενός Enigma2 δέκτη που βρίσκεται στο ίδιο οικιακό δίκτυο. Ουσιαστικά δηλαδή ενεργοποιείται multiroom θέαση του Enigma2 δορυφορικού δέκτη που βρίσκεται τοποθετημένος σε ένα άλλο δωμάτιο, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης καλωδίωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η λειτουργία του Enigma2 δέκτη με image που υποστηρίζει την πρόσφατη έκδοση του Open Web Interface, π.χ. OpenATV, OpenHDF, OpenNFR ή OpenEight.

Λειτουργώντας ιδανικά ως IPTV Box, η συσκευή παρέχει πλούσιες επιλογές για εκτέλεση IPTV streaming. Μία από αυτές είναι η εφαρμογή IPTV την οποία και δοκιμάσαμε, αναζητώντας αρχεία μορφής m3u με έτοιμες λίστες αναπαραγωγής που περιείχε ο συνδεδεμένος δίσκος μας, ώστε να εκτελέσουμε live streaming σε πλήθος τηλεοπτικών καναλιών, κάτι που κάναμε με απόλυτη επιτυχία. Η εφαρμογή του YouTube λειτουργεί εξαιρετικά, με την αναζήτηση τίτλων και τη ροή των video υψηλής ανάλυσης να εκτελούνται χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκιμάσαμε επίσης την εφαρμογή Xtream Server, αποστέλλοντας εύκολα στο δέκτη τα στοιχεία ενεργού λογαριασμού μέσω του web interface από τον υπολογιστή. Η εξαιρετική συμβατότητα της εφαρμογής μας επέτρεψε να συνδεθούμε σε server και να εκτελέσουμε απροβλημάτιστα live streaming στα τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρει. Δύο ακόμα εφαρμογές με εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι οι WebTV και FREE TV. Ανοίξαμε την WebTV και πληκτρολογήσαμε το προ-επιλεγμένο password 2020 που απελευθερώνει την πρόσβασή μας σε αυτήν. Εδώ βρίσκουμε κυρίως VoD περιεχόμενο που είναι πολύ πλούσιο και ταξινομείται σε θεματικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ δεν απουσιάζουν και τα live κανάλια. Ομοίως, για την πρόσβαση στη FREE TV πληκτρολογούμε το προ-επιλεγμένο password 1010. Η εφαρμογή περιλαμβάνει αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια που είναι ταξινομημένα κατά χώρα, στα οποία βρίσκονται δημοφιλή ξένα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του χρήστη, αλλά και πληθώρα ελληνικών που καλύπτουν τις ανάγκες του. Μία ακόμα εφαρμογή που αξίζει ξεχωριστή αναφορά είναι το Internet radio, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε αμέτρητους ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίδουν τα προγράμματά τους με πεντακάθαρο ήχο. Χωρισμένοι σε θεματικές κατηγορίες και κατά χώρα ώστε να εντοπίζονται εύκολα, αποτελούν κορυφαία επιλογή για τους φανατικούς φίλους του ραδιοφώνου. Τέλος, η εφαρμογή του καιρού χρησιμοποιείται για την ενημέρωση της τρέχουσας θερμοκρασίας και της πρόγνωσης των επόμενων 4 ημερών, προβάλλοντας σχετική κάρτα για την τοποθεσία που θα επιλέξει ο χρήστης.

{gallery}32287{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...