Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
26 Οκτωβρίου 2020 20:14

Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-21

Από πού μπορείτε να παρακολουθείτε τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
37b661ece8c4d523927e09b042857b7b XL bb2af603

Προσαρμοσμένες στις ειδικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού, οι αθλητικές διοργανώσεις της νέας σεζόν ξεκίνησαν με την ελπίδα να εξελιχθούν μέχρι το τέλος της ομαλά. Στο άρθρο που θα διαβάσετε, η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ περιγράφει αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί ο αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-21, αναφέροντας τι μπορείτε να παρακολουθείτε από Nova και COSMOTE TV…

Προσαρμοσμένες στις ειδικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού, οι αθλητικές διοργανώσεις της νέας σεζόν ξεκίνησαν με την ελπίδα να εξελιχθούν μέχρι το τέλος της ομαλά. Στο άρθρο που θα διαβάσετε, η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ περιγράφει αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί ο αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-21, αναφέροντας τι μπορείτε να παρακολουθείτε από Nova και COSMOTE TV, καθώς και από τα ελεύθερα επίγεια κανάλια. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για το αθλητικό περιεχόμενο των δημοφιλέστερων ξένων συνδρομητικών πακέτων που λαμβάνονται δορυφορικά στη χώρα μας.

Η υποχρεωτική απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα αποτελεί έναν παράγοντα που είναι λογικό να αυξήσει την τηλεθέαση των αθλητικών μεταδόσεων. Με δεδομένο μάλιστα ότι σχεδόν όλες οι δημοφιλείς διοργανώσεις καλύπτονται από Nova και COSMOTE TV, υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αναμενόμενη η καταγραφή αύξησης ενεργών συνδρομών στις αντίστοιχες πλατφόρμες. Όμως, η οικονομική κατάσταση που έχει παγιωθεί εδώ και χρόνια στη χώρα μας,  μειώνει συνεχώς το πραγματικό εισόδημα όσων αμείβονται με μισθούς, διαμορφώνοντάς τους σε τέτοιο ύψος, που ειδικά για τους νεότερους ηλιακά φιλάθλους, κάνουν απαγορευτική την αγορά μιας νέας συνδρομής. Έτσι, ένα φιλικό σπίτι ή το κάθισμα ενός καταστήματος καφέ που διαθέτει επαγγελματική συνδρομή, αποτελούν πολλές φορές μονόδρομο για την τηλεθέαση ενός αγώνα. Ανασταλτικός παράγοντας στην αναμενόμενα αυξημένη φετινή τηλεθέαση, θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό νέο lockdown, καθώς θα περιόριζε δραστικά τη δυνατότητα πρόσβασης σε όσους δεν είναι συνδρομητές. Ο κορωνοϊός απειλεί όμως και τις ίδιες τις διοργανώσεις, καθώς μπορεί οι λίγκες να δηλώνουν αποφασισμένες για την σε κάθε περίπτωση ολοκλήρωσή τους, όμως καμία δεν απαντάει τι θα γίνει στο ενδεχόμενο επιδημίας κρουσμάτων, που θα καθιστά αδύνατη την τέλεση ενός ή περισσοτέρων αγώνων. Η αρχή έγινε ήδη με τον αγώνα της ιταλικής Serie A Juventus-Napoli, όπου μετά από το αλαλούμ που προκλήθηκε μεταξύ ομοσπονδίας και υγειονομικών αρχών της χώρας, ανακοινώθηκε τελικά η αναβολή του από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας! Και βέβαια, μέσα σε όλα αυτά να μην ξεχνάμε ότι έχει μετατεθεί για το 2021 η διοργάνωση του Euro 2020, που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου, οπότε γίνεται κατανοητό ότι δεν υπάρχει φέτος η δυνατότητα να επεκταθεί χρονικά η σεζόν, τουλάχιστον όχι, όσο η περσινή. Έχοντας λοιπόν υπόψη μας αυτό το κλίμα γενικής αμφιβολίας, ας δούμε πώς είναι διαμορφωμένος ο αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-21, ξεκινώντας από τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της χώρας. 

Nova

Όλη η Super League και η Euroleague στο πιάτο σας!

Η αιχμή του αθλητικού προγράμματος της Nova είναι και φέτος το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League Interwetten, όπως είναι πλέον η νέα ονομασία της γνωστής μας Α’ Εθνικής κατηγορίας. Με ενισχυμένο μάλιστα πρόγραμμα μεταδόσεων σε σχέση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, καθώς παρά την απουσία κεντρικής διαχείρισης απέκτησε τα εντός έδρας δικαιώματα και των 14 ομάδων, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει και πάλι στους φιλάθλους όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιστροφή του ΠΑΟΚ, ενώ προσθήκη της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής είναι αυτή του (αναμενόμενα απογοητευτικού) Παναθηναϊκού, που αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση της Nova.

Το ποδοσφαιρικό μενού της πλατφόρμας συμπληρώνεται με μερικά από τα σπουδαιότερα ξένα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, μέσα από τα κανάλια novasports μεταδίδονται αγώνες από την ιταλική Serie A TIM, τις γαλλικές Ligue 1 Conforama και Ligue 2, την ολλανδική Eredivisie, την αγγλική EFL Championship και το αμερικάνικο MLS. Επιπλέον, μεταδίδονται αγώνες από το αγγλικό Carabao Cup (πρώην League Cup), το γερμανικό κύπελλο DFB-Pokal, το γαλλικό Coupe de France, το γαλλικό Coupe de la Ligue (League Cup) και το Türkiye Kupasi (κύπελλο Τουρκίας).

Συνεχίζεται και φέτος η κάλυψη της Euroleague Basketball, η οποία αποτελεί φιλέτο του αθλητικού μενού που διαθέτει η Nova για τους συνδρομητές της. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πιστοί στο παρόν που δίνουν κάθε χρόνο στην κορυφαία διεθνή διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχοντας όμως σε σχέση με το παρελθόν θεωρητικά λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των playoffs. Η διοργάνωση βέβαια είναι απρόβλεπτη και αυτό είναι που την κάνει συναρπαστική, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα των πρώτων κιόλας αγώνων. Συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας σε ένα πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών που διεξάγονται κάθε εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και 7 διπλές, όπου θα έχουμε αγώνες κάθε μέρα από Τρίτη έως Παρασκευή. Υπάρχει πλήρης κάλυψη της διοργάνωσης που συμπληρώνεται ιδανικά από την εκπομπή Super Euroleague, η οποία ξεκινάει με pregame και συνεχίζει με postgame αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που συμμετέχει ελληνική ομάδα. Μεταδίδονται ζωντανά όλα τα ματς της κανονικής περιόδου, των playoffs και του Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στη Lanxess Arena της Κολωνίας από 28 έως 30 Μαΐου του 2021. Επίσης, υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του EuroCup, στο οποίο υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του Προμηθέα Πάτρας.

Για τους φίλους του τένις υπάρχει κάλυψη του Roland Garros και του Wimbledon, η διεξαγωγή του οποίου αναβλήθηκε για φέτος και μεταφέρθηκε τον Ιούλιο του 2021, ενώ το αθλητικό περιεχόμενο της Nova συμπληρώνουν οι μεταδόσεις του Eurosport από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, τους ποδηλατικούς γύρους και τα τουρνουά Snooker.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Super League Interwetten, Ιταλική Serie A TIM, Γαλλική Ligue 1 Conforama, Γαλλική Ligue 2, Αγγλική EFL Championship, Ολλανδική Eredivisie, Αμερικάνικο πρωτάθλημα MLS, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Αγγλικό Carabao Cup, Γερμανικό κύπελλο DFB-Pokal, Türkiye Kupasi (κύπελλο Τουρκίας)

Μπάσκετ: Euroleague Basketball, EuroCup Basketball

Τένις: Roland Garros, Wimbledon

Άλλες διοργανώσεις: Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross (Eurosport), Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike (Eurosport), ποδηλατικοί γύροι (Eurosport), τουρνουά Snooker (Eurosport)

COSMOTE TV

Όλη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Δε χωράει καμία αμφιβολία ότι όλη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίζει και φέτος μπάλα στα κανάλια COSMOTE SPORT. Κορυφαίο προϊόν της πλατφόρμας είναι το UEFA Champions League, όπου αγωνίζονται οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για τη διοργάνωση είναι έτσι κι αλλιώς τεράστιο, ενώ αυξάνεται ακόμα περισσότερο λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ομάδα τοποθετήθηκε μετά από κλήρωση στον 3ο όμιλο και το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων της έχει ως εξής:

1η αγωνιστική / 21 Οκτωβρίου (22:00): Ολυμπιακός – Olympique de Marseille

2η αγωνιστική / 27 Οκτωβρίου (22:00): FC Porto – Ολυμπιακός

3η αγωνιστική / 3 Νοεμβρίου (22:00): Manchester City – Ολυμπιακός

4η αγωνιστική / 25 Νοεμβρίου (19:55): Ολυμπιακός – Manchester City

5η αγωνιστική / 1 Δεκεμβρίου (22:00): Olympique de Marseille – Ολυμπιακός

6η αγωνιστική / 9 Δεκεμβρίου (22:00): Ολυμπιακός – FC Porto

Εκτός των αγώνων του Ολυμπιακού, μεταδίδονται ζωντανά όλα ανεξαιρέτως τα ματς της διοργάνωσης έως και τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Atatürk της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο 29 Μαΐου 2021. Θυμίζουμε ότι υπάρχει διπλή ζώνη μετάδοσης 19:55 και 22:00 σε κάθε αγωνιστική, η οποία διεξάγεται Τρίτη και Τετάρτη.

Η δεύτερη διοργάνωση της UEFA, που είναι το Europa League, καλύπτεται επίσης μέσα από την πλατφόρμα της COSMOTE TV. Φέτος μάλιστα υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, με τη συμμετοχή των δικέφαλων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που όπως είναι φυσικό προσθέτει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ισχύει κι εδώ η ίδια διπλή ζώνη μετάδοσης για κάθε αγωνιστική, η οποία διεξάγεται την επόμενη μέρα από την αντίστοιχη του Champions League, δηλαδή Πέμπτη. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων των αγώνων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική / 22 Οκτωβρίου: ΠΑΟΚ – Ομόνοια (19:55), SC Braga – ΑΕΚ (22:00)

2η αγωνιστική / 29 Οκτωβρίου: ΑΕΚ – Leicester City (19:55), Granada  – ΠΑΟΚ (22:00)

3η αγωνιστική / 5 Νοεμβρίου: ΠΑΟΚ – PSV Eindhoven (19:55), Zorya Luhansk – ΑΕΚ (22:00)

4η αγωνιστική / 26 Νοεμβρίου: ΑΕΚ – Zorya Luhansk (19:55), PSV Eindhoven – ΠΑΟΚ (22:00)

5η αγωνιστική / 3 Δεκεμβρίου: ΑΕΚ – SC Braga (19:55), Ομόνοια – ΠΑΟΚ (22:00)

6η αγωνιστική / 10 Δεκεμβρίου: ΠΑΟΚ – Granada (19:55), Leicester City – ΑΕΚ (22:00)

Το ποδοσφαιρικό μενού της COSMOTE TV συμπληρώνουν ιδανικά τα εμπορικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι συνδρομητές της πλατφόρμας μπορούν να παρακολουθούν όλη τη δράση από την αγγλική Premier League, την ισπανική LaLiga Santander, τις γερμανικές Bundesliga και Bundesliga 2, καθώς και την πορτογαλική Liga NOS. Υπάρχει επίσης κάλυψη του Nations League, με ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας και άλλων ακόμα ματς, καθώς και των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2020.

Χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση για τα δικαιώματα του NBA, αναμένεται να ανανεωθεί η πολυετής συμφωνία της COSMOTE TV με την NBA Global Media Distribution. Η σεζόν 2020-21 άλλωστε, αναμένεται να ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, καθώς οι τελικοί της προηγούμενης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μόλις μέρες. Οι ζωντανές  μεταδόσεις περιλαμβάνουν τα NBA Global Games, τη Regular Season, την Post season (Playoff), το NBA All Star Game, τα Conference Finals, τα NBA Finals, το NBA Draft που ειδικά φέτος μεταφέρθηκε στις 18 Νοεμβρίου και αγώνες από το γυναικείο πρωτάθλημα WNBA. Το μπασκετικό πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές μεταδόσεις αγώνων από τα πρωταθλήματα της ισπανικής ACB Liga Endesa, της ρωσικής VTB United League και της Turkish Basketball League, ενώ υπάρχει και κάλυψη του ισπανικού κυπέλλου Copa del Rey.

Σε ότι αφορά τα άλλα σπορ, μεταδίδονται αγώνες βόλεϊ από το CEV Champions League Ανδρών / Γυναικών, τουρνουά τένις ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500, ATP Masters 250 και Davis Cup, χάντμπολ από το EHF Champions League και τη γερμανική LIQUI MOLY Bundesliga, ποδοσφαίρου σάλας από το Futsal Champions League, UFC και WBC. Τέλος, για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχει εξαιρετική δράση από τις πίστες των Formula 1, WRC και Moto GP.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Champions League, Europa League, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Bundesliga 2, Liga NOS, Nations League, playoffs πρόκρισης Euro 2020

Μπάσκετ: NBA (;), ACB Liga Endesa, VTB United League, Turkish Basketball League, Copa del Rey

Τένις: ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500, ATP Masters 250, Davis Cup

Βόλεϊ: CEV Champions League Ανδρών / Γυναικών

Χάντμπολ: EHF Champions League, LIQUI MOLY Bundesliga

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Formula 1, WRC, Moto GP

Άλλες διοργανώσεις: UFC (πολεμικές τέχνες), WBC (πυγμαχία)

Ελεύθερα κανάλια

Πρόσβαση χωρίς συνδρομή σε σημαντικές διοργανώσεις

Η ΕΡΤ προχώρησε σε συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ για τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Basket League. Τα 12 μέλη του συνδέσμου αποφάσισαν μετά από πάρα πολλά χρόνια να υπάρξει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έσπασαν τα συμβόλαια που είχαν με την COSMOTE TV. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πλέον οι αγώνες της Α1 θα μεταδίδονται ελεύθερα από τη Δημόσια Τηλεόραση, με το πρώτο τζάμπολ της σεζόν να έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου. Σημαντική είναι η συμφωνία της ΕΡΤ και με την ΕΣΑΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League, η οποία προβλέπει την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ελεύθερα επίσης θα μεταδοθούν και οι αγώνες του Euro 2020, η διεξαγωγή του οποίου μετατέθηκε λόγω κορωνοϊού από την UEFA για το καλοκαίρι του 2021, όμως για λόγους εμπορικής εκμετάλλευσης αποφασίστηκε να διατηρηθεί η αρχική ονομασία Euro 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια διοργάνωση θα μεταδοθεί από ένα κανάλι της ιδιωτικής τηλεόρασης, τον ANT1. Πρόκειται για το 16ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της UEFA που είναι γνωστό στους παλαιότερους ως Κύπελλο Εθνών Ευρώπης, στο οποίο θα συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες χωρισμένες σε 6 ομίλους. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από την Παρασκευή 11 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου του 2021 σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ οι 2 ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.  

Τέλος, είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει ελεύθερη κάλυψη στα κύπελλα Αγγλίας και Ιταλίας που προς το παρόν είναι χωρίς τηλεοπτική στέγη, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αγώνες τους την προηγούμενη σεζόν μεταδόθηκαν από το MEGA.

Αθλητικές μεταδόσεις

Διοργανώσεις: Basket League (ΕΡΤ), Volley League (ΕΡΤ), Euro 2020 (ANT1)

SKY UK

Το δημοφιλέστερο ξένο συνδρομητικό πακέτο

Η βρετανική έκδοση του SKY προτιμάται από αρκετούς Έλληνες χρήστες, ενώ είναι διαχρονικά το δημοφιλέστερο ξένο συνδρομητικό πακέτο στη χώρα μας. Προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με κορυφαία ποιότητα εικόνας, καλύπτοντας τις δημοφιλέστερες αθλητικές διοργανώσεις μέσα από 8 αποκλειστικά κανάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα προσθήκης του BT Sport, που διευρύνει σε τεράστιο βαθμό το τηλεοπτικό υλικό που προσφέρεται στους συνδρομητές. Όπως είναι φυσικό, το βάρος δίνεται στο πρωτάθλημα της Premier League, καθώς μεταδίδονται 146 αγώνες που γίνονται, συνολικά 207 με την προσθήκη του BT Sport. Μεταδίδει ζωντανούς αγώνες από τα πρωταθλήματα Sky Bet League One και Sky Bet League Two της EFL (English Football League), καθώς και τα σπουδαιότερα ματς της Sky Bet Championship. Μεταδίδει τους σημαντικότερους αγώνες του Carabao Cup, με αποκλειστική special κάλυψη του τελικού. Υπάρχει επίσης κάλυψη της σκωτσέζικης SPFL (Scottish Professional Football League), καθώς και ζωντανές μεταδόσεις από το UEFA Nations League, προκριματικών και φιλικών αγώνων εθνικών ομάδων. Επιπλέον, μέσω του BT Sport καλύπτονται τα UEFA Champions League, Europa League και Women’s Super League, το Emirates FA Cup (Κύπελλο Αγγλίας) και η γερμανική Bundesliga.

Σε ότι αφορά τα άλλα σπορ, το τένις καλύπτεται με ζωντανές μεταδόσεις από τουρνουά ATP Masters 1000, ATP Masters 500 και ATP World Tour Finals. Μέσω του αποκλειστικού καναλιού Sky Sports F1 καλύπτεται η Formula 1 με όλα τα δοκιμαστικά, τα προκριματικά και τους αγώνες της. Από το Sky Sports Golf μεταδίδονται τα Open, Ryder Cup, PGA, LPGA και άλλα τουρνουά του γκολφ, ενώ από το Sky Sports Cricket μεταδίδονται Indian Premier League, T20 και διεθνείς αγώνες κρίκετ. Το κανάλι Sky Sports NFL είναι ένα 24ωρο αποκλειστικό κανάλι για το NFL που αποτελεί την τηλεοπτική στέγη της Betfred Super League του ράγκμπι, ενώ το Sky Sports Arena καλύπτει το πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA με ζωντανές μεταδόσεις και κλασσικούς αγώνες. Τέλος, από το BT Sport καλύπτονται το ράγκμπι με μεταδόσεις από το Gallagher Premiership Rugby και το ευρωπαϊκό Heineken Champions Cup, το UFC, το WWE και το Moto GP. 

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Premier League, Sky Bet Championship, Sky Bet League One, Sky Bet League Two, SPFL, Carabao Cup, Nations League, playoffs πρόκρισης Euro 2020 / (BT Sports) Champions League, Europa League, Women’s Super League, Emirates FA Cup, Bundesliga

Μπάσκετ: NBA

Τένις: ATP Masters 1000, ATP Masters 500, ATP World Tour Finals

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Formula 1 / (BT Sports) Moto GP

Άλλες διοργανώσεις: Γκολφ (Open, Ryder Cup, PGA, LPGA), Κρίκετ (IPL, T20), Ράγκμπι (NFL, Betfred Super League) / (BT Sports) Ράγκμπι (Gallagher Premiership Rugby, Heineken Champions Cup), UFC, WWE

SKY DE

Με έμφαση στη Bundesliga

Το sport πακέτο του SKY DE διαθέτει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, δίνοντας έμφαση στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει πλήρης κάλυψη των πρωταθλημάτων Bundesliga και Bundesliga 2 με 572 συνολικά ζωντανές μεταδόσεις, ενώ μεταδίδονται ζωντανά και οι 63 αγώνες του Κυπέλλου DFB Pokal. Επιπλέον, μεταδίδονται ζωντανά όλα τα ματς του UEFA Champions League και 232 ματς από την αγγλική Premier League, ενώ υπάρχει κάλυψη του πρωταθλήματος tipico Bundesliga της Αυστρίας. Οι συνδρομητές του Sky DE μπορούν με μια μηνιαία χρέωση 5,99 ευρώ το μήνα να προσθέσουν το εξαιρετικό πακέτο trend Sports που περιλαμβάνει τα κανάλια Sport1+, EDGE sport, eSports1 και SPORTDIGITAL FOOTBALL, τα οποία καλύπτουν τα εξής ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα: Liga NOS (Πορτογαλία), Eredivisie (Ολλανδία), Sky Bet Championship (Αγγλία), Jubiler Pro League (Βέλγιο), Premier Liga (Ρωσία), Fortuna Liga (Τσεχία), MLS (Βόρεια Αμερική), A-League (Αυστραλία), J. League (Ιαπωνία), Chinese Super League (Κίνα), Copa Libertadores (Νότια Αμερική), CONCACAF Champions League (Κεντρική Αμερική), Copa de La Superliga (Κύπελλο Αργεντινής) και Copa do Brasil (Κύπελλο Βραζιλίας).

Το αθλητικό πακέτο του Sky DE περιλαμβάνει όμως και άλλα σπορ, καθώς καλύπτονται: Η Formula 1 με όλα τα δοκιμαστικά, τα προκριματικά και τους αγώνες. Το μπάσκετ, με 48 παιχνίδια από τη Basketball Superliga της Αυστρίας, συμπεριλαμβανομένων του Final Four, του All Star Day και του Super Cup. Το χάντμπολ, με όλους τους αγώνες της γερμανικής LIQUI MOLY Bundesliga και επιλεγμένα ματς του DHB Cup. Το τένις, με ζωντανές μεταδόσεις από το Roland Garros (Γαλλικό Open) και το Wimbledon, όλους τους αγώνες των Nitto ATP Finals και του ATP Cup, την πλήρη σειρά ATP Masters 1000 και επιλεγμένα τουρνουά ATP 250 και 500. Το χόκεϊ, με πάνω από 50 ζωντανές μεταδόσεις αγώνων του πρωταθλήματος ICE Hockey League της Αυστρίας. Και τέλος το γκολφ, με ζωντανές μεταδόσεις των τουρνουά US PGA Tour, European Tour και Ryder Cup.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Bundesliga, Bundesliga 2, DFB Pokal, Premier League,  tipico Bundesliga, UEFA Champions League / (trend Sports) Liga NOS, Eredivisie, Sky Bet Championship, Jubiler Pro League, Premier Liga, Fortuna Liga, MLS, A-League, J. League, Chinese Super League, Copa Libertadores, CONCACAF Champions League, Copa de La Superliga, Copa do Brasil  

Μπάσκετ: Basketball Superliga

Τένις: Roland Garros, Wimbledon, Nitto ATP Finals, ATP Cup, ATP Masters 1000, ATP 250, ATP 500

Χάντμπολ: LIQUI MOLY Bundesliga, DHB Cup

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Formula 1

Άλλες διοργανώσεις: Χόκεϊ (ICE Hockey League), Γκολφ (US PGA Tour, European Tour, Ryder Cup)

SKY ITALIA

Πληρέστατο αθλητικό πακέτο με βαρύτητα στο Campionato

Η ιταλική έκδοση του SKY είναι αρκετά δημοφιλής στη χώρα μας και διαθέτει sport πακέτο που περιλαμβάνει πλουσιότατο περιεχόμενο. Όπως είναι φυσικό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Serie A TIM, καλύπτοντάς την μέσα από τα 3 αποκλειστικά κανάλια Sky Calcio που μεταδίδουν τους 7 από τους 10 αγώνες κάθε αγωνιστικής. Το πακέτο διαθέτει επίσης 8 αποκλειστικά κανάλια Sky Sport, που καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα διοργανώσεων όχι μόνο από το ποδόσφαιρο, αλλά και από άλλα σπορ. Μεταδίδονται όλοι οι αγώνες των UEFA Champions League και Europa League, καθώς και 5 ματς κάθε αγωνιστικής από την αγγλική Premier League, 3 από τη γερμανική Bundesliga και 1 από τη σκωτσέζικη SPFL. Υπάρχει κάλυψη του NBA, με μεταδόσεις (έως 3 αγώνες καθημερινά) από την κανονική περίοδο, το All Star, τα playoffs, τους τελικούς περιφέρειας και τους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ μεταδίδονται και οι αγώνες της ιταλικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τις διοργανώσεις της FIBA. Καλύπτονται ζωντανά όλα τα δοκιμαστικά, τα προκριματικά και οι αγώνες των Formula 1, MotoGP, Moto2 και Moto3, καθώς και όλοι οι γύροι του World Superbike. Μεταδίδονται όλα τα τουρνουά ATP Masters 1000, το Wimbledon και οι τελικοί Nitto ATP του τένις. Υπάρχει κάλυψη των European Tour, PGA Tour και Ryder Cup του γκολφ, καθώς και μεταδόσεις ράγκμπι από το Super Rugby, την Αγγλία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική.

Οι συνδρομητές του πακέτου έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν με έξτρα χρέωση το κανάλι DAZN, ώστε να απολαμβάνουν ένα συνολικά πληρέστατο αθλητικό περιεχόμενο. Το DAZN μεταδίδει σε κάθε αγωνιστική τους 3 υπόλοιπους αγώνες της Serie A TIM, καθώς και 2 αγώνες από τη Serie BKT. Καλύπτει επίσης ευρύτατα το διεθνές ποδόσφαιρο, με μεταδόσεις αγώνων από LaLiga Santander, Ligue 1 Conforama, Eredivisie, Emirates FA Cup, Carabao Cup, MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Chinese Super League και J. League (Ιαπωνίας). Υπάρχει κάλυψη της Euroleague Basketball και του πρωταθλήματος μπάσκετ της Serie A, καθώς και των τουρνουά τένις Roland Garros, US Open και Australian Open. Μεταδίδονται επίσης αγώνες από Superbike, χειμερινά σπορ και άλλες διοργανώσεις, όπως NFL, MLB, Heineken Champions Cup, Guinness PRO14, UFC, Golden Boy Promotions, Matchroom και Showtime Boxing, Bellator MMA και WRC.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Serie A TIM, Champions League, Europa League, Premier League, Bundesliga, SPFL / (DAZN) Serie BKT, LaLiga Santander, Ligue 1 Conforama, Eredivisie, Emirates FA Cup, Carabao Cup, MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Chinese Super League, J. League

Μπάσκετ: NBA, Εθνική Ιταλίας FIBA / (DAZN) Euroleague Basketball, Serie A

Τένις: ATP Masters 1000, Wimbledon, Nitto ATP / (DAZN) Roland Garros, US Open και Australian Open

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Formula 1, MotoGP, Moto2, Moto3, World Superbike / (DAZN) WRC

Άλλες διοργανώσεις: European Tour, PGA Tour, Ryder Cup, Super Rugby / (DAZN) NFL, MLB, Heineken Champions Cup, Guinness PRO14, UFC, Golden Boy Promotions, Matchroom & Showtime Boxing, Bellator MMA

Movistar+

Ισπανικό πακέτο με όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Το σπορ πακέτο του ισπανικού Movistar+ διαθέτει χορταστικό αθλητικό περιεχόμενο που καλύπτει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Υπάρχει πληρέστατη κάλυψη των ισπανικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, καθώς σε κάθε αγωνιστική μεταδίδονται 9 αγώνες (συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Barcelona και της Real) από τη LaLiga Santander, αλλά και 7 από τη LaLiga SmartBank, ενώ υπάρχει κάλυψη και του Copa del Rey. Το ποδοσφαιρικό μενού περιλαμβάνει επίσης UEFA Champions League και Europa League, τα πρωταθλήματα των Bundesliga, Serie A TIM και Ligue 1 Conforama, ενώ μεταδίδονται οι καλύτεροι αγώνες της Chinese Super League.

Σε ότι αφορά το μπάσκετ, υπάρχει εξαιρετική κάλυψη με ζωντανές μεταδόσεις και αποκλειστικές εκπομπές από το NBA και το πρωτάθλημα της ACB Liga Endesa. Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχει η Formula 1, ενώ καλύπτονται επίσης το Roland Garros και τα τουρνουά ATP Masters 1000 του τένις, το Diamond League του στίβου, όλα τα τουρνουά Masters, British Open, US Open, PGA Tour, LPGA Tour, European Tour και το Ryder Cup του γκολφ, καθώς και τα κυριότερα τουρνουά (συμπεριλαμβανομένου του Six Nations) του ράγκμπι.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: LaLiga Santander, LaLiga SmartBank, Copa del Rey, Champions League, Europa League, Bundesliga, Serie A TIM, Ligue 1 Conforama, Chinese Super League

Μπάσκετ: NBA, ACB Liga Endesa

Τένις: Roland Garros, ATP Masters 1000

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Formula 1

Άλλες διοργανώσεις: Masters, British Open, US Open, PGA Tour, LPGA Tour, European Tour, Ryder Cup, Six Nations

Digitalb

Αλβανικό πακέτο με πολύ ποδόσφαιρο

Το αλβανικό Digitalb είναι ένα πακέτο με μεγάλο αριθμό ενεργών συνδρομητών στη χώρα μας, το οποίο διαθέτει 7 αποκλειστικά κανάλια SuperSport, που προσφέρουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, κυρίως με ποδόσφαιρο. Υπάρχει κάλυψη του αλβανικού πρωταθλήματος Kategoria Superiore, του UEFA Europa League, της Serie A TIM, της  Bundesliga, της Ligue 1 Conforama, της Premier League με 4 ματς σε κάθε αγωνιστική, του Emirates FA Cup, της LaLiga Santander, της Eredivisie, του Coupe de France, του Copa Italia, του Copa del Rey, των playoffs πρόκρισης Euro 2020 και του Nations League. Μεταδίδονται επίσης όλοι οι αγώνες των Εθνικών ομάδων Αλβανίας και Κοσσόβου, ενώ θα μεταδοθεί και η τελική φάση του Euro 2020.

Για τους φίλους του τένις μεταδίδονται αγώνες από τα τουρνουά ATP Masters 1000 και ATP Masters 500, ενώ μεταδίδονται και αγώνες UFC. Τέλος, θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη της διοργάνωσης του EuroBasket 2021.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Kategoria Superiore, Europa League, Serie A TIM, Bundesliga, της Ligue 1 Conforama, Premier League, Emirates FA Cup, LaLiga Santander, Eredivisie, Coupe de France, Copa Italia, Copa del Rey, playoffs πρόκρισης Euro 2020, Nations League, Εθνικές ομάδες Αλβανίας και Κοσσόβου, Euro 2020

Μπάσκετ: EuroBasket 2021

Τένις: ATP Masters 1000, ATP Masters 500

Άλλες διοργανώσεις: UFC

Tring

Το οικονομικότερο πακέτο για Champions League

Μία ακόμα επιλογή για τους φιλάθλους αποτελεί το επίσης αλβανικό Tring, το αθλητικό περιεχόμενο του οποίου είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό. Μπορεί να μη διαθέτει την ευρύτατη γκάμα διοργανώσεων του Digitalb, είναι όμως σαφώς πιο οικονομικό. Μέσα από τα 5 αποκλειστικά κανάλια SPORT που διαθέτει, δίνει το κυριότερο βάρος του στο UEFA Champions League. Μεταδίδονται όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης, ενώ υπάρχει μαραθώνια εκπομπή που ξεκινάει πριν την έναρξή τους με pregame και συνεχίζεται μετά τη λήξη τους με postgame. Υπάρχει επίσης κάλυψη της διοργάνωση UEFA Youth League, ενώ το Tring διαθέτει και τα αποκλειστικά δικαιώματα 5 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, μεταδίδονται αγώνες από τη βελγική Jubiler Pro League, τη σκωτσέζικη SPFL (55 ματς), την πορτογαλική Liga NOS (ματς των Benfica, Porto, Sporting), την τουρκική Spor Toto Süper Lig και την ελβετική Raiffeisen Super League.

Αθλητικές μεταδόσεις

Ποδόσφαιρο: Champions League, Youth League, Jubiler Pro League, SPFL, Liga NOS, Spor Toto Süper Lig, Raiffeisen Super League

{gallery}33164{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...