Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
17 Νοεμβρίου 2020 20:55

Vu+ DUO 4K SE

Κορυφαίος Enigma2 4K δέκτης με DVB-S2X FBC twin tuner

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
c13a6b0e77521bea1cf53279677143e5 XL 60916217

Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση που έχει δημιουργήσει στην παραγωγή δορυφορικών δεκτών υψηλής αξιοπιστίας, η κορεάτικη Vu+ δε θα μπορούσε να μας απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά. Ο καινούργιος της δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές, καθώς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών.

Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση που έχει δημιουργήσει στην παραγωγή δορυφορικών δεκτών υψηλής αξιοπιστίας, η κορεάτικη Vu+ δε θα μπορούσε να μας απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά. Ο καινούργιος της δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές, καθώς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών. Πρόκειται για τον Vu+ Duo 4K SE, έναν highend Enigma2 4K δορυφορικό δέκτη που εξοπλίζεται με DVBS2X FBC twin tuner και μπορεί να δεχτεί ένα επιπλέον FBC twin tuner, προσφέροντας στο χρήστη προηγμένες δυνατότητες λήψης/εγγραφών και αστραπιαίο zapping καναλιών. Λειτουργεί με ταχύτατο τετραπύρηνο επεξεργαστή Broadcom, έχει ενσωματωμένες μονάδες WiFi διπλής μπάντας 2.4/5GHz και Bluetooth, ενώ υποστηρίζει Chromium OS, YouTube, Kodi, HbbTV, διπλό (HD) transcoding, τετραπλό PiP και multiboot.

Ο Vu+ Duo 4K SE είναι ένας PVR ready δορυφορικός δέκτης, καθώς διαθέτει αποσπώμενο πλαίσιο για τοποθέτηση σκληρού δίσκου 2.5” ιντσών χωρητικότητας έως 4TB. Χάρη στο σύγχρονο διπλό tuner που διαθέτει, μπορεί να λαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια που εκπέμπουν με το εκτεταμένο πρότυπο δορυφορικής εκπομπής DVB-S2X, καθώς και εκείνα που μεταδίδονται μέσω πολλαπλής ροής (multistream). Επιπλέον, το tuner αυτό είναι τεχνολογίας FBC και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να εκτελεί 8 ταυτόχρονες εγγραφές προγραμμάτων από ισάριθμους δορυφορικούς αναμεταδότες. Ο δέκτης υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD (3840x2160p) και συμπίεση H.265/HEVC, ρυθμιζόμενη λειτουργία διπλού και τετραπλού PiP για εμφάνιση ισάριθμων καναλιών στην τηλεόραση, ενώ χάρη στο διπλό αποκωδικοποιητή video που διαθέτει υποστηρίζει λειτουργία διπλού (HD) transcoding. Υποστηρίζει επίσης λειτουργίες HbbTV, IPTV streaming και multiboot, ενώ είναι και ένας άριστος media player, καθώς μπορεί να αναπαράγει όλες τις μορφές αποθηκευμένων αρχείων video και ήχου.

Χαρακτηριστικά

Ο Vu+ Duo 4K SE έρχεται σε μαύρο μεταλλικό σασί, με διαστάσεις 310x255x68 χιλιοστών και βάρος 2,9 κιλών. Στο κέντρο της πρόσοψής του είναι τοποθετημένη μια εντυπωσιακή έγχρωμη LCD TFT οθόνη 3,5 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως mini TV που εμφανίζει εικόνα καναλιού, πληροφορίες καιρού και οτιδήποτε άλλο προβάλλεται στην τηλεόραση. Αριστερά από την οθόνη βρίσκεται ένα panel με πλήκτρα αφής POWER, CH± και VOL±, ενώ δεξιά της είναι τοποθετημένο ένα πορτάκι που ανοίγοντας απελευθερώνει μία θύρα USB 2.0, δύο θύρες Common Interface και υποδοχή ανάγνωσης έξυπνης κάρτας. Στην πίσω πλευρά του δέκτη συναντάμε πλούσιο εξοπλισμό συνδέσεων που περιλαμβάνει υποδοχή για αποσπώμενο πλαίσιο σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών, διακόπτη ON/OFF, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V, θύρα RS-232, δύο θύρες USB 3.0, θύρα Ethernet, θύρες HDMI IN και HDMI OUT, οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου, TUNER A (FBC) με δύο υποδοχές LNB IN και υποδοχή για σύνδεση TUNER B (FBC) που καλύπτεται από μεταλλικό έλασμα. Στο κουτί της συσκευασίας του Vu+ Duo 4K SE βρίσκουμε το τηλεχειριστήριό του, δύο μπαταρίες μεγέθους AA, καλώδιο HDMI, αποσπώμενο πλαίσιο σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών, καλώδιο τροφοδοσίας με τροφοδοτικό 12V και φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης σε αγγλική, σλοβενική, πολωνική και τσέχικη γλώσσα.

Στο εσωτερικό του Vu+ Duo 4K SE είναι τοποθετημένο chipset Broadcom 7444S, το οποίο έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή τεχνολογίας ARMv7. Ο επεξεργαστής αυτός είναι τεχνολογίας 64-bit και αποτελείται από 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1.5GHz (4×1.5GHz). Διαθέτει επίσης επεξεργαστή γραφικών που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD (3840x2160p) με HDR10/HLG και αποκωδικοποίηση video H.265/HEVC Main Profile, H.264/MPEG-4 AVC MVC. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital, Dolby Digital+ και DTS. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 3072MB LPDDR4, από την οποία περίπου 1650MB χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό, αφήνοντας ελεύθερα περίπου 1350MB. Διαθέτει επίσης μνήμη FLASH 4096MB eMMC (πραγματικό συνολικό μέγεθος 3.5GB), από την οποία μένουν ελεύθερα περίπου 2.7GB για κατεβάσματα και εγκαταστάσεις πρόσθετων. Επιπλέον, χάρη στο αποσπώμενο πλαίσιο που διαθέτει μπορεί να δεχτεί σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών χωρητικότητας έως 4TB, ώστε να λειτουργεί ως ένα PVR που υπερκαλύπτει τις ανάγκες εγγραφών. Για την αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών, ο δέκτης εξοπλίζεται με δύο θύρες Common Interface και μια θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ λόγω της αρχιτεκτονικής ARMv7 του επεξεργαστή ο μόνος emulator που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι το OSCAM. Ο δέκτης έχει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz για ασύρματη σύνδεση στο Internet, αλλά και Bluetooth 4.1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη σύνδεση πληκτρολογίου/mouse, ακουστικών και ηχομπάρας.

Συνολικά, ο Vu+ Duo 4K SE έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό του Vu+ Duo 4K, διαθέτει όμως κατώτερο επεξεργαστή (4×1.5GHz έναντι 4×2.1GHz) και μεγαλύτερη μνήμη RAM (3072MB έναντι 2048MB).

Διπλό FBC tuner

Ο Vu+ Duo 4K SE εξοπλίζεται με DVB-S2X FBC twin tuner, ενώ διαθέτει και έτοιμη υποδοχή για να δεχτεί και άλλο ένα Plug and Play FBC twin tuner. To εγκατεστημένο tuner του δέκτη που είναι επίσης Plug and Play, έχει δυνατότητα λήψης DVB-S2X καναλιών και χάρη στο ενσωματωμένο του chipset 45308X μπορεί να αποδιαμορφώνει και τα multistream σήματα. Διαθέτει διπλή είσοδο και χρησιμοποιώντας προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία FBC (Full-Band Capture) διαχωρίζει τα σήματα, παρέχοντας 6 επιπλέον εικονικά tuners που λειτουργούν σε loop-through mode, κάνοντας έτσι διαθέσιμους συνολικά 8 αποδιαμορφωτές που ισοδυναμούν με 8 τυπικά tuners. Αυτό επιτρέπει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής σε 8 δορυφορικά κανάλια, τα οποία με τη χρήση Unicable/JESS εξοπλισμού μπορούν να ανήκουν σε αναμεταδότες που καλύπτουν όλο το φάσμα μπάντας/πόλωσης του δορυφόρου (VH, VL, HH, HL). Επειδή μάλιστα η αποδιαμόρφωση όλου του φάσματος συχνοτήτων γίνεται ταυτόχρονα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αστραπιαία εναλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών. Φυσικά, το tuner είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1 και DiSEqC 1.2, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία τυφλής αναζήτησης με τη χρήση του σχετικού πρόσθετου.

Λογισμικό

Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό vuplus image του Vu+ Duo 4K SE περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 4.1.45 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη, διάφορα πρόσθετα, ενώ δε συνοδεύεται από emulators. Εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να αναβαθμίσει το δέκτη με άλλα Enigma2 images που μπορεί να βρει εύκολα στο διαδίκτυο, όπως τα OpenATV 6.4, OpenBlackHole 4.4.001, VTi 15.0, και BlackHole 3.1.0, τα οποία φυσικά και δοκιμάσαμε. Το BlackHole 3.1.0 και το original image του δέκτη είναι αυτά που κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να προτιμηθούν από το χρήστη, καθώς στο VTi 15.0 η ελληνική μετάφραση είναι εξαιρετικά προβληματική σε σημείο που κάνει τη χρήση του μενού αδύνατη, ενώ στα OpenBlackHole 4.4.001 και OpenATV 6.4 δε λειτουργεί το HbbTV. Για να φλασάρουμε το δέκτη με νέο image χρησιμοποιούμε ένα φορμαρισμένο σε FAT-32 USB stick, το οποίο θα πρέπει να περιέχει τα αρχεία του λογισμικού στο φάκελο vuplus/duo4kse. Με το διακόπτη τροφοδοσίας σε θέση OFF, τοποθετούμε το stick σε οποιαδήποτε USB θύρα του δέκτη και στη συνέχεια θέτουμε το διακόπτη σε θέση ON. Στην LCD οθόνη του δέκτη εμφανίζεται το μήνυμα της αναβάθμισης και όπως μας ζητείται αγγίζουμε το πλήκτρο αφής POWER, ώστε να ξεκινήσει το φόρτωμα του νέου image. Η διαδικασία του φλασαρίσματος ολοκληρώνεται σε 3-4 λεπτά και ο δέκτης εκτελεί επανεκκίνηση, ώστε στη συνέχεια να εμφανιστεί στην τηλεόραση ο γνωστός οδηγός αρχικών ρυθμίσεων του Enigma2.

Συμβατότητα με USB DVBT δέκτη

Ο Kernel του λογισμικού των συμβατών images του Vu+ Duo 4K SE συνεργάζεται άψογα με τους drivers πληθώρας USB συσκευών κι έτσι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν USB DVB-T δέκτη για να μπορεί να λαμβάνει και τα κανάλια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Για τις ανάγκες των δοκιμών μας χρησιμοποιήσαμε DVB-T δέκτη σε μορφή USB Dongle, ο οποίος είναι μοντέλο AVerMedia867 και βασίζεται σε chipset Afatech9035. Σε λειτουργία με images vuplus και BlackHole 3.1.0, μετά τη σύνδεση του USB Dongle και την εκτέλεση επανεκκίνησης το A867:VTUNER (DVB-T) εμφανίστηκε αυτόματα στα διαθέσιμα tuners του δέκτη, ενώ στα OpenBlackHole 4.4.001 και OpenATV 6.4 απαιτείται η εγκατάσταση των κατάλληλων drivers από το αποθετήριο των πρόσθετων. Ο USB δέκτης λειτούργησε άψογα, λαμβάνοντας όλα τα κανάλια που μεταδίδονται μέσω της επίγειας ψηφιακής μπάντας, η θέαση των οποίων ήταν απροβλημάτιστη.

Internet – HbbTV – HDMI CEC – HDMI IN

Με τη χρήση του πρόσθετου Chromium OS, ο Vu+ Duo 4K SE παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να σερφάρει στο διαδίκτυο. Η λειτουργία εκτελείται απολύτως ομαλά, με γρήγορη εμφάνιση των σελίδων. Δοκιμάζοντας μάλιστα με επιτυχία τη Bluetooth σύνδεση του δέκτη, χρησιμοποιήσαμε Bluetooth πληκτρολόγιο/mouse που έκανε την πλοήγηση εξαιρετικά άνετη. Στα images vuplus και BlackHole 3.1.0 υποστηρίζεται άριστα η λειτουργία HbbTV, η οποία ενεργοποιείται με το κόκκινο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου ή μέσω του μενού επεκτάσεων (μπλε πλήκτρο), αρκεί ο δέκτης να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Με το HbbTV ο χρήστης αποκτάει πρόσβαση σε υβριδικές υπηρεσίες που μεταδίδονται από τηλεοπτικά κανάλια παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμά τους, ενώ να σημειωθεί ότι υπάρχει άριστη συμβατότητα με την πλατφόρμα ERT•FLIX. Ο δέκτης υποστηρίζει επίσης λειτουργία HDMI CEC, επιτρέποντας τον έλεγχο της τηλεόρασης που είναι συνδεδεμένη στην HDMI OUT θύρα του, εφόσον είναι κι αυτή συμβατή με το πρωτόκολλο αυτό. Επιπλέον, μέσω της HDMI IN θύρας του και την ενεργοποίηση της αντίστοιχης λειτουργίας μέσα από το μενού επεκτάσεων, προβάλει το περιεχόμενο που μεταδίδεται από μια άλλη συσκευή, όπως π.χ. έναν αποκωδικοποιητή Nova ή COSMOTE TV που δοκιμάσαμε στην πράξη, καλύπτοντας έτσι την πιθανότητα έλλειψης ελεύθερης HDMI θύρας στην τηλεόραση.

Λειτουργίες Transcoding PiPMultiboot

Ο Vu+ Duo 4K SE διαθέτει διπλό αποκωδικοποιητή HD video και υποστηρίζει λειτουργία διπλού (HD) transcoding, μετατρέποντας τη ροή δύο καναλιών που αναπαράγει σε χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης, ώστε να μπορούν να μεταδοθούν μέσω internet και να είναι εφικτή η απομακρυσμένη θέασή τους. Για τη λειτουργία αυτή διαθέτει εύκολο μενού ρυθμίσεων, παρέχοντας επιλογές Bitrate, Framerate και ανάλυσης που φτάνει τα 720p (HD). Υποστηρίζει επίσης  ρυθμιζόμενες λειτουργίες PiP και Quad PiP για ταυτόχρονη εμφάνιση 2 ή 4 HD καναλιών στην οθόνη της τηλεόρασης. Επιπλέον, ο δέκτης υποστηρίζει τη λειτουργία multiboot, χάρη στην οποία μπορεί να λειτουργεί κάθε φορά με διαφορετικό image και όχι μόνο με αυτό που είναι εγκατεστημένο στη Flash μνήμη του. Η ενεργοποίησή του πραγματοποιείται μέσω του OpenMultiboot από το μενού επεκτάσεων, ενώ στο BlackHole 3.1.0 η διαδικασία είναι διαφορετική και απαιτούνται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Η εγκατάσταση των images πραγματοποιείται σε ένα stick που είναι συνδεδεμένο σε μια USB θύρα του δέκτη, με τη χρήση ενός προγράμματος FTP client (π.χ. FileZilla) από τον υπολογιστή. Ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει στο stick όσα images επιθυμεί και μέσω του OpenMultiboot να ορίζει το image με το οποίο θα λειτουργεί κάθε φορά ο δέκτης όταν εκτελεί επανεκκίνηση, γεγονός που του παρέχει μεγάλη ευελιξία στις επιλογές του.

IPTV streamingKodiMedia Player

Τα images του Vu+ Duo 4K SE ενσωματώνουν πρόσφατη έκδοση (1.17.0.1) του GStreamer κι έτσι ο δέκτης είναι απόλυτα συμβατός για εκτέλεση IPTV streaming. Δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία το streaming σε ελληνικά και ξένα IPTV τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και την αναπαραγωγή video από το YouTube. Η αναζήτηση τίτλων πραγματοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ τα video Ultra HD ανάλυσης εκτελούνται ομαλά και με δυνατότητα επιλογής ποιότητας εικόνας 2160p/4K. Δοκιμάσαμε επίσης τον media center Kodi που βρίσκεται διαθέσιμος στην έκδοση 17.0 krypton, όμως κατά τη λειτουργία του, η αναπαραγωγή αποθηκευμένων αρχείων από USB σκληρό δίσκο που συνδέσαμε εκτελέστηκε αποκλειστικά μέσα από τον media player του δέκτη. Επιλέξαμε video με συμπίεση H.265/HEVC και ανάλυση Ultra HD, η αναπαραγωγή των οποίων εκτελέστηκε με μεγάλη άνεση, ενώ ο DTS ήχος και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας εκτελέστηκαν επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, αφού πρώτα κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκτελέσαμε με επιτυχία εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων.  

{gallery}33483{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...