DIABASTE DWREAN DIG 174
techmail
SECURITY REPORT 137
anga2023
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17 Νοεμβρίου 2020 20:55

Vu+ DUO 4K SE

Κορυφαίος Enigma2 4K δέκτης με DVB-S2X FBC twin tuner

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252Fc13a6b0e77521bea1cf53279677143e5 XL

Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση που έχει δημιουργήσει στην παραγωγή δορυφορικών δεκτών υψηλής αξιοπιστίας, η κορεάτικη Vu+ δε θα μπορούσε να μας απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά. Ο καινούργιος της δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές, καθώς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών.

Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση που έχει δημιουργήσει στην παραγωγή δορυφορικών δεκτών υψηλής αξιοπιστίας, η κορεάτικη Vu+ δε θα μπορούσε να μας απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά. Ο καινούργιος της δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές, καθώς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών. Πρόκειται για τον Vu+ Duo 4K SE, έναν highend Enigma2 4K δορυφορικό δέκτη που εξοπλίζεται με DVBS2X FBC twin tuner και μπορεί να δεχτεί ένα επιπλέον FBC twin tuner, προσφέροντας στο χρήστη προηγμένες δυνατότητες λήψης/εγγραφών και αστραπιαίο zapping καναλιών. Λειτουργεί με ταχύτατο τετραπύρηνο επεξεργαστή Broadcom, έχει ενσωματωμένες μονάδες WiFi διπλής μπάντας 2.4/5GHz και Bluetooth, ενώ υποστηρίζει Chromium OS, YouTube, Kodi, HbbTV, διπλό (HD) transcoding, τετραπλό PiP και multiboot.

Ο Vu+ Duo 4K SE είναι ένας PVR ready δορυφορικός δέκτης, καθώς διαθέτει αποσπώμενο πλαίσιο για τοποθέτηση σκληρού δίσκου 2.5” ιντσών χωρητικότητας έως 4TB. Χάρη στο σύγχρονο διπλό tuner που διαθέτει, μπορεί να λαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια που εκπέμπουν με το εκτεταμένο πρότυπο δορυφορικής εκπομπής DVB-S2X, καθώς και εκείνα που μεταδίδονται μέσω πολλαπλής ροής (multistream). Επιπλέον, το tuner αυτό είναι τεχνολογίας FBC και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να εκτελεί 8 ταυτόχρονες εγγραφές προγραμμάτων από ισάριθμους δορυφορικούς αναμεταδότες. Ο δέκτης υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD (3840x2160p) και συμπίεση H.265/HEVC, ρυθμιζόμενη λειτουργία διπλού και τετραπλού PiP για εμφάνιση ισάριθμων καναλιών στην τηλεόραση, ενώ χάρη στο διπλό αποκωδικοποιητή video που διαθέτει υποστηρίζει λειτουργία διπλού (HD) transcoding. Υποστηρίζει επίσης λειτουργίες HbbTV, IPTV streaming και multiboot, ενώ είναι και ένας άριστος media player, καθώς μπορεί να αναπαράγει όλες τις μορφές αποθηκευμένων αρχείων video και ήχου.

Χαρακτηριστικά

Ο Vu+ Duo 4K SE έρχεται σε μαύρο μεταλλικό σασί, με διαστάσεις 310x255x68 χιλιοστών και βάρος 2,9 κιλών. Στο κέντρο της πρόσοψής του είναι τοποθετημένη μια εντυπωσιακή έγχρωμη LCD TFT οθόνη 3,5 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως mini TV που εμφανίζει εικόνα καναλιού, πληροφορίες καιρού και οτιδήποτε άλλο προβάλλεται στην τηλεόραση. Αριστερά από την οθόνη βρίσκεται ένα panel με πλήκτρα αφής POWER, CH± και VOL±, ενώ δεξιά της είναι τοποθετημένο ένα πορτάκι που ανοίγοντας απελευθερώνει μία θύρα USB 2.0, δύο θύρες Common Interface και υποδοχή ανάγνωσης έξυπνης κάρτας. Στην πίσω πλευρά του δέκτη συναντάμε πλούσιο εξοπλισμό συνδέσεων που περιλαμβάνει υποδοχή για αποσπώμενο πλαίσιο σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών, διακόπτη ON/OFF, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V, θύρα RS-232, δύο θύρες USB 3.0, θύρα Ethernet, θύρες HDMI IN και HDMI OUT, οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου, TUNER A (FBC) με δύο υποδοχές LNB IN και υποδοχή για σύνδεση TUNER B (FBC) που καλύπτεται από μεταλλικό έλασμα. Στο κουτί της συσκευασίας του Vu+ Duo 4K SE βρίσκουμε το τηλεχειριστήριό του, δύο μπαταρίες μεγέθους AA, καλώδιο HDMI, αποσπώμενο πλαίσιο σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών, καλώδιο τροφοδοσίας με τροφοδοτικό 12V και φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης σε αγγλική, σλοβενική, πολωνική και τσέχικη γλώσσα.

Στο εσωτερικό του Vu+ Duo 4K SE είναι τοποθετημένο chipset Broadcom 7444S, το οποίο έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή τεχνολογίας ARMv7. Ο επεξεργαστής αυτός είναι τεχνολογίας 64-bit και αποτελείται από 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1.5GHz (4×1.5GHz). Διαθέτει επίσης επεξεργαστή γραφικών που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD (3840x2160p) με HDR10/HLG και αποκωδικοποίηση video H.265/HEVC Main Profile, H.264/MPEG-4 AVC MVC. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital, Dolby Digital+ και DTS. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 3072MB LPDDR4, από την οποία περίπου 1650MB χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό, αφήνοντας ελεύθερα περίπου 1350MB. Διαθέτει επίσης μνήμη FLASH 4096MB eMMC (πραγματικό συνολικό μέγεθος 3.5GB), από την οποία μένουν ελεύθερα περίπου 2.7GB για κατεβάσματα και εγκαταστάσεις πρόσθετων. Επιπλέον, χάρη στο αποσπώμενο πλαίσιο που διαθέτει μπορεί να δεχτεί σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών χωρητικότητας έως 4TB, ώστε να λειτουργεί ως ένα PVR που υπερκαλύπτει τις ανάγκες εγγραφών. Για την αποκρυπτογράφηση υπηρεσιών, ο δέκτης εξοπλίζεται με δύο θύρες Common Interface και μια θύρα ανάγνωσης έξυπνης κάρτας, ενώ λόγω της αρχιτεκτονικής ARMv7 του επεξεργαστή ο μόνος emulator που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι το OSCAM. Ο δέκτης έχει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz για ασύρματη σύνδεση στο Internet, αλλά και Bluetooth 4.1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασύρματη σύνδεση πληκτρολογίου/mouse, ακουστικών και ηχομπάρας.

Συνολικά, ο Vu+ Duo 4K SE έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό του Vu+ Duo 4K, διαθέτει όμως κατώτερο επεξεργαστή (4×1.5GHz έναντι 4×2.1GHz) και μεγαλύτερη μνήμη RAM (3072MB έναντι 2048MB).

Διπλό FBC tuner

Ο Vu+ Duo 4K SE εξοπλίζεται με DVB-S2X FBC twin tuner, ενώ διαθέτει και έτοιμη υποδοχή για να δεχτεί και άλλο ένα Plug and Play FBC twin tuner. To εγκατεστημένο tuner του δέκτη που είναι επίσης Plug and Play, έχει δυνατότητα λήψης DVB-S2X καναλιών και χάρη στο ενσωματωμένο του chipset 45308X μπορεί να αποδιαμορφώνει και τα multistream σήματα. Διαθέτει διπλή είσοδο και χρησιμοποιώντας προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία FBC (Full-Band Capture) διαχωρίζει τα σήματα, παρέχοντας 6 επιπλέον εικονικά tuners που λειτουργούν σε loop-through mode, κάνοντας έτσι διαθέσιμους συνολικά 8 αποδιαμορφωτές που ισοδυναμούν με 8 τυπικά tuners. Αυτό επιτρέπει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εγγραφής σε 8 δορυφορικά κανάλια, τα οποία με τη χρήση Unicable/JESS εξοπλισμού μπορούν να ανήκουν σε αναμεταδότες που καλύπτουν όλο το φάσμα μπάντας/πόλωσης του δορυφόρου (VH, VL, HH, HL). Επειδή μάλιστα η αποδιαμόρφωση όλου του φάσματος συχνοτήτων γίνεται ταυτόχρονα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αστραπιαία εναλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών. Φυσικά, το tuner είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα DiSEqC 1.0, DiSEqC 1.1 και DiSEqC 1.2, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία τυφλής αναζήτησης με τη χρήση του σχετικού πρόσθετου.

Λογισμικό

Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό vuplus image του Vu+ Duo 4K SE περιλαμβάνει τους drivers, τον Kernel (πυρήνα) Linux 4.1.45 για τη συνεργασία τους με το σύστημα, το Enigma2 με όλα τα αρχεία που υποστηρίζουν τη λειτουργία του δέκτη, διάφορα πρόσθετα, ενώ δε συνοδεύεται από emulators. Εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να αναβαθμίσει το δέκτη με άλλα Enigma2 images που μπορεί να βρει εύκολα στο διαδίκτυο, όπως τα OpenATV 6.4, OpenBlackHole 4.4.001, VTi 15.0, και BlackHole 3.1.0, τα οποία φυσικά και δοκιμάσαμε. Το BlackHole 3.1.0 και το original image του δέκτη είναι αυτά που κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να προτιμηθούν από το χρήστη, καθώς στο VTi 15.0 η ελληνική μετάφραση είναι εξαιρετικά προβληματική σε σημείο που κάνει τη χρήση του μενού αδύνατη, ενώ στα OpenBlackHole 4.4.001 και OpenATV 6.4 δε λειτουργεί το HbbTV. Για να φλασάρουμε το δέκτη με νέο image χρησιμοποιούμε ένα φορμαρισμένο σε FAT-32 USB stick, το οποίο θα πρέπει να περιέχει τα αρχεία του λογισμικού στο φάκελο vuplus/duo4kse. Με το διακόπτη τροφοδοσίας σε θέση OFF, τοποθετούμε το stick σε οποιαδήποτε USB θύρα του δέκτη και στη συνέχεια θέτουμε το διακόπτη σε θέση ON. Στην LCD οθόνη του δέκτη εμφανίζεται το μήνυμα της αναβάθμισης και όπως μας ζητείται αγγίζουμε το πλήκτρο αφής POWER, ώστε να ξεκινήσει το φόρτωμα του νέου image. Η διαδικασία του φλασαρίσματος ολοκληρώνεται σε 3-4 λεπτά και ο δέκτης εκτελεί επανεκκίνηση, ώστε στη συνέχεια να εμφανιστεί στην τηλεόραση ο γνωστός οδηγός αρχικών ρυθμίσεων του Enigma2.

Συμβατότητα με USB DVBT δέκτη

Ο Kernel του λογισμικού των συμβατών images του Vu+ Duo 4K SE συνεργάζεται άψογα με τους drivers πληθώρας USB συσκευών κι έτσι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν USB DVB-T δέκτη για να μπορεί να λαμβάνει και τα κανάλια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Για τις ανάγκες των δοκιμών μας χρησιμοποιήσαμε DVB-T δέκτη σε μορφή USB Dongle, ο οποίος είναι μοντέλο AVerMedia867 και βασίζεται σε chipset Afatech9035. Σε λειτουργία με images vuplus και BlackHole 3.1.0, μετά τη σύνδεση του USB Dongle και την εκτέλεση επανεκκίνησης το A867:VTUNER (DVB-T) εμφανίστηκε αυτόματα στα διαθέσιμα tuners του δέκτη, ενώ στα OpenBlackHole 4.4.001 και OpenATV 6.4 απαιτείται η εγκατάσταση των κατάλληλων drivers από το αποθετήριο των πρόσθετων. Ο USB δέκτης λειτούργησε άψογα, λαμβάνοντας όλα τα κανάλια που μεταδίδονται μέσω της επίγειας ψηφιακής μπάντας, η θέαση των οποίων ήταν απροβλημάτιστη.

Internet – HbbTV – HDMI CEC – HDMI IN

Με τη χρήση του πρόσθετου Chromium OS, ο Vu+ Duo 4K SE παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να σερφάρει στο διαδίκτυο. Η λειτουργία εκτελείται απολύτως ομαλά, με γρήγορη εμφάνιση των σελίδων. Δοκιμάζοντας μάλιστα με επιτυχία τη Bluetooth σύνδεση του δέκτη, χρησιμοποιήσαμε Bluetooth πληκτρολόγιο/mouse που έκανε την πλοήγηση εξαιρετικά άνετη. Στα images vuplus και BlackHole 3.1.0 υποστηρίζεται άριστα η λειτουργία HbbTV, η οποία ενεργοποιείται με το κόκκινο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου ή μέσω του μενού επεκτάσεων (μπλε πλήκτρο), αρκεί ο δέκτης να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Με το HbbTV ο χρήστης αποκτάει πρόσβαση σε υβριδικές υπηρεσίες που μεταδίδονται από τηλεοπτικά κανάλια παράλληλα με το γραμμικό πρόγραμμά τους, ενώ να σημειωθεί ότι υπάρχει άριστη συμβατότητα με την πλατφόρμα ERT•FLIX. Ο δέκτης υποστηρίζει επίσης λειτουργία HDMI CEC, επιτρέποντας τον έλεγχο της τηλεόρασης που είναι συνδεδεμένη στην HDMI OUT θύρα του, εφόσον είναι κι αυτή συμβατή με το πρωτόκολλο αυτό. Επιπλέον, μέσω της HDMI IN θύρας του και την ενεργοποίηση της αντίστοιχης λειτουργίας μέσα από το μενού επεκτάσεων, προβάλει το περιεχόμενο που μεταδίδεται από μια άλλη συσκευή, όπως π.χ. έναν αποκωδικοποιητή Nova ή COSMOTE TV που δοκιμάσαμε στην πράξη, καλύπτοντας έτσι την πιθανότητα έλλειψης ελεύθερης HDMI θύρας στην τηλεόραση.

Λειτουργίες Transcoding PiPMultiboot

Ο Vu+ Duo 4K SE διαθέτει διπλό αποκωδικοποιητή HD video και υποστηρίζει λειτουργία διπλού (HD) transcoding, μετατρέποντας τη ροή δύο καναλιών που αναπαράγει σε χαμηλότερο ρυθμό μετάδοσης, ώστε να μπορούν να μεταδοθούν μέσω internet και να είναι εφικτή η απομακρυσμένη θέασή τους. Για τη λειτουργία αυτή διαθέτει εύκολο μενού ρυθμίσεων, παρέχοντας επιλογές Bitrate, Framerate και ανάλυσης που φτάνει τα 720p (HD). Υποστηρίζει επίσης  ρυθμιζόμενες λειτουργίες PiP και Quad PiP για ταυτόχρονη εμφάνιση 2 ή 4 HD καναλιών στην οθόνη της τηλεόρασης. Επιπλέον, ο δέκτης υποστηρίζει τη λειτουργία multiboot, χάρη στην οποία μπορεί να λειτουργεί κάθε φορά με διαφορετικό image και όχι μόνο με αυτό που είναι εγκατεστημένο στη Flash μνήμη του. Η ενεργοποίησή του πραγματοποιείται μέσω του OpenMultiboot από το μενού επεκτάσεων, ενώ στο BlackHole 3.1.0 η διαδικασία είναι διαφορετική και απαιτούνται κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις. Η εγκατάσταση των images πραγματοποιείται σε ένα stick που είναι συνδεδεμένο σε μια USB θύρα του δέκτη, με τη χρήση ενός προγράμματος FTP client (π.χ. FileZilla) από τον υπολογιστή. Ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει στο stick όσα images επιθυμεί και μέσω του OpenMultiboot να ορίζει το image με το οποίο θα λειτουργεί κάθε φορά ο δέκτης όταν εκτελεί επανεκκίνηση, γεγονός που του παρέχει μεγάλη ευελιξία στις επιλογές του.

IPTV streamingKodiMedia Player

Τα images του Vu+ Duo 4K SE ενσωματώνουν πρόσφατη έκδοση (1.17.0.1) του GStreamer κι έτσι ο δέκτης είναι απόλυτα συμβατός για εκτέλεση IPTV streaming. Δοκιμάσαμε με απόλυτη επιτυχία το streaming σε ελληνικά και ξένα IPTV τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και την αναπαραγωγή video από το YouTube. Η αναζήτηση τίτλων πραγματοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ τα video Ultra HD ανάλυσης εκτελούνται ομαλά και με δυνατότητα επιλογής ποιότητας εικόνας 2160p/4K. Δοκιμάσαμε επίσης τον media center Kodi που βρίσκεται διαθέσιμος στην έκδοση 17.0 krypton, όμως κατά τη λειτουργία του, η αναπαραγωγή αποθηκευμένων αρχείων από USB σκληρό δίσκο που συνδέσαμε εκτελέστηκε αποκλειστικά μέσα από τον media player του δέκτη. Επιλέξαμε video με συμπίεση H.265/HEVC και ανάλυση Ultra HD, η αναπαραγωγή των οποίων εκτελέστηκε με μεγάλη άνεση, ενώ ο DTS ήχος και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας εκτελέστηκαν επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, αφού πρώτα κάναμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις εκτελέσαμε με επιτυχία εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων.  

{gallery}33483{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • <strong>KATHREIN UFO PRO</strong>

  KATHREIN UFO PRO

  Το UFO PRO είναι το πλέον πρόσφατο Headend της Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό πλαίσιό του προσφέρει μια σειρά επιλογών μονάδων εισ...
 • AUDIEN KG-DM10

  AUDIEN KG-DM10

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή μιας πολύ ποιοτικής κονσόλας που είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, συγκροτήματα και μουσικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για το Audien KG-DM10, έναν επαγγε...
 • <strong>TP-LINK PoE Switches</strong>

  TP-LINK PoE Switches

  Οι κάμερες IP αποτελούν βασικό συστατικό οποιουδήποτε επαγγελματικού συστήματος παρακολούθησης για να αποκτήσετε ορατότητα και εικόνα για την επιχείρησή σας. Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για ...
 • Poynting Antennas

  Poynting Antennas

  Ένα κρίσιμο συστατικό του υπόγειου συστήματος επικοινωνίας είναι η κεραία και οι κεραίες Poynting είναι ειδικά κατασκευασμένες για να βελτιώνουν σημαντικά την ασύρματη συνδεσιμότητα σε σήραγγες κα...
 • <strong>IKUSI FLOW – Tο</strong><strong> κορυφαίο</strong><strong> Smart Headend για</strong><strong> ξενοδοχεία</strong><strong></strong>

  IKUSI FLOW – Tο κορυφαίο Smart Headend για ξενοδοχεία

  Το ikusiflow Headend της ισπανικής IKUSI, προσφέρει υπηρεσίες διανομής περιεχομένου σε ξενοδοχεία και γενικότερα στο χώρο του hospitality, με εξαιρετική ευελιξία, υψηλά και ιδιαίτερα σύγχρονα επίπ...
 • <strong>Τα νέα της Mistral – Οι διαθέσιμες εξωτερικές κεραίες TV</strong>

  Τα νέα της Mistral – Οι διαθέσιμες εξωτερικές κεραίες TV

  Οι κεραίες της Mistral τυποποιούνται σε 7 κατηγορίες, αναλόγως τις ανάγκες της περιοχής και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. Πρώτη κατηγορία είναι η σειρά Magic. Πρόκειται για απλές κερα...
 • DEEPCOOL LT520

  DEEPCOOL LT520

  Η LT520 υιοθετεί τεχνολογία Anti-leak, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετική απόδοση ψύξης του επεξεργαστή, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, hi-...
 • IKUSI HTI

  IKUSI HTI

  Οι βασικές μονάδες που διαμορφώνουν τη συγκεκριμένη σειρά, είναι τα quad transmodulators HTI-404 και HTI-424, τα οποία λειτουργούν σε συνεργασία με το τροφοδοτικό PSU-150, τη βάση BACK-500, ενώ σε...
 • NEDIS SPBB306BK

  NEDIS SPBB306BK

  Οργανώστε το πάρτι σας οπουδήποτε κι αν θέλετε με το TWS φορητό Bluetooth ηχείο της Nedis. Πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο 2 καναλιών με μέγιστη ισχύ 16W, που προσφέρει δυνατό και καθαρό ήχο με ε...
 • PROMAX RANGER Neo 2

  PROMAX RANGER Neo 2

  Το PROMAX RANGER Neo 2 είναι ένα επαγγελματικό πεδιόμετρο που ανήκει στη σειρά RANGER Neo, καλύπτοντας άριστα τις ανάγκες του τεχνικού για μετρήσεις δορυφορικών, επίγειων και καλωδιακών σημάτων, ε...
 • ANGA Master 10 / Master 20

  ANGA Master 10 / Master 20

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων ενισχυτών ANGA Master 10 και ANGA Master 20. Πρόκειται για κεντρικούς ενισχυτές που εξοπλίζονται με 3 εισόδους FM(BI) / VHF(BIII) / UH...
 • TRIAX TDcH Compact HeadEnd 16S-I

  TRIAX TDcH Compact HeadEnd 16S-I

  Κατασκευασμένο για τοποθέτηση σε τοίχο και rack 19", το TDcH 16S-I είναι εξοπλισμένο με 4 εισόδους DVB-S/S2, 16 transmodulators DVB-S2X, με 16 συχνότητες εξόδου QAM ή COFDM (με δυνατότητα εναλλαγή...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, 175

  Ψηφιακή Τηλεόραση, 175

  Το νέο τεύχος Απριλίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Salonica El...
 • Salonica Electronix 2023

  Salonica Electronix 2023

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Palac...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design