Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24 Φεβρουαρίου 2021 03:14

Ελληνικές τηλεοπτικές πλατφόρμες

Με κορυφαίο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
2f0a0847bbf867b988331b6e6f90b89e XL 39c38aac

Δε χωράει καμία αμφιβολία ότι η τηλεόραση αποτελεί το πιο ουσιαστικό μέσο για την ατομική και οικογενειακή οικιακή ψυχαγωγία. Κυρίως μάλιστα η συνδρομητική, που με το πλούσιο περιεχόμενο που μεταδίδει καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Η λήψη της στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω δορυφόρου ή μέσω Internet, ανάλογα με τον τρόπο…

Δε χωράει καμία αμφιβολία ότι η τηλεόραση αποτελεί το πιο ουσιαστικό μέσο για την ατομική και οικογενειακή οικιακή ψυχαγωγία. Κυρίως μάλιστα η συνδρομητική, που με το πλούσιο περιεχόμενο που μεταδίδει καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Η λήψη της στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω δορυφόρου ή μέσω Internet, ανάλογα με τον τρόπο που εκπέμπει ο κάθε πάροχος. Υπάρχουν 4 ελληνικές τηλεοπτικές πλατφόρμες, οι COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision, που μέσα από διάφορα πακέτα συνδρομής προσφέρουν στους πελάτες τους το καλύτερο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο. Τις πλατφόρμες αυτές θα αναλύσουμε στο άρθρο που ακολουθεί.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγεί στην ολοένα και μεγαλύτερη χρήση της τηλεόρασης και δημιουργεί την ανάγκη για κατανάλωση ποιοτικότερου τηλεοπτικού περιεχομένου, η οποία μάλιστα έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο λόγω του κορωνοϊού όπου ο κόσμος περνάει αναγκαστικά περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Τέτοιο περιεχόμενο με το εμπορικότερο κινηματογραφικό και αθλητικό θέαμα προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση, που όμως διατηρεί την διείσδυσή της σε χαμηλά -σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη- επίπεδα, χωρίς να υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες για να την αυξήσει θεαματικά. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι οι εγχώριοι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου (COSMOTE TV, Nova, Vodafone, Wind) τοποθετούν το ποσοστό της στα επίπεδα του 30-33%, τη στιγμή που έρευνες του εξωτερικού έχουν δείξει ότι το αντίστοιχο της Ευρώπης φτάνει το 60%, στο διπλάσιο δηλαδή μέσο όρο! Αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς η τεράστια μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος την τελευταία δεκαετία εμποδίζει τη δημιουργία δυναμικής που απαιτείται για την προσέλκυση περισσότερων πελατών, ενώ λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές πολιτικές που εφαρμόζονται γίνεται αδύνατη η αύξησή του για πολλά ακόμα χρόνια, με αποτέλεσμα να στενεύουν τα περιθώρια για ουσιαστική αναθέρμανση της αγοράς της συνδρομητικής τηλεόρασης. Παρόλα αυτά, οι εταιρείες λανσάρουν συνδυαστικές προσφορές 3play που περιλαμβάνουν τηλεόραση – Internet – τηλεφωνία σε ένα ενιαίο πακέτο, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στη διεύρυνση της συνδρομητικής τους βάσης.

COSMOTE TV
Η πλατφόρμα COSMOTE TV άρχισε να διατίθεται εμπορικά το 2011 και αποτελεί τη μετεξέλιξη του ευρυζωνικού Conn-X TV που λειτουργούσε από το 2009. Από το 2016 βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των συνδρομητών ξεπερνώντας για πρώτη φορά τη Nova, ενώ το τέλος του 2020 την βρήκε να καταγράφει περίπου 575.000 ενεργούς συνδρομητές, που τη διατηρούν με μεγάλη πλέον διαφορά στην πρώτη θέση. Εκπέμπει δορυφορικά από τον Eutelsat 9E και για τη λήψη των προγραμμάτων της απαιτείται ο απλός ιδιοκτησιακός αποκωδικοποιητής της πλατφόρμας που παρέχεται δωρεάν ή ο PVR που διατίθεται στη δορυφορική υπηρεσία με μηνιαία χρέωση 3 ευρώ.

Εδώ και έναν χρόνο η COSMOTE TV κυκλοφορεί ως αυτόνομη Over The Top υπηρεσία που λειτουργεί επίσης σε ADSL/VDSL σύνδεση οποιουδήποτε παρόχου και προσφέρει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV μαζί με το κανάλι COSMOTE SPORT 4K για επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα. Λειτουργεί μέσω Android TV Box που παρέχει η COSMOTE ή μέσω οποιουδήποτε Android TV Box με έκδοση 8.0 και πάνω, καθώς επίσης και μέσω Smart TV Samsung, Sony, LG ή οποιασδήποτε Smart TV με Android TV 8.0 ή νεότερο.

Η υπηρεσία βασίζεται στην τεχνολογική πλατφόρμα της Comcast, αλλά το φιλικό της user interface έχει αναπτυχθεί εσωτερικά από ανθρώπους της COSMOTE TV. Αντίστοιχα, όλες οι εφαρμογές της υπηρεσίας για TV, tablets, smartphones, PC έχουν δημιουργηθεί από μηχανικούς της COSMOTE TV, σε συνεργασία με εταιρείες που αναπτύσσουν εφαρμογές στην Ελλάδα. Η υπηρεσία προσφέρει κοινή εμπειρία σε όλες τις οθόνες (TV, tablets, smartphones, PC), ενώ προσφέρει στον χρήστη προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου μέσω recommendation engine, καθώς και πιο εύκολο τρόπο εύρεσης του περιεχομένου που τον ενδιαφέρει.

Βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι αποτελεί την πρώτη streaming πλατφόρμα στην Ελλάδα και μία από τις λίγες διεθνώς, που συνδυάζει το ζωντανό πρόγραμμα των linear καναλιών με το on demand περιεχόμενο, κάνοντας στον χρήστη προτάσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις και τις συνήθειές του. Επίσης, είναι η μόνη που προσφέρει premium περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, πρόγραμμα από ελεύθερα κανάλια κτλ). Σήμερα βρίσκεται στην 1η θέση ανάμεσα στις ελληνικές streaming υπηρεσίες με πάνω από 230 χιλιάδες χρήστες.

H «Νέα COSMOTE TV» διαθέτει διάφορα πακέτα συνδρομής που προσφέρονται με 12μηνο συμβόλαιο, τα οποία περιλαμβάνουν τα εξής κανάλια:

Full Pack (22,75€/μήνα)
Το Full Pack περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της πλατφόρμας, με περισσότερα από 60 ψηφιακά κανάλια.

Entry Pack (7,30€/μήνα)
Το Entry Pack είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν κανάλια με σειρές και ταινίες, αθλητικά, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, μουσικά, ψυχαγωγικά, και κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.
Κανάλια
Σειρές
/Ταινίες: E HD
Αθλητικά: EDGEsport HD, Nautical Channel HD, Motorvision Channel HD, Outdoor Channel HD, GINX eSports.
Παιδικά: Disney CHANNEL, , Disney Junior, Nickelodeon, Baby TV, Smile TV.
Ντοκιμαντέρ: COSMOTE History HD, National Geographic HD, BBC Earth HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Crime + Investigation, Museum TV.
Ψυχαγωγικά:, CBS Reality, Luxe TV HD, FTV HD, Body In Balance.
Μουσικά: MAD, MAD Viral HD, , MEZZO LIVE HD.
Ειδησεογραφικά: CNN, BBC World News, Deutsche Welle, France 24 En, RT, Bloomberg, CNBC.
Πανελλαδικά: ΕΡΤ 1 HD, ΕΡΤ 2 HD, ΕΡΤ 3 HD, MEGA HD, ANT1 HD, STAR HD, ΣΚΑΪ HD, Μακεδονία TV HD, OPEN BEYOND HD, ONE Channel HD, ΒΟΥΛΗ, Euronews Greek.

Cinema Pack (13.65€/μήνα)
Το Cinema Pack είναι ιδανικό για τους σινεφίλ. Οι συνδρομητές έχουν αποκλειστικότητα στο σαλόνι τους μεγάλες πρεμιέρες, κινηματογραφικές επιτυχίες, εντυπωσιακά blockbusters, ανεξάρτητες παραγωγές και αφιερώματα. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα τα κινηματογραφικά κανάλια, όλα τα μουσικά κανάλια καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.
Κινηματογραφικά: COSMOTE Cinema 1 HD, COSMOTE Cinema 2 HD, COSMOTE Cinema 3, COSMOTE Cinema Series HD, COSMOTE Series Marathon,Village Cinema HD, TCΜ HD, FOX Life HD, FOX HD.
Μουσικά : MTV Europe, MTV Live HD, VH1, Stingray Music, Stingray I Concerts       

Sports Pack (17.30€/μήνα)
Το Sports Pack προσφέρει αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο από τις καλύτερες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA European Qualifiers, UEFA Nations League Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Κύπελλα Ποδοσφαίρου Ελλάδας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας), μπάσκετ (NBA, WNBA, NCAA, ACB Liga Ισπανίας, Basketball Super League Τουρκίας, VTB United League), μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP, WRC, Formula 2, Extreme E), τένις (ΑΤP World Tour Finals, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour 500, ATP World Tour 250, WTA), βόλεϊ (διοργανώσεις CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup), χάντμπολ (EHF Champions League και Bundesliga), UFC, πυγμαχία.
Αθλητικά: COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD, COSMOTE SPORT 1 HD, COSMOTE SPORT 2 HD, COSMOTE SPORT 3 HD, COSMOTE SPORT 4 HD, COSMOTE SPORT 5 HD, COSMOTE SPORT 6 HD, COSMOTE SPORT 7 HD, COSMOTE SPORT 8 HD, COSMOTE SPORT 9 HD, COSMOTE SPORT 4K.

Η υπηρεσία προσφέρει στο χρήστη διαδραστικές δυνατότητες για θέαση On Demand περιεχομένου, μέσω των COSMOTE TV Plus για δωρεάν ταινίες, σειρές, παιδικό πρόγραμμα και ντοκιμαντέρ, MOVIES CLUB για ενοικίαση ακυκλοφόρητων ταινιών και COSMOTE Replay TV για ετεροχρονισμένη θέαση (Catch up) επιλεγμένων προγραμμάτων που προβλήθηκαν τις προηγούμενες 7 ημέρες.

Nova
Η Nova ξεκίνησε να λειτουργεί το 1999 και το 2014 σημείωσε το ιστορικό της ρεκόρ με 507.261 ενεργούς συνδρομητές. Η σταδιακή άνοδος της COSMOTE TV σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας και την απώλεια κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, οδήγησαν τον έως τότε αδιαμφισβήτητο ηγέτη της εγχώριας συνδρομητικής τηλεόρασης σε φθίνουσα πορεία, με αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020 να καταγράφει μόλις 323.372 συνδρομητές και να υπολείπεται πλέον σημαντικά έναντι του μεγάλου της ανταγωνιστή. Εκπέμπει δορυφορικά από τον Hot Bird 13E και η λήψη των προγραμμάτων της πραγματοποιείται μέσω αποκωδικοποιητή NovaBox, απλού ή με σκληρό δίσκο. Διαθέτει 4 διαφορετικά πακέτα συνδρομής που η τιμή καταλόγου τους διαμορφώνεται με 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

Full pack (31,73€/μήνα)
Το Full pack προσφέρει όλο το θέαμα της Nova, με κορυφαία αθλητικά γεγονότα, μεγάλες πρεμιέρες και σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

Family pack (11,90/μήνα)
Το Family pack προσφέρει ποιοτική τηλεόραση για όλη την οικογένεια, με περισσότερα από 250 κανάλια και επιλογές για όλες τις προτιμήσεις.
Ταινίες & Σειρές: Novalife, FOXlife, FOX, TV5 MONDE EUROPE.
Αθλητικά: Novasports 24 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD.
Lifestyle: E! HD, Fashion TV, ARTE HD, Insight TV HD, MyZen TV HD, Food Network HD.
Ντοκιμαντέρ: Travel Channel HD, Discovery, Animal Planet, Viasat History HD, National Geographic, Nat Geo Wild HD, RT Doc HD.
Διεθνή ειδησεογραφικά: CNNi, Arirang World, RT HD, Al Jazeera English, CGTN HD, CNN, France 24 HD (English), DW English HD, i24 News English, Euronews Greek, Bloomberg Europe, NHK WORLD JAPAN.
Παιδικά: Boomerang HD, Disney Channel, Disney XD, Nickelodeon.
Μουσικά: MTV, MTV Live HD, MTV Hits, VH1, NR1 HD, MAD TV, MAD GREEKZ.
Ελληνικά: ΕΡΤ 1 HD, ΕΡΤ 2 HD, ΕΡΤ 3 HD, MEGA HD, ANT1, ΣΚΑΪ, OPEN BEYOND, One Channel HD, Action 24, Kontra Channel, ΒΟΥΛΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Cinema pack (15,36€/μήνα)
Το Cinema pack περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Family pack και κινηματογραφικά κανάλια με βραβευμένες ταινίες, blockbuster, μοναδικά αφιερώματα και δημοφιλείς ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική, ενώ δείχνει περισσότερες από 300 πρεμιέρες και ένα χρόνο πριν την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.
Κινηματογραφικά: Novacinema 1 HD, Novacinema 2 HD, Novacinema 3 HD, Novacinema 4 HD.

Sports pack (24,90/μήνα)
Το Sports pack περιλαμβάνει όλα τα κανάλια του Family pack, καθώς και όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova που μεταδίδουν όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League Interwetten, όλη τη Euroleague Basketball, Eurocup, ποδόσφαιρο από Serie A, Ligue 1 Conforama και Ligue 2, Eredivisie, Jupiler Pro League, EFL Championship, MLS, Carabao Cup, DFB-Pokal και Coupe de la Ligue, καθώς και αγώνες της Lega Basket Serie A. Σημειώνεται επίσης ότι από την προσεχή σεζόν θα μεταδίδονται τα πρωταθλήματα των LaLiga Santander, Bundesliga και Bundesliga 2.
Αθλητικά: Novasports 1 HD, Novasports 2 HD, Novasports 3 HD, Novasports 4 HD, Novasports 5 HD.
Διατίθεται επίσης και Adult pack που περιλαμβάνει τα κανάλια Vivid Red HD, Dorcel TV HD, Hustler HD και Redlight HD, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε πακέτο με έξτρα χρέωση 9,99€/μήνα. Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τηλεφωνία και Internet, ώστε ο συνδρομητής να την επιλέξει μέσα από τα διαθέσιμα 3play πακέτα που προσφέρει η εταιρεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία, η τιμή καταλόγου του Nova 3play Full διαμορφώνεται στα 42,02€/μήνα και του Nova 3play Full με Internet 100 στα 52,02€/μήνα.

Εκτός από ζωντανή τηλεόραση, η πλατφόρμα προσφέρει και την υπηρεσία Nova On Demand που εξασφαλίζει πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο, ώστε να μπορεί ο συνδρομητής να επιλέγει τι θα δει όποτε το θελήσει, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ, παιδικών και πολλών ακόμη τίτλων βάσει της συνδρομής του. Προϋπόθεση για τη λειτουργία του Nova On Demand είναι η σύνδεση του αποκωδικοποιητή στο Internet. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με κάθε συνδρομή Nova 3play, ενώ για συνδρομητές τηλεόρασης Nova που διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση από άλλο πάροχο υπάρχει χρέωση 5€/μήνα.

Διατίθεται επίσης η υπηρεσία Novaflix που λειτουργεί ως αυτόνομη IPTV πλατφόρμα και προσφέρει όλο το κινηματογραφικό θέαμα της Nova. Περιλαμβάνει τα 4 κανάλια Novacinema, το Novalife, το FOXlife και το FOX, ενώ παρέχει και On demand θέαση σε ταινίες και σειρές της Nova. Λειτουργεί μέσω Internet οποιουδήποτε παρόχου σε συσκευές iOS/Android και σε Smart TVs με Android TV 7.0 και άνω, ενώ το κόστος της διαμορφώνεται στα 11,73€/μήνα και τα 9€/μήνα για συνδρομητές Nova.

Vodafone TV
Η Vodafone TV είναι μια IPTV πλατφόρμα που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά το 2018 και στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020 οι ενεργές συνδρομές της έφταναν τις 138.000. Η υπηρεσία της Vodafone προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλους, με πάνω από 50 δημοφιλή κανάλια, περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν και On demand περιεχομένου με όλες τις επιτυχίες της HBO, παιδικά, πλούσια αθλητική δράση, καθώς και δυνατότητα Catch up. Λειτουργεί με τη χρήση αποκωδικοποιητή Vodafone TV που προϋποθέτει σύνδεση Internet ανεξαρτήτως παρόχου, αλλά και με τη χρήση εφαρμογής σε iOS/Android smartphone ή tablet μέσω οποιουδήποτε Wi-Fi ή 3G/4G δικτύου. Διαθέτει 3 πακέτα συνδρομής που περιλαμβάνουν τα εξής κανάλια:

Vodafone TV (8,50/μήνα)
Το πακέτο λειτουργεί αποκλειστικά μέσω του αποκωδικοποιητή Vodafone TV και προσφέρει μια οικονομική πρόταση με κανάλια ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ, καθώς και On Demand περιεχόμενο με blockbusters και πρεμιέρες σειρών λίγες ώρες μετά την Αμερική.
Κανάλια: National Geographic, National Geographic WILD, Discovery, History, FOX, FOXlife, Animal Planet, Euronews, Al Jazeera, SKY News, Motorvision.TV, Insight.TV, Fashion TV, MAD, MEGA, MTV Live HD, E! Entertainment, TLC, Food Network.
On Demand: Αποκλειστικό περιεχόμενο Home of HBO”.
Το πακέτο προσφέρεται επίσης συνδυαστικά με σταθερό και Internet Vodafone, σε τιμή τιμοκαταλόγου 24,90€/μήνα.

Vodafone TV +Kids (11,50€/μήνα & 6,30€/μήνα χωρίς αποκωδικοποιητή)
Το πακέτο είναι το μοναδικό που διατίθεται για χρήση χωρίς αποκωδικοποιητή Vodafone TV, ενώ σε σχέση με το αρχικό διαθέτει επιπλέον παιδικά κανάλια και παιδικές σειρές διαθέσιμες On Demand με όλα τα επεισόδιά τους.
Παιδικά: Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon.
Η τιμή τιμοκαταλόγου για το συνδυαστικό πακέτο με σταθερό και Internet Vodafone διαμορφώνεται στα 32,40€/μήνα.

Vodafone TV +Sports +Kids (35,40/μήνα)
Αποτελεί το πλήρες πακέτο της Vodafone TV και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω Vodafone Triple Play. Το περιεχόμενο που προσφέρει εμπλουτίζεται με τα κανάλια Novasports, καθώς και με άλλα θεματικά αθλητικά κανάλια.
Αθλητικά: Novasports 1 HD, Novasports 2 HD, Novasports 3 HD, Novasports 4 HD, Novasports 5 HD, Novasports 24 HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Nautical Channel, Fight Network, Fuel TV, Extreme Channel, Havok.
Το Vodafone TV +Sports +Kids προσφέρεται και μέσω των συνδυαστικών πακέτων Vodafone Triple Play. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τιμή τιμοκαταλόγου του Vodafone Triple Play 50 Mbps διαμορφώνεται στα 40,30€/μήνα, του Vodafone Triple Play 100 Mbps (FTTH) στα 47,70€/μήνα και του Vodafone Triple Play 200 Mbps (FTTH) στα 61,50€/μήνα.

Wind Vision
Η Wind Vision είναι μία ακόμα IPTV πλατφόρμα που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2018 και στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020 κατέγραφε 72.000 ενεργούς συνδρομητές. Λειτουργεί με τη χρήση του αποκωδικοποιητή WIND VISION BOX που θα συνδέεται σε Internet ανεξαρτήτως παρόχου, αλλά και με τη χρήση εφαρμογής σε iOS/Android smartphone ή tablet μέσω Wi-Fi ή δεδομένων κινητής. Διαθέτει 2 πακέτα συνδρομής που περιλαμβάνουν τα παρακάτω κανάλια:

Family Pack (4,90/μήνα)
Το πακέτο περιλαμβάνει πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια με αθλητικά, τηλεοπτικές σειρές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, μουσική και lifestyle, παρέχοντας στο χρήστη δυνατότητα Catch up. Αθλητικά: Extreme Channel, Outdoor Channel, Nautical Channel, Motorvision.TV, GiNX ESportsTV.
Ελληνικά: MAD TV, Nickelodeon, SMILE, RISE TV.
Ψυχαγωγικά: FOX, FOXlife, E! Entertainment, Food Network.
Μουσικά: MTV Hits, MTV Live HD, VH1, MTV 90s, Stingray LITE TV, Stingray Vibe, Stingray LOUD, Stingray JUiCEBOX, Stingray djazz, Stingray iConcerts, Stingray cmusic, Stingray Classica, Stingray Naturescape.
Παιδικά: Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, SMILE, Baby TV.

Full Pack (17,27/μήνα)
Το πακέτο περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Family Pack και επιπλέον τα αθλητικά κανάλια της Nova που μεταδίδουν κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.
Αθλητικά: Novasports 1 HD, Novasports 2 HD, Novasports 3 HD, Novasports 4 HD, Novasports 5 HD, Novasports 24 HD.

{gallery}34737{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...