Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
25 Μαρτίου 2021 16:04

FORMULER GTV

4K TV Box με Android TV 9.0, MYTVOnline2 και υβριδικό Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
d4a82f9cd414e47116da469198a01e94 XL b20e5ec6

Ένα νέο TV Box της κορεάτικης εταιρείας Formuler δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για το Formuler GTV, το οποίο βασίζεται στο Android TV 9.0 που μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε πραγματική Smart TV. Χάρη στην ενσωματωμένη τηλεοπτική πλατφόρμα επόμενης γενιάς MYTVOnline2, είναι ένας 4K Ultra HD Media Streamer…

Ένα νέο TV Box της κορεάτικης εταιρείας Formuler δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για το Formuler GTV, το οποίο βασίζεται στο Android TV 9.0 που μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε πραγματική Smart TV. Χάρη στην ενσωματωμένη τηλεοπτική πλατφόρμα επόμενης γενιάς MYTVOnline2, είναι ένας 4K Ultra HD Media Streamer που προσφέρει ζωντανή IPTV τηλεόραση. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5.8GHz, ενώ έρχεται με προηγμένο υβριδικό Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο που μπορεί να ελέγχει και τις λειτουργίες της τηλεόρασης μέσω υπέρυθρων εντολών.

Το Formuler GTV είναι ένα 4K TV Box που μέσα από το σύγχρονο περιβάλλον της πλατφόρμας MYTVOnline2 προσφέρει στο χρήστη όλες εκείνες τις δυνατότητες που συναντάμε σε δορυφορικούς και επίγειους ψηφιακούς δέκτες, για την πλοήγησή του στο μενού των τηλεοπτικών καναλιών. Υποστηρίζοντας Stalker Middleware, Xtream Codes και M3U Playlist, έχει κατασκευαστεί ειδικά για εκτέλεση IPTV streaming. Ο σχεδιασμός του μενού του είναι γνώριμος, καθώς βασίζεται στο δημοφιλές Android TV 9.0, το οποίο μετατρέπει την τηλεόραση σε τελευταίας τεχνολογίας Smart TV. Διαθέτει δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας με Bluetooth 5.0 και Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5.8GHz, για απόλυτη ελευθερία από επιπλέον καλώδια. Παράλληλα, συνοδεύεται από ένα υβριδικό Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο που προγραμματίζεται αυτόματα για να μπορεί να ελέγχει και τις λειτουργίες της τηλεόρασης μέσω υπέρυθρων εντολών! 

Χαρακτηριστικά

Το Formuler GTV έρχεται σε μαύρο πλαστικό σασί που διαθέτει τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, έχοντας διαστάσεις 109x109x21 χιλιοστών. Το αριστερό μέρος της πρόσοψης διαθέτει ενδεικτικό LED λειτουργίας που εναλλάσσει το χρώμα του φωτισμού του μεταξύ λευκού και κόκκινου, ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας του (On/Stand By). Στις πλαϊνές πλευρές του είναι τοποθετημένες μία USB 2.0 αριστερά και μία USB 3.0 θύρα δεξιά, ενώ η πίσω πλευρά εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V/1A, θύρες HDMI και GIGABIT LAN, καθώς και υποδοχή IR Rec. για σύνδεση καλωδίου με δέκτη υπέρυθρων. Το κουτί της συσκευασίας περιλαμβάνει υβριδικό Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο, 2 μπαταρίες μεγέθους AA, καλώδιο HDMI, καλώδιο σύνδεσης με εξωτερικό δέκτη IR, τροφοδοτικό 12V και πολύγλωσσο φυλλάδιο οδηγού γρήγορης εκκίνησης.

Το Formuler GTV είναι εξοπλισμένο με SoC Amlogic S905X2, το οποίο έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή Cortex-A53. Ο επεξεργαστής αυτός είναι τεχνολογίας ARM και περιλαμβάνει 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1.8GHz (4×1.8GHz). Έχει επίσης ενσωματωμένη μονάδα επεξεργασίας γραφικών GPU Mali-G31 MP2 που υποστηρίζει το OpenGL ES 3.2 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών. Διαθέτει μνήμη RAM 2GB DDR4 στα 2400MHz και μνήμη FLASH 16GB eMMC, που αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K@60fps 10-bit Main 10 Profile@Level 5.1 High-tier, H.265/HEVC 4K@60fps, H.264/AVC 4K@30fps, HDR10, HLG, VP9 Profile-2 έως 4K 60fps, AVS2-P2 έως 4K 60fps, H.264 MVC έως 1080p60, MPEG-4 ASP έως 1080p60 (ISO-14496) και άλλες ακόμα μορφές. Υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου AAC, Dolby και DTS-HD. Μέσω της HDMI 2.1 θύρας του δίνει έως Ultra HD (3840×2160) ανάλυση στην τηλεόραση, ενώ υποστηρίζει HDR10 που εμφανίζει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, με ρεαλιστική λεπτομέρεια, φωτεινότερα λευκά και βαθύτερα μαύρα, για την απόδοση πιο φυσικών και πραγματικών εικόνων. Διαθέτει πιστοποίηση DRM Widevine L1, L3 που του χαρίζει συμβατότητα με υπηρεσίες ροής περιεχομένου υψηλής ανάλυσης, καθώς και Microsoft PlayReady που χρησιμοποιείται για προστασία και διανομή περιεχομένου. Εξοπλίζεται με ταχύτατη θύρα Gigabit LAN, ενώ έχει και ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5.8GHz με κεραία ασύρματης τεχνολογίας 2×2 AC. Με τη σύνδεση του παρεχόμενου καλωδίου με αισθητήρα IR, μπορεί να ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο ακόμα κι αν κρυφτεί πίσω από την τηλεόραση, ή τοποθετηθεί μέσα σε ντουλάπι. Διαθέτει πιστοποίηση Google και λειτουργεί βασισμένο στο γνώριμο Android TV 9.0 που συναντάμε στις σύγχρονες Smart TVs, στο οποίο είναι προ-εγκατεστημένο το MYTVOnline2 που αποτελεί αποκλειστική τηλεοπτική πλατφόρμα της Formuler για IPTV και Live TV. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα με Stalker Middleware, Xtream Codes και M3U Playlist, ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να συνδέεται σε IPTV portals για να εκτελεί ατελείωτο online streaming. Έχει ενσωματωμένο Google Chromecast για γρήγορη και εύκολη μετάδοση ροής περιεχομένου από smartphone, tablet και υπολογιστή, απευθείας στην τηλεόραση. Έχει επίσης προ-εγκατεστημένο το Google Play Store που κάνει διαθέσιμες αμέτρητες εφαρμογές του Android, καθώς και τα YouTube, Amazon Prime Video, ενώ αποτελεί έλλειψη η απουσία υποστήριξης του Netflix που κάνει αδύνατη τη λειτουργία της κορυφαίας αυτής streaming υπηρεσίας. Εξοπλίζεται με 2 USB θύρες και μπορεί να δέχεται εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης για αναπαραγωγή κάθε μορφής αρχείων video και ήχου.

Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο

Το Formuler GTV συνοδεύεται από ένα υψηλής ποιότητας, προηγμένο υβριδικό Bluetooth Voice τηλεχειριστήριο με Universal TV Control. Το τηλεχειριστήριο αυτό προσφέρει στο χρήστη το πλεονέκτημα να στέλνει εντολές στη συσκευή χωρίς την ανάγκη απευθείας στόχευσης, ενώ διαθέτει έγχρωμο πλήκτρο για την αναγνώριση φωνητικών εντολών που ενεργοποιούν την εύκολη και γρήγορη αναζήτηση περιεχομένου. Επιπλέον, προγραμματίζεται αυτόματα για να λειτουργεί και ως Universal TV Control, ώστε να μπορεί να δίνει υπέρυθρες εντολές για να ελέγχει και την τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μεταδίδονται από τα αριθμητικά πλήκτρα.

Για να πετύχουμε τη Bluetooth σύζευξη του τηλεχειριστηρίου με τη συσκευή, ακολουθούμε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην τηλεόραση κατά την αρχική ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, αυτό μπορεί να γίνει και αργότερα μέσα από την προσθήκη αξεσουάρ. Πατάμε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τo OK και το πλήκτρο με τις 3 γραμμές, με αποτέλεσμα το ενδεικτικό LED να αρχίσει να αναβοσβήνει, οπότε επιλέγουμε το Formuler GTV RCU που έχει εμφανιστεί στην οθόνη και η διαδικασία σύζευξης ολοκληρώνεται. Ανοίγουμε στη συνέχεια την εφαρμογή FORMULER Remote για να προγραμματίσουμε το τηλεχειριστήριο να λειτουργεί και ως Universal TV Control. Επιλέγουμε Setup TV IR Control, πατάμε συνέχεια, επιβεβαιώνουμε τη μάρκα της τηλεόρασης που έχει αναγνωριστεί αυτόματα και εμφανίζεται στην οθόνη ή εκτελούμε αναζήτηση, πατάμε Test Now και παρατηρούμε αν ο δείκτης του ήχου αλλάζει τιμή, οπότε σε τέτοια περίπτωση επιβεβαιώνουμε και αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις. Τέλος, για την εναλλαγή μεταξύ των 2 mode λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου κρατάμε πατημένο το πλήκτρο TV/STB για 3 δευτερόλεπτα, ώστε το ενδεικτικό LED να αναβοσβήσει 3 φορές. Το κόκκινο χρώμα σημαίνει τη μετάβαση σε TV Mode και το πορτοκαλί τη μετάβαση σε STB BT Mode.

Μενού

Το κεντρικό μενού του Formuler GTV διαθέτει την τυπική μορφή του Android TV 9.0 και συνεπώς είναι πανεύκολο στη χρήση του, ενώ διαμορφώνεται και ανανεώνεται συνεχώς με βάση τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη. Περιλαμβάνει οριζόντιες σειρές από εικονίδια εφαρμογών και υπηρεσιών με αντίστοιχες προτάσεις περιεχομένου. Στην πρώτη σειρά βρίσκονται οι “Εφαρμογές”, οι οποίες περιλαμβάνουν τα MyTvOnline2, Prime Video, YouTube Music, Google Play Store, YouTube, Google Play Movies και FORMULER Remote. Επιλέγοντας το MyTvOnline2 εισερχόμαστε στο μενού ρυθμίσεων της πλατφόρμας, όπου μέσα από τα διαθέσιμα πεδία μπορούμε να ορίσουμε την προσθήκη όσων Portals και m3u Playlists επιθυμούμε, εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης. Μπορούμε να επιλέγουμε πού θα συνδεόμαστε κάθε φορά μέσα από την επιλογή Connections. Από το Google Play Store μπορούμε να συνδεθούμε στο δημοφιλές κατάστημα εφαρμογών του Android, από το Prime Video να παρακολουθήσουμε ταινίες και σειρές με την προϋπόθεση ότι διαθέτουμε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία, ενώ από τα YouTube και YouTube Music μπορούμε να αναζητήσουμε και να παρακολουθήσουμε δωρεάν video από τη βιβλιοθήκη της δημοφιλούς υπηρεσίας. Κάτω από τη σειρά των εφαρμογών είναι τοποθετημένες οριζόντιες σειρές με αντίστοιχες προτάσεις περιεχομένου από τα YouTube, Prime Video, TED και YouTube. Εδώ μπορεί να προστεθεί και το MyTvOnline2 για να εμφανίζονται τα εικονίδια των πρόσφατων καναλιών που έχουμε παρακολουθήσει, ενώ παραμένοντας πάνω σε καθένα από αυτά θα βλέπουμε το πρόγραμμα που μεταδίδεται. Στο κάτω μέρος της κάρτας βρίσκεται οριζόντια σειρά με επιλεγμένες εφαρμογές του Google Play, ενώ πάνω δεξιά βρίσκεται τοποθετημένο το χαρακτηριστικό “γρανάζι” των ρυθμίσεων. Μέσα από αυτό το μενού μπορούμε να ρυθμίσουμε το Wi-Fi, να προσθέσουμε το λογαριασμό μας Google, να απεγκαταστήσουμε εφαρμογές, να προσθέσουμε αξεσουάρ και να ορίσουμε τις προτιμήσεις της συσκευής, όπως την ημερομηνία και την ώρα, τη γλώσσα, το πληκτρολόγιο, την ανάλυση, το HDMI CEC, την προσαρμογή της αρχικής οθόνης και άλλες παραμέτρους, ενώ μπορούμε να εκτελέσουμε επαναφορά του συστήματος.

Δοκιμή εφαρμογών

Να αναφέρουμε αρχικά ότι για τη σύνδεση του Formuler GTV στο Internet χρησιμοποιήσαμε το Wi-Fi, το οποίο λειτούργησε απροβλημάτιστα. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή του YouTube που λειτούργησε άριστα, καθώς η αναζήτηση τίτλων και η αναπαραγωγή video με επιλογή ποιότητας 2160p•4K εκτελούνται ομαλά. Από το κατάστημα του Google Play Store κατεβάσαμε τον Kodi που διατίθεται στην έκδοση 19.0 Matrix και συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο που περιέχει πλήθος πολυμεσικών αρχείων. Η αναπαραγωγή όλων των 4K Ultra HD video που δοκιμάσαμε εκτελέστηκε με άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας λειτούργησαν με επιτυχία. Ανοίξαμε την εφαρμογή MyTvOnline 2 και πληκτρολογήσαμε το URL λίστας αναπαραγωγής μορφής .m3u. Μέσα από το σύγχρονο περιβάλλον χρήσης της πλατφόρμας και το πληρέστατο μενού που αυτή μας προσφέρει, παρακολουθήσαμε Live TV κάνοντας streaming σε αμέτρητα ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά κανάλια. Δοκιμάσαμε τη λειτουργία Picture in Picture που επιτρέπει την ταυτόχρονη  προβολή ενός δεύτερου καναλιού σε ξεχωριστό παράθυρο, ενώ εκτελέσαμε με επιτυχία εγγραφές προγραμμάτων χρησιμοποιώντας το σχετικό πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο. Από το Google Play Store κατεβάσαμε τον TV Web Browser και δοκιμάσαμε την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα, καθώς οι ιστοσελίδες ανοίγουν γρήγορα και η περιήγηση μέσα σε αυτές εκτελείται ομαλά. Κατεβάσαμε επίσης την εφαρμογή COSMOTE TV και χρησιμοποιήσαμε την ενεργή συνδρομή μας για να συνδεθούμε στην υπηρεσία. Η συσκευή έχει άριστη συμβατότητα με την εφαρμογή, γεγονός που μας επέτρεψε να περιηγηθούμε με άνεση στο μενού της πλατφόρμας και να παρακολουθήσουμε απροβλημάτιστα ζωντανό πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, ετεροχρονισμένο μέσω του Replay TV και ταινίες/σειρές από το COSMOTE TV Plus και το FOX Play. Τέλος, κατεβάσαμε και δοκιμάσαμε την εφαρμογή NBA app, χρησιμοποιώντας το League Pass της ετήσιας συνδρομής μας. Η εφαρμογή λειτούργησε άριστα, καθώς παρακολουθήσαμε ζωντανά αγώνες από το πρωτάθλημα του NBA με απόλυτη σταθερότητα, εξαιρετικά ομαλή ροή και άριστη ποιότητα εικόνας!

{gallery}35106{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...