Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 188
TM 529
SECURITY REPORT 151
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

25 Μαρτίου 2021 16:03

OCTAGON SX888 4K UHD IP

Νέο 4K IPTV Box με πλουσιότατο δωρεάν περιεχόμενο

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
3f876a5da1b65342b48014be6326dcda XL 24ee0550

Διευρύνοντας το στόλο των ψηφιακών δεκτών που διαθέτει, η γερμανική OCTAGON παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο μοντέλο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον SX888 4K UHD IP, ο οποίος είναι ένα καθαρόαιμο IPTV Box που βασίζεται στο δημοφιλές και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα Linux. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD και κωδικοποίηση H.265/HEVC, ενώ…

Διευρύνοντας το στόλο των ψηφιακών δεκτών που διαθέτει, η γερμανική OCTAGON παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο μοντέλο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον SX888 4K UHD IP, ο οποίος είναι ένα καθαρόαιμο IPTV Box που βασίζεται στο δημοφιλές και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα Linux. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD και κωδικοποίηση H.265/HEVC, ενώ έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα Netflix, Kodi, YouTube, Stalker, Xtream Codes, αλλά και με άλλες ακόμα εξαιρετικές εφαρμογές, για δωρεάν μάλιστα πρόσβαση σε ποικιλία IPTV περιεχομένου.

Ο OCTAGON SX888 4K UHD IP υποστηρίζει όλες τις κοινές λειτουργίες που πρέπει να είναι ενσωματωμένες σε ένα σύγχρονο IPTV Box, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στο χρήστη αρκετά περισσότερα. Μπορεί να μην εξοπλίζεται με tuner δορυφορικής ή επίγειας ψηφιακής λήψης, όμως με τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές του, κάνει δωρεάν διαθέσιμο πλήθος από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Προσφέρει επίσης ιδιαίτερα πλούσιο περιεχόμενο για On Demand τηλεθέαση, συμπεριλαμβανομένων κινηματογραφικών ταινιών και σειρών, καθώς και video με θέματα που έχουν γυριστεί σε ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Επιπλέον, λειτουργώντας ως ένας άριστος media player, μπορεί να αναπαράγει όλες τις μορφές αποθηκευμένων αρχείων video, ήχου και εικόνας.

Χαρακτηριστικά

Ο OCTAGON SX888 4K UHD IP έρχεται σε ένα τυπικά σχεδιασμένο πλαστικό σασί μαύρου χρώματος, με διαστάσεις 142x93x24 χιλιοστών. Η πρόσοψή του διαθέτει 4ψήφια οθόνη 7 τμημάτων, ενώ στην επιφάνεια της πάνω πλευράς του έχει τοποθετηθεί σε διαγώνια θέση ένα μεγάλο, ευδιάκριτο ενδεικτικό LED γαλάζιου (πορτοκαλί σε Stand-by) φωτισμού. Ο εξοπλισμός συνδέσεων είναι τοποθετημένος περιμετρικά, καταλαμβάνοντας τη δεξιά πλευρά του με μία USB 2.0 θύρα και υποδοχή IR για σύνδεση καλωδίου με δέκτη υπέρυθρων και την πίσω με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας DC 12V, θύρα ETHERNET 10/100Mbps, θύρα HDMI, υποδοχή mini AV 3.5 χιλ., οπτική S/PDIF για έξοδο ψηφιακού ήχου και θύρα USB 3.0. Στο κουτί της συσκευασίας της συσκευής βρίσκουμε τηλεχειριστήριο TV learning, 2 μπαταρίες μεγέθους AAA, τροφοδοτικό 12V, καλώδιο HDMI, καλώδιο επέκτασης με δέκτη υπέρυθρων IR για έλεγχο του δέκτη από μη ορατό σημείο και 2 εγχειρίδια χρήστη σε αγγλικά και γερμανικά.

Στο εσωτερικό του OCTAGON SX888 4K UHD IP βρίσκεται Hisilicon chipset Hi3798MV200 της Huawei με ενσωματωμένο επεξεργαστή 64-bit αρχιτεκτονικής ARMv7. Ο επεξεργαστής αυτός περιλαμβάνει 4 πυρήνες που συγχρονίζουν σε συχνότητα 1.6GHz (4x 1.6GHz), αποδίδοντας συνολικά 15.000 DMIPS. Έχει επίσης ενσωματωμένο έναν πολυπύρηνο επεξεργαστή γραφικών υψηλής απόδοσης Mali-450 που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την υλοποίηση της αναπαραγωγής τρισδιάστατων γραφικών, ενώ διαθέτει μνήμη RAM 1GB DDR3 και FLASH 4GB eMMC. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video H.265/HEVC, H.264, AVS, VP9 και ήχου MPEG-1, MPEG-2 Layer I/II, AAC/HE-AAC, Dolby Digital Plus (AC3), DTS. Υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD και μορφές HDR10 και HLG που αναδεικνύουν τις δυνατότητες των σύγχρονων τηλεοράσεων, ενώ χάρη στην AV θύρα του μπορεί να συνδεθεί ακόμα και σε εκείνες της παλαιότερης τεχνολογίας. Για τη σύνδεση στο Internet εξοπλίζεται με θύρα Ethernet 10/100Mbps, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-Fi USB adapter ή 3G USB modem που λύνει το πρόβλημα της απόστασης από το οικιακό modem/router. Διαθέτει web interface που επιτρέπει την εύκολη αποστολή στοιχείων από υπολογιστή για πρόσβαση σε IPTV λειτουργίες, ενώ υποστηρίζει και FTP σύνδεση. Υποστηρίζει λειτουργία E2TV multiroom, με την οποία μπορεί ο χρήστης να εκτελεί streaming στα προγράμματα ενός Enigma2 δέκτη που βρίσκεται εντός του τοπικού δικτύου, με την προϋπόθεση ότι ο δέκτης αυτός χρησιμοποιεί image που υποστηρίζει την πρόσφατη έκδοση του Open Web Interface, π.χ. OpenATV, OpenHDF, OpenNFR ή OpenEight. Υποστηρίζει λειτουργίες Stalker, Xtream Codes και IPTV streaming μέσω έτοιμης λίστας αναπαραγωγής μορφής m3u, ενώ μέσω των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών του κάνει δωρεάν διαθέσιμη τεράστια ποικιλία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού περιεχομένου.

Προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου

Ο OCTAGON SX888 4K UHD IP περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο TV learning που προγραμματίζεται για να ελέγχει και τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Διαθέτει 4 ειδικά πλήκτρα (POWER, VOL-, VOL+, TV/AV) που μέσα από μια απλούστατη διαδικασία αντιγράφουν τα αντίστοιχα ενός γνήσιου. Τα πλήκτρα αυτά (μαζί με το SET) είναι τοποθετημένα σε αυτόνομη περιοχή TV CONTROL στο πάνω μέρος του για να εντοπίζονται εύκολα και είναι μόνιμα ενεργοποιημένα, ενώ ο προγραμματισμός τους παραμένει σε ισχύ ακόμα και μετά την αντικατάσταση των μπαταριών. Για να ξεκινήσει η διαδικασία της αντιγραφής κρατάμε πατημένο το πλήκτρο SET για 3 δευτερόλεπτα, οπότε το ενδεικτικό LED μένει σταθερά αναμμένο δείχνοντας ότι το τηλεχειριστήριο έχει εισέλθει σε κατάσταση learning. Τοποθετούμε αμέσως το τηλεχειριστήριο learning απέναντι από το γνήσιο σε απόσταση 3 εκατοστών μεταξύ τους και μέσα στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα πατάμε ένα από τα πλήκτρα που θέλουμε να προγραμματίσουμε. Τότε το ενδεικτικό LED αναβοσβήνει αργά, πράγμα που αποτελεί ένδειξη ότι το πλήκτρο είναι έτοιμο να δεχτεί προγραμματισμό. Έπειτα πατάμε το πλήκτρο του γνήσιου τηλεχειριστηρίου που θέλουμε να αντιγράψουμε, το ενδεικτικό LED αναβοσβήνει 3 φορές και μετά διατηρείται σε θέση ON, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιτυχία του προγραμματισμού. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται για τα υπόλοιπα πλήκτρα της περιοχής TV CONTROL και ολοκληρώνεται με το πάτημα του πλήκτρου SET.

Μενού

Ο OCTAGON SX888 4K UHD IP διαθέτει πολύγλωσσο μενού (και με ελληνικά), ο σχεδιασμός του οποίου είναι γνώριμος στους χρήστες από άλλους δέκτες της γερμανικής εταιρείας. Αποτελείται από 4 ξεχωριστές κάρτες που καθεμιά τους περιλαμβάνει 2 οριζόντιες σειρές εικονιδίων, οι οποίες εμφανίζονται σε κάθετη κύλιση με τη χρήση των πλήκτρων κατεύθυνσης του τηλεχειριστηρίου. Η πρώτη από αυτές περιλαμβάνει τα εικονίδια IPTV, m3u IPTV, Stalker, XTREAM, YouTube, WebTV, ARD MEDIATHEK και ZDF MEDIATHEK που ενεργοποιούν τις αντίστοιχες εφαρμογές. Ομοίως, από τη δεύτερη κάρτα ενεργοποιούνται τα ORF TVTHEK, TRT TVTHEK, Internet radio, KODI, NETFLIX, Καιρός, EDEM και FREE TV. Η τρίτη κάρτα περιλαμβάνει τα εικονίδια FREE RADIO, E2 TV, WEB PORTAL, MYTV, Ρυθμίσεις Wi-Fi, Ενημέρωση υλικολογισμικού, Πληροφορίες και Ρυθμίσεις, ενώ στην τέταρτη βρίσκουμε τα SAT>IP, Media και Backup & Recovery. Ουσιαστικά δηλαδή, στις 5 πρώτες οριζόντιες σειρές έχουμε εικονίδια IPTV εφαρμογών και στις 2 τελευταίες εικονίδια επιμέρους ρυθμίσεων. Η πρόσβαση στο κυρίως μενού ρυθμίσεων που περιλαμβάνει 3 ξεχωριστές κάρτες πραγματοποιείται από το εικονίδιο Ρυθμίσεις, ή μέσω του πλήκτρου FAV από το τηλεχειριστήριο. Η πρώτη από αυτές, που είναι και η κεντρική, περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις εικόνας/ήχου, γλώσσας, Wi-Fi, χρονικής ζώνης, γονικού ελέγχου (προεπ. κωδ. 0000), οθόνης πρόσοψης, VPN, DLNA και διάφορων άλλων παραμέτρων, ενώ υπάρχουν επιλογές ενημέρωσης λογισμικού, επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και εξαγωγής/εισαγωγής βάσης δεδομένων. Να τονίσουμε ότι και εδώ υπάρχει το bug που συναντήσαμε και στον SX88, το οποίο αφορά την αλλαγή ανάλυσης της εικόνας. Συγκεκριμένα, έχοντας από πριν ορίσει την ελληνική γλώσσα στο μενού, εφόσον επιλέξουμε αλλαγή της ανάλυσης ο δέκτης κολλάει και απαιτείται επανεκκίνηση, ενώ όταν επανέρχεται σε λειτουργία έχει παραμείνει στην προηγούμενη ανάλυση. Το κόλλημα αυτό παρατηρείται ακόμα και αν αλλάξουμε τιμή με τη χρήση του πλήκτρου RESOLUTION του τηλεχειριστηρίου, όμως τότε ο δέκτης μετά την επανεκκίνησή του λειτουργεί κανονικά με τη νέα τιμή ανάλυσης. Έτσι, για να επιλέξει ο χρήστης ανάλυση 2160p, ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πλήκτρο RESOLUTION και να εκτελέσει επανεκκίνηση ισάριθμες φορές μέχρι ο δέκτης να αποκτήσει την επιθυμητή τιμή, ή (προτεινόμενος τρόπος) να ορίσει προσωρινά διαφορετική γλώσσα μενού για να αλλάξει χωρίς πρόβλημα την ανάλυση μέσα από τις ρυθμίσεις OSD. Τέλος, η κάρτα Δίκτυο περιλαμβάνει τη λίστα των προ-εγκατεστημένων IPTV εφαρμογών, ενώ από το Media, που είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά ως “Μέσα Μαζικής ενημέρωσης”, πραγματοποιείται η αναζήτηση αρχείων.

Λειτουργία

Για τη σύνδεση του OCTAGON SX888 στο τοπικό δίκτυο χρησιμοποιήσαμε Wi-Fi USB adapter (Chip Ralink RT5370) και μόλις η συσκευή απέκτησε πρόσβαση στο Internet ανίχνευσε νέα έκδοση λογισμικού, την οποία και εγκαταστήσαμε. Αρχικά δοκιμάσαμε την εφαρμογή του YouTube. Η αναζήτηση τίτλων και η αναπαραγωγή video από τη βιβλιοθήκη της δημοφιλούς υπηρεσίας εκτελούνται χωρίς πρόβλημα, όμως αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός ότι η μέγιστη τιμή ανάλυσης της εικόνας είναι 720p. Χρησιμοποιήσαμε ενεργό λογαριασμό και δοκιμάσαμε το Netflix, παρακολουθώντας ταινίες και σειρές με εξαιρετικά ομαλή ροή σκηνών και σχετικά καλή ανάλυση εικόνας. Μέσω του web interface αποστείλαμε στη συσκευή τα στοιχεία λογαριασμού Xtream Code και με τη χρήση της εφαρμογής XTREAM συνδεθήκαμε σε IPTV portal, εκτελώντας με επιτυχία live streaming στα τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρει. Συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο και δοκιμάσαμε τον Kodi, ο οποίος έρχεται στην έκδοση 18.6 Leia. Η αναπαραγωγή όλων των Ultra HD video που επιλέξαμε εκτελέστηκε με μεγάλη άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας αναγνωρίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέσα από το σκληρό δίσκο επιλέξαμε επίσης έτοιμη λίστα αναπαραγωγής μορφής m3u και με τη χρήση της εφαρμογής IPTV εκτελέσαμε με επιτυχία live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια.

Δοκιμάσαμε τις εφαρμογές WebTV, ARD MEDIATHEK, ZDF MEDIATHEK, ORF TVTHEK, TRT TVTHEK και FREE TV, εκτελώντας ατελείωτο και δωρεάν streaming σε πλήθος τηλεοπτικών καναλιών και on demand περιεχόμενο! Το WebTV είναι η καλύτερη από αυτές, καθώς περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου που είναι ταξινομημένο σε φακέλους. Εδώ βρίσκονται αμέτρητα τούρκικα, γερμανικά και ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια, κινηματογραφικές ταινίες και σειρές. Υπάρχουν τίτλοι 4K με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, παιδικά και πολλά άλλα, ενώ δε λείπει και το adult περιεχόμενο. Το ARD MEDIATHEK περιλαμβάνει video και live streams των τηλεοπτικών σταθμών που ανήκουν στην Ένωση Δημοσίων Ραδιοτηλεοπτικών Φορέων της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, δηλαδή στην κοινοπραξία ARD. Και μάλιστα, μιλάμε για live streaming με κορυφαία ποιότητα εικόνας! Ομοίως με το προηγούμενο, τo ZDF MEDIATHEK είναι εφαρμογή με αντίστοιχο περιεχόμενο από το γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό οργανισμό ZDF, όμως τα live streams των τηλεοπτικών σταθμών δε λειτουργούν. To ORF TVTHEK περιλαμβάνει video on demand από τον αυστριακό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ORF, ενώ το TRT TVTHEK προσφέρει αντίστοιχο περιεχόμενο από το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Τουρκίας TRT. Η εφαρμογή FREE TV προσφέρει live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια, διαθέτοντας 5 πηγές με αντίστοιχες λίστες. Από εδώ γίνονται διαθέσιμα αυτά που δε λειτουργούν μέσω του ZDF MEDIATHEK, αλλά και άλλα ακόμα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και πληθώρα τουρκικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη συντριπτική πλειοψηφία αυτών η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική. Τέλος, με τη χρήση του Internet radio κάναμε streaming και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς με κρυστάλλινο ήχο. Πρόκειται για μια εκπληκτική εφαρμογή που διαθέτει τεράστια ποικιλία περιεχομένου για να καλύψει τα γούστα όλων των φίλων του ραδιοφώνου. Η αναζήτηση και επιλογή ραδιοφωνικών σταθμών είναι πανεύκολη, καθώς είναι ταξινομημένοι ανά είδος μουσικής και ανά εθνικότητα που βοηθούν στον εντοπισμό τους, ενώ μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και 50 ελληνικοί.

{gallery}35105{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας 2U30
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
SatLink ST-6502
Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου modulator ST-6502 της SatLink. Πρόκειται για έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγεθος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για οικιακή ψυχαγωγία, ξενο...
Fracarro UX-WB LTE
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου LNB της οικογένειας UX της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για το UX-WB LTE, ένα wideband LNB με 2 ξεχωριστές εξόδους, που η μία μεταφέρει όλα τα...
AVM Geofencing
Η τελευταία ενημέρωση του FRITZ!App Smart Home προσθέτει μια λειτουργία που ζητείται συχνά: Το geofencing. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στο έξυπνο σπίτι σας όταν εισέρχεστε ή εξέρχεστε από...
Amiko A11 Link
Αναζητείτε έναν προηγμένο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση, είτε για ταινίες ή ραδιόφωνο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Amiko A11 Link 4K TV Stick ...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Δεν γίνεται να αφήσετε τους φιλοξενούμενούς σας χωρίς τηλεόραση. Η ιταλική Fracarro έρχεται να δώσει τη λύση με το νέο Compact Headend D-Matrix 4S FTA, το οποίο προορίζεται για σύνδεση σε τηλεοράσ...
AVM FRITZ!Fon X6
Το FRITZ!Fon X6 εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του σε κομψή λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4” υψηλής αντίθεσης για τέλεια αναγνωσιμότητα. Ο χρήστης μπορεί να βλέ...
Solray S01C, S02B & S03C Series
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει νέες παραλαβές προϊόντων που περιλαμβάνουν σειρές φωτιστικών LED της Solray. Πρόκειται για πλήρως ανεξάρτητα συστήματα φωτισμού που αποτελούνται από προβολέα...
TP-Link EAP623-Outdoor HD AX1800
Το EAP623-Outdoor HD είναι ένα Access Point εξωτερικού χώρου από τη σειρά EAP της TP-Link, που υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 6 με μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως και 1,8Gbps (574Mbps στα 2...
Ikusi ENC-108
Η Ikusi, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων, παρουσιάζει το ENC-108 με 8 εισόδους HDMI, τα σήματα των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε 8 streams IP σε SPTS (unicast ή mult...
Fracarro PAS4117101
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου PAS4117101 της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας ομοαξονικό καλώδιο εξωτερικού χώρου, με τριπλή θωράκιση, διάμετρο 6,...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουνίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
UEFA EURO 2024 GERMANY
Η ώρα για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας στην Ευρώπη έφτασε! Για έναν ολόκληρο μήνα, από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου, η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα χτυπάει στα γήπεδα της Γερ...
Η PartnerNET διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα της MaxHub σε Ελλάδα και Κύπρο
H PartnerNET παρουσιάζει την εταιρεία MaxHub, η οποία αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τον χώρο των επικοινωνιών (communication) και της έξυπνης συνεργασίας (collaboration) για τις επιχειρήσεις. Με...
Octagon Spirit Pro
Η γερμανική Octagon διευρύνει την γκάμα των HDTV δεκτών της, παρουσιάζοντας τη version 2 του μοντέλου Spirit, τον Octagon Spirit Pro. Πρόκειται για έναν δέκτη IP με επίσημο λειτουργικό σύστημα And...
Ekselans MD HD Easy Twin 122013
Έναν ολοκαίνουργιο στην ελληνική αγορά ψηφιακό διαμορφωτή, που διαθέτει πολλές και σημαντικές καινοτομίες, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον MD HD Easy T...
SAT & ZAP, Ιούνιος 2024
Η πικρή αλήθεια είναι ότι το streaming τείνει να υποκαταστήσει και στους DXersτη δορυφορική λήψη ως μέθοδο zapping. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε ακόμη να βρείτε κανάλια που δεν μεταδίδονται ιντερνετικά…...