22 Φεβρουαρίου 2022 22:45

Sat Apps για iOS και Android

Οι καλύτερες δωρεάν έξυπνες εφαρμογές για ρύθμιση δορυφορικού κατόπτρου

Γράφει: Χάρης Ματθαίου

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών…

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών, όπως είναι τα πεδιόμετρα ή τα ψηφιακά όργανα μέτρησης για την εύρεση δορυφόρων. Εναλλακτική λύση δίνουν έξυπνες εφαρμογές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στα καταστήματα App Store και Google Play Store, οι οποίες μετατρέπουν το κινητό τηλέφωνο σε φορητό sat finder και στο άρθρο που θα διαβάσατε θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες από αυτές.

Αρκετοί είναι οι χομπίστες που προτιμούν το κινητό κάτοπτρο, όμως οι πιο φανατικοί δεν αποχωρίζονται τη σταθερή λήψη και διαθέτουν 3, 4 ή ακόμα και περισσότερα δορυφορικά κάτοπτρα για βέλτιστο και αδιάλειπτο σήμα. Η επίσκεψη στην ταράτσα για νέες στοχεύσεις αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, αρκεί να συνοδεύεται από το κατάλληλο εργαλείο εύρεσης σήματος που θα βοηθήσει στην ακριβή ρύθμιση του “πιάτου”. Oι έξυπνες εφαρμογές δείχνουν στην οθόνη του smartphone κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του δορυφόρου στον ουρανό, ενώ περιλαμβάνουν συντεταγμένες της περιοχής, ανάγνωση πυξίδας, κλίση του LNB και άλλες ακόμα πληροφορίες. Όλα αυτά δίνουν μια καθαρή εικόνα σχετικά με το πού θα πρέπει να στραφεί το πιάτο κι έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εφαρμογή εκείνη που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Sat Apps για iOS

Satellite Finder (Pro) (και για Android)

Η εφαρμογή σας βοηθάει να ρυθμίσετε τη δορυφορική σας κεραία. Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή σας δείχνει σε ποια οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση πρέπει να ευθυγραμμίσετε την κεραία σας. Ως πρόσθετη λειτουργία, μπορείτε να ελέγξετε με την εφαρμογή εάν υπάρχουν εμπόδια που παρεμποδίζουν τη λήψη. Στην τρέχουσα έκδοση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 200 δορυφόρους.

Eutelsat satellite finder

Το εργαλείο εύρεσης δορυφόρων Eutelsat, καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό των παραμέτρων κατάδειξης όλων των δορυφόρων του στόλου Eutelsat. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στην επαυξημένη πραγματικότητα να καθορίσει τη θέση εγκατάστασης της κεραίας και να προσαρμόσει τη γωνία πόλωσης της κεφαλής.

SatFinder 3D Augmented Reality

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους δορυφόρους για την περιοχή σας σε πραγματικό χρόνο. Δε χρειάζεται πλέον να αναζητάτε την επιθυμητή κατεύθυνση, απλώς στρέψτε τη συσκευή σας προς τον ουρανό, επιλέξτε το δορυφόρο σας από τη λίστα, πατήστε το κουμπί «AR» και ορίστε τον τύπο κατόπτρου offset ή prime. Η εφαρμογή SatFinder 3D δείχνει ένα τρισδιάστατο μοντέλο δορυφορικού κατόπτρου στραμμένο απευθείας στον επιθυμητό δορυφόρο. Μπορείτε να στρέψετε την κάμερα της συσκευής σας στον τοίχο του σπιτιού σας και να ρίξετε μια ματιά στην κατεύθυνση του μοντέλου τρισδιάστατου πιάτου. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης μια βάση δεδομένων αναμεταδοτών (συχνοτήτων) όλων των δορυφόρων TV/RADIO στον κόσμο και μπορείτε εύκολα να βρείτε τις παραμέτρους ενός δορυφόρου.

SatFinder (MGE) (και για Android)

Το SatFinder (MGE) είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δορυφορικό κάτοπτρο. Δίνει αζιμούθιο, ανύψωση και κλίση LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο με αριθμητικά δεδομένα, όσο και με γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει πού βρίσκεται ο δορυφόρος στην προβολή κάμερας.

SatFinder Lite (και για Android)

Το SatFinder Lite χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του κινητού σας τηλεφώνου για να ανιχνεύσει τη φυσική σας θέση και υπολογίζει το αζιμούθιο και την ανύψωση που πρέπει να έχει η δορυφορική σας κεραία. Χρησιμοποιήστε την κάμερά σας για προβολή επαυξημένης πραγματικότητας που εμφανίζει εικονίδια δορυφόρων σε θέσεις όπου είναι τοποθετημένοι στον ουρανό. Δίνει μια ρεαλιστική θέα του ορίζοντα και βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει οπτική επαφή, χωρίς δηλαδή εμπόδια όπως κλαδιά δέντρων ή κορυφές σπιτιών, μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του ίδιου του δορυφόρου. Αγγίξτε την οθόνη για να τραβήξετε ένα screenshot της προβολής επαυξημένης πραγματικότητας.

DishPointer (Satellite Finder)

Το DishPointer είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το κάτοπτρο σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χάρη στους αισθητήρες του smartphone σας (Πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο) η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας και να διασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε εμποδίου (τοίχος, δέντρο κ.λπ.). Ενσωματώνει μια μονάδα για τον υπολογισμό της μαγνητικής απόκλισης και την αντιστάθμιση του σφάλματος μεταξύ μαγνητικού βορρά και γεωγραφικού βορρά, κάτι που βοηθάει στην εμφάνιση της σωστής κατεύθυνσης. Χρησιμοποιεί επίσης GPS για να εμφανίσει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και στη συνέχεια να εμφανίσει την κατεύθυνση του δορυφόρου-στόχου από την τοποθεσία σας. Η πυξίδα που συνοδεύεται από ένα ηχητικό σήμα σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το δορυφορικό σας πιάτο ακολουθώντας την επιτάχυνση των μπιπ και το βέλος της πυξίδας, ενώ το επιταχυνσιόμετρο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατακόρυφης στήριξης.

Satellite Pointer

Το Satellite Pointer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθάει να εγκαταστήσετε εύκολα το δορυφορικό σας κάτοπτρο. Κατευθύνετε τη συσκευή σας στον ουρανό και κοιτάξτε σε επαυξημένη λειτουργία τους γεωστατικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη βάση δεδομένων με περισσότερους από 200 δορυφόρους, με δυνατότητα επιλογής έρευνας για τη διευκόλυνση της αναζήτησής σας. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά από πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη, το γεωγραφικό μήκος, τις διαθέσιμες συχνότητες ζώνης, το αζιμούθιο, την ανύψωση και τις γωνίες πόλωσης, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Sat pointer: dish aligner & satellite finder

Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατευθύνετε το πιάτο σας στον δορυφόρο που επιθυμείτε. Σας παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα με περισσότερους από 400 δορυφόρους. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε τον αριθμό των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη (περιοχή/χώρα), τη θέση (γεωγραφικό μήκος Ανατολικό ή Δυτικό), την ανύψωση και το αζιμούθιο, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Dish Align

Το Dish Align είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την ευθυγράμμιση του δορυφορικού σας πιάτου. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή θέση του κατόπτρου και του δορυφόρου που ζητάτε, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τέλεια για να λάβετε τα κατάλληλα σήματα. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσομοιώνει το κάτοπτρο με το iPhone σας, ώστε να δείχνει την ακριβή κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει.

Sat Scope

Η εφαρμογή αυτή σας δείχνει τη θέση των δορυφόρων. Κατά την εγκατάσταση ή νέα ρύθμιση ενός δορυφορικού κατόπτρου, δείχνει την κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει προς το δορυφόρο που έχετε επιλέξει. Η θέση του δορυφόρου εμφανίζεται ως κόκκινη κουκκίδα πάνω από την εικόνα της κάμερας, ώστε να μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ εσάς και του δορυφόρου.

SatCatcher-Dish set & Pointing

Το SatCatcher είναι ένας δορυφορικός ανιχνευτής και δείκτης κατόπτρων που σας επιτρέπει να προσανατολίζετε την κεραία σας σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα, η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας σας και να εξασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε φυσικού εμποδίου. Χρησιμοποιεί επίσης το GPS του τηλεφώνου σας για να δείξει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και δείχνει την κατεύθυνση του δορυφόρου από τη θέση σας. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα με ηχητικό σήμα που επιτρέπει τον προσανατολισμό του κατόπτρου σύμφωνα με την επιτάχυνση των μπιπ ή το βέλος της πυξίδας, ενώ χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο για να επαληθεύσει ότι η στήριξή του είναι κάθετη.

Sat Apps για Android

 

Satellite Finder App–AR Dish

Το Satellite Finder App-AR είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο που σας βοηθάει να ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Βρίσκει οποιονδήποτε δορυφόρο με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας και επίσης βρίσκει τη σωστή γωνία του επιλεγμένου δορυφόρου. Αυτός ο δορυφορικός ανιχνευτής θα σας δώσει την κατεύθυνση του δορυφόρου, τη γωνία αζιμούθιου, τη γωνία ανύψωσης και την κλίση του LNB με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR, ώστε στη συνέχεια να ευθυγραμμίσετε το πιάτο σας σύμφωνα με τον επιλεγμένο δορυφόρο. Είναι ένας δορυφορικός εντοπιστής που μπορεί εύκολα να βρει πού βρίσκεται ο δορυφόρος σε όλο τον κόσμο, ενώ εμφανίζει επίσης αριθμητικά και γραφικά δεδομένα, όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος.

Set Satellite director AR view lite

Το Set Satellite Director AR view lite σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να βρείτε την κατεύθυνση του δορυφόρου στην προβολή επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για τη ρύθμιση της θέσης του κατόπτρου και μπορείτε να λάβετε κατεύθυνση δορυφόρου, γωνία αζιμούθιου και γωνία ανύψωσης, με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR. Η εύρεση δορυφόρου μέσω επιλογής από χάρτη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον απαιτούμενο δορυφόρο, δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση στον χάρτη του επιλεγμένου δορυφόρου από τη λίστα.

Satellite Finder PRO (Dish Pointer)

Το Satellite Finder PRO (Dish Pointer) είναι ένα εργαλείο sat finder που σας βοηθάει να στήσετε το πιάτο σας οπουδήποτε και με ελάχιστο κόπο, υπολογίζοντας όλες τις απαραίτητες τιμές. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των δορυφορικών κατόπτρων χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και σας δίνει κλίση LNB για την τοποθεσία σας (βάσει GPS). Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα που χρησιμοποιείται για την ακριβή αναζήτηση της γεωγραφικής κατεύθυνσης και σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει τη θέση των δορυφόρων στην οθόνη της κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης σε 4 όψεις, όπως κανονική, υβριδική, δορυφορική και προβολή εδάφους, για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των τοποθεσιών.

Easy AR Satellite Finder

Η εφαρμογή “Easy AR Satellite Finder” είναι ένα ιδανικό εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει στα βήματα εγκατάστασης του δορυφορικού σας κατόπτρου. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα, ενώ υπολογίζει τις ρυθμίσεις και μέσω της κάμερας του κινητού σας παρέχει τρισδιάστατο μοντέλο σε πραγματική εικόνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AR (επαυξημένη πραγματικότητα), δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε κάθε βήμα για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Με βάση μια δεδομένη τοποθεσία, καθορίζει τις γωνίες αζιμούθιου και ανύψωσης και σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση να κατευθύνετε το πιάτο σας.

SATFINDER

Το SatFinder είναι ένα ακόμα εργαλείο που βοηθάει στη ρύθμιση του δορυφορικού κατόπτρου. Δίνει μετρήσεις αζιμούθιου, ανύψωσης και κλίσης του LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Τα αποτελέσματά του εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, τόσο ως αριθμητικά δεδομένα, όσο και ως γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του τηλεφώνου σας για να πάρει το αζιμούθιό σας, επομένως ο υπολογισμός της θέσης του δορυφόρου εξαρτάται από την ακρίβεια των αισθητήρων του κινητού σας.

GPS Satellite Spotter & Weather Forecast

Με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS Satellite Spotter & Weather Forecast βρίσκετε το δορυφόρο με λεπτομέρειες για την ανύψωση και το αζιμούθιο, τα οποία βοηθούν στη σωστή ευθυγράμμιση του κατόπτρου. Λαμβάνετε επίσης λεπτομέρειες για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, τιμές συχνότητας, πόλωση, Symbol rate, FEC, λεπτομέρειες συστήματος, διαμόρφωση κ.λπ. Διαθέσιμη είναι επίσης μια πλήρης πρόγνωση καιρού με πληροφορίες όπως θερμοκρασία, υγρασία, πίεση, ταχύτητα ανέμου, βαθμός ανέμου και ώρα ανατολής/δύσης ηλίου των πόλεων, ενώ λαμβάνετε και το υψόμετρο της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει την πιο πρόσφατη λειτουργία της επαυξημένης πραγματικότητας για να βλέπετε την ακριβή τοποθεσία με κάμερα AR.

Satellite Finder: Satellite Director-Satellite

Το Satellite Director ανακαλύπτει εύκολα πού μπορεί να βρίσκεται ένας δορυφόρος σε όλο τον κόσμο. Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα και παρέχει ακριβή αζιμουθιακή γωνία, ανύψωση του δορυφόρου και γωνία κλίσης του LNB για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Παρέχει λεπτομέρειες με βάση το GPS για τον επιλεγμένο δορυφόρο, ενώ εμφανίζει ψηφιακές τιμές για δεδομένα και εικονογραφημένη τοποθεσία στους χάρτες Google.

Satellite Finder (Dish aligner Finder)

Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή αυτή σας δείχνει την οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να ευθυγραμμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Είναι ένας τέλειος δορυφορικός ανιχνευτής που παρέχει το σωστό αζιμούθιο, την ανύψωση, την πόλωση και την κλίση του LNB σε σχέση με την γεωγραφική σας τοποθεσία (με βάση το GPS). Κάτω από τις υπολογισμένες τιμές υπάρχει μια περιοχή με γραφική αναπαράσταση της γωνίας του αζιμούθιου, ενώ η γωνία του αζιμούθιου υπολογίζεται με μαγνητική κλίση.

{gallery}38605{/gallery}

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

{gallery}38605{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • TP-Link TL-SG2210MP

  TP-Link TL-SG2210MP

  Το TL-SG2210MP είναι ένα νέο Smart Switch της TP-Link, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματική χρήση. Είναι κατάλληλο για χρήση σε διάφορες εφαρμογές, όπως συστήματα παρακολούθησης, χώρους φι...
 • ANTTRON AM440 & AM340

  ANTTRON AM440 & AM340

  Δύο νέοι ενισχυτές της ANTTRON διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Tronix, οι οποίοι έχουν ενσωματωμένο φίλτρο LTE 5G και έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν προκύ...
 • AVM FRITZ!Box 4060

  AVM FRITZ!Box 4060

  Ένας νέος ασύρματος δρομολογητής της γερμανικής AVM έφτασε στην ελληνική αγορά, ειδικά σχεδιασμένος για συνδέσεις Fiber To The Home (FTTH). Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δεν είναι ένα ...
 • ANGA AIR-102W / AIR-202W/ AIR-302W

  ANGA AIR-102W / AIR-202W/ AIR-302W

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων τηλεχειριστηρίων AIR-102W, AIR-202W και AIR-302W της ANGA. Πρόκειται για universal τηλεχειριστήρια που είναι κατάλληλα για όλες τις μά...
 • MELICONI FlatStyle ES 800

  MELICONI FlatStyle ES 800

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα....
 • PROMAX TVHUNTER+

  PROMAX TVHUNTER+

  Το TVHunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τα δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης, DVB-T ...
 • Lemco – Συμμετοχή στην CabSat 2022

  Lemco – Συμμετοχή στην CabSat 2022

  Στη Lemco, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, προσπαθούμε να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, με καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες που βοηθούν τον κλάδο μας να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί. Συμμε...
 • GM80470 & GM80160 – Φακοί κεφαλής για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνικούς

  GM80470 & GM80160 – Φακοί κεφαλής για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνικούς

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή δύο νέων φακών κεφαλής. Πρόκειται για τους GM80470 και GM80160 που είναι τύπου COB LED και ανήκουν στην οικονομική σειρά φακών κεφαλής. Είναι σχ...
 • TP-Link EAP225-Outdoor & EAP610-Outdoor

  TP-Link EAP225-Outdoor & EAP610-Outdoor

  Τα EAP225-Outdoor και EAP610-Outdoor είναι δύο νέα Wi-Fi Access Points εξωτερικού χώρου της σειράς Omada της TP-Link, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ομαλή εμπειρία Wi-Fi ακόμη και σε...
 • AVM FRITZ!Repeater 6000

  AVM FRITZ!Repeater 6000

  Το FRITZ!Repeater 6000 της γερμανικής AVM, είναι το πρώτο Repeater που κυκλοφόρησε στην αγορά με τεχνολογία AX (Wi-Fi 6). Διαθέτει 3 εσωτερικές μονάδες Wi-Fi και έχει δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα...
 • OCTAGON SX988 4K UHD IP

  OCTAGON SX988 4K UHD IP

  Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του Octagon SX988 4K UHD IP. Πρόκειται για ένα νέο IP δέκτη που λειτουργεί με διπλό λειτουργικό σύστημα, Enigma2 και Octagon Define Linux OS. Αν και δεν ...
 • Τα νέα της Mistral: Η νέα Micro Roc antenna και το Magic Panel

  Τα νέα της Mistral: Η νέα Micro Roc antenna και το Magic Panel

  Μια νέα κεραία ήλθε να προστεθεί στη γκάμα κεραιών της Mistral. Με γνώμονα ότι οι κεραίες θα πρέπει να είναι αυτές που πραγματικά απαιτούνται, δεν πρέπει να επιλέγονται ούτε πολύ μικρές, ούτε και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση – Ιούλιος 2022

  Ψηφιακή Τηλεόραση – Ιούλιος 2022

  Το νέο τεύχος Ιουλίου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Τα τηλεοπτικ...
 • Δορυφορικά κανάλια με κρυπτογράφηση BISS

  Δορυφορικά κανάλια με κρυπτογράφηση BISS

  Τα τηλεοπτικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS παραμένουν σταθερή αξία για εκείνους που ασχολούνται με τη δορυφορική λήψη. Εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα παρουσιάζουν ουσιαστικό ενδιαφέρ...
 • TP-Link Omada Wi-Fi access points

  TP-Link Omada Wi-Fi access points

  Το Wi-Fi στις μέρες μας είναι πάντα απαραίτητο σε εξωτερικά περιβάλλοντα, είτε όταν κάνουμε πάρτι, είτε όταν εργαζόμαστε στην αυλή ή τον κήπο μας. Η χρήση του είναι απαραίτητη, κυρίως όταν θέλουμε...
 • mistral Micro Roc

  mistral Micro Roc

  Προσαρμοσμένη στις ανάγκες που έχουν προκύψει από το Ψηφιακό Μέρισμα II με την τοποθέτηση των καναλιών σε μικρότερο φάσμα συχνοτήτων, η Mistral παρουσιάζει μία ακόμα κεραία με προδιαγραφές 5G. Πρό...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design