DIABASTE DWREAN DIG 176
techmail
SECURITY REPORT 139
anga2023
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22 Φεβρουαρίου 2022 22:45

Sat Apps για iOS και Android

Οι καλύτερες δωρεάν έξυπνες εφαρμογές για ρύθμιση δορυφορικού κατόπτρου

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
4e2f1f63f883f706961400cb5440a53c XL ea615809

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών…

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών, όπως είναι τα πεδιόμετρα ή τα ψηφιακά όργανα μέτρησης για την εύρεση δορυφόρων. Εναλλακτική λύση δίνουν έξυπνες εφαρμογές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στα καταστήματα App Store και Google Play Store, οι οποίες μετατρέπουν το κινητό τηλέφωνο σε φορητό sat finder και στο άρθρο που θα διαβάσατε θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες από αυτές.

Αρκετοί είναι οι χομπίστες που προτιμούν το κινητό κάτοπτρο, όμως οι πιο φανατικοί δεν αποχωρίζονται τη σταθερή λήψη και διαθέτουν 3, 4 ή ακόμα και περισσότερα δορυφορικά κάτοπτρα για βέλτιστο και αδιάλειπτο σήμα. Η επίσκεψη στην ταράτσα για νέες στοχεύσεις αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, αρκεί να συνοδεύεται από το κατάλληλο εργαλείο εύρεσης σήματος που θα βοηθήσει στην ακριβή ρύθμιση του “πιάτου”. Oι έξυπνες εφαρμογές δείχνουν στην οθόνη του smartphone κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του δορυφόρου στον ουρανό, ενώ περιλαμβάνουν συντεταγμένες της περιοχής, ανάγνωση πυξίδας, κλίση του LNB και άλλες ακόμα πληροφορίες. Όλα αυτά δίνουν μια καθαρή εικόνα σχετικά με το πού θα πρέπει να στραφεί το πιάτο κι έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εφαρμογή εκείνη που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Sat Apps για iOS

Satellite Finder (Pro) (και για Android)

Η εφαρμογή σας βοηθάει να ρυθμίσετε τη δορυφορική σας κεραία. Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή σας δείχνει σε ποια οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση πρέπει να ευθυγραμμίσετε την κεραία σας. Ως πρόσθετη λειτουργία, μπορείτε να ελέγξετε με την εφαρμογή εάν υπάρχουν εμπόδια που παρεμποδίζουν τη λήψη. Στην τρέχουσα έκδοση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 200 δορυφόρους.

Eutelsat satellite finder

Το εργαλείο εύρεσης δορυφόρων Eutelsat, καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό των παραμέτρων κατάδειξης όλων των δορυφόρων του στόλου Eutelsat. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στην επαυξημένη πραγματικότητα να καθορίσει τη θέση εγκατάστασης της κεραίας και να προσαρμόσει τη γωνία πόλωσης της κεφαλής.

SatFinder 3D Augmented Reality

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους δορυφόρους για την περιοχή σας σε πραγματικό χρόνο. Δε χρειάζεται πλέον να αναζητάτε την επιθυμητή κατεύθυνση, απλώς στρέψτε τη συσκευή σας προς τον ουρανό, επιλέξτε το δορυφόρο σας από τη λίστα, πατήστε το κουμπί «AR» και ορίστε τον τύπο κατόπτρου offset ή prime. Η εφαρμογή SatFinder 3D δείχνει ένα τρισδιάστατο μοντέλο δορυφορικού κατόπτρου στραμμένο απευθείας στον επιθυμητό δορυφόρο. Μπορείτε να στρέψετε την κάμερα της συσκευής σας στον τοίχο του σπιτιού σας και να ρίξετε μια ματιά στην κατεύθυνση του μοντέλου τρισδιάστατου πιάτου. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης μια βάση δεδομένων αναμεταδοτών (συχνοτήτων) όλων των δορυφόρων TV/RADIO στον κόσμο και μπορείτε εύκολα να βρείτε τις παραμέτρους ενός δορυφόρου.

SatFinder (MGE) (και για Android)

Το SatFinder (MGE) είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δορυφορικό κάτοπτρο. Δίνει αζιμούθιο, ανύψωση και κλίση LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο με αριθμητικά δεδομένα, όσο και με γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει πού βρίσκεται ο δορυφόρος στην προβολή κάμερας.

SatFinder Lite (και για Android)

Το SatFinder Lite χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του κινητού σας τηλεφώνου για να ανιχνεύσει τη φυσική σας θέση και υπολογίζει το αζιμούθιο και την ανύψωση που πρέπει να έχει η δορυφορική σας κεραία. Χρησιμοποιήστε την κάμερά σας για προβολή επαυξημένης πραγματικότητας που εμφανίζει εικονίδια δορυφόρων σε θέσεις όπου είναι τοποθετημένοι στον ουρανό. Δίνει μια ρεαλιστική θέα του ορίζοντα και βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει οπτική επαφή, χωρίς δηλαδή εμπόδια όπως κλαδιά δέντρων ή κορυφές σπιτιών, μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του ίδιου του δορυφόρου. Αγγίξτε την οθόνη για να τραβήξετε ένα screenshot της προβολής επαυξημένης πραγματικότητας.

DishPointer (Satellite Finder)

Το DishPointer είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το κάτοπτρο σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χάρη στους αισθητήρες του smartphone σας (Πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο) η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας και να διασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε εμποδίου (τοίχος, δέντρο κ.λπ.). Ενσωματώνει μια μονάδα για τον υπολογισμό της μαγνητικής απόκλισης και την αντιστάθμιση του σφάλματος μεταξύ μαγνητικού βορρά και γεωγραφικού βορρά, κάτι που βοηθάει στην εμφάνιση της σωστής κατεύθυνσης. Χρησιμοποιεί επίσης GPS για να εμφανίσει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και στη συνέχεια να εμφανίσει την κατεύθυνση του δορυφόρου-στόχου από την τοποθεσία σας. Η πυξίδα που συνοδεύεται από ένα ηχητικό σήμα σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το δορυφορικό σας πιάτο ακολουθώντας την επιτάχυνση των μπιπ και το βέλος της πυξίδας, ενώ το επιταχυνσιόμετρο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατακόρυφης στήριξης.

Satellite Pointer

Το Satellite Pointer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθάει να εγκαταστήσετε εύκολα το δορυφορικό σας κάτοπτρο. Κατευθύνετε τη συσκευή σας στον ουρανό και κοιτάξτε σε επαυξημένη λειτουργία τους γεωστατικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη βάση δεδομένων με περισσότερους από 200 δορυφόρους, με δυνατότητα επιλογής έρευνας για τη διευκόλυνση της αναζήτησής σας. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά από πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη, το γεωγραφικό μήκος, τις διαθέσιμες συχνότητες ζώνης, το αζιμούθιο, την ανύψωση και τις γωνίες πόλωσης, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Sat pointer: dish aligner & satellite finder

Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατευθύνετε το πιάτο σας στον δορυφόρο που επιθυμείτε. Σας παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα με περισσότερους από 400 δορυφόρους. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε τον αριθμό των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη (περιοχή/χώρα), τη θέση (γεωγραφικό μήκος Ανατολικό ή Δυτικό), την ανύψωση και το αζιμούθιο, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Dish Align

Το Dish Align είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την ευθυγράμμιση του δορυφορικού σας πιάτου. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή θέση του κατόπτρου και του δορυφόρου που ζητάτε, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τέλεια για να λάβετε τα κατάλληλα σήματα. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσομοιώνει το κάτοπτρο με το iPhone σας, ώστε να δείχνει την ακριβή κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει.

Sat Scope

Η εφαρμογή αυτή σας δείχνει τη θέση των δορυφόρων. Κατά την εγκατάσταση ή νέα ρύθμιση ενός δορυφορικού κατόπτρου, δείχνει την κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει προς το δορυφόρο που έχετε επιλέξει. Η θέση του δορυφόρου εμφανίζεται ως κόκκινη κουκκίδα πάνω από την εικόνα της κάμερας, ώστε να μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ εσάς και του δορυφόρου.

SatCatcher-Dish set & Pointing

Το SatCatcher είναι ένας δορυφορικός ανιχνευτής και δείκτης κατόπτρων που σας επιτρέπει να προσανατολίζετε την κεραία σας σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα, η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας σας και να εξασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε φυσικού εμποδίου. Χρησιμοποιεί επίσης το GPS του τηλεφώνου σας για να δείξει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και δείχνει την κατεύθυνση του δορυφόρου από τη θέση σας. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα με ηχητικό σήμα που επιτρέπει τον προσανατολισμό του κατόπτρου σύμφωνα με την επιτάχυνση των μπιπ ή το βέλος της πυξίδας, ενώ χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο για να επαληθεύσει ότι η στήριξή του είναι κάθετη.

Sat Apps για Android

 

Satellite Finder App–AR Dish

Το Satellite Finder App-AR είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο που σας βοηθάει να ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Βρίσκει οποιονδήποτε δορυφόρο με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας και επίσης βρίσκει τη σωστή γωνία του επιλεγμένου δορυφόρου. Αυτός ο δορυφορικός ανιχνευτής θα σας δώσει την κατεύθυνση του δορυφόρου, τη γωνία αζιμούθιου, τη γωνία ανύψωσης και την κλίση του LNB με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR, ώστε στη συνέχεια να ευθυγραμμίσετε το πιάτο σας σύμφωνα με τον επιλεγμένο δορυφόρο. Είναι ένας δορυφορικός εντοπιστής που μπορεί εύκολα να βρει πού βρίσκεται ο δορυφόρος σε όλο τον κόσμο, ενώ εμφανίζει επίσης αριθμητικά και γραφικά δεδομένα, όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος.

Set Satellite director AR view lite

Το Set Satellite Director AR view lite σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να βρείτε την κατεύθυνση του δορυφόρου στην προβολή επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για τη ρύθμιση της θέσης του κατόπτρου και μπορείτε να λάβετε κατεύθυνση δορυφόρου, γωνία αζιμούθιου και γωνία ανύψωσης, με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR. Η εύρεση δορυφόρου μέσω επιλογής από χάρτη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον απαιτούμενο δορυφόρο, δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση στον χάρτη του επιλεγμένου δορυφόρου από τη λίστα.

Satellite Finder PRO (Dish Pointer)

Το Satellite Finder PRO (Dish Pointer) είναι ένα εργαλείο sat finder που σας βοηθάει να στήσετε το πιάτο σας οπουδήποτε και με ελάχιστο κόπο, υπολογίζοντας όλες τις απαραίτητες τιμές. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των δορυφορικών κατόπτρων χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και σας δίνει κλίση LNB για την τοποθεσία σας (βάσει GPS). Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα που χρησιμοποιείται για την ακριβή αναζήτηση της γεωγραφικής κατεύθυνσης και σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει τη θέση των δορυφόρων στην οθόνη της κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης σε 4 όψεις, όπως κανονική, υβριδική, δορυφορική και προβολή εδάφους, για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των τοποθεσιών.

Easy AR Satellite Finder

Η εφαρμογή “Easy AR Satellite Finder” είναι ένα ιδανικό εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει στα βήματα εγκατάστασης του δορυφορικού σας κατόπτρου. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα, ενώ υπολογίζει τις ρυθμίσεις και μέσω της κάμερας του κινητού σας παρέχει τρισδιάστατο μοντέλο σε πραγματική εικόνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AR (επαυξημένη πραγματικότητα), δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε κάθε βήμα για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Με βάση μια δεδομένη τοποθεσία, καθορίζει τις γωνίες αζιμούθιου και ανύψωσης και σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση να κατευθύνετε το πιάτο σας.

SATFINDER

Το SatFinder είναι ένα ακόμα εργαλείο που βοηθάει στη ρύθμιση του δορυφορικού κατόπτρου. Δίνει μετρήσεις αζιμούθιου, ανύψωσης και κλίσης του LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Τα αποτελέσματά του εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, τόσο ως αριθμητικά δεδομένα, όσο και ως γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του τηλεφώνου σας για να πάρει το αζιμούθιό σας, επομένως ο υπολογισμός της θέσης του δορυφόρου εξαρτάται από την ακρίβεια των αισθητήρων του κινητού σας.

GPS Satellite Spotter & Weather Forecast

Με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS Satellite Spotter & Weather Forecast βρίσκετε το δορυφόρο με λεπτομέρειες για την ανύψωση και το αζιμούθιο, τα οποία βοηθούν στη σωστή ευθυγράμμιση του κατόπτρου. Λαμβάνετε επίσης λεπτομέρειες για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, τιμές συχνότητας, πόλωση, Symbol rate, FEC, λεπτομέρειες συστήματος, διαμόρφωση κ.λπ. Διαθέσιμη είναι επίσης μια πλήρης πρόγνωση καιρού με πληροφορίες όπως θερμοκρασία, υγρασία, πίεση, ταχύτητα ανέμου, βαθμός ανέμου και ώρα ανατολής/δύσης ηλίου των πόλεων, ενώ λαμβάνετε και το υψόμετρο της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει την πιο πρόσφατη λειτουργία της επαυξημένης πραγματικότητας για να βλέπετε την ακριβή τοποθεσία με κάμερα AR.

Satellite Finder: Satellite Director-Satellite

Το Satellite Director ανακαλύπτει εύκολα πού μπορεί να βρίσκεται ένας δορυφόρος σε όλο τον κόσμο. Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα και παρέχει ακριβή αζιμουθιακή γωνία, ανύψωση του δορυφόρου και γωνία κλίσης του LNB για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Παρέχει λεπτομέρειες με βάση το GPS για τον επιλεγμένο δορυφόρο, ενώ εμφανίζει ψηφιακές τιμές για δεδομένα και εικονογραφημένη τοποθεσία στους χάρτες Google.

Satellite Finder (Dish aligner Finder)

Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή αυτή σας δείχνει την οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να ευθυγραμμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Είναι ένας τέλειος δορυφορικός ανιχνευτής που παρέχει το σωστό αζιμούθιο, την ανύψωση, την πόλωση και την κλίση του LNB σε σχέση με την γεωγραφική σας τοποθεσία (με βάση το GPS). Κάτω από τις υπολογισμένες τιμές υπάρχει μια περιοχή με γραφική αναπαράσταση της γωνίας του αζιμούθιου, ενώ η γωνία του αζιμούθιου υπολογίζεται με μαγνητική κλίση.

{gallery}38605{/gallery}

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

{gallery}38605{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • IKUSI JSBA-103-C48

  IKUSI JSBA-103-C48

  Το σετ έρχεται στην έκδοση για το κανάλι 48 που εφαρμόζεται στη χώρα μας με το δεύτερο ψηφιακό μέρισμα. Δύο πολύ σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι οι εξής: Η στάθ...
 • ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  Χρησιμοποιήστε το ICY BOX IB-2914MSCL-C31 ως Docking Station και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στον σκληρό δίσκο 2,5"/3,5" SATA ή M.2 NVMe SSD σας, ως εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Απλώς συνδέστε το με ...
 • PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  Τα πεδιόμετρα και αναλυτές φάσματος PROMAX της σειράς Ranger Neo+, 2, 3 και 4 μπορούν να αναβαθμιστούν με την προαιρετική επιλογή OP-00X-PS, η οποία επεκτείνει τις δυνατότητές τους με αυτές τις λε...
 • LCL 110

  LCL 110

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου LCL 110, το οποίο διατίθεται σε τρία διαφορετικά καρούλια, μήκους 250, 500 και 1000 μέτρων. Πρόκειται για καλώδιο δικτύου με σήμανση...
 • TP-Link EAP690E HD

  TP-Link EAP690E HD

  Το TP-Link EAP690E HD είναι ένα τετραπλής ζώνης Wi-Fi 6E Access Point οροφής για ασύρματη δικτύωση υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Με υποστήριξη για το πιο πρόσφ...
 • Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Στο προηγούμενο άρθρο έγινε αναφορά στις κεραίες δωματίου και στις ελαφρού τύπου κεραίες, όπως είναι οι κεραίες μπαλκονιού, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτές αποτελούν λύσεις ανάγκης όταν δεν ...
 • MELICONI FLATSTYLE FR400

  MELICONI FLATSTYLE FR400

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα ...
 • www.avm.gr

  www.avm.gr

  Τα δημοφιλή premium προϊόντα της AVM αποκτούν τον δικτυακό τους τόπο. H ΑΜΥ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του ολοκαίνουργου διαδικτυακού τόπου www.avm.g...
 • SONORA ARTSTAND 600 DARK

  SONORA ARTSTAND 600 DARK

  Η επιτραπέζια βάση SONORA ARTSTAND 600 DARK, έχει premium σκανδιναβικό design, με βάση από ξύλο και αποτελεί μία άκρως κομψή και μοντέρνα λύση για την επιτραπέζια στήριξη της LED τηλεόρασης σας! Ε...
 • KATHREIN DAB+ 1 mini

  KATHREIN DAB+ 1 mini

  Το DAB+ 1 mini είναι ένα μικρό, φορητό ραδιόφωνο FM/DAB+ με δυνατό ήχο. Εξοπλισμένο με Bluetooth για ασύρματη ροή ήχου, δεν αφήνει τίποτα περιττό κατά τη ροή από το κινητό τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. ...
 • IKUSI NBS-704-C48

  IKUSI NBS-704-C48

  Ο NBS-704-C48 είναι ένας multiband ενισχυτής για την ενίσχυση σημάτων που προέρχονται από διαφορετικές επίγειες κεραίες. Ενισχύει, ισοσταθμίζει και συνδυάζει σήματα αναλογικού ή ψηφιακού ραδιοφώνο...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4× 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Το νέο τεύχος Ιουνίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Headend &...
 • Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Η λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών μέσω ενός κοινού συστήματος διανομής είναι δυνατή με πολλούς τρόπους, που ο καθένας έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ειδικά για τα εν...
 • LEMCO THERON THE-200

  LEMCO THERON THE-200

  Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα δέκτη που μόλις κυκλοφόρησε δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε αυτό το μήνα. Πρόκειται για τον THERON THE-200, τον πρώτο ελληνικό δορυφορικό δέκτη που διατίθεται στην εγχώ...
 • B-01

  B-01

  Αυτόν τον μήνα δοκιμάσαμε ένα νέο προϊόν οικιακού κινηματογράφου που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον B-01, έναν φορητό mini προβολέα που είναι πανεύκολος στη ρύθμιση κα...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ένα από τα εμπορικότερα και ποιοτικότερα επαγγελματικά πεδιόμετρα της αγοράς δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για το PROMAX RANGER mini, έναν all-in-on...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design