Skip to main content
22 Φεβρουαρίου 2022 22:45

Sat Apps για iOS και Android

Οι καλύτερες δωρεάν έξυπνες εφαρμογές για ρύθμιση δορυφορικού κατόπτρου

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
4e2f1f63f883f706961400cb5440a53c XL 9475cd6f

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών…

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών, όπως είναι τα πεδιόμετρα ή τα ψηφιακά όργανα μέτρησης για την εύρεση δορυφόρων. Εναλλακτική λύση δίνουν έξυπνες εφαρμογές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στα καταστήματα App Store και Google Play Store, οι οποίες μετατρέπουν το κινητό τηλέφωνο σε φορητό sat finder και στο άρθρο που θα διαβάσατε θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες από αυτές.

Αρκετοί είναι οι χομπίστες που προτιμούν το κινητό κάτοπτρο, όμως οι πιο φανατικοί δεν αποχωρίζονται τη σταθερή λήψη και διαθέτουν 3, 4 ή ακόμα και περισσότερα δορυφορικά κάτοπτρα για βέλτιστο και αδιάλειπτο σήμα. Η επίσκεψη στην ταράτσα για νέες στοχεύσεις αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, αρκεί να συνοδεύεται από το κατάλληλο εργαλείο εύρεσης σήματος που θα βοηθήσει στην ακριβή ρύθμιση του “πιάτου”. Oι έξυπνες εφαρμογές δείχνουν στην οθόνη του smartphone κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του δορυφόρου στον ουρανό, ενώ περιλαμβάνουν συντεταγμένες της περιοχής, ανάγνωση πυξίδας, κλίση του LNB και άλλες ακόμα πληροφορίες. Όλα αυτά δίνουν μια καθαρή εικόνα σχετικά με το πού θα πρέπει να στραφεί το πιάτο κι έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εφαρμογή εκείνη που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Sat Apps για iOS

Satellite Finder (Pro) (και για Android)

Η εφαρμογή σας βοηθάει να ρυθμίσετε τη δορυφορική σας κεραία. Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή σας δείχνει σε ποια οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση πρέπει να ευθυγραμμίσετε την κεραία σας. Ως πρόσθετη λειτουργία, μπορείτε να ελέγξετε με την εφαρμογή εάν υπάρχουν εμπόδια που παρεμποδίζουν τη λήψη. Στην τρέχουσα έκδοση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 200 δορυφόρους.

Eutelsat satellite finder

Το εργαλείο εύρεσης δορυφόρων Eutelsat, καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό των παραμέτρων κατάδειξης όλων των δορυφόρων του στόλου Eutelsat. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στην επαυξημένη πραγματικότητα να καθορίσει τη θέση εγκατάστασης της κεραίας και να προσαρμόσει τη γωνία πόλωσης της κεφαλής.

SatFinder 3D Augmented Reality

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους δορυφόρους για την περιοχή σας σε πραγματικό χρόνο. Δε χρειάζεται πλέον να αναζητάτε την επιθυμητή κατεύθυνση, απλώς στρέψτε τη συσκευή σας προς τον ουρανό, επιλέξτε το δορυφόρο σας από τη λίστα, πατήστε το κουμπί «AR» και ορίστε τον τύπο κατόπτρου offset ή prime. Η εφαρμογή SatFinder 3D δείχνει ένα τρισδιάστατο μοντέλο δορυφορικού κατόπτρου στραμμένο απευθείας στον επιθυμητό δορυφόρο. Μπορείτε να στρέψετε την κάμερα της συσκευής σας στον τοίχο του σπιτιού σας και να ρίξετε μια ματιά στην κατεύθυνση του μοντέλου τρισδιάστατου πιάτου. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης μια βάση δεδομένων αναμεταδοτών (συχνοτήτων) όλων των δορυφόρων TV/RADIO στον κόσμο και μπορείτε εύκολα να βρείτε τις παραμέτρους ενός δορυφόρου.

SatFinder (MGE) (και για Android)

Το SatFinder (MGE) είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δορυφορικό κάτοπτρο. Δίνει αζιμούθιο, ανύψωση και κλίση LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο με αριθμητικά δεδομένα, όσο και με γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει πού βρίσκεται ο δορυφόρος στην προβολή κάμερας.

SatFinder Lite (και για Android)

Το SatFinder Lite χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του κινητού σας τηλεφώνου για να ανιχνεύσει τη φυσική σας θέση και υπολογίζει το αζιμούθιο και την ανύψωση που πρέπει να έχει η δορυφορική σας κεραία. Χρησιμοποιήστε την κάμερά σας για προβολή επαυξημένης πραγματικότητας που εμφανίζει εικονίδια δορυφόρων σε θέσεις όπου είναι τοποθετημένοι στον ουρανό. Δίνει μια ρεαλιστική θέα του ορίζοντα και βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει οπτική επαφή, χωρίς δηλαδή εμπόδια όπως κλαδιά δέντρων ή κορυφές σπιτιών, μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του ίδιου του δορυφόρου. Αγγίξτε την οθόνη για να τραβήξετε ένα screenshot της προβολής επαυξημένης πραγματικότητας.

DishPointer (Satellite Finder)

Το DishPointer είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το κάτοπτρο σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χάρη στους αισθητήρες του smartphone σας (Πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο) η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας και να διασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε εμποδίου (τοίχος, δέντρο κ.λπ.). Ενσωματώνει μια μονάδα για τον υπολογισμό της μαγνητικής απόκλισης και την αντιστάθμιση του σφάλματος μεταξύ μαγνητικού βορρά και γεωγραφικού βορρά, κάτι που βοηθάει στην εμφάνιση της σωστής κατεύθυνσης. Χρησιμοποιεί επίσης GPS για να εμφανίσει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και στη συνέχεια να εμφανίσει την κατεύθυνση του δορυφόρου-στόχου από την τοποθεσία σας. Η πυξίδα που συνοδεύεται από ένα ηχητικό σήμα σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το δορυφορικό σας πιάτο ακολουθώντας την επιτάχυνση των μπιπ και το βέλος της πυξίδας, ενώ το επιταχυνσιόμετρο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατακόρυφης στήριξης.

Satellite Pointer

Το Satellite Pointer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθάει να εγκαταστήσετε εύκολα το δορυφορικό σας κάτοπτρο. Κατευθύνετε τη συσκευή σας στον ουρανό και κοιτάξτε σε επαυξημένη λειτουργία τους γεωστατικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη βάση δεδομένων με περισσότερους από 200 δορυφόρους, με δυνατότητα επιλογής έρευνας για τη διευκόλυνση της αναζήτησής σας. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά από πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη, το γεωγραφικό μήκος, τις διαθέσιμες συχνότητες ζώνης, το αζιμούθιο, την ανύψωση και τις γωνίες πόλωσης, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Sat pointer: dish aligner & satellite finder

Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατευθύνετε το πιάτο σας στον δορυφόρο που επιθυμείτε. Σας παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα με περισσότερους από 400 δορυφόρους. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε τον αριθμό των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη (περιοχή/χώρα), τη θέση (γεωγραφικό μήκος Ανατολικό ή Δυτικό), την ανύψωση και το αζιμούθιο, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Dish Align

Το Dish Align είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την ευθυγράμμιση του δορυφορικού σας πιάτου. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή θέση του κατόπτρου και του δορυφόρου που ζητάτε, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τέλεια για να λάβετε τα κατάλληλα σήματα. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσομοιώνει το κάτοπτρο με το iPhone σας, ώστε να δείχνει την ακριβή κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει.

Sat Scope

Η εφαρμογή αυτή σας δείχνει τη θέση των δορυφόρων. Κατά την εγκατάσταση ή νέα ρύθμιση ενός δορυφορικού κατόπτρου, δείχνει την κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει προς το δορυφόρο που έχετε επιλέξει. Η θέση του δορυφόρου εμφανίζεται ως κόκκινη κουκκίδα πάνω από την εικόνα της κάμερας, ώστε να μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ εσάς και του δορυφόρου.

SatCatcher-Dish set & Pointing

Το SatCatcher είναι ένας δορυφορικός ανιχνευτής και δείκτης κατόπτρων που σας επιτρέπει να προσανατολίζετε την κεραία σας σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα, η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας σας και να εξασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε φυσικού εμποδίου. Χρησιμοποιεί επίσης το GPS του τηλεφώνου σας για να δείξει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και δείχνει την κατεύθυνση του δορυφόρου από τη θέση σας. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα με ηχητικό σήμα που επιτρέπει τον προσανατολισμό του κατόπτρου σύμφωνα με την επιτάχυνση των μπιπ ή το βέλος της πυξίδας, ενώ χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο για να επαληθεύσει ότι η στήριξή του είναι κάθετη.

Sat Apps για Android

 

Satellite Finder App–AR Dish

Το Satellite Finder App-AR είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο που σας βοηθάει να ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Βρίσκει οποιονδήποτε δορυφόρο με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας και επίσης βρίσκει τη σωστή γωνία του επιλεγμένου δορυφόρου. Αυτός ο δορυφορικός ανιχνευτής θα σας δώσει την κατεύθυνση του δορυφόρου, τη γωνία αζιμούθιου, τη γωνία ανύψωσης και την κλίση του LNB με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR, ώστε στη συνέχεια να ευθυγραμμίσετε το πιάτο σας σύμφωνα με τον επιλεγμένο δορυφόρο. Είναι ένας δορυφορικός εντοπιστής που μπορεί εύκολα να βρει πού βρίσκεται ο δορυφόρος σε όλο τον κόσμο, ενώ εμφανίζει επίσης αριθμητικά και γραφικά δεδομένα, όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος.

Set Satellite director AR view lite

Το Set Satellite Director AR view lite σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να βρείτε την κατεύθυνση του δορυφόρου στην προβολή επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για τη ρύθμιση της θέσης του κατόπτρου και μπορείτε να λάβετε κατεύθυνση δορυφόρου, γωνία αζιμούθιου και γωνία ανύψωσης, με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR. Η εύρεση δορυφόρου μέσω επιλογής από χάρτη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον απαιτούμενο δορυφόρο, δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση στον χάρτη του επιλεγμένου δορυφόρου από τη λίστα.

Satellite Finder PRO (Dish Pointer)

Το Satellite Finder PRO (Dish Pointer) είναι ένα εργαλείο sat finder που σας βοηθάει να στήσετε το πιάτο σας οπουδήποτε και με ελάχιστο κόπο, υπολογίζοντας όλες τις απαραίτητες τιμές. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των δορυφορικών κατόπτρων χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και σας δίνει κλίση LNB για την τοποθεσία σας (βάσει GPS). Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα που χρησιμοποιείται για την ακριβή αναζήτηση της γεωγραφικής κατεύθυνσης και σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει τη θέση των δορυφόρων στην οθόνη της κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης σε 4 όψεις, όπως κανονική, υβριδική, δορυφορική και προβολή εδάφους, για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των τοποθεσιών.

Easy AR Satellite Finder

Η εφαρμογή “Easy AR Satellite Finder” είναι ένα ιδανικό εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει στα βήματα εγκατάστασης του δορυφορικού σας κατόπτρου. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα, ενώ υπολογίζει τις ρυθμίσεις και μέσω της κάμερας του κινητού σας παρέχει τρισδιάστατο μοντέλο σε πραγματική εικόνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AR (επαυξημένη πραγματικότητα), δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε κάθε βήμα για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Με βάση μια δεδομένη τοποθεσία, καθορίζει τις γωνίες αζιμούθιου και ανύψωσης και σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση να κατευθύνετε το πιάτο σας.

SATFINDER

Το SatFinder είναι ένα ακόμα εργαλείο που βοηθάει στη ρύθμιση του δορυφορικού κατόπτρου. Δίνει μετρήσεις αζιμούθιου, ανύψωσης και κλίσης του LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Τα αποτελέσματά του εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, τόσο ως αριθμητικά δεδομένα, όσο και ως γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του τηλεφώνου σας για να πάρει το αζιμούθιό σας, επομένως ο υπολογισμός της θέσης του δορυφόρου εξαρτάται από την ακρίβεια των αισθητήρων του κινητού σας.

GPS Satellite Spotter & Weather Forecast

Με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS Satellite Spotter & Weather Forecast βρίσκετε το δορυφόρο με λεπτομέρειες για την ανύψωση και το αζιμούθιο, τα οποία βοηθούν στη σωστή ευθυγράμμιση του κατόπτρου. Λαμβάνετε επίσης λεπτομέρειες για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, τιμές συχνότητας, πόλωση, Symbol rate, FEC, λεπτομέρειες συστήματος, διαμόρφωση κ.λπ. Διαθέσιμη είναι επίσης μια πλήρης πρόγνωση καιρού με πληροφορίες όπως θερμοκρασία, υγρασία, πίεση, ταχύτητα ανέμου, βαθμός ανέμου και ώρα ανατολής/δύσης ηλίου των πόλεων, ενώ λαμβάνετε και το υψόμετρο της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει την πιο πρόσφατη λειτουργία της επαυξημένης πραγματικότητας για να βλέπετε την ακριβή τοποθεσία με κάμερα AR.

Satellite Finder: Satellite Director-Satellite

Το Satellite Director ανακαλύπτει εύκολα πού μπορεί να βρίσκεται ένας δορυφόρος σε όλο τον κόσμο. Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα και παρέχει ακριβή αζιμουθιακή γωνία, ανύψωση του δορυφόρου και γωνία κλίσης του LNB για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Παρέχει λεπτομέρειες με βάση το GPS για τον επιλεγμένο δορυφόρο, ενώ εμφανίζει ψηφιακές τιμές για δεδομένα και εικονογραφημένη τοποθεσία στους χάρτες Google.

Satellite Finder (Dish aligner Finder)

Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή αυτή σας δείχνει την οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να ευθυγραμμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Είναι ένας τέλειος δορυφορικός ανιχνευτής που παρέχει το σωστό αζιμούθιο, την ανύψωση, την πόλωση και την κλίση του LNB σε σχέση με την γεωγραφική σας τοποθεσία (με βάση το GPS). Κάτω από τις υπολογισμένες τιμές υπάρχει μια περιοχή με γραφική αναπαράσταση της γωνίας του αζιμούθιου, ενώ η γωνία του αζιμούθιου υπολογίζεται με μαγνητική κλίση.

{gallery}38605{/gallery}

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

{gallery}38605{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας 2U30
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
SatLink ST-6502
Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου modulator ST-6502 της SatLink. Πρόκειται για έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγεθος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για οικιακή ψυχαγωγία, ξενο...
Fracarro UX-WB LTE
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου LNB της οικογένειας UX της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για το UX-WB LTE, ένα wideband LNB με 2 ξεχωριστές εξόδους, που η μία μεταφέρει όλα τα...
AVM Geofencing
Η τελευταία ενημέρωση του FRITZ!App Smart Home προσθέτει μια λειτουργία που ζητείται συχνά: Το geofencing. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στο έξυπνο σπίτι σας όταν εισέρχεστε ή εξέρχεστε από...
Amiko A11 Link
Αναζητείτε έναν προηγμένο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση, είτε για ταινίες ή ραδιόφωνο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Amiko A11 Link 4K TV Stick ...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Δεν γίνεται να αφήσετε τους φιλοξενούμενούς σας χωρίς τηλεόραση. Η ιταλική Fracarro έρχεται να δώσει τη λύση με το νέο Compact Headend D-Matrix 4S FTA, το οποίο προορίζεται για σύνδεση σε τηλεοράσ...
AVM FRITZ!Fon X6
Το FRITZ!Fon X6 εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του σε κομψή λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4” υψηλής αντίθεσης για τέλεια αναγνωσιμότητα. Ο χρήστης μπορεί να βλέ...
Solray S01C, S02B & S03C Series
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει νέες παραλαβές προϊόντων που περιλαμβάνουν σειρές φωτιστικών LED της Solray. Πρόκειται για πλήρως ανεξάρτητα συστήματα φωτισμού που αποτελούνται από προβολέα...
TP-Link EAP623-Outdoor HD AX1800
Το EAP623-Outdoor HD είναι ένα Access Point εξωτερικού χώρου από τη σειρά EAP της TP-Link, που υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 6 με μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως και 1,8Gbps (574Mbps στα 2...
Ikusi ENC-108
Η Ikusi, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων, παρουσιάζει το ENC-108 με 8 εισόδους HDMI, τα σήματα των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε 8 streams IP σε SPTS (unicast ή mult...
Fracarro PAS4117101
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου PAS4117101 της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας ομοαξονικό καλώδιο εξωτερικού χώρου, με τριπλή θωράκιση, διάμετρο 6,...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουνίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
UEFA EURO 2024 GERMANY
Η ώρα για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας στην Ευρώπη έφτασε! Για έναν ολόκληρο μήνα, από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου, η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα χτυπάει στα γήπεδα της Γερ...
Η PartnerNET διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα της MaxHub σε Ελλάδα και Κύπρο
H PartnerNET παρουσιάζει την εταιρεία MaxHub, η οποία αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τον χώρο των επικοινωνιών (communication) και της έξυπνης συνεργασίας (collaboration) για τις επιχειρήσεις. Με...
Octagon Spirit Pro
Η γερμανική Octagon διευρύνει την γκάμα των HDTV δεκτών της, παρουσιάζοντας τη version 2 του μοντέλου Spirit, τον Octagon Spirit Pro. Πρόκειται για έναν δέκτη IP με επίσημο λειτουργικό σύστημα And...
Ekselans MD HD Easy Twin 122013
Έναν ολοκαίνουργιο στην ελληνική αγορά ψηφιακό διαμορφωτή, που διαθέτει πολλές και σημαντικές καινοτομίες, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον MD HD Easy T...
SAT & ZAP, Ιούνιος 2024
Η πικρή αλήθεια είναι ότι το streaming τείνει να υποκαταστήσει και στους DXersτη δορυφορική λήψη ως μέθοδο zapping. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε ακόμη να βρείτε κανάλια που δεν μεταδίδονται ιντερνετικά…...