Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22 Φεβρουαρίου 2022 22:45

Sat Apps για iOS και Android

Οι καλύτερες δωρεάν έξυπνες εφαρμογές για ρύθμιση δορυφορικού κατόπτρου

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
4e2f1f63f883f706961400cb5440a53c XL 9475cd6f

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών…

Η δορυφορική λήψη είναι ένα χόμπι για τους χρήστες εκείνους που αναζητούν συνεχώς νέα τηλεοπτικά κανάλια, ανιχνεύοντας σε τακτική βάση τους γεωστατικούς δορυφόρους του ορίζοντα. Η λήψη τους προϋποθέτει την άριστη στόχευση του δορυφορικού κατόπτρου, που για να γίνει εφικτή απαιτείται η βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών, όπως είναι τα πεδιόμετρα ή τα ψηφιακά όργανα μέτρησης για την εύρεση δορυφόρων. Εναλλακτική λύση δίνουν έξυπνες εφαρμογές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στα καταστήματα App Store και Google Play Store, οι οποίες μετατρέπουν το κινητό τηλέφωνο σε φορητό sat finder και στο άρθρο που θα διαβάσατε θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες από αυτές.

Αρκετοί είναι οι χομπίστες που προτιμούν το κινητό κάτοπτρο, όμως οι πιο φανατικοί δεν αποχωρίζονται τη σταθερή λήψη και διαθέτουν 3, 4 ή ακόμα και περισσότερα δορυφορικά κάτοπτρα για βέλτιστο και αδιάλειπτο σήμα. Η επίσκεψη στην ταράτσα για νέες στοχεύσεις αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, αρκεί να συνοδεύεται από το κατάλληλο εργαλείο εύρεσης σήματος που θα βοηθήσει στην ακριβή ρύθμιση του “πιάτου”. Oι έξυπνες εφαρμογές δείχνουν στην οθόνη του smartphone κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του δορυφόρου στον ουρανό, ενώ περιλαμβάνουν συντεταγμένες της περιοχής, ανάγνωση πυξίδας, κλίση του LNB και άλλες ακόμα πληροφορίες. Όλα αυτά δίνουν μια καθαρή εικόνα σχετικά με το πού θα πρέπει να στραφεί το πιάτο κι έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εφαρμογή εκείνη που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Sat Apps για iOS

Satellite Finder (Pro) (και για Android)

Η εφαρμογή σας βοηθάει να ρυθμίσετε τη δορυφορική σας κεραία. Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή σας δείχνει σε ποια οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση πρέπει να ευθυγραμμίσετε την κεραία σας. Ως πρόσθετη λειτουργία, μπορείτε να ελέγξετε με την εφαρμογή εάν υπάρχουν εμπόδια που παρεμποδίζουν τη λήψη. Στην τρέχουσα έκδοση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 200 δορυφόρους.

Eutelsat satellite finder

Το εργαλείο εύρεσης δορυφόρων Eutelsat, καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό των παραμέτρων κατάδειξης όλων των δορυφόρων του στόλου Eutelsat. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στην επαυξημένη πραγματικότητα να καθορίσει τη θέση εγκατάστασης της κεραίας και να προσαρμόσει τη γωνία πόλωσης της κεφαλής.

SatFinder 3D Augmented Reality

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους δορυφόρους για την περιοχή σας σε πραγματικό χρόνο. Δε χρειάζεται πλέον να αναζητάτε την επιθυμητή κατεύθυνση, απλώς στρέψτε τη συσκευή σας προς τον ουρανό, επιλέξτε το δορυφόρο σας από τη λίστα, πατήστε το κουμπί «AR» και ορίστε τον τύπο κατόπτρου offset ή prime. Η εφαρμογή SatFinder 3D δείχνει ένα τρισδιάστατο μοντέλο δορυφορικού κατόπτρου στραμμένο απευθείας στον επιθυμητό δορυφόρο. Μπορείτε να στρέψετε την κάμερα της συσκευής σας στον τοίχο του σπιτιού σας και να ρίξετε μια ματιά στην κατεύθυνση του μοντέλου τρισδιάστατου πιάτου. Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης μια βάση δεδομένων αναμεταδοτών (συχνοτήτων) όλων των δορυφόρων TV/RADIO στον κόσμο και μπορείτε εύκολα να βρείτε τις παραμέτρους ενός δορυφόρου.

SatFinder (MGE) (και για Android)

Το SatFinder (MGE) είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δορυφορικό κάτοπτρο. Δίνει αζιμούθιο, ανύψωση και κλίση LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο με αριθμητικά δεδομένα, όσο και με γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει πού βρίσκεται ο δορυφόρος στην προβολή κάμερας.

SatFinder Lite (και για Android)

Το SatFinder Lite χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του κινητού σας τηλεφώνου για να ανιχνεύσει τη φυσική σας θέση και υπολογίζει το αζιμούθιο και την ανύψωση που πρέπει να έχει η δορυφορική σας κεραία. Χρησιμοποιήστε την κάμερά σας για προβολή επαυξημένης πραγματικότητας που εμφανίζει εικονίδια δορυφόρων σε θέσεις όπου είναι τοποθετημένοι στον ουρανό. Δίνει μια ρεαλιστική θέα του ορίζοντα και βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει οπτική επαφή, χωρίς δηλαδή εμπόδια όπως κλαδιά δέντρων ή κορυφές σπιτιών, μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του ίδιου του δορυφόρου. Αγγίξτε την οθόνη για να τραβήξετε ένα screenshot της προβολής επαυξημένης πραγματικότητας.

DishPointer (Satellite Finder)

Το DishPointer είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το κάτοπτρο σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χάρη στους αισθητήρες του smartphone σας (Πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο) η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας και να διασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε εμποδίου (τοίχος, δέντρο κ.λπ.). Ενσωματώνει μια μονάδα για τον υπολογισμό της μαγνητικής απόκλισης και την αντιστάθμιση του σφάλματος μεταξύ μαγνητικού βορρά και γεωγραφικού βορρά, κάτι που βοηθάει στην εμφάνιση της σωστής κατεύθυνσης. Χρησιμοποιεί επίσης GPS για να εμφανίσει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και στη συνέχεια να εμφανίσει την κατεύθυνση του δορυφόρου-στόχου από την τοποθεσία σας. Η πυξίδα που συνοδεύεται από ένα ηχητικό σήμα σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το δορυφορικό σας πιάτο ακολουθώντας την επιτάχυνση των μπιπ και το βέλος της πυξίδας, ενώ το επιταχυνσιόμετρο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατακόρυφης στήριξης.

Satellite Pointer

Το Satellite Pointer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθάει να εγκαταστήσετε εύκολα το δορυφορικό σας κάτοπτρο. Κατευθύνετε τη συσκευή σας στον ουρανό και κοιτάξτε σε επαυξημένη λειτουργία τους γεωστατικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη βάση δεδομένων με περισσότερους από 200 δορυφόρους, με δυνατότητα επιλογής έρευνας για τη διευκόλυνση της αναζήτησής σας. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά από πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη, το γεωγραφικό μήκος, τις διαθέσιμες συχνότητες ζώνης, το αζιμούθιο, την ανύψωση και τις γωνίες πόλωσης, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Sat pointer: dish aligner & satellite finder

Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατευθύνετε το πιάτο σας στον δορυφόρο που επιθυμείτε. Σας παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα με περισσότερους από 400 δορυφόρους. Μόλις επιλεγεί ένας δορυφόρος, θα μπορείτε να διαβάσετε τον αριθμό των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την εγκατάστασή σας, όπως τη γεωγραφική ζώνη (περιοχή/χώρα), τη θέση (γεωγραφικό μήκος Ανατολικό ή Δυτικό), την ανύψωση και το αζιμούθιο, όπως υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας.

Dish Align

Το Dish Align είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την ευθυγράμμιση του δορυφορικού σας πιάτου. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ακριβή θέση του κατόπτρου και του δορυφόρου που ζητάτε, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε τέλεια για να λάβετε τα κατάλληλα σήματα. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσομοιώνει το κάτοπτρο με το iPhone σας, ώστε να δείχνει την ακριβή κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει.

Sat Scope

Η εφαρμογή αυτή σας δείχνει τη θέση των δορυφόρων. Κατά την εγκατάσταση ή νέα ρύθμιση ενός δορυφορικού κατόπτρου, δείχνει την κατεύθυνση που θα πρέπει αυτό να έχει προς το δορυφόρο που έχετε επιλέξει. Η θέση του δορυφόρου εμφανίζεται ως κόκκινη κουκκίδα πάνω από την εικόνα της κάμερας, ώστε να μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ εσάς και του δορυφόρου.

SatCatcher-Dish set & Pointing

Το SatCatcher είναι ένας δορυφορικός ανιχνευτής και δείκτης κατόπτρων που σας επιτρέπει να προσανατολίζετε την κεραία σας σε οποιονδήποτε δορυφόρο. Χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα, η εφαρμογή αυτή εμφανίζει τον δορυφόρο-στόχο στο διάστημα για να επιλέξετε καλύτερα τη θέση της κεραίας σας και να εξασφαλίσετε την απουσία οποιουδήποτε φυσικού εμποδίου. Χρησιμοποιεί επίσης το GPS του τηλεφώνου σας για να δείξει την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη και δείχνει την κατεύθυνση του δορυφόρου από τη θέση σας. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα με ηχητικό σήμα που επιτρέπει τον προσανατολισμό του κατόπτρου σύμφωνα με την επιτάχυνση των μπιπ ή το βέλος της πυξίδας, ενώ χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο για να επαληθεύσει ότι η στήριξή του είναι κάθετη.

Sat Apps για Android

 

Satellite Finder App–AR Dish

Το Satellite Finder App-AR είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο που σας βοηθάει να ρυθμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Βρίσκει οποιονδήποτε δορυφόρο με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας και επίσης βρίσκει τη σωστή γωνία του επιλεγμένου δορυφόρου. Αυτός ο δορυφορικός ανιχνευτής θα σας δώσει την κατεύθυνση του δορυφόρου, τη γωνία αζιμούθιου, τη γωνία ανύψωσης και την κλίση του LNB με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR, ώστε στη συνέχεια να ευθυγραμμίσετε το πιάτο σας σύμφωνα με τον επιλεγμένο δορυφόρο. Είναι ένας δορυφορικός εντοπιστής που μπορεί εύκολα να βρει πού βρίσκεται ο δορυφόρος σε όλο τον κόσμο, ενώ εμφανίζει επίσης αριθμητικά και γραφικά δεδομένα, όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος.

Set Satellite director AR view lite

Το Set Satellite Director AR view lite σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να βρείτε την κατεύθυνση του δορυφόρου στην προβολή επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για τη ρύθμιση της θέσης του κατόπτρου και μπορείτε να λάβετε κατεύθυνση δορυφόρου, γωνία αζιμούθιου και γωνία ανύψωσης, με διαφορετικούς τρόπους μέσω της πυξίδας, του χάρτη και της προβολής AR. Η εύρεση δορυφόρου μέσω επιλογής από χάρτη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον απαιτούμενο δορυφόρο, δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση στον χάρτη του επιλεγμένου δορυφόρου από τη λίστα.

Satellite Finder PRO (Dish Pointer)

Το Satellite Finder PRO (Dish Pointer) είναι ένα εργαλείο sat finder που σας βοηθάει να στήσετε το πιάτο σας οπουδήποτε και με ελάχιστο κόπο, υπολογίζοντας όλες τις απαραίτητες τιμές. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των δορυφορικών κατόπτρων χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα και σας δίνει κλίση LNB για την τοποθεσία σας (βάσει GPS). Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα που χρησιμοποιείται για την ακριβή αναζήτηση της γεωγραφικής κατεύθυνσης και σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου. Χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δείξει τη θέση των δορυφόρων στην οθόνη της κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης σε 4 όψεις, όπως κανονική, υβριδική, δορυφορική και προβολή εδάφους, για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση των τοποθεσιών.

Easy AR Satellite Finder

Η εφαρμογή “Easy AR Satellite Finder” είναι ένα ιδανικό εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει στα βήματα εγκατάστασης του δορυφορικού σας κατόπτρου. Έχει ενσωματωμένη πυξίδα, ενώ υπολογίζει τις ρυθμίσεις και μέσω της κάμερας του κινητού σας παρέχει τρισδιάστατο μοντέλο σε πραγματική εικόνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AR (επαυξημένη πραγματικότητα), δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε κάθε βήμα για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Με βάση μια δεδομένη τοποθεσία, καθορίζει τις γωνίες αζιμούθιου και ανύψωσης και σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση να κατευθύνετε το πιάτο σας.

SATFINDER

Το SatFinder είναι ένα ακόμα εργαλείο που βοηθάει στη ρύθμιση του δορυφορικού κατόπτρου. Δίνει μετρήσεις αζιμούθιου, ανύψωσης και κλίσης του LNB για την τοποθεσία σας (με βάση το GPS) και τον επιλεγμένο δορυφόρο από τη λίστα. Τα αποτελέσματά του εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού, τόσο ως αριθμητικά δεδομένα, όσο και ως γραφικά στους χάρτες Google. Έχει επίσης ενσωματωμένη πυξίδα που σας βοηθάει να βρείτε το σωστό αζιμούθιο του δορυφόρου, ενώ υποστηρίζει λειτουργία ζωντανού χάρτη γης. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του τηλεφώνου σας για να πάρει το αζιμούθιό σας, επομένως ο υπολογισμός της θέσης του δορυφόρου εξαρτάται από την ακρίβεια των αισθητήρων του κινητού σας.

GPS Satellite Spotter & Weather Forecast

Με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS Satellite Spotter & Weather Forecast βρίσκετε το δορυφόρο με λεπτομέρειες για την ανύψωση και το αζιμούθιο, τα οποία βοηθούν στη σωστή ευθυγράμμιση του κατόπτρου. Λαμβάνετε επίσης λεπτομέρειες για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, τιμές συχνότητας, πόλωση, Symbol rate, FEC, λεπτομέρειες συστήματος, διαμόρφωση κ.λπ. Διαθέσιμη είναι επίσης μια πλήρης πρόγνωση καιρού με πληροφορίες όπως θερμοκρασία, υγρασία, πίεση, ταχύτητα ανέμου, βαθμός ανέμου και ώρα ανατολής/δύσης ηλίου των πόλεων, ενώ λαμβάνετε και το υψόμετρο της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει την πιο πρόσφατη λειτουργία της επαυξημένης πραγματικότητας για να βλέπετε την ακριβή τοποθεσία με κάμερα AR.

Satellite Finder: Satellite Director-Satellite

Το Satellite Director ανακαλύπτει εύκολα πού μπορεί να βρίσκεται ένας δορυφόρος σε όλο τον κόσμο. Έχει ενσωματωμένη γυροσκοπική πυξίδα και παρέχει ακριβή αζιμουθιακή γωνία, ανύψωση του δορυφόρου και γωνία κλίσης του LNB για την τρέχουσα τοποθεσία σας. Παρέχει λεπτομέρειες με βάση το GPS για τον επιλεγμένο δορυφόρο, ενώ εμφανίζει ψηφιακές τιμές για δεδομένα και εικονογραφημένη τοποθεσία στους χάρτες Google.

Satellite Finder (Dish aligner Finder)

Με βάση την τοποθεσία σας και τον επιλεγμένο δορυφόρο, η εφαρμογή αυτή σας δείχνει την οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να ευθυγραμμίσετε το δορυφορικό σας πιάτο. Είναι ένας τέλειος δορυφορικός ανιχνευτής που παρέχει το σωστό αζιμούθιο, την ανύψωση, την πόλωση και την κλίση του LNB σε σχέση με την γεωγραφική σας τοποθεσία (με βάση το GPS). Κάτω από τις υπολογισμένες τιμές υπάρχει μια περιοχή με γραφική αναπαράσταση της γωνίας του αζιμούθιου, ενώ η γωνία του αζιμούθιου υπολογίζεται με μαγνητική κλίση.

{gallery}38605{/gallery}

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

{gallery}38605{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...