DIABASTE DWREAN DIG 166
techmail
SECURITY REPORT 129
now 33 2022
satpraxis 2022
energiatec banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

19 Μαΐου 2022 13:33

COSMOTE TV vs EON TV

Ποια από τις δύο πλατφόρμες streaming είναι η καλύτερη;

Γράφει: Χάρης Ματθαίου

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση του τηλεοπτικού κοινού για στροφή στην τηλεθέαση μέσω IPTV streaming, οι δύο μεγάλοι πάροχοι της εγχώριας συνδρομητικής τηλεόρασης διαθέτουν τις δικές τους Over The Top πλατφόρμες που κάνουν την πρόσβαση σε premium περιεχόμενο πιο εύκολη και πιο προσιτή από ποτέ.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση του τηλεοπτικού κοινού για στροφή στην τηλεθέαση μέσω IPTV streaming, οι δύο μεγάλοι πάροχοι της εγχώριας συνδρομητικής τηλεόρασης διαθέτουν τις δικές τους Over The Top πλατφόρμες που κάνουν την πρόσβαση σε premium περιεχόμενο πιο εύκολη και πιο προσιτή από ποτέ. COSMOTE TV και EON TV διαθέτουν διαφορετικό σχεδιασμό και ξεχωριστά πλεονεκτήματα και στο άρθρο που ετοιμάσαμε για τους αναγνώστες της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ θα παρουσιάσουμε όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, η διείσδυση της συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη μεριά όμως, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την άνοδό της. Προσθέτοντας μάλιστα και την εντυπωσιακή αύξηση που παρατηρείται στη χρήση της IPTV, όχι μόνο από τους νεότερους ηλικιακά, αλλά και από τους μεγαλύτερους όπως δείχνουν πρόσφατες έρευνες για την Ελλάδα, δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για τη σταδιακή μετάβαση ολοένα και περισσότερων νέων πελατών στις streaming υπηρεσίες COSMOTE TV και EON TV. Σε αυτό συμβάλλει και ο απλουστευμένος τρόπος πρόσβασης σε κάθε πλατφόρμα, καθώς οι χρήστες χρειάζονται μόνο σύνδεση Internet οποιασδήποτε εταιρείας, αποφεύγοντας δορυφορικά κάτοπτρα και χρονοβόρες αναμονές για εγκαταστάσεις.

Οι δύο μεγάλες εγχώριες συνδρομητικές πλατφόρμες περιλαμβάνουν δικά τους κινηματογραφικά και αθλητικά κανάλια που μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες προσφέρουν το εμπορικότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο, συνδυάζοντας ιδανικά On Demand ταινίες και σειρές με premium ζωντανή τηλεόραση. Τα κριτήρια επιλογής της καλύτερης είναι διαφορετικά για τον καθένα, καθώς οι περισσότεροι εστιάζουν κυρίως στο αθλητικό περιεχόμενο, άλλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το ύψος της συνδρομής, ενώ για ορισμένους καθοριστικοί παράγοντες είναι η ομαλή λειτουργία και η ποιότητα της εικόνας.

COSMOTE TV

Η COSMOTE TV διατίθεται εμπορικά ως υπηρεσία με τον αποκωδικοποιητή SKYWORTH HY4415, ενώ η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι εφικτή και μέσω πιστοποιημένων Android TV Box ή έξυπνων τηλεοράσεων τύπου Smart TV με τη χρήση του COSMOTE TV App, καθώς επίσης μέσω tablet/smartphone και υπολογιστή.

Αποκωδικοποιητής

Ο αποκωδικοποιητής SKYWORTH HY4415 λειτουργεί με λογισμικό Android TV 10.0 και διαθέτει επίσημη πιστοποίηση Google. Εξοπλίζεται με chipset Amlogic S905X4 που περιλαμβάνει επεξεργαστή Cortex-A55, ο οποίος είναι αρχιτεκτονικής ARM και περιλαμβάνει 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 2.0GHz (4x 2.0GHz), αποδίδοντας πάνω από 21.800 DMIPS. Έχει επίσης ενσωματωμένη μονάδα επεξεργασίας γραφικών GPU Mali-G31 MP2 που υποστηρίζει το OpenGL ES 3.2 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών. Διαθέτει μνήμη RAM 2GB LPDDR4 και FLASH 16GB eMMC που αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής για την εγκατάσταση εφαρμογών. Υποστηρίζει Ultra HD (3840×2160) ανάλυση, ενώ είναι συμβατό με HDR 10/10+, HLG και Dolby Vision που αποδίδουν ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και ρεαλιστικότερη εικόνα. Για τη σύνδεση στο Internet εξοπλίζεται με θύρα Ethernet LAN, ενώ έχει και ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz με κεραία ασύρματης τεχνολογίας 2×2 AC, κάτι που κάνει πιο εύκολη τη ζωή του συνδρομητή στην περίπτωση που η τηλεόραση στην οποία θα συνδεθεί δε βρίσκεται δίπλα από το οικιακό modem-router. Έχει ενσωματωμένο Google Chromecast για γρήγορη και εύκολη μετάδοση ροής περιεχομένου από smartphone, tablet και υπολογιστή, απευθείας στην τηλεόραση. Συνοδεύεται από Bluetooth τηλεχειριστήριο που μπορεί να στέλνει εντολές στον αποκωδικοποιητή χωρίς την ανάγκη απευθείας στόχευσης, το οποίο υποστηρίζει και φωνητικές εντολές.

Μενού

Η δομή του μενού είναι σχεδιασμένη με οριζόντιες σειρές κυλιόμενων posters ταινιών, σειρών και εκπομπών, που είναι ταξινομημένες σε θεματικές κατηγορίες και προσωποποιημένες προτάσεις, όχι μόνο για το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών, αλλά και για το On Demand περιεχόμενο. Επίσης, για κάθε επιλεγόμενο τίτλο υπάρχει η προβολή πλήρους οθόνης με εικόνα και περίληψη. Υποστηρίζεται η δυνατότητα ετεροχρονισμένης θέασης σε επιλεγμένα γεγονότα συγκεκριμένων καναλιών που προβλήθηκαν έως 7 ημέρες πριν, καθώς και η εμφάνιση πληροφοριών για την ποιότητα του βίντεο, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει κάθε φορά με ακρίβεια την ανάλυση της εικόνας του προγράμματος που παρακολουθεί. Επίσης οι Χρήστες έχουν τη δυνατότητα παύσης της ροής του ζωντανού προγράμματος και ετεροχρονισμένης προβολής του έως και 60 λεπτά πριν (Timeshift), ενώ έχει και τη δυνατότητα εκίννησης του τρέχοντος προγράμματος από την αρχή (Startover). 

Πλεονεκτήματα

Κορυφαία ατού της COSMOTE TV είναι η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας που – ακόμα και με χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης – δεν υστερεί καθόλου απέναντι σε αυτή της δορυφορικής της πλατφόρμας, καθώς και το αθλητικό της κανάλι COSMOTE 4K, το μοναδικό σήμερα στην ελληνική τηλεόραση που προσφέρει μεταδόσεις σε ανάλυση Ultra HD, αρκεί βέβαια ο συνδρομητής να διαθέτει σύνδεση VDSL ή FTTH.

Ταυτόχρονες θεάσεις

Η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV μπορεί να εγκατασταθεί σε έως 5 συσκευές, ενώ η δυνατότητα αναπαραγωγής του περιεχομένου παρέχεται κάθε φορά σε μία από αυτές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο είδος των συσκευών που θα έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή. Μπορεί δηλαδή να είναι όλες τηλεοράσεις, ή όλες tablets/smartphones και υπολογιστές, ή συνδυασμός μεταξύ τους, αρκεί να μην ξεπερνάνε στο σύνολό τους τις 5. Με την προσθήκη του έξτρα πακέτου συσκευών ο αριθμός τους αυξάνεται σε 7, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης κάθε φορά σε 2 από αυτές για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μία μόνο οθόνη. Το πακέτο έξτρα συσκευών διατίθεται με χρέωση 4,55€/μήνα, ενώ για τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Double Play με TV και σκέτης COSMOTE TV παρέχεται δωρεάν.

Αθλητικό περιεχόμενο

Τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ που περιλαμβάνονται στο αθλητικό περιεχόμενο της COSMOTE TV είναι τα εξής:

Ποδόσφαιρο: Super League Interwetten (ΑΕΚ, Απόλλωνας Σμύρνης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός), UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, UEFA Youth League, UEFA Super Cup, Premier League (έως 2021-22), Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership, Tinkoff Russian Premier Liga, FA Cup, Copa del Rey, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, European Qualifiers Mundial 2022, UEFA Nations League (έως 2021-22)

Μπάσκετ: NBA, Liga Endesa (ACB), Turkish Basketball Super League, WNBA, FIBA Basketball Champions League

Πλούσιο είναι το περιεχόμενο της COSMOTE TV και σε άλλα αθλήματα, όπως μηχανοκίνητα και τένις.

Μηχανοκίνητα: Formula 1, MotoGP, WRC, European Rally Championship (ERC), Formula 2 (αγώνες), Formula 3 (αγώνες), Extreme-E (αγώνες), W Series (αγώνες), Red Bull Rookies Cup & Moto-E (αγώνες), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross (WRX)

Τένις: ATP World Tour Finals, ATP Masters 1000, ATP 500, επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP 250, όλοι οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Tour , Next Gen Finals, οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις, επιλεγμένα τουρνουά της ITF

Πακέτα COSMOTE TV

Η COSMOTE TV διαθέτει 4 διαφορετικά πακέτα συνδρομής, που με 12μηνο συμβόλαιο τα μηναία πάγιά τους διαμορφώνονται ως εξής:

 • Entry Pack: 8,19 ευρώ (με 2 μήνες δώρο τα κανάλια του Cinema Pack). Περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, περιφερειακά, επιλεγμένα αθλητικά, παιδικά, κανάλια με ντοκιμαντέρ, Lifestyle, μουσικά και ειδησεογραφικά.
 • Cinema Pack: 13,7 ευρώ. Περιλαμβάνει όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES, καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.
 • Sports Pack: 22,73 ευρώ. Περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κανάλια COSMOTE SPORT, το COSMOTE SPORT 4K, καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.
 • Full Pack: 25,45 ευρώ. Περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV.

Διατίθενται επίσης μηνιαία πακέτα (και ημερήσιο) για εκείνους που δεν επιθυμούν δεσμεύσεις με συμβόλαια, τα οποία διαμορφώνονται ως εξής:

 • Entertainment Pack: 19 ευρώ, με όλα τα κινηματογραφικά κανάλια.
 • Sports Pack: 26 ευρώ, με όλα τα αθλητικά κανάλια.
 • Full Pack: 29 ευρώ, με το πλήρες περιεχόμενο.
 • Sports Daily Pass: 9,10 ευρώ, για 24ωρη πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η COSMOTE TV διατίθεται και σε συνδυαστικά πακέτα με σταθερή τηλεφωνία και Internet. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω, που με 24μηνo συμβόλαιο διαμορφώνονται ως εξής:

 • COSMOTE Double Play 50 XL με TV Full Pack, στα 53,90 ευρώ/μήνα.
 • COSMOTE Double Play 100 XL με TV Cinema Pack, στα 47,90 ευρώ/μήνα.
 • COSMOTE Double Play 100 XL με TV Full Pack, στα 56,90 ευρώ/μήνα.
 • COSMOTE Double Play 200 XL με TV Full Pack, στα 65,90 ευρώ/μήνα.

EON TV

Με κάθε νέα συνδρομή στην υπηρεσία παρέχεται σήμερα ο αποκωδικοποιητής EON Smart Box SDSTB01, ενώ για θέαση σε μεγάλη οθόνη η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνεται και μέσω πιστοποιημένων Android TV Box ή Smart TV, αλλά και άλλων streaming συσκευών (π.χ. Chromecast, AirPlay) με τη χρήση του EON TV App, καθώς επίσης και μέσω φορητών συσκευών tablet/smartphone ή laptop.

Αποκωδικοποιητής

Ο αποκωδικοποιητής SDSTB01 λειτουργεί με λογισμικό Android TV 10.0 και διαθέτει επίσημη πιστοποίηση Google. Διαθέτει είσοδο επίγειας κεραίας και μπορεί να λαμβάνει όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια της περιοχής που έχει εγκατασταθεί. Εξοπλίζεται με SoC Amlogic S905X4 που έχει ενσωματωμένο κεντρικό επεξεργαστή (CPU) Cortex-A55, ο οποίος είναι αρχιτεκτονικής ARM και περιλαμβάνει 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 2.0GHz (4x 2.0GHz), αποδίδοντας 21.800 DMIPS. Έχει επίσης ενσωματωμένη GPU ARM Mali-G31 MP2 που υποστηρίζει το OpenGL ES 3.2 για την απόδοση τρισδιάστατων γραφικών. Διαθέτει μνήμη RAM 2GB DDR4 και FLASH 8GB που αποτελεί τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Υποστηρίζει έως 4K Ultra HD (3840×2160) αναλύσεις και διαθέτει συμβατότητα HDR (HDR10) για πιο ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Για τη σύνδεση στο Internet αξιοποιείται θύρα Ethernet 10/100Mbit/s, διατηρώντας παράλληλα εφικτή, ανάλογα των προδιαγραφών της υπηρεσίας Internet του πελάτη, και την ενεργοποίηση τηςενσωματωμένης μονάδας Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4GHz/5GHz, που έρχεται εργοστασιακά απενεργοποιημένη. Έχει ενσωματωμένο Chromecast που λειτουργεί άψογα με όλες τις συμβατές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας με εύκολο και απλό τρόπο τη μετάδοση ροής περιεχομένου από φορητές συσκευές προς την οθόνη της τηλεόρασης. Περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό Bluetooth τηλεχειριστήριο που εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο χωρίς απευθείας στόχευση προς τον αποκωδικοποιητή, το οποίο έχει βραβευτεί με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο σχεδιασμού “Red Dot Design Award”. Το τηλεχειριστήριο αυτό διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και αισθητήρα κίνησης που φωτίζει τα πλήκτρα του όταν μετακινείται, ενώ υποστηρίζει φωνητικές εντολές για αναζήτηση περιεχομένου.

Μενού

Το μενού της πλατφόρμας EON TV είναι δομημένο με μεγάλα εικονίδια, ενώ η αρχική σελίδα του περιλαμβάνει μια γενική εικόνα με προτάσεις On Demand περιεχομένου, προγράμματα που παίζονται τώρα και προτάσεις ζωντανών προγραμμάτων που έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις συνήθειες του συνδρομητή. Διαθέτει 2 επιλογές εμφάνισης, Light Mode (προ-επιλεγμένο) για λευκό φόντο και Dark Mode για μαύρο που είναι πολύ πιο ξεκούραστο για τα μάτια. Διαθέτει επίσης EON Sports Mode με online πίνακες στατιστικών σε μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Υποστηρίζεται η λειτουργία catch up για ετεροχρονισμένη θέαση σε ένα ευρύτατο πεδίο προγραμμάτων που προβλήθηκαν έως 7 ημέρες πίσω. Παρέχεται δυνατότητα αλλαγής του video encoding με επιλογή τιμής μεταξύ ABR (Average Bit Rate – μέσος ρυθμός bit) ή CBR (Constant Bit Rate – σταθερός ρυθμός bit) για προσαρμογή του ρυθμού μετάδοσης (έως 7 Mbit/s) στην ταχύτητα της σύνδεσης, που σύμφωνα με τη Nova θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 50Mbps με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία του πελάτη. Διαθέτει λειτουργία EON Kids μέσω της οποίας παρέχεται προσαρμοσμένη εμπειρία ειδικά για παιδιά, με ειδικά σχεδιασμένη διεπαφή χρήστη για τον σκοπό αυτό, προβάλλοντας αποκλειστικά παιδικό περιεχόμενο, κάτι που ολοκληρώνεται με την δυνατότητα συνοδευτικής λειτουργίας παιδικού τηλεχειριστηρίου.

Πλεονεκτήματα

Μεγάλα πλεονεκτήματα της EON TV αποτελούν η εκπληκτική ταχύτητα του zapping που είναι στην κυριολεξία πρωτοφανής και επιτρέπει τη μετάβαση στο επόμενο κανάλι να πραγματοποιείται μέσα σε ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου, καθώς και η δυνατότητα που παρέχει στο συνδρομητή να έχει στη διάθεσή του για ταυτόχρονη θέαση και το αθλητικό της περιεχόμενο.

Ταυτόχρονες θεάσεις

Η Nova διαχωρίζει τις συσκευές θέασης σε μεγάλες οθόνες και multiscreen. Ως μεγάλες υπολογίζονται εκείνες των τηλεοράσεων που είναι συνδεδεμένες στον αποκωδικοποιητή EON Smart Box (Α) ή σε άλλο πιστοποιημένο Android TV Box (Β), καθώς και οι Smart TVs που χρησιμοποιούν το EON TV app (Γ). Ως multiscreen (Δ) υπολογίζονται τα tablets, τα smartphones και τα laptops. Η EON TV μπορεί να είναι εγκατεστημένη σε έως 2 μεγάλες οθόνες και σε έως 3 multiscreen, ενώ επιτρέπονται 3 ταυτόχρονες θεάσεις ανεξαρτήτως περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού) με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται οι εξής συνδυασμοί: Α + Β + Δ ή Α + Γ + Δ. Με το EON Extra που κοστίζει 3 ευρώ/μήνα μπορεί να προστεθεί μία ακόμα φορητή συσκευή για μία επιπλέον θέαση, ενώ με το EON Multiroom που κοστίζει 5 ευρώ/μήνα προστίθεται στην ίδια συνδρομή ένα επιπλέον EON Smart Box.

Αθλητικό περιεχόμενο

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ που καλύπτονται από τα κανάλια Novasports είναι οι εξής:

Ποδόσφαιρο: Super League Interwetten (Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα), La Liga Santander, La Liga 2, Bundesliga, Bundesliga 2, Ligue 1 Conforama, Ligue 2, EFL Championship, Eredivisie, Jupiler Pro League, MLS, Serie B, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Carabao Cup, Coppa Italia, DFB-Pokal, Türkiye Kupasi, KNVB Beker (Κύπ. Ολανδ.), Croky Cup (Κύπ. Βελγ.) και από τη σεζόν 2022-23 Premier League και UEFA Nations League

Μπάσκετ: Euroleague Basketball, EuroCup Basketball, Lega Basket Serie A  

Πακέτα EON

Η EON TV διατίθεται εμπορικά είτε ως αυτόνομη IPTV υπηρεσία, είτε σε συνδυαστικά προγράμματα με τηλεφωνία και Internet, και ταχύτητες 50, 100 ή 200Mbps, ενώ value for money πακέτο αποτελεί το απλό EON που ουσιαστικά είναι το Cinema Pack της Nova, καθώς κοστίζει μόλις 10 ευρώ το μήνα. Όλα τα πακέτα προσφέρονται με 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία και τα μηνιαία πάγιά τους διαμορφώνονται εξής:

EON Τηλεόραση

 • EON: 10 ευρώ (ο 1ος μήνας δωρεάν). Περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, τοπικά ελληνικά, επιλεγμένα αθλητικά, κανάλια με ντοκιμαντέρ, παιδικά, ψυχαγωγικά, μουσικά, διεθνή ειδησεογραφικά, καθώς και όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια Novacinema.
 • EON+: 23 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν). Περιλαμβάνει όλα τα κανάλια του πακέτου EON και επιπλέον όλα τα αποκλειστικά αθλητικά κανάλια Novasports.

EON Συνδυαστικά Προγράμματα

 • EON Fiber 50: 30 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν).
 • EON Fiber 100: 33 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν) με δυνατότητα αναβάθμισης σε 200Mbps με επιπλέον 5€/μήνα.
 • EON+ Fiber 100: 43 ευρώ (οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν) με δυνατότητα αναβάθμισης σε 200Mbps με επιπλέον 5€/μήνα.

{gallery}39453{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • YDS-TC012 & YDS-TC018

  YDS-TC012 & YDS-TC018

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων φορτιστών YDS-TC012 και YDS-TC018. Πρόκειται για universal επιτοίχιους φορτιστές USB 5V με μέγιστο ρεύμα εξόδου 3A. Υποστηρίζουν το πρό...
 • TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  Για 11 συνεχή έτη, η TP-Link® κατατάσσεται παγκοσμίως ως ο Νο.1 πάροχος σε συσκευές WLAN, συγκεντρώνοντας μερίδιο 17,8% της παγκόσμιας αγοράς. Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της υποστή...
 • AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  Η εταιρεία AMY A.E. διαθέτει στην ελληνική αγορά μια οικονομική συσκευή της γερμανικής AVM για την επέκταση του οικιακού WLAN. Πρόκειται για το FRITZ!Repeater 1200 AX, έναν επαναλήπτη 2 ζωνών που ...
 • DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  Η DEEPCOOL, μια εταιρεία με εξειδίκευση σε υδροψύξεις και κουτιά RGB, παρουσιάζει την νέα AIO υδρόψυξη CASTLE 240EX A-RGB, η οποία προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα φωτισμού για το PC σας χάρη στο ενσωμ...
 • PROMAX TVHUNTER+

  PROMAX TVHUNTER+

  Το TVHunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τα δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης, DVB-T ...
 • Mistral Wind Maxi

  Mistral Wind Maxi

  Η wind Maxi είναι η ενισχυμένη έκδοση της απλής κεραίας Wind. Προορίζoνται και οι δύο για περιοχές με ισχυρούς ανέμους και πολύ ήλιο, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά. Η Wi...
 • SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  Η επιτοίχια βάση SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION TILT είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις 42" έως 75" ιντσών, με μέγιστο βάρος 45 κιλών και max VESA 600x400. Διαθέτει σύστημα εύκολης ρύθμισης της ο...
 • ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς κεραιών UHF της ANGA. Πρόκειται για κεραίες εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο φίλτρο LTE 5G, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανά...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ο εξαιρετικά συμπαγής αναλυτής PROMAX RANGER mini, έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση κεραιών TV/SAT, καθώς και συστημάτων διανομής. Το συγκεκριμένο πεδιόμετρο είναι συμβατό με τα πρότυπα DVB-T/T...
 • TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  Η εταιρεία TP-Link διαθέτει SFP Modules που είναι συμβατά με τις θύρες SFP+ των νέων της Multi-Gigabit Switches. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε: Τα MiniGBIC Modules TL-SM311LS και TL-SM311LM που είνα...
 • AVM WireGuard

  AVM WireGuard

  Η πρόσβαση στο FRITZ!Box, το σύστημα NAS ή άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου εν κινήσει, μπορεί να γίνει δυνατή με ένα ασφαλές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Με τη νέα δυνατότητα WireGuard της ...
 • MELICONI FlatStyle ES 800

  MELICONI FlatStyle ES 800

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Το νέο τεύχος Αυγούστου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Έπειτα από...
 • Disney+

  Disney+

  Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης για πέρυσι έλευσής του στην Ελλάδα, η είσοδος του Disney+ στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πλέον γ...
 • AVM FRITZ!Box 4060

  AVM FRITZ!Box 4060

  Η γερμανική AVM διευρύνει την οικογένεια FRITZ!Box, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση. Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δε...
 • OCTAGON SX988 4K UHD IP

  OCTAGON SX988 4K UHD IP

  Η γερμανική OCTAGON διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών της δεκτών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για τον SX988 4K UHD IP που αποτελεί τη νέα γενιά της σειράς SX IP, με επεξεργαστή 6...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design