Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 15 at 08 25 11 TM 470
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15 Μαρτίου 2024 07:58
21 Ιουλίου 2022 18:33

Disney+

Ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα η δημοφιλής αμερικάνικη υπηρεσία streaming

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
AFIEROMA DISNEY bfa33dab

Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης για πέρυσι έλευσής του στην Ελλάδα, η είσοδος του Disney+ στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πλέον γεγονός! Η δημοφιλής υπηρεσία streaming της “The Walt Disney Company” ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 14 Ιουνίου, κάνοντας διαθέσιμες στο ελληνικό κοινό πάνω από 800 ταινίες και περισσότερες από 450 σειρές με ελληνικό υποτιτλισμό, καθώς και μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες. Με αποκλειστικές και πρωτότυπες παραγωγές που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πλατφόρμα, καθώς και με 4K Ultra HD περιεχόμενο χωρίς πρόσθετη χρέωση, το Disney+ απευθύνεται όχι μόνο στο νεανικό κοινό, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η είσοδος του Disney+ αναμένεται να πυροδοτήσει τη μάχη του ανταγωνισμού στην αγορά συνδρομητικών υπηρεσιών streaming, στην οποία ρίχνεται με τα δικά του όπλα για τη δημιουργία ισχυρής πελατειακής βάσης. Στόχος του να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του Netflix στη χώρα μας, που στα χρόνια του Covid έχει διευρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη μεγάλη διείσδυσή του στο τηλεοπτικό κοινό. Σύμμαχός του σε αυτό, η επιτυχία που σημειώνει από το 2019 κυρίως σε ΗΠΑ και Καναδά, κάτι που όμως δε θα είναι καθόλου εύκολο να καταφέρει να επαναλάβει και στην Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει το Disney+;

Το Disney+ προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο με εκατοντάδες τίτλους από τα μεγάλα αμερικάνικα studio των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, ενώ διαθέτει και 24 ευρωπαϊκές παραγωγές με στόχο να τις αυξήσει σε 60 έως το τέλος του 2024. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:

· Κλασσικές, αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την τεράστια βιβλιοθήκη της Disney, όπως τα Φαντασία 2000, Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος, Μουλάν, Βιβλίο της ζούγκλας,  Η Ωραία Κοιμωμένη, Η Μικρή Γοργόνα, Ο βασιλιάς των Λιονταριών, Ποκαχόντας, Η Πεντάμορφη και το τέρας, Αλαντίν και πολλές ακόμα άλλες.

· Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες Εκδικητές, THOR, CAPTAIN AMERICA, IRON MAN, Φύλακες του Γαλαξία, BLACK WIDOW κ.ά. Περιλαμβάνονται επίσης ολόκληροι κύκλοι επεισοδίων των WHAT IF…?, Wanda Vision, LOKI, The Falcon and the Winter Soldier κ.ά.

· Πρόσβαση και στις 9 ταινίες Star Wars συν τα Rogue One και Solo. Επιπλέον, πλήρεις κύκλους επεισοδίων των Star Wars The Bad Batch, Star Wars Οι Επαναστάτες, Star Wars Η αντίσταση, Star Wars Visions, Star Wars The Book of Boba Fett και φυσικά των Star Wars: The Mandalorian και Obi – Wan Kenobi.

· Συλλογή σπουδαίων τίτλων της Pixar, όπως τα Πάντα στο Κόκκινο, Ο Ρατατούης, Ψάχνοντας τον ΝΕΜΟ, Λούκα, Toy Story, Οι Απίθανοι και πολλά ακόμα άλλα.

· Πληθώρα από σειρές ντοκιμαντέρ και αφιερωμάτων του National Geographic, όπως Ο Απίθανος Δρ. Πολ, Χαμένοι θησαυροί της Αιγύπτου, Ο κόσμος σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη, Ο χαμένος τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κ.ά.

· Πολλές κινηματογραφικές ταινίες και σειρές της 20th Century Fox, όπως τα AVATAR, Μόνος στο σπίτι, Ο Διάβολος φοράει Prada, Η εποχή των παγετώνων, καθώς και όλες τις ταινίες X-Men, συμπεριλαμβανομένων των X-Men, X2: X-Men United, X-Men Origins: Wolverine.

Συνδρομή & δυνατότητες θέασης

Η συνδρομή στο Disney+ κοστίζει 8,99 ευρώ το μήνα, χωρίς καμία απολύτως χρονική δέσμευση για το χρήστη που μπορεί να τη διακόψει ανά πάσα στιγμή. Εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ετήσιας συνδρομής στην τιμή προσφοράς των 89,90 ευρώ, που συγκρινόμενη με την τιμή των 8,99 ευρώ ανά μήνα παρέχει δωρεάν θέαση 2 μηνών για ένα έτος. Να σημειώσουμε εδώ ότι όσοι προνόησαν να πραγματοποιήσουν προ-εγγραφή στην υπηρεσία πριν τις 14 Ιουνίου, εξασφάλισαν συνδρομή 12 μηνών στη συνολική τιμή των 71,50 ευρώ, κερδίζοντας δηλαδή στην ουσία 4 μήνες δωρεάν θέασης ή μηνιαίο πάγιο 5,95 ευρώ για όλο το έτος.

Το Disney+ προσφέρει απεριόριστες λήψεις σε έως 10 συσκευές και δυνατότητα δημιουργίας έως 7 διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών για εύκολη περιήγηση και φιλικό προς τους μικρούς φίλους περιβάλλον που επιτρέπει την πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο της ηλικίας τους. Προσφέρει επίσης υψηλής ποιότητας εμπειρία θέασης που περιλαμβάνει άφθονο περιεχόμενο σε 4K Ultra HD με υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos, αλλά και επιλεγμένους τίτλους σε IMAX Enhanced, χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση. Παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε έως 4 διαφορετικές οθόνες, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία GroupWatch που επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει τις αγαπημένες του ταινίες από απόσταση με έως 6 φίλους, δημιουργώντας έτσι ένα ψηφιακό πάρτι προβολής σε μια κοινή αίθουσα για όλα τα μέλη της ομάδας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λειτουργία που είναι επίκαιρη λόγω COVID, επιτρέποντας σε μια παρέα να παρακολουθεί και να σχολιάζει την ταινία που προβάλλεται σα να βρίσκονται όλοι μαζί, έχοντας όμως κάθε μέλος την ασφάλεια που του προσφέρει η απομόνωση του σπιτιού του.  

Υποστηριζόμενες συσκευές

Η πρόσβαση στο Disney+ πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

· Μέσω υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows ή macOS, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για πρόσβαση στο disneyplus.com/el . Υποστηρίζονται οι browsers Chrome 75+, Edge, Firefox 68+ και Safari 11+.

· Μέσω iPhone και iPad, ή smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα Android, με τη χρήση έξυπνης εφαρμογής.

· Μέσω σύγχρονων τηλεοράσεων τύπου Smart TV και τη χρήση του Disney+ TV app. Υποστηρίζονται μοντέλα LG του 2016 και νεότερα με έκδοση WebOS 3.0 ή νεότερη, Samsung του 2016 ή νεότερα με λειτουργικό Tizen, Hisense του 2017 ή νεότερα με έκδοση VIDAA 2.5, VIDAA 4.0 ή νεότερη, Panasonic του 2017 ή νεότερα με My Home Screen OS, Android TV Sony Bravia ή άλλων κατασκευαστών, καθώς και NVIDIA SHIELD TV, Xiaomi Mi Box ή άλλα πιστοποιημένα Android TV Box με Android OS 5.0 ή νεότερο.

· Μέσα από κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές streaming. Υποστηρίζονται Amazon Fire TV με Fire OS 5.0 ή νεότερο, Apple TV τουλάχιστον 4ης γενιάς, Google Chromecast, PS4 και PS5, καθώς και Xbox One/X/S.

Μενού

Η μορφή του μενού στο Disney Plus είναι παρόμοια με την αντίστοιχη του Netflix, ενώ εξίσου εύκολη είναι και η χρήση του που εξασφαλίζει άνετη πλοήγηση στην υπηρεσία. Στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας υπάρχει ένα μεγάλο banner που αλλάζει αυτόματα, εμφανίζοντας προτάσεις επιλεγμένου περιεχομένου. Ακριβώς από κάτω είναι τοποθετημένα τα εικονίδια των Disney, PIXAR, MARVEL, STAR WARS και NATIONAL GEOGRAPHIC, για απευθείας πρόσβαση στο αντίστοιχο περιεχόμενο που προσφέρουν. Πιο κάτω βρίσκονται προτάσεις τίτλων που είναι ομαδοποιημένοι σε διάφορες θεματικές κατηγορίες, ενώ μια ξεχωριστή οριζόντια στήλη με “Περισσότερη ψυχαγωγία” περιλαμβάνει περιεχόμενο με διάφορες ταινίες, αλλά κυρίως με όλους τους κύκλους αγαπημένων σειρών της Fox. Στο αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας, μια ανασυρόμενη πλευρική κάθετη στήλη προσφέρει επιλογές πρόσβασης σε Ταινίες, Σειρές και Originals, ενώ μέσω της γραμμής αναζήτησης ο χρήστης μπορεί να ψάξει και να βρει το περιεχόμενο που επιθυμεί. Στην ίδια στήλη υπάρχουν επίσης οι ρυθμίσεις, από τις οποίες μπορούμε να διαχειριστούμε το λογαριασμό μας και να επεξεργαστούμε ή να προσθέσουμε προφίλ, ορίζοντας τα avatar της επιλογής μας μέσα από μία μεγάλη γκάμα που προσφέρουν διάφορες διαθέσιμες λίστες.

Επιλεγμένο περιεχόμενο

Disney

Άνοδος, Η Ιστορία των Αντετοκούμπο: Η πραγματική ιστορία θριάμβου των Αντετοκούμπο, της πρώτης οικογένειας με τρεις γιους πρωταθλητές του NBA.

Ο Βασιλιάς των λιονταριών: Ένα λιονταράκι που ανυπομονεί να γίνει βασιλιάς βρίσκει τη θέση του στον «Κύκλο της Ζωής».

Περιπέτειες με τους Τιμόν και Πούμπα: Ο Τιμόν, η σουρικάτα, καθώς και ο Πούμπα, ο φακόχοιρος, μπλέκουν σε περιπέτειες σε όλη την ζούγκλα.

Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός μας παρουσιάζει τη Μιραμπέλ και την απίθανη οικογένειά της.

Τσιπ και Ντέιλ, υπερασπιστές του δικαίου: Οι αστέρες από το Απόγευμα με την Ντίσνεϋ επιστρέφουνε και ζουν στο σύγχρονο Λος Άντζελες.

Τρέβορ, Το Μιούζικαλ: Αστείο και συγκινητικό, αφορά το ταξίδι της αυτογνωσίας και την αποδοχή.

Περιπέτεια στη ζούγκλα: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον Αμαζόνιο με τον πλακατζή σκίπερ Φρανκ και την ερευνήτρια Δρ. Λίλι.

Η Ράια και ο τελευταίος δράκος: Η Κουμάντρα απειλείται και η Ράια πρέπει να βρει τον δράκο για να τη σώσει.

Κρουέλα: Ανακαλύψτε την προέλευση της Κρουέλα ντε Βιλ, μοδάτη κακοποιός της Disney.

Μια ντουζίνα μπελάδες: Μια οικογένεια 12 ατόμων τα βγάζει πέρα με τη ζωή στο σπίτι και με την οικογενειακή επιχείρηση.

Η εποχή των παγετώνων / Οι περιπέτειες του Μπακ Γουάιλντ: Τα αδέρφια Κρας και Έντι μαζί με τον Μπακ Γουάιλντ αντιμετωπίζουν δεινόσαυρους στον χαμένο κόσμο.

PIXAR

Ο Ρατατούης: Ένας αποφασισμένος νεαρός ποντικός ονειρεύεται να γίνει Γάλλος σεφ.

Η γενναία: Η πριγκίπισσα Μερίντα πρέπει να αντιστρέψει μια τερατώδη κατάρα πριν να είναι αργά.

Πέρα από το άπειρο / Από τον Buzz στον Lightyear: Η εξέλιξη του Buzz Lightyear από το Toy Story στο Lightyear.

Οι περιπέτειες του Νταγκ: Το “Dug Days” είναι μια συλλογή από μικρά ταινιάκια που σχετίζονται με τις περιπέτειες του Νταγκ.

Πάντα στο κόκκινο: Η Μέι ισορροπεί ανάμεσα σε φίλους, οικογένεια και μια ανεξέλεγκτη μεταμόρφωση σε κόκκινο πάντα.

Μπαμπούλες στη δουλειά: Το “Monsters at Work” αφηγείται την ιστορία του Τάιλερ Τάσκμον και του ονείρου του να γίνει κωμικός.

Toy Story 4: Τα Pixar Animation Studios υπερήφανα παρουσιάζουν την περιπέτεια μια ζωής!

Αυτοκίνητα: Το αγωνιστικό αυτοκίνητο Κεραυνός Μακουίν καταλήγει σε μια μικρή πόλη του αυτοκινητόδρομου 66.

Λούκα: Ο μικρός Λούκα, ένα θαλάσσιο τέρας, περνάει ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα.

Soul: Ο Τζο Γκάρντνερ είναι καθηγητής γυμνασίου με πάθος για την τζαζ μουσική.

MARVEL

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Ο Δρ Στρέιντζ ανοίγει άπειρες δυνατότητες για το MCU στο πολυσύμπαν.

Ms Marvel: Η Καμάλα Χαν, μια έφηβος μουσουλμάνα Αμερικανίδα, ανακαλύπτει ότι έχει υπερδυνάμεις.

Thor / Ragnarok: Ο Thor αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο για να μην πέσει η Asgard στα αδίστακτα χέρια της Hela.

Εκδικητές / Η τελευταία πράξη: Ένα επικό φινάλε του Έπους της αιωνιότητας, μια τελική αναμέτρηση των Εκδικητών εναντίον του Thanos.

Daredevil: Ο Ματ Μέρντοκ μάχεται τις νύχτες κατά της αδικίας ως ο υπερήρωας Daredevil.

Φύλακες του Γαλαξία: Οι Φύλακες παλεύουν να κρατηθούμε ενωμένοι, καθώς ανακαλύπτουν την καταγωγή του Quill.

Moon Knight: Ο Στίβεν Γκραντ έχει διαχυτική διαταραχή ταυτότητας και μοιράζεται το σώμα του με έναν μισθοφόρο.

Eternals: Μια ομάδα ηρώων πέρα από τα αστέρια επανενώνεται για να υπερασπιστεί την ανθρωπότητα.

Jessica Jones: Η Τζέσικα εγκαθίσταται στην Νέα Υόρκη και ανήκει το δικό της γραφείο ντετέκτιβ.

STAR WARS

Obi – Wan Kenobi (Κύκλος 1): Την περίοδο της Αυτοκρατορίας ο Obi-Wan Kenobi αναλαμβάνει μία κρίσιμη αποστολή.

Η αόρατη απειλή (Επεισόδιο I): Οι Τζεντάι ανακαλύπτουν τον Άνακιν Σκαϊγουόκερ, ένα αγόρι με ασυνήθιστα ισχυρή παρουσία της Δύναμης.

Η επίθεση των κλώνων (Επεισόδιο II): Ο νεαρός Άνακιν και η Πάντμε ερωτεύονται, ενώ ξεσπά ο γαλαξιακός πόλεμος.

Η Εκδίκηση των Sith (Επεισόδιο III): Καθώς Η Δημοκρατία καταρρέει, ο Άνακιν Σκαϊγουόκερ γίνεται ο κακός Νταρθ Βέιντερ.

Μία νέα ελπίδα (Επεισόδιο IV): Ένα νεαρό αγροτόπαιδο υποκλέπτει μία κλήση κινδύνου από την αιχμάλωτη πριγκίπισσα Λέια.

Ο πόλεμος των κλώνων – Ο τελευταίος κύκλος (7 Κύκλοι): Ο Πόλεμος των Κλώνων διευρύνει την ιστορία του Πολέμου των Άστρων με νέες περιπέτειες που διαδραματίζονται σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία!

Οι Επαναστάτες (4 Κύκλοι): Το ετερόκλητο πλήρωμα του αστρόπλοιου Γκοστ υπερασπίζεται αυτούς που δεν μπορούν να αγωνιστούν οι ίδιοι, ανάβοντας την σπίθα που θα πυροδοτήσει μια επανάσταση.

Rogue One – A Star Wars Story: Η Lucasfilm παρουσιάζει την πρώτη αυτοτελή ιστορία στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων. Εν μέσω πολέμου, μια ομάδα απρόσμενων ηρώων συνεργάζεται για να κλέψει τα σχέδια του Άστρου του Θανάτου, του απόλυτου όπλου καταστροφής της Αυτοκρατορίας.

Η επίθεση των Jedi (Επεισόδιο VI): Στο δραματικό φινάλε της εποποιίας, ο Λουκ Σκαϊγουόκερ αντιμετωπίζει τον Νταρθ Βέιντερ σε μια τελευταία δραματική μονομαχία μπροστά στον Αυτοκράτορα.

NATIONAL GEOGRAPHIC

Free Solo: Ο ελεύθερος ορειβάτης Άλεξ Χόνολντ ετοιμάζεται να σκαρφαλώσει στο βράχο Ελ Καπιτάν στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι χωρίς σχοινί.

Φάουτσι: Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το πορτρέτο του διεθνώς αναγνωρισμένου λοιμοξιωλόγου και μακροβιότερου επικεφαλής της δημόσιας υγείας στην Ουάσιγκτον, Δρ Άντονι Φάουτσι, που έχει καταφέρει με το έργο του να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Μυστικά των Φαλαινών (Κύκλος 1): Η σειρά βουτά βαθιά στο επίκεντρο του πολιτισμού των φαλαινών, αποκαλύπτοντάς μας τον μυστηριώδη και πανέμορφο κόσμο τους.

Η Διάσωση (The Rescue): Εξιστορείται η απίθανη ιστορία που συγκλόνισε όλη την υφήλιο το 2018. Πρόκειται για την ριψοκίνδυνη διάσωση 12 αγοριών και του προπονητή τους από τα βάθη μιας πλημμυρισμένης σπηλιάς στην βόρεια Ταϊλάνδη.

Η Ιστορία του Κουστώ: Μια αποκαλυπτική ματιά στην θρυλική ζωή του εξερευνητή Ζακ-Υβ Κουστώ.

Ο Κόσμος σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ (2 Κύκλοι): Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ εξερευνά τα συναρπαστικά μυστικά ιστοριών που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε.

Η Ευρώπη Από Ψηλά (2 Κύκλοι): Η σειρά ταξιδεύει σε Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο, για να αναδείξει τον πολιτισμό και την γεωγραφία τους όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.  

Τα Καλύτερα των 90s (Κύκλος 1): Η σειρά ταξιδεύει στο ‘90, τη δεκαετία του σεξ και των σκανδάλων όπου θόλωσαν οι διαχωριστικές γραμμές.

Explorer – Το Τελευταίο Τεπούι: Μια κορυφαία ομάδα αναρρίχησης προσπαθεί να ανεβάσει έναν γνωστό επιστήμονα στην κορυφή ενός τεπούι.

Διχασμένος: Ο δημιουργός, φωτογράφος και εξερευνητής του National Grographic Μαξ Λόου, στρέφει τον φακό του στην οικογένειά του, καθώς εντοπίζεται η σορός του πατέρα του 17 χρόνια μετά το θάνατό του.

Πριν την Πλημμύρα: Ταινία με πρωταγωνιστή το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που αναζητά απαντήσεις στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Επιστροφή στον Τιτανικό: Η ταινία καταγράφει τις πρώτες επανδρωμένες καταδύσεις στο ναυάγιο του Τιτανικού εδώ και 15 χρόνια.

Genius (3 Κύκλοι): Ανθολογική σειρά που εστιάζει στις προσωπικές και επαγγελματικές ιστορίες των πιο λαμπρών καινοτόμων του κόσμου. Η πρώτη σεζόν είναι αφιερωμένη στη ζωή του Άλμπερτ Αϊνστάιν, η δεύτερη στους πίνακες του Πάμπλο Πικάσο και η τρίτη στη ζωή της Αρίθα Φράνκλιν, της Βασίλισσας της Σόουλ.

Περισσότερη ψυχαγωγία

Only Murders in the Building (2 Κύκλοι): Η σειρά ακολουθεί τρεις αγνώστους με πάθος για αληθινά εγκλήματα που καταλήγουν να εμπλέκονται σε ένα, ερευνώντας τον μυστηριώδη θάνατο ενός γείτονα τους σε μια πολυκατοικία της Nέας Υόρκης.

American Horror Story (10 Κύκλοι): Σειρά τρόμου σε δημιουργία και παραγωγή Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ.

The Kardasians (Κύκλος 1): Η γνωστή οικογένεια των Κρις, Κόρτνι, Κιμ, Κλόε, Κένταλ και Κάιλι αφήνουν και πάλι τις κάμερες να πλησιάσουν για να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα.

West Side Story: Ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει το διάσημο μιούζικαλ στην οθόνη.

Grey’s Anatomy (17 Κύκλοι): Όλοι οι κύκλοι της δημοφιλούς αμερικάνικηςσειράς, που μας δείχνει ότι ούτε η ιατρική ούτε οι σχέσεις δεν καθορίζονται από το άσπρο ή το μαύρο. Η πραγματική ζωή έχει γκρίζες αποχρώσεις.

Pam & Tommy (Κύκλος 1): Η σειρά διαδραματίζεται την εποχή του νεοσύστατου και ανεξέλεγκτου διαδικτύου και βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία του ροζ βίντεο της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι.

The Walking Dead (11 Κύκλοι): Δημοφιλής σειρά τρόμου που ακολουθεί μια ομάδα επιζώντων κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των ζόμπι.

Dopesick (Κύκλος 1): Η σειρά εξετάζει πώς μια εταιρεία πυροδότησε την χειρότερη επιθυμία ναρκωτικών στην ιστορία της Αμερικής.

How I Met Your Father (Κύκλος 1): Στο κοντινό μέλλον, η Σόφι αφηγείται στο γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον πατέρα του.

The Dropeout (Κύκλος 1): Η ιστορία της Ελίζαμπεθ Χολμς και της Theranos, μια απίστευτη ιστορία φιλοδοξίας και φήμης με άσχημο τέλος.

Scandal (7 Κύκλοι): Όλοι οι κύκλοι μια ακόμα δημοφιλούς αμερικάνικηςσειράς, με επίκεντρο την Ολίβια Πόουπ που με τη δική της ομάδα έχει σα στόχο να διαχειρίζεται κρίσεις και να αποτρέπει σημαντικά σκάνδαλα στην Ουάσιγκτον.

Bones (12 Κύκλοι): Όλοι οι κύκλοι της δημοφιλούς αμερικάνικηςδραματικής σειράς, με θέμα μια ιατροδικαστική ανθρωπολόγο που καλείται να εξιχνιάσει εγκλήματα.

Castle (8 Κύκλοι): Όλοι οι κύκλοι της αγαπημένης σειράς, όπου ο διάσημος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Ρίτσαρντ Καστλ βοηθάει την αστυνομία να πιάνει δολοφόνους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
  • Ikusi Flow Smart Headend

    Ikusi Flow Smart Headend

    Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
  • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

    Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
  • V-Tech Z2024 H265

    V-Tech Z2024 H265

    Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
  • Nedis TVSM5120GY

    Nedis TVSM5120GY

    Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
  • Anga PS series

    Anga PS series

    Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
  • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

    Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...