Skip to main content
20 Οκτωβρίου 2022 18:59

Πλατφόρμες streaming

Ποιες είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και τι περιεχόμενο προσφέρουν

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
STREAMING PLATFORMS 837226a2

Τα τελευταία χρόνια η αγορά του IPTV streaming στη χώρα μας έχει παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη, δημιουργώντας έναν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν σε αυτήν. Η παγκόσμια τάση του τηλεοπτικού κοινού να παρακολουθεί τηλεόραση μέσω Internet έχει μεταφερθεί για τα καλά και στην Ελλάδα, καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για premium κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο που δε μπορούν να προσφέρουν τα ελεύθερα επίγεια κανάλια. Εγχώριες και ξένες πλατφόρμες επενδύουν σημαντικά ποσά για να εμπλουτίζουν συνεχώς το περιεχόμενό τους και στο άρθρο που ετοίμασε η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ παρουσιάζει όλες τις εμπορικά διαθέσιμες υπηρεσίες streaming της ελληνικής αγοράς.

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά του πιο αργού και ακριβότερου Internet στην Ευρώπη, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στην πρόσφατη σχετική έκθεση της Eurostat, παρατηρείται μια αξιοσημείωτη αύξηση χρηστών που στρέφουν την προτίμηση τους προς την IPTV. Αυτό εξηγείται από την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας που έχει διαμορφώσει σε τεράστιο βαθμό τη σημερινή καθημερινότητα των ανθρώπων, κυρίως μάλιστα εκείνων που ανήκουν στις νεότερες γενιές.

Λόγω της ευκολίας πρόσβασης με τη χρήση των αποκλειστικών εφαρμογών τους μέσα από τις σύγχρονες τηλεοράσεις Smart TV, τα TV Box και τις φορητές συσκευές, ή ακόμα και μέσω browser από υπολογιστή, οι πλατφόρμες streaming αποκτούν συνεχώς καινούργιους φίλους. Το Netflix είναι αυτό που έπαιξε βασικό ρόλο στην εδραίωση της IPTV, τόσο για την κορυφαία ποιότητα εικόνας που προσφέρει ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης, όσο και για το προσιτό κόστος συνδρομής του.

Πλέον όμως δεν είναι μόνο του, καθώς υπάρχουν πια αρκετές πλατφόρμες streaming που λειτουργούν επίσημα στη χώρα μας, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο υποψήφιος συνδρομητής. Κυρίαρχη θέση στην αγορά καταλαμβάνουν οι εγχώριες Cosmote TV και EON που συνδυάζουν ζωντανή τηλεόραση και On Demand καταλόγους, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στο αθλητικό περιεχόμενο που αποτελεί και το βασικότερο όπλο τους απέναντι στον ανταγωνισμό.

Cosmote TV

Η streaming πλατφόρμα της Cosmote TV αποτελεί ένα πλήρες πακέτο τηλεόρασης για όλη την οικογένεια, με ποιοτικό περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες προγραμμάτων. Περιέχει τα αποκλειστικά κανάλια Cosmote Cinema και Cosmote Sport στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το Cosmote Sport 4K που μεταδίδει αγώνες με εικόνα Ultra HD, όλα τα κανάλια πανελλαδικής μετάδοσης, τα Fox Life και FOX, κανάλια lifestyle, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, μουσικά, τοπικά ελληνικά, αλλά και έξτρα πακέτο με κανάλια ενηλίκων. Διαθέτει εύκολο και ευέλικτο μενού με προσωποποιημένες προτάσεις, τόσο για ζωντανά προγράμματα, όσο και για On Demand περιεχόμενο.

Υποστηρίζεται η δυνατότητα ετεροχρονισμένης θέασης σε επιλεγμένα γεγονότα συγκεκριμένων καναλιών που προβλήθηκαν έως 7 ημέρες πριν, καθώς η συνέχιση της θέασης σε άλλη συσκευή. Έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, ενώ διαθέτει δικές τις παραγωγές μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ. Σε ότι αφορά τα αθλητικά, περιλαμβάνει αγώνες από την ελληνική Super League (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κ.ά.), όλους τους αγώνες από τις διοργανώσεις της UEFA (Champions League κ.λπ.), όλη την ιταλική Serie A, το NBA, διάφορα άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ από την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ δε λείπουν το NFL, το τένις και η Formula 1.

Η streaming πλατφόρμα Cosmote TV μπορεί να λειτουργεί σε έως 5 συσκευές του συνδρομητή. Διατίθεται επιπλέον και πακέτο έξτρα συσκευών (5 ευρώ/μήνα) που αυξάνει τον αριθμό των συσκευών σε 7 και παρέχει δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 από αυτές, πλην των καναλιών αθλητικού περιεχομένου που περιορίζονται στη μία. Τα πακέτα συμβολαίου της Cosmote TV προσφέρονται με δωρεάν Wi-Fi Android TV αποκωδικοποιητή και 24μηνη δέσμευση, ενώ οι τιμές τιμοκαταλόγου για τα μηνιαία πάγιά τους είναι οι εξής:

· Entry Pack: 9 ευρώ

· Cinema Pack: 15 ευρώ

· Sports Pack: 25 ευρώ

· Full Pack: 28 ευρώ

Για τους συνδρομητές των Entry Pack και Cinema Pack υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης του Super League Pass με 8,90 ευρώ/μήνα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας (ΑΕΚ / Ολυμπιακός / Παναθηναϊκός) στη Super League. Επιπλέον, διατίθενται και πακέτα χωρίς συμβόλαια και χρονικές δεσμεύσεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για τα μηνιαία Entertainment Pack (20,9€/μήνα), Sports Pack (28,6€/μήνα), Full Pack (31,9€/μήνα) και το ημερήσιο Sports Daily Pass (10€). Σημειώνεται εδώ ότι – προς το παρόν – με κάθε νέα σύνδεση σε οποιοδήποτε από τα πακέτα που προαναφέραμε (συμβολαίου ή μηνιαία), παρέχεται δωρεάν το πακέτο έξτρα συσκευών.

EON

Η EON είναι η streaming πλατφόρμα της Nova και αποτελεί το αντίπαλο δέος της Cosmote TV. Και αυτή προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τηλεόρασης, με περιεχόμενο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κανάλια Novasports, Novacinema και Novalife, όλα τα κανάλια πανελλαδικής μετάδοσης, τα Fox Life και FOX, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικά, μουσικά, ξένα ειδησεογραφικά, καθώς και έξτρα πακέτο με κανάλια ενηλίκων. Το κινηματογραφικό περιεχόμενό της είναι πολύ πλούσιο, καθώς προσφέρει πάνω από 350 αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών το χρόνο. Το μενού της είναι διαμορφωμένο με προτάσεις προσωποποιημένου περιεχομένου, ενώ διαθέτει επιλογή εμφάνισης σε Light ή Dark mode. Διαθέτει επίσης μεγάλη βιβλιοθήκη On Demand, με περισσότερους από 3.000 τίτλους. Υποστηρίζεται η λειτουργία Catch up 7 ημερών για ετεροχρονισμένη θέαση επιλεγμένων προγραμμάτων, καθώς και η διακοπή / συνέχιση της θέασης σε άλλη συσκευή του συνδρομητή. Όπως και η ανταγωνιστική πλατφόρμα Cosmote TV, έτσι και η EON δίνει τη μεγαλύτερη βαρύτητά της στο αθλητικό περιεχόμενο. Σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες από το πρωτάθλημα της ελληνικής Super League (Άρης, ΠΑΟΚ κ.ά.), όλη η αγγλική Premier League, όλη η ισπανική La Liga Santander, όλη η γερμανική Bundesliga, όλη η Euroleague Basketball, διάφορα άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από την υπόλοιπη Ευρώπη, αγώνες από το EuroCup Basketball και την ιταλική Lega Basket Serie A, τουρνουά τένις και βόλεϊ.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα EON σε έως 2 μεγάλες οθόνες (δηλ. EON Smart Box + Smart TV ή Android TV Box) και σε έως 3 multiscreen. Επιτρέπονται μάλιστα 3 ταυτόχρονες θεάσεις ανεξαρτήτως περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού),  με την προϋπόθεση ότι οι 2 από αυτές θα πραγματοποιούνται μέσα από τις 2 μεγάλες οθόνες και η τρίτη από μία εκ των multiscreen (π.χ. tablet). Διατίθενται 2 πακέτα συμβολαίου με 24μηνη διάρκεια που περιλαμβάνουν δωρεάν παροχή χρήσης εξοπλισμού EON Smart Box, τα οποία είναι τα εξής:

· EON: 11 ευρώ/μήνα

· EON+ (περιλαμβάνει όλα τα κανάλια Novasports): 25,30 ευρώ/μήνα

Και τα 2 πακέτα προσφέρουν δωρεάν τον πρώτο μήνα και ξεκινούν τη χρέωση από το δεύτερο. Διατίθενται επίσης το EON Extra με 3,30€/μήνα για προσθήκη μίας επιπλέον θέασης σε μία ακόμα φορητή συσκευή, αλλά και το EON Multiroom με 5,50€/μήνα που προσθέτει στην ίδια συνδρομή ένα επιπλέον EON Smart Box για ανεξάρτητη θέαση. Έτσι, ο μέγιστος αριθμός των συσκευών μπορεί να επεκταθεί στις 7 και των ταυτόχρονων θεάσεων στις 5 (δηλ. 3 μεγάλες οθόνες + 2 multiscreen). 

Vodafone TV

Αν και δε διαθέτει ιδιόκτητα τηλεοπτικά κανάλια, η Vodafone TV είναι μια πλήρης πλατφόρμα streaming που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχαγωγία, με ζωντανή τηλεόραση και πάρα πολύ πλούσιο On Demand περιεχόμενο. Περιλαμβάνει δημοφιλή διεθνή κανάλια όπως τα Fox Life, FOX, E! Entertainment, National Geographic και πολλά ακόμα άλλα. Το μεγάλο όμως όπλο του Vodafone TV είναι η αποκλειστική μετάδοση στην Ελλάδα όλου του περιεχομένου του HBO που περιλαμβάνει πρεμιέρες πολυαναμενόμενων σειρών λίγες ώρες μετά την Αμερική, βραβευμένες σειρές με όλους τους κύκλους τους, αλλά και μεγάλη ποικιλία με blockbusters, βραβευμένες ταινίες και επιτυχίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Και επιπλέον, η πλατφόρμα ενσωματώνει και το Disney+, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την τηλεοπτική εμπειρία του χρήστη.

Η Vodafone TV λειτουργεί μέσω αποκωδικοποιητή (κόστος 60€) και μπορεί να συνδεθεί σε έως 5 επιπλέον συσκευές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 3 από αυτές. Υποστηρίζεται επίσης η λειτουργία Catch up 7 ημερών για ετεροχρονισμένη επιλεγμένων προγραμμάτων. Διατίθενται 2 πακέτα συνδρομής με 12μηνη ή 24μηνη δέσμευση συμβολαίου, που είναι τα εξής:

ENTERTAINMENT: 9,99€/μήνα

FAMILY: (+ Παιδικά) 13,29€/μήνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Vodafone TV προσφέρεται δωρεάν με τα προγράμματα σταθερής FIBER 100 και FIBER 200 της Vodafone. Επίσης, διατίθεται και πακέτο Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, το οποίο προσφέρει 40+ κανάλια και το αποκλειστικό περιεχόμενο του HBO, με δωρεάν δοκιμή για 1 μήνα και στη συνέχεια χρέωση 6,90€/μήνα.

ANT1+

Το ANT1+ είναι η νέα streaming πλατφόρμα του Ομίλου ANT1, η οποία διαθέτει On Demand καταλόγους με ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, καθώς και live TV. Προσφέρει πρωτότυπες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας ANT1+ Originals σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού και πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται τώρα στους κινηματογράφους, όλα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, μέσα από live κανάλια μεταδίδονται κλασσικές δραματικές και κωμικές σειρές του ANT1, καθώς και το ζωντανό πρόγραμμα του σταθμού, ενώ ειδικά φέτος θα προσφέρει με αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις όλους του αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα γίνουν στο Κατάρ.

Το ANT1+ επιτρέπει στο συνδρομητή να συνδέσει το λογαριασμό του σε έως 5 διαφορετικές συσκευές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 από αυτές. Προσφέρει δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για 14 ημέρες, ενώ στη συνέχεια το κόστος της συνδρομής διαμορφώνεται στα 7,99€/μήνα.

Cinobo

Το Cinobo είναι μια ελληνική πλατφόρμα streaming που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, το οποίο περιλαμβάνει κωμωδίες, θρίλερ, ερωτικές ιστορίες, οικογενειακά δράματα, ντοκιμαντέρ και όχι μόνο. Η ταινιοθήκη του Cinobo φιλοξενεί εκατοντάδες επιλεγμένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, με προσεγμένη παρουσίαση και θεματικά αφιερώματα. Εμπλουτίζεται εβδομαδιαία με νέες προσθήκες, μεταξύ των οποίων και μία πρεμιέρα, δηλαδή μια ταινία που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά στην Ελλάδα. Ταινίες βραβευμένες από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες του θερινού σινεμά και μικρά φεστιβαλικά διαμαντάκια που παίχτηκαν για μικρό χρονικό διάστημα στις αίθουσες και δεν πρόλαβε να δει ο συνδρομητής. Όλες οι ταινίες έχουν ελληνικό υποτιτλισμό και διατίθενται σε εικόνα υψηλής ανάλυσης (έως 1080p), εφόσον φυσικά το επιτρέπει η σύνδεση του χρήστη. Το Cinobo προσφέρει 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής, ενώ στη συνέχεια το κόστος της μηνιαίας συνδρομής διαμορφώνεται στα 7,99 ευρώ.

Netflix

Το Netflix είναι ένας αμερικάνικος κολοσσός της On Demand ψυχαγωγίας και αποτελεί την πιο δημοφιλή τηλεοπτική πλατφόρμα streaming στον κόσμο. Εισήλθε στη βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου το 2013 με το House of Cards που ήταν και η πρώτη πρωτότυπη σειρά της. Από τότε έχει επεκτείνει σημαντικά την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, διαθέτοντας μέσω της online βιβλιοθήκης της περιεχόμενο με την επωνυμία “Netflix Original”. Έχει προσφέρει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως η σειρά φαινόμενο La Casa De Papel, αλλά και πολυσυζητημένες σειρές – ντοκιμαντέρ όπως “Ο Τελευταίος Χορός” (The Last Dance)  που αναφέρεται στον κορυφαίο παίκτη του μπάσκετ που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη, τον ένα και μοναδικό Michal Jordan. Πέρα από το υλικό που διαθέτει, μεγάλο πλεονέκτημα της πλατφόρμας αποτελεί η δυνατότητά της να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet. Συγκεκριμένα, με ταχύτητα μόλις πάνω από τα 5 Mbps ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθεί ταινίες με εικόνα υψηλής ευκρίνειας 1080p ακόμα και μέσω Wi-Fi, χωρίς να παραπονιέται για κολλήματα, διακοπές ή μαύρες οθόνες. Και αντίστοιχα, μια ταχύτητα σύνδεσης μόλις πάνω από τα 15 Mbps επαρκεί για περιεχόμενο 4K Ultra HD! Διατίθενται 3 διαφορετικά προγράμματα συνδρομής, τα οποία προσδιορίζουν την ποιότητα video και τον αριθμό οθονών ταυτόχρονης θέασης. Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:

· Αρχικό:  7,99€/μήνα, 1x οθόνη ταυτόχρονης θέασης, περιεχόμενο SD

· Τυπικό: 10,99€/μήνα, 2x οθόνες ταυτόχρονης θέασης, περιεχόμενο Full HD

· Πλήρες: 13,99€/μήνα, 4x οθόνες ταυτόχρονης θέασης, περιεχόμενο Ultra HD

Disney+

Το Disney+ αποτελεί το μεγάλο αντίπαλο του Netflix, ενώ απευθύνεται όχι μόνο στο νεανικό κοινό, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Διαθέτει αποκλειστικές ταινίες, σειρές και πρωτότυπες παραγωγές που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πλατφόρμα. Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο με εκατοντάδες τίτλους από τα μεγάλα αμερικάνικα studio των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, ενώ δε λείπουν και οι ευρωπαϊκές παραγωγές. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία θέασης, χάρη στο άφθονο περιεχόμενο 4K Ultra HD με υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos, αλλά και τους επιλεγμένους τίτλους σε IMAX Enhanced. Όλα αυτά γίνονται διαθέσιμα στο βασικό πακέτο, χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση. Παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε έως 4 διαφορετικές οθόνες, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία GroupWatch που επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει τις αγαπημένες του ταινίες από απόσταση με έως 6 φίλους, δημιουργώντας έτσι ένα ψηφιακό πάρτι προβολής σε μια κοινή αίθουσα για όλα τα μέλη της ομάδας.

Η συνδρομή στο Disney+ κοστίζει 8,99 ευρώ το μήνα, χωρίς καμία απολύτως χρονική δέσμευση για το χρήστη που μπορεί να τη διακόψει ανά πάσα στιγμή. Εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ετήσιας συνδρομής στην τιμή προσφοράς των 89,90 ευρώ, που συγκρινόμενη με την τιμή των 8,99 ευρώ ανά μήνα παρέχει δωρεάν θέαση 2 μηνών για ένα έτος.

Amazon Prime Video

Το Amazon Prime Video ή σκέτο Prime Video είναι μια πλατφόρμα streaming με πλούσιο περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά Amazon Original, δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το μεγάλο του πρόβλημα κατά τα προηγούμενα χρόνια ήταν η περιορισμένη παρουσία ελληνικών υπότιτλων, όμως υπάρχει πλέον σημαντική βελτίωση στο κομμάτι αυτό. Ο ελληνικός υποτιτλισμός και η μεταγλώττιση προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς, ενώ όλες οι νέες κυκλοφορίες προστίθενται από την αρχή υποτιτλισμένες στα ελληνικά. Σε ότι αφορά το περιεχόμενό του, ενδεικτικά αναφέρουμε το “The Grand Tour”, τα βραβευμένα Amazon Original όπως τα “The Man in the High Castle” και “Mozart in the Jungle”, καθώς και την επική σειρά “Lord of the Rings: The Rings of Power”.

Το Prime Video προσφέρει δυνατότητα θέασης σε έως 3 διαφορετικές συσκευές. Παρέχεται δωρεάν 7ήμερη δοκιμή της υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια η συνδρομή του κοστίζει 5,99 ευρώ το μήνα.

Apple TV+

Το Apple TV+ είναι μια ακόμα πλατφόρμα streaming, η οποία προσφέρει περιεχόμενο Apple Originals που ανανεώνεται κάθε μήνα, με βραβευμένες σειρές, καθηλωτικές δραματικές ταινίες, πρωτοποριακά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, κωμωδίες και πολλά άλλα. Μπορεί να μη διαθέτει την ποσότητα τίτλων του Netflix και του Disney+, όμως η βιβλιοθήκη του περιλαμβάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σειρές όπως “Ted Lasso”, “Black Bird”, “Κακές Αδελφές”, “SEE”, “Πέντε Ημέρες Στο Μεμόριαλ”, “Servant”, “The Morning Show”, “Τεχεράνη” και άλλες. Παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να μοιράζεται τη συνδρομή του με έως και 5 μέλη της οικογένειάς του. Μετά από μία δωρεάν δοκιμή 7 ημερών η συνδρομή κοστίζει 4,99 ευρώ το μήνα, ενώ με την αγορά μιας νέας συσκευής Apple το Apple TV+ περιλαμβάνεται δωρεάν για 3 μήνες.

NBA LEAGUE PASS

Το NBA είναι η κορυφαία συνδρομητική πλατφόρμα streaming αθλητικού περιεχομένου σε ολόκληρο τον πλανήτη, η οποία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί υψηλότατου επιπέδου ζωντανές μεταδόσεις από όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ του NBA, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Η πλατφόρμα έρχεται φέτος ανανεωμένη και πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Microsoft που είναι ο επίσημος συνεργάτης του NBA σε θέματα cloud και τεχνητής νοημοσύνης. Εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα μελών που ονομάζεται NBA ID, το οποίο προσφέρει διάφορα προνόμια όπως συμμετοχή σε ψηφοφορίες που αφορούν αποφάσεις του πρωταθλήματος, εκπτώσεις εισιτηρίων και διάφορες άλλες ανταμοιβές και προσφορές. Ο νέος κομψός σχεδιασμός του που βασίζεται στο Microsoft Azure και το Azure AI, περιλαμβάνει συστάσεις περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του συνδρομητή.

Το NBA εφαρμόζει φέτος μια καινούργια τιμολογιακή πολιτική, με 2 μηνιαία και 2 ετήσια πακέτα συνδρομής που αυτή τη στιγμή διατίθενται στη χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει ποτέ. Συγκεκριμένα, έχουμε:

· LEAGUE PASS μηνιαίο:  9,99€

· LEAGUE PASS PREMIUM μηνιαίο:  12,99€, ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές

· LEAGUE PASS ετήσιο:  59,99€

· LEAGUE PASS PREMIUM ετήσιο:  79,99€, ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές

Και τα 4 πακέτα προσφέρουν πριν από τη χρέωση δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ενώ περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, 24ωρη πρόσβαση στο live κανάλι NBA TV και κλασσικά παιχνίδια από το ιστορικό αρχείο του NBA TV. Εκτός των LEAGUE PASS διατίθεται και πακέτο TEAM PASS με κόστος 8,99€/μήνα ή 49,99€/σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες μιας ομάδας επιλογής του συνδρομητή.

EuroLeague TV

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η EuroLeague TV είναι η επίσημη συνδρομητική πλατφόρμα streaming της EuroLeague, η οποία πλέον λειτουργεί και σε τηλεοράσεις Smart TV (Android TV και Samsung). Δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη διοργάνωση της Turkish Airlines EuroLeague στην οποία συμμετέχουν αδιάληπτα κάθε σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, καθώς και το 7DAYS EuroCup στο οποίο λαμβάνει μέρος ο Προμηθέας Πάτρας. Προσφέρει όλους τους αγώνες με συνολικά πάνω από 450 ζωντανές μεταδόσεις ανά σεζόν, video on demand και αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια. Η πλατφόρμα έχει πλέον νέα δυναμική σχεδίαση με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά και είναι εμπλουτισμένη με στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας τη ζωντανή δράση πιο άμεση από ποτέ.

Η EuroLeague TV διαθέτει 2 πακέτα συνδρομής, τα οποία είναι τα εξής:

· Annual Pass:  89,99€/έτος

· Monthly Pass:  14,99€/μήνα

Σημειώνεται ότι το Annual Pass διατίθεται σε προσφορά για περιορισμένο διάστημα, το περιλαμβάνει έκπτωση 50% από την αρχική του τιμή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Amiko MIRA X-4200
Ο Amiko MiraX HiS-4200 είναι ένας κορυφαίος Linux 4K UHD media streamer, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε 4K UHD. Αυτός ο media streamer υποστηρίζει μεταξύ άλλων τ...
KAL KL-60
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου τηλεχειριστηρίου KL-60. Πρόκειται για ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο 4:1, το οποίο προγραμματίζεται μέσω μονάδας υπέρυθρων από τ...
Promax ATLaS NG
Η Promax έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για τον κορυφαίο αναλυτή φάσματος ATLaS NG. Στα συγκεκριμένα video, περιγράφονται όλες οι λειτουργίες του αναλυτή, καθώς και ο τρόπος που δ...
SatLink COL5141A
Ο κωδικοποιητής COL5141A 4 σε 1 της SatLink είναι μια επαγγελματική συσκευή κωδικοποίησης και πολυπλεξίας ήχου και video με ισχυρή λειτουργικότητα. Διαθέτει διεπαφές εισόδου 4 καναλιών CVBS video ...
AVM FRITZ!DECT 350
Προσαρμόστε το FRITZ!DECT 350 σε πόρτες ή παράθυρα και αμέσως θα ανιχνεύσει αν είναι ανοικτά ή κλειστά. Αποτελώντας έναυσμα για την επακόλουθη λειτουργία προϊόντων FRITZ!DECT και συμβατών συσκευών...
KAL K-320
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του K-320, ενός ασύρματου ανιχνευτή κίνησης υποδοχής με εμβέλεια ανίχνευσης κίνησης 3 έως 7 μέτρων και γωνία κάλυψης 100°. Είναι ιδανικός για τη...
Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας 2U30
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
SatLink ST-6502
Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου modulator ST-6502 της SatLink. Πρόκειται για έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγεθος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για οικιακή ψυχαγωγία, ξενο...
Fracarro UX-WB LTE
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου LNB της οικογένειας UX της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για το UX-WB LTE, ένα wideband LNB με 2 ξεχωριστές εξόδους, που η μία μεταφέρει όλα τα...
AVM Geofencing
Η τελευταία ενημέρωση του FRITZ!App Smart Home προσθέτει μια λειτουργία που ζητείται συχνά: Το geofencing. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στο έξυπνο σπίτι σας όταν εισέρχεστε ή εξέρχεστε από...
Amiko A11 Link
Αναζητείτε έναν προηγμένο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση, είτε για ταινίες ή ραδιόφωνο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Amiko A11 Link 4K TV Stick ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουλίου 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
Διανομή σήματος HDMI στο σπίτι
Για τη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής ανάλυσης μέσω ενός δέκτη, IPTV Box, αποκωδικοποιητή συνδρομητικής πλατφόρμας ή οποιασδήποτε άλλης εξωτερικής πηγής, απαιτείται μόνο η σύνδεσή τους στην...
CRETA ELECTRONIX 2024
Μετά την τεράστια επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Salonica Electronix 2023 και Athens Electronix 2024, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη φορά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα, και έσπασαν κάθε ρε...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Την πιο πρόσφατη μονάδα της οικογένειας των Headend της ιταλικής Fracarro, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το D-Matrix 4S FTA, ένα Compact Headend που έρχε...
Amiko MIRA X-4200
Ένα νέο μοντέλο της σειράς OTT της Amiko δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το MIRA X-4200, ένα Set-Top Box που βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux και προ...
Sat & Zap, Ιούλιος 2024
Αρκετά νέα κανάλια στις 28 ανατολικά, ενώ και πάλι το Ιράν εμφανίζεται με νέα κανάλια εξωτερικού, μη εγκεκριμένα φυσικά από το θεοκρατικό καθεστώς… Al Mayadeen HD Hot Bird 13G – 13 East 11....