Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27 Ιουλίου 2023 08:15

Συνδρομητική τηλεόραση On the Go

Όλες οι πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
anoigma Streaming on mobile devices 727ae0e9

Με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, τα τελευταία χρόνια αυξάνεται η τάση των πελατών της συνδρομητικής τηλεόρασης προς την IPTV. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η ευκολία πρόσβασης ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε, μέσα από φορητές συσκευές και χρήση αποκλειστικών εφαρμογών. Έτσι, στο άρθρο που ετοιμάσαμε παρουσιάζουμε όλες τις εγχώριες και ξένες συνδρομητικές υπηρεσίες On the Go που είναι εμπορικά διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Η άνθιση των υπηρεσιών streaming έχει αλλάξει τις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού παγκοσμίως, ως προς τον τρόπο που παρακολουθεί τηλεόραση. Παράλληλα, οι βελτιωμένες ταχύτητες Internet που προσφέρει πλέον στους χρήστες η κινητή τηλεφωνία, είναι ένας παράγοντας που διευκολύνει τη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσω tablets ή smartphones. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους τη συνδρομητική τους τηλεόραση όπου κι αν βρίσκονται, ακόμα και σε κίνηση. Στην ελληνική αγορά, δεσπόζουσα θέση κατέχουν οι αναβαθμισμένες πλατφόρμες Cosmote TV και EON που βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών λόγω της αποκλειστικότητας των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που διαθέτουν, ενώ φανατικούς φίλους έχουν το Netflix και άλλες ακόμα δημοφιλείς ξένες υπηρεσίες streaming που υποστηρίζονται επίσημα στη χώρα μας.

Cosmote TV

1 Cosmote TV

Η Cosmote TV διατίθεται εμπορικά ως αυτόνομη πλατφόρμα IPTV, αλλά και ως δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία στους συνδρομητές της δορυφορικής Cosmote TV. Περιέχει τα αποκλειστικά κανάλια Cosmote Cinema και Cosmote Sport, τα κινηματογραφικά FX Life, FX, Village Cinema και TCM, κανάλια lifestyle, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, μουσικά, τοπικά ελληνικά και όλα τα πανελλαδικά. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα όμορφο αισθητικά και πολύ εύκολο στη χρήση μενού, με προσωποποιημένες προτάσεις για ζωντανά προγράμματα και on-demand περιεχόμενο. Προσφέρει δυνατότητα για ετεροχρονισμένη θέαση επιλεγμένων προγραμμάτων συγκεκριμένων καναλιών, ώστε ο χρήστης να μη χάνει στιγμή από ταινίες, σειρές και αγώνες που προβλήθηκαν τις προηγούμενες (έως και 7) ημέρες. Επιτρέπει επίσης τη διακοπή της θέασης με συνέχισή της σε άλλη συσκευή. Προβάλει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, συμπαραγωγές Cosmote TV και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στο Cosmote Cinema 1HD, κλασικές και επιλεγμένες ταινίες από τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κινηματογράφο στο Cosmote Cinema 2HD. Μέσα από το Cosmote Cinema 3, το μοναδικό κανάλι που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο, μεταδίδει αγαπημένες κλασικές και σύγχρονες ελληνικές ταινίες, ενώ προσφέρει σειρές πρώτης προβολής από το κανάλι Cosmote Series HD. Πλούσιο είναι επίσης το αθλητικό μενού που προσφέρει η πλατφόρμα, με αποκλειστικές μεταδόσεις από την ελληνική Super League που περιλαμβάνουν και τα εντός ΑΕΚ, Ολυμπιακού (έως 2023) και Παναθηναϊκού (έως 2023), το Κύπελλο Ελλάδας, όλα τα ματς από τις διοργανώσεις της UEFA (Champions League κ.λπ.), όλη την ιταλική Serie A, το NBA, το NFL, το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ Liga ACB, διάφορα άλλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της υπόλοιπης Ευρώπης, καθώς και τουρνουά τένις, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Cosmote TV μπορεί να εγκατασταθεί σε έως 5 συσκευές του συνδρομητή. Διατίθεται και πρόσθετο πακέτο extra συσκευών (5 ευρώ/μήνα) για εγκατάσταση της εφαρμογής σε επιπλέον 5 συσκευές (δηλ. σύνολο 10) που παρέχει δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 3 οθόνες, πλην των καναλιών αθλητικού περιεχομένου που είναι διαθέσιμα σε μία. Τα πακέτα συμβολαίου της Cosmote TV προσφέρονται με 12μηνη δέσμευση, ενώ οι τιμές τιμοκαταλόγου για τα μηνιαία πάγιά τους διαμορφώνονται ως εξής:

Entry Pack: 9 ευρώ, με 2 μήνες δωρεάν τα κανάλια του Cinema Pack.

Cinema Pack: 12 ευρώ, με δωρεάν 2 πάγια.

Sports Pack: 25 ευρώ.

Full Pack: 28 ευρώ.

Διατίθενται επίσης και μηνιαία πακέτα που απευθύνονται σε όσους δεν επιθυμούν δεσμεύσεις με συμβόλαια:

Entertainment Pack: 20,90 ευρώ.

Sports Pack: 28,60 ευρώ.

Full Pack: 31,90 ευρώ.

EON

2 EON

Η EON είναι η πλατφόρμα IPTV της Nova και διατίθεται επίσης εμπορικά ως αυτόνομο τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και ως δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία για τους συνδρομητές δορυφορικής τηλεόρασης των προγραμμάτων EON. Το μενού της είναι διαμορφωμένο με προσωποποιημένες προτάσεις για ζωντανές εκπομπές και on-demand περιεχόμενο, ενώ διαθέτει επιλογή εμφάνισης σε Light ή Dark mode. Περιλαμβάνει όλα τα κανάλια Novasports και Novacinema, τα κινηματογραφικά Novalife, FX Life, FX και Epic Drama, μουσικά κανάλια, ψυχαγωγικά, παιδικά, ντοκιμαντέρ, τοπικά ελληνικά και όλα τα πανελλαδικά. Μεταδίδει premium κινηματογραφικό περιεχόμενο με αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών, δημοφιλείς σειρές και boxsets, ψυχαγωγικά shows και περιεχόμενο για παιδιά κάθε ηλικίας, ενώ διαθέτει on-demand καταλόγους με επιλογές ανάμεσα σε 4.000 τίτλους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο αθλητικό μενού που είναι πάρα πολύ πλούσιο, στο οποίο ξεχωρίζουν τα εξής: Από το ποδόσφαιρο, οι αποκλειστικές μεταδόσεις της ελληνικής Super League που περιλαμβάνουν και τα εντός έδρας ματς των Άρη και ΠΑΟΚ (έως 2023), όλη η αγγλική Premier League, όλη η ισπανική La Liga Santander, όλη η γερμανική Bundesliga, αγώνες από τη γαλλική Ligue 1 και άλλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, από το μπάσκετ, όλη η Euroleague Basketball και αγώνες από το EuroCup Basketball και από το τένις, οι αγώνες της Μαρίας Σάκκαρη. Υπάρχει επίσης το EON Sports Mode, που κατά τη μετάδοση ενός αγώνα προσφέρει σε live ενημέρωση πίνακες με ζωντανά αποτελέσματα, συνθέσεις, στατιστικά παικτών και βαθμολογίες. Η υπηρεσία παρέχει δυνατότητα διακοπής και συνέχισης θέασης σε άλλη συσκευή, καθώς και ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων με λειτουργία Catch up 7 ημερών.

Για θέαση On the Go, η EON μπορεί να χρησιμοποιείται σε έως 3 διαφορετικές φορητές συσκευές, με δυνατότητα θέασης σε μία από αυτές κάθε φορά. Διατίθεται επίσης ως πρόσθετη υπηρεσία το EON Extra με χρέωση 3 ευρώ/μήνα, το οποίο επιτρέπει στον συνδρομητή να προσθέσει μία επιπλέον φορητή συσκευή και να αποκτήσει δυνατότητα για 2 ταυτόχρονες θεάσεις προγραμμάτων σε φορητές συσκευές, ανεξαρτήτως του περιεχομένου. Υπάρχουν 2 πακέτα της EON TV που προσφέρονται με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, τα οποία διατίθενται στις εξής τιμές:

EON: 11 ευρώ/μήνα (περιλαμβάνει όλα τα Novacinema).

EON+: 25 ευρώ/μήνα (περιλαμβάνει όλα τα Novacinema και όλα τα Novasports).

Για νέες ενεργοποιήσεις, το πάγιο του 1ου μήνα και στα 2 προγράμματα προσφέρεται δωρεάν.

Vodafone TV

3 Vodafone TV

Η Vodafone TV είναι μια πλατφόρμα IPTV που χωρίς να διαθέτει ιδιόκτητα τηλεοπτικά κανάλια προσφέρει μια οικονομική πρόταση ψυχαγωγίας, με ζωντανή τηλεόραση και πάρα πολύ πλούσιο on-demand περιεχόμενο. Μεταδίδει πάνω από 40 δημοφιλή ξένα κανάλια, στα οποία περιλαμβάνονται τα FX Life, FX, E! Entertainment, TLC, National Geographic, Discovery, Eurosport 1 & 2, VH1, MTV Live, Disney Channel και πολλά ακόμα άλλα, ενώ δε λείπουν και τα ελληνικά MEGA, MAD, Smile και nickelodeon. Προσφέρει όλες τις πρεμιέρες της Warner Bros μετά το σινεμά χωρίς επιπλέον χρέωση, καθώς και άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες των μεγαλύτερων studio του Hollywood. Το μεγάλο όμως όπλο της πλατφόρμας είναι το HBO, που φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικό πλούσιο περιεχόμενο με όλες τις δημοφιλείς νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ του.

Η Vodafone TV προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης On the Go σε 3 διαφορετικές φορητές συσκευές. Διατίθεται εμπορικά χωρίς δέσμευση συμβολαίου και με δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για 1 μήνα, ενώ μετά το πέρας αυτής της περιόδου η τιμή της διαμορφώνεται στα 6,90 ευρώ/μήνα. Υπάρχει επίσης 24μηνο συμβόλαιο με χρέωση 9,90 ευρώ/μήνα και 2 πάγια δώρο, το οποίο περιλαμβάνει και το Disney+.

Cinobo

4 Cinobo

Το Cinobo είναι η πλατφόρμα streaming που δημιουργήθηκε από μία ομάδα παθιασμένη με το σινεμά, στην Αθήνα το 2020. Όραμά τους είναι να φέρουν το μεγάλο σινεμά σε όλες τις οθόνες, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες ταινίες του κόσμου και τις ταινίες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, σε μία πλατφόρμα. Κάθε νέος συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει και να τις βαθμολογήσει, να γράψει κριτικές, να δημιουργήσει λίστες και να τις μοιραστεί με φίλους, ως ενεργό μέλος της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφόφιλης κοινότητας. Το Cinobo εμπλουτίζεται καθημερινά με βραβευμένες, αγαπημένες και δυσεύρετες ταινίες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θεματικές συλλογές και αποκλειστικές πρεμιέρες.

Οι χρήστες του Cinobo μπορούν να συνδέονται στην πλατφόρμα του από έως 5 διαφορετικές φορητές συσκευές, με δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε 2 από αυτές. Παράλληλα, το Cinobo προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του το Cinobo Pass, το οποίο τους επιτρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν είσοδο σε κινηματογράφους Αθήνας και Θεσσαλονίκης κάθε εβδομάδα, για να παρακολουθούν στη μεγάλη οθόνη ταινίες σε πρώτη πανελλαδική προβολή και αφιερώματα, επιλεγμένα από την ομάδα του Cinobo. Με την ενεργοποίηση κάθε νέας συνδρομής, το Cinobo δίνει αυτόματα 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής, χωρίς καμία δέσμευση. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου θα υπάρχει μια αυτόματη χρέωση 8,99 ευρώ τον μήνα, για όσο καιρό η συνδρομή είναι ενεργή.

ANT1+

5 ANT1

Το ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος αξιοποιεί τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του για να επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των Over The Top υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, Live συναυλίες, αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 TV, 5 κανάλια live streaming, καθώς και όλο το περιεχόμενο της Formula 1. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με τον λογαριασμό τους στο ΑΝΤ1+ από έως 5 φορητές συσκευές, με δυνατότητα να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές. Η χρέωση είναι 7,99 ευρώ ανά μήνα, ενώ στο πλαίσιο προωθητικής προσφοράς και για περιορισμένη ισχύ, προσφέρεται συνδρομή εννέα μηνών με εφάπαξ χρέωση των 39,99 ευρώ.

Netflix

6

Το Netflix έχει καταφέρει να θεωρείται συνώνυμο του streaming και αποτελεί την πιο δημοφιλή στη χώρα μας ξένη τηλεοπτική πλατφόρμα. Ο αμερικανικός κολοσσός της on-demand ψυχαγωγίας, με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε πάνω από 190 χώρες, διαθέτει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, άνιμε, βραβευμένο πρωτότυπο περιεχόμενο του Netflix και πολλά άλλα, όλα προσαρμοσμένα στα γούστα του συνδρομητή και με προσωποποιημένες προτάσεις. Το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι τόσο πλούσιο, που πάντα υπάρχει κάτι νέο για να ανακαλύψει ο συνδρομητής, μέσα από νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Το Netflix προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα που έχουν τις εξής χρεώσεις:

Αρχικό: 7,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε μία φορητή συσκευή κάθε φορά.

Τυπικό: 10,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχρονα.

Πλήρες: 13,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε 4 φορητές συσκευές ταυτόχρονα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το Netflix χρησιμοποιεί ήδη σε άλλες χώρες μια νέα πολιτική για το password sharing, με δήλωση συγκεκριμένης τοποθεσίας που να θεωρείται το σπίτι του ιδιοκτήτη του λογαριασμού. Επειδή όμως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ισχύσει ακόμα για την Ελλάδα, υπάρχει μια ασάφεια ως προς τον τρόπο εφαρμογής του, καθώς εάν η παρακολούθηση προγράμματος περιορίζεται εντός της οικίας, τότε αυτόματα χάνεται η δυνατότητα της On the Go θέασης από φορητές συσκευές.

Disney+

7 Disney

Το Disney+ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο προορισμούς streaming περιεχομένου Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και πολλών άλλων. Ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθεί χιλιάδες ώρες ταινιών και σειρών από τους σημαντικότερους δημιουργούς παγκοσμίως και νέο περιεχόμενο κάθε μήνα, όπως:

• Τις πιο πρόσφατες ταινίες ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων της Disney.

• Συγκινητικές ιστορίες για όλες τις ηλικίες με την υπογραφή των δημιουργών της Pixar.

• Το συνεχώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τα νέα, αποκλειστικά Originals από τα Marvel Studios.

• Επικές, κινηματογραφικού επιπέδου ιστορίες από τον μακρινό γαλαξία του Star Wars, όπως Obi-Wan Kenobi και The Mandalorian.

• Την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του πλανήτη μέσα από τη ματιά των National Geographic Explorers και μοναδικών ντοκιμαντέρ.

• Σειρές που αποτελούν σημείο αναφοράς στη σύγχρονη pop κουλτούρα, όπως The Walking Dead, Grey’s Anatomy και The Simpsons.

Το Disney+ επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή σε έως 4 διαφορετικές φορητές συσκευές, ενώ παρέχει δυνατότητα ψηφιακού πάρτι προβολής με έως 6 φίλους, μέσω της λειτουργίας GroupWatch. Η συνδρομή κοστίζει 8,99 ευρώ τον μήνα, ενώ ο χρήστης μπορεί εναλλακτικά να επιλέξει την ετήσια συνδρομή με εφάπαξ χρέωση 89,90 ευρώ και να λάβει 12 μήνες στην τιμή των 10.

Apple TV+

8 Apple TV

Το Apple TV+ είναι μια αμερικανική υπηρεσία streaming που προσφέρει περιεχόμενο Apple Originals. Περιλαμβάνει βραβευμένες σειρές, καθηλωτικές δραματικές ταινίες, πρωτοποριακά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, κωμωδίες και πολλά άλλα, καθώς και νέο περιεχόμενο Apple Originals που προστίθεται κάθε μήνα. Σίγουρα, δεν διαθέτει ανάλογη ποσότητα περιεχομένου με το Netflix ή το Disney+, όμως εδώ μπορεί να βρει κανείς εξαιρετικές σειρές, όπως Πλατωνική σχέση, Σιλό, Ted Lasso, Θεμέλιο, The Morning Show και πάρα πολλές άλλες, ενώ στους νέους τίτλους που θα προστεθούν αυτόν τον μήνα περιλαμβάνεται και το ντοκιμαντέρ «Ένας υποτιμημένος παίκτης», το οποίο είναι αφιερωμένο σε έναν από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του NBA και εν ενεργεία παίκτη των Golden State Warriors, τον θρυλικό Stephen Curry.

Το Apple TV+ επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται τη συνδρομή του με έως και 5 μέλη της οικογένειάς του. Μετά από μία δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, η συνδρομή κοστίζει 6,99 ευρώ τον μήνα, ενώ με την αγορά μιας νέας συσκευής Apple, το Apple TV+ συμπεριλαμβάνεται δωρεάν για 3 μήνες.

Amazon Prime Video

9 Amazon prime video

Το Amazon Prime Video, που είναι γνωστό και απλά ως Prime Video, είναι άλλη μια αμερικανική πλατφόρμα streaming με πλούσιο περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά Amazon Originals, δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Η υπηρεσία διανέμει κυρίως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που παράγονται από την Amazon Studios και την MGM Holdings ή έχουν άδεια της Amazon, γνωστά ως Amazon Originals, ενώ φιλοξενεί επίσης περιεχόμενο από άλλους παρόχους. Σε ότι αφορά στον ελληνικό υποτιτλισμό έχει γίνει πια εξαιρετική δουλειά, ενώ ενδεικτικοί τίτλοι Amazon Originals είναι οι Citadel, The Lord of the Rings: The Rings of Power, Reacher, The Terminal List, The Boys, Star Trek: Picard.

Το Prime Video επιτρέπει τη δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 3 διαφορετικές φορητές συσκευές. Προσφέρει δωρεάν 7ήμερη δοκιμή στην υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια η συνδρομή του κοστίζει 5,99 ευρώ τον μήνα.

NBA LEAGUE PASS

10 NBA LEAGUE PASS

Το NBA League Pass δίνει πρόσβαση στην επίσημη τηλεοπτική πλατφόρμα streaming του NBA, που προσφέρει στους φίλους του κορυφαίου στον πλανήτη πρωταθλήματος μπάσκετ την αγωνιστική δράση ολόκληρης της σεζόν, με κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η συνδρομή του NBA League Pass περιλαμβάνει:

• Live και on-demand μεταδόσεις όλων των αγώνων.

• Εναλλακτικές ροές μετάδοσης και επιλογές γλώσσας για κάθε αγώνα.

• Πολλαπλές συμπυκνωμένες μορφές αγώνα σε highlights, ώστε ο συνδρομητής να μπορεί να παρακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του.

• 24ωρη τηλεοπτική κάλυψη του NBA TV, συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων, αγώνων, αποκλειστικών παρουσιάσεων, αποκλειστικών συνεντεύξεων, συνεντεύξεων τύπου και ζωντανών εκδηλώσεων.

• Όλο το αρχείο του NBA, με πρόσβαση σε κλασικούς αγώνες, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

• Πλήρη πρόσβαση σε όλους τους αγώνες από τη σεζόν 2012-2013 έως σήμερα.

Από την περσινή σεζόν, το NBA εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα μελών που ονομάζεται NBA ID, το οποίο προσφέρει διάφορα προνόμια, όπως συμμετοχή σε ψηφοφορίες που αφορούν αποφάσεις του πρωταθλήματος, εκπτώσεις εισιτηρίων και διάφορες άλλες ανταμοιβές και προσφορές. Σε ό,τι αφορά στη συνδρομή, ειδικά για τους πελάτες Cosmote σταθερής ή κινητής, παρέχεται 20% έκπτωση από την αρχική τιμή κάθε πακέτου, με τιμές που την περασμένη σεζόν διαμορφώθηκαν ως εξής:

LEAGUE PASS μηνιαίο: 9,99 ευρώ.

LEAGUE PASS PREMIUM μηνιαίο: 12,99 ευρώ, ταυτόχρονη θέαση σε 2 φορητές συσκευές.

LEAGUE PASS ετήσιο: 59,99 ευρώ.

LEAGUE PASS PREMIUM ετήσιο: 79,99 ευρώ, ταυτόχρονη θέαση σε 2 φορητές συσκευές.

Διατίθεται επίσης και πακέτο TEAM PASS με κόστος 8,99€/μήνα ή 49,99€/σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες μιας ομάδας επιλογής του συνδρομητή.

Euro League TV

11 EuroleagueTV

Η EuroLeague TV είναι άλλη μία αμιγώς αθλητικού περιεχομένου υπηρεσία streaming, που όπως υποδηλώνει το όνομά της είναι η επίσημη συνδρομητική πλατφόρμα της EuroLeague Basketball. Προσφέρει αποκλειστικές μεταδόσεις όλων των αγώνων από τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ, της Turkish Airlines EuroLeague, στην οποία συμμετέχουν σταθερά κάθε σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, καθώς και του 7DAYS EuroCup. Μετά τη λήξη τους, όλοι οι αγώνες είναι διαθέσιμοι και on-demand, ενώ όλοι οι συνδρομητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε αποκλειστικές πρωτότυπες εκπομπές που τους μεταφέρουν στα παρασκήνια των ομάδων. Η EuroLeagueTV φιλοξενεί επίσης μια αποκλειστική βιβλιοθήκη που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ένα συνεχώς αυξανόμενο αρχείο ιστορικών γεγονότων και σημαντικών στιγμιότυπων.

Η EuroLeague TV είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογής τόσο για φορητές συσκευές iOS, όσο και για Android, ενώ διατίθενται 3 πακέτα συνδρομής που οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής:

Annual Pass: 89,99€/έτος.

Monthly Pass: 14,99€/μήνα.

Daily Pass: 6,99 ευρώ/μέρα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...