Skip to main content
22 Φεβρουαρίου 2024 10:31

Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

Οι συνδρομητικές πλατφόρμες που θα βρείτε στην ελληνική αγορά

Γράφει: Ελένη Μιχαηλίδου
anoigma bb441c79

Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αυξηθεί επίσης η ανάγκη του κόσμου για ψυχαγωγία με το λιγότερο δυνατό κόστος. Οι υπηρεσίες streaming, λοιπόν, παρέχουν αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα: Διασκέδαση σε αρκετά οικονομικές τιμές. Με βάση τις συνθήκες αυτές, το παρόν άρθρο έρχεται να δώσει κάποιες λεπτομέρειες τόσο για την πρόσβαση στις ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες, όσο και σε εκείνες του εξωτερικού που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

Τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς: Αυτή τη στιγμή, στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού πρώτα βρίσκονται η Cosmote TV και η EON TV της Nova, λόγω των πλούσιων αθλητικών προγραμμάτων που διαθέτουν, ενώ ακολουθεί το Netflix που φημίζεται για τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές που προσφέρει. Μετά στις προτιμήσεις του κοινού έρχεται το Vodafone TV, χάρη στην αποκλειστική διάθεση των δημοφιλών ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του HBO. Ακολουθεί το Cinobo, που ο κατάλογός του κάθε μέρα εμπλουτίζεται με σπάνιες ταινίες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι πρόσφατα ξεκίνησε η διάθεση πρωτοεμφανιζόμενων σειρών στο εγχώριο κοινό. Το ANT1+ από την πλευρά του διαθέτει το μονοπώλιο των ελληνικών παραγωγών και ταινιών. Το Disney+ είναι ιδανικό για παιδιά, χάρη στον πλούτο παιδικών προγραμμάτων που βρίσκει κανείς στην πλατφόρμα, αλλά και χάρη στις ταινίες και τις σειρές από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς παγκοσμίως. Το Apple TV+, αν και με μικρότερη γκάμα στο περιεχόμενό του, παρέχει αρκετές βραβευμένες σειρές και καθηλωτικές ταινίες. Τέλος, στο Amazon Prime Video οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικό περιεχόμενο των Amazon Originals, αλλά και άλλων παρόχων. Παρακάτω, ακολουθεί μία «ακτινογραφία» των συνδρομητικών πλατφορμών που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, όπου θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε για τα συνδρομητικά προγράμματα, τις παροχές, αλλά και για το πλούσιο περιεχόμενο που θα βρείτε σε αυτές, με βάση ακόμα και τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις οποίες έχει προχωρήσει η καθεμία.

Cosmote TV

1.cosmote tv

Η Cosmote TV διαθέτει τα αποκλειστικά κανάλια Cosmote Sport, Cosmote Cinema και Cosmote History, τα κινηματογραφικά FX, FX Life, Village Cinema και TCM, κανάλια lifestyle, παιδικά, ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά, τοπικά ελληνικά, μουσικά και ενηλίκων. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αξίζει να σημειωθεί πως είναι δυνατή η ετεροχρονισμένη προβολή (σε χρονικό περιθώριο μίας εβδομάδας) σε επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών, ώστε ο χρήστης να μην χάνει ποτέ τα αγαπημένα του θεάματα. Επίσης, σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως ο χρήστης μπορεί να διακόψει τη θέαση από μια συσκευή και να τη συνεχίσει σε μια άλλη.

Ακόμα, η Cosmote TV προβάλει μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες – πρεμιέρες που όλοι περιμένουν στο Cosmote Cinema 1HD, ταινίες του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινηματογράφου στο Cosmote Cinema 3, ενώ το κανάλι Cosmote Series HD παρέχει κλασικές και σύγχρονες ελληνικές ταινίες. Αξίζει να σημειωθεί πως, ταυτόχρονα, η Cosmote TV συμμετέχει ως συμπαραγωγός στη δημιουργία νέων τηλεοπτικών σειρών. Η σειρά που έχει ξεχωρίσει περισσότερο είναι η σειρά «17 Κλωστές» σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλιας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.

Επίσης, μεγάλη ποικιλία υπάρχει και στο αθλητικό πρόγραμμα της πλατφόρμας, με αποκλειστικές μεταδόσεις από την ελληνική Super League, το Κύπελλο Ελλάδας, όλους τους αγώνες της UEFA, όλη την ιταλική Serie A, NBA, NLF, το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ Liga ACB και διάφορα άλλα πρωταθλήματα αθλητισμού της υπόλοιπης Ευρώπης.

Ο συνδρομητής της Cosmote TV μπορεί να εγκαταστήσει την πλατφόρμα σε έως 5 συσκευές του. Αυτές οι συσκευές είναι οι smart τηλεοράσεις, Android TV boxes, smartphones και tablets και ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Μάλιστα, είναι διαθέσιμο και ένα επιπλέον πακέτο (5 ευρώ/μήνα) για εγκατάσταση της εφαρμογής σε επιπλέον 5 συσκευές (10 ευρώ συνολικά). Πιο αναλυτικά, τα πακέτα συμβολαίου της Cosmote TV παρέχονται με 12μηνη δέσμευση και οι τιμές τιμοκαταλόγου σχηματίζονται ως εξής:

Entry Pack: 9 ευρώ μαζί με τα κανάλια του Cinema Pack για 2 μήνες.

Cinema Pack: 12 ευρώ/μήνα.

Sports Pack: 25 ευρώ/μήνα.

Full Pack: 28 ευρώ/μήνα.

Όσον αφορά τα μηνιαία πακέτα που απευθύνονται σε όσους δεν επιθυμούν να δεσμευτούν με συμβόλαια, υπάρχουν τα:

Entertainment Pack: 17,90 ευρώ/μήνα.

Sports Pack: 30,90 ευρώ/μήνα.

Full Pack: 33,90 ευρώ/μήνα.

Τα μηνιαία πακέτα διατίθενται δωρεάν μέχρι το τέλος του 2024.

EON TV

2.eon

Η ΕΟΝ αποτελεί τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova και περιλαμβάνει τα κανάλια Novasports, Novacinema, καθώς και τα Novalife, FX Life, FX και Epic Drama, αθλητικά, παιδικά, ψυχαγωγικά, μουσικά, ραδιοφωνικά, τοπικά ελληνικά, αλλά και πανελλαδικά κανάλια. Μεταδίδει αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών, δημοφιλείς σειρές ταυτόχρονα με τη μετάδοσή τους στην Αμερική, επικές αθλητικές διοργανώσεις, ψυχαγωγικά shows, ντοκιμαντέρ, καθώς και επιμορφωτικό περιεχόμενο για παιδιά. Επίσης, διαθέτει το πλεονέκτημα ότι ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθεί το σύνολο του τηλεοπτικού περιεχομένου – με πάνω από 4.000 ταινίες και επεισόδια από σειρές – On demand. Οι ταινίες που έχουν ξεχωρίσει είναι οι εξής: «Τα Μυστικά της Αδερφής μου», «Σημείο Βρασμού», «Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη», «When you’re finished saving the world» και «Puppy love».

Όμως, η EON TV κάνει τη διαφορά χάρη στα αθλητικά της προγράμματα. Από αυτά ξεχωρίζει το ποδόσφαιρο με τις αποκλειστικές μεταδόσεις της ελληνικής Super League, την αγγλική Premier League, την ισπανική La Liga Santander, τη γερμανική Bundesliga, αγώνες από τη γαλλική Ligue 1, αλλά και το μπάσκετ με την Euroleague Basketball και αγώνες από το EuroCup Basketball. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το EON Sports Mode, το οποίο παρέχει ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, συνθέσεις ομάδων, στατιστικά παικτών και πίνακες βαθμολογιών. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί το τηλεοπτικό περιεχόμενο με διακοπές, ενώ παρέχει και λειτουργία «συνέχιση αργότερα».

Όσον αφορά στον τρόπο και τις δυνατότητες θέασης On the Go, η EON μπορεί να παρακολουθείται ταυτόχρονα σε έως 3 συσκευές, ενώ επιπλέον υπάρχει και η υπηρεσία EON Extra με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ/μήνα, η οποία επιτρέπει στον συνδρομητή θέαση περιεχομένου σε μία επιπλέον φορητή συσκευή. Συνολικά, υπάρχει δυνατότητα θέασης σε 4 φορητές συσκευές, οι οποίες μπορούν να δηλωθούν, με παράλληλη θέαση σε δύο από αυτές. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της EON TV από EON smart Boxes, από smart TVs, smartphones, tablets, PCs/Macs και συσκευές streaming. Αξίζει να σημειωθεί ότι το EON smart Box μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε smart TV, για να μπορέσει ο καθένας να απολαμβάνει το περιεχόμενο της εν λόγω συνδρομητικής πλατφόρμας. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και επικούς αθλητικούς αγώνες. Με το εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο, ο χρήστης μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, χρησιμοποιώντας απλά τις φωνητικές εντολές. Σημαντική λεπτομέρεια πως χωρίς το ΕΟΝ smart Box οι συνδρομητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο της EON.

Διατίθενται δύο πακέτα της EON με διάρκεια συμβολαίου 24 μηνών και τις εξής τιμές:

EON: Με 11 ευρώ/μήνα συμπεριλαμβανομένου 4 Novacinema, 2 Novasports, 8 παιδικών καναλιών, FOX και πολλά άλλα! Θα έχετε πρόσβαση σε όλο το premium κινηματογραφικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, σε ντοκιμαντέρ, παιδικά και σε 1 κανάλι με επιλεγμένους αγώνες μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

EON+: Με 25 ευρώ/μήνα συμπεριλαμβανομένου 14 Novasports, 4 Novacinema, 8 παιδικών καναλιών, FOX και πολλά άλλα! Θα έχετε πρόσβαση σε όλο το αποκλειστικό αθλητικό θέαμα, σε premium κινηματογραφικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ και παιδικά.

Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχουν και συνδυαστικά προγράμματα με ταχύτητες internet έως 1Gbps, αλλά και ακόμα πιο πλήρεις επιλογές με προγράμματα που συνδυάζουν ταχύτατο internet και απεριόριστη επικοινωνία!

Vodafone TV

3.vodafone tv

Το Vodafone TV είναι μια πλατφόρμα IPTV η οποία, παρότι δεν διαθέτει δικά της τηλεοπτικά κανάλια προσφέρει μια οικονομική λύση ψυχαγωγίας, με πολύ μεγάλη ποικιλία περιεχομένου. Πιο συγκεκριμένα, μεταδίδει τα κανάλια FX, FX Life, E! Entertainment, BBC News, Discovery Channel, National Geographic, EUROSPORT 1 & 2, VH1, MTV, Disney Channel κ.ά., ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν λείπουν τα ελληνικά κανάλια MEGA, MAD, Nickelodeon και Smile. Προσφέρει όλες τις πρεμιέρες της Warner Bros μετά την προβολή τους στο σινεμά, χωρίς επιπλέον χρέωση και άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες των μεγαλύτερων studio του Hollywood. Το «σήμα κατατεθέν» του Vodafone TV είναι το HBO, καθώς παρέχει στην Ελλάδα αποκλειστικό μενού με πολλές και διαφορετικές δημοφιλείς νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Σειρές που έχουν ξεχωρίσει είναι το el Embarcadero, το Killing Eve και το Ordeal by Innocence. Επίσης, ταινίες που αξίζει να αναφερθούν και θα τις βρείτε στην εν λόγω συνδρομητική πλατφόρμα είναι τα The Batman, Fire of Love, Unforgiven, Sunset Limited και The Menu.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιλαμβάνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής από τρεις συσκευές. Αυτές οι συσκευές είναι τα smartphones, tablets, Android smart TV και Amazon Fire TV. Το συμβόλαιο είναι χωρίς δέσμευση και με δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα, ενώ μετά τη λήξη του, η τιμή είναι στα 9,90 ευρώ/μήνα με αποκλειστικό HBO περιεχόμενο, 25+ κανάλια, διαθέσιμα κάθε στιγμή και απεριόριστες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπάρχει το πακέτο Fiber 100 με Vodafone TV στα 32,75 ευρώ/μήνα, έχοντας απεριόριστα λεπτά προς σταθερά τηλέφωνα, 360 λεπτά προς κινητά Ελλάδας & διεθνή σταθερά 45 χωρών και πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ των μεγαλύτερων δημιουργών περιεχομένου.

Cinobo

4.cinobo

Το Cinobo είναι μια streaming πλατφόρμα που οραματίστηκε και υλοποίησε το 2020 μια ομάδα με μεγάλη αδυναμία στο σινεμά. Στόχος τους ήταν και παραμένει να φέρουν το σινεμά σε όλες τις οθόνες, μαζεύοντας σε μια πλατφόρμα τις πλέον ποιοτικές ταινίες του κόσμου. Κάθε νέος χρήστης έχει τη δυνατότητα να τις παρακολουθεί, να τις βαθμολογεί, να γράφει κριτική, να φτιάχνει λίστες και να τις μοιράζεται με φίλους και συγγενείς. Καθημερινά στην πλατφόρμα προστίθενται βραβευμένες, αγαπημένες και δυσεύρετες ταινίες από όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, αλλά και αποκλειστικές πρεμιέρες. Οι σειρές που έκαναν περισσότερη εντύπωση είναι οι The little Drummer girl, Σημείο Βρασμού: Η Σειρά, Normal People και Dating στη Βαρκελώνη και από ταινίες οι Θλιμμένη Τζάσμιν, η Μαύρη Λίστα και Κουραφέλκυθρα: The Movie.

Το Cinobo δίνει δυνατότητα σύνδεσης σε έως 5 συσκευές και δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε 2 από αυτές. Αυτές οι συσκευές είναι smart TVs, υπολογιστές, smartphones και tablets. Επίσης, υπάρχει το Cinobo Pass, το οποίο επιτρέπει στους συνδρομητές να απολαύσουν δωρεάν είσοδο σε κινηματογραφικές αίθουσες κάθε εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν ταινίες σε πρώτη πανελλαδική προβολή και αφιερώματα στη μεγάλη οθόνη, επιλεγμένα από την ομάδα του Cinobo. Οι νέοι συνδρομητές δικαιούνται 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής, χωρίς καμία δέσμευση. Η πρώτη χρέωση πραγματοποιείται μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία ημέρα της δωρεάν δοκιμής. Με το πέρας των ημερών αυτών, υπάρχει μια αυτόματη χρέωση 8,99 ευρώ/μήνα για όσο καιρό η συνδρομή παραμένει ενεργή.

ΑΝΤ1+

5.ant1

Το ΑΝΤ1+ ανήκει στον Όμιλο του ΑΝΤ1. Στο ANT1+ περιλαμβάνεται το ΑΝΤ1+ Originals, δηλαδή οι μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, οι ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες του εξωτερικού, ενημερωτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, αξέχαστες παλιές και νέες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 TV, live streaming και όλο το περιεχόμενο της Formula 1 και Combat Sports. Χαρακτηριστικές ελληνικές και ξένες σειρές είναι οι Σωτέ, είμαι η Τζο, Στα 4 και Σέρρες, Devils, Dr. Death, Intelligence, Belgravia, και πολλές ακόμα που προβάλλονται σε Α΄ τηλεοπτική προβολή ως αποκλειστικό περιεχόμενο. Δεν γίνεται να παραλειφθούν οι ταινίες του παλιού και του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα, όπως η Αλίκη στο Ναυτικό, τα Κόκκινα Φανάρια, Ο Άνθρωπος του Θεού, Ράφτης, Σμύρνη μου Αγαπημένη, Μικρά Όμορφα Άλογα, όπως επίσης Φτηνά Τσιγάρα και Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας, καθώς επίσης και ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως Manchester By the Sea, Snow White and the Huntsman και Gladiator. Το ANT1+ έχει ως στόχο να δημιουργεί και να παρέχει διαρκώς υλικό στο ελληνικό κοινό.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε 5 συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές. Ενδεικτικά, αυτές οι συσκευές είναι οι υπολογιστές με λειτουργικό Windows 7, υπολογιστές με λειτουργικό macOS μέσω των 3 πιο πρόσφατων εκδόσεων του Safari, iPhone και iPad με λειτουργικό iOS 13, 14, 15, 16, smartphones και tablets, Samsung smart TVs ελληνικής / κυπριακής αντιπροσωπείας, LG smart TVs ελληνικής / κυπριακής αντιπροσωπείας και Android / Google smart TVs & Android TV boxes ελληνικής / κυπριακής αντιπροσωπείας.

Τα πακέτα για το ANT1+ είναι:

Το AΝΤ1+ VALUE PACK με 5,55 ευρώ/μήνα για 9μηνη συνδρομή, το οποίο παρέχει 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Το πακέτο AΝΤ1+ με 7,99 ευρώ/μήνα με μηνιαία συνδρομή.

Το AΝΤ1+ VILLAGE CINEMAS με 9,99 ευρώ/μήνα με μηνιαία συνδρομή και σινεμά κάθε μήνα.

Στο πλαίσιο προωθητικής προσφοράς και για περιορισμένη ισχύ υφίσταται το πακέτο ΑΝΤ1+ Value Pack των 9 μηνών με εφάπαξ χρέωση 49,99 ευρώ.

Netflix

Το Netflix, η παγκοσμίως δημοφιλής τηλεοπτική πλατφόρμα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές πλατφόρμες και στη χώρα μας. Ανήκει στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού σε πάνω από 190 χώρες, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ταινίες ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, άνιμε, βραβευμένο πρωτότυπο περιεχόμενο και πολλά άλλα, όλα διαμορφωμένα ώστε να ικανοποιούν τα γούστα των συνδρομητών. Κάθε εβδομάδα προστίθενται νέες τηλεοπτικές ταινίες και σειρές, ώστε να υπάρχει πάντα κάτι πρωτότυπο προς ανακάλυψη. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα της σειράς Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου, το νέο true crime ντοκιμαντέρ Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα. Ακολουθούν το Κωδικός 8: Μέρος 2 και η ταινία κινουμένων σχεδίων O Ωρίωνας και το Σκοτάδι, καθώς και το Μόνος στο σπίτι και Μόνος στο σπίτι 2.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix είναι το Media Player για μετάδοση μέσω streaming, smart TVs, παιχνιδομηχανές, αποκωδικοποιητές, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray, smartphones και tablets, PCs.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα, τα οποία έχουν τις εξής χρεώσεις:

Αρχικό: Με 7,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε 1 υποστηριζόμενη συσκευή τη φορά.

Τυπικό: Με 10,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε 2 υποστηριζόμενες συσκευές ταυτόχρονα.

Πλήρες: 13,99 ευρώ/μήνα, με προβολή σε 4 υποστηριζόμενες συσκευές ταυτόχρονα και με χωρικό ήχο Netflix.

Disney+

7.disney

Το Disney+ είναι γνωστό για το τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει, στο οποίο περιλαμβάνονται σειρές και ταινίες των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και πολλών άλλων. Ο συνδρομητής μπορεί να αφιερώσει χιλιάδες ώρες παρακολουθώντας ταινίες και σειρές από τους σημαντικότερους δημιουργούς του κόσμου και με νέο περιεχόμενο κάθε μήνα, όπως:

• Οι πιο πρόσφατες ταινίες ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως Κρουέλα και Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός.

• Συγκινητικές ιστορίες για όλες τις ηλικίες με την υπογραφή των δημιουργών της Pixar, όπως Λούκα και Πάντα στο Κόκκινο.

• Το συνεχώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με τα νέα, αποκλειστικά Originals από τα Marvel Studios, όπως τα Moon Knight, Loki και Ms. Marvel.

• Επικές ιστορίες κινηματογραφικού επιπέδου από τον μακρινό γαλαξία του Star Wars, όπως Obi-Wan Kenobi και The Mandalorian.

• Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του πλανήτη μέσα από την ατρόμητη ματιά των National Geographic Explorers και μοναδικών ντοκιμαντέρ.

• Σειρές που αποτελούν σημείο αναφοράς στη σύγχρονη pop κουλτούρα, όπως The Walking Dead, Grey’s Anatomy και The Simpsons.

Το Disney+ επιτρέπει την προβολή σε έως 4 οθόνες ταυτόχρονα σε συμβατές συσκευές: Κινητές συσκευές, προγράμματα περιήγησης (browsers), κονσόλες video games, αποκωδικοποιητές και Smart TVs.

H ταινία που θα αφήσει το στίγμα της είναι η The Marvels, η νέα σειρά Iwájú και οι συνέχειες των σειρών Genius: MLK/X, Marvel’s Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur, Marvel’s Spidey and his Amazing Friends και Star Wars: Young Jedi Adventures.

Η συνδρομή κοστίζει 10,99 ευρώ/μήνα, αλλά υπάρχει και η ετήσια συνδρομή που κοστίζει 109,90 ευρώ/έτος, ώστε ο χρήστης να έχει επιλογές.

Apple TV+

8.appletv

Το Apple TV+ είναι μια αμερικάνικη συνδρομητική πλατφόρμα με περιεχόμενο Apple Originals. Το μενού περιλαμβάνει πρεμιέρες ταινιών, δημοφιλείς σειρές και ταινίες, κωμωδίες, δράματα, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα. Μπορεί η ποσότητα του περιεχομένου να μην συγκρίνεται με του Netflix ή του Disney+, αλλά καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη σε ιδιαίτερα προβεβλημένες σειρές, όπως το Αεροπειρατεία, Θεμέλιο, Σιλό, Θεϊκές σταγόνες, Ted Lasso και πάρα πολλές ακόμα, ενώ στις 21 Φεβρουαρίου θα συμπεριληφθεί και το ντοκιμαντέρ «Το Μουντιάλ του Μέσι: Η Άνοδος ενός θρύλου», το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρύλο του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και το επικό ταξίδι του σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Μουντιάλ του 2022. Οι καλύτερες ταινίες του Apple TV+ είναι οι Come from Away, The Year Earth Changed και Still.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα με μηνιαίο πρόγραμμα και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω όλων των συσκευών Apple που διαθέτουν, και όχι μόνο. Οι συσκευές αυτές είναι Apple TVs, iPad, iPhone, iPod touch και Mac, αλλά και τηλεοράσεις Samsung, LG, Amazon Fire TV, Roku, όπως επίσης και me Android TVs ή Android TV boxes, αλλά και μέσω κονσόλων xbox και Playstation.

Το Apple TV+ δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μοιράζεται τη συνδρομή του από κοινού με έως 5 μέλη της οικογένειάς του. Διαθέτει 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής και η συνδρομή κοστίζει 9,99 ευρώ/μήνα. Επίσης, με την αγορά μιας νέας συσκευής της Apple, το Apple TV+ παρέχεται δωρεάν για 3 μήνες.

Amazon Prime Video

9.amazonprimevideo

Το Amazon Prime Video ή Prime Video είναι μία ακόμη αμερικάνικη πλατφόρμα streaming με μεγάλη ποικιλία: Περιλαμβάνει αποκλειστικά Amazon Originals, γνωστές ταινίες και σειρές που παράγονται από την Amazon Studios και την MGM Holdings ή έχουν άδεια της Amazon (Amazon Originals), ενώ φιλοξενεί περιεχόμενο από άλλες πλατφόρμες. Ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει σειρές, όπως Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης, The Boys, Ο τροχός του χρόνου, Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη και σε παραγωγή του 2024 το Marry my Husband. Επίσης, ταινίες που αξίζει να αναφερθούν είναι οι Saltburn, my Fault, Foe, Role play, Άμστερνταμ, Ο άνθρωπος απ’ τον Βορρά και Samaritan.

Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί έως 3 διαφορετικές φορητές συσκευές για ταυτόχρονη θέαση. Πιο συγκεκριμένα, συσκευές της Amazon με την εφαρμογή Prime Video, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray με την εφαρμογή Prime Video, κονσόλες παιχνιδιών με την εφαρμογή Prime Video, κινητές συσκευές με την εφαρμογή Prime Video, απαιτήσεις συστήματος Prime Video για υπολογιστές, αποκωδικοποιητές και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων με την εφαρμογή Prime Video και έξυπνες τηλεοράσεις με την εφαρμογή Prime Video. Επίσης, υπάρχει η επιλογή της δωρεάν δοκιμής για 7 ημέρες, ενώ η συνδρομή του κοστίζει 6,99 ευρώ/μήνα.

NBA League Pass

10.nbaleaguepass

To NBA League Pass δίνει πρόσβαση στην επίσημη τηλεοπτική πλατφόρμα streaming του NBA, παρέχοντας στους φιλάθλους πρόσβαση σε παιχνίδια, ζωντανά και On demand, και πολλά άλλα για ολόκληρη τη σεζόν, αλλά και εκτός σεζόν. Η premium υπηρεσία του NBA παρέχει πρόσβαση στους αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και στα NBA Playoffs, Final και Draft – μέσω του website και των εφαρμογών του NBA! Επιπλέον, περιλαμβάνει το NBA TV Live με αναλύσεις αγώνων, ντοκιμαντέρ και αποκλειστικό περιεχόμενο (συνεντεύξεις, δελτία τύπου κ.λπ.). Μέσω του NBA League Pass, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν:

• Πολλαπλές συμπυκνωμένες μορφές παιχνιδιών, ώστε ο συνδρομητής να μπορεί να παρακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού.

• Πρόσβαση στην 24ωρη ροή του NBA TV που περιλαμβάνει αναλύσεις, παιχνίδια, αποκλειστικές εκπομπές, συνεντεύξεις, συνεντεύξεις Τύπου και ζωντανές εκδηλώσεις.

• Πρόσβαση σε πλήρη αρχεία αγώνων από τη σεζόν 2012-2013 έως σήμερα.

Το NBA League Pass είναι διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στην ιστοσελίδα, εφαρμογής για iOS και Android, Apple TV, Android TV, Xbox One και Chromecast. Η γλώσσα της υπηρεσίας και οι περιγραφές των αγώνων είναι στα Αγγλικά (δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής Ελληνικής γλώσσας).

Σε ο,τι αφορά την συνδρομή, ειδικά για τους πελάτες του Cosmote TV σταθερής και κινητής υπάρχει η δυνατότητα για έκπτωση -20%, δηλαδή στα 63,99 ευρώ από 79,99 ευρώ.

EuroLeague TV

11.euroleaguetv

Η EuroLeague TV είναι η συνδρομητική πλατφόρμα της EuroLeague Basketball. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικές μεταδόσεις όλων των αγώνων από τις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ, της Turkish Airlines EuroLeague και του BKT EuroCup. Αφού λήξουν οι αγώνες, οι συνδρομητές μπορούν να τους παρακολουθήσουν και On demand, καθώς και να απολαύσουν πρωτότυπες εκπομπές, αποκλειστικά ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια των αγώνων, κ.ά. Η EuroLeague TV έχει στην κατοχή της μια αποκλειστική βιβλιοθήκη με άμεση πρόσβαση σε ένα συνεχώς αυξανόμενο αρχείο με γεγονότα που έχουν γράψει ιστορία.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOS, όπως και Android, ενώ παρέχει τα εξής πακέτα συνδρομής:

Annual pass: 89,99 ευρώ/χρόνο.

Monthly pass: 14,99 ευρώ/μήνα.

Daily pass: 6,99 ευρώ/ημέρα.

Οι ετήσιες και μηνιαίες συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα μόλις «κλείσει ο κύκλος», εκτός αν οι συνδρομητές ακυρώσουν τη συνδρομή τους πριν το πέρας της επόμενης ημερομηνίας χρέωσης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

  Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

  Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
 • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
 • D-Link DWA-X1850

  D-Link DWA-X1850

  Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
 • Ikusi FTD-420

  Ikusi FTD-420

  Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
 • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

  Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

  Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
 • devolo Magic 2 WiFi next

  devolo Magic 2 WiFi next

  Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
 • Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
 • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
 • Meliconi AT 49 USB

  Meliconi AT 49 USB

  Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
 • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
 • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
 • Icy Box IB-LAN301-C3

  Icy Box IB-LAN301-C3

  Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
 • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...