DIABASTE DWREAN DIG 166
techmail
SECURITY REPORT 129
now 33 2022
satpraxis 2022
energiatec banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30 Ιουλίου 2013 07:25

32 κάρτες λήψης DVB-S2

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής

Featured | Από τις αρχές του 2006 που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κάρτες με δυνατότητα λήψης εκπομπών σε DVB-S2 έχει κυλήσει αρκετός χρόνος. Σιγά-σιγά έχουν βγει στην αγορά μία πλειάδα από κάρτες που υποστηρίζουν αυτή την δυνατότητα. Στην Ελλάδα, βέβαια, κυκλοφορούν ελάχιστες από αυτές, και αυτό θα μπορούσε να αποδοθεί στην ιδιαιτερότητα της ελληνικής αγοράς (μικρή σχετικά αγορά και έτσι μικρή ζήτηση), αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να παραγγείλει και να αγοράσει όποια κάρτα θέλει από το εξωτερικό, ιδιαίτερα τώρα που οι αγορές μέσω διαδικτύου βρίσκονται σε ιδιαίτερη άνοδο, ακόμα και στη χώρα μας.Ξεκινώντας λοιπόν την αναφορά στις κάρτες, να πούμε ότι αυτή θα γίνει αλφαβητικά, με βάση την εταιρεία παραγωγής τους.

Cerona
Μία άγνωστη στους πολλούς εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ των ΗΠΑ, που ασχολείται κυρίως με διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο των δορυφορικών επικοινωνιών. Ανάμεσά τους θα βρούμε και μία κάρτα DVB-S2 της οποίας τα χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε παρακάτω.

XpressVu Dual Tuner PCI Express DVB-S/DVB-S2
H XpressVu είναι μία ειδική κάρτα η οποία, σύμφωνα με την πληροφορίες που δίνει η εταιρεία, προορίζεται για «επαγγελματική» χρήση, δηλαδή κυρίως σε εφαρμογές streaming ήχου και εικόνας, IPTV, δίκτυα LAN/WAN, εκμάθηση εξ αποστάσεως, IP multicasting, κ.ά. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι το διπλό tuner, το οποίο υποστηρίζει λήψη εκπομπών DVB-S2 και η υποστήριξη διαχείρισης των λειτουργιών της μέσω δικτύου με Http, Telnet, web interface και SNMP. Η κάρτα αυτή ουσιαστικά βασίζεται στο reference design (σχεδιάση αναφοράς) της Micronas MicSidewinder 2D-X, η οποία ήταν από τις πρώτες κάρτες που υποστήριξαν το DVB-S2 ήδη από τα τέλη του 2006.

Πληροφορίες: www.cerona.com/technologyxpresscard.html.

Digital Everywhere
Η Digital Everywhere είναι μια νέα σχετικά εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα στην πόλη Villach της Αυστρίας. Τα προϊόντα της είναι κάρτες για ψηφιακή επίγεια και δορυφορική λήψη για PC, laptop και HTPC.

FireDTV S2
Η FireDTV S2 είναι μία εξωτερική κάρτα δορυφορικής λήψης DVB-S2 και DVB-S, με υποδοχή CI, που είναι συμβατή με τα πιο δημοφιλή CAM της αγοράς, με αποτέλεσμα να συνεργάζεται δοκιμασμένα με πολλά τηλεοπτικά πακέτα (ανάμεσά τους και η Nova). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της (το οποίο ισχύει σε όλες τις κάρτες της Digital Everywhere) είναι ότι συνδέεται στον υπολογιστή με Firewire (ΙΕΕΕ1394) και όχι σε USB 2.0, όπως οι υπόλοιπες εξωτερικές κάρτες. Η FireDTV είναι από τις ελάχιστες κάρτες που εκτός από Windows ή Linux, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε MacOSX της Apple, μέσω του προγράμματος EyeTV 3.

FloppyDTV S2
Η δεύτερη κάρτα DVB-S2 της Digital Everywhere είναι η FloppyDTV S2, μια – οπτικά τουλάχιστον – συνηθισμένη εσωτερική κάρτα, με μια διαφορά. Συνδέεται και αυτή σε Firewire, και η τοποθέτηση της σε θύρα PCI είναι απλά για την στήριξή της, και είναι ανενεργή. Είναι εξοπλισμένη, όπως και η FireDTV, με CI, το οποίο επίσης υποστηρίζει πολλά δημοφιλή CAM και συνδρομητικά πακέτα. Λειτουργεί και αυτή σε MacOSX, με την βοήθεια του EyeTV 3.

Πληροφορίες: www.digitaleverywhere.com.

DVBWorld
H DVBWorld είναι μια καθιερωμένη – από το 2003 – εταιρεία στον τομέα της ψηφιακής λήψης DVB, με έδρα την περιοχή Shenzhen της Κίνας. Παράγει ένα πλήθος από προϊόντα DVB (δέκτες, μοτέρ DiSEqC, CAM, LNB, sat finders), ανάμεσά τους και τέσσερις κάρτες DVB-S2.

DVB-S2 HD CA&CI USB BOX
Η πρώτη κάρτα της εταιρείας είναι η DVB-S2 HD CA & CI USB BOX, εξωτερική με σύνδεση USB 2.0. Εκτός από την ευνόητη υποστήριξη λήψης καναλιών σε DVB-S2 και HD (MPEG-2/H.264) έχουμε υποστήριξη των πρωτοκόλλων κίνησης μοτέρ DiSEqC 1.2 και USALS, ενώ συνοδεύεται από το απαραίτητο τηλεχειριστήριο. Υποστηρίζει επίσης λήψη δεδομένων δορυφορικού internet. Η κάρτα είναι έτοιμη να δεχθεί και πρόσθετο εξωτερικό module CI ή CA σε σύνδεση mini-DIN για λήψη συνδρομητικών υπηρεσιών.

DVBS2 HD 2104 USB BOX
Η DVB-S2 HD 2104 είναι επίσης μία εξωτερική κάρτα που συνδέεται σε USB 2.0. Στα βασικά της χαρακτηριστικά είναι ίδια με DVB-S2 HD CA & CI USB BOX, αλλά δεν υποστηρίζει το εξωτερικό module CI/CA.

DVBWorldDTV DVBS2 PCIe 2005
Η DVBWorldDTV DVB-S2 PCIe 2005 είναι μια κάρτα εσωτερικής τοποθέτησης, και μάλιστα το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι συνδέεται σε μία θύρα PCI Express. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες κάρτες DVB, που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Κατά τα άλλα, έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης κάρτας που υποστηρίζει DVB-S2, όπως υποστήριξη δορυφορικού internet, DiSEqC 1.2 και USALS, και εξωτερικό (προαιρετικό) module CI και CA για συνδρομητικές υπηρεσίες.

DVBWorldDTV DVB-S2 PCI 2004C
Η τέταρτη κάρτα της DVBWorld είναι η DVBWorldDTV DVB-S2 PCI 2004C. Και αυτή είναι εσωτερική, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη τοποθετείται σε συνηθισμένη θύρα PCI. Επίσης, δεν υποστηρίζει το CI/CA module. Κατά τα άλλα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την PCIe 2005.

Πληροφορίες: www.worlddvb.com.

Hauppauge
Από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο κατασκευής καρτών λήψης τηλεοπτικών προγραμμάτων για PC, η Hauppauge παράγει δύο κάρτες, που υποστηρίζουν λήψη DVB-S2.

WinTVNOVAHDS2
H WinTV-Nova-HD-S2 είναι μια τυπική σε χαρακτηριστικά κάρτα της κατηγορίας, η οποία συνδέεται εσωτερικά σε δίαυλο PCI. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0 (έως 4 LNB δηλαδή) και συνοδεύεται από μία έκδοση του PowerCinema της Cyberlink, ως επιλεγμένο πρόγραμμα λήψης δορυφορικών προγραμμάτων.

WinTV-HVR-4000
Η WinTV HVR-4000 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία από τις πληρέστερες λύσεις συνολικά για λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων στον υπολογιστή, μιας και -ούτε λίγο ούτε πολύ- έχει 5 διαφορετικές λειτουργίες και 4 tuner! Υποστηρίζει λήψη επίγειων αναλογικών καναλιών σε PAL/SECAM, ραδιοφωνικές εκπομπές FM, επίγεια ψηφιακή DVB-T, δορυφορική λήψη DVB-S και DVB-S2! Υποστηρίζει και αυτή εντολές DiSEqC 1.0 και χρησιμοποιεί επίσης το PowerCinema ως κύριο πρόγραμμα λήψης. Διατίθεται εξωτερικό CI σε σύνδεση USB, κατάλληλο για λήψη συνδρομητικών προγραμμάτων, το οποίο υποστηρίζει και άλλες κάρτες της Hauppauge.

Πληροφορίες: www.hauppauge.co.uk & www.hauppauge.de/de/index.htm.

KNC1
Η KNC1 είναι μία γερμανική εταιρεία παραγωγής καρτών αναλογικής και ψηφιακής λήψης, με έδρα το Αμβούργο.

TVStation DVBS2 Plus
H TV-Station DVB-S2 Plus ήταν η πρώτη κάρτα DVB-S2 που κυκλοφόρησε στην αγορά, γύρω στην άνοιξη του 2006. Συνδέεται σε δίαυλο PCI, παίρνει πρόσθετο (προαιρετικό) CI και έχει είσοδο video για εγγραφές από εξωτερική (αναλογική) πηγή. Προεπιλεγμένο πρόγραμμα λήψης είναι το GlobeTV. Στην γραμμή παραγωγής της KNC1 υπάρχει και TV-Station DVB-S2, με κύρια διαφορά από την Plus την απουσία της εισόδου video.

Πληροφορίες: www.kncone.de.

Mystique
Η Mystique είναι ακόμα μια γερμανική εταιρεία παραγωγής καρτών DVB, με έδρα το Oberding, κοντά στο Μόναχο της Βαυαρίας.

Mystique SaTiX DVB-S2 HDTV
H SaTiX DVB-S2 HDTV είναι μία rebranded έκδοση της TV-Station DVB-S2 και έτσι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες: www.mystiquetv.de.

Netup
Η Netup είναι μια εταιρεία παραγωγής κυρίως λογισμικού με έδρα την Μόσχα. Παρότι η κύρια ενασχόληση της είναι με το λογισμικό, παρουσίασε πρόσφατα μία νέα κάρτα DVB-S2, με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

NetUP Dual DVB-S2 CI PCIe
Η NetUP Dual DVB-S2 CI PCIe είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση κάρτας DVB-S2, αφού είναι η μόνη που έχει διπλό tuner, δύο ενσωματωμένα CI και τοποθέτηση σε δίαυλο PCI-E. Η κάρτα προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, σε εφαρμογές DVB IP, Home Theater, δορυφορικό Internet κλπ. και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούνιο.

Πληροφορίες: www.netup.tv/enEN/index.php.

Prof Tuners
Η εταιρεία Prof Tuners με βάση το Shenzen της Κίνας, παράγει μια σειρά από κάρτες DVB, ανάμεσά τους και 4 DVB-S2.

Prof Red Series DVB-S2 7300 PCI
Τυπικής σχεδίασης κάρτα DVB-S2, σε δίαυλο PCI, η 7300 υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.2, 2.X και USALS, λήψη δορυφορικού internet, και υποστήριξη από πλήθος γνωστών προγραμμάτων, όπως AltDVB, DVBDream, DVBViewer, Skygrabber κλπ.

Prof Revolution DVB-S2 7301 PCI
Με παρόμοια βασικά χαρακτηριστικά όπως η 7300, η κυριότερη διαφορά της 7301 είναι η διαφορετική της σχεδίαση, το tuner που έχει και LNB out, και το διαφορετικό chip αποκωδικοποίησης DVB-S2 (Conexant CX23883, αντί του Conexant CX24116 της 7300).

Prof Revolution DVB-S2 8000 PCI-E
H 8000 PCI-E ως κυριότερο χαρακτηριστικό που έχει να επιδείξει είναι η σύνδεσή της σε δίαυλο PCI-E. Κατά τα άλλα έχει παρόμοιες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, όπως οι άλλες δύο κάρτες της Prof που αναφέραμε ήδη. Το chip αποκωδικοποίησης που χρησιμοποιεί είναι το Conexant CX23885.

Prof Revolution DVB-S2 7500 USB
Η τέταρτη κάρτα της Prof είναι η εξωτερική, σε σύνδεση USB 2.0, 7500. Είναι μία μικρή σε μέγεθος κάρτα, σε μεταλλικό μαύρο κουτί. Τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ίδια με των άλλων καρτών της Prof.

Πληροφορίες: www.prof-tuners.com/eng/index.html.

QBox (TBS)
Οι κάρτες της συγκεκριμένενης εταιρείας κατασκευάζονται στην περιοχή Shenzen της Κίνας από την εταιρεία Turbosight.

QBox II
Οπτικά τουλάχιστον, αλλά και στα χαρακτηριστικά της, είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 7500 USB, και έτσι, ενώ δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει επίσημα, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την ίδια κάρτα με άλλο όνομα, όπως συχνά συμβαίνει και σε κάρτες DVB, αλλά και σε επιτραπέζιους δέκτες.

QBox TBS8920

Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να πούμε ότι TBS8920 είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 7300 PCI, αφού και οπτικά είναι ίδια, αλλά τα χαρακτηριστικά της είναι παρόμοια με την κάρτα της Prof Tuners. Παρ’ όλα αυτά, η TBS8920 έχει και μία είσοδο αναλογικού βίντεο, σε αντίθεση με την 7300.

QBox TBS6920
Με βασική διαφορά το χρώμα της κάρτας (πράσινο αντί κόκκινο) και η τρίτη κάρτα της Q-Box (TBS) είναι ίδια με την Prof Revolution DVB-S2 8000 PCI-Ε και συνδέεται και αυτή σε δίαυλο PCI-E.

Πληροφορίες: http://qboxdvb.com/index.html, www.tbsdtv.com/index.html & www.turbosight.com/english/index.htm.

Satelco
Γερμανική εταιρεία με έδρα το Amerang της Βαυαρίας, που παράγει μία σειρά από κάρτες επίγειας, καλωδιακής και δορυφορικής λήψης. Ανάμεσά τους και δύο κάρτες DVB-S2 (με αρκετά «τσιμπημένες» επίσημες τιμές, όμως).

SATELCO EasyWatch HDTV USB CI (DVB-S2)
H EasyWatch HDTV USB CI είναι μία εξωτερική κάρτα, με σύνδεση σε θύρα USB 2.0. Είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο CI, με το οποίο συνεργάζονται ένα πλήθος από CAM (δυστυχώς, τουλάχιστον στην επίσημη λίστα, δεν αναφέρονται CAM τύπου Diablo, Dragon κλπ) και υποστηρίζει δορυφορικό internet. Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα είναι το VistaTV, της γερμανικής Sceneo.

SATELCO EasyWatch HDTV PCI (DVB-S2)
Η EasyWatch HDTV PCI είναι η δεύτερη κάρτα της Satelco με υποστήριξη DVB-S2. Συνδέεται σε δίαυλο PCI, και δέχεται προαιρετικό πρόσθετο CI για λήψη συνδρομητικής τηλεόρασης. Υποστηρίζει και αυτή την λήψη δεδομένων για δορυφορικό Internet, και συνοδεύεται από το ίδιο λογισμικό, όπως και η αντίστοιχη USB.

Πληροφορίες: www.satelco.de/index.htm.

Technisat
Από τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο της δορυφορικής, ειδικά στις κάρτες DVB, και με πολλά χρόνια παρουσία, αφού ιδρύθηκε το 1987, η γερμανική Technisat με έδρα το Daun του κρατιδίου του Rheinland-Pfalz, παράγει αυτή τη στιγμή 3 κάρτες που υποστηρίζουν τη λήψη DVB-S2.

SkyStar HD2
Μία από τις δημοφιλέστερες πλέον κάρτες DVB-S2 είναι, αυτή την περίοδο, η Skystar HD2, ως αποτέλεσμα και της πολιτικής της Technisat να ονομάζει τις κάρτες με το αρχικό (και διάσημο) πρόθεμα «Skystar». Συνδέεται σε δίαυλο PCI, υποστηρίζει DiSEqC 1.0, 1.2 και USALS και δέχεται πρόσθετο προαιρετικό CI. Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα για την δορυφορική λήψη είναι ως συνήθως με τις κάρτες της Technisat, η ειδική έκδοση TE του DVBViewer.

SkyStar USB 2 HD CI
H SkyStar USB 2 HD CI συνδέεται σε εξωτερική θύρα USB 2.0, έχει ενσωματωμένο CI και υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.2. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι τα τυπικά της κατηγορίας, χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο να την κάνει να ξεχωρίσει.

SkyStar S2
Η SkyStar S2 είναι μία νέα κάρτα που εμφανίστηκε στην αγορά στις αρχές του 2009 και είναι απευθείας απόγονος της θρυλικής SkyStar 2, μιας και βασίζεται στο ίδιο chip (ή σε βελτιωμένη έκδοσή του) αποκωδικοποίησης της B2C2 Inc, Flexcop. Υποστηρίζει DiSEqC 1.0 και δεν δέχεται CI.

Πληροφορίες: www.technisat.com & www.technisat.de.

Technotrend
Πολύ σημαντική εταιρεία στον χώρο των δορυφορικής, με πλήθος από δορυφορικές κάρτες και δέκτες, η Technotrend ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα την Ερφούρτη της Θουριγκίας (Thüringer). Παράγει τρεις δορυφορικές κάρτες σε DVB-S2.

S2-3200 HDTV-S2 PCI
Από τις πρώτες κάρτες DVB-S2 που εμφανίστηκαν στην αγορά ήταν και η S2-3200. Συνδέεται σε δίαυλο PCI και δέχεται πρόσθετο CI. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0 και συνοδεύεται από το λογισμικό Media Center της Technotrend. Για διάστημα ενός έτους περίπου (όλο το 2007), η Technisat είχε βγάλει την ίδια κάρτα στην αγορά, μετονομασμένη σε SkyStar HD.

S2-3600 HDTVS2 USB
H S2-3600 είναι μια απλή εξωτερική κάρτα σε USB 2.0, η οποία υποστηρίζει DiSEqC 1.0, χωρίς να έχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να την κάνει να ξεχωρίζει.

S2-3650 HDTV-S2 USB
Η νεότερη USB κάρτα της Technotrend υποστηρίζει DiSEqC 1.0 και έχει ενσωματωμένο CI. Εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος την ομοιότητα στην εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά με την EasyWatch HDTV USB CI της Satelco, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την ίδια κάρτα.

Πληροφορίες: http://technotrend.datafit.de.

Terratec
Ιδρύθηκε το 1994 και είναι μία από τις πολύ γνωστές εταιρείες στον χώρο των καρτών ήχου και εικόνας για υπολογιστές, μάλιστα είναι από τις λίγες εταιρείες που παράγουν κάρτες και για υπολογιστές της Apple. Στην γκάμα της θα βρούμε μία κάρτα DVB-S2.

Cinergy S2 PCI HD / Cinergy S2 PCI HD CI
H Cinergy S2 PCI HD έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με την Skystar HD2 της Technisat. Διαφοροποιείται στο χρώμα (λευκό), στο δέκτη του τηλεκοντρόλ που συνδέεται πάνω στην κάρτα κι όχι σε θύρα USB, και στο ότι συνοδεύεται εξαρχής με CI σε μία από τις δύο παραλλαγές της . Το λογισμικό που συνοδεύει την κάρτα είναι το Terratec Home Cinema.

Πληροφορίες: www.terratec.net/de.

Tevii
Ακόμα μία κινέζικη εταιρεία παραγωγής καρτών DVB, στην γκάμα της οποίας θα βρούμε τρεις κάρτες DVB-S2.

Tevii DVB-S2 PCI (S460)
Τυπικής σχεδίασης κάρτα DVB-S2 σε PCI, η S460 συνοδεύεται από μία ειδική έκδοση του MyTheater για την Tevii, το MyTevii. Υποστηρίζει εντολές DiSEqC 1.0, 1.2 και USALS και κάνει λήψη Sat Internet με το πρόγραμμα TeviiData.

Tevii DVB-S2 PCI (S470)
Η κύρια διαφορά σε σχέση με την S460 είναι ότι η S470 τοποθετείται σε δίαυλο PCI-E, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις συνήθως άδειες θύρες PCI-E που έχουμε στις μητρικές των υπολογιστών μας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια με την S460.

Tevii DVBS2 S650 USB
Εξωτερική κάρτα USB, σε μεταλλικό μαύρο κουτί, η S650 υποστηρίζει την λήψη δεδομένων δορυφορικού internet, μέσω του προγράμματος TeviiData, εντολές DiSEqC 1.2 και USALS και συνοδεύεται ως bonus με το γνωστό πρόγραμμα ProgDVB, όπως και το MyTevii που είδαμε και στις προηγούμενες κάρτες.

Πληροφορίες: www.tevii.com.

Twinhan
Θυγατρική εταιρεία της πασίγνωστης Asustek (Asus) και ενοποιημένη πλέον με την Azurewave, παράγει μία σειρά από κάρτες DVB, ανάμεσά τους και μία DVB-S2.

ADSP400 CI
Στην κάρτα αυτή βασίζονται οι Skystar HD2 και Cinergy S2 PCI HD CI της Terratec, και έτσι τα χαρακτηριστικά τους είναι ακριβώς ίδια. Η κάρτα συνοδεύεται από πρόσθετο CI και λογισμικό της Twinhan.

Πληροφορίες: www.twinhan.com/default.asp & http://www.azurewave.com/

Προσπαθήσαμε να δώσουμε εν συντομία – και όσο αυτό γίνεται – μια πλήρη εικόνα (με βάση τα επίσημα χαρακτηριστικά που δίνουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές) της ποικιλίας των καρτών DVBS2 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Θα ελπίζαμε αυτή η αναφορά να βοηθούσε ώστε να αυξηθεί και η αντίστοιχη ποικιλία και στην ελληνική αγορά, και να μην περιοριζόμαστε σε ελάχιστες κάρτες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • YDS-TC012 & YDS-TC018

  YDS-TC012 & YDS-TC018

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων φορτιστών YDS-TC012 και YDS-TC018. Πρόκειται για universal επιτοίχιους φορτιστές USB 5V με μέγιστο ρεύμα εξόδου 3A. Υποστηρίζουν το πρό...
 • TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  Για 11 συνεχή έτη, η TP-Link® κατατάσσεται παγκοσμίως ως ο Νο.1 πάροχος σε συσκευές WLAN, συγκεντρώνοντας μερίδιο 17,8% της παγκόσμιας αγοράς. Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της υποστή...
 • AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  Η εταιρεία AMY A.E. διαθέτει στην ελληνική αγορά μια οικονομική συσκευή της γερμανικής AVM για την επέκταση του οικιακού WLAN. Πρόκειται για το FRITZ!Repeater 1200 AX, έναν επαναλήπτη 2 ζωνών που ...
 • DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  Η DEEPCOOL, μια εταιρεία με εξειδίκευση σε υδροψύξεις και κουτιά RGB, παρουσιάζει την νέα AIO υδρόψυξη CASTLE 240EX A-RGB, η οποία προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα φωτισμού για το PC σας χάρη στο ενσωμ...
 • PROMAX TVHUNTER+

  PROMAX TVHUNTER+

  Το TVHunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τα δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης, DVB-T ...
 • Mistral Wind Maxi

  Mistral Wind Maxi

  Η wind Maxi είναι η ενισχυμένη έκδοση της απλής κεραίας Wind. Προορίζoνται και οι δύο για περιοχές με ισχυρούς ανέμους και πολύ ήλιο, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά. Η Wi...
 • SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  Η επιτοίχια βάση SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION TILT είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις 42" έως 75" ιντσών, με μέγιστο βάρος 45 κιλών και max VESA 600x400. Διαθέτει σύστημα εύκολης ρύθμισης της ο...
 • ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς κεραιών UHF της ANGA. Πρόκειται για κεραίες εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο φίλτρο LTE 5G, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανά...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ο εξαιρετικά συμπαγής αναλυτής PROMAX RANGER mini, έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση κεραιών TV/SAT, καθώς και συστημάτων διανομής. Το συγκεκριμένο πεδιόμετρο είναι συμβατό με τα πρότυπα DVB-T/T...
 • TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  Η εταιρεία TP-Link διαθέτει SFP Modules που είναι συμβατά με τις θύρες SFP+ των νέων της Multi-Gigabit Switches. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε: Τα MiniGBIC Modules TL-SM311LS και TL-SM311LM που είνα...
 • AVM WireGuard

  AVM WireGuard

  Η πρόσβαση στο FRITZ!Box, το σύστημα NAS ή άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου εν κινήσει, μπορεί να γίνει δυνατή με ένα ασφαλές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Με τη νέα δυνατότητα WireGuard της ...
 • MELICONI FlatStyle ES 800

  MELICONI FlatStyle ES 800

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Το νέο τεύχος Αυγούστου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Έπειτα από...
 • Disney+

  Disney+

  Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης για πέρυσι έλευσής του στην Ελλάδα, η είσοδος του Disney+ στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πλέον γ...
 • AVM FRITZ!Box 4060

  AVM FRITZ!Box 4060

  Η γερμανική AVM διευρύνει την οικογένεια FRITZ!Box, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση. Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δε...
 • OCTAGON SX988 4K UHD IP

  OCTAGON SX988 4K UHD IP

  Η γερμανική OCTAGON διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών της δεκτών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για τον SX988 4K UHD IP που αποτελεί τη νέα γενιά της σειράς SX IP, με επεξεργαστή 6...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design