Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 143
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Σεπτεμβρίου 2023 12:29
17 Δεκεμβρίου 2012 20:46

Δωρεάν προγράμματα μετατροπής και επεξεργασίας βίντεο

Από το PVR… στο iPhone!

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252F96f744a2f94032ff40920f1c342079ac XL

Featured | Tablet, smartphone, τηλεοράσεις που συνδέονται στο διαδίκτυο, διάφορα είδη media player, υπολογιστές, δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες: όλες αυτές οι συσκευές «διψούν» για περιεχόμενο multimedia. Η προσφορά του περιεχομένου αυτού είναι πολύ μεγάλη σήμερα μέσα από ψηφιακές εκπομπές της δορυφορικής, της επίγειας αναλογικής, ψηφιακής και…

Tablet, smartphone, τηλεοράσεις που συνδέονται στο διαδίκτυο, διάφορα είδη media player, υπολογιστές, δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες: όλες αυτές οι συσκευές «διψούν» για περιεχόμενο multimedia. Η προσφορά του περιεχομένου αυτού είναι πολύ μεγάλη σήμερα μέσα από ψηφιακές εκπομπές της δορυφορικής, της επίγειας αναλογικής, ψηφιακής και καλωδιακής τηλεόρασης, μέσω streaming από το διαδίκτυο (IPTV, site που προσφέρουν online βίντεο όπως το YouTube και το Dailymotion), από κλασικά μέσα αποθήκευσης και διανομής βίντεο (δισκάκια DVD, Blu-ray), αλλά και από εγγραφές βίντεο που προέρχονται από τους ίδιους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, camcorder, tablet και φωτογραφικών μηχανών.

Σήμερα τα περισσότερα από τα μέσα κατανάλωσης βίντεο επιτρέπουν την αναπαραγωγή πολλών και διαφορετικών μορφών αρχείων. Όμως υπάρχουν format αρχείων που δεν υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές, η χωρητικότητα των αποθηκευτικών μέσων τους είναι πεπερασμένη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν περιορισμοί στη ταχύτητα μεταγωγής των δεδομένων μέσα από mobile δίκτυα και επιπλέον το κόστος αυτής της μεταγωγής είναι αυξημένο. Στον ορίζοντα εμφανίζονται επίσης νέες μορφές κωδικοποίησης του βίντεο (όπως το νέο πρότυπο HEVC/H.265) και ανάλυσης της εικόνας (4Κ ή και 8Κ). Για όλους αυτούς τους λόγους εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη μετατροπής (transcoding) του βίντεο από μία μορφή σε άλλη και της ύπαρξης των ανάλογων προγραμμάτων.

Στο άρθρο μας θα δώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά μίας σειράς δωρεάν προγραμμάτων μετατροπής βίντεο και άλλων αρχείων multimedia. Κάποια από αυτά εκτός από τις μετατροπές, προσφέρουν επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως μοντάζ και κόψιμο διαφημίσεων. Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα που προσφέρουν ορισμένα προγράμματα είναι η επιτάχυνση της επεξεργασίας των βίντεο με τη βοήθεια της αρχιτεκτονικής CUDA, του OpenCL ή του Quick Sync Video της Intel. Όταν κάποιο πρόγραμμα υποστηρίζει αυτές τις εντολές, η διαδικασία της μετατροπής επιταχύνεται εντυπωσιακά, αρκεί ο υπολογιστής μας να είναι εξοπλισμένος με σύγχρονη κάρτα γραφικών της NVidia (CUDA αλλά και OpenCL), της AMD (OpenCL) ή να έχει επεξεργαστή της Intel νεώτερης γενιάς (Sandy Bridge ή Ivy Bridge) που υποστηρίζει το Quick Sync.

Μερικά από τα προγράμματα που θα παρουσιάσουμε διανέμονται δωρεάν με άδεια Adware, προσθέτουν δηλαδή κάποιο toolbar στους browser ή κάποιο άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή μας. Όσα προγράμματα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο σημειώνονται ως “Adware” δίπλα στην ονομασία τους. Κατά τη διάρκεια του setup μπορούμε να αποφύγουμε αυτά τα περιττά προγράμματα ή toolbar αν ξετικάρουμε τα αντίστοιχα κουτάκια, τα οποία συχνά εμφανίζονται μόνο στην επιλογή προχωρημένης εγκατάστασης.

Avanti

To Avanti GUI είναι ένα δωρεάν front-end για τους codec του πακέτου FFmpeg, το οποίο μπορεί προαιρετικά να χρησιμοποιήσει το Avisynth (frameserver) ως προ-επεξεργαστή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν με όλες τις εκδόσεις του FFmpeg για λειτουργικά συστήματα Windows (αν το πρόγραμμα δε λειτουργεί σωστά σε Windows 7, μπορεί να ενεργοποιηθεί η συμβατότητα με τα «Windows XP Service Pack 3» από τις ιδιότητες του αρχείου Avanti-GUI.exe). Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλες τις βασικές και προηγμένες επιλογές του FFmpeg μέσα από το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και έναν αριθμό έτοιμων προτύπων. Το Avanti δε χρειάζεται εγκατάσταση, μπορεί να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε φάκελο του υπολογιστή μετά την αποσυμπίεση του αρχείου .7z, με το οποίο διατίθεται. Επειδή το απαραίτητο αρχείο ffmpeg.exe για τη λειτουργία του Avanti δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, ο χρήστης πρέπει να το τοποθετήσει μόνος του στον κενό φάκελο “ffmpeg”, που υπάρχει έτοιμος στο φάκελο του προγράμματος. Link για το κατέβασμα του ffmpeg.exe διατίθεται και στο site του Avanti. Το Avanti δέχεται για μετατροπή από και προς όλους τους τύπους βίντεο που υποστηρίζονται από το FFmpeg.

Sites: http://avanti.arrozcru.com & http://ffmpeg.zeranoe.com/builds

Avidemux

Τo Avidemux είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο που σχεδιάστηκε για απλό editing και μετατροπή διάφορων τύπων αρχείων βίντεο. Ανάμεσα στους τύπους βίντεο που υποστηρίζει είναι αρχεία MPEG, MP4, AVI, DVD, ASF, ενώ για τις μετατροπές χρησιμοποιεί μία ποικιλία από codec. Οι εργασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν, αφού το Avidemux υποστηρίζει τη χρήση script και λειτουργίες batch. Μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες πλατφόρμες λειτουργικών, όπως Windows, Linux, MacOSX και BSD.

Sites: http://avidemux.sourceforge.net

FFCoder

Ένα ακόμα δωρεάν εργαλείο για transcoding αρχείων βίντεο αλλά και ήχου σε άλλες μορφές, είναι το FFCoder. Πρόκειται για ένα ενοποιημένο γραφικό περιβάλλον (GUI) για δέκα κωδικοποιητές (encoder) βίντεο και ήχου, και συγκεκριμένα για τους FFmpeg, MEncoder, FFmpeg2Theora, x264, LAME, NeroACC, OggEnc, FAAC, avs2avi και WavPack. Με τη βοήθειά τους κωδικοποιεί αρχεία βίντεο και ήχου σε 46 μορφές. Υποστηρίζει τη μαζική επεξεργασία/μετατροπή των αρχείων, την παράλληλη επεξεργασία των αρχείων αν ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με πολυπύρηνη CPU, την αυτόματη κωδικοποίηση με διπλό πέρασμα (2-pass), ενώ διαθέτει και προχωρημένες επιλογές διαμόρφωσης για τους διάφορους codec. Το FFCoder λειτουργεί σε Windows.

Sites: http://teejee2008.wordpress.com/ffcoder

Format Factory (Adware)

To Format Factory είναι ένα πολύ-λειτουργικό πρόγραμμα μετατροπής διάφορων αρχείων multimedia σε βίντεο μορφής MP4, 3GP, MPEG, AVI, MKV, FLV, αλλά και σε ήχο μορφής MP3, WMA, WAV, AAC. Υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή εικόνων JPG, BMP, PNG, TIF, κ.ά., ενώ μπορεί να ριπάρει DVD και CD και να τα μετατρέψει σε αρχεία βίντεο και ήχου αντίστοιχα. Υποστηρίζει μορφές βίντεο για iPod, iPhone, PSP, BlackBerry και μπορεί να ενσωματώσει υπότιτλους .srt σε αρχεία mkv. Το Format Factory περιλαμβάνει ένα προαιρετικό πακέτο με codec, που η εγκατάστασή του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα (συγκρούσεις) με codec και προγράμματα βίντεο που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή.

Sites: www.formatoz.com

Freemake Video Converter (Adware)

Το Freemake Video Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για πολλές δουλειές. Διατίθεται για λειτουργικά Windows και μπορεί να μετατρέψει αρχεία multimedia σε AVI, MP4, MKV, MPEG, SWF, WMV, 3GP, FLV, όπως και σε μορφές βίντεο που υποστηρίζονται από διάφορες mobile συσκευές (Android, iPhone, iPad, κλπ). Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας preset ρυθμίσεις, μπορούμε να κόψουμε και να περιστρέψουμε το βίντεο, να ριπάρουμε DVD, αλλά και να γράψουμε DVD. Με το Freemake Video Converter μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε υπότιτλους στα αρχεία. Μία ακόμα δυνατότητα που έχει το πρόγραμμα είναι το ανέβασμα των αρχείων βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί ο χρήστης στο YouTube. Υποστηρίζει την επιτάχυνση CUDA των γραφικών καρτών της NVidia, πράγμα που επιταχύνει κατά πολύ τη διαδικασία κωδικοποίησης και μετατροπής του βίντεο.

Sites: www.freemake.com

Handbrake

Στο Handbrake έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερο τεύχος του Digital TV. Πρόκειται για ένα ανοιχτό λογισμικό μετατροπών βίντεο, που διατίθεται για Windows, Linux και MacOSX. Οι πηγές που υποστηρίζονται μπορεί να είναι αρχεία από εγγραφές .ts, εικόνες DVD, αρχεία VOB, φάκελοι DVD (VIDEO_TS) και πολλοί άλλοι τύποι βίντεο. To Handbrake κάνει τις μετατροπές σε αρχεία τύπου MKV και MP4. Επιτρέπει την επιλογή κεφαλαίων (chapters) και την εισαγωγή markers στα κεφάλαια, υποστηρίζει υπότιτλους, έχει έτοιμα πρότυπα για μετατροπές σε διάφορους τύπους αρχείων για γενική χρήση αλλά και για iPhone, iPod, Apple TV και άλλες συσκευές mobile και smartphone. Έχει επίσης ενσωματωμένο Live Preview, έτσι μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα των ρυθμίσεών μας, πριν προχωρήσουμε σε κάποια χρονοβόρα μετατροπή.

http://handbrake.fr/

MediaCoder (Adware)

Το MediaCoder είναι ένα ελεύθερο λογισμικό μετατροπής αρχείων ήχου και βίντεο που ενοποιεί σε ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον μερικά από τα καλύτερα προγράμματα της κοινότητας του ανοιχτού κώδικα (open source). Για την κωδικοποίηση του βίντεο χρησιμοποιεί το MEncoder και το FFmpeg, που υποστηρίζουν σχεδόν όλες τις μορφές συμπιεσμένου βίντεο, ενώ δίνουν τη δυνατότητα χρήσης πολλών και χρήσιμων χαρακτηριστικών επεξεργασίας και φίλτρων, όπως post-processing των βίντεο, αποθορυβοποίηση 3D (3D de-noise) και άλλα. Μπορεί να δώσει αρχεία AVI, MKV, MPEG, MOV, FLV, MP4, WebM, ASF, PMP. Υποστηρίζει επιτάχυνση CUDA.

http://www.mediacoderhq.com/

MeGUI

Το MeGUI είναι ένα από τα καλύτερα και πιο διαδεδομένα προγράμματα μετατροπής διάφορων αρχείων βίντεο σε MKV, το οποίο είναι ένα front end πολλών άλλων προγραμμάτων επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο που λειτουργούν σε γραμμή εντολής (command prompt). Βασίζεται στη χρήση του x264 encoder, ο οποίος είναι από τους πιο διαδεδομένους και δίνει τα καλύτερα ποιοτικά αρχεία MKV. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει έτοιμα preset, αλλά μπορούμε να συνθέσουμε και τα δικά μας σετ ρυθμίσεων, πράγμα όμως που καλύτερα να το αποφύγουμε μέχρι να εξοικειωθούμε αρκετά με το πρόγραμμα. To MeGUI δε χρειάζεται εγκατάσταση, μπορούμε να αποσυμπιέσουμε τα αρχεία του σε οποιονδήποτε φάκελο θέλουμε και να το ξεκινάμε από αυτόν. Όταν το τρέξουμε πρώτη φορά θα κατεβάσει μόνο του από το διαδίκτυο όλα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του, ενώ προσφέρεται και δυνατότητα ανανέωσής τους μέσα από το μενού Options>Update.

http://sourceforge.net/projects/megui/

TEncoder

Ο TEncoder είναι ένα πολυνηματικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων βίντεο και ήχου, το οποίο χρησιμοποιεί τους codec του MEncoder και του FFmpeg και το MPlayer για την αναπαραγωγή των αρχείων. Μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλους τους τύπους βίντεο και ήχου, ενώ ενσωματώνει στο τελικό αρχείο τους υπότιτλους που έχουν το ίδιο όνομα με το βίντεο. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα έως οκτώ κωδικοποιητές, πράγμα που μειώνει το χρόνο για την επεξεργασία και μετατροπή των αρχείων. Υποστηρίζει την επεξεργασία των υποτίτλων, την εισαγωγή καθυστέρησης (delay) στον ήχο, και διάφορων εφέ, όπως deinterlacing του βίντεο. Μπορεί να δώσει αρχεία AVI, MPEG, MKV, MP4, MOV, WMV, FLV, WebM.

Sites: https://sourceforge.net/projects/tencoder/

ΤΧ264

Το TX264 είναι ένα GUI για τους κωδικοποιητές βίντεο x264 και FFmpeg, αλλά και για τους κωδικοποιητές ήχου lame, faac, qaac, neroaacenc, oggenc και aften. Μέσα από ένα όμορφο, απλό αλλά και λειτουργικό γραφικό περιβάλλον (που μοιάζει πολύ με αυτό του TEncoder, πράγμα αναμενόμενο αφού είναι δημιουργία του ίδιου προγραμματιστή) επιτρέπει την πρόσβαση στις ρυθμίσεις κωδικοποίησης του x264 και μετατρέπει τα αρχεία multimedia βίντεο σε αρχεία MP4 και MKV και τα αρχεία ήχου σε AAC, OGG, MP3, AC3 αλλά και FLAC. Αν το πηγαίο αρχείο περιλαμβάνει υπότιτλους, μπορούν να ενσωματωθούν και στο τελικό αρχείο, το οποίο μπορεί να διαχωριστεί σε κομμάτια σύμφωνα με το μέγεθος ή τη διάρκειά τους. Το TX264 υποστηρίζει τη χρήση έτοιμων ρυθμίσεων και δε χρειάζεται εγκατάσταση, αρκεί η αποσυμπίεση των αρχείων του πακέτου .7z σε όποιο φάκελο επιθυμούμε.

Sites: http://sourceforge.net/projects/tx264/

VidCoder

Το VidCoder είναι κυρίως ένα πρόγραμμα ριπαρίσματος δίσκων DVD και Blu-ray και μετατροπής τους σε αρχεία MKV ή MP4. Μπορεί όμως να δεχθεί για μετατροπή και άλλους τύπους αρχείων, όπως TS, MPEG, κλπ. Βασίζεται στη μηχανή κωδικοποίησης του Handbrake, χωρίς όμως να είναι απαραίτητη η ύπαρξη του τελευταίου στον υπολογιστή. Το VidCoder διατίθεται για λειτουργικά Windows, υποστηρίζει κωδικοποίηση σε δύο βήματα (2-pass), μαζική κωδικοποίηση αρχείων, άμεση προεπισκόπηση της πηγής, δημιουργεί μικρά κλιπ για προεπισκόπηση, ενώ επιπλέον δίνει τη δυνατότητα παύσης και συνέχισης αργότερα της κωδικοποίησης του βίντεο. Για τη λειτουργία του είναι απαραίτητη η ύπαρξη στον υπολογιστή του .NET 4 της Microsoft. Το VidCoder μπορεί να ριπάρει DVD χωρίς κρυπτογράφηση CSS, αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα εργαλεία, όπως το AnyDVD, ή το DVDFab DVD Copy για να την απομακρύνουν. Αντίστοιχα εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το ριπάρισμα κρυπτογραφημένων Blu-ray.

Sites: http://vidcoder.codeplex.com/

WinFF

Τo WinFF είναι ένα γραφικό frontend για τον μετατροπέα βίντεο γραμμής εντολών FFmpeg, το οποίο υποστηρίζει και μετατρέπει τα περισσότερα αρχεία βίντεο που δέχεται και ο FFmpeg. Είναι ικανό να μετατρέπει πολλαπλά αρχεία σε διάφορες μορφές βίντεο ταυτόχρονα. Το WinFF είναι διαθέσιμο για Windows και Linux, ενώ είναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά. Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη είναι πολύ απλό και η πρόσβαση στις περισσότερες ρυθμίσεις γίνεται μέσα από drop down μενού και tab. Διαθέτει έτοιμα preset για τη μετατροπή του βίντεο και μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το αποτέλεσμά τους μέσω της δυνατότητας προεπισκόπησης.

Sites: http://winff.org/html_new/

XMedia Recode

To XMedia Recode μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλα τα γνωστά φορμά multimedia μεταξύ τους. Σύμφωνα με τη λίστα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, μπορεί να δεχθεί γύρω στους 65 διαφορετικούς τύπους αρχείων βίντεο και ήχου, όπως Blu-ray, DVD, AVI, MP4, MKV, WMV, κλπ και να δώσει αρχεία MKV, MP4, AVI, MPEG, WMV, κ.ά. Υποστηρίζει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας των βίντεο (crop, μοντάζ, κόψιμο σκηνών), μπορεί να κάνει κωδικοποίηση σε δύο βήματα (2-pass), να ρυθμίσει το ζουμ της ταινίας, τη μορφή της (4:3, 16:9, 16:10, κλπ). Μπορεί να διορθώσει το χρώμα, τη φωτεινότητα, το gamma, τον κορεσμό και την απόχρωση του βίντεο καθώς και την ένταση του ήχου. Διαθέτει έτοιμα προφίλ για συσκευές της Apple, της LG, Acer, Nokia, Motorola, Samsung, Palm κ.ά. Το XMedia Recode λειτουργεί ως ένα απλό και λειτουργικό γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) για τον FFmpeg encoder.

Sites: http://www.xmedia-recode.de/ (το site είναι στα γερμανικά)

XviD4DSP

Με ένα ημιδιαφανές γραφικό περιβάλλον, το XviD4DSP εντυπωσιάζει το χρήστη στην πρώτη επαφή μαζί του. Το XviD4DSP είναι ένα εύκολης χρήσης πρόγραμμα για μετατροπές βίντεο σχεδόν όλων των τύπων για διάφορες συσκευές, όπως PSP, iPod, iPhone, Xbox 360, Nokia, PS3, κλπ και σε μορφές βίντεο MKV, AVI, MPEG, MP4 κ.ά. Μπορεί να ενσωματώσει υπότιτλους στα αρχεία βίντεο, έχει έτοιμα preset για τις συσκευές που υποστηρίζει, έχει γρήγορο preview για τα φίλτρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο βίντεο, μπορούμε διακόψουμε πρόωρα την κωδικοποίηση και να πάρουμε ένα 100% λειτουργικό αρχείο για δοκιμή. Για τη λειτουργία του είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του .NET Framework 4.0 της Microsoft, ενώ διατίθεται έκδοση portable που δεν έχει αυτήν την απαίτηση. Αν και το πρόγραμμα είναι freeware, πριν ξεκινήσει η κωδικοποίηση του βίντεο εμφανίζεται ένα παράθυρο με μήνυμα (nag screen), που προτρέπει το χρήστη να κάνει δωρεά στο δημιουργό του.

Sites: www.winnydows.com/#Projects?XviD4PSP_60

{gallery}1639{/gallery}

Τ52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...