DIABASTE DWREAN DIG 166
techmail
SECURITY REPORT 129
now 33 2022
satpraxis 2022
energiatec banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17 Δεκεμβρίου 2012 20:46

Δωρεάν προγράμματα μετατροπής και επεξεργασίας βίντεο

Από το PVR… στο iPhone!

Γράφει: Σωτήρης Χατζηστρατής

Featured | Tablet, smartphone, τηλεοράσεις που συνδέονται στο διαδίκτυο, διάφορα είδη media player, υπολογιστές, δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες: όλες αυτές οι συσκευές «διψούν» για περιεχόμενο multimedia. Η προσφορά του περιεχομένου αυτού είναι πολύ μεγάλη σήμερα μέσα από ψηφιακές εκπομπές της δορυφορικής, της επίγειας αναλογικής, ψηφιακής και…

Tablet, smartphone, τηλεοράσεις που συνδέονται στο διαδίκτυο, διάφορα είδη media player, υπολογιστές, δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες: όλες αυτές οι συσκευές «διψούν» για περιεχόμενο multimedia. Η προσφορά του περιεχομένου αυτού είναι πολύ μεγάλη σήμερα μέσα από ψηφιακές εκπομπές της δορυφορικής, της επίγειας αναλογικής, ψηφιακής και καλωδιακής τηλεόρασης, μέσω streaming από το διαδίκτυο (IPTV, site που προσφέρουν online βίντεο όπως το YouTube και το Dailymotion), από κλασικά μέσα αποθήκευσης και διανομής βίντεο (δισκάκια DVD, Blu-ray), αλλά και από εγγραφές βίντεο που προέρχονται από τους ίδιους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, camcorder, tablet και φωτογραφικών μηχανών.

Σήμερα τα περισσότερα από τα μέσα κατανάλωσης βίντεο επιτρέπουν την αναπαραγωγή πολλών και διαφορετικών μορφών αρχείων. Όμως υπάρχουν format αρχείων που δεν υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές, η χωρητικότητα των αποθηκευτικών μέσων τους είναι πεπερασμένη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν περιορισμοί στη ταχύτητα μεταγωγής των δεδομένων μέσα από mobile δίκτυα και επιπλέον το κόστος αυτής της μεταγωγής είναι αυξημένο. Στον ορίζοντα εμφανίζονται επίσης νέες μορφές κωδικοποίησης του βίντεο (όπως το νέο πρότυπο HEVC/H.265) και ανάλυσης της εικόνας (4Κ ή και 8Κ). Για όλους αυτούς τους λόγους εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη μετατροπής (transcoding) του βίντεο από μία μορφή σε άλλη και της ύπαρξης των ανάλογων προγραμμάτων.

Στο άρθρο μας θα δώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά μίας σειράς δωρεάν προγραμμάτων μετατροπής βίντεο και άλλων αρχείων multimedia. Κάποια από αυτά εκτός από τις μετατροπές, προσφέρουν επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως μοντάζ και κόψιμο διαφημίσεων. Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα που προσφέρουν ορισμένα προγράμματα είναι η επιτάχυνση της επεξεργασίας των βίντεο με τη βοήθεια της αρχιτεκτονικής CUDA, του OpenCL ή του Quick Sync Video της Intel. Όταν κάποιο πρόγραμμα υποστηρίζει αυτές τις εντολές, η διαδικασία της μετατροπής επιταχύνεται εντυπωσιακά, αρκεί ο υπολογιστής μας να είναι εξοπλισμένος με σύγχρονη κάρτα γραφικών της NVidia (CUDA αλλά και OpenCL), της AMD (OpenCL) ή να έχει επεξεργαστή της Intel νεώτερης γενιάς (Sandy Bridge ή Ivy Bridge) που υποστηρίζει το Quick Sync.

Μερικά από τα προγράμματα που θα παρουσιάσουμε διανέμονται δωρεάν με άδεια Adware, προσθέτουν δηλαδή κάποιο toolbar στους browser ή κάποιο άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή μας. Όσα προγράμματα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο σημειώνονται ως “Adware” δίπλα στην ονομασία τους. Κατά τη διάρκεια του setup μπορούμε να αποφύγουμε αυτά τα περιττά προγράμματα ή toolbar αν ξετικάρουμε τα αντίστοιχα κουτάκια, τα οποία συχνά εμφανίζονται μόνο στην επιλογή προχωρημένης εγκατάστασης.

Avanti

To Avanti GUI είναι ένα δωρεάν front-end για τους codec του πακέτου FFmpeg, το οποίο μπορεί προαιρετικά να χρησιμοποιήσει το Avisynth (frameserver) ως προ-επεξεργαστή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν με όλες τις εκδόσεις του FFmpeg για λειτουργικά συστήματα Windows (αν το πρόγραμμα δε λειτουργεί σωστά σε Windows 7, μπορεί να ενεργοποιηθεί η συμβατότητα με τα «Windows XP Service Pack 3» από τις ιδιότητες του αρχείου Avanti-GUI.exe). Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλες τις βασικές και προηγμένες επιλογές του FFmpeg μέσα από το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και έναν αριθμό έτοιμων προτύπων. Το Avanti δε χρειάζεται εγκατάσταση, μπορεί να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε φάκελο του υπολογιστή μετά την αποσυμπίεση του αρχείου .7z, με το οποίο διατίθεται. Επειδή το απαραίτητο αρχείο ffmpeg.exe για τη λειτουργία του Avanti δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, ο χρήστης πρέπει να το τοποθετήσει μόνος του στον κενό φάκελο “ffmpeg”, που υπάρχει έτοιμος στο φάκελο του προγράμματος. Link για το κατέβασμα του ffmpeg.exe διατίθεται και στο site του Avanti. Το Avanti δέχεται για μετατροπή από και προς όλους τους τύπους βίντεο που υποστηρίζονται από το FFmpeg.

Sites: http://avanti.arrozcru.com & http://ffmpeg.zeranoe.com/builds

Avidemux

Τo Avidemux είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο που σχεδιάστηκε για απλό editing και μετατροπή διάφορων τύπων αρχείων βίντεο. Ανάμεσα στους τύπους βίντεο που υποστηρίζει είναι αρχεία MPEG, MP4, AVI, DVD, ASF, ενώ για τις μετατροπές χρησιμοποιεί μία ποικιλία από codec. Οι εργασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν, αφού το Avidemux υποστηρίζει τη χρήση script και λειτουργίες batch. Μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες πλατφόρμες λειτουργικών, όπως Windows, Linux, MacOSX και BSD.

Sites: http://avidemux.sourceforge.net

FFCoder

Ένα ακόμα δωρεάν εργαλείο για transcoding αρχείων βίντεο αλλά και ήχου σε άλλες μορφές, είναι το FFCoder. Πρόκειται για ένα ενοποιημένο γραφικό περιβάλλον (GUI) για δέκα κωδικοποιητές (encoder) βίντεο και ήχου, και συγκεκριμένα για τους FFmpeg, MEncoder, FFmpeg2Theora, x264, LAME, NeroACC, OggEnc, FAAC, avs2avi και WavPack. Με τη βοήθειά τους κωδικοποιεί αρχεία βίντεο και ήχου σε 46 μορφές. Υποστηρίζει τη μαζική επεξεργασία/μετατροπή των αρχείων, την παράλληλη επεξεργασία των αρχείων αν ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με πολυπύρηνη CPU, την αυτόματη κωδικοποίηση με διπλό πέρασμα (2-pass), ενώ διαθέτει και προχωρημένες επιλογές διαμόρφωσης για τους διάφορους codec. Το FFCoder λειτουργεί σε Windows.

Sites: http://teejee2008.wordpress.com/ffcoder

Format Factory (Adware)

To Format Factory είναι ένα πολύ-λειτουργικό πρόγραμμα μετατροπής διάφορων αρχείων multimedia σε βίντεο μορφής MP4, 3GP, MPEG, AVI, MKV, FLV, αλλά και σε ήχο μορφής MP3, WMA, WAV, AAC. Υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή εικόνων JPG, BMP, PNG, TIF, κ.ά., ενώ μπορεί να ριπάρει DVD και CD και να τα μετατρέψει σε αρχεία βίντεο και ήχου αντίστοιχα. Υποστηρίζει μορφές βίντεο για iPod, iPhone, PSP, BlackBerry και μπορεί να ενσωματώσει υπότιτλους .srt σε αρχεία mkv. Το Format Factory περιλαμβάνει ένα προαιρετικό πακέτο με codec, που η εγκατάστασή του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα (συγκρούσεις) με codec και προγράμματα βίντεο που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή.

Sites: www.formatoz.com

Freemake Video Converter (Adware)

Το Freemake Video Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για πολλές δουλειές. Διατίθεται για λειτουργικά Windows και μπορεί να μετατρέψει αρχεία multimedia σε AVI, MP4, MKV, MPEG, SWF, WMV, 3GP, FLV, όπως και σε μορφές βίντεο που υποστηρίζονται από διάφορες mobile συσκευές (Android, iPhone, iPad, κλπ). Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας preset ρυθμίσεις, μπορούμε να κόψουμε και να περιστρέψουμε το βίντεο, να ριπάρουμε DVD, αλλά και να γράψουμε DVD. Με το Freemake Video Converter μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε υπότιτλους στα αρχεία. Μία ακόμα δυνατότητα που έχει το πρόγραμμα είναι το ανέβασμα των αρχείων βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί ο χρήστης στο YouTube. Υποστηρίζει την επιτάχυνση CUDA των γραφικών καρτών της NVidia, πράγμα που επιταχύνει κατά πολύ τη διαδικασία κωδικοποίησης και μετατροπής του βίντεο.

Sites: www.freemake.com

Handbrake

Στο Handbrake έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερο τεύχος του Digital TV. Πρόκειται για ένα ανοιχτό λογισμικό μετατροπών βίντεο, που διατίθεται για Windows, Linux και MacOSX. Οι πηγές που υποστηρίζονται μπορεί να είναι αρχεία από εγγραφές .ts, εικόνες DVD, αρχεία VOB, φάκελοι DVD (VIDEO_TS) και πολλοί άλλοι τύποι βίντεο. To Handbrake κάνει τις μετατροπές σε αρχεία τύπου MKV και MP4. Επιτρέπει την επιλογή κεφαλαίων (chapters) και την εισαγωγή markers στα κεφάλαια, υποστηρίζει υπότιτλους, έχει έτοιμα πρότυπα για μετατροπές σε διάφορους τύπους αρχείων για γενική χρήση αλλά και για iPhone, iPod, Apple TV και άλλες συσκευές mobile και smartphone. Έχει επίσης ενσωματωμένο Live Preview, έτσι μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα των ρυθμίσεών μας, πριν προχωρήσουμε σε κάποια χρονοβόρα μετατροπή.

http://handbrake.fr/

MediaCoder (Adware)

Το MediaCoder είναι ένα ελεύθερο λογισμικό μετατροπής αρχείων ήχου και βίντεο που ενοποιεί σε ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον μερικά από τα καλύτερα προγράμματα της κοινότητας του ανοιχτού κώδικα (open source). Για την κωδικοποίηση του βίντεο χρησιμοποιεί το MEncoder και το FFmpeg, που υποστηρίζουν σχεδόν όλες τις μορφές συμπιεσμένου βίντεο, ενώ δίνουν τη δυνατότητα χρήσης πολλών και χρήσιμων χαρακτηριστικών επεξεργασίας και φίλτρων, όπως post-processing των βίντεο, αποθορυβοποίηση 3D (3D de-noise) και άλλα. Μπορεί να δώσει αρχεία AVI, MKV, MPEG, MOV, FLV, MP4, WebM, ASF, PMP. Υποστηρίζει επιτάχυνση CUDA.

http://www.mediacoderhq.com/

MeGUI

Το MeGUI είναι ένα από τα καλύτερα και πιο διαδεδομένα προγράμματα μετατροπής διάφορων αρχείων βίντεο σε MKV, το οποίο είναι ένα front end πολλών άλλων προγραμμάτων επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο που λειτουργούν σε γραμμή εντολής (command prompt). Βασίζεται στη χρήση του x264 encoder, ο οποίος είναι από τους πιο διαδεδομένους και δίνει τα καλύτερα ποιοτικά αρχεία MKV. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει έτοιμα preset, αλλά μπορούμε να συνθέσουμε και τα δικά μας σετ ρυθμίσεων, πράγμα όμως που καλύτερα να το αποφύγουμε μέχρι να εξοικειωθούμε αρκετά με το πρόγραμμα. To MeGUI δε χρειάζεται εγκατάσταση, μπορούμε να αποσυμπιέσουμε τα αρχεία του σε οποιονδήποτε φάκελο θέλουμε και να το ξεκινάμε από αυτόν. Όταν το τρέξουμε πρώτη φορά θα κατεβάσει μόνο του από το διαδίκτυο όλα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του, ενώ προσφέρεται και δυνατότητα ανανέωσής τους μέσα από το μενού Options>Update.

http://sourceforge.net/projects/megui/

TEncoder

Ο TEncoder είναι ένα πολυνηματικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων βίντεο και ήχου, το οποίο χρησιμοποιεί τους codec του MEncoder και του FFmpeg και το MPlayer για την αναπαραγωγή των αρχείων. Μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλους τους τύπους βίντεο και ήχου, ενώ ενσωματώνει στο τελικό αρχείο τους υπότιτλους που έχουν το ίδιο όνομα με το βίντεο. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα έως οκτώ κωδικοποιητές, πράγμα που μειώνει το χρόνο για την επεξεργασία και μετατροπή των αρχείων. Υποστηρίζει την επεξεργασία των υποτίτλων, την εισαγωγή καθυστέρησης (delay) στον ήχο, και διάφορων εφέ, όπως deinterlacing του βίντεο. Μπορεί να δώσει αρχεία AVI, MPEG, MKV, MP4, MOV, WMV, FLV, WebM.

Sites: https://sourceforge.net/projects/tencoder/

ΤΧ264

Το TX264 είναι ένα GUI για τους κωδικοποιητές βίντεο x264 και FFmpeg, αλλά και για τους κωδικοποιητές ήχου lame, faac, qaac, neroaacenc, oggenc και aften. Μέσα από ένα όμορφο, απλό αλλά και λειτουργικό γραφικό περιβάλλον (που μοιάζει πολύ με αυτό του TEncoder, πράγμα αναμενόμενο αφού είναι δημιουργία του ίδιου προγραμματιστή) επιτρέπει την πρόσβαση στις ρυθμίσεις κωδικοποίησης του x264 και μετατρέπει τα αρχεία multimedia βίντεο σε αρχεία MP4 και MKV και τα αρχεία ήχου σε AAC, OGG, MP3, AC3 αλλά και FLAC. Αν το πηγαίο αρχείο περιλαμβάνει υπότιτλους, μπορούν να ενσωματωθούν και στο τελικό αρχείο, το οποίο μπορεί να διαχωριστεί σε κομμάτια σύμφωνα με το μέγεθος ή τη διάρκειά τους. Το TX264 υποστηρίζει τη χρήση έτοιμων ρυθμίσεων και δε χρειάζεται εγκατάσταση, αρκεί η αποσυμπίεση των αρχείων του πακέτου .7z σε όποιο φάκελο επιθυμούμε.

Sites: http://sourceforge.net/projects/tx264/

VidCoder

Το VidCoder είναι κυρίως ένα πρόγραμμα ριπαρίσματος δίσκων DVD και Blu-ray και μετατροπής τους σε αρχεία MKV ή MP4. Μπορεί όμως να δεχθεί για μετατροπή και άλλους τύπους αρχείων, όπως TS, MPEG, κλπ. Βασίζεται στη μηχανή κωδικοποίησης του Handbrake, χωρίς όμως να είναι απαραίτητη η ύπαρξη του τελευταίου στον υπολογιστή. Το VidCoder διατίθεται για λειτουργικά Windows, υποστηρίζει κωδικοποίηση σε δύο βήματα (2-pass), μαζική κωδικοποίηση αρχείων, άμεση προεπισκόπηση της πηγής, δημιουργεί μικρά κλιπ για προεπισκόπηση, ενώ επιπλέον δίνει τη δυνατότητα παύσης και συνέχισης αργότερα της κωδικοποίησης του βίντεο. Για τη λειτουργία του είναι απαραίτητη η ύπαρξη στον υπολογιστή του .NET 4 της Microsoft. Το VidCoder μπορεί να ριπάρει DVD χωρίς κρυπτογράφηση CSS, αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα εργαλεία, όπως το AnyDVD, ή το DVDFab DVD Copy για να την απομακρύνουν. Αντίστοιχα εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το ριπάρισμα κρυπτογραφημένων Blu-ray.

Sites: http://vidcoder.codeplex.com/

WinFF

Τo WinFF είναι ένα γραφικό frontend για τον μετατροπέα βίντεο γραμμής εντολών FFmpeg, το οποίο υποστηρίζει και μετατρέπει τα περισσότερα αρχεία βίντεο που δέχεται και ο FFmpeg. Είναι ικανό να μετατρέπει πολλαπλά αρχεία σε διάφορες μορφές βίντεο ταυτόχρονα. Το WinFF είναι διαθέσιμο για Windows και Linux, ενώ είναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά. Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη είναι πολύ απλό και η πρόσβαση στις περισσότερες ρυθμίσεις γίνεται μέσα από drop down μενού και tab. Διαθέτει έτοιμα preset για τη μετατροπή του βίντεο και μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το αποτέλεσμά τους μέσω της δυνατότητας προεπισκόπησης.

Sites: http://winff.org/html_new/

XMedia Recode

To XMedia Recode μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλα τα γνωστά φορμά multimedia μεταξύ τους. Σύμφωνα με τη λίστα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, μπορεί να δεχθεί γύρω στους 65 διαφορετικούς τύπους αρχείων βίντεο και ήχου, όπως Blu-ray, DVD, AVI, MP4, MKV, WMV, κλπ και να δώσει αρχεία MKV, MP4, AVI, MPEG, WMV, κ.ά. Υποστηρίζει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας των βίντεο (crop, μοντάζ, κόψιμο σκηνών), μπορεί να κάνει κωδικοποίηση σε δύο βήματα (2-pass), να ρυθμίσει το ζουμ της ταινίας, τη μορφή της (4:3, 16:9, 16:10, κλπ). Μπορεί να διορθώσει το χρώμα, τη φωτεινότητα, το gamma, τον κορεσμό και την απόχρωση του βίντεο καθώς και την ένταση του ήχου. Διαθέτει έτοιμα προφίλ για συσκευές της Apple, της LG, Acer, Nokia, Motorola, Samsung, Palm κ.ά. Το XMedia Recode λειτουργεί ως ένα απλό και λειτουργικό γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) για τον FFmpeg encoder.

Sites: http://www.xmedia-recode.de/ (το site είναι στα γερμανικά)

XviD4DSP

Με ένα ημιδιαφανές γραφικό περιβάλλον, το XviD4DSP εντυπωσιάζει το χρήστη στην πρώτη επαφή μαζί του. Το XviD4DSP είναι ένα εύκολης χρήσης πρόγραμμα για μετατροπές βίντεο σχεδόν όλων των τύπων για διάφορες συσκευές, όπως PSP, iPod, iPhone, Xbox 360, Nokia, PS3, κλπ και σε μορφές βίντεο MKV, AVI, MPEG, MP4 κ.ά. Μπορεί να ενσωματώσει υπότιτλους στα αρχεία βίντεο, έχει έτοιμα preset για τις συσκευές που υποστηρίζει, έχει γρήγορο preview για τα φίλτρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο βίντεο, μπορούμε διακόψουμε πρόωρα την κωδικοποίηση και να πάρουμε ένα 100% λειτουργικό αρχείο για δοκιμή. Για τη λειτουργία του είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του .NET Framework 4.0 της Microsoft, ενώ διατίθεται έκδοση portable που δεν έχει αυτήν την απαίτηση. Αν και το πρόγραμμα είναι freeware, πριν ξεκινήσει η κωδικοποίηση του βίντεο εμφανίζεται ένα παράθυρο με μήνυμα (nag screen), που προτρέπει το χρήστη να κάνει δωρεά στο δημιουργό του.

Sites: www.winnydows.com/#Projects?XviD4PSP_60

{gallery}1639{/gallery}

Τ52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • YDS-TC012 & YDS-TC018

  YDS-TC012 & YDS-TC018

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων φορτιστών YDS-TC012 και YDS-TC018. Πρόκειται για universal επιτοίχιους φορτιστές USB 5V με μέγιστο ρεύμα εξόδου 3A. Υποστηρίζουν το πρό...
 • TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  TP-LINK: Ο παγκοσμίως Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 11 συνεχή χρόνια

  Για 11 συνεχή έτη, η TP-Link® κατατάσσεται παγκοσμίως ως ο Νο.1 πάροχος σε συσκευές WLAN, συγκεντρώνοντας μερίδιο 17,8% της παγκόσμιας αγοράς. Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της υποστή...
 • AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  AVM FRITZ!Repeater 1200 AX

  Η εταιρεία AMY A.E. διαθέτει στην ελληνική αγορά μια οικονομική συσκευή της γερμανικής AVM για την επέκταση του οικιακού WLAN. Πρόκειται για το FRITZ!Repeater 1200 AX, έναν επαναλήπτη 2 ζωνών που ...
 • DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  DEEPCOOL CASTLE 240EX A-RGB

  Η DEEPCOOL, μια εταιρεία με εξειδίκευση σε υδροψύξεις και κουτιά RGB, παρουσιάζει την νέα AIO υδρόψυξη CASTLE 240EX A-RGB, η οποία προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα φωτισμού για το PC σας χάρη στο ενσωμ...
 • PROMAX TVHUNTER+

  PROMAX TVHUNTER+

  Το TVHunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τα δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης, DVB-T ...
 • Mistral Wind Maxi

  Mistral Wind Maxi

  Η wind Maxi είναι η ενισχυμένη έκδοση της απλής κεραίας Wind. Προορίζoνται και οι δύο για περιοχές με ισχυρούς ανέμους και πολύ ήλιο, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά. Η Wi...
 • SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION

  Η επιτοίχια βάση SONORA WONDERWALL 600 FULL EMOTION TILT είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις 42" έως 75" ιντσών, με μέγιστο βάρος 45 κιλών και max VESA 600x400. Διαθέτει σύστημα εύκολης ρύθμισης της ο...
 • ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  ANGA PS-5 / PS-10 / PS-20 / PS-30

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς κεραιών UHF της ANGA. Πρόκειται για κεραίες εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο φίλτρο LTE 5G, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανά...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ο εξαιρετικά συμπαγής αναλυτής PROMAX RANGER mini, έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση κεραιών TV/SAT, καθώς και συστημάτων διανομής. Το συγκεκριμένο πεδιόμετρο είναι συμβατό με τα πρότυπα DVB-T/T...
 • TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  TP-LINK TL-SM311LS/LM & TL-SM5310-T

  Η εταιρεία TP-Link διαθέτει SFP Modules που είναι συμβατά με τις θύρες SFP+ των νέων της Multi-Gigabit Switches. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε: Τα MiniGBIC Modules TL-SM311LS και TL-SM311LM που είνα...
 • AVM WireGuard

  AVM WireGuard

  Η πρόσβαση στο FRITZ!Box, το σύστημα NAS ή άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου εν κινήσει, μπορεί να γίνει δυνατή με ένα ασφαλές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Με τη νέα δυνατότητα WireGuard της ...
 • MELICONI FlatStyle ES 800

  MELICONI FlatStyle ES 800

  Η Meliconi, ηγέτης στην κατηγορία των επιτοίχιων και επιτραπέζιων βάσεων TV, παρουσιάζει την σειρά FlatStyle, με την εγγύηση της εξ' ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής, εστιάζοντας στη λειτουργικότητα....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Τεύχος 167

  Το νέο τεύχος Αυγούστου 2022 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Έπειτα από...
 • Disney+

  Disney+

  Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης για πέρυσι έλευσής του στην Ελλάδα, η είσοδος του Disney+ στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πλέον γ...
 • AVM FRITZ!Box 4060

  AVM FRITZ!Box 4060

  Η γερμανική AVM διευρύνει την οικογένεια FRITZ!Box, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση. Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δε...
 • OCTAGON SX988 4K UHD IP

  OCTAGON SX988 4K UHD IP

  Η γερμανική OCTAGON διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών της δεκτών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για τον SX988 4K UHD IP που αποτελεί τη νέα γενιά της σειράς SX IP, με επεξεργαστή 6...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design