21 Ιουλίου 2022 18:26

AVM FRITZ!Box 4060

High-end Wi-Fi 6/AX 6000 router με WAN port 2.5Gbps για συνδέσεις FTTH

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
FRITZBox 4060 7c66d5be

Η γερμανική AVM διευρύνει την οικογένεια FRITZ!Box, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση. Πρόκειται για το FRITZ!Box 4060, το οποίο δεν είναι ένα ακόμα συνηθισμένο xDSL modem-router, αλλά ένα high-end Wi-Fi 6/AX 6000 router με συνολικό εύρος ζώνης 6000Mbps και WAN port 2.5Gbps, ειδικά σχεδιασμένο για συνδέσεις Fiber To The Home (FTTH). Υποστηρίζει επίσης λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου για έως 6 ασύρματες DECT συσκευές, NAS για κοινόχρηστη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων και δικτυακές εκτυπώσεις, Smart Home για έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών που βασίζεται στο DECT ULE και Mesh Wi-Fi για συνολική κάλυψη όλου του σπιτιού.

Με το FRITZ!Box 4060 η AVM λανσάρει το πρώτο ασύρματο router τριών ζωνών για Wi-Fi 6. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν το FRITZ!Box 4060 στο υπάρχον modem τους και να απολαύσουν τα οφέλη ενός οικιακού δικτύου υψηλής απόδοσης. Χάρη στο Wi-Fi 6, την πιο πρόσφατη τεχνολογία Mesh Wi-Fi της AVM, τρεις μονάδες Wi-Fi και συνολικά 12 κεραίες, μπορούν να επιτευχθούν ταχύτητες δεδομένων Wi-Fi έως και 6 Gbit/s. Επιπλέον, αν και είναι σκέτο router χωρίς ενσωματωμένο modem, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που συναντάμε σε προηγούμενα μοντέλα της σειράς FRITZ!Box. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση ενός εξωτερικού USB σκληρού δίσκου για να χρησιμοποιείται ως κοινόχρηστος χώρος αποθήκευσης, ή ενός USB εκτυπωτή για να λειτουργεί ως δικτυακός, ενώ μπορεί ακόμα να λειτουργεί ως DECT σταθμός ενός mini τηλεφωνικού κέντρου που θα διαχειρίζεται τις κλήσεις έως έξι ασύρματων συσκευών, αλλά και ως κόμβος για έξυπνες συσκευές και εφαρμογές Smart Home.

Χαρακτηριστικά

Το FRITZ!Box 4060 έρχεται με εντελώς ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό, σε λευκό πλαστικό σασί με ενσωματωμένη ανασηκωμένη βάση για κάθετη στήριξη, έχοντας διαστάσεις 81x210x170 χιλιοστών. Η πάνω και κάτω πλευρά του διαθέτουν άφθονες γρίλιες εξαερισμού για παθητική ψύξη του εξοπλισμού, κάτι που συμβάλει αποτελεσματικά στην απαγωγή της θερμότητας από το εσωτερικό. Στην πρόσοψή του είναι τοποθετημένα ενδεικτικά LED Info, Fon, WLAN, Power/Internet και πλήκτρο CONNECT για αυτόματη και ασφαλή ασύρματη εγγραφή (WPS) νέων συσκευών WLAN στο οικιακό δίκτυο. Η πίσω πλευρά του εξοπλίζεται με υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας, θύρα WAN 2.5G, 3x θύρες LAN 1G και θύρα USB 3.0. Το κουτί της συσκευασίας περιλαμβάνει τροφοδοτικό 12V/2.5A, καλώδιο Ethernet με θωρακισμένους ακροδέκτες, διαφημιστικό φυλλάδιο προϊόντων AVM, φυλλάδιο οδηγού γρήγορης εκκίνησης και κάρτα με τα στοιχεία του Wi-Fi.

Το FRITZ!Box 4060 είναι ένα γρήγορο ασύρματο router τριπλής μπάντας με Wi-Fi 6 που εξασφαλίζει κορυφαίες ταχύτητες στο δίκτυο Wi-Fi. Χάρη στην ευρεία γκάμα επιλογών σύνδεσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με modem οπτικής ίνας, καλωδιακά ή ADSL/VDSL. Είναι επίσης ιδανική λύση για εκείνους που διαθέτουν σύνδεση FTTH και η οπτική ίνα τερματίζει στη μικροσκοπική συσκευή ONT (Optical Network Termination) που έχει τοποθετηθεί μέσα στο διαμέρισμά τους από τον πάροχο. Το ONT δίνει έξοδο 2.5Gbit/sec, οπότε η WAN port 2.5Gbps του FRITZ!Box 4060 λαμβάνει από εκεί όλη την ταχύτητα που δίνει η οπτική ίνα, επιτρέποντας έτσι στο χρήστη να αξιοποιεί στο έπακρο την FTTH σύνδεσή του για τα επόμενα χρόνια.

Το FRITZ!Box 4060 είναι συμβατό για λειτουργία με όλους τους παρόχους, ενώ εφόσον χρησιμοποιηθεί πάνω σε γραμμή COSMOTE η παραμετροποίησή του γίνεται αυτόματα, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις τόσο για το Internet, όσο και για την τηλεφωνία VoIP. Διαθέτει 3 θύρες LAN για ενσύρματη σύνδεση με υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις ή άλλες συσκευές, ενσωματώνοντάς τες στο οικιακό δίκτυο με ταχύτητα Gigabit. Υποστηρίζει λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, με δυνατότητες αυτόματου τηλεφωνητή, μεταφοράς κλήσεων, φραγής ανεπιθύμητων κλήσεων και συγχρονισμού τηλεφωνικού καταλόγου με λογαριασμό Google. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως print server ώστε κάθε υπολογιστής του δικτύου να μπορεί δίνει εντολή για εκτύπωση, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο media server και τη λειτουργία NAS το περιεχόμενο πολυμέσων γίνεται κοινόχρηστα διαθέσιμο στο οικιακό δίκτυο.  

Υλικό

Στο εσωτερικό του FRITZ!Box 4060 βρίσκεται τοποθετημένο WiSoC Hawkeye της Qualcomm. Πρόκειται για ένα WLAN SoC που επιπλέον περιλαμβάνει κεντρικό επεξεργαστή (CPU) Cortex-A53, ο οποίος είναι αρχιτεκτονικής ARM και αποτελείται από 4 πυρήνες που συγχρονίζουν στα 2.000MHz (4x 2.000MHz). Διαθέτει μνήμη RAM 1024 MB και NAND FLASH 4096 MB που αποτελεί τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Έχει 3 ενσωματωμένες μονάδες Wi-Fi με κεραίες 4×4 τεχνολογίας MU-MIMO για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών, χωρίς να ανταγωνίζονται για εύρος ζώνης, μία των 2.4GHz και δύο των 5GHz, σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6).

Όλες οι ζώνες εκπέμπουν ταυτόχρονα και είναι συμβατές προς τα πίσω με το IEEE 802.11a/g/n/ac. Υποστηρίζει κανάλια WLAN εύρους ζώνης έως και 80 MHz στη μπάντα των 5 GHz, επιτρέποντας την επίτευξη ταχυτήτων 1.200 Mbit/s (1x 2.4 GHz) συν 4.800 Mbit/s (2x 5 GHz). Επιτυγχάνει συνολικά δηλαδή ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως και 6.000 Mbit/s στο ασύρματο οικιακό δίκτυο. Έχει ενσωματωμένο σταθμό βάσης DECT για έλεγχο έξυπνων οικιακών συσκευών, όπως ελεγκτή ψυγείου FRITZ!DECT 301, πρίζα με δυνατότητα εναλλαγής FRITZ!DECT 200/210, θερμοστάτη FRITZ!DECT 440 και έξυπνη λάμπα LED FRITZ!DECT 500, ή συμβατές συσκευές άλλων κατασκευαστών τεχνολογίας DECT ULE. Στη βάση DECT μπορούν επίσης να καταχωρηθούν έως 6 FRITZ!Fon, ή ισάριθμα ασύρματα τηλέφωνα τεχνολογίας DECT, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ενός mini τηλεφωνικού κέντρου.  

WiFi

Χωρίς καμία αμφιβολία, το Wi-Fi είναι ένα από το μεγάλα πλεονεκτήματα του FRITZ!Box 4060, καθώς η AVM δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση και των δύο ζωνών του Wi-Fi. Επειδή ορισμένα κανάλια των 5GHz χρησιμοποιούνται από τη μετεωρολογία και την αεροπορία, η συσκευή πραγματοποιεί συνεχή έλεγχο στα κανάλια της μπάντας και καταγράφει αν κάποια είναι κατειλημμένα από αυτές τις υπηρεσίες ώστε να μην τα δεσμεύσει. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι όταν ένας client ζητήσει από το FRITZ!Box 4060 κανάλι στην μπάντα των 5GHz θα συνδεθεί σε αυτό αστραπιαία, κάτι που δε μπορεί να συμβεί με άλλες συσκευές του εμπορίου, καθώς αυτές πρέπει πρώτα να εκτελούν έλεγχο που μπορεί να διαρκεί 5-10 λεπτά.

Το FRITZ!Box 4060 διαθέτει επίσης έξυπνη νοημοσύνη και μπορεί από μόνο του να εξισορροπεί τις ζώνες για να διαμοιράζει σωστά το bandwidth. Υποστηρίζει λειτουργία Beamforming που διασφαλίζει τη βέλτιστη ευθυγράμμιση της δέσμης του σήματος που εκπέμπουν οι κεραίες με την ασύρματη συσκευή, επιτυγχάνοντας έτσι μέγιστη απόδοση και αυξημένη σταθερότητα στο ασύρματο δίκτυο. Διαθέτει τεχνολογία Mesh Wi-Fi που σχηματίζει ένα σταθερό πλέγμα, ώστε το δίκτυο να μην πέσει ποτέ, με αποτέλεσμα τα video, η μουσική και οι φωτογραφίες να φτάνουν απρόσκοπτα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, του διαμερίσματος ή του γραφείου. Χρησιμοποιεί μάλιστα ευφυία για να ελέγχει τη στάθμη ζεύξης του πελάτη, αλλάζοντας άμεσα σύνδεση σε κοντινότερο σημείο πρόσβασης μόλις η ισχύς του σήματος πέσει κάτω από το 50% και όχι χαμηλότερα όπως συνήθως συμβαίνει με άλλες Mesh Wi-Fi λύσεις του εμπορίου, ώστε να εξασφαλίζει ομαλή και αδιάλειπτη επικοινωνία.

FRITZ! OS

Το FRITZ!Box 4060 διαθέτει το λειτουργικό σύστημα FRITZ!OS της AVM με όλες τις συνήθεις λειτουργίες του, το οποίο παρέχει μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση της σύνδεσης στο Internet και τη διαχείριση ολόκληρου του δικτύου. Όλα ελέγχονται πανεύκολα μέσα από ένα φιλικό για το χρήστη web interface. Το ευφυές αυτό λογισμικό διαχειρίζεται επίσης έξυπνα την ενέργεια, μειώνοντας αυτόματα την ισχύ μετάδοσης DECT και Wi-Fi όταν αποσυνδέονται όλες οι συσκευές.

Το FRITZ!OS εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς για να βελτιώνει την απόδοση του FRITZ!Box 4060, ενώ προσφέρει δωρεάν έξυπνες εφαρμογές για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Με τη χρήση του MyFRITZ!App ο χρήστης μπορεί από οποιοδήποτε iPhone ή Android smartphone να αποκτάει απομακρυσμένη πρόσβαση για να διαχειρίζεται τις λειτουργίες του FRITZ!Box 4060, τον έλεγχο του τοπικού δικτύου και τις συνδεδεμένες συσκευές του.

Επιπλέον, με τη χρήση του FRITZ!App Fon μπορεί όταν βρίσκεται σπίτι να χρησιμοποιεί το smartphone ως ασύρματο VoIP τηλέφωνο για να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις του σταθερού αριθμού του, ενώ μέσω του FRITZ!App WLAN μπορεί να μετράει την ταχύτητα σύνδεσης της φορητής συσκευής του σε διαφορετικές τοποθεσίες του Wi-Fi.

Μενού

Αρχικά, να διευκρινίσουμε ότι δοκιμάσαμε τη συσκευή σε γραμμή COSMOTE FTTH, συνδέοντας τη WAN port 2.5Gbps του FRITZ!Box 4060 απευθείας πάνω στο ONT. Αφού πρώτα θέσαμε σε λειτουργία το FRITZ!Box 4060, συνδεθήκαμε από τον υπολογιστή στο Wi-Fi δίκτυο FRITZ!Box 4060 SR με τους κωδικούς που βρίσκουμε στην παρεχόμενη καρτέλα σύνδεσης. Ανοίξαμε browser και στο πεδίο διευθύνσεων του πληκτρολογήσαμε fritz.box ή την IP 192.168.178.1. Στον οδηγό που εμφανίστηκε επιλέξαμε γλώσσα και χώρα, πληκτρολογήσαμε το password και η συσκευή εκτέλεσε επανεκκίνηση.

Στη συνέχεια οδηγηθήκαμε στο μενού του FRITZ!Box 4060 που στο αριστερό του μέρος περιλαμβάνει κάθετη στήλη με τις βασικές επιλογές ρυθμίσεων και μεταφερθήκαμε αυτόματα στο Account Information της ενότητας Internet. Από τις διαθέσιμες επιλογές για τον τύπο σύνδεσης Internet επιλέξαμε COSMOTE, οπότε η συσκευή εκτέλεσε έλεγχο και έλαβε αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας για Internet και τηλεφωνία VoIP, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία για τη σύνδεσή μας.

Από το υπομενού της ενότητας Internet μπορούμε επίσης να έχουμε Online Monitor για να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τη ροή δεδομένων για το  Downstream και το Upstream, καθώς και μέτρηση των δεδομένων που διακινούνται.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα για να ρυθμίσουμε διαφορετικά profiles πρόσβασης για κάθε συσκευή, να ορίσουμε τη χρονική περίοδο σύνδεσής τους στο Internet και να μπλοκάρουμε δικτυακές εφαρμογές. Επιπλέον, μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε συγκεκριμένους υπολογιστές και εφαρμογές, να ενεργοποιήσουμε την απομακρυσμένη πρόσβαση στο FRITZ!Box 4060 μέσω HTTPS, να επιλέξουμε υπηρεσία DynDNS, να δημιουργήσουμε VPN και να φτιάξουμε λογαριασμό MyFRITZ!

Από το Overview βλέπουμε μια γενική επισκόπηση του FRITZ!Box 4060, με την έκδοση του λογισμικού, την κατάσταση σύνδεσης Internet, WAN, LAN, Wi-Fi, DECT και USB, καθώς και τη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών στο οικιακό δίκτυο.

Στην ενότηταTelephony έχουμε ένα υπομενού με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την τηλεφωνία. Μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις κλήσεις, να ρυθμίσουμε τηλεφωνητή και fax με λήψη στο email που θα δηλώσουμε, να ελέγχουμε τις συνδεδεμένες συσκευές, να εισάγουμε τον τηλεφωνικό κατάλογο που διαθέτουμε στον Google λογαριασμό μας και να ενεργοποιήσουμε τις λειτουργίες DECT.

Το Home Network μας παρέχει επιλογές για τη διαχείριση του οικιακού μας δικτύου. Μπορούμε να βλέπουμε την τοπολογία του Mesh Wi-Fi με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, καθώς και τη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών μέσω LAN  ή Wi-Fi. Μπορούμε επίσης να ορίσουμε mode λειτουργίας για τη θύρα USB επιλέγοντας μεταξύ Power Mode για USB 3.0 και Green Mode για USB 2.0, να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε τον Media Server και να αλλάξουμε το όνομα της συσκευής.

Από την ενότητα WiFi βρίσκουμε το QR code του δικτύου Wi-Fi, μπορούμε να ορίσουμε κανόνες Guest Access, χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία του Wi-Fi, τύπο και κλειδί κρυπτογράφησης, να ελέγχουμε επίσης το κανάλι εκπομπής κάθε ζώνης, καθώς και να ορίσουμε τη συμπεριφορά του FRITZ!Box 4060 ως Mesh Master ή Mesh Repeater.

Από το Smart Home μπορούμε να διαχειριζόμαστε έξυπνες οικιακές συσκευές, ενώ από το Diagnostics εκτελούμε διάφορους διαγνωστικούς ελέγχους.

Από την ενότητα System αποκτούμε πρόσβαση σε διάφορες παραμέτρους του συστήματος. Μπορούμε να βλέπουμε λίστα καταγραφής συμβάντων, να ελέγχουμε την κατανάλωση ενέργειας, να ενεργοποιήσουμε το Push Service με λήψη ενημερωτικών e-mail, να ορίσουμε γλώσσα, χώρα και χρονική ζώνη. Μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε αποθήκευση ή επαναφορά προηγούμενων ρυθμίσεων, επανεκκίνηση η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και χειροκίνητη ή αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού.

Τέλος, στο Wizards βρίσκουμε διάφορους οδηγούς για την παραμετροποίηση του εξοπλισμού.

Στο πάνω μέρος του κεντρικού μενού βρίσκεται το FRITZ!NAS, το οποίο μας μεταφέρει σε μια νέα καρτέλα από την οποία μπορούμε να εισέλθουμε στη USB μονάδα που έχουμε συνδέσει για να διαχειριστούμε τα αρχεία της. Για τις ανάγκες των δοκιμών μας συνδέσαμε σκληρό δίσκο που περιλαμβάνει αρχεία πολυμέσων. Συνδεθήκαμε με το iPad και επιλέξαμε μέσα από αυτόν την αναπαραγωγή μιας αποθηκευμένης ταινίας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τύπος: Wi-Fi 6 triband router

SoC: Qualcomm Hawkeye

CPU: Quad Core ARM Cortex-A53 / 2.000 MHz (4x 2.000 MHz)

RAM: 1024 MB

NAND FLASH: 4096 MB

WLAN: AX (Wi-Fi 6) 6000, 4×4 MU-MIMO, 2x 4800 Mbps@5GHz / 1x 1200 Mbps@2.4GHz

Λειτουργίες: MESH Wi-Fi, NAS, Print Server, Media Server, Smart Home

Λογισμικό: FRITZ! OS

Εφαρμογές: MyFRITZ!App, FRITZ!App Fon, FRITZ!App WLAN

Συνδέσεις: 1x USB 3.0, 1x WAN, 3x LAN

Διαστάσεις: 81x210x170 χιλ.

Η γνώμη μας: Πρόκειται για ένα κορυφαίο Wi-Fi 6 router που απευθύνεται σε χρήστες που επιζητούν το κάτι παραπάνω στο δικτυακό εξοπλισμό του σπιτιού. Εξοπλισμένο με θύρα WAN 2 Gbps, είναι ιδανικό για να αξιοποιήσει στο έπακρο για τα επόμενα χρόνια τις νέας γενιάς γρήγορες συνδέσεις Internet, ιδιαίτερα του τύπου Fiber To The Home. Με 3 μονάδες Wi-Fi που λειτουργούν ταυτόχρονα και με τον ταχύτερο επεξεργαστή που φορούσε ποτέ συσκευή FRITZ!Box, το FRITZ!Box 4060 εγγυάται τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων στο δίκτυο Wi-Fi. Με πληθώρα λειτουργιών και ρυθμίσεων που ελέγχονται πανεύκολα χάρη στο ευφυές λογισμικό FRITZ! OS της AVM, το FRITZ! Box 4060 αποτελεί μια άριστη πρόταση αγοράς router για χρήστες που διαθέτουν σύνδεση COSMOTE, κυρίως μάλιστα αν αυτή είναι τύπου FTTH.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • DEVOLO Magic 1 LAN Single Adaptor

  DEVOLO Magic 1 LAN Single Adaptor

  Απλός και απίστευτα αποδοτικός, ο προσαρμογέας Powerline Devolo Magic 1 LAN προσφέρει αξιόπιστο Internet με ταχύτητες έως και 1200 Mbps σε όλο το σπίτι, μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Με μεγάλη ε...
 • MELICONI STAND 600

  MELICONI STAND 600

  Η επιδαπέδια βάση Meliconi STAND 600 είναι ιδανική για τηλεοράσεις 50 - 82" με VESA 200 - 300 - 400 - 600 και προσφέρει οριζόντια περιστροφή και κάθετη κλίση. Η κομψή γυάλινη βάση της Meliconi STA...
 • TRIAX Cast

  TRIAX Cast

  Η καλύτερη ψυχαγωγία που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας είναι η ψυχαγωγία που φέρνουν οι ίδιοι από το σπίτι τους. Με τη σημερινή έκρηξη της ζήτησης για υπηρεσίες streaming, μια απλή,...
 • NEDIS ANIR1504BK700

  NEDIS ANIR1504BK700

  Η NEDIS ANIR1504BK700 είναι μια εσωτερική κεραία με συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό, ώστε να απολαμβάνετε σταθερή σύνδεση και εικόνα υψηλής ποιότητας. Λαμβάνει σήματα από πύργους μετάδοσης σε ακτίν...
 • PROMAX RANGER Neo+

  PROMAX RANGER Neo+

  Προηγμένος αναλυτής σήματος για ειδικούς εγκαταστάτες που περιλαμβάνει webControl (απομακρυσμένο έλεγχο), Merogram, Spectrogram, προαιρετικές δυνατότητες οπτικών ινών και GPS, διάρκεια ζωής μπαταρ...
 • TP-Link VIGI NVR1008H-8MP

  TP-Link VIGI NVR1008H-8MP

  Η TP-Link παρουσιάζει το VIGI NVR1008H, ένα νέο σύστημα καταγραφής video καμερών ασφαλείας, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ιδιοκτησία τους από απόσταση. Το σύστημα διαθέτει ευκρί...
 • IKUSI JSBA-103-C48

  IKUSI JSBA-103-C48

  Το σετ έρχεται στην έκδοση για το κανάλι 48 που εφαρμόζεται στη χώρα μας με το δεύτερο ψηφιακό μέρισμα. Δύο πολύ σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι οι εξής: Η στάθ...
 • ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  ICY BOX IB-2914MSCL-C31

  Χρησιμοποιήστε το ICY BOX IB-2914MSCL-C31 ως Docking Station και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στον σκληρό δίσκο 2,5"/3,5" SATA ή M.2 NVMe SSD σας, ως εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Απλώς συνδέστε το με ...
 • PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  PROMAX RANGER Neo OP-00x-PS

  Τα πεδιόμετρα και αναλυτές φάσματος PROMAX της σειράς Ranger Neo+, 2, 3 και 4 μπορούν να αναβαθμιστούν με την προαιρετική επιλογή OP-00X-PS, η οποία επεκτείνει τις δυνατότητές τους με αυτές τις λε...
 • LCL 110

  LCL 110

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου LCL 110, το οποίο διατίθεται σε τρία διαφορετικά καρούλια, μήκους 250, 500 και 1000 μέτρων. Πρόκειται για καλώδιο δικτύου με σήμανση...
 • TP-Link EAP690E HD

  TP-Link EAP690E HD

  Το TP-Link EAP690E HD είναι ένα τετραπλής ζώνης Wi-Fi 6E Access Point οροφής για ασύρματη δικτύωση υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Με υποστήριξη για το πιο πρόσφ...
 • Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Τα νέα της Mistral: Κεραίες υψηλής αντοχής

  Στο προηγούμενο άρθρο έγινε αναφορά στις κεραίες δωματίου και στις ελαφρού τύπου κεραίες, όπως είναι οι κεραίες μπαλκονιού, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτές αποτελούν λύσεις ανάγκης όταν δεν ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουνίου 2023

  Το νέο τεύχος Ιουνίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Headend &...
 • Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Headend & Multi Channel HDMI Modulators

  Η λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών μέσω ενός κοινού συστήματος διανομής είναι δυνατή με πολλούς τρόπους, που ο καθένας έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ειδικά για τα εν...
 • LEMCO THERON THE-200

  LEMCO THERON THE-200

  Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα δέκτη που μόλις κυκλοφόρησε δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε αυτό το μήνα. Πρόκειται για τον THERON THE-200, τον πρώτο ελληνικό δορυφορικό δέκτη που διατίθεται στην εγχώ...
 • B-01

  B-01

  Αυτόν τον μήνα δοκιμάσαμε ένα νέο προϊόν οικιακού κινηματογράφου που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον B-01, έναν φορητό mini προβολέα που είναι πανεύκολος στη ρύθμιση κα...
 • PROMAX RANGER mini

  PROMAX RANGER mini

  Ένα από τα εμπορικότερα και ποιοτικότερα επαγγελματικά πεδιόμετρα της αγοράς δοκιμάσαμε για αυτό το μήνα στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για το PROMAX RANGER mini, έναν all-in-on...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design