Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 143
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

29 Σεπτεμβρίου 2023 09:03
29 Σεπτεμβρίου 2023 08:49
28 Αυγούστου 2023 22:06

Infomir MAG544 & MAG544w3

Νέα, ισχυρότερη γενιά MAG

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
MAG544 RCU 9bcf52e5

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήνα. Πρόκειται για τα MAG544 και MAG544w3, που βασίζονται σε λειτουργικό Linux OS και είναι ειδικά σχεδιασμένα για online αναπαραγωγή περιεχομένου από IPTV portals, χάρη στο ενσωματωμένο middleware της πλατφόρμας Ministra TV. Αντιπροσωπεύουν μια νέα, ισχυρότερη γενιά MAG, με πανίσχυρο chipset Amlogic S905Y4 και 4πύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A35. Αναπαράγουν σταθερά και ομαλά όλες τις σύγχρονες μορφές video, συμπεριλαμβανομένου του 4K με υποστήριξη AV1 και H.265/HEVC.

Με τα MAG544 και MAG544w3, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν γραμμική τηλεόραση, video on-demand και IPTV/OTT περιεχόμενο με εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας. Οι αποκωδικοποιητές είναι φτιαγμένοι για να αναπαράγουν περιεχόμενο όχι μόνο από το διαδίκτυο, αλλά και από το τοπικό δίκτυο και από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα. Διαθέτουν μοναδική συμβατότητα με τα IPTV portals, ενώ εκτελούν και live streaming σε τηλεοπτικά κανάλια από έτοιμες λίστες αναπαραγωγής μορφής M3U. Επιπλέον, έχουν και ενσωματωμένο web browser που επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν ξεκούραστα στις σελίδες του internet από τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Χαρακτηριστικά

Τα MAG544 και MAG544w3 έρχονται με τον Micro Fusion σχεδιασμό που χρησιμοποιεί η Infomir τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμπαγές μαύρο τετράγωνο σασί με στρογγυλεμένες γωνίες και ποδαράκια από καουτσούκ, σε διαστάσεις 115x115x28 χιλιοστών και βάρος 170 γραμμαρίων. Στην επιφάνεια της πάνω πλευράς τους βρίσκουμε τον χαρακτηριστικό κόκκινο κύκλο και πλήκτρο ON/OFF, ενώ διαθέτουν ένα γωνιακό ενδεικτικό LED λειτουργίας. Στην αριστερή πλευρά τους, είναι τοποθετημένες θύρες USB 2.0, USB 3.0 και μικροσκοπικό πλήκτρο FN για επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, ενώ στην πίσω έχουμε την υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας ρεύματος και θύρες HDMI 2.1 και Ethernet. Στο κουτί της συσκευασίας κάθε αποκωδικοποιητή περιλαμβάνονται τροφοδοτικό DC 5V, τηλεχειριστήριο, 2 μπαταρίες AAA, καλώδιο HDMI και δύο φυλλάδια με οδηγίες χρήσης.

Τα MAG544 και MAG544w3 διαθέτουν πανίσχυρο chipset  Amlogic S905Y4-B με 4πύρηνο κεντρικό επεξεργαστή ARM Cortex-A35 στα 2.000MHz (4x 2.000MHz) και στα 16.500 DMIPS, τα οποία ενισχύουν την απόδοσή τους σε σχέση με την προηγούμενη γενιά MAG. Διαθέτουν μνήμη RAM 1GB LPDDR4 και Flash 4GB eMMC, που αποτελεί τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Υποστηρίζουν τους κωδικοποιητές AV1 και HEVC, που τους επιτρέπουν να αναπαράγουν περιεχόμενο 4K χωρίς να υπερφορτώνουν τη σύνδεση στο internet. Δηλαδή, ενώ το H.264 απαιτεί 32Mbps για την επεξεργασία video, το HEVC απαιτεί μόνο 16Mbps. Αναλυτικότερα, υποστηρίζουν αποκωδικοποίηση video MPEG-1/2 MP@HL, MPEG-4 part 2 (ASP), H.265 Main/Main 10@L5.1 High 2160p@60 fps, H.264 AVC High@L5.1 2160p@30 fps, XviD, 3D και ήχου MPEG L1/L2/L3l, AAC-LC, HE AAC V1/V2, APE, FLAC και Dolby Digital Plus που παρέχει καθαρό ήχο surround οκτώ καναλιών, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να μπορεί να συνδέσει επτά ηχεία και ένα subwoofer για μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Βασίζονται σε λειτουργικό σύστημα Linux 4.9 και έχουν ενσωματωμένο το middleware της πλατφόρμας Ministra TV της Infomir. Χρησιμοποιούν θύρα Ethernet 100Mbps για σύνδεση στο Internet, ενώ το MAG544w3 έχει και ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi 2T2R ac που λειτουργεί και στις δύο ζώνες, 2,4GHz με ταχύτητες έως 100Mbps και 5GHz με ταχύτητες έως 550Mbps. Διαθέτουν θύρα HDMI 2.1 που δίνει έως 2160p (Ultra HD) ανάλυση στην τηλεόραση, ενώ οι δύο USB θύρες τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σύνδεση περιφερειακών συσκευών, όπως ηχεία, πληκτρολόγιο / mouse που διευκολύνει την πλοήγηση στο internet μέσω του ενσωματωμένου web browser και εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης για αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων. Υποστηρίζονται αρχεία video μορφής TS, AVI, MPEG, MP4, MOV, MKV, M2TS και VOB, εικόνων JPEG, PNG, BMP και RAW, καθώς και εξωτερικών υπότιτλων DVB, PGS, SRT, SSA/ASS, SUB, Teletext, WebVtt. Υποστηρίζονται επίσης οι λίστες αναπαραγωγής μορφής M3U, M3U8, PLS και CUE.

Προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου

Τα MAG544 και MAG544w3 συνοδεύονται από προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο υπέρυθρων που είναι κατασκευασμένο από αντιολισθητικό πλαστικό ABS. Είναι άνετο στο κράτημα και εξαιρετικά ανθεκτικό, καθώς κάθε πλήκτρο του έχει σχεδιαστεί για να αντέχει 300.000 πατήματα. Διαθέτει 5 πλήκτρα Power (TV), A/V, V+, V- και Mute που είναι σημαδεμένα με μπλε χρώμα, τα οποία μπορούν να αντιγράψουν τα αντίστοιχα πλήκτρα του γνήσιου τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, ώστε να ελέγχει τις βασικές λειτουργίες της. Η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής: Κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα για 3 δευτερόλεπτα το κόκκινο και το μπλε πλήκτρο των πρόσθετων λειτουργιών, οπότε ενεργοποιούνται και μένουν σταθερά αναμμένα τα ενδεικτικά LED των πλήκτρων TV Power (πράσινο) και STB Power (κόκκινο), δείχνοντας έτσι ότι το τηλεχειριστήριο έχει μπει σε διαδικασία προγραμματισμού. Τοποθετούμε, στη συνέχεια, το τηλεχειριστήριο «μάτι με μάτι» με το γνήσιο και σε απόσταση έως 5 εκατοστών μεταξύ τους. Πατάμε ένα από τα πλήκτρα που θέλουμε να αντιγράψουμε, το ενδεικτικό πράσινο LED αναβοσβήνει μια φορά και μετά διατηρείται αναμμένο, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπει σε κατάσταση αντιγραφής. Έπειτα πατάμε το αντίστοιχο πλήκτρο του γνήσιου τηλεχειριστηρίου και εφόσον το πράσινο LED αναβοσβήσει γρήγορα 2 φορές και μετά μείνει σταθερά αναμμένο, σημαίνει ότι η αντιγραφή ήταν επιτυχής. Επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω βήματα για τα υπόλοιπα μπλε πλήκτρα και τέλος, πατάμε το OK για να αποθηκεύουμε όλες τις ρυθμίσεις και να τερματίσουμε τη διαδικασία του προγραμματισμού.

Μενού

Το κεντρικό μενού των MAG544 και MAG544w3 έχει τη γνώριμη μορφή που συναντάμε σε όλη τη σειρά των Linux αποκωδικοποιητών MAG. Είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, όπου στο πάνω βρίσκονται σε οριζόντια διάταξη το εικονίδιο με τον τύπο σύνδεσης, η ώρα, η ημερομηνία και οι πληροφορίες του καιρού, ενώ στο κάτω που καταλαμβάνει την υπόλοιπη επιφάνεια είναι τοποθετημένα 8 εικονίδια πρόσβασης.

Από το Home Media, αποκτούμε πρόσβαση στα συνδεδεμένα δικτυακά και τοπικά μέσα αποθήκευσης, τα αγαπημένα IPTV κανάλια και τις εγγραφές μας. Από το IPTV channels, μπαίνουμε στη λίστα των IPTV καναλιών που έχουμε δημιουργήσει, ενώ από το Download manager, πραγματοποιείται η διαχείριση των κατεβασμένων αρχείων. Από τον Internet Browser, πραγματοποιείται η πλοήγηση στις σελίδες του internet, ενώ από το Weather, λαμβάνουμε τις πληροφορίες της τρέχουσας θερμοκρασίας και την πρόγνωση του καιρού των επόμενων τριών ημερών για την περιοχή που έχουμε επιλέξει. Από το Menu Guide, αποκτούμε πρόσβαση σε ένα πλήρες μενού με αναλυτικές οδηγίες για τις λειτουργίες της συσκευής. Το Settings περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού ρυθμίσεων, με δυνατότητες επιλογής γλώσσας υπότιτλων, ενεργοποίησης του Time Shift, ελέγχου της ταχύτητας σύνδεσης και διαχείρισης διάφορων παραμέτρων του συστήματος (System Settings). Μέσα από αυτές μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο σύνδεσης (Ethernet, Wi-Fi), την ανάλυση της εικόνας (μέγιστη τιμή 3840x2160p-60), τη χρονική ζώνη, την ενεργοποίηση του HDMI-CEC, την επανεκκίνηση της συσκευής, την αναβάθμιση του λογισμικού και την εισαγωγή URL για να προσθέσουμε εξωτερικό portal.

Λειτουργία

Ειδικά για τη σύνδεση του MAG544w3 στο τοπικό μας δίκτυο χρησιμοποιήσαμε το Wi-Fi του, το οποίο λειτούργησε άψογα σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών μας. Αρχικά, δοκιμάσαμε με άριστα αποτελέσματα τον Internet Browser που μας επέτρεψε να σερφάρουμε ξεκούραστα στις σελίδες του internet, για να γίνεται όμως ευκολότερη η πλοήγηση προτείνεται η χρήση ασύρματου mouse. Συνδέσαμε USB stick και μέσα από το Home Media αναζητήσαμε αρχείο με έτοιμη λίστα αναπαραγωγής μορφής M3U. Πατώντας πάνω σε αυτό, εμφανίστηκε στην οθόνη μια κάρτα με τρεις διαθέσιμες επιλογές, F1 για εμφάνιση της λίστας, F2 για έναρξη αναπαραγωγής όλων των καναλιών και F3 για προσθήκη τους στη λίστα IPTV channels. Εάν επιλέξουμε το F1 (κόκκινο) για να εμφανιστεί η λίστα, μπορούμε να αντιγράψουμε στα IPTV channels όποια κανάλια επιθυμούμε, πατώντας κατά σειρά το πράσινο πλήκτρο (F2-Select) και μετά Menu και Copy. Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στο IPTV channels και μέσα από το μενού πατάμε Paste, οπότε τα κανάλια που έχουμε από πριν επιλέξει μεταφέρονται για αποθήκευση στη λίστα των IPTV καναλιών, ώστε να βρίσκονται εκεί πάντα διαθέσιμα. Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τις δοκιμές μας, με το streaming στα τηλεοπτικά κανάλια της λίστας να εκτελείται κάθε φορά εύκολα και άνετα. Χρησιμοποιήσαμε επίσης το Home Media για να επιλέξουμε αποθηκευμένα αρχεία video που περιέχονται στο USB stick. Η αναπαραγωγή των video με ανάλυση 4K Ultra HD και συμπίεση H.265/HEVC πραγματοποιήθηκε ομαλά, ενώ για να αναγνωρίζονται οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι απαιτείται η επιλογή κωδικοποίησης iso8859-7 μέσα από την αναδυόμενη κάρτα.

Λειτουργία εξωτερικού portal

Η παρουσίαση οποιουδήποτε MAG θα ήταν ελλιπής αν δε περιλάμβανε και τη δοκιμή λειτουργίας σε εξωτερικό portal, που είναι άλλωστε ο βασικός σκοπός ύπαρξής του. Για να προσθέσουμε ένα εξωτερικό portal επιλέγουμε με τη σειρά Settings – System settings – Servers – Portals και στην κάρτα που εμφανίζεται εισάγουμε τα απαραίτητα στοιχεία. Μπορούμε να πληκτρολογήσουμε έως δύο URL για ισάριθμα portals, ενώ με την ενεργοποίηση του Multiportal mode ορίζουμε το προεπιλεγμένο Portal στο οποίο θα συνδέεται αυτόματα η συσκευή μετά την επανεκκίνησή της. Η λειτουργία των MAG544 και MAG544w3 σε εξωτερικό portal ήταν υποδειγματική, με το ενσωματωμένο middleware Ministra TV να προσφέρει ένα σύγχρονο και καλαίσθητο περιβάλλον χρήσης, αλλά και κορυφαία συμβατότητα που μας επέτρεψε να απολαύσουμε live streaming σε αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια και θέαση on-demand τίτλων με εικόνα υπέρ υψηλής ευκρίνειας 4K Ultra HD.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

SoC: Amlogic S905Y4-B.

CPU: Quad Core ARM Cortex A-35 @ 2.000MHz (4x 2.000MHz), 16.500 DMIPS.

RAM: 1GB LPDDR4.

FLASH: 4GB eMMC.

Λογισμικό: Linux OS 4.9.

Middleware: Ministra TV.

Ανάλυση: 4K Ultra HD (3840x2160p-60).

Video: MPEG-1/2 MP@HL, MPEG-4 part 2 (ASP), H.265 Main/Main 10@L5.1 High 2160p@60 fps, H.264 AVC High@L5.1 2160p@30 fps, XviD, 3D.

Audio: MPEG L1/L2/L3l, AAC-LC, HE AAC V1/V2, APE, FLAC, Dolby Digital Plus.

Playlists: M3U, M3U8, PLS, CUE.

Multimedia: video TS, AVI, MPEG, MP4, MOV, MKV, M2TS, VOB / images JPEG, PNG, BMP, GIF, RAW.

Εξωτερικοί υπότιτλοι: DVB, PGS, SRT, SSA/ASS, SUB, Teletext, WebVtt.

Συνδέσεις: 2x USB 2.0, 1x HDMI 2.1, 1x LAN.

Ασύρματη σύνδεση: Wi-Fi 2T2R ac / 2,4GHz@100Mbps / 5GHz@550Mbps (MAG544w3).

Διαστάσεις: 115x115x28 χιλ.

Η γνώμη μας: Τα νέα MAG544 και MAG544w3 είναι ακόμα πιο ισχυρά από τα προηγούμενα, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν σταθερή και συνεχόμενη λειτουργία για πολλούς μήνες, χωρίς την ανάγκη για τερματισμό ή επανεκκίνηση. Διατηρούν φυσικά την υψηλή αξιοπιστία τους και την κορυφαία συμβατότητά τους για online streaming από IPTV portals, ενώ η δυνατότητά τους να αναπαράγουν περιεχόμενο από εξωτερικά μέσα και δικτυακές μονάδες αποθήκευσης τα καθιστά ιδανικά για σπίτια, ξενοδοχεία, ακόμα και για κρουαζιερόπλοια. Η τοποθέτησή τους στην κορυφή των 4K TV Box αυτής της κατηγορίας είναι αυτονόητη και έτσι αποτελούν δύο άριστες προτάσεις αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...