Skip to main content
23 Απριλίου 2018 22:46

LEMCO OCG360

Ένα εργαλείο με άπειρες δυνατότητες!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
ede05d29976309d4ca76e440cd365ca2 XL fc0d4f10

Έχοντας δημιουργήσει παράδοση να παράγει ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας, η ελληνική εταιρία LEMCO (www.lemco.gr) μαζί με τους συνεργάτες της IT Concept (www.itconcept.gr) και Digital Innovations (www.digital-innovations.nl) παρουσιάζουν τη νέα πλατφόρμα OCG360. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο επικοινωνίας, 100% ελληνικής ανάπτυξης…

Έχοντας δημιουργήσει παράδοση να παράγει ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τους χώρους φιλοξενίας, η ελληνική εταιρία LEMCO (www.lemco.gr)  μαζί με τους συνεργάτες της IT Concept (www.itconcept.gr) και Digital Innovations (www.digital-innovations.nl) παρουσιάζουν τη νέα πλατφόρμα OCG360. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο επικοινωνίας, 100% ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγής, το οποίο γνωρίζει και θυμάται τους πελάτες και τις προτιμήσεις τους, μετατρέποντας τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο σε μια αξέχαστη εμπειρία. Χρησιμοποιεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο προώθησης μηνυμάτων μιας επιχείρησης στον κλάδο της φιλοξενίας. Μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης, αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία και την αλληλεπίδραση των πελατών σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα νέες πηγές εσόδων.

Το OCG360 αποτελεί μία καινοτόμο  πλατφόρμα προσφέροντας λύσεις όπως Digital Signage, Info Channel, IPTV και Ιnteractive TV, που επιτρέπει την προβολή των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού. Εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ σε συνδυασμό με πολλαπλά χρήσιμα εργαλεία που περιέχει, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που δίνει τον απόλυτο έλεγχο προβολής της επιχείρησης. Λειτουργώντας με έξυπνο τρόπο, έχει τη δυνατότητα να ‘’θυμάται’’ με ακρίβεια τα στοιχεία, τις επισκέψεις και ότι άλλο χρειάζεται, ώστε οι πελάτες να μένουν πάντα ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της επιχείρησης, εφαρμόζοντας στοχευμένες προωθητικές ενέργειες. Για τη λειτουργία της πλατφόρμας απαιτείται πανίσχυρο hardware, το οποίο αποτελείται από τα Headend της υβριδικής σειράς Compact Line της Lemco. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις, OCG Lite, OCG Pro και OCG Plus, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των πολλαπλών δυνατοτήτων τις λειτουργίες που θέλετε, όταν τις θέλετε, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, δίνοντας έτσι λύσεις που καλύπτουν από τις μικρότερες έως τις μεγαλύτερες εφαρμογές.

Πώς λειτουργεί;

Το OCG360 διαθέτει κεντρικό σύστημα διαχείρισης, το οποίο επιτρέπει τη μετάδοση περιεχομένου σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας που βρίσκονται εντός της επιχείρησης, με επιλογή πότε, σε ποιους και με ποια μέσα θα το προβάλλει. Παρέχει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή θεματολογίας, καθώς μπορεί να προβάλλει εικόνα, video, πρόγνωση καιρού, συνάλλαγμα, ειδήσεις, διαφημιστικά spots και πολλά άλλα. Έτσι, μέσα από τηλεοράσεις, οθόνες, tablets και infokiosks σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου, μεταδίδονται ανά πάσα στιγμή οι πληροφορίες που θέλει να προβάλλει το ξενοδοχείο. Διαθέτει υβριδικό σύστημα τηλεόρασης που εξασφαλίζει άριστη συμβατότητα με όλους τους τύπους υποδομών, υποστηρίζοντας είτε αναλογικά, είτε ψηφιακά, είτε IP τηλεοπτικά συστήματα. Το γεγονός αυτό παρέχει μεγάλη ευελιξία, καθώς δεν απαιτείται καμία απολύτως παρέμβαση σε υφιστάμενες καλωδιακές υποδομές και καμία δέσμευση στον τύπο και τη μάρκα των τηλεοράσεων. Για την αποστολή περιεχομένου στα σημεία προβολής εντός του ξενοδοχείου χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα OCG360 STB’s, τα οποία αποθηκεύουν τις πληροφορίες και τις προβάλλουν χωρίς να απαιτείται διαρκής σύνδεση στο internet. Πρόκειται για IPTV STBs, το λογισμικό των οποίων είναι αποκλειστικό προϊόν της συνεργασίας των LEMCO και IT Concept και Digital Innovations κάτω από κοινή στέγη που φέρει το όνομα LID. Η σύνδεση Android και iOS κινητών συσκευών των πελατών στην πλατφόρμα OCG πραγματοποιείται μέσω mobile εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Google Play Store και App Store, είτε με τη χρήση δεδομένων, είτε με τη χρήση του WeeFee.

OCG Lite

Το OCG Lite αποτελεί την πιο απλή έκδοση της πλατφόρμας OCG, προβάλλοντας εικόνα χωρίς διαδραστικότητα, ενώ δεν συνοδεύεται από mobile application. Είναι μια οικονομική λύση για τα ξενοδοχεία, μια τεχνολογία που βελτιώνει τη διαμονή των πελατών, προσφέροντάς τους ξεχωριστή ενημέρωση. Διαθέτει Cloud Server και μπορεί να λειτουργήσει σε δύο μορφές, είτε σαν Digital Signage, είτε σαν Infochannel. Αν η εικόνα που αποδίδει το OCG360 Box διανέμεται μέσω ενός Modulator της Lemco, τότε το περιεχόμενο θα είναι κοινό για όλες τις τηλεοράσεις και θα λειτουργεί σαν Infochannel. Κάθε τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με ξεχωριστό OCG360 Box αναπαράγει αυτόνομο περιεχόμενο, λειτουργώντας σαν Digital Signage. Χρησιμοποιώντας ευέλικτο και εύχρηστο timeline, το OCG Lite παρέχει ενημέρωση με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την κατεύθυνση των πελατών, καθώς και διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών. Προβάλλει στις τηλεοράσεις συλλογές μέσων, μουσική, ημερήσια θέματα, δραστηριότητες, ανακοινώσεις, διαφημίσεις, προσφορές, πληροφορίες καιρού, χρονοδιάγραμμα με κύλιση κειμένου, Livestreaming, Social Media, ειδήσεις και συνάλλαγμα. Επιπλέον, το OCG Lite είναι εργαλείο και για την ενημέρωση των επισκεπτών στα συνέδρια που πραγματοποιούνται εντός του ξενοδοχείου, καθώς η ψηφιακή ενημέρωση και το Timeline τους βοηθούν να βρίσκουν εύκολα και άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στις αίθουσες, τους ορόφους ή το πρόγραμμα.

OCG Pro

Το OCG Pro αποτελεί τη μεσαία έκδοση της πλατφόρμας OCG, η οποία περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του OCG Lite, διαθέτοντας επαγγελματικό εξοπλισμό διανομής μονόδρομης τηλεόρασης και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες μέσω  mobile application. Διαθέτει τοπικό server, ενώ το περιεχόμενο μεταδίδεται απευθείας από Headend, χωρίς να χρησιμοποιείται OCG360 Box. Μπορούν να προστεθούν 2 ή 4 RF/IP κανάλια μέσω Headend, τα οποία να αποδίδονται σαν Infochannels. Με πολύγλωσσο μενού και δυνατότητα να υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες, το OCG Pro κάνει την πληροφορία να είναι διαθέσιμη παντού, μέσω σύγχρονων τεχνολογικών συσκευών που αντικαθιστούν ξεπερασμένες μεθόδους ενημέρωσης (αφίσες, ταμπέλες) και προσφέρουν συνεχή, εναλλασσόμενη ροή πληροφόρησης όλο το 24ωρο. Διαδραστικές οθόνες αφής σε κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν ενημέρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες, οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα, άμεσα και στοχευμένα. Μέσω του mobile application από τα tablets και smartphones τους, αλλά και μέσω των διαδραστικών οθονών του σαλονιού, της ρεσεψιόν ή ακόμα και του ασανσέρ, οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδικά πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαμονή τους απολαυστική. Με την άφιξή τους στην πόλη, μπορούν οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κράτηση στο ξενοδοχείο, μέσω εφαρμογής στο κινητό τους. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες της κράτησης αποθηκεύονται μέσα στην εφαρμογή, για εύκολη πρόσβαση σε μελλοντική χρήση, αλλά και για να λαμβάνουν καμπάνιες με στοχευμένο περιεχόμενο ή προσφορές για την επιβράβευσή τους. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το ξενοδοχείο, να μελετήσουν τα ενδιαφέροντα σημεία της γύρω περιοχής ή ακόμα και να απαντήσουν σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για το αν έμειναν ευχαριστημένοι από την πρώτη κιόλας στιγμή. Έχουν στη διάθεσή τους ένα σύστημα παραγγελιοληψίας, ώστε να μπορούν να κάνουν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών εύκολα και γρήγορα, εκτελώντας κρατήσεις θέσεων στο εστιατόριο, το κομμωτήριο ή το spa, απευθείας από smartphone, tablet και infokiosk. Επιπλέον, μέσα από έναν άριστο συνδυασμό τεχνολογίας και ασφάλειας, είναι εφικτό να υποστηρίζεται δυνατότητα μέσω του mobile application τέτοια, ώστε οι πελάτες απλά να πλησιάζουν το smartphone τους κοντά στις έξυπνες κλειδαριές και να ανοίγουν την πόρτα του δωματίου τους.

OCG Plus

Το OCG Plus είναι η ναυαρχίδα της πλατφόρμας OCG και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση IPTV. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του OCG Pro και διαθέτει επιπλέον πλήρως διαδραστική τηλεόραση στα δωμάτια, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή στο ξενοδοχείο αξέχαστη. Διαθέτει τοπικό ή cloud server ανάλογα με το μέγεθος του ξενοδοχείου, ενώ το περιεχόμενο λαμβάνεται από την τηλεόραση είτε μέσω OCG360 Box, είτε απευθείας όταν τηλεόραση είναι τύπου Smart Hotel TV. Όλες ανεξαιρέτως οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της τηλεόρασης είναι διαδραστικές και η πρόσβαση σε αυτές εκτελείται με ειδικό τηλεχειριστήριο που στη μια πλευρά του περιλαμβάνει πλήρες πληκτρολόγιο γραμμάτων και χαρακτήρων, ενώ υπάρχει δυνατότητα modular πρόσθεσης επιλογών στο μενού. Καλωσορίζει τους πελάτες ονομαστικά, στην γλώσσα τους, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν Self Check-in. Μέσω της διαδραστικής οθόνης, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τις δραστηριότητες, τις ανακοινώσεις για τις θεματικές βραδιές, ακόμα και για τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος και τα δρομολόγια λεωφορείων ή αεροπλάνων. Απολαμβάνουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να ανταλλάξουν απευθείας μηνύματα με τη ρεσεψιόν, καθώς και με όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου, ή να παραγγείλουν το φαγητό που επιθυμούν στο δωμάτιο τους, μέσω της διαδραστικής τηλεόρασης. Το μενού μπορεί να παρέχει IPTV τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, με δυνατότητα επιλογής τους μέσα από το διαδραστικό μενού, ώστε ο πελάτης να παρακολουθεί ταινίες, σειρές, εκπομπές και μουσική. Παρέχει επίσης διάφορα application όπως το YouTube, το Netflix, Skype κτλ. η πρόσβαση στα οποία γίνεται εφικτή εφόσον ο πελάτης διαθέτει ενεργό λογαριασμό στην υπηρεσία. Υπάρχει δυνατότητα να περιλαμβάνεται υπηρεσία Video on Demand ή Pay TV ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής. Δεν λείπει επίσης από το μενού και εφαρμογή Internet, ώστε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο, ενώ διατίθενται και υπηρεσίες προσφορών, επιβράβευσης και τιμολογίου, ώστε ο πελάτης να είναι συνεχώς ενημερωμένος.

Τι είναι το WeeFee;

Το WeeFee είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, μετατρέπει  ένα απλό Wi-Fi hotspot,  σε ένα σημαντικό εργαλείο για τη χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της επιχείρησης. Είναι μια υπηρεσία που  παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να αξιοποιήσει στο έπακρο την παροχή Wi-Fi, μετατρέποντας τους χρήστες του σε μια κοινότητα πιστών πελατών.

Ο χρήστης συνδέεται ευκολά και απλά είτε με κωδικό πρόσβασης ή τη χρήση των στοιχείων του (E-mail, Facebook, Twitter, Google+) αποκτά πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση συγκεντρώνει στοιχεία και ελέγχει την πρόσβαση των χρηστών. Με το Weefee ρυθμίζετε την ταχύτητα διανομής ανά ομάδες χρηστών, τους τρόπους σύνδεσης και μπορείτε να δημιουργείτε κωδικούς πρόσβασης. Το Weefee διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το  απόλυτα εύχρηστο γραφικό του περιβάλλον οποιοδήποτε Mikrotik Router.

Επιτυγχάνεται η πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο,  εύρος ηλικίας, αριθμός επισκέψεων, νέοι πελάτες και άλλες πληροφορίες. Σε συνδυασμό με το OCG αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο marketing, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται για να διαφημίζει προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις, επιστρέφοντας χρήματα στην επιχείρηση. Μπορεί ο πελάτης να παραγγείλει, να κάνει κράτηση σε κάποια υπηρεσία π.χ. SPA ή εστιατόριο, να λάβει ενημερωτικά email, να κάνει Self-Check κ.ά. Παρέχει επίσης δυνατότητα δημιουργίας καμπανιών, διαγωνισμών και apps downloads που επιτυγχάνουν αύξηση των εσόδων, ή ακόμα και στοχοποιημένο περιεχόμενο που μεγιστοποιεί την εμπειρία και επεκτείνει το ταξίδι των πελατών.

Ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρηση αποτελεί η δυνατότητα αποστολής ερωτηματολογίου στους πελάτες. Το ερωτηματολόγιο αυτό, παρέχει πληροφορίες για την αξιολόγηση των υπηρεσιών της επιχείρησης από τους πελάτες της. Καθώς συγκεντρώνονται στατιστικά στοιχεία, το σύστημα απαντάει αυτόματα, ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε ερωτηματολογίου. Ενημερώνει την επιχείρηση για τυχόν αρνητικά σχόλια, ενώ τους καθοδηγεί να δημοσιεύσουν τα θετικά στο Trip Advisor και σε άλλα δημοφιλή sites αξιολόγησης.

 

Εφαρμογές

Η πλατφόρμα OCG360 έχει απεριόριστο πεδίο εφαρμογών, καθώς εκτός των χώρων φιλοξενίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μουσεία, Malls, Super Market, Νοσοκομεία, χώρους εστίασης, γυμναστήρια, εμπορικά καταστήματα και χώρους μέσων μαζικής μεταφοράς.

Εφόσον ένας επισκέπτης εισέλθει σε κάποιο Μουσείο και αποκτήσει πρόσβαση στο Wi-Fi μέσω του WeeFee, τα στοιχεία του συγκεντρώνονται αυτόματα, ώστε να ενημερώνεται για καμπάνιες ή για νέα του Μουσείου. Μέσω διαδραστικών οθονών λαμβάνει πληροφορίες για τα εκθέματα, έχοντας έτσι πάντα διαθέσιμο ένα ψηφιακό «ξεναγό»!

Στα Malls, τα καταστήματα μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα των πελατών, προβάλλοντας τα είδη και τις υπηρεσίες τους σε μεγάλες διαδραστικές (ή μη) οθόνες. Το γεγονός αυτό τους  παρέχει τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι το 75% των πελατών επηρεάζονται τη στιγμή που βρίσκονται στο κατάστημα λόγω των διαφημίσεων που προβάλλουν οι οθόνες. Με την παρουσία Infokiosks οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους ψηφιακούς βοηθούς, μέσω των οποίων μπορούν να ενημερώνονται για τα καταστήματα και τις προσφορές τους, για την εύρεση των σημείων τους μέσω χάρτη, τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων και άλλες πληροφορίες. Μπορούν επίσης να λαμβάνουν ειδοποιήσεις στα smartphones τους σχετικά με εκπτώσεις, προσφορές και κουπόνια.

Τα Super Markets μπορούν να προβάλλουν διαφημίσεις, μηνύματα, εικόνες και πληροφορίες σε όποιο σημείο του καταστήματος επιθυμούν. Να ενημερώνουν για προσφορές χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, έχοντας πάντα έναν διαθέσιμο υπάλληλο, ενώ η διαχείριση επιτυγχάνεται από ένα κεντρικό σημείο.

Τα μαγαζιά εστίασης μπορούν να προβάλλουν διαδραστικά τον κατάλογό τους σε οθόνες εντός των χώρων τους, διαφημίζοντας παράλληλα τις προσφορές τους. Μπορούν επίσης να δέχονται παραγγελίες και κρατήσεις απευθείας από το κινητό του πελάτη. Έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν ποιοι πελάτες τους επισκέφτηκαν και ποιες προτιμήσεις έχουν, αλλά και να τους κάνουν προσφορές ανάλογα με τον ρυθμό των επισκέψεών τους.

Τα γυμναστήρια μπορούν να προβάλλουν στοχευμένες διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού ή να δηλώσουν συμμετοχή σε διάφορα προγράμματά. Σε οθόνες εντός των χώρων του γυμναστηρίου, οι αθλητές μπορούν να παρακολουθούν πολυμέσα, εκπαιδευτικά videos και ενημερωτικό υλικό.

Εξοπλίζοντας τις βιτρίνες τους με μέσα προβολής, τα καταστήματα μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα που θέλουν να διαφημίσουν, το πρόγραμμά τους ή διανυκτερεύοντα καταστήματα (όπως φαρμακεία) και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Παρέχοντας στους πελάτες βίντεο και πληροφορίες, το πρόσωπο ενός καταστήματος αποκτάει ξεχωριστή εικόνα.

Διαθέτοντας ευέλικτο και εύχρηστο timeline που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες προβολής περιεχομένου, το OCG μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μέσα μαζικής μεταφοράς, προβάλλοντας δρομολόγια τραίνων, αεροπλάνων, πλοίων, ή ακόμα και ενημέρωση, διαφημίσεις και ψυχαγωγία.

{gallery}22247{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας 2U30
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
SatLink ST-6502
Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου modulator ST-6502 της SatLink. Πρόκειται για έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγεθος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για οικιακή ψυχαγωγία, ξενο...
Fracarro UX-WB LTE
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου LNB της οικογένειας UX της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για το UX-WB LTE, ένα wideband LNB με 2 ξεχωριστές εξόδους, που η μία μεταφέρει όλα τα...
AVM Geofencing
Η τελευταία ενημέρωση του FRITZ!App Smart Home προσθέτει μια λειτουργία που ζητείται συχνά: Το geofencing. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στο έξυπνο σπίτι σας όταν εισέρχεστε ή εξέρχεστε από...
Amiko A11 Link
Αναζητείτε έναν προηγμένο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση, είτε για ταινίες ή ραδιόφωνο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Amiko A11 Link 4K TV Stick ...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Δεν γίνεται να αφήσετε τους φιλοξενούμενούς σας χωρίς τηλεόραση. Η ιταλική Fracarro έρχεται να δώσει τη λύση με το νέο Compact Headend D-Matrix 4S FTA, το οποίο προορίζεται για σύνδεση σε τηλεοράσ...
AVM FRITZ!Fon X6
Το FRITZ!Fon X6 εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του σε κομψή λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4” υψηλής αντίθεσης για τέλεια αναγνωσιμότητα. Ο χρήστης μπορεί να βλέ...
Solray S01C, S02B & S03C Series
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει νέες παραλαβές προϊόντων που περιλαμβάνουν σειρές φωτιστικών LED της Solray. Πρόκειται για πλήρως ανεξάρτητα συστήματα φωτισμού που αποτελούνται από προβολέα...
TP-Link EAP623-Outdoor HD AX1800
Το EAP623-Outdoor HD είναι ένα Access Point εξωτερικού χώρου από τη σειρά EAP της TP-Link, που υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 6 με μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως και 1,8Gbps (574Mbps στα 2...
Ikusi ENC-108
Η Ikusi, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προϊόντων, παρουσιάζει το ENC-108 με 8 εισόδους HDMI, τα σήματα των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε 8 streams IP σε SPTS (unicast ή mult...
Fracarro PAS4117101
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου PAS4117101 της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας ομοαξονικό καλώδιο εξωτερικού χώρου, με τριπλή θωράκιση, διάμετρο 6,...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουνίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
UEFA EURO 2024 GERMANY
Η ώρα για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας στην Ευρώπη έφτασε! Για έναν ολόκληρο μήνα, από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου, η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα χτυπάει στα γήπεδα της Γερ...
Η PartnerNET διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα της MaxHub σε Ελλάδα και Κύπρο
H PartnerNET παρουσιάζει την εταιρεία MaxHub, η οποία αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τον χώρο των επικοινωνιών (communication) και της έξυπνης συνεργασίας (collaboration) για τις επιχειρήσεις. Με...
Octagon Spirit Pro
Η γερμανική Octagon διευρύνει την γκάμα των HDTV δεκτών της, παρουσιάζοντας τη version 2 του μοντέλου Spirit, τον Octagon Spirit Pro. Πρόκειται για έναν δέκτη IP με επίσημο λειτουργικό σύστημα And...
Ekselans MD HD Easy Twin 122013
Έναν ολοκαίνουργιο στην ελληνική αγορά ψηφιακό διαμορφωτή, που διαθέτει πολλές και σημαντικές καινοτομίες, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον MD HD Easy T...
SAT & ZAP, Ιούνιος 2024
Η πικρή αλήθεια είναι ότι το streaming τείνει να υποκαταστήσει και στους DXersτη δορυφορική λήψη ως μέθοδο zapping. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε ακόμη να βρείτε κανάλια που δεν μεταδίδονται ιντερνετικά…...