Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 182
Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 30 105948
SECURITY REPORT 145
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

25 Αυγούστου 2022 19:46

LG OLED EVO 55G26LA

Η καλύτερη τηλεόραση OLED στον πλανήτη!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F08%252FLG OLED EVO 55G226LA

Με την άφιξη της νέας σειράς τηλεοράσεων LG OLED Evo G2 (Gallery Edition) στη χώρα μας, παραλάβαμε τη Smart TV 55G26LA για να τη δοκιμάσουμε στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Πρόκειται για μια Premium OLED τηλεόραση 55 ιντσών, με ανάλυση 4K Ultra HD, νέο επεξεργαστή Alpha 9 Gen 5, φωτεινότερη οθόνη και απίστευτα προηγμένη επεξεργασία εικόνας που προσφέρει το πιο αληθινό οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να αντικρύσει το ανθρώπινο μάτι! Διαθέτοντας εκτεταμένες δυνατότητες gaming και την πιο πρόσφατη έκδοση του webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, αποτελεί μια Smart TV που είναι πραγματικά άψογη σε όλες τις πτυχές της απόδοσής της.

Αποτελώντας μέλος της σειράς G2, η 55G26LA φέρνει κορυφαίες επιδόσεις που αυτήν τη στιγμή την καθιστούν ως την καλύτερη και πιο ποιοτική τηλεόραση OLED στον πλανήτη. Για να το πετύχει αυτό, η LG ανέπτυξε νέο επεξεργαστή και έχει προσθέσει τελευταίας γενιάς πάνελ OLED Evo και τεχνολογία ενίσχυσης φωτεινότητας που προσφέρει νέες κορυφές απόδοσης HDR, χωρίς να θυσιάζει στο ελάχιστο τον βαθύ και πλούσιο μαύρο τόνο για τον οποίο φημίζεται κάθε τηλεόραση OLED.  

Premium σειρά OLED

Η 55G26LA ανήκει στη σειρά LG OLED Evo G2 που κυκλοφόρησε επίσημα τον Απρίλιο του 2022 και κατέφτασε στη χώρα μας μετά από καθυστέρηση τριών μηνών, κάνοντας την είσοδό της στην ελληνική αγορά μόλις τον Ιούλιο. Η σειρά G2 διατίθεται αρχικά σε μεγέθη 55 ιντσών, 65 ιντσών, 77 ιντσών και 83 ιντσών, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022 και μοντέλο 97 ιντσών, το οποίο θα είναι και η πρώτη τηλεόραση OLED που κατασκευάζεται σε αυτό το συγκεκριμένο μέγεθος. Πρόκειται για μια Premium σειρά OLED υψηλής τεχνολογίας που ανταγωνίζεται περισσότερο τις τηλεοράσεις Sony A95K και Samsung S95B, οι οποίες χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία πάνελ QD-OLED.

Συσκευασία

Η LG OLED Evo 55G26LA έρχεται σφραγισμένη σε σκληρό κουτί συσκευασίας με όλα τα απαραίτητα προστατευτικά αφρολέξ που την προφυλάσσουν από πιθανά χτυπήματα κατά τη μεταφορά της. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται το τηλεχειριστήριο Magic Remote με τις μπαταρίες του, καλώδιο με πομπό υπέρυθρων για αποστολή εντολών και έλεγχο συσκευών που είναι κρυμμένες σε ντουλάπι, καθώς και βάση επιτοίχιας τοποθέτησης για απόλυτη εφαρμογή σε τοίχο. Σοβαρότατη έλλειψη αποτελεί το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνεται η επιτραπέζια βάση στήριξης που πωλείται χωριστά, καθώς η τηλεόραση έχει σχεδιαστεί από την LG κυρίως για τοποθέτηση στον τοίχο.

Σχεδιασμός

Η LG OLED Evo 55G26LA έρχεται με διαστάσεις 69,80×122,20×2,72 εκατοστών και βάρος (χωρίς βάση) 17,1 κιλών. Ο σχεδιασμός της έχει αλλάξει κάπως σε σχέση με αυτόν των τηλεοράσεων της περσινής σειράς G1. Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη σχεδίαση Gallery Edition, με στενό πλαίσιο που έχει βάθος μόλις 22 χιλιοστών από πάνω προς τα κάτω. Η εμφάνισή της είναι καθαρή και απλή, με ελκυστική μεταλλική – πλέον – επένδυση γύρω από τα εξωτερικά άκρα της και ένα ελαφρύ μαύρο περίγραμμα γύρω από την οθόνη, που σε σχέση με την περσινή σειρά G1 έχει μειωθεί σε πλάτος κατά μερικά χιλιοστά. Πρόκειται για μικρές αλλαγές, που χαρίζουν όμως στην LG OLED Evo 55G26LA μια πιο premium αίσθηση. Η ποιότητα της κατασκευής της είναι υψηλή και με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ χρησιμοποιεί επίσης ένα σύνθετο υλικό ινών που είναι ισχυρότερο, ελαφρύτερο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Διαθέτει εντελώς επίπεδη πλάτη, καθώς έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιτοίχια τοποθέτηση και για το σκοπό αυτό συνοδεύεται από ειδικό λεπτό στήριγμα που την ευθυγραμμίζει τέλεια στον τοίχο. Επιπλέον, το στήριγμα επιτρέπει το τράβηγμα της τηλεόρασης από τον τοίχο για να δημιουργήσει ελεύθερη πρόσβαση στο πλαίσιο συνδέσεων. Εξοπλίζεται με τέσσερις θύρες HDMI 2.1 που υποστηρίζουν εύρος ζώνης 48 Gbps για 4K @ 120Hz στα 12bit, 3 θύρες USB 2.0, RJ-45 Ethernet και οπτική για έξοδο ψηφιακού ήχου. Για χειροκίνητη λειτουργία της τηλεόρασης, υπάρχει ένα πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών που είναι κρυμμένο κάτω από το LED On/Off, το οποίο μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την τηλεόραση και να αλλάζει τα κανάλια, την πηγή εισόδου και την ένταση του ήχου.

Η LG OLED Evo 55G26LA περιλαμβάνει το γνωστό από την περσινή σειρά G1 Magic Remote, ένα εξαιρετικής ποιότητας χειριστήριο με λειτουργία mouse και δείκτη στην οθόνη που κάνει την πλοήγηση στην τηλεόραση διαισθητική και διασκεδαστική. Διαθέτει πλήκτρα άμεσης πρόσβασης για το Netflix, το Prime Video, το Disney+ και το Rakuten TV, πλήκτρα ενεργοποίησης για τους ενσωματωμένους βοηθούς Alexa και Google, καθώς επίσης και ένα μικρόφωνο για φωνητική αλληλεπίδραση.

Υλικό

Η LG OLED Evo 55G26LA χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία πάνελ OLED της εταιρείας, με ανάλυση 4K @ 3840×2160 pixels, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και υποστήριξη HDR. Το πάνελ αυτό περιέχει αναδιαμορφωμένα υλικά με ακριβέστερα μήκη κύματος για διευρυμένη χρωματική γκάμα. Έχει επίσης για πρώτη φορά ενσωματωμένη ψύκτρα στο πίσω μέρος του και χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται Brightness Booster Max για απαγωγή της θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη συνολική φωτεινότητα κατά 30%. Εξοπλίζεται με το νέο επεξεργαστή Alpha 9 Gen 5, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία “Deep Learning” (βαθιά εκμάθησης) ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη AI για να βελτιώσει την αναβάθμιση περιεχομένου χαμηλότερης ανάλυσης (upscaling) σε 4K. Ο αναβαθμισμένος αυτός επεξεργαστής εφαρμόζει επίσης ανίχνευση είδους, ανίχνευση σκηνής και βελτιώσεις στα αντικείμενα και το background, ώστε να κάνει όλο το SDR και HDR περιεχόμενο να φαίνεται περισσότερο λεπτομερές και πιο ζωντανό. Ο συνδυασμός αυτού του chip με το νέο της πάνελ αποκαλείται από την LG «OLED Evo».

Η LG OLED Evo 55G26LA εξοπλίζεται με ένα DVB-T/T2/C tuner και ένα DVB-S/S2 tuner, διαθέτει όμως έναν ενιαίο τηλεοπτικό δέκτη, κάτι που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια μια εγγραφής δεν είναι εφικτή η παρακολούθηση διαφορετικού καναλιού. Για τη σύνδεση στο Internet χρησιμοποιεί θύρα RJ-45 Ethernet, ενώ διαθέτει και δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας, καθώς έχει ενσωματωμένες μονάδες Wi-Fi 802.11ax και Bluetooth 5.0.

Ποιότητα εικόνας

Η LG OLED Evo 55G26LA εξακολουθεί να μην υποστηρίζει το HDR10+, κάτι που όμως δε μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή έλλειψη, καθώς υποστηρίζει τις υπόλοιπες μορφές υψηλού δυναμικού εύρους που είναι ευρύτερα διαδεδομένες, συμπεριλαμβανομένων των HDR10, Υβριδικού Log-Gamma (HLG) και κυρίως Dolby Vision IQ με λεπτομέρεια ακριβείας (Precision Detail). Η LG ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος κατασκευαστής που έχει επί του παρόντος επαρκή επεξεργαστική ισχύ για να προσφέρει “Precision Detail”, το οποίο αντλεί περισσότερες πληροφορίες από περιεχόμενο Dolby Vision HDR.

Ο συνδυασμός του νέου πάνελ OLED, της καλύτερης ψύξης και της τεχνολογίας Brightness Booster Max, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα απόδοσης που θα περίμενε κανείς από μια τηλεόραση OLED, με μελανό μαύρο, σχεδόν άπειρους λόγους αντίθεσης και απίστευτα ευρείες γωνίες θέασης. Η LG OLED Evo 55G26LA αποδίδει μέγιστη φωτεινότητα 951 nits σε παράθυρο 10% και 173 nits σε πλήρες λευκό πεδίο, γεγονός που την καθιστά ως μία από τις φωτεινότερες τηλεοράσεις OLED της αγοράς. Συνδυάζοντας την ακρίβεια pixel της OLED και την κορυφαία στην κατηγορία χαρτογράφηση δυναμικού τόνου που εκτελεί η LG, προσφέρει τις καλύτερες εικόνες HDR που έχουμε δει ποτέ, με απίστευτες μαύρες και λευκές λεπτομέρειες! Τα χρώματά της είναι εξαιρετικά φωτεινά και ζωντανά, φτάνοντας το 99% του χρωματικού χώρου DCI-P3 που χρησιμοποιείται για HDR. Ο τρόπος που χειρίζεται την κίνηση είναι εξίσου εντυπωσιακός, αν και κατά την άποψή μας η απενεργοποίηση του TruMotion στις κινηματογραφικές ταινίες προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Η LG OLED Evo 55G26LA προσφέρει επίσης εξαιρετικές γωνίες θέασης και διαθέτει αξιοπρεπείς αντιανακλαστικές ιδιότητες. Επιπλέον, είναι μια καταπληκτική τηλεόραση για gamers, χάρη στις τέσσερις εισόδους HDMI 2.1 που υποστηρίζουν Dolby Vision 4K στα 120Hz (για Xbox Series X) και VRR, συμπεριλαμβανομένων των Nvidia G-Sync και AMD Freesync. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία ALLM που αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης όταν ανιχνευτεί πηγή κονσόλας παιχνιδιών, προσφέροντας θεωρητικά απίστευτα χαμηλή τιμή καθυστέρησης εισόδου (input lag) 9,4ms.

Ποιότητα ήχου

Είναι προφανές ότι μια τόσο λεπτή τηλεόραση δε μπορεί ποτέ να αποδώσει στον τηλεθεατή το μπάσο που θα του προσφέρει ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, ενώ ούτε και τα εικονικά της κανάλια surround μπορούν να ταιριάζουν με τον αληθινό ήχο μιας ταινίας. Για την απόλαυση πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας προϋπόθεση αποτελεί η χρήση μια ποιοτικής ηχομπάρας που θα αναδείξει όλες τις ηχητικές δυνατότητες της τηλεόρασης.

Ο επεξεργαστής Alpha 9 Gen 5 της LG OLED Evo 55G26LA χρησιμοποιεί την αυξημένη επεξεργαστική του ισχύ για να εφαρμόσει βαθιά εκμάθηση πολλαπλών επιπέδων σε ένα ηχητικό σήμα, επιτυγχάνοντας μίξη ήχου 2.2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών, με ισχύ 60 Watt. Η επεξεργασία αυτή αποδίδει πολύ καλά το Dolby Atmos, με λογική απόκριση στα μπάσα και αρκετό βάθος στον ήχο που κάνει τους διαλόγους ξεκάθαρους, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό ακουστικό αποτέλεσμα κινηματογραφικού επιπέδου.

Λογισμικό

Η LG OLED Evo 55G26LA χρησιμοποιεί λογισμικό webOS 22, που ουσιαστικά είναι η έκδοση webOS του 2022, με σημαντικά αναβαθμισμένο User Interface σε σχέση με τις εκδόσεις του παρελθόντος. Διαθέτει μορφή που θυμίζει σε ένα βαθμό αυτή του Android TV, με διεπαφή πλήρους οθόνης από εικονίδια που έχουν αντικαταστήσει την παλιά πολύχρωμη λωρίδα εφαρμογών του κάτω μέρους της. Στο πάνω μέρος βρίσκουμε πληροφορίες του καιρού, την πιο πρόσφατη προβολή περιεχομένου και το εικονίδιο σύνδεσης στο προφίλ που έχουμε δημιουργήσει. Από κάτω βρίσκουμε posters με τάσεις προβολής υπηρεσιών ροής, ενώ κεντρικά είναι τοποθετημένες όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές. Ολισθαίνοντας προς τα κάτω συναντάμε άλλες σειρές που περιλαμβάνουν τον πίνακα ελέγχου και εφαρμογές σύνδεσης, τα κανάλια που παρακολουθούνται συχνά, αθλητικές ειδοποιήσεις, το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, προτάσεις από Amazon Prime Video και YouTube, καθώς και λίστα με νέες κυκλοφορίες.

Πέρα από τα Netflix, Prime Video, Disney+ και Rakuten TV που γίνονται άμεσα προσβάσιμα με τη χρήση των ειδικών πλήκτρων τους από το τηλεχειριστήριο, υπάρχει πλήρης συμβατότητα με τις εγχώριες τηλεοπτικές πλατφόρμες COSMOTE TV και EON. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αθλητικές ειδοποιήσεις όπου οι φανατικοί των σπορ μπορούν να ακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες, ενώ για τους κατόχους συσκευών Apple υπάρχει υποστήριξη HomeKit και AirPlay 2 που το χρησιμοποιήσαμε με επιτυχία για ασύρματη μετάδοση του περιεχομένου της EON μέσω iPad.

Μια νέα δυνατότητα του webOS 22 είναι το «Πάντα έτοιμη» (Always Ready) που μετατρέπει την οθόνη σε ψηφιακό καμβά για την προβολή έργων τέχνης και άλλου περιεχομένου. Το Always Ready ενεργοποιείται χειροκίνητα από τις Ρυθμίσεις – Γενικά – Πάντα έτοιμη και η ενεργοποίησή του σημαίνει ότι μόλις απενεργοποιηθεί από το τηλεχειριστήριο η τηλεόραση, η οθόνη αλλάζει σε έργα τέχνης, «κινήσεις», ρολόι ή στιγμές που μπορούν να μεταφορτωθούν από ένα smartphone με τη χρήση της εφαρμογής LG ThinQ. Θα πρέπει εδώ να ληφθεί υπόψη, ότι με απενεργοποιημένη την οθόνη το Always Ready καταναλώνει περίπου 34 W.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τύπος: OLED TV

Σειρά: LG OLED Evo G2 (Gallery Edition)

Τεχνολογία: Brightness Booster Max

Chipset: NVIDIA

CPU: Alpha 9 Gen 5

Οθόνη: OLED 55”

Ανάλυση: 4K Ultra HD (3840×2160 pixels)

Ρυθμός ανανέωσης: 120Hz

Μέγιστη φωτεινότητα: 951 nits σε παράθυρο 10%, 173 nits σε πλήρες λευκό πεδίο

HDR: HDR10, Υβριδικό Log-Gamma (HLG), Dolby Vision IQ

Tuners : 1x DVB-T/T2/C, 1x DVB-S/S2

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0

Ασύρματη μετάδοση: AirPlay 2

Λογισμικό: webOS 22

Συνδέσεις: 4x HDMI 2.1, 3x USB 2.0, 1x RJ-45, 1X Optical

Διαστάσεις: 69,80×122,20×2,72 εκ.

Βάρος: 17,1 κιλά

Η γνώμη μας: Αυτό που προκαλεί πολύ άσχημη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η LG έχει επιλέξει να μην περιλαμβάνεται η επιτραπέζια βάση στήριξης στη συσκευασία μιας τόσο ακριβής τηλεόρασης! Αποτελεί μια σοβαρότατη έλλειψη, καθώς ο αγοραστής της τηλεόρασης που δεν επιθυμεί να τρυπήσει τον τοίχο του σαλονιού του και προτιμάει να την τοποθετήσει στο πολυτελές έπιπλό του, θα πρέπει να πληρώσει έξτρα για κάτι που κανονικά είναι αναπόσπαστο εξάρτημά της! Πέρα από αυτό, πρόκειται για μια Premium OLED τηλεόραση που με νέας γενιάς πάνελ, νέο επεξεργαστή Alpha 9 Gen 5 και τεχνολογία Brightness Booster Max, που αποδίδει εξαιρετικό HDR, εκπληκτική κίνηση, απίστευτη φωτεινότητα, μελανό μαύρο και σχεδόν άπειρους λόγους αντίθεσης, προσφέροντας την καλύτερη και πιο ρεαλιστική εικόνα που έχουμε ποτέ αντικρύσει σε τηλεόραση. Σίγουρα η τιμή της απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, είναι όμως βέβαιο ότι η αδιανόητα τέλεια σε 4K περιεχόμενο εικόνα της, θα αποζημιώσει αυτούς που θα την αποκτήσουν!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • TVIP S-Box v.705

  TVIP S-Box v.705

  Με τον νέο δέκτη IP TVIP S-Box v.705 μπορείτε εύκολα να απολαύσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Ο δέκτης διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Tronix και...
 • Prolink PF485A-0050 & PF485A-0150

  Prolink PF485A-0050 & PF485A-0150

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων καλωδίων PF485A-0050 και PF485A-0150 της Prolink. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καλώδια USB Type-C σε USB-A version 3.0, με διαστάσεις...
 • Kathrein UFOpro Lite

  Kathrein UFOpro Lite

  Τα Νέα Ψηφιακά Compact Headend της Kathrein με την ονομασία UFOpro Lite είναι τα νέα οικονομικά, all in one Headend για εφαρμογές τηλεόρασης σε ξενοδοχεία, σκάφη, στάδια, συγκροτήματα κατοικιών κα...
 • FRITZ!Fon X6

  FRITZ!Fon X6

  Το νέο FRITZ!Fon X6 εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του σε κομψή λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4″ υψηλής αντίθεσης για τέλεια αναγνωσιμότητα. Ο χρήστης μπορεί να...
 • TP-Link EAP783

  TP-Link EAP783

  Η TP-Link ανακοινώνει την είσοδο ενός νέου access point στην οικογένεια συσκευών Omada. Πρόκειται για το EAP783, ένα BE19000 access point οροφής τριπλής μπάντας Wi-Fi 7, που χαρακτηρίζεται από υψη...
 • YouTube PROMAX Hellas

  YouTube PROMAX Hellas

  Η PROMAX έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για τα κορυφαία μοντέλα αναλυτών φάσματος RANGER Neo, HD RANGER και φυσικά για την ναυαρχίδα ATLaS NG. Στο YouTube κανάλι της PROMAX Hellas...
 • Τα νέα της Mistral – Ενισχυτές γραμμής: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral – Ενισχυτές γραμμής: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Αρχικά θα πρέπει να διαχωρίσουμε τους ενισχυτές γραμμής από τους ενισχυτές κεντρικής κεραίας. Οι ενισχυτές γραμμής διαφέρουν από τους ενισχυτές κεντρικής κεραίας στο ότι δεν διαθέτουν φίλτρα εισόδ...
 • Emme Esse 83930CE & Engel AM6160G5 /AM6140G5 / AM6162G5

  Emme Esse 83930CE & Engel AM6160G5 /AM6140G5 / AM6162G5

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή προϊόντων που περιλαμβάνει ποικιλία ενισχυτών γραμμής 5G. Πρόκειται για μοντέλα εσωτερικού χώρου που είναι ιδανικά για αδύναμα σήματα κεραίας, ενισχύον...
 • IDComs IKUGaF-T2

  IDComs IKUGaF-T2

  Η δύσκολη λήψη των επίγειων ψηφιακών καναλιών σε κάποιες περιοχές είναι ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να λυθεί με την εγκατάσταση τοπικών αναμεταδοτών, με κάλυψη που δεν θα ενοχλήσει άλλους πομπούς...
 • Devolo WiFi 6 Repeater 3000

  Devolo WiFi 6 Repeater 3000

  Τοποθετήστε το Devolo WiFi 6 Repeater 3000 στην πρίζα, πατήστε το κουμπί και ξεκινήστε να σερφάρετε! Αυτή είναι η υπόσχεση επιτυχίας της devolo: Ισχυρότερο Wi-Fi χωρίς καμία περίπλοκη διαμόρφωση. ...
 • Amiko FTP/UTP

  Amiko FTP/UTP

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή καλωδίων δικτύου της Amiko. Περιλαμβάνει τα καλώδια FTP CAT5, FTP CAT5 Outdoor (μαύρο), FTP CAT6 και UTP CAT5, τα οποία διατίθενται σε συσκευασία στροφ...
 • D-Link DWM-222

  D-Link DWM-222

  Το 4G LTE USB Adapter DWM-222 είναι ένα φορητό modem της D-Link που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο internet όπου κι αν βρίσκεστε. Με γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων uplink και downlink, σα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Τηλεχειρι...
 • Τηλεχειριστήρια αντικατάστασης

  Τηλεχειριστήρια αντικατάστασης

  Η συνεχής χρήση και οι ανεπιθύμητες πτώσεις των πάσης φύσης τηλεχειριστηρίων προκαλούν τη φυσική φθορά τους, που όπως είναι λογικό μειώνει τον κύκλο ζωής τους και κάποια στιγμή τα καθιστά μη λειτο...
 • Opticum T-Box

  Opticum T-Box

  Έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη, που ξεχωρίζει από τα περισσότερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον OpticumT-Box, έναν δέκτη συμ...