Skip to main content
21 Ιουλίου 2022 18:20

OCTAGON SX988 4K UHD IP

4K IP δέκτης με Dual OS

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
OCTAGON SX 988 4K UHD IP RCU 57236034

Η γερμανική OCTAGON διευρύνει την οικογένεια των ψηφιακών της δεκτών, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο. Πρόκειται για τον SX988 4K UHD IP που αποτελεί τη νέα γενιά της σειράς SX IP, με επεξεργαστή 64 bit και 60 καρέ/δευτερόλεπτο για ακόμα καλύτερη απόδοση και βέλτιστη εμπειρία τηλεόρασης IP με ανάλυση 4K Ultra HD. Υποστηρίζει διπλό λειτουργικό σύστημα Enigma2 + Define Linux OS για multiboot λειτουργία. Υποστηρίζει επίσης USB Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση στο Internet, ενώ έρχεται με τηλεχειριστήριο TV learning που προγραμματίζεται εύκολα για να ελέγχει και τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης.

Αν και δεν εξοπλίζεται με tuner δορυφορικής ή επίγειας ψηφιακής λήψης, ο OCTAGON SX988 4K UHD IP προσφέρει πλήθος επιλογών για πρόσβαση σε αμέτρητους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Υποστηρίζει όλες τις κοινές λειτουργίες που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος δέκτης IP, καθώς το μενού του περιλαμβάνει τα YouTube, Stalker, Kodi, Netflix, Prime video, Xtream, m3u IPTV, Internet Radio, αλλά και πολλές ακόμα άλλες εφαρμογές για ατελείωτο και δωρεάν online streaming σε live τηλεοπτικά κανάλια και on demand περιεχόμενο! Είναι επίσης και ένας άριστος media player, καθώς μπορεί να αναπαράγει σχεδόν όλες τις μορφές αποθηκευμένων αρχείων video, ήχου και εικόνας.

Χαρακτηριστικά

Ο OCTAGON SX988 4K UHD IP έρχεται σε μαύρο πλαστικό τετράγωνο σασί, με διαστάσεις 114x114x23 χιλιοστών. Η πρόσοψή του διαθέτει ενδεικτικά LED (κόκκινο/πράσινο) για την κατάσταση της λειτουργίας και του δικτύου, ενώ περιμετρικά είναι τοποθετημένος ο εξοπλισμός συνδέσεων. Συγκεκριμένα, η δεξιά πλευρά διαθέτει υποδοχή TF (micro SD) και 2 θύρες USB 2.0, ενώ στην πίσω έχουμε: πλήκτρο POWER, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V/1A, θύρες LAN, HD OUT, AV, οπτική SPDIF για ψηφιακή έξοδο ήχου και υποδοχή IR για σύνδεση καλωδίου με δέκτη υπέρυθρων. Στο κουτί της συσκευασίας της συσκευής βρίσκουμε τηλεχειριστήριο TV learning, 2 μπαταρίες μεγέθους AAA, τροφοδοτικό 12V, καλώδιο HDMI, καλώδιο επέκτασης με δέκτη υπέρυθρων IR για έλεγχο του δέκτη από μη ορατό σημείο και εγχειρίδιο χρήστη σε αγγλικά και γερμανικά.

RIGHT SIDE

Στο εσωτερικό του OCTAGON SX988 4K UHD IP βρίσκεται Hisilicon chipset Hi3798MV200 της Huawei με ενσωματωμένο επεξεργαστή 64-bit αρχιτεκτονικής ARMv7. Ο επεξεργαστής αυτός περιλαμβάνει 4 πυρήνες που συγχρονίζουν σε συχνότητα 1.6GHz (4x 1.6GHz), αποδίδοντας συνολικά 15.000 DMIPS. Έχει επίσης ενσωματωμένο μία πολυπύρηνη GPU υψηλής απόδοσης Mali-450 MP που υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 για την αναπαραγωγή τρισδιάστατων γραφικών, ενώ διαθέτει μνήμη RAM 1GB DDR3 και FLASH 8GB eMMC.

Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video H.265/HEVC και ανάλυση Ultra HD (3840×2160) με HDR10 και HLG, ενώ σε ότι αφορά τον ήχο υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS. Εξοπλίζεται τόσο με HDMI 2.0a, όσο και με αναλογική mini AV 3.5 χιλ. που επιτρέπει τη σύνδεσή του ακόμα και σε παλαιάς τεχνολογίας τηλεοράσεις. Για την πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιεί θύρα Ethernet 10/100 Mbit/s, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-Fi USB adapter ή 3G USB modem που λύνει το πρόβλημα της απόστασης από το οικιακό modem/router. Χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο επέκτασης με δέκτη υπέρυθρων IR, μπορεί να ελέγχεται ακόμα και αν κρυφτεί πίσω από την τηλεόραση ή μέσα σε ντουλάπι.

Dual OS

Ο OCTAGON SX988 4K UHD IP υποστηρίζει λειτουργία multiboot και έρχεται με προ-εγκατεστημένο διπλό λειτουργικό σύστημα Enigma2 και Define Linux OS. Το Define OS προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα στο χρήστη, όπως:

Web interface που επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή στοιχείων για πρόσβαση σε IPTV λειτουργίες, τη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού και τον πλήρη τηλεχειρισμό της συσκευής, όλα μέσω υπολογιστή ή tablet.

Λειτουργία E2 TV multiroom, η οποία επιτρέπει την περιήγηση στις λίστες των καναλιών ενός Enigma2 δέκτη που βρίσκεται εντός του τοπικού δικτύου και την εκτέλεση streaming σε αυτά, με την προϋπόθεση ότι ο εν λόγω δέκτης χρησιμοποιεί image που υποστηρίζει την πρόσφατη έκδοση του Open Web Interface, π.χ. OpenATV, OpenHDF, OpenNFR ή OpenEight.

Δημοφιλείς εφαρμογές, όπως Stalker, Xtream Codes και IPTV m3u για εκτέλεση streaming, καθώς και άλλες προ-εγκατεστημένες που δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης δωρεάν σε αμέτρητους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Προγραμματισμός τηλεχειριστηρίου

Ο OCTAGON SX988 4K UHD IP περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο TV learning που προγραμματίζεται για να ελέγχει και τις βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης. Διαθέτει στο πάνω μέρος του μια αυτόνομη περιοχή TV με πλήκτρα POWER, VOL ±, TV/AV (μαζί με το STUDY) που μέσα από μια εύκολη διαδικασία μπορούν να αντιγράψουν τις λειτουργίες των αντίστοιχων ενός τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης.

Τα πλήκτρα αυτά είναι μόνιμα ενεργοποιημένα και ο προγραμματισμός τους παραμένει σε ισχύ ακόμα και μετά την αντικατάσταση των μπαταριών. Η διαδικασία έχει ως εξής: κρατάμε πατημένο το πλήκτρο STUDY για 3 δευτερόλεπτα, οπότε το ενδεικτικό LED μένει σταθερά αναμμένο δείχνοντας ότι το τηλεχειριστήριο έχει εισέλθει σε κατάσταση εκμάθησης.

Τοποθετούμε αμέσως το τηλεχειριστήριο learning απέναντι από αυτό της τηλεόρασης σε μια απόσταση περίπου 3 εκατοστών μεταξύ τους και μέσα στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα πατάμε ένα από τα πλήκτρα που θέλουμε να προγραμματίσουμε. Τότε το ενδεικτικό LED αναβοσβήνει αργά, δείχνοντας έτσι ότι το πλήκτρο είναι έτοιμο να δεχτεί προγραμματισμό. Έπειτα πατάμε το πλήκτρο του γνήσιου τηλεχειριστηρίου που θέλουμε να αντιγράψουμε, το ενδεικτικό LED αναβοσβήνει 3 φορές και μετά διατηρείται σε θέση ON, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιτυχία του προγραμματισμού. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται για τα υπόλοιπα πλήκτρα της περιοχής TV και ολοκληρώνεται με το πάτημα του πλήκτρου STUDY.

Μενού

Ο OCTAGON SX988 4K UHD IP διαθέτει το γνώριμο μενού που συναντάμε σε άλλους δέκτες OCTAGON, το οποίο είναι πολύγλωσσο και περιλαμβάνει και τα ελληνικά. Περιλαμβάνει 5 ξεχωριστές κάρτες που εναλλάσσονται με κάθετη κύλιση από τα πλήκτρα κατεύθυνσης του τηλεχειριστηρίου, καθεμιά από τις οποίες διαθέτει 2 οριζόντιες σειρές εικονιδίων. Στην πρώτη έχουμε αυτά των εφαρμογών IPTV, m3u IPTV, Stalker, XTREAM, YouTube, YouTube Kids, KiKA και WebTV που ενεργοποιούν τις αντίστοιχες λειτουργίες τους. Αντίστοιχα, στη δεύτερη κάρτα βρίσκονται τα ARD MEDIATHEK, ZDF MEDIATHEK, ORF TVTHEK, TRT TVTHEK, TRT COCUK, LIVE TV, Internet radio και KODI. Η τρίτη κάρτα περιλαμβάνει τα εικονίδια NETFLIX, prime video, Καιρός, EDEM, FREE TV, FREE RADIO, E2 TV και WEB PORTAL.

Στην τέταρτη βρίσκουμε τα εικονίδια WEB USER, MYTV, Ρυθμίσεις Wi-Fi, Ενημέρωση υλικολογισμικού, Πληροφορίες, Ρυθμίσεις, SAT>IP, Εγκατάσταση και στην πέμπτη τα PVR, Κανάλια editor και Backup & Recovery. Έτσι, στις 3 πρώτες κάρτες έχουμε εφαρμογές IPTV και multimedia, ενώ στις άλλες 2 όλες τις διαθέσιμες επιμέρους ρυθμίσεις. Από το εικονίδιο Ρυθμίσεις μπαίνουμε στο μενού των γενικών ρυθμίσεων, το οποίο περιλαμβάνει 5 ξεχωριστές κάρτες.

Από την κεντρική μπορούμε να ορίσουμε Multi Boot, ρυθμίσεις ήχου/video, γλώσσας μενού, Wi-Fi, χρονικής ζώνης, γονικού ελέγχου (εργοστ. κωδ. 0000), οθόνης πρόσοψης και Open VPN, ενώ υπάρχουν επιλογές ενημέρωσης λογισμικού, επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και Backup & Recovery. Στις υπόλοιπες επιμέρους κάρτες μπορούμε να ρυθμίσουμε SAT>IP, DLNA και PVR, να αναζητήσουμε αρχεία, καθώς και να ανοίξουμε την IPTV εφαρμογή που επιθυμούμε.

Δοκιμή εφαρμογών

Για τη σύνδεση του OCTAGON SX988 στο τοπικό μας δίκτυο χρησιμοποιήσαμε Wi-Fi USB adapter (Chip Ralink RT5370) και μόλις η συσκευή απέκτησε πρόσβαση στο Internet ανίχνευσε αμέσως νέα έκδοση λογισμικού, την οποία και εγκαταστήσαμε. Δοκιμάσαμε αρχικά την εφαρμογή του YouTube. Τόσο η αναζήτηση τίτλων, όσο και η σταθερότητα της λειτουργίας του δε μας προβλημάτισαν, αποτελεί όμως σοβαρό μειονέκτημα το γεγονός ότι η μέγιστη ποιότητα του video είναι μόλις 720p. Ανοίξαμε την εφαρμογή E2 TV και στο μενού που εμφανίστηκε πληκτρολογήσαμε την IP του Enigma2 δέκτη που είναι συνδεδεμένος στο τοπικό μας δίκτυο. Έτσι, περιηγηθήκαμε στις λίστες του και εκτελέσαμε με επιτυχία zapping στα κανάλια αυτών. Ανοίξαμε την εφαρμογή του Netflix και χρησιμοποιήσαμε τη συνδρομή μας για να συνδεθούμε στη δημοφιλή υπηρεσία.

Παρακολουθήσαμε ταινίες και σειρές με ομαλή ροή video, ενώ η ανάλυση της εικόνας τους ήταν στα επίπεδα της τυπικής ευκρίνειας (SD). Με ίδια ποιότητα εικόνας παρακολουθήσαμε περιεχόμενο από το Disney+ που βρίσκεται μέσα στο WEB PORTAL, όμως η χρήση του τηλεχειριστηρίου δυσχεραίνει τη λειτουργία της υπηρεσίας. Χρησιμοποιήσαμε το web interface για να εισάγουμε στη συσκευή τα στοιχεία λογαριασμού Xtream Code και μέσω της εφαρμογής XTREAM συνδεθήκαμε σε IPTV portal, εκτελώντας με επιτυχία live streaming στα αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρει. Μέσω του web interface εισαγάγαμε επίσης το url που οδηγεί σε πηγή με λίστα αναπαραγωγής μορφής m3u και με τη χρήση της εφαρμογής Autoget .m3u playlist αποκτήσαμε πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια της. Ανοίξαμε την εφαρμογή IPTV και μέσω ενός USB stick φορτώσαμε έτοιμη λίστα αναπαραγωγής μορφής m3u, εκτελώντας επίσης με επιτυχία online streaming στα κανάλια που περιλαμβάνει.

Δοκιμάσαμε στη συνέχεια τις εφαρμογές WebTV, ARD MEDIATHEK, ZDF MEDIATHEK, ORF TVTHEK, TRT TVTHEK και FREE TV, οι οποίες παρέχουν δυνατότητα για δωρεάν streaming σε πλήθος τηλεοπτικών καναλιών και on demand περιεχόμενο! Αξίζει να σταθούμε κυρίως στη WebTV που περιλαμβάνει ένα portal με μεγάλη ποικιλία από On demand καταλόγους, μέσα στους οποίους βρίσκουμε και το Gamatotv που προσφέρει ταινίες με ελληνικό υποτιτλισμό, ενώ η εφαρμογή περιλαμβάνει και adult περιεχόμενο. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι επίσης η εφαρμογή FREE TV που προσφέρει αμέτρητες πηγές με λίστες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών.

Τα περισσότερα από αυτά είναι τούρκικα, όμως οι λίστες είναι πάρα πολλές και περιλαμβάνουν και κανάλια από διάφορες άλλες χώρες. Από εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτά που δε λειτουργούν, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει και μεγάλη λίστα με πανελλαδικά, περιφερειακά, παγκύπρια και άλλα ελληνόφωνα κανάλια. Το ARD MEDIATHEK προσφέρει σε άριστη ποιότητα εικόνας video και live streams των τηλεοπτικών σταθμών που ανήκουν στην Ένωση Δημοσίων Ραδιοτηλεοπτικών Φορέων της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, δηλαδή στην κοινοπραξία ARD. Τo ZDF MEDIATHEK είναι εφαρμογή με αντίστοιχο περιεχόμενο από το γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό οργανισμό ZDF, όμως τα live streams των τηλεοπτικών σταθμών δε λειτουργούν. To ORF TVTHEK περιλαμβάνει video on demand από τον αυστριακό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ORF, ενώ το TRT TVTHEK προσφέρει αντίστοιχο περιεχόμενο από το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Τουρκίας TRT.

Συνδέσαμε USB 3.0 σκληρό δίσκο και δοκιμάσαμε τον Kodi, ο οποίος διατίθεται στην έκδοση 18.9 Leia. Η αναπαραγωγή όλων των Ultra HD video που επιλέξαμε εκτελέστηκε με άνεση, ενώ τόσο ο DTS ήχος, όσο και οι ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας αναγνωρίστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τέλος, για τους φίλους του ραδιοφώνου υπάρχει η καταπληκτική εφαρμογή Internet radio την οποία και δοκιμάσαμε, κάνοντας streaming σε ραδιοφωνικούς σταθμούς με κρυστάλλινο ήχο. Διαθέτει τεράστια ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα, με διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που είναι ταξινομημένοι ανά είδος μουσικής και ανά εθνικότητα, στους οποίους περιλαμβάνονται και 50 ελληνικοί.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

CPU: Quad Core 64-bit ARMv7 (Hisilicon Hi3798MV200), 1.6GHz (4×1.6GHz) / 15.000 DMIPS

GPU: Multi Core Mali-450 MP

RAM: 1GB DDR3

FLASH: 8GB eMMC

Ανάλυση: Ultra HD (3840x2160p) HDR10 & HLG

Αποκωδικοποίηση video: H.265/HEVC

Αποκωδικοποίηση ήχου: Dolby Digital Plus, DTS

Συνδέσεις: 2X USB 3.0, 1x micro SD, 1x IR, 1x HDMI, 1x mini AV, 1x S/PDIF, 1x LAN

Ασύρματη συνδεσιμότητα: Wi-Fi USB adapter, 3G USB modem

Εφαρμογές: Netflix, Kodi, Stalker, Xtream, IPTV, YouTube, E2 TV, WebTV, FREE TV, Internet radio κ.ά.

Διαστάσεις: 114x114x23 χιλ.

Η γνώμη μας: Πρόκειται για έναν IP δέκτη που παρέχει στον χρήστη πληθώρα επιλογών για online streaming. Με υποστήριξη Stalker, Xtream Code και m3u playlist που αποτελούν προ-απαιτούμενα για τις συσκευές αυτής της κατηγορίας, καλύπτει τις βασικές ανάγκες για σύνδεση σε IPTV portals. Πέρα από την εύκολη και κυρίως δωρεάν πρόσβαση που προσφέρει σε αμέτρητους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η λειτουργία E2 TV που επιτρέπει τη θέαση καναλιών – ακόμα και UHD – μέσω Enigma2 δέκτη εντός του τοπικού δικτύου. Από την άλλη μεριά όμως, αποτελεί μειονέκτημα η υποστήριξη YouTube video με μέγιστη ανάλυση 720p. Συνοπτικά, ο OCTAGON SX988 4K UHD IP είναι μια πολύ αξιόπιστη και εύχρηστη συσκευή που συνδυάζεται με προσιτό κόστος, γεγονός που τον καθιστά ως μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...