DIABASTE DWREAN DIG 174
techmail
SECURITY REPORT 137
anga2023
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Φεβρουαρίου 2023 19:17

Uniguest Tripleplay Hospitality

Ενιαία πλατφόρμα φιλοξενίας με ψηφιακή σήμανση και ενσωματωμένη IPTV

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
TRIPLEPLAY HOSPITALITY d04a143b

Μία νέα ξενοδοχειακή λύση που έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα στην ελληνική αγορά, παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το Tripleplay της Uniguest, μία ενιαία πλατφόρμα φιλοξενίας με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage), IPTV και Video on Demand. Με συνδεδεμένο περιεχόμενο που αναπτύσσεται παντού, εφαρμόζεται ήδη σε όλο τον κόσμο σε περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία και πολλές ακόμα άλλες εγκαταστάσεις.

Έχοντας επιλεγεί από περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο από την ίδρυσή της το 2001, το Tripleplay της Uniguest έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στην ανάπτυξη και την παράδοση λύσεων ψηφιακής σήμανσης, IPTV και video streaming επιχειρηματικού επιπέδου. Το Tripleplay είναι μια ξενοδοχειακή τεχνολογία που είναι αφιερωμένη στη διαμονή των επισκεπτών και τη δημιουργία εσόδων, η οποία ενσωματώνει κορυφαία brand names, όπως αυτά των ONELAN και Reserva. Έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να είναι απλό για τους τεχνικούς στην εγκατάσταση, ασφαλές για τους διαχειριστές δικτύων στην ενσωμάτωσή του με συστήματα πληροφορικής και αρκετά εύκολο για τους επαγγελματίες του marketing στην ενημέρωση, είναι δηλαδή μια πραγματική τεχνολογία AV/IT. Πρόκειται για μια ενιαία λύση που περιλαμβάνει Ψηφιακή Σήμανση με ενσωματωμένη IPTV, διαδραστική πύλη IPTV και VoD, τηλεόραση IPTV, live streaming, κωδικοποίηση HD χαμηλής καθυστέρησης, media video player, εφαρμογή πολυμέσων για φορητές συσκευές και κράτηση δωματίου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για ξενοδοχεία, αλλά και για αθλητικά στάδια, τραπεζικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, πανεπιστημιακές σχολές και ναυτιλιακές εγκαταστάσεις.

Ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης

Η ψηφιακή σήμανση (Digital Signage) του Tripleplay είναι το τέλειο σύστημα για την παροχή επικοινωνιών, την προώθηση του εμπορικού σήματος και τη δημιουργία εσόδων από διαφημίσεις μέσω περιεχομένου τρίτων. Η εμφάνιση ψηφιακής σήμανσης δημιουργεί μια πιο ελκυστική πλατφόρμα για το κοινό, με πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στο περιεχόμενο.

Εύκολη διαχείριση: Η διαχείριση ολόκληρης της σουίτας προϊόντων του Tripleplay μπορεί να γίνει από ένα ενιαίο περιβάλλον χρήστη που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Όλες οι λειτουργίες του αναπτύσσονται εσωτερικά και το προϊόν TripleSign Digital Signage περιλαμβάνει προγράμματα επεξεργασίας διάταξης drag and drop, ενεργοποίησης συμβάντων για μεμονωμένη και πολλαπλή δυναμική αλλαγή οθόνης, δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής, καθώς και πλήρη εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης, ώστε ο διαχειριστής να μπορεί να δει ακριβώς τι παίχτηκε, πότε και σε ποιες τελικές συσκευές.

Ευέλικτη εγκατάσταση: Ως πλατφόρμα λογισμικού, το Tripleplay είναι πολύ προηγμένο για υποστηριζόμενους players και συσκευές αναπαραγωγής. Στην πραγματικότητα, το Tripleplay ήταν η πρώτη στον κόσμο λύση Digital Signage και κρυπτογραφημένης IPTV που ενσωματώθηκε στο Samsung SSP, χρησιμοποιώντας την ασφάλεια Lynk DRM. Από τότε έχουν προστεθεί πολλά περισσότερα SoC, STB και media players στη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών, εξασφαλίζοντας στους τελικούς χρήστες του πραγματική ευελιξία με το καλύτερο υλικό.

Cloud Digital Signage: Το προϊόν TripleSign Digital Signage μπορεί να εγκατασταθεί ως μια πλήρως βασισμένη σε cloud λύση, χωρίς να απαιτείται υλικό διακομιστή. Το Tripleplay Cloud Digital Signage περιλαμβάνει προγραμματισμό διατάξεων και λιστών αναπαραγωγής, εύκολη παροχή συσκευών, αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση και την υγεία του συστήματος, ενώ παρέχει πρόσβαση σε οδηγούς χρήσης video. Το προϊόν πωλείται ως μοντέλο SAAS με επαναλαμβανόμενη τιμολόγηση, δημιουργώντας σταθερά έσοδα για τις επιχειρήσεις.

Χρήση της Ψηφιακής Σήμανσης: Το TripleSign Digital Signage παρέχει στις επιχειρήσεις πολλές ευκαιρίες να αποκτήσουν έσοδα και να δημιουργήσουν μια χειροπιαστή απόδοση επένδυσης. Τα εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης αποδίδουν ένα εξαιρετικό προϊόν για συνεργασία με διαφημιστές. Η ψηφιακή μετάβαση μειώνει το κόστος εκτύπωσης και ενσωμάτωσης με τα τερματικά πληρωμών (POS), ενώ η εμφάνιση ζωντανών δεδομένων και τιμών σε ψηφιακούς πίνακες μενού οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις προϊόντων. Επίσης, το Tripleplay ενσωματώνεται στο λογισμικό κράτησης αιθουσών συσκέψεων Reserva, το οποίο συνδέεται δυναμικά με το σύστημα του ημερολογίου και επιτρέπει στους ξενοδόχους να διαχειρίζονται εύκολα χώρους για συσκέψεις και συνέδρια.  

Ψυχαγωγία δωματίων

Σχεδιασμένη για χρήση σε δίκτυα εταιρικής ποιότητας, η IPTV της πλατφόρμας Tripleplay προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία και επεκτασιμότητα, με απαράμιλλη ασφάλεια και ενσωματωμένη κρυπτογράφηση.

Τηλεόραση IPTV: Το Tripleplay παραδίδει με ασφάλεια τηλεόραση από πολλές πηγές ζωντανού ή εγγεγραμμένου περιεχομένου, μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου. Ενσωματώνει δωρεάν τηλεοπτικά προγράμματα, δορυφορικά και συνδρομητικά κανάλια σε μια ενιαία λίστα, με επιλογή δημιουργίας εξατομικευμένων πακέτων καναλιών προς πώληση ανά δωμάτιο.

Video on Demand: Ο κεντρικός HeadEnd server για IPTV και VOD με πρότυπα κρυπτογράφησης του Hollywood, επιτρέπει την ασφαλή και αδιάλειπτη παροχή περιεχομένου ταινιών και τηλεόρασης σε κάθε δωμάτιο επισκεπτών. Οι αγορές ταινιών προστίθενται αυτόματα στους λογαριασμούς, μέσω της ενσωμάτωσης σε σύστημα PMS (Property Management System).

Ο πελάτης χρησιμοποιεί τη δική του συσκευή και περιεχόμενο: Επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέσουν τη δική τους συσκευή στην τηλεόρασή τους για να παρακολουθήσουν ασύρματα το προσωπικό τους περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν το Google Chromecast και μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών σε υπηρεσίες streaming (συμπεριλαμβανομένου του NetFlix ή του YouTube) να μεταδώσουν με ασφάλεια τα προγράμματά τους, απευθείας στην τηλεόραση του δωματίου.

Ενσωματωμένο PMS: Η πλατφόρμα ενσωματώνεται σε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων PMS, επιτρέποντας την αυτόματη χρέωση και παραγγελία στους επισκέπτες, για υπηρεσίες, ταινίες, πακέτα τηλεόρασης, φαγητό και ποτό.

Έλεγχος δωματίου και περιβάλλοντος: Το Tripleplay έχει ενσωματωθεί με συστήματα αυτοματισμού ελέγχου στο δωμάτιο, ώστε να επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν μια σειρά από λειτουργίες στο δωμάτιο, όπως φώτα, θερμοκρασία δωματίου και πολλά άλλα μέσω της τηλεόρασής τους.

SoC ή media player: Οι λύσεις του Tripleplay μπορούν να εγκατασταθούν είτε απευθείας σε υποστηριζόμενες έξυπνες τηλεοράσεις, είτε με τη χρήση ενός εξωτερικού αποκωδικοποιητή, συμπεριλαμβανομένων των Tripleplay PLAY3R, ONELAN NTB, ή Brightsign Media Players.

Σήμανση αίθουσας συνεδριάσεων Reserva

Το Reserva είναι μια κορυφαία ψηφιακή σήμανση αίθουσας συνεδριάσεων και μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνιών, σχεδιασμένη με διάταξη πολλαπλών ζωνών, εκτεταμένη λίστα αναπαραγωγής και ελέγχους προγραμματισμού.

Υβριδικές λύσεις αίθουσας συνεδριάσεων: Ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμένη για να οδηγεί σε μια πιο παραγωγική και αποτελεσματική επιχειρηματική συνεργασία. Οι λύσεις του Tripleplay για τις αίθουσες συσκέψεων είναι ιδανικές για οποιαδήποτε παρουσίαση σε οποιαδήποτε αίθουσα συνεδριάσεων και εξοπλίζουν την επιχείρηση με όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσει μια τηλεδιάσκεψη κορυφαίας ποιότητας.

Δυναμικές επικοινωνίες: Η ειδική πινακίδα με την ενσωματωμένη λειτουργία ψηφιακής σήμανσης Reserva παρέχει την πιο πρόσφατη λειτουργικότητα κράτησης δωματίων, καθώς και μια δυναμική πλατφόρμα επικοινωνίας, στην οποία επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και χώροι φιλοξενίας μπορούν να διαφημιστούν, να δημιουργήσουν brand awareness και να μοιραστούν τις εσωτερικές τους επικοινωνίες.

Διαχείριση χώρων: Με τις πινακίδες της αίθουσας συσκέψεων Reserva, οι ξενοδόχοι μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα χώρο για συσκέψεις και συνέδρια, χάρη στην ενσωμάτωσή τους με δημοφιλή συστήματα κρατήσεων.

Εργονομικός σχεδιασμός: Με καθαρό μέγεθος οθόνης 10″, 15″ και 21″, το Reserva προσφέρει εργονομικό σχεδιασμό κορυφαίας κατηγορίας, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία και εύκολη εφαρμογή για κάθε σενάριο, από συνεδριακά κέντρα και εταιρικά γραφεία μέχρι πανεπιστημιουπόλεις και τεράστιους χώρους συγκέντρωσης.

Άλλα πλεονεκτήματα του Tripleplay

Ασφαλείς σταθμοί εργασίας: Διαθέσιμη σε 17 γλώσσες για PC, Mac και tablets, η πλατφόρμα Secure Advantage 10 του Tripleplay είναι η ασφαλέστερη και πιο προηγμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στο ξενοδοχείο να προωθήσει τις υπηρεσίες και τις ανέσεις του.

Λύσεις εκτύπωσης: Διαθέσιμη λύση εκτύπωσης στο Uniguest Cloud που είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να εκτυπώνουν από τις δικές τους συσκευές σε έναν συγκεκριμένο εκτυπωτή στην αίθουσα συσκέψεων, σε δημόσιο χώρο ή στη ρεσεψιόν.

Ψηφιακός κατάλογος επισκεπτών ξενοδοχείου: Τα ξενοδοχεία μπορούν να επικοινωνούν με αποτελεσματικό τρόπο τις ανέσεις που προσφέρουν, τα μενού, τις προσφορές, τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες επισκεπτών και πολλά άλλα, μέσα από ένα διαδραστικό ψηφιακό αποθετήριο που παρέχεται στα κινητά τηλέφωνα των επισκεπτών του.

Ασύρματη φόρτιση: Αξιόπιστη, γρήγορη και υψηλής ποιότητας ασύρματη φόρτιση μέσω κωδικού QR, που φέρει το λογότυπο της επωνυμίας του ξενοδοχείου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • <strong>KATHREIN UFO PRO</strong>

  KATHREIN UFO PRO

  Το UFO PRO είναι το πλέον πρόσφατο Headend της Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό πλαίσιό του προσφέρει μια σειρά επιλογών μονάδων εισ...
 • AUDIEN KG-DM10

  AUDIEN KG-DM10

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή μιας πολύ ποιοτικής κονσόλας που είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, συγκροτήματα και μουσικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για το Audien KG-DM10, έναν επαγγε...
 • <strong>TP-LINK PoE Switches</strong>

  TP-LINK PoE Switches

  Οι κάμερες IP αποτελούν βασικό συστατικό οποιουδήποτε επαγγελματικού συστήματος παρακολούθησης για να αποκτήσετε ορατότητα και εικόνα για την επιχείρησή σας. Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για ...
 • Poynting Antennas

  Poynting Antennas

  Ένα κρίσιμο συστατικό του υπόγειου συστήματος επικοινωνίας είναι η κεραία και οι κεραίες Poynting είναι ειδικά κατασκευασμένες για να βελτιώνουν σημαντικά την ασύρματη συνδεσιμότητα σε σήραγγες κα...
 • <strong>IKUSI FLOW – Tο</strong><strong> κορυφαίο</strong><strong> Smart Headend για</strong><strong> ξενοδοχεία</strong><strong></strong>

  IKUSI FLOW – Tο κορυφαίο Smart Headend για ξενοδοχεία

  Το ikusiflow Headend της ισπανικής IKUSI, προσφέρει υπηρεσίες διανομής περιεχομένου σε ξενοδοχεία και γενικότερα στο χώρο του hospitality, με εξαιρετική ευελιξία, υψηλά και ιδιαίτερα σύγχρονα επίπ...
 • <strong>Τα νέα της Mistral – Οι διαθέσιμες εξωτερικές κεραίες TV</strong>

  Τα νέα της Mistral – Οι διαθέσιμες εξωτερικές κεραίες TV

  Οι κεραίες της Mistral τυποποιούνται σε 7 κατηγορίες, αναλόγως τις ανάγκες της περιοχής και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. Πρώτη κατηγορία είναι η σειρά Magic. Πρόκειται για απλές κερα...
 • DEEPCOOL LT520

  DEEPCOOL LT520

  Η LT520 υιοθετεί τεχνολογία Anti-leak, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετική απόδοση ψύξης του επεξεργαστή, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, hi-...
 • IKUSI HTI

  IKUSI HTI

  Οι βασικές μονάδες που διαμορφώνουν τη συγκεκριμένη σειρά, είναι τα quad transmodulators HTI-404 και HTI-424, τα οποία λειτουργούν σε συνεργασία με το τροφοδοτικό PSU-150, τη βάση BACK-500, ενώ σε...
 • NEDIS SPBB306BK

  NEDIS SPBB306BK

  Οργανώστε το πάρτι σας οπουδήποτε κι αν θέλετε με το TWS φορητό Bluetooth ηχείο της Nedis. Πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο 2 καναλιών με μέγιστη ισχύ 16W, που προσφέρει δυνατό και καθαρό ήχο με ε...
 • PROMAX RANGER Neo 2

  PROMAX RANGER Neo 2

  Το PROMAX RANGER Neo 2 είναι ένα επαγγελματικό πεδιόμετρο που ανήκει στη σειρά RANGER Neo, καλύπτοντας άριστα τις ανάγκες του τεχνικού για μετρήσεις δορυφορικών, επίγειων και καλωδιακών σημάτων, ε...
 • ANGA Master 10 / Master 20

  ANGA Master 10 / Master 20

  Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων ενισχυτών ANGA Master 10 και ANGA Master 20. Πρόκειται για κεντρικούς ενισχυτές που εξοπλίζονται με 3 εισόδους FM(BI) / VHF(BIII) / UH...
 • TRIAX TDcH Compact HeadEnd 16S-I

  TRIAX TDcH Compact HeadEnd 16S-I

  Κατασκευασμένο για τοποθέτηση σε τοίχο και rack 19", το TDcH 16S-I είναι εξοπλισμένο με 4 εισόδους DVB-S/S2, 16 transmodulators DVB-S2X, με 16 συχνότητες εξόδου QAM ή COFDM (με δυνατότητα εναλλαγή...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, 175

  Ψηφιακή Τηλεόραση, 175

  Το νέο τεύχος Απριλίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Salonica El...
 • Salonica Electronix 2023

  Salonica Electronix 2023

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Palac...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
ΨΗΦΙΑΚΗ
ΚΑΙ HD TV

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design