Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

20/01/2011

AV TECH IVS + EagleEyes

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τα μάτια του αετού...

Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης
Η απάντηση της AV Tech στις απαιτήσεις των συστημάτων ασφαλείας της σύγχρονης εποχής κρύβεται πίσω από τη συνεργασία των προϊόντων IVS και του λογισμικού EagleEyes. Όταν οι κάμερες και τα καταγραφικά IVS της AV Tech επικοινωνήσουν με το πρόγραμμα EagleEyes, υλοποιούν επαναστατικές εφαρμογές που επεκτείνονται ως την οθόνη των smartphones, για λεπτομερή παρακολούθηση παντού και πάντα...

Το κλειδί πίσω από το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης της AV Tech κρύβεται στη συνεργασία των προϊόντων IVS και του λογισμικού EagleEyes της εταιρείας. Πολύ γρήγορα ας δούμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του συστήματος:

  • Συνεργασία με smartphones όπου τρέχουν το λογισμικό EagleEyes.
  • Αυτόματη εκκίνηση εικόνας στο smartphone όταν αναγνωριστεί περιστατικό (Push Notification).
  • Καταμέτρηση ατόμων (π.χ. σε κατάστημα).
  • Αυτόματο zoom σε πρόσωπα για περισσότερη λεπτομέρειας καταγραφής (Smart Zoom).
  • Τεχνολογία DCCS, όπου παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς των σημάτων ελέγχου μέσω ομοαξονικών καλωδίων για τον απευθείας έλεγχο των καμερών PTZ, απλοποιώντας την εγκατάσταση και μειώνοντας τις εργατοώρες.

 

Καταγραφικά IVS

Στην γκάμα των καταγραφικών IVS συναντάμε 6 μοντέλα, που ουσιαστικά χωρίζονται στις οικογένειες AVC και AVD, με βασική διαφορά την ενσωμάτωση DVD εγγραφής. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω, όταν συνεργαστούν με τις κατάλληλες IVS κάμερες και φυσικά με το λογισμικό EagleEyes.

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο AVC794 υποστηρίζει 4 κανάλια Video, 1 κανάλι DCCS, 4 κανάλια Audio-in, 1 κανάλι Push Notification και ενσωματώνει 2 σκληρούς δίσκους. Το μοντέλο AVC799 υποστηρίζει 16 κανάλια Video, 4 κανάλια DCCS, 4 κανάλια Audio-in, 4 κανάλια Push Notification και ενσωματώνει 2 σκληρούς δίσκους.

Συνεχίζοντας στην οικογένεια AVD, το μοντέλο AVC744 υποστηρίζει 4 κανάλια Video, 4 κανάλια DCCS, 4 κανάλια Audio-in, 4 κανάλια Push Notification, ενσωματώνει 2 σκληρούς δίσκους και μπορεί να έρθει με DVD εγγραφής, ως μοντέλο AVC744D, υποστηρίζοντας όμως πλέον έναν σκληρό δίσκο. Το μοντέλο AVC746D υποστηρίζει 8 κανάλια Video, 8 κανάλια DCCS, 4 κανάλια Audio-in, 8 κανάλια Push Notification, ενσωματώνει 2 σκληρούς δίσκους και διαθέτει DVD εγγραφής. Τέλος, το μοντέλο AVC748D υποστηρίζει 16 κανάλια Video, 16 κανάλια DCCS, 4 κανάλια Audio-in, 16 κανάλια Push Notification, ενσωματώνει 2 σκληρούς δίσκους και διαθέτει DVD εγγραφής.

Φυσικά, από τα καταγραφικά IVS δεν λείπουν δυνατότητες όπως, συμπίεση Video H.264, θύρα Ethernet με υποστήριξη Web Interface, αλλά και δυνατότητα backup μέσω δικτύου ή σε μνήμη USB flash.

 

Κάμερες IVS

Στις κάμερες IVS συναντάμε τις σειρές AVK και AVM, με όλα τα μοντέλα να υποστηρίζουν την τεχνολογία DCCS. Την πιο ιδιαίτερη επιλογή αποτελεί το μοντέλο εσωτερικής τοποθέτησης AVM602V που, σε αντίθεση με όλες τις άλλες κάμερες, υποστηρίζει τη λειτουργία push notification, για αυτόματη αποστολή και εκκίνηση του καταγεγραμμένου βίντεο σε smartphone τη στιγμή όπου συμβαίνει ένα περιστατικό. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει S.L.C (Smart Light Control), μια τεχνολογία σχεδιασμένη για την αποφυγή υπερβολικής έκθεσης IR σε αντικείμενο όπου έρχονται κοντά στην κάμερα τη νύχτα.

Τα μοντέλα AVK511 και AVK563 προορίζονται για εξωτερική χρήση, υποστηρίζοντας λειτουργία IR On/Off, φακό Large Aperture (F1.4), για αυξημένη απόδοση σε νυχτερινή παρακολούθηση, όπως και τεχνολογία Touch Control για εύκολο και ταχύτατο ορισμό περιοχής παρακολούθησης, απλά με την επιλογή ενός σημείου στην περιοχή παρακολούθησης. Στο μοντέλο AVK563 συναντάμε επιπρόσθετα τεχνολογία Smart Zoom. Επίσης για εξωτερική χρήση, προορίζεται το μοντέλο AVK584, το οποίο διαθέτει το χαρακτηριστικό Auto Tracking, για αυτόματη παρακολούθηση του στόχου στην περιοχή παρακολούθησης, όπως και Touch Control.

Για εσωτερική χρήση, πέρα του μοντέλου AVM602V, συναντάμε την κάμερα AVK522 με υποστήριξη Large Aperture, Smart Zoom και Touch Control, όπως και το μοντέλο AVK544, με υποστήριξη Auto Tracking και Touch Control.

 

 

info

Stam Electronics, Γούναρη 3, 153 43 Αγ. Παρασκευή, τηλ.: 210-6002159, fax: 210-6016227, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., site: www.stamelectronics.com.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.