Skip to main content
5 Ιουνίου 2023 10:25

H Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην ΕΡΤ & στο ERTFLIX

TERRA enh a93e29af

Η 5η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η ΕΡΤ2 και η ΕΡΤ3 προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους με παραγωγές που αφορούν το περιβάλλον, τις απειλές που αυτό αντιμετωπίζει σήμερα και τις νέες ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες για να προστατεύσουμε το φυσικό πλούτο που κληρονομήσαμε. Επίσης, η παιδική ζώνη στην ΕΡΤ2 μεταδίδει προγράμματα οικολογικού περιεχομένου για την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας, αλλά και στο ΕRTFLIX, την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχει δημιουργηθεί ειδική κατηγορία με ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στη συγκεκριμένη ημέρα.

ΕΡΤ2

08:30 | «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ ΣΟΥΜΑΤΡΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΣΟΣ ΤΥΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
(FRONTIER SUMATRA: THE WORLD’S LARGEST CARBON PROJECT)

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Μ. Βρετανίας 2020.
Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την απίστευτη ιστορία των ανθρώπων που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τη σπάνια άγρια ζωή, τους αρχαίους πολιτισμούς και τους σημαντικούς φυσικούς πόρους που βρίσκονται μέσα στο τελευταίο μεγάλο τροπικό δάσος τύρφης της Σουμάτρα.
Το πειραματικό πρόγραμμα Restorasi Ekosistem Riau (RER), ενώνει τοπικές κοινότητες, επιστήμονες και βιομηχανία για να βρεθεί μια μόνιμη λύση για την απώλεια οικοτόπων και μια απάντηση σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της εποχής μας: μπορεί η ανθρώπινη φυλή να βρει έναν τρόπο να συνυπάρξει με τον φυσικό κόσμο προτού τον καταστρέψουμε;

10:00 | ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ (Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)
(AFTER THE WILDFIRES)

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Αυστραλίας 2020
H πανίδα της Αυστραλίας χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή ιστορία επιβίωσης στην πιο ξηρή και κατοικημένη ήπειρο της Γης.
Το ντοκιμαντέρ «Μετά τις πυρκαγιές» καταγράφει τη μακροχρόνια ανάκαμψη της άγριας ζωής ύστερα από τις πρόσφατες, καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, μέσα από ιστορίες ελπίδας, ανθρώπινης παρέμβασης και δύναμης ψυχής.
Μεταφέρει ένα επείγον μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντός μας και την υλοποίηση μιας αναγκαίας παρέμβασης για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας, πριν είναι πολύ αργά…

19:10 | ΑΝΘΡΑΚΑΣ: Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
(CARBON: AN UNAUTHORISED BIOGRAPHY)

Ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Καναδά-Αυστραλίας-Γερμανίας 2022
Άνθρακας: το πιο πολυσυζητημένο, αλλά λιγότερο κατανοητό στοιχείο στη Γη. Η ιστορία της ζωής του είναι ένα επικό ταξίδι, που φτάνει έως τη γέννηση του σύγχρονου κόσμου, συμβάλλοντας στην κατανόηση των πιο ζωτικών ζητημάτων του σήμερα: ενέργεια, κλίμα και επιβίωση.

21:00 | ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ – Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ
(BARDOT, REBEL WITH A CAUSE)

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2019
Το 1973, στο απόγειο της δόξας της, η Μπριζίτ Μπαρντό εγκατέλειψε τον κινηματογράφο για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε έναν αγώνα: την προστασία των ζώων.
Ένα ντοκιμαντέρ που  ανατρέχει στην καριέρα της διάσημης ηθοποιού, η οποία έφερε επανάσταση στην εικόνα της γυναίκας  και μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα της μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις.
Για πρώτη φορά, η ίδια η Μπριζίτ Μπαρντό μιλά γι’ αυτήν τη συναρπαστική αλλά γεμάτη δοκιμασίες αφοσίωσή της στον αγώνα για την προστασία των ζώων, ο οποίος παραμένει πάντα επίκαιρος.

22:00 | ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)(MEDITERRANEAN: LIFE UNDER SIEGE)

Ταινία-ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ιταλίας-Αυστρίας-Ελλάδας 2021

Σκηνοθεσίαδημιουργός: Fred Fougea
Συνσκηνοθεσία: Allain Bougrain-Dubourg, Bertrand Loyer, Fabienne Berthaud, Vincent Schmitt, Christian Gaume, Christophe Cheysson
Μοντάζ: Vincent Schmitt
Μουσική: ROB, Julien Jaouen, Samuel Potin, Anja Fougea, Robin Coudert
Διάρκεια: 90΄

Η Μεσόγειος όπως δεν την έχετε ξαναδεί…
Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο σε μια από τις πλουσιότερες θάλασσες του κόσμου και έχει στόχο να ενημερώσει για τους κινδύνους που την απειλούν, προτείνοντας λύσεις διατήρησης του πλούτου της. Επίσης, παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά είδη ζώων, πτηνών και θηλαστικών που ζουν στη θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου, όπως για παράδειγμα την σπερματοφάλαινα, τη μεσογειακή φώκια Μονάχους μονάχους, τη θαλάσσια χελώνα Καρέτα καρέτα, μια οικογένεια πελαργών, την ιστορία ενός θαλάσσιου αετού ή μιας νησιωτικής γάτας.
Με πρωταγωνιστές τα ξεχωριστά θηλαστικά, ψάρια και πτηνά της Μεσογείου, το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος: Πολιορκημένη θάλασσα», είναι σε σκηνοθεσία του Φρεντ Φουγκέα, παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη βραβευμένων ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
Η εντυπωσιακή κινηματογράφηση διήρκησε δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκε σε 12 διαφορετικές χώρες, με τη συμμετοχή 50 επιστημόνων από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για ένα εμβληματικό ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει ολοζώντανα και σε πρωτοφανή κλίμακα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μεσόγειος, ο επίγειος αυτός παράδεισος που βρίσκεται υπό απειλή.
Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά έξι επεισοδίων, προϋπολογισμού 6,7 εκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί μια ευρωπαϊκή συμπαραγωγή της Boréales-Federation και της Anemon, σε συμπαραγωγή με τα κανάλια BBC, France Televisions, RAI, Terra Mater και ΕΡΤ και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2

07:00 | ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
(SAVE YOUR PLANET)

Παιδική σειρά κινούμενων σχεδίων (3D Animation), παραγωγής Ελλάδας 2022
Με όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο, η σειρά «Σώσε τον πλανήτη» παρουσιάζει τα σοβαρότερα οικολογικά προβλήματα της εποχής μας, με τρόπο κατανοητό ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.
Η σειρά είναι ελληνικής παραγωγής και έχει επιλεγεί και βραβευθεί σε διεθνή φεστιβάλ.
Eπεισόδιο: «Ρύπανση των υδάτων»

07:02 | ΟΜΑΔΑ ΠΤΗΣΗΣ
(GO JETTERS)

Παιδική σειρά κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Αγγλίας 2019-2020
Σαρώνουν τον κόσμο. Δεν αφήνουν τίποτα ανεξερεύνητο. Είναι η Ομάδα Πτήσης!
Στην παρέα τους, ο Μονόκερως που τους καθοδηγεί και ο Ανακατώστρας που τους ανακατεύει.
Ταξιδεύουν με σκοπό είτε να γνωρίσουν καλύτερα τον πλανήτη μας και τις ομορφιές του είτε να σώσουν γνωστά μνημεία και αξιοθέατα από τον Ανακατώστρα και τα χαζομπότ του.
Ιδανική για τους πολύ μικρούς τηλεθεατές που τώρα μαθαίνουν τον κόσμο.

08:00 | ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
(SAVE YOUR PLANET)
Eπεισόδιο: «Διαχείριση φυσικών πόρων»

08:15 | ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ
(I CAN DO IT)

Παιδική σειρά ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής του τμήματος EBU KIDS της ΕΒU.
Ο δεκάχρονος Μίκα είναι γιος δασονόμου και σκέφτεται και ο ίδιος ν’ ακολουθήσει το επάγγελμα, μια και λατρεύει τα δάση.
Ακολουθεί τον πατέρα του στο δάσος όσο συχνότερα μπορεί. Για τα φετινά του γενέθλια, θέλει να οργανώσει ένα πάρτι στο δάσος, όπου στο τέλος όλοι μαζί θα φυτέψουν 300 νέα δέντρα.
Επεισόδιο: «Γερμανία, Μίκα – Διατηρώντας το δάσος ζωντανό»

15:55 | ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
(SAVE YOUR PLANET)
Eπεισόδιο: «Τα πλαστικά μιας χρήσης»

16:00 | KOOKOOLAND

Παιδική, νεανική εκπομπή για παιδιά προσχολικής, πρωτοσχολικής και σχολικής ηλικίας, παραγωγής Ελλάδας 2022-2023.
Η Χρύσα η Μύγα, η Βάγια η Κουκουβάγια, ο Λάμπρος ο Δεινόσαυρος, η Σουριγάτα η Γάτα είναι φίλοι και ζουν στο ομορφότερο μέρος του κόσμου! Στην Kookooland!

ΕΡΤ3

11:15 & 23:30 | TERRA

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2015
Διάρκεια: 93’
Ένα εντυπωσιακό οπτικά ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη σχέση του ανθρώπου με άλλες μορφές ζωής, καθώς η ανθρωπότητα απομονώνεται ολοένα και περισσότερο από τη Φύση. Το Terra επιχειρεί μια φυσιολατρική ιστορία της ανθρωπότητας ανατρέχοντας στο μοναδικό πεπρωμένο ενός είδους που, μεταξύ εκατομμυρίων άλλων, εξελίχθηκε για να καθυποτάξει όλα τα υπόλοιπα ώστε να καταλήξει, μέσα από μία πορεία χιλιάδων ετών, στη σημερινή κατάσταση ασυνειδησίας.

15:00  | Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
(PLASTIC WARS)

Ωριαίο ντοκιμαντέρ, παραγωγής2020.
Είναι η ανακύκλωση μια βιώσιμη απάντηση στην κυριαρχία του πλαστικού; Στις δεκαετίες του 1980 και 1990 οι βιομηχανίες εμφιάλωσης υιοθετούν παγκοσμίως το πλαστικό μιας χρήσης, προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους. Κάθε ανησυχία που διατυπώνεται σχετικά με την απειλή που συνιστά το πλαστικό για το περιβάλλον, λαμβάνει ως απάντηση τη λύση της ανακύκλωσης. Παρόλα αυτά δεν έχει ανακυκλωθεί ποτέ περισσότερο από το 10% του παραγόμενου πλαστικού.

Το ντοκιμαντέρ «Ο Πόλεμος του Πλαστικού» αποκαλύπτει πώς οι κατασκευαστές πλαστικών προωθούσαν για δεκαετίες την ανακύκλωση, παρά το γεγονός ότι εξαρχής εξέφραζαν μεταξύ τους αμφιβολίες για το αν η ανακύκλωση πλαστικών θα ήταν ποτέ οικονομικά βιώσιμη. Κορυφαία στελέχη του κλάδου μιλούν για πρώτη φορά δημόσια, περιγράφοντας τη στρατηγική της βιομηχανίας πλαστικών για την προώθηση της ιδέας της ανακύκλωσης, με στόχο την αύξηση της παραγωγής και πώλησης πλαστικού.

22:30 | ΛΕΠΤΟΣ ΠΑΓΟΣ
(ON THIN ICE)

Ωριαίο ντοκιμαντέρ, παραγωγής2020.
Στη Βόρεια Σιβηρία η κλιματική αλλαγή απειλεί να πάρει διαστάσεις παγκόσμιας κρίσης. Για πρώτη φορά, επιστήμονες από όλο τον κόσμο εξερευνούν αυτή την τεράστια περιοχή και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Στην αρκτική τούνδρα μεγάλες εκτάσεις μόνιμου παγετού (permafrost) ξεπαγώνουν εκλύοντας ανυπολόγιστες ποσότητες μεθανίου. Τα ποτάμια χάνουν το νερό τους, καθώς οι πυρκαγιές «καταπίνουν» μεγάλο μέρος των δασών της τάιγκα, του μεγαλύτερου χερσαίου μέγα-οικοσυστήματος του πλανήτη. Στον ρωσικό Βορρά, η κλιματική αλλαγή συντελείται ήδη και με ανησυχητικό ρυθμό.

ERTFLIΧ

Ειδικό row, με τον τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», και προγράμματα για το περιβάλλον θα είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX θα είναι διαθέσιμη η σειρά ντοκιμαντέρ έξι ωριαίων επεισοδίων με τίτλο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / MEDITERRANEAN: LIFE UNDER SIEGE 

Αποτελεί μια ευρωπαϊκή συμπαραγωγή της Boréales-Federation και της Anemon, σε συμπαραγωγή με τα κανάλια BBC, France Televisions, RAI, Terra Mater και ΕΡΤ, προϋπολογισμού 6,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα μοναδικό ταξίδι στα νερά και στις ακτές της Μεσογείου.
Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να μας συστήσει την άγρια ζωή της Μεσογείου, να αποκαλύψει τα φυσικά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά και να μας ενημερώσει για τις απειλές που βάζουν σε κίνδυνο το φυσικό περιβάλλον.

Με πρωταγωνιστές τα ξεχωριστά θηλαστικά, ψάρια και πτηνά, γυρίσματα σε 12 διαφορετικές χώρες που διήρκησαν περίπου δύο χρόνια, πλάνα 2.000 ωρών με χρήση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας λήψης εικόνων, ο Φρεντ Φουγκέα, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης βραβευμένων ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μαζί με τους συνεργάτες του αψήφησαν όλες τις δυσκολίες σε όλες τις συνθήκες για να εντοπίσουν τους απίστευτους θησαυρούς της Μεσογείου.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν στον Κυπαρισσιακό Κόλπο, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, την Αμοργό, τη Σαντορίνη, τη Μακρόνησο, την Αλόννησο και τη Γυάρο, σε συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ, η Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας MOm και το WWF Ελλάς, καθώς εδώ συνυπάρχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά είδη της Μεσογείου και σπάνιοι οικότοποι, όπως τα υποθαλάσσια λιβάδια Ποσειδωνίας που είναι καθοριστικά για την επιβίωση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Διαθέσιμα στην ειδική κατηγορία θα βρίσκονται και τα ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2, καθώς επίσης και τα ντοκιμαντέρ:

ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ / ECO-EYE SUSTAINABLE SOLUTIONS

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΗΡΩΙΔΕΣ / ECΟ-HEROINES

ΕΝΑΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / A THIRSTY WORLD

ΜΙΑ ΓΗ ΔΙΧΩΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ / AN EARTH WITHOUT BEES?

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ / PLANET SAND

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ / HOT SPOT IN THE MEDITERRANEAN

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ / PLASTIC ISLAND

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro

  Kathrein UFOpro

  Το UFOpro είναι η τελευταία πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, για επόμενης γενιάς εφαρμογές τηλεόρασης σε χώρους φιλοξενίας. Το διαμορφώσιμο αρθρωτό συμπαγές πλαίσιό του διαθέτει μια σειρ...
 • TP-LINK TL-SG3428XF

  TP-LINK TL-SG3428XF

  Δημιουργήστε και επεκτείνετε το αστραπιαία γρήγορο δίκτυό σας με το TP-Link TL-SG3428XF, ένα πλήρως διαχειριζόμενο Switch επαγγελματικού επιπέδου. Εξοπλίζεται με 4x 10Gbps SFP+ θύρες για συνδεσιμό...
 • Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Καμπάνια 4μήνου της IDComs για το υπόλοιπο του 2023

  Η IDComs, πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών, έχει ξεκινήσει από την 1/9/2023 μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα ...
 • Nedis WSNWA1210BK

  Nedis WSNWA1210BK

  Δημιουργήστε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi στο PC σας ή αναβαθμίστε το σήμα Wi-Fi του φορητού υπολογιστή σας, με τον Wireless AC1200 USB αντάπτορα της Nedis. Υποστηρίζει συχνότητα τόσο 5GH...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full HD και υποστήριξη H.265/HEVC, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με διπλό tuner για να καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες θέασης του μέσο...
 • FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  FRITZ!Box – Έξυπνα ρολά στο Smart Home

  Το FRITZ!Box λειτουργεί ως διανομέας Smart Home για τη διαχείριση πολλών συσκευών στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες για έξυπνα χειριστήρια ρολών σε συνδυασμό με το FRITZ!Box για ακόμα ...
 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...