Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου
Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!
Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.
Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με το απόλυτο γιορτινό παραδοσιακό γλυκό, τους κουραμπιέδες. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, μας μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη διαλειμματική νηστεία και τέλος η Ντίνα μαγειρεύει ένα υπέροχο πενάκι λαχανικών με πλούσια σάλτσα τυριού και μπρεζάολα.
Την Τρίτη, το αγαπημένο κριθαρότο παίρνει άλλη διάσταση, καθώς γίνεται με κριθαράκι χωρίς γλουτένη και εκπληκτική σάλτσα μπολονέζ με κιμά από κοτόπουλο. Στη συνέχεια, μία ακόμη πρόταση της ημέρας έρχεται για να καλωσορίσει τους καλεσμένους με το πιο δροσιστικό ρόφημα με μαστίχα και βότανα. Για το τέλος, η Ντίνα φτιάχνει πεντανόστιμο αλμυρό κέικ, με αλεύρι βρώμης και πικάντικη σάλτσα φέτας.
Την Τετάρτη, η Ντίνα παρουσιάζει έναν διαφορετικό χαλβά με γάλα, μύρτιλα, άρωμα πορτοκαλιού και δροσερή γεύση, ενώ αμέσως μετά δίνει τη δική της εκδοχή για ένα απίθανο αλμυρό κέικ με φέτα & ελαιόλαδο.
Την Πέμπτη, το μενού έχει γιορτινά πιάτα και συνταγές για τα πιο αναπάντεχα απολαυστικά καλέσματα. Το επεισόδιο ξεκινάει με τα πιο διάσημα μπισκότα των Χριστουγέννων, τα μπισκότα τζίντζερ. Στη συνέχεια, ένα smoothie με μπανάνα, μήλο και κανέλα έρχεται για να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους και τέλος, η Ντίνα φτιάχνει γεμιστό κόκορα με φαγόπυρο και μουστάρδα.
Η εβδομάδα κλείνει με ένα απίθανο εορταστικό σπαγγέτι με γέμιση γαλοπούλας. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, μας δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να μην πάρουμε βάρος στις γιορτές και τέλος, ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό που θα εντυπωσιάσει, ο χιονισμένος κορμός.
«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50