Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό
![lagos 1 a51fe87c](/wp-content/themes/yootheme/cache/a5/lagos-1-a51fe87c.jpeg)
Καλεσμένοι οι Γιώτα Τσιμπρικίδου, Αντώνης Μυλωνάκης, Χρήστος Κούτρας, Ίνα Ταράντου, Μαριλένα Γεραντώνη.
Ημερομηνίες μετάδοσης: Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024, στις 14:00
«Κρέπες με κολοκύθα και μετσοβόνε και πάβλοβα με κρέμα κάστανο»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Γιώτα Τσιμπρικίδου
Στο στολισμένο χριστουγεννιάτικα στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται η ραδιοφωνική παραγωγός, Γιώτα Τσιμπρικίδου. Μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Ανδρέα Λαγό, μαγειρεύουν κρέπες με κολοκύθα και μετσοβόνε και μία πάβλοβα με κρέμα κάστανο. Η Γιώτα Τσιμπρικίδου μας μιλά για την πορεία της στο ραδιόφωνο, την εμπειρία της από την τηλεόραση, το νέο της εγχείρημα με τα podcasts αλλά και για το τι της αρέσει να μαγειρεύει στο σπίτι.
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2024, στις 14:00
«Μοσχάρι με πουρέ και τρούφα και μελομακάρονα με μέλι και πορτοκάλι»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Αντώνης Μυλωνάκης
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», τον συγγραφέα Αντώνη Μυλωνάκη. Μαζί δημιουργούν δύο ευφάνταστες και νόστιμες συνταγές. Η πρώτη είναι ένα μαγειρευτό μοσχάρι με πουρέ και τρούφα και η δεύτερη μελομακάρονα με μέλι και πορτοκάλι. Ο Αντώνης Μυλωνάκης μάς μιλάει για τα μυθιστορήματα του, την αδυναμία του στην αδελφή του και στα ανίψια του, μας περιγράφει τι θυμάται από τα παιδικά του Χριστούγεννα, και μας εξηγεί τι σημαίνει για εκείνον η συγγραφή.
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024, στις 14:00
«Χοιρινός λαιμός με χιώτικο μανταρίνι και κουμκουάτ Κέρκυρας και χριστουγεννιάτικο κέικ»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Χρήστος Κούτρας
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα. Μαζί δημιουργούν δύο υπέροχα πιάτα. Έναν χοιρινό λαιμό μαγειρευτό με χιώτικο μανταρίνι και κουμκουάτ Κέρκυρας και ένα χριστουγεννιάτικο κέικ. Ο Χρήστος Κούτρας μάς μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στη Δράμα, τον δύσκολο χώρο της καλλιτεχνικής δημοσιογραφίας, το πόσο απόλαυσε τη συμμετοχή του στο «Just the 2 of Us», αλλά και τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού.
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου2024, στις 14:00
«Πάπια με πορτοκάλι και κορμός με μύρτιλα»
Καλεσμένη στην εκπομπή η Ίνα Ταράντου
Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ίνα Ταράντου για να μαγειρέψει μαζί με τον Ανδρέα Λαγό δύο μοναδικές συνταγές. Η πρώτη είναι μια πάπια με πορτοκάλι και η δεύτερη ένας λαχταριστός κορμός με μύρτιλα. Η Ίνα Ταράντου μάς μιλά για τα πρώτα της ρεπορτάζ κατά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση της Αθήνας, για το πώς είναι ως μαμά, αλλά και για τη γενέτειρά της, την Κέρκυρα.
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου2024, στις 14:00
«Ρολά από λαζάνια με κολοκύθα και μπάπκα με κρέμα αμυγδάλου και μύρτιλα»
Καλεσμένη η Μαριλένα Γεραντώνη
Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται η δημοσιογράφος, Μαριλένα Γεραντώνη. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο πρωτότυπες συνταγές. Ρολά από λαζάνια γεμιστά με κολοκύθα και μπάπκα (Babka) γεμιστό με κρέμα αμυγδάλου και μύρτιλα. Η Μαριλένα Γεραντώνη μας μιλά για το πως οι γλώσσες την οδήγησαν στην δημοσιογραφία, την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της, για την κόρη της που σπουδάζει στη Νομική, καθώς και για το που κρύβεται η μαγεία της δημοσιογραφίας.