Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 143
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30 Ιουνίου 2022 12:41

Samsung Galaxy XCover6 Pro, ένα ασφαλές και ανθεκτικό smartphone, σχεδιασμένο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp

Με προηγμένες δυνατότητες παραγωγικότητας, ταχύτερο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 5G και Wi-Fi 6E, το Samsung Galaxy XCover6 Pro σχεδιάστηκε για ενισχυμένη συνεργασία και παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το νέο Samsung Galaxy XCover6 Pro, ένα smartphone ειδικά σχεδιασμένο για χρήση από επιχειρήσεις, με δυναμική ισχύ για την κάλυψη των πιο απαιτητικών αναγκών στις εταιρείες σήμερα. Το XCover6 Pro προσφέρει βελτιωμένη χρήση εν κινήσει με ισχυρή απόδοση, ολοκληρωμένη ασφάλεια και στιβαρή ανθεκτικότητα, ώστε οι χρήστες να αξιοποιούν τη συσκευή τους στο έπακρο, είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε σε εξωτερικό χώρο.

«Με την επέκταση της τεχνολογίας κινητής στο χώρο εργασίας, η εργασία δεν περιορίζεται πλέον σε ένα γραφείο και οι εταιρείες πρέπει να εξελιχθούν για να συμβαδίσουν με αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», σημείωσε ο KC Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Global Mobile B2B Team, MX Business στη Samsung Electronics. «Η σειρά Samsung Galaxy XCover Pro δημιουργήθηκε για να παρέχει στις εταιρείες μια φορητή συσκευή τόσο ανθεκτική, ώστε να αντέχει στις απαιτητικές συνθήκες εργασίας. Χαιρόμαστε που επεκτείνουμε περαιτέρω αυτή τη δέσμευση με την εισαγωγή του Samsung Galaxy XCover6 Pro, μιας συσκευής που συνδυάζει την υψηλή ανθεκτικότητα με απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, συμβάλλοντας στην επιτυχία των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους».

Samsung Galaxy XCover6 Pro

Ισχυρές επιδόσεις για ασυναγώνιστη παραγωγικότητα

H καινοτομία του Samsung Galaxy XCover6 Pro βασίζεται στην ισχυρή ανθεκτικότητα που διαθέτει ενώ, χάρη στο βελτιωμένο επεξεργαστή 6nm, προσφέρει υψηλή ταχύτητα λειτουργίας που μειώνει τον χρόνο εργασίας και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Με προαιρετική δυνατότητα χρήσης της κάρτας microSD[1], το XCover6 Pro διαθέτει επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης, για απρόσκοπτη εργασία χωρίς συμβιβασμούς. Ως η πρώτη συσκευή της σειράς XCover που υποστηρίζει δίκτυο 5G[2], καθιστά δυνατή την εργασία από οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμο σήμα. Ακόμη, με το Samsung Galaxy XCover6 Pro η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ[3], ενσωματώνοντας ταχύτερη συνδεσιμότητα WiFi 6Ε που λειτουργεί σε ζώνη 6 GHz.

Στην εποχή μας, μπορεί κανείς να εργαστεί από οπουδήποτε. Επομένως, οι εργαζόμενοι χρειάζονται μια συσκευή που να είναι ευέλικτη και αξιόπιστη. Με το Samsung Galaxy XCover6 Pro, οι χρήστες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, καθώς η εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία που διαθέτει η συσκευή, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί[4] με μια νέα, όταν εξαντληθεί. Η φόρτιση της συσκευής διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στις  δυνατότητες φόρτισης POGO[5], με την οποία πολλοί χρήστες μπορούν να συνδέουν ταυτόχρονα και να φορτίζουν γρήγορα τις συσκευές τους, για απρόσκοπτη παραγωγικότητα.

Για τους εργαζόμενους που μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ γραφείου και εργασίας από το σπίτι, το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει τη λειτουργία Samsung DeX[6], που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν[7] τη συσκευή τους με μια εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι και να απολαμβάνουν μια εμπειρία χρήσης όμοια με υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή XCover6 Pro για τη λήψη φωτογραφιών και την καταγραφή σημειώσεων καθώς βρίσκονται εν κινήσει ενώ, στη συνέχεια, έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις πληροφορίες που συνέλλεξαν για τη δημιουργία reports. Όλα αυτά, με τη χρήση μίας μόνο συσκευής.

Ισχυρό και βελτιωμένο, για χρήση σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες εργασίας και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο σε κάθε επαγγελματική λειτουργία: είτε πρόκειται για χρήση από οδηγούς διανομής, πωλητές ή ακόμη και αστυνομικούς. Με ανθεκτικό σχεδιασμό και πιστοποιήσεις MIL-STD-810H[8], IP68[9] και Corning® Gorilla® Glass Victus®+, το XCover6 Pro δημιουργήθηκε για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πιθανές πτώσεις και άλλους κινδύνους που προκύπτουν από την εργασία σε εξωτερικό χώρο.  Επιπλέον, σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται η χρήση γαντιών ή περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τη συσκευή τους σε εξωτερικό χώρο ενώ βρέχει, οι ρυθμίσεις Touch Sensitivity (Ευαισθησίας Αφής)[10] της συσκευής προσαρμόζονται αυξάνοντας την ευαισθησία οθόνης ενώ, οι βελτιώσεις της συσκευής για «αφή σε υγρά περιβάλλοντα» διευκολύνουν σε συνθήκες βροχής, όπου το χέρι του χρήστη μπορεί να είναι υγρό.

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να προσφέρει μέγιστη αξία στις επιχειρήσεις, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του, που περιλαμβάνει ανακυκλωμένα πλαστικά και μια αντικαταστάσιμη μπαταρία, του επιτρέπει να διατηρεί κορυφαία απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του διευρυμένου κύκλου ζωής του. Η Samsung παρέχει, επίσης, ενημερώσεις ασφαλείας για έως και πέντε χρόνια και τέσσερις επιπλέον αναβαθμίσεις One UI και OS[11] μετά την αρχική παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευής, συμβάλλοντας στην επίτευξη του “Galaxy for the Planet”, με στόχο τη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Ως ένα από τα πιο ανθεκτικά smartphone που είναι διαθέσιμα στην αγορά, το Samsung Galaxy XCover6 Pro αποτελεί, επίσης, και μια από τις λιγότερο ογκώδεις συσκευές. Παρά την ανθεκτικότητά του, ενσωματώνει έναν μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό που συναντά κανείς συχνότερα σε καταναλωτικές συσκευές, προσδίδοντάς του μια πιο λεπτή και εργονομική αίσθηση συγκριτικά με τα παραδοσιακά ανθεκτικά smartphones. Το XCover6 Pro έχει πάχος κάτω από δέκα χιλιοστά και διαθέτει δυναμική πλήρη οθόνη[12] 6,6 ιντσών με εξαιρετικά ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz[13].

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων του σήμερα

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας κινητής. Η συσκευή προστατεύεται από την κορυφαία πλατφόρμα ασφάλειας Samsung Knox, η οποία παρέχει προστασία πολλαπλών επιπέδων που ξεκινά από το τσιπ. Το Samsung Knox λειτουργεί όπως ένα θησαυροφυλάκιο κι ενσωματώνει hardware λειτουργίες προστασίας, που σε συνδυασμό με το λογισμικό της πλατφόρμας, προστατεύουν τη συσκευή από άκρο σε άκρο και σε πραγματικό χρόνο, από τις συνεχείς απειλές που αντιμετωπίζει το σύγχρονο εργατικό δυναμικό.

Ταυτόχρονα, το λογισμικό One UI[14] της Samsung προσφέρει στις συσκευές ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, παρέχοντας στους IT Managers και τους χρήστες δυνατότητα ελέγχου των συσκευών τους μέσω ενός διαισθητικού interface που περιλαμβάνει ανοικτές επιλογές κοινής χρήσης και προστασίας. Οι IT Managers μπορούν να χειρίζονται εξ αποστάσεως τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν ασφαλείς και «καθαρές» από τους ψηφιακούς κινδύνους, ενώ η βιομετρική υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων διασφαλίζει ότι ο χρήστης είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στη συσκευή.

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής[15], ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Περιλαμβάνει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα που μπορούν να προσαρμοστούν για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών, ανάλογα με την επιχείρηση. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ως σαρωτή barcode μέσω του Knox Capture[16] ή ως walkie-talkie μέσω της λειτουργίας του push-to-talk[17], η οποία στο XCover6 Pro έρχεται με πιο δυνατή ένταση ήχου από ποτέ[18]. Ακόμη, επειδή κάθε εργασία έχει διαφορετικές απαιτήσεις, το XCover6 Pro συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ[19] που είναι διαθέσιμα από τη Samsung και άλλους συνεργάτες, όπως είναι η θήκη Smart Case, οι προηγμένοι φορτιστές POGO, οι βάσεις φόρτισης, τα κλιπ ζώνης και ακουστικά PTT.

Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy XCover6 Pro θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές αργότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις τελευταίες συσκευές Galaxy της Samsung επισκεφθείτε τις διευθύνσεις news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ή  www.samsung.com/business.


[1] Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά.

[2] Η σύνδεση δικτύου 5G είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Οι ταχύτητες λήψης και ροής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση διακομιστή και το περιβάλλον χρήστη. Επικοινωνήστε με τον μεταφορέα σας για διαθεσιμότητα και λεπτομέρειες.

[3] Η διαθεσιμότητα του δικτύου Wi-Fi 6E μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E.

[4] Η επιπλέον αντικαταστάσιμη μπαταρία πωλείται χωριστά. Μόνο τα πιστοποιημένα προϊόντα Samsung είναι συμβατά για χρήση.

[5] Ο φορτιστής POGO πωλείται χωριστά.

[6] Το Samsung DeX λειτουργεί με τις περισσότερες εφαρμογές. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να απαιτούν ξεχωριστή άδεια (αγοράζονται χωριστά) ή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες λόγω αιτημάτων συνεργατών.

[7] Η ενσύρματη σύνδεση Samsung DeX είναι διαθέσιμη μέσω οθόνης συμβατής με HDMI. Η ασύρματη σύνδεση είναι διαθέσιμη σε Smart TV που υποστηρίζουν μόνο κατοπτρισμό οθόνης τηλεφώνου. Για βέλτιστη εμπειρία, συστήνεται η χρήση σε μοντέλα  Samsung smart TVs που κυκλοφόρησαν το 2019 ή αργότερα.

[8] Πιστοποίηση MIL-STD-801H: Στάση, υγρασία, βύθιση, ομίχλη αλατιού, σκόνη, κραδασμοί, πτώση κ.λπ.  Η πστοποίηση MIL-STD-810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής.

[9] Αξιολόγηση IP68: Ανθεκτικότητα στο νερό σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από τη σκόνη, τη βρωμιά και την άμμο. Συστήνεται η απομάκρυνση των υπολειμματάτων/το στέγνωμα της συσκευής αφού ραχεί. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

[10] Η ευαισθησία αφής αυξάνει την απόκριση κατά τη χρήση της συσκευής με δερμάτινα γάντια με πάχος μικρότερο από 2 mm, με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρά περιβάλλοντα, αλλά όχι πλήρως βυθισμένη κάτω από το νερό. Το υποβρύχιο άγγιγμα δεν είναι διαθέσιμο.

[11] Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος των αναβαθμίσεων και των λειτουργιών του Android OS ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

[12] Μετράται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

[13] Ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται, ενώ ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν έως και 120 Hz.

[14] Η διαθεσιμότητα λειτουργιών, εφαρμογών και υπηρεσιών One UI ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος και την αγορά.

[15] Διατίθενται προγραμματιζόμενα πλήκτρα για επιλεγμένες λειτουργίες. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται

[16] Το Knox Capture απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση εφαρμογής και αγορά άδειας για χρήση. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και το μοντέλο. Η σάρωση barcode μπορεί να απαιτεί αντιστοίχιση της εφαρμογής σε προγραμματιζόμενο κλειδί για να χρησιμοποιηθεί η πλήρης λειτουργία.

[17] H λειτουργία Push-to-talk μπορεί να απαιτεί αγορά εφαρμογής για χρήση. Το Push-to-talk μπορεί να απαιτεί αντιστοίχιση εφαρμογής σε προγραμματιζόμενο κλειδί για να χρησιμοποιηθεί η πλήρης λειτουργία.

[18] Βελτιωμένη ένταση ηχείου σε σύγκριση με το Galaxy XCover Pro. Η βελτιωμένη υποστήριξη έντασης ηχείου είναι διαθέσιμη μόνο για εφαρμογές που βασίζονται σε VoIP. Για να αυξήσετε την ένταση του ηχείου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις – Ήχος και δόνηση – Ένταση ήχου – Αύξηση της έντασης του ηχείου για τις εφαρμογές φωνής.

[19] Πωλούνται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...