Skip to main content
10 Μαΐου 2024 10:41

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ LG OLED B4 & LG SOUNDBAR S70TY

Untitled 1 31 7740c430

Ρεαλισμός, ζωντανά χρώματα, λεπτομέρεια και ισχυρά μπάσα

Οι φαν του κορυφαίου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού σε όλον τον κόσμο έχουν λάβει θέσεις και περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό για να μάθουν ποιο τραγούδι θα κατακτήσει φέτος την κορυφή.

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει την οπτικοακουστική εμπειρία για τους θεατές, συνδυάζοντας την απαράμιλλη οπτική ποιότητα της LG OLED B4 με την καθηλωτική ηχητική εμπειρία του LG Soundbar S70TY, ώστε να πραγματοποιήσουν ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι.

Με την επαναστατική τεχνολογία οθόνης της LG OLED B4, οι θεατές θα απολαύσουν ζωντανά χρώματα, απόλυτο μαύρο και εκπληκτική αντίθεση, που θα ζωντανέψει τα acts και θα τα προβάλλει με απαράμιλλη καθαρότητα και λεπτομέρεια.

lg oled b4 ai sound pro d 1 v1

Το κορυφαίο στον κόσμο, μοναδικά σχεδιασμένο alpha chipset της OLED θα αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης του μουσικού διαγωνισμού και όχι μόνο. Ο επεξεργαστής alpha 8 AI επαναπροσδιορίζει την OLED με βελτιώσεις όπως 1,5x ταχύτερη απόδοση AI, 2,3x βελτιωμένα γραφικά, 1,8x ταχύτητα επεξεργασίας[1], που προσθέτουν με μετασχηματιστικές, αλλά και ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Η LG OLED B4 δημιουργεί ένα μαγικό αποτέλεσμα χωρίς όρια, με απεριόριστη αντίθεση και εικόνες που ζωντανεύουν ξεκάθαρα στα σημεία όπου οι πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο έντονα φώτα συνδυάζονται. Έχει 100% χρωματική πιστότητα[2] διατηρώντας τις σκιές χωρίς παραμόρφωση και ένταση χρώματος 100% που ενισχύει τις πλούσιες αποχρώσεις, προβάλλοντας τις σκηνές που λάμπουν με ρεαλιστικά χρώματα.

Στην LG OLED B4 το ΑΙ ενισχύεται περισσότερο από ποτέ τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Η νέα τηλεόραση διαθέτει AI Picture Pro για εκπληκτικό ρεαλισμό, AI Super Upscaling για τη σωστή ρύθμιση της ανάλυσης της εικόνας ενώ το AI Noise Reduction και το AI Super Resolution βελτιώνουν ρεαλιστικά τις σκηνές.

lg oled b4 ai sound pro d 2

Το AI Sound Pro εξασφαλίζει ότι ο ήχος εκτινάσσεται στον χώρο σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια εκπληκτική καθηλωτική εμπειρία. Με το εικονικό ηχοσύστημα 9.1.2 surround ακούτε κάθε λεπτομέρεια του ηχητικού τοπίου, ενώ το AI Acoustic Tuning ανιχνεύει τη διάταξη του δωματίου και το σημείο που κάθεται ο χρήστης για να δημιουργήσει έναν θόλο ήχου γύρω του, ιδανικά συντονισμένο στη μοναδική ακουστική του δωματίου.

Ο ήχος είναι εντυπωσιακός και γεμίζει τον χώρο και οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν ένα Dynamic Sound Booster γεμάτο ισχύ.

Το Adaptive Sound Control[3] εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια για να αποδίδει ήχο που ταιριάζει με ό,τι παρακολουθεί ο χρήστης.

Επιπλέον, με τη βοήθεια του Dolby Atmos®[4], ο χρήστης περιβάλλεται από μαγικά ηχητικά τοπία, ακούγοντας τα πάντα με απαράμιλλη διαύγεια, περίπλοκες λεπτομέρειες και χωρικό βάθος.

lg oled b4 color fidelity volume d

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εκεί. Η LG OLED B4 σε συνδυασμό με το LG soundbar S70TY εξασφαλίζει ότι κάθε νότα, κάθε ρυθμός και κάθε φωνή θα αντηχεί με πλούτο και βάθος. Από ισχυρά μπάσα μέχρι κρυστάλλινα υψηλά, αυτό το soundbar προσφέρει μια ηχητική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, βάζοντας τους θεατές στην καρδιά της μουσικής όπως ποτέ άλλοτε.

Με το κεντρικό κανάλι up-firing, ο ήχος του LG soundbar S70TY μοιάζει να έρχεται από τη μέση της LG TV, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία[5] που βάζει τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου[6] προσθέτει ένα εικονικό επίπεδο για τη δημιουργία ηχητικού θόλου και εικονικού επιπέδου.

Το soundbar προσφέρει τον απόλυτο ήχο κάνοντας τον χρήστη να νιώθει ότι συμμετέχει σε πραγματικά ηχητικά τοπία Dolby Atmos®[7] και DTS:X, από ένα ηχοσύστημα surround 400 W 3.1.1ch και ένα subwoofer, ενώ μετατρέπει τον βασικό ήχο 2 καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών[8] για βαθύ ήχο που γεμίζει τον χώρο.

lg oled b4 dolby atmos d

Με την LG OLED B4 και το LG soundbar S70TY, οι θεατές μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία που αποτυπώνει τη μαγεία αυτού του μουσικού γεγονότος. Η LG, μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, σας προσκαλεί να γιορτάσετε τη μουσική, την ενότητα και τη δημιουργικότητα και να πραγματοποιήσετε ένα αξέχαστο οπτικοακουστικό ταξίδι που θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις και θα εμπνεύσει την ψυχή.


[1] Η σύγκριση βασίζεται σε μια συμβατική τηλεόραση με επεξεργαστή alpha 5 AI.

[2] Το πάνελ LG OLED είναι πιστοποιημένο από την Intertek για πιστότητα χρώματος 100% μετρημένη κατά το CIE DE2000 με 125 χρωματικά μοτίβα.

Το Display Color Gamut Volume (CGV) είναι ισοδύναμο ή υπερβαίνει το CGV του χρωματικού χώρου DCI-P3 όπως επιβεβαιώνει η ανεξάρτητη εταιρεία Intertek.

[3] Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω του μενού λειτουργίας ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον ακρόασης.

[4] Τα Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos και το σύμβολο doubleD είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Κατασκευάζεται με άδεια χρήσης από την Dolby Laboratories. Εμπιστευτικά αδημοσίευτα έργα. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 Dolby Laboratories. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

[5] Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται μέσω μιας έρευνας των δικών της προτύπων.

[6] Ο Χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου διατίθεται στις λειτουργίες Cinema και AI Sound Pro. Το μεσαίο επίπεδο δημιουργείται με το κανάλι ηχείου του Soundbar. Οι ήχοι από τα μπροστινά και μπροστινά επάνω ηχεία συνδυάζονται για τη δημιουργία ενός ηχητικού πεδίου. Εάν δεν υπάρχει πίσω ηχείο, το πίσω πεδίο δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Εάν δεν υπάρχει πίσω ηχείο, το πίσω πεδίο δεν μπορεί να δημιουργηθεί.

[7] Τα Dolby και Dolby Vision είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο διπλού D αποτελεί εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.

[8] Ο έξυπνος αλγόριθμος upmixing εφαρμόζει τον ήχο για κάθε κανάλι στις λειτουργίες AI Sound Pro, Cinema, Clear Voice Pro, Game και Sports. Η εμπειρία ήχου πολλαπλών καναλιών λειτουργεί μέσω ενός έξυπνου αλγορίθμου upmixing. Αυτός ο αλγόριθμος δεν εφαρμόζεται στις λειτουργίες Standard ή Music. Το Bass Blast δεν χρησιμοποιεί τον έξυπνο αλγόριθμο upmixing, αλλά αντιγράφει πληροφορίες 2ch και το αποτέλεσμα εξάγεται από όλα τα κανάλια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Ekselans EK CAST

    Ekselans EK CAST

    Το EK CAST βελτιώνει την εμπειρία πολυμέσων των φιλοξενούμενων στα δωμάτια του ξενοδοχείου (ή/και νοσοκομείου, γηροκομείου κ.λπ.), επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν τόσο το δικό τους περιεχόμενο π...
  • Huayu 0143

    Huayu 0143

    Αν χάλασε το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή σας MAG, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς η KAL Electronics έχει τη λύση! Διαθέτει το Huayu 0143, που είναι ένα οικονομικό τηλεχειριστήριο αντικ...
  • Tesla XT850

    Tesla XT850

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
  • D-Link DMS-106XT

    D-Link DMS-106XT

    Απολαύστε αξιόπιστο ενσύρματο Ethernet 10 Gigabit, με πέντε θύρες 2.5 Gigabit, λειτουργία Turbo για ιεράρχηση QoS βάσει θυρών, καθώς και πολύχρωμο φωτισμό LED, που σας επιτρέπουν να εξαλείψετε τα ...
  • Digitalbox 8200 HD FTA

    Digitalbox 8200 HD FTA

    Ένας νέος δέκτης κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία Α.Ε.Β.Ε. Πρόκειται για τον Digitalbox 8200 HD FTA, έναν οικονομικό δορυφορικό δέκτη με DVB-S2 tuner που έχει σχεδιαστεί γ...
  • Η Panel TV μαγνήτισε τους επαγγελματίες στην Athens Electronix 2024

    Η Panel TV μαγνήτισε τους επαγγελματίες στην Athens Electronix 2024

    Νέο παράθυρο στην πληροφόρηση των επαγγελματιών ψηφιακών λύσεων άνοιξε η Panel TV με τη συμμετοχή της και την παρουσίαση νέων καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση συστημάτ...
  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U30

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U30

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
  • Αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ekselans από την IDComs

    Αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ekselans από την IDComs

    Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της IDComs για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ekselans στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της IDComs, ο σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να εμπλουτίσει τη γ...
  • Octagon Spirit PRO

    Octagon Spirit PRO

    Έφτασε στην Tronix ο νέος Octagon Spirit PRO, ένας IP δέκτης που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την κορυφαία σχεδίαση και προσφέρει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες για μια απαράμιλλη εμπειρία...
  • Η AVM στην MWC 2024

    Η AVM στην MWC 2024

    Στη φετινή MWC στη Βαρκελώνη, η AVM παρουσίασε πρωτοποριακές καινοτομίες και νέα προϊόντα FRITZ! για ισχυρές συνδέσεις. Το FRITZ!Box 5690 Pro για οπτικές ίνες υποστηρίζει επιπλέον σύνδεση DSL κ...
  • TP-Link SG6428X & SG6654X

    TP-Link SG6428X & SG6654X

    Τα SG6428X και SG6654X είναι δύο υψηλής απόδοσης επαγγελματικά switches επιπέδου L3 της TP-Link, τα οποία διαθέτουν πλεονάζουσες μονάδες τροφοδοσίας και προσφέρουν γρήγορες ενσύρματες ταχύτητες 10...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαΐου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό ...
  • Cosmote, Nova, Vodafone – Όλα τα πακέτα για streaming και υπερυψηλές ταχύτητες internet μέσω οπτικής ίνας

    Cosmote, Nova, Vodafone – Όλα τα πακέτα για streaming και υπερυψηλές ταχύτητες internet μέσω οπτικής ίνας

    Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι είναι πάντα περιζήτητοι! Εκτός από τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και υψηλής ταχύτητας internet που παρέχουν, έχουν εμπλουτίσει το πορτφόλιό τους και με πλατφόρμες συνδρομητ...
  • Kathrein UFOpro

    Kathrein UFOpro

    Το UFOpro αποτελεί την πρόσφατη πλατφόρμα Headend της γερμανικής Kathrein, που προσφέρει ηγετική σχέση απόδοσης - τιμής στην αγορά! Είναι κατασκευασμένο για εφαρμογές τηλεόρασης επόμενης γενιάς σε...
  • Sat & Zap, Μάιος 2024

    Sat & Zap, Μάιος 2024

    Ελάχιστο το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στη γεωστατική τροχιά όπου το streaming έχει υπερκεράσει τους δορυφόρους. Αντίθετα, σε Ασία και Αφρική κάθε μήνα εμφανίζονται νέα ελεύθερα κανάλια. Al Shams...