Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 04 11 at 08 37 28 TM 487
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11 Απριλίου 2024 21:27
28 Φεβρουαρίου 2024 21:56

Athens Electronix 2024: Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των ομιλιών

athens2024 2 d013cd85

Σε τρεις μέρες ξεκινά η Athens Electronix 2024! Η 3η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, η Athens Electronix 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς στο Μαρούσι, με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00.

Στην Athens Electronix 2024, δεν θα μπορούσαμε να μην εκμεταλλευτούμε και το αμφιθέατρο Δαΐς με τα άνετα καθίσματα, τον επαγγελματικό ήχο και φωτισμό! Καθ’ όλο το διήμερο διεξαγωγής της έκθεσης, στο αμφιθέατρο του Πολυχώρου Εκδηλώσεων Δαΐς, θα διεξαχθούν ομιλίες, πάνελ ομιλιών και workshops, όπου οι κορυφαίοι των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων ενασχόλησής μας θα παρουσιάσουν τα κορυφαία προϊόντα που διαθέτουν στην ελληνική αγορά. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες και για τον τρόπο λειτουργίας των νέων προϊόντων της αγοράς, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για να τα αξιοποιήσετε πλήρως και με τον βέλτιστο τρόπο και να αποκομίζετε στο εξής μεγαλύτερο κέρδος!

Ανακοινώνουμε σήμερα το πρόγραμμα των ομιλιών και των workshops και σας προσκαλούμε στην Athens Electronix 2024 για να επωφεληθείτε σφαιρικά από την επίσκεψή σας!

Αν είστε επαγγελματίας δεν πρέπει να χάσετε το πάνελ ομιλιών για τα «Εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα», ώστε να ενημερωθείτε για τα εργασιακά σας δικαιώματα, όπως οφείλετε να γνωρίζετε.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024

11:15-11:30 – Χαιρετισμός του Αργύρη Νομικού, διοργανωτή της Athens Electronix 2024 και εκδότη της Libra Press.

11:30-11:45 – Χαιρετισμός του Βασίλη Αρβανίτη, Channel Sales Manager της Dahua Technology. Η Dahua Technology είναι Platinum Sponsor της Athens Electronix 2024.

11:45-12:00 – Χαιρετισμός του Ιωάννη Ρέλλου, Sales Manager της INIM για την Ελλάδα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Η INIM είναι Gold Sponsor της Athens Electronix 2024.

12:00-13:00 – Πάνελ ομιλιών με θεματολογία τα «Εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα». Στο πάνελ θα συμμετέχουν οι Ηλίας Κεστρίτσαλης, Πρόεδρος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. (Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας), κύριοι Γρηγόρης Αβραάμ, Πρόεδρος ΣΚΕΑ (Σύνδεσμος Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας), Γιώργος Μοσχονάς, Πρόεδρος Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος.

*13:00-14:00 – Πάνελ ομιλιών με θεματολογία τα «Δίκτυα Οπτικών Ινών στην Ελλάδα». Θα συμμετέχουν οι εταιρείες COSMOTE και VODAFONE. Συντονιστής του πάνελ ο δημοσιογράφος Κώστας Βλαχάκης.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

16:30-16:45 – «Εικόνα, ήχος, διάδραση οver Fiber, Copper & TCP/IP» από τον Βασίλη Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού της Panel TV.

16:45-17:00 – «Digital Signage & Meeting Rooms: Τεχνολογίες & Οθόνες» από τον Βασίλη Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού της Panel TV.

17:00-18:00 – «Πίνακες συναγερμού ΜARS» από τον Φώτη Αρετούλη, Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της Microlink.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

18:30-19:30 – «Πίνακες συναγερμού AXPRO» από τον Δημήτρη Νικολόπουλο, Τεχνικό Σύμβουλο AXPRO της Microlink.

*Αναμονή ανακοίνωσης ομιλητών.

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024

10:00-11:30 – «HOTEL TECH: Τηλεόραση, internet και σύγχρονες τεχνολογίες στα δωμάτια, LG/IDComs» με ενότητες:

• «Σύντομη περιγραφή των τάσεων και των εφαρμοσμένων τεχνολογιών αιχμής» από τον Θανάση Κυριακόπουλο της IDComs.

• «Οι νέες τεχνολογίες που προτείνει η LG για το Hospitality» και «Η νέα πολύ προσιτή λύση infotainment Pro:Centric Cloud της LG» από τον Χρήστο Μουργκογιάννη της LG.

• «Το νέο trend της τεχνολογίας casting – bring your own content» από τον Σταν Ερμιζίδη της IDComs.

11:30-11:45 – «Digital Signage & Meeting Rooms: Τεχνολογίες & Οθόνες» από τον Βασίλη Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού της Panel TV.

11:45-12:00 – «Εικόνα, ήχος, διάδραση οver Fiber, Copper & TCP/IP» από τον Βασίλη Ευθυμίου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού της Panel TV.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

13:00-15:15 – «Πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης ΙΝΙΜ PREVIDIA» από τον Ιωάννη Ρέλλο, Sales Manager της INIM για την Ελλάδα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

15:45-18:30 – «Πίνακες συναγερμού INIM PRIME» από τον Φώτη Αρετούλη, Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της Microlink.

18:30-20:00 – «Πώς θα αξιοποιήσετε τις νέες τάσεις στο επάγγελμά σας, IDComs» με ενότητες:

• «Σύντομη περιγραφή των τάσεων και των εφαρμοσμένων τεχνολογιών αιχμής, το νέο Chorus της IKUSI, νέες δυνατότητες του ikusiflow» από τον Θανάση Κυριακόπουλο της IDComs.

• «Τα πολύ σύντομα video της PROMAX και πώς θα τα αξιοποιήσετε για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις» από τον Περικλή Παντολέων της IDComs.

• «Οι δυνατότητες των νέων σύγχρονων πεδιομέτρων» από τον Peter Ivanov.

• «Switches για IPTV, 4G routers, Casting solutions για ξενοδοχεία κ.λπ.» από τον Σταν Ερμιζίδη της IDComs.

Στη μεγαλύτερη «γιορτή» της αγοράς έχουν δηλώσει συμμετοχή οι μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, όπου θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν ζωντανά στους επισκέπτες! Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Athens Electronix 2024 είναι με αλφαβητική σειρά οι: akatos.net, Allwan, Alpha LTD, Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK, AstraSat, Atlas Security, Auta Hellas, Axsat, Digital Innovations, Divico Security, Elasys, ELS | Security & Automation Solutions, Euroguard, FT Electronics, G.I. Security, Grande Security Α.Ε., Iascom, IDComs, Kathrein Hellas (ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ), Keeper Group, Kolossos Security, Lemco, Microlink, Mistral Antenna Systems, Optronics, Panel TV, PartnerNET, PGM, Rakson, SatStore, Shop4Security, Sigma Security, Solo Security, Stam Electronics, Tecnohellas, TIS – HBES, TP-Link, Tronix, Ψηφιακή Τεχνολογία.

Ολόκληρο το διήμερο της διεξαγωγής της Athens Electronix 2024 έχουμε φροντίσει να μην σας λείψει τίποτα! Στον εκθεσιακό χώρο του Δαΐς, θα υπάρχει πλούσιος μπουφές που θα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται και θα είναι διαρκώς γεμάτος με φρέσκα τραγανά μπισκότα, τσουρεκάκια, κέικ για πρωινό, με πιτσάκια, πιτάκια, σαντουϊτσάκια για μεσημεριανό και με φρέσκα γλυκίσματα για το απόγευμα! Ο μπουφές μας έχει την υπογραφή της Οικογένειας Στεργίου, όπου, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα, φροντίζει να «μοιράζει» διαλεχτές συνταγές σε κάθε μεριά της χώρας! Ο καφές και τα ροφήματα θα είναι άφθονα για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με εποικοδομητικές επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις με τα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Meet and Relax, ο οποίος χορηγείται από την εταιρεία EDISION!

FLOOR PLAN ATHENS ELECTRONIX 2024 num2 2

Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Xορηγοί επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων – συνεδρίων Electronix είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, hxosplus, NOW, το site Τechblog και το forum SATLEO.

Η Athens Electronix 2024 τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Β.Ε.Α., του E.B.E.A., της Π.Ο.Σ.Ε.Η., του Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος, του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. και του Σ.Ε.Κ.Η.Α.

Platinum Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η INIM Electronics. Χορηγός της Athens Electronix 2024 είναι και η Personal Security.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
 • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
 • TP-Link ER706W-4G

  TP-Link ER706W-4G

  Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
 • Kakusiga KK-12101

  Kakusiga KK-12101

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
 • Ekselans AP 1200 W2

  Ekselans AP 1200 W2

  Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
 • Nedis TVSM6050BK

  Nedis TVSM6050BK

  Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...
 • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

  Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

  Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
 • Ελεύθερη επιλογή router

  Ελεύθερη επιλογή router

  Σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 7271 31/12/2022, παρέχεται στους καταναλωτές, από την 1η Οκτωβρίου 2023, η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικό εξοπλισμό (ro...
 • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
 • TP-Link ER706W

  TP-Link ER706W

  Το TP-Link ER706W είναι ένα νέο ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευτα...
 • Bridge Cable KL017

  Bridge Cable KL017

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου Bridge Cable KL017. Πρόκειται για καλώδιο LAN κατηγορίας CAT6, το οποίο είναι τύπου S/FTP. Διαθέτει τη μέγιστη δυνατή θωράκιση...
 • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα Single LNB AN7123, Twin LNB AN7126 και Quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
 • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...