Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30 Μαΐου 2022 13:38

Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ

xartpaixtra 9f9c5438

Ημερομηνίες μετάδοσης:Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τα καλύτερά μας βράδια είναι στην ΕΡΤ με ταινίες που αγαπήθηκαν από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, τις οποίες η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ2 μεταδίδουν κάθε εβδομάδα από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή. 

ΕΡΤ1

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Η χαρτοπαίχτρα»
Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΡΑ 3

Κωμωδία-σάτιρα, παραγωγής 1965
Σκηνοθεσία – σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Λίλη Παπαγιάννη, Κώστας Βουτσάς, Χλόη Λιάσκου, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Σαπφώ Νοταρά, Νίκος Φέρμας, Άγγελος Μαυρόπουλος, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Νάος, Νικήτας Πλατής, Γιάννης Μπέρτος, Νάντια Τζάκα, Εύα Μπάρτον, Νάσος Κεδράκας, Όλγα Μάγιερ, Γιώργος Λουκάκης, Θάνος Μαρτίνος, Ραφαήλ Ντενόγιας
Υπόθεση:  Το ολέθριο πάθος της για τη χαρτοπαιξία την οδηγεί σε αδιέξοδο. Εξαιτίας του, η Αλέκα έχει δημιουργήσει χρέη, που δύσκολα κρύβονται. Ταυτοχρόνως, αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της, αλλά και με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον οποίο θεωρεί γρουσούζη. Προκειμένου να την αναγκάσει να κόψει τα χαρτιά, ο άντρας της φλερτάρει με την καλύτερη φίλη και συμπαίκτριά της.

ΕΡΤ2

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις 22:20
«Η επιστροφή του Μπεν»
(Ben is Back) 
BEN IS BACK 1

Δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2018
Σκηνοθεσία-σενάριο: Πίτερ Χέτζις
Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Λούκας Χέτζις, Κόρτνεϊ Βανς, Κάθριν Νιούτον, Ρέιτσελ Μπέι Τζόουνς
Υπόθεση: O 19χρονος Μπεν Μπαρνς (Λούκας Χέτζις) γυρίζει απροσδόκητα στο πατρικό του το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων.
Η μητέρα του, Χόλι (Τζούλια Ρόμπερτς), ανακουφίζεται με την επιστροφή του και τον υποδέχεται εγκάρδια, αλλά ανησυχεί για το εάν είναι όντως αποφασισμένος, όπως υποστηρίζει, να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.
Ένα κρίσιμο 24ωρο αρχίζει, με νέες συνταρακτικές αλήθειες να έρχονται στο φως και την αγάπη της μητέρας για τον γιο της να δοκιμάζεται μέσα από σοβαρές προκλήσεις, τις οποίες πασχίζει να πολεμήσει κάνοντας τα αδύνατα-δυνατά.

Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στις 22:00
«Ο γκρινιάρης της Νέας Υόρκης»
(The Angriest Man in Brooklyn) 
The angriest man in Brooklyn 1

Δραματική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 2014
Σκηνοθεσία: Φιλ Άλντεν Ρόμπινσον
Παίζουν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μίλα Κούνις, Πίτερ Ντινκλέιτζ, Μελίσα Λεό, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς
Υπόθεση: Μερικοί άνθρωποι έχουν κακές ημέρες. Ο Χένρι Άλτμαν (Ρόμπιν Γουίλιαμς) έχει μία κάθε μέρα. Πάντοτε γκρινιάρης και θυμωμένος με όλο τον κόσμο, ο Χένρι περιμένει ανυπόμονα στο ιατρείο, όπου συναντά τη Δρ. Σάρον Τζιλ (Μίλα Κούνις).
Η Σάρον, που περνά τη δική της κακή μέρα, ανακοινώνει στον Χένρι ότι έχει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Αυτά τα νέα θυμώνουν ακόμη πιο πολύ τον Χένρι, που ουρλιάζει στη Σάρον, απαιτώντας να μάθει πόσος χρόνος του απομένει.
Αντιμέτωπη με τις φωνές και τις προσβολές του, η Σάρον του αποκαλύπτει ότι έχει 90 λεπτά ζωής. Σοκαρισμένος από τα νέα, ο Χένρι φεύγει τρέχοντας από το ιατρείο, αφήνοντας τη Σάρον κατάπληκτη από την κακή της κρίση.
Καθώς εκείνη συνειδητοποιεί το μεγάλο της λάθος, ο Χένρι αποφασίζει στα 90 λεπτά ζωής που του μένουν να διορθώσει τη λάθος πορεία στη ζωή και τις σχέσεις του.

Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, στις 22:00
«Ο θάνατος του ιερού ελαφιού»
(The Killing of a Sacred Deer)
The killing of a sacred deer 2

Ψυχολογικό δράμα, συμπαραγωγής Ιρλανδίας-Αγγλίας 2017
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Σενάριο: Γιώργος Λάνθιμος, Ευθύμης Φιλίππου
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι, Σάνι Σούλζικ, Αλίσια Σίλβερστοουν, Μπιλ Καμπ
Υπόθεση: Ο Στίβεν και η Άννα, ένας καρδιοχειρουργός και μία οφθαλμίατρος, είναι ένα ευκατάστατο και καταξιωμένο επαγγελματικά ζευγάρι, που ζει ευτυχισμένο με τα δυο τους παιδιά, τη δεκατετράχρονη Κιμ και τον δωδεκάχρονο Μπομπ. Όταν ο Στίβεν αναπτύσσει φιλική σχέση με τον Μάρτιν, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, και τον συστήσει στην οικογένειά του, τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στις 22:00
«Πουθενά χωρίς την κόρη μου»
(Instructions Not Included / No se aceptan devoluciones) 
INSTRUCTIONS NOT INCLUDED 1

Δραματική κομεντί, παραγωγής Μεξικού 2013
Σκηνοθεσία: Εουχένιο Ντερμπέζ
Παίζουν: Εουχένιο Ντερμπέζ, Τζέσικα Λίντσεϊ, Λορέτο Περάλτα, Ντάνιελ Ρέιμοντ, Κάρλα Σόουζα, Αλεσάντρα Ροσάλντο, Χιούγκο Στίγκλιτζ, Αρσέλια Ραμίρες, Αγκουστίν Μπερνάλ, Σάμι Πέρες, Μόνικα Λοσάνο
Υπόθεση: Ο Βαλεντίν είναι ένας αμετανόητος εργένης και καρδιοκατακτητής, που ζει στα άκρα τη ζωή του στο Ακαπούλκο. Όλα αλλάζουν όμως, όταν μια πρώην του, αφήνει στην πόρτα του ένα μωρό και μετά εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει πίσω της ίχνη. Αρχίζοντας την έρευνά του για τη μητέρα από το Λος Άντζελες, ο Βαλεντίν καταλήγει να ζήσει εκεί με την κόρη του Μάγκι, χτίζοντας μαζί της μια πρωτότυπη οικογένεια.
Για έξι χρόνια ζουν τελείως αντισυμβατικά, καθώς ο Βαλεντίν καταξιώνεται ως κασκαντέρ σε χολιγουντιανές ταινίες, ενώ η Μάγκι γίνεται ο ανεπίσημος «μάνατζέρ» και κηδεμόνας του ανώριμου μπαμπά της.
Η πρωτότυπη οικογένειά τους μπαίνει σε κίνδυνο, όμως, όταν από το πουθενά εμφανίζεται η μητέρα της Μάγκι, απειλώντας να πάρει μακριά από τον Βαλεντίν την κόρη που έχει γίνει πια το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή του.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 22:00
«LBJ: Η αληθινή ιστορία του Προέδρου Τζόνσον» (LBJ) 
Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
LBJ 1

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2017
Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ
Παίζουν: Γούντι Χάρελσον, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μπιλ Πούλμαν, Tζένιφερ Τζέισον Λι
Υπόθεση: H ταινία επικεντρώνεται στις πολιτικές αναταραχές που ακολούθησαν την ανάληψη εξουσίας από τον Αντιπρόεδρο Λίντον Τζόνσον μρτά τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι τον Νοέμβριο του 1963.
Δεχόμενος έντονες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές, ειδικά από παράγοντες μέσα από την ίδια του την παράταξη, ο Λίντον Τζόνσον θα δώσει τη μάχη του, προκειμένου να θεραπεύσει τις πληγές του έθνους και να επισφραγίσει την προεδρία του με την προώθηση της ψήφισης του Νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων που είχε συνταχθεί στη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Κένεντι.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 14:00
«Ήταν όλοι τους… κορόιδα!»
Ήταν Όλοι τους Κορόιδα 1

Κωμωδία, παραγωγής 1964
Σκηνοθεσία-σενάριο: Χρήστος Αποστόλου
Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Φέρμης, Τάσος Γιαννόπουλος, Θανάσης Μυλωνάς, Περικλής Χριστοφορίδης, Κία Μπόζου, Νικήτας Πλατής, Τόλης Βοσκόπουλος, Τάκης Χριστοφορίδης, Νάσος Κεδράκας, Βαγγέλης Πλοιός, Ιωάννα Μουρούζη, Τερέζα Βλαντή, Μιρέλλα Κώνστα, Νενέλλα Κακαλέτρη, Φανή Ντορέ
Υπόθεση: Σ’ ένα μακρινό χωριό ζουν ο Γιάγκος με την αδελφή του Παγώνα και τις επτά ανιψιές τους. Τα κορίτσια είναι ερωτευμένα και καυχιούνται, η καθεμιά πως ο δικός της αγαπημένος είναι ο καλύτερος του χωριού. Ο Γιάγκος, όμως, που διετέλεσε και πρόεδρος, δεν θέλει να τις παντρέψει, χωρίς προηγουμένως να έχει παντρευτεί η Παγώνα.
Η άφιξη στο χωριό ενός Ελληνοαμερικανού που παθαίνει ατύχημα και μεταφέρεται σπίτι τους, και η νυχτερινή συνάντηση μίας από τις ανιψιές με τον αγαπημένο της –η οποία πηγαίνει στο ραντεβού φορώντας τα παπούτσια της θείας της, ενώ ο νέος το καπέλο του Αμερικανού–, στέκονται αφορμή για να τακτοποιηθούν άπαντα τα ζητήματα.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 14:00
«Δολάρια και όνειρα»
ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ 1

Κωμωδία, παραγωγής 1956
Σκηνοθεσία: Ίων Νταϊφάς
Σενάριο: Λεωνίδας Ελευθεριάδης
Παίζουν: Άννα Συνοδινού, Νίκος Καζής, Βασίλης Αφεντάκης, Σταύρος Ξενίδης, Λίντα Μιράντα, Κώστας Χατζηχρήστος, Μαρίκα Νέζερ, Δημήτρης Μυράτ, Κυριάκος Μαυρέας, Νάσος Κεδράκας, Αντιγόνη Κουκούλη, Μπέμπα Μωραϊτοπούλου, Άλκηστις Γάσπαρη, Ειρήνη Κουμαριανού, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, Μαρία Ρούσσου
Υπόθεση: Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζέιμς Πέρι και ο διευθυντής των επιχειρήσεών του, Πίτερ Σπάιρους, έρχονται στην Αθήνα για διακοπές, αλλά και για να βρουν κάποιον Παπαδόπουλο από την Πελοπόννησο, κληρονόμο μισού εκατομμυρίου δολαρίων.
Ο δικηγόρος Τάσος Καλογήρου και η βοηθός του Μαίρη προσπαθούν να εντοπίσουν τον κληρονόμο μέσω αγγελιών στις εφημερίδες, και το αποτέλεσμα είναι να καταφτάσουν εκατοντάδες Παπαδόπουλοι και να επακολουθήσει μεγάλη αναστάτωση.
Στο μεταξύ, ο Πέρι ερωτεύεται την υπερήφανη Μαίρη και έπειτα από κάποιες μικροπαρεξηγήσεις θα την πάρει μαζί του στην Αμερική.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 22:00
«Μάθε παιδί μου γράμματα»
ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 2

Κοινωνική κωμωδία, παραγωγής 1981
Σκηνοθεσία-σενάριο: Θόδωρος Μαραγκός
Παίζουν: Βασίλης Διαμαντόπουλος, Άννα Μαντζουράνη, Κώστας Τσάκωνας, Νίκος Καλογερόπουλος, Ρένα Καζάκου, Δημήτρης Καμπερίδης, Δήμος Αβδελιώδης, Χρήστος Καλαβρούζος, Δήμητρα Ζέζα, Ελπιδοφόρος Γκότσης, Κάτια Αλεξάνδρου, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Θωμάς Παλιούρας, Νίκος Κοτσώνης, Βούλα Πρεβεδώρου, Κώστας Μπιλίρης, Στέλιος Λιονάκης, Μενέλαος Ντάφλος, Μαίρη Νάνου, Εύη Πρασσά
Υπόθεση: Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας λίγο μετά τη Μεταπολίτευση. Ο Περικλής (Β. Διαμαντόπουλος) είναι ένας διευθυντής του Γυμνάσιου, συντηρητικός ως δάσκαλος και γονέας. Ζει στο χωριό μαζί με τη σύζυγό του, την υπομονετική και συμπονετική Ελπίδα (Α. Ματζουράνη), και τον έφηβο γιο του Σωκράτη (Ν. Καλογερόπουλος), ενώ έχει μεγάλα σχέδια για τον μεγάλο του γιο Δημοσθένη (Κ. Τσάκωνας), που λείπει χρόνια για σπουδές στο εξωτερικό. Ο Δημοσθένης επιστρέφει, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχε φανταστεί ο πατέρας…
Παράλληλα, η τοπική κοινωνία αναστατώνεται από τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου πεσόντων κατά την Κατοχή, καθώς παραλείπεται το όνομα του Χρήστου Καναβού, ενός κομμουνιστή αντιστασιακού που σκοτώθηκε στην περιοχή.
Ο Περικλής έρχεται σε σύγκρουση τόσο με τη γυναίκα του Ελπίδα όσο και με τους δύο γιους του Σωκράτη και Δημοσθένη, που υπερασπίζονται το δικαίωμα της Χρυσάνθης (Ειρήνη Καζάκου) και της οικογένειάς της να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του Καναβού…

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 23:40
«Apallou» 
Apallou 2

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ταινία μικρού μήκους, συμπαραγωγής Ελλάδας-Γαλλίας 2021
Σκηνοθεσία-σενάριο: Nίκος Αυγουστίδης
Παίζουν: Μικές Γλύκας, Στέλιος Μακριάς, Γιάννης Κοκκιασμένος, Δημήτρης Αυγουστίδης, Ευτυχία Καρανικόλα
Υπόθεση: Ένας εγγονός που επιστρέφει στο χωριό των προγόνων του για να ξεχειμωνιάσει.
Ένας παππούς που επιστρέφει από τον θάνατο για να δει για μία τελευταία φορά τον εγγονό του.
Ένα χωριό ανήμπορο να διαχειριστεί επιστροφές που έγιναν από αγάπη.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 24:00
««Ο σερβιτόρος»
(The Waiter)
THE WAITER 1

Φιλμ νουάρ, παραγωγής Ελλάδας 2018
Σκηνοθεσία-σενάριο: Στηβ Κρικρής.
Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη, Αντώνης Μυριάγκος, Γιώργος Γλάστρας, Ελεάνα Φινοκαλιώτη.
Υπόθεση: Ο Ρένος, ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, ζει μια ήσυχη ζωή ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Αυτή η ήρεμη καθημερινότητα διαταράσσεται με αφορμή την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν.
Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στη 01:45
BENEDETTA FOLLIA 3

«Ευλογημένη τρέλα»
(Benedetta Follia / Blessed Madness) 

Κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2018
Σκηνοθεσία: Κάρλο Βερντόνε
Παίζουν: Κάρλο Βερντόνε, Ιλένια Παστορέλι, Μαρία Πία Καλτσόνε, Λουκρέζια Λάντε ντε λα Ροβέρε
Υπόθεση: Ο Γκουλιέλμο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με θρησκευτικά είδη, θρήσκος και πιστός στον γάμο του, εγκαταλείπεται από τη σύζυγό του, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.
Τη μελαγχολική και βαρετή καθημερινότητά του θα αναστατώσει η νέα ενθουσιώδης και «θορυβώδης» υπάλληλος που προσλαμβάνει.
Όταν τον πείθει να γραφτεί σ’ ένα site γνωριμιών, προκειμένου να ξεπεράσει τη σύζυγό του Λίντια, η ζωή του θα αναστατωθεί από σωρεία αποτυχημένων ραντεβού και απρόσμενων καταστάσεων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...