Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Ιουλίου 2023 08:19

Για τη νέα σεζόν, η AOC παρουσιάζει μια πολυχρηστική σειρά οθονών για μαθητές και φοιτητές.

1024X1024 15 553c7b69

Καθώς μαθητές και φοιτητές εξοπλίζονται για την επερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, η AOC και το brand της που είναι εστιασμένο στο gaming, AGON by AOC, με ενθουσιασμό παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή σειρά οθονών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες τους.

Με έμφαση στη λειτουργικότητα, την καινοτομία και την προσιτότητα τιμών, η AOC προσφέρει μια ποικιλία οθονών που δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να διακριθούν, ενώ παράλληλα παρέχουν καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Από φορητές επιλογές για φοιτητές εν κινήσει μέχρι μοντέλα gaming για μανιακούς παίκτες, η σειρά της AOC συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, με τον χρήστη στο επίκεντρο του σχεδιασμού, καθιστώντας τη σειρά την τέλεια επιλογή για μαθητές και φοιτητές σε όλους τους κλάδους.

Η AOC καταλαβαίνει ότι οι φοιτητές έχουν ποικίλες απαιτήσεις, που εκτείνονται από την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα έως την ψυχαγωγία και τα παιχνίδια. Για να καλύψει αυτές τις ποικίλες ανάγκες, η AOC παρουσιάζει μια γκάμα οθονών που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, εκπληκτικά γραφικά και βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Για βελτιωμένη παραγωγικότητα και multitasking

Η οθόνη AOC 24V5CW είναι μια ευέλικτη λύση για αναβάθμιση της παραγωγικότητας και multi-tasking. Με λεπτή, συμπαγή σχεδίαση και ισχυρό πάνελ Full HD IPS 24 ιντσών, προσφέρει γραφικά που ζωντανεύουν το περιεχόμενο και είναι ιδανική για μικρούς χώρους, όπως ένας κοιτώνας ή ένα διαμέρισμα συγκατοίκησης.

Η είσοδος USB-C υποστηρίζει παροχή ισχύος 65 W εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και δυνατότητα τροφοδοσίας φορητών υπολογιστών και άλλων συσκευών. Εξοπλισμένη με USB Hub 3.2, 4 θυρών, κάμερα web 2MP με αναγνώριση προσώπου, Windows Hello και ρυθμιζόμενη εργονομική βάση, αυτή η οθόνη παρέχει άνεση και αποτελεσματικότητα στους φοιτητές που εργάζονται σε πολλά project ταυτόχρονα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μαθητές που πρέπει να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, να συνεργαστούν σε ομάδες και να συμμετάσχουν σε τηλεδιασκέψεις.

Με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και ανάλυση, η οθόνη AOC Q27V5CW προσφέρει διαγώνιο QHD 27 ιντσών με λεπτή σχεδίαση και εντυπωσιακό πάνελ IPS που παρέχει εκπληκτικά γραφικά και χρωματική ακρίβεια στην αναπαραγωγή. Η είσοδος USB-C, με παροχή ισχύος 65 W, επιτρέπει την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και φόρτιση συσκευών. Επίσης, έρχεται με USB Hub 3.2, 4 θυρών και με την ίδια κάμερα web 2MP, όπως η AOC Q27V5CW παραπάνω, καθώς και ρυθμιζόμενη εργονομική βάση, εξασφαλίζοντας περαιτέρω άνεση και ευελιξία.

Οι δημιουργικοί φοιτητές που ασχολούνται με τη γραφιστική σχεδίαση, την επεξεργασία βίντεο και άλλες εργασίες οπτικής έντασης, θα εξυπηρετούνται τέλεια από αυτήν την οθόνη, ενώ η μεγαλύτερη επιφάνεια της, τους προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για να δουλέψουν εύκολα σε σύνθετα έργα.

Picture1

Παρέχοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης, η οθόνη UW-QHD 34 ιντσών AOC CU34P3CV διαθέτει πάνελ VA με λόγο πλευρών 21:9 και καμπυλότητα 1500R – αντικαθιστώντας πρακτικά ένα set-up με δύο οθόνες, χάρη στη μεγάλη επιφάνειά της. Με την είσοδο USB-C (παροχής ισχύος 65 W), τον διανομέα USB 3.2, 4 θυρών, καθώς και την είσοδο RJ-45, παρέχει προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας. Η οθόνη προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 100 Hz και Adaptive-Sync που την καθιστούν κατάλληλη και για παιχνίδια.

Δύο ηχεία 5W, μια εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους και έναν διακόπτη KVM, για απρόσκοπτη εναλλαγή συσκευών, ολοκληρώνουν το πακέτο.

Picture2

Και τα τρία παραπάνω μοντέλα δεν εμφανίζουν τρεμόπαιγμα στην εικόνα, κάτι που σημαίνει ότι με τη χρήση DC αντί για PWM στη ρύθμιση της φωτεινότητας, οι οθόνες είναι πλήρως απαλλαγμένες από flicker, χαρακτηριστικό που τις καθιστά ξεκούραστες για τα μάτια όταν χρησιμοποιούνται για πολλές ώρες.

Επιπλέον, – ιδιαίτερα χρήσιμο για τους μαθητές που δουλεύουν τις εργασίες τους αργά το βράδυ – όλες έχουν λειτουργία LowBlue στις ρυθμίσεις επί της οθόνης (OSD), η οποία αλλάζει ελαφρώς τη θερμοκρασία χρώματος για την εξάλειψη των μπλε τόνων, για να κάνει τη θέαση άνετη, ειδικά στο σκοτάδι.

Picture3

Για παραγωγικότητα εν κινήσει

Ιδανικό για φοιτητές που πρέπει να δουλέψουν στις εργασίες ή τις παρουσιάσεις τους ενώ ταξιδεύουν ή για σπουδαστές που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής σε διάφορες χώρες, η AOC I1601P είναι μια φορητή οθόνη IPS 15,6″ σχεδιασμένη για να διευκολύνει την παραγωγικότητα εν κινήσει. Με ανάλυση Full HD και συνδεσιμότητα USB-C, απεικονίζει γραφικά υψηλής ποιότητας και προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα.

Η λεπτή σχεδίαση (με πάχος 8,5 mm) και η ελαφριά κατασκευή (800 g) διευκολύνουν τη μεταφορά της σε τσάντα πλάτης.

Το έξυπνο κάλυμμα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, την προστατεύει κατά τη μεταφορά και έχει δεύτερη χρήση ως βάση για εύκολη εγκατάσταση.

Με τη λειτουργία αυτόματης περιστροφής, οι φοιτητές μπορούν να αλλάζουν μεταξύ οριζόντιου και κατακόρυφου προσανατολισμού για την προσαρμογή της σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας. Και με τη συνδεσιμότητα USB-A, που χρησιμοποιεί DisplayLink, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με φορητούς υπολογιστές παλαιότερων τύπων. ΗI1601P επίσης είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία LowBlue.

Για καθηλωτικές εμπειρίες στο παιχνίδι

Με κομψή σχεδίαση σε τόνους κόκκινου/μαύρου, η οθόνη 23,8 ιντσών, Full HD IPS, AOC GAMING 24G2SPU για παιχνίδια, προσφέρει ένα νικηφόρο συνδυασμό ταχύτητας, απόκρισης και οπτικής υπεροχής. Το χρωματικά ακριβές IPS πάνελ βοηθά μαθητές και φοιτητές να διακρίνονται στις καθημερινές τους εργασίες και αναθέσεις. Μετά τη μελέτη, η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 165Hz και MPRT 1 ms, προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους λάτρεις του gaming.

Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η συμβατότητα Nvidia G-SYNC και η ποικιλία λειτουργιών για τα παιχνίδια, προσφέρουν μία ρέουσα εμπειρία παιχνιδιού. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης ηχεία 2W και υποστηρίζει το λογισμικό AOC G-Menu για εύκολο έλεγχο των μενού στην οθόνη.

Picture4

Με μεγαλύτερο πάνελ QHD 27 ιντσών, το AOC GAMING Q27G2S/EU προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και εξαιρετική απόδοση. Με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, MPRT 1 ms και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, εξασφαλίζει ομαλό παιχνίδι και απολαυστική εμπειρία. Χάρη στο ζωντανό, ακριβές και με ευκρίνεια IPS πάνελ του, αποδεικνύεται εξίσου ισχυρό στις παραγωγικές εργασίες και στο gaming.

Η σχεδίαση που τονίζει τον gaming χαρακτήρα του, τα λεπτά πλαίσια με τη βάση ρυθμιζόμενου ύψους, καθώς και το προσαρμόσιμο OSD από το λογισμικό G-Menu της AOC, το καθιστούν μια κομψή και λειτουργική επιλογή για gamers που σπουδάζουν.

Για να είναι υγιής η χρήση τους μέρα και νύχτα, και τα δύο μοντέλα gaming, το 24G2SPU και το Q27G2S/EU, είναι απαλλαγμένα από τρεμόπαιγμα εικόνας και, επίσης, διαθέτουν λειτουργία φωτός LowBlue.

Η AOC κατανοεί τις διαφορετικές ανάγκες μαθητών και σπουδαστών και στοχεύει να τους παρέχει οθόνες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Είτε στόχος είναι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, σε δημιουργικά project και εν κινήσει λειτουργικότητα, ή η χαλάρωση μετά την εργασία και τη μελέτη με μια καθηλωτική gaming συνάντηση, η πολυχρηστική σειρά της AOC περιλαμβάνει μια οθόνη κατάλληλη για κάθε ανάγκη και επιθυμία μαθητών και σπουδαστών.

Picture5

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...