Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5 Οκτωβρίου 2022 11:27

Γνωριμία με τους εκθέτες της CRETA ELECTRONIX 2022

creta electronix 2022 058311a7

Η 1η έκθεση CRETA ELECTRONIX 2022 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες, 10km έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται στην Κρήτη και ειδικότερα αφορά στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας, IP και τεχνολογίας ξενοδοχείων.

Το βασικό ενδιαφέρον από πλευράς μας βασίζεται στην προσέλκυση επαγγελματιών επισκεπτών από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες χονδρικής, αλλά και λιανικής πώλησης υλικών και υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, καθώς και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η Κρήτη είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές στην Ελλάδα, οπότε είναι αναπόφευκτο να μην δοθεί βαρύτητα στην ξενοδοχειακή αγορά. Γι’ αυτό, ανάμεσα στους εκθέτες θα είναι και εταιρείες που καταπιάνονται με υπηρεσίες ή προϊόντα για την αγορά των ξενοδοχείων.

Η παρουσίαση των εκθετών της CRETA ELECTRONIX 2022 ολοκληρώνεται σήμερα. Ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εν λόγω εταιρίες πριν την επίσκεψή σας στον εκθεσιακό χώρο.

ARK Security Marketplace – www.arktech.gr

Το ARK Security Marketplace είναι 100% εστιασμένο, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Θέλοντας να δώσει μία νέα προοπτική με στοχευμένες υπηρεσίες και ένα “One Stop” σημείο συνάντησης για τη χονδρική, η εταιρία δημιουργεί το b2b portal www.arktech.gr. Στο νέο b2b site μπορούν να εγγραφούν μόνο επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία Brands της αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές προσφορές, προσωπικό σύμβουλο που θα δίνει λύσεις και θα συμμετέχει σε μελέτες, Live επικοινωνία και άλλα πολλά. Κάθε μέλος της ARK, είναι μέλος ενός μεγάλου Security Marketplace για επαγγελματίες της ασφάλειας, που πέρα από την πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα με καταπληκτικές τιμές, έχει μοναδικά προνόμια! Κάθε μήνα τα μέλη του νέου marketplace επωφελούνται από νέες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή τεχνικής φύσεως, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι πάντα εκεί για να δώσει άμεσα τη καλύτερη λύση. Στην ARK θα συναντήσετε προϊοντικές λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως τη Hikvision, την AJAX, την ALEPH, την SATEL, την SUPREMA, την URFOG, την Honeywell, και πολλά ακόμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

G.I. SECURITY

Η G.I. SECURITY ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πως ξεκίνησαν όλα. Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας» τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή οπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά, συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στην Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO, κ.ά.

PGM

Η PGM είναι μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρία, με διάθεση και όρεξη για κάτι καινούργιο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η χονδρική πώληση, διάθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης, rack και εξειδικευμένους αυτοματισμούς.

Η εταιρεία PGM εδρεύει στην Αθήνα, τα στελέχη της είναι άτομα με εμπειρία πολλών ετών στον κλάδο και τεχνογνωσία στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Απευθύνεται σε εταιρίες και τεχνικούς που απαιτούν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money). Συνεργάζεται με εταιρίες του εξωτερικού όπως η Texecom, η TVT, η Hikvision, η INIM Electronics, κ.λπ. Ελάτε να μας γνωρίσετε και το ταξίδι στο μέλλον ξεκινά!

RAKSON A.E.

Η RAKSON A.E. δημιουργήθηκε το 2000, από τον Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988,  και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους. Καλύπτει τους πελάτες της σε Θυροτηλεόραση, Θυροτηλέφωνα, Συστήματα Συναγερμού, Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης, Προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, Οπτική ίνα για πάρκα κα, Συστήματα κραδασμού & πίεσης, Αναγνώριση προσώπου-πινακίδας, Έλεγχος εθνικών οδών, χώρων στάθμευσης, Πυρανίχνευση, Συστήματα Εκκένωσης χώρων & Συνεδρίων, Access Control, Χρόνο-παρουσίαση, Καλώδια & μπαταρίες, Αυτοματισμούς θυρών & ρολών, Αυτοματισμούς Ξενοδοχείων, Νοσοκομείων, Συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, Φακούς & φωτιστικά εργασίας, Ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, Περιστροφικές πύλες, Συστήματα ακτινών Χ, Συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος και η φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες της. Είμαστε όχι μόνον οι προμηθευτές σας, αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι!

Η εταιρία συνεργάζεται με τις εταιρίες Golmar, iCatch, ELKRON, AVS Electronics, ELAN, ALEAN, BIGBAT, PASO, CASTEL, Bitronvideo και πολλές ακόμα.

Την εμπιστεύονται πάνω από 1.600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτησή σας. Παρέχει μοναδικά προνόμια όπως: 15 ώρες τεχνική υποστήριξη κάθε μέρα, Ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, Δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, Επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης. Καλύπτει τους πελάτες μας με την πληρέστερη ποικιλία ποιοτικών υλικών, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη στα συστήματα ασφαλείας εξασφαλίζοντάς την τεχνογνωσία, την υποδομή και την υποστήριξη κάποιου που ξέρει, θέλει και μπορεί.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ A.E.Β.Ε.

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ A.E.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων. Τα είδη που διακινεί είναι:

  • Δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες για τηλεοράσεις.
  • Υλικά και παρελκόμενα για δορυφορική και επίγεια τηλεοπτική λήψη (οικιακή και επαγγελματική).
  • Κεραίες και κάτοπτρα για επίγεια ή δορυφορική λήψη.
  • Συνδρομητικές κάρτες για δορυφορικούς δέκτες.
  • Τηλεοράσεις, οικιακές και επαγγελματικές (ξενοδοχεία)
  • Tablets και σύγχρονες ψηφιακές μικροσυσκευές
  • Κάμερες και καταγραφικά.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
  • Προϊόντα φωτισμού  LED.

Πρόσφατα η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εισήγαγε το ΜΑΓΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ένα αυτοκόλλητο φιλμ που επικολλάται σε υπάρχοντα τζάμια, τα οποία μετά από αυτό μπορούν να γίνονται διαφανή ή αδιαφανή με τηλεχειρισμό.

Επίσης την ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ – ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο Digital Star-100 για απομεμακρυσμένη παροχή πρόσβασης σε κατοικίες που βρίσκονται μακριά, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία μέσω Internet ή κινητής τηλεφωνίας ή άλλου μέσου! Τα προϊόντα διακινούνται μέσα από ευρύ δίκτυο 1600 περίπου συνεργατών και καταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας είναι ο κος Άκης Καραϊωσηφίδης.

ADESCO

Στόχος της ADESCO είναι να διατηρήσει την πρωτοπορία ως εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών IoT/M2M στον τομέα της ασφάλειας, να αναπτύξει τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς του M2M/IoT και σύντομα να αποκτήσει ηγετική θέση σε όλο το φάσμα υπηρεσιών M2M/IoT στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για να δημιουργεί καινούργιους ευχαριστημένους πελάτες και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων πελατών της για πάντα. Όραμα της είναι η παροχή ποιότητας και ασφάλειας στις υπηρεσίες της οι οποίες θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Εμπιστοσύνη, εμπειρία και τεχνογνωσία είναι οι στρατηγικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται η εταιρεία για να επιτυγχάνει συνεχή ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την καινοτομία. Η εταιρία ενσωματώνει ακεραιότητα, τιμιότητα και εταιρική ηθική σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...