Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 04 11 at 08 37 28 TM 487
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11 Απριλίου 2024 21:27
13 Αυγούστου 2019 10:15

Γνωρίστε το Galaxy Note10: Σχεδιασμένο με Ισχύ Υψηλού Επιπέδου για Κάθε Επιθυμία

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fced69e36dada4603c6ada3f3425e6985 XL

Η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note, το Galaxy Note10, μια νέα σειρά smartphones που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας. Αντλώντας έμπνευση από μια νέα γενιά καταναλωτών που ισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή, το Galaxy Note10 παρέχει στους χρήστες την ελευθερία…

Το Galaxy Note έρχεται σε δύο μεγέθη οθόνης με νέα εργαλεία παραγωγικότητας και δημιουργικότητας, με προηγμένο S Pen και κάμερα επαγγελματικύ επιπέδου

Η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note, το Galaxy Note10, μια νέα σειρά smartphones που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας. Αντλώντας έμπνευση από μια νέα γενιά καταναλωτών που ισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή, το Galaxy Note10 παρέχει στους χρήστες την ελευθερία να εργαστούν όπως επιθυμούν και να δημιουργήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Επί σειρά ετών, η σειρά Galaxy Note έχει βοηθήσει εκατομμύρια πιστούς χρήστες σε όλο τον κόσμο να επιδιώξουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.  Τώρα με το Galaxy Note10, η Samsung ενδυναμώνει τους σύγχρονους χρήστες να ασχοληθούν περισσότερο με όλα όσα αγαπούν.

«Εξ αρχής, το Galaxy Note έχει ξεχωρίσει για την βέλτιστη τεχνολογία και τα premium χαρακτηριστικά. Το Galaxy Note10 επαναλαμβάνει την υπόσχεση αυτή στους σύγχρονους φίλους του Note, που χρησιμοποιούν το smartphone τους για να προάγουν την παραγωγικότητα και δημιουργικότητά τους στο επόμενο επίπεδο, και που μεταβαίνουν αβίαστα από ιδέα σε ιδέα, στη στιγμή», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Κάθε στοιχείο του Galaxy Note10 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να αποδίδουν καλύτερα. Είτε ολοκληρώνουν ένα σημαντικό, επαγγελματικό project, είτε βιντεοσκοπούν και επεξεργάζονται ένα βίντεο ή παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στο κινητό, το Galaxy Note10 θα τους βοηθήσει να το κάνουν ταχύτερα και καλύτερα». 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ PREMIUM ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι χρήστες του Galaxy Note επιλέγουν τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, όχι μόνο λόγω αισθητικής αλλά και για την εμπειρία χρήσης που προσφέρει. Κάθε στοιχείο του Galaxy Note10 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει κομψό και λεπτεπίλεπτο αποτέλεσμα που δεν αποσπά την προσοχή. Έτσι οι χρήστες να μπορούν να συγκεντρωθούν στις ιδέες τους, στις εργασίες τους και σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία.

 • Δύο Μεγέθη Οθόνης: Για πρώτη φορά, το Galaxy Note κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη οθόνης, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει καλύτερα. Το Galaxy Note10, το πιο συμπαγές Note μέχρι στιγμής, διαθέτει: τη δύναμη του S Pen για απόλυτη παραγωγικότητα και ενσωματωμένη Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.3 ιντσών. Το Galaxy Note10+ έρχεται με τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, οθόνη σε Note με Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.8 ιντσών, παραμένοντας εύκολο στο κράτημα και στη χρήση.

 

Η οθόνη του Note10 είναι η καλύτερη της Samsung, εως τώρα. Από την κατασκευή της έως και την τεχνολογία που φέρει, η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να συνεπάρει τους χρήστες όταν παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά, ταινία ή όταν παίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους.

 

 • Σχεδιασμός Edgetoedge: Η Κινηματογραφική Infinity Οθόνη του Galaxy Note10 που εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο (bezel-less) ενώ η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι ανεπαίσθητη και κεντραρισμένη για μια ισορροπημένη εμφάνιση. Η πιο εντυπωσιακή οθόνη της Samsung δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα σε σκέψη και δράση, παρακολούθηση και δημιουργία.
 • Η Καλύτερη Οθόνη σε Ποιότητα: Το Galaxy Note10 διαθέτει τη βραβευμένη Dynamic AMOLED οθόνη. Με HDR10+ πιστοποίηση και Δυναμική Χαρτογράφηση Τόνων (Dynamic Tone Mapping), οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές. Με πιστοποίηση από το UL[1], η οθόνη του Galaxy Note10 διαθέτει 98% ομοιομορφία χρώματος και φωτεινότητας. Η ειδικά σχεδιασμένη Οθόνη για την προστασία των ματιών του χρήστη, μειώνει το μπλε φως ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρωματικού εύρους, για άνετη θέαση[2].

παραγωγικοτητα για ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ κάθε στιγμησ

Οι χρήστες του Note αποζητούν την ποιοτική παραγωγικότητα, και χρησιμοποιούν το smartphone τους ως το απαραίτητο μέσο που θα τους βοηθήσει να κάνουν και να πετύχουν περισσότερα. Για αυτούς τους χρήστες, το Galaxy Note10 διαθέτει νέες τεχνολογίες, ενισχυμένες δυνατότητες και πανίσχυρες επιλογές, για να τους παρέχει την ελευθερία να εργαστούν με πιο παραγωγικό τρόπο.

 • Μετατροπή Χειρόγραφου σε Ψηφιακό κείμενο: Το Galaxy Note10 φέρνει νέες δυνατότητες στο επανασχεδιασμένο uni-body S Pen. Οι χρήστες του Note10 μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο με το Samsung Notes και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις σημειώσεις τους μικραίνοντας, μεγαλώνοντας ή αλλάζοντας το χρώμα της γραμματοσειράς. Πολύ εύκολα, οι σημειώσεις μιας συνάντησης μπορούν να μορφοποιηθούν και να διαμοιραστούν και η έμπνευση της στιγμής να μετατραπεί σε επεξεργάσιμο αρχείο.
 • Εξέλιξη του S Pen: Το Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής με το S Pen. Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες.
 • Samsung DeX για PC[3]: Το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox.
 • Σύνδεση με Windows: Το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία Σύνδεση σε Windows (Link to Windows) κατευθείαν από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.

ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Με το Galaxy Note10, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι καθημερινοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία αιχμής, για να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες, εκπληκτικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας πως τα κανάλια, τα stories και τα posts τους θα ξεχωρίσουν. Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, το Galaxy Note10 αναβαθμίζει το mobile videography και τη φωτογραφία, σε επόμενο επίπεδο.

 • Premium Τεχνολογία Βίντεο: Το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν απίθανα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.
 • Γρήγορη και Εύκολη Επεξεργασία Βίντεο: Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες Galaxy Note10 μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους. Η λειτουργία Video Editor αναδεικνύεται με το S Pen, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν εύκολα και με ακρίβεια τη στιγμή που θέλουν να επξεργαστούν. Για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush[4] του Galaxy Note10 διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.
 • Screen Recorder: Για τους gamers που θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στα streams τους, ή τους vloggers που θέλουν να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά τους βίντεο, το Galaxy Note10 παρουσιάζει το Screen recorder. Οι χρήστες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν εύκολα την οθόνη τους, να προσθέσουν reactions χρησιμοποιώντας τη Selfie κάμερα (picture-in-picture) και να χρησιμοποιήσουν το S Pen για σημειώσεις καθώς μαγνητοσκοπούν, για πιο διασκεδαστικά και διαδραστικά βίντεο.
 • AR Σκίτσο και 3D Scanner: To Galaxy Note10 ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες Augmented Reality και 3D στην κάμερα. Σε συνδυασμό με την Ultra Wide κάμερα, ξεδιπλώνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Σκίτσο και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner[5], μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note, η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο[6], και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη 3D εικόνα.
 • Night Mode: Για εντυπωσιακές selfies ανεξαρτήτως συνθηκών χαμηλού φωτισμού, η λειτουργία Night Mode, είναι πλέον διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ

Οι φίλοι της σειράς Note χρησιμοποιούν τα smartphones τους για κάνουν σχεδόν τα πάντα. Όχι απλώς για να διεκπεραιώσουν τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, αλλά και για να ολοκληρώσουν μεγάλα projects, να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους, να επεξεργαστούν βίντεο για τα social media τους και να δημιουργήσουν με το S Pen. Το Galaxy Note10 είναι κατασκευασμένο με προηγμένο υλικολογισμικό και λειτουργίες υψηλού επιπέδου ώστε να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία.

 • Υπέρ Ταχεία Φόρτιση (Super Fast Charging): Με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, το Galaxy Note10 διαρκεί μια ολόκληρη μέρα[7] υποστηρίζοντας μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης[8].
 • Wireless Powershare[9]: Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.

Το Galaxy Note10 βρίσκεται στην καρδιά του οικοσυστήματος συσκευών Galaxy, αποτελώντας βασικό μέρος ενός portfolio premium προϊόντων και υπηρεσιών. Τα wearables, όπως το Galaxy Watch Active 2, και τα tablets, όπως το Galaxy Tab S6, κρατούν τους χρήστες συνδεδεμένους και τους βοηθούν να πετύχουν περισσότερα κάθε στιγμή.

Τα προϊόντα αυτά ενσωματώνουν τις υπηρεσίες της Samsung για μια δικτυωμένη και άνετη εμπειρία Galaxy. Η εφαρμογή Samsung Health βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους ευεξίας τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την καταγραφή των βιομετρικών τους δεδομένων. Η πλατφόρμα Samsung Knox προστατεύει και ασφαλίζει τα δεδομένα. Το Bixby, η πλατφόρμα νοημοσύνης της Samsung, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για να κάνει τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη, πιο οργανωμένη και συνδεδεμένη.

Διαθεσιμότητα και Προ-Παραγγελία του Galaxy Note10

Τo Galaxy Note10 θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά στις αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink. To Galaxy Note10+ έρχεται σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ ξεκινούν στις 8 Αυγούστου 2019, στις 08.00π.μ, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιστρέψουν την υπάρχουσα συσκευή τους και να επωφεληθούν με επιπλέον €100,00. Το όφελος των €100,00 ισχύει για την αγορά του νέου Galaxy και αφαιρείται από την εκάστοτε ισχύουσα σε κάθε κατάστημα τιμή λιανικής επιπλέον της ονομαστικής αξίας του smartphone που επιστρέφεται. Οι όροι και η ονομαστική αξία ανταλλαγής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα. Τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ διατίθενται στα καταστήματα και e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.

Galaxy Note 10, Note10+ Τεχνικές Προδιαγραφές

 

Galaxy Note10

Galaxy Note10+

Οθόνη

6.3-ιντσών FHD+

Dynamic AMOLED Infinity-O Οθόνη,

2280×1080 (401ppi)

Με πιστοποίηση HDR10+

6.8-ιντσών Quad HD+

Dynamic AMOLED Infinity-O Οθόνη

3040×1440 (498ppi)

Με πιστοποίηση HDR10+

*Η οθόνη έχει μετρηθεί διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

* Η προεπιλεγμένη ανάλυση του Galaxy Note10+ είναι full HD+, και μπορεί να αλλαχθεί σε Quad HD+ στις Ρυθμίσεις.

Κάμερα

Πίσω όψη: Τριπλή Κάμερα

 – Ultra-Wide: 16MP F2.2 (123°)

 – Wide-angle: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

 – Τηλεφακός: 12MP F2.1 OIS (45°)

Εμπρόσθια: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Πίσω όψη: Τετραπλή κάμερα

 – Ultra-Wide: 16MP F2.2 (123°)

 – Wide-angle: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

 – Τηλεφακός: 12MP F2.1 OIS (45°)

 – DepthVision Camera: VGA

Εμπρόσθια: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Σώμα

71.8 x 151.0 x 7.9χιλ, 168γρ

(BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08χιλ, 3.04γρ)

77.2 x 162.3 x 7.9χιλ, 196γρ

(BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08 3.04γρ)

* το Galaxy Note10+ 5G mmWave ζυγίζει 198γρ.

AP

– 7nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz)

– 7nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

* Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο κινητής.

Μνήμη

– 8GB RAM με 256GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης (μόνο LTE)

– 12GB RAM με 256GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης (μόνο 5G)

– 12GB RAM με 256GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης

– 12GB RAM με 512GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης

* Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, την αγορά και τον πάροχο κινητής.

* Η μνήμη χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη λόγω της αποθήκευσης του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία της συσκευής. Η πραγματική μνήμη χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση των αναβαθμίσεων του λογισμικού.

SIM Κάρτα

LTE

Dual SIM: μία Nano SIM και μία Nano SIM

Dual SIM (Hybrid): μία Nano SIM και μία Nano SIM ή μια κάρτα MicroSD (μέχρι και 1TB)

5G

Single SIM: μία Nano SIM

Single SIM: μία Nano SIM και μία κάρτα MicroSD (μέχρι και 1TB)

 

* Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο κινητής.

* Η κάρτα SIM και η κάρτα MicroSD πωλούνται ξεχωριστά.

* Η υβριδική θύρα SIM διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο Galaxy Note10+ LTE.

Μπαταρία[10]

3,500mAh (τυπική τιμή)

4,300mAh(τυπική τιμή)

* Τυπική τιμή που ελέγχθηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτων ομάδων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3400mAh για το Galaxy Note10 και 4170mAh για το Galaxy Note10 +.
Η πραγματική διάρκεια μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

*Η λειτουργία Υπερ Ταχείας Φόρτισης είναι συμβατή ενσύρματα με τα πρότυπα QC2.0, AFC και PD3.0

*Ταχύτητα ασύρματης φόρτισης με Fast Wireless Charging 2.0 συμβατή με τα πρότυπα WPC και PMA

*Wireless PowerShare: το Wireless Powershare περιορίζεται σε smartphones της Samsung ή άλλων brands με πρότυπο WPC Qi ασύρματης φόρτισης

OS

Android 9.0 (Pie)

Δίκτυο

LTE

Ενισχυμένο 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20

 – Μέχρι 2.0Gbps Download / Μέχρι 150Mbps Upload

* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήσης.

5G

5G Non Standalone (NSA), Sub6 / mmWave

*Απαιτεί σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήσης

Συνδεσιμότητα

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– Μέχρι 1.2Gbps Download / Μέχρι 1.2Gbps Upload

*Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο κινητής.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Η κάλυψη των Galileo BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες αγορές. 

Πληρωμές

NFC, MST

* Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο κινητής και τους παρόχους υπηρεσιών.

Αισθητήρες

Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Υπερηχητικός Αισθητήρας Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων,

Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Εγγύτητας, Αισθητήρας Περιβάλλοντος Χώρου, Αισθητήρας RGB φωτός

(BLE S Pen: Αισθητήρας 6-αξόνων συμπεριλαμβανομένου Γυροσκοπίου και Επιταχυνσιόμετρου)

Αυθεντικοποίηση

Τύποι Κλειδώματος: Swipe, Pattern, PIN, Password
Τύποι Βιομετρικού Κλειδώματος: Δαχτυλικό Αποτύπωμα, Αναγνώριση Προσώπου

Ήχος

Stereo ηχεία και ακουστικά: Ήχος από την AKG

(Ακουστικά στη συσκευασία: Τype-C, hybrid canal type, 2way dynamic unit)

Ήχος περιβάλλοντος με τεχνολογία Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus included)

Audio Playback Format:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Βίντεο

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

     

 

*Η διαθεσιμότητα, τα χρώματα και η τιμή μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την αγορά. Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

 

[1] To UL πιστοποίησε το Galaxy Note 10 για την Premium Οθόνη του με Οπή, με Ομοιομορφία Χρώματος & Φωτεινότητας 98% και Διαφάνεια Οπής Κάμερας 92%

[2] Το TÜV Rheinland, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ινστιτούτο πιστοποίησης, απένειμε πιστοποίηση Eye Comfort στις οθόνες των Galaxy Note10 και Note10 + με βάση την ικανότητά τους να μειώνουν δραστικά τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός. Αυτή η πιστοποίηση μπορεί να βρεθεί στο www.tuv.com με το ID 1419071436.

[3] Διαθέσιμο για Windows 7, Windows 10 για Windows PC, και High Sierra, Mojave για MAC

[4] To Adobe Rush είναι διαθέσιμο για λήψη

[5] Το 3D scanner είναι διαθέσιμο για λήψη

[6] Η περιοχή σάρωσης με το 3D Scanner περιορίζεται από 10x10x10εκ. μέχρι 80x80x80εκ.

[7] Η πραγματική διάρκεια μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

[8] Διαθέσιμος μόνο για το Galaxy Note10+, ο φορτιστής 45W διατίθεται ξεχωριστά προς πώληση.

[9] Το Wireless PowerShare ενδέχεται να μην λειτουργεί με αξεσουάρ ή καλύμματα που δεν είναι της Samsung. Ενδέχεται να επηρεάσει την λήψη κλήσης ή τις υπηρεσίες δεδομένων, αναλόγως του περιβάλλοντος δικτύου.

[10] Τυπική τιμή που ελέγχθηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτων ομάδων. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε www.samsung.com.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
 • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
 • TP-Link ER706W-4G

  TP-Link ER706W-4G

  Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
 • Kakusiga KK-12101

  Kakusiga KK-12101

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
 • Ekselans AP 1200 W2

  Ekselans AP 1200 W2

  Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
 • Nedis TVSM6050BK

  Nedis TVSM6050BK

  Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...
 • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

  Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτές κεραίας

  Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
 • Ελεύθερη επιλογή router

  Ελεύθερη επιλογή router

  Σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 7271 31/12/2022, παρέχεται στους καταναλωτές, από την 1η Οκτωβρίου 2023, η δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικό εξοπλισμό (ro...
 • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

  Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
 • TP-Link ER706W

  TP-Link ER706W

  Το TP-Link ER706W είναι ένα νέο ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό των τελευτα...
 • Bridge Cable KL017

  Bridge Cable KL017

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου καλωδίου Bridge Cable KL017. Πρόκειται για καλώδιο LAN κατηγορίας CAT6, το οποίο είναι τύπου S/FTP. Διαθέτει τη μέγιστη δυνατή θωράκιση...
 • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα Single LNB AN7123, Twin LNB AN7126 και Quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
 • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...