Skip to main content
23 Μαρτίου 2022 13:03

Η ΕΡΤ τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου

619ebb5048dd0e01247ef44962ec5f8c XL b8c7ed6c

Με την απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης στην Αθήνα, της Δοξολογίας για την εθνική επέτειο από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, καθώς και με θεματικές εκπομπές, ιστορικά ντοκιμαντέρ, συναυλίες, ειδικά αφιερώματα, αλλά και ταινίες, που αναδεικνύουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα, η ΕΡΤ τιμά την 25η Μαρτίου.

Με την απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης στην Αθήνα, της Δοξολογίας για την εθνική επέτειο από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, καθώς και με θεματικές εκπομπέςιστορικά ντοκιμαντέρ, συναυλίες, ειδικά αφιερώματα, αλλά και ταινίες, που αναδεικνύουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα, η ΕΡΤ τιμά την 25η Μαρτίου.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΕΡΤ1

Η εκπομπή «Συνδέσεις», με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου θα συνδεθεί απευθείας στις 10:50 με το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, για να μεταδώσει την τελετή κατάθεσης στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια με την Πλατεία Συντάγματος, όπου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση.

ΕΡΤ2

Στις 08:29 και στις 18:59 από τη σειρά της ΕΡΤ «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – 200 θαύματα και άλματα», που βασίζεται σε ιδέα της καθηγήτριας του ΕΚΠΑ, ιστορικού και ακαδημαϊκού Μαρίας Ευθυμίου, παρακολουθούμε το επεισόδιο «Η Επανάσταση της Πελοποννήσου». 

Στις 08:30, από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ελληνική φορεσιά», που παρουσιάζει την ιστορία και την εξέλιξη του ελληνικού ενδύματος, θα παρακολουθήσουμε το επεισόδιο «Τουρκοκρατία: Ενδυματολογικές συμπεριφορές στον 18ο & 19ο αιώνα».

Στις 09:00, η σειρά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Χατζημιχάλη-Παπαλιού, «Δεν είσαι μόνος» ζωντανεύει, μέσα από αυθεντικές πηγές εκείνης της εποχής, την ιστορία του Ελληνισμού στα δύσκολα χρόνια της οθωμανικής δουλείας, όταν όλα «τά ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά». Σήμερα παρακολουθούμε το επεισόδιο: «Τουρκοκρατία».

Στις 10:00, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, θα μεταδοθεί η επίσημη Δοξολογία για τη Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στις 10:30, από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Τα ορφανά του 1821: Ιστορίες Αμερικανικού Φιλελληνισμού» θα προβληθεί το επεισόδιο «Άρωμα Ελευθερίας», που καταγράφει την προσπάθεια του Καποδίστρια ως νέου κυβερνήτη, να αποκαταστήσει τα χιλιάδες ορφανά, πρόβλημα που εξελίσσεται σε ανθρωπιστικό δράμα.

Στις 11:15 θα μεταδοθεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», που βασίζεται στο φιλολογικό υλικό του Εθνικού Ύμνου και στην επαναστατική ατμόσφαιρα της Ελλάδας του 19ου αιώνα, με κεντρικό άξονα τη φιλία και τη δημιουργική συνύπαρξη του Σολωμού και του Μάντζαρου.

Στις 12:00 μεταδίδεται η ελληνική ταινία «Η κυρά Φροσύνη και ο Αλή Πασάς».
Το ιστορικό δράμα, παραγωγής 1959, σε σκηνοθεσία και σενάριο Γρηγόρη Γρηγορίου, αναφέρεται στον απελπισμένο έρωτα της θρυλικής αρχόντισσας της Ηπείρου, της περιώνυμης κυρά Φροσύνης για τον γιο του Αλή Πασά, τον Μουχτάρ, καθώς και στον τραγικό θάνατο της ερωτευμένης γυναίκας στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπου την έπνιξε ο Αλή Πασάς μαζί με άλλες δεκαεπτά γυναίκες, επειδή δεν δέχτηκε να γίνει και δική του ερωμένη.

Παίζουν: Ειρήνη Παπά, Ανδρέας Μπάρκουλης, Τζαβαλάς Καρούσος, Θεανώ Ιωαννίδου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Ελένη Ζαφειρίου, Τάκης Χριστοφορίδης, Βαγγέλης Καζάν, Χριστόφορος Ζήκας, Γιώργος Ολύμπιος, Μαρία Σολδάτου κ.ά.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Στις 14:00, στο ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, «Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους»όπου πρωταγωνιστούν ήρωες μιας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα, μεταδίδεται το επεισόδιο «Αγαπητέ πρόγονε».

Μεγαλωμένος στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ένας Ελληνοαμερικανός δεύτερης γενιάς, συνονόματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, επιστρέφει στην Ελλάδα ν’ αναζητήσει τα ίχνη του πιo δημοφιλούς Έλληνα του 1821 και να διαπιστώσει αν είναι στ’ αλήθεια απόγονός του.
Αυτή η αναζήτηση διατρέχει την πολύπλευρη και πολύπλοκη ταυτότητα του Έλληνα στη διαχρονική της διάσταση, μέσα από τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και τις αναβιώσεις τους, μέσα από τους απογόνους των ηρώων του ’21 και μέσα από τη ματιά των μαθητών της Αθήνας του 2011, οι οποίοι με παρελάσεις και γιορτές αποτυπώνουν τις αντιφάσεις των σημερινών Ελλήνων, που πασχίζουν να αντισταθούν στην κρίση της εποχής με όπλο τις μνήμες τους.

Στις 16:00, στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γιατί 21; 12 ερωτήματα», η Μαριλένα Κατσίμη και ο Πιέρρος Τζανετάκος αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα «Γιατί γιορτάζουμε το 1821;». Ποιος είναι ο ρόλος της μνήμης στη δημόσια Ιστορία; Η έρευνα αρχίζει από την πρώτη επέτειο το 1838 και φτάνει έως και σήμερα.
Οι δύο ερευνητές ταξιδεύουν σε τόπους με έντονο ιστορικό φορτίο, μελετούν πηγές και αρχεία. Συζητούν με μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και απευθύνουν τα ερωτήματά τους σε κορυφαίους επιστήμονες της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Στόχος η διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο πλατύ κοινό.

Στις 17:00 μεταδίδεται η ελληνική ταινία «Μπουμπουλίνα».
Το ιστορικό δράμα, παραγωγής 1959, σε σκηνοθεσία Κώστα Ανδρίτσου, φωτίζει τη ζωή και την προσφορά στον αγώνα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας (Ειρήνη Παπά), η οποία, για δεύτερη φορά χήρα, ταξιδεύει στην Οδησσό, επικοινωνεί με τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας και συμμετέχει στην Επανάσταση, διαθέτοντας πλοία ή με την προσωπική της αγωνιστική παρουσία.

Παίζουν: Ειρήνη Παπά, Ανδρέας Μπάρκουλης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μιράντα Μυράτ, Γεωργία Βασιλειάδου, Χριστόφορος Νέζερ, Νίκος Κούρκουλος (στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση), Κούλης Στολίγκας, Βασίλης Κανάκης κ.ά.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Στις 21:00, καλεσμένοι της Βίκυς Φλέσσα στην εκπομπή «Στα άκρα», είναι οι Κώστας Σταματόπουλος και Μελέτης Μελετόπουλος.

Στις 24:00, θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «Της πατρίδας μου η σημαία», σε σενάριο και σκηνοθεσία Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

ΕΡΤ3

Στις 08:00 και στις 17:00, στα «Τοπόσημα του 1821», στη  σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ που αναδεικνύει το ιστορικό αποτύπωμα του Αγώνα στο παρόν, ταξιδεύουμε στο Σούλι, στον τόπο που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν οι σκληροτράχηλοι και δεινοί στον πόλεμο, Σουλιώτες και στο Μεσολόγγι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Αγώνα του 1821, αντίστοιχα.

Στις 09:00, μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη η πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Οι σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες Διονύσιος Λαυράγκας και Μανώλης Καλομοίρης ενσωματώνουν στοιχεία της δημοτικής μουσικής μας παράδοσης στα έργα τους. Το «Πρελούδιο και Φούγκα πάνω σε δύο ελληνικά θέματα» του πρώτου δίνει το θριαμβικό τόνο της εξέγερσης των Ελλήνων, ενώ η «Καταστροφή των Ψαρών» του δεύτερου θρηνεί για μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές του Αγώνα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την Ηρωική Συμφωνία του Μπετόβεν, ένα ρηξικέλευθο έργο εμποτισμένο με τα ιδανικά του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, που υπήρξε η φλόγα με την οποία άναψε πνευματικά το φυτίλι της Ελληνικής Επανάστασης.

ERTFLIX

Η ψηφιακή πλατφόρμα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κάνει ένα θεματικό επετειακό αφιέρωμα, με τις πρόσφατες παραγωγές της ΕΡΤ, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς επίσης και με συναυλίες αφιερωμένες στην επέτειο της Απελευθέρωσης. Συγκεκριμένα:

 • «Γιατί 21; – 12 Ερωτήματα»

Σειρά ντοκιμαντέρ που αποσκοπεί να παρουσιάσει μέσα σε 12 επεισόδια τις βασικές πτυχές της ελληνικής Ιστορίας, ακολουθώντας το νήμα που συνδέει τα 200 χρόνια ζωής του ελληνικού έθνους-κράτους από την Επανάσταση έως και σήμερα,

 • «Τοπόσημα του 1821»

Σειρά ντοκιμαντέρ η οποία επισκέπτεται τους τόπους όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα κατά την περίοδο της Επανάστασης και με τη βοήθεια της τεχνολογίας επιχειρεί να αναδείξει την εικόνα που εμφάνιζαν οι τόποι αυτοί πριν από δύο αιώνες.

 • «1821, η Ελληνική Επανάσταση»

Η σειρά ντοκιμαντέρ περιγράφει την περίοδο του επαναστατικού Αγώνα που οδήγησε στη σύσταση του ελληνικού κράτους του 1832, καθώς και την πορεία του που προέκυψε από την Επανάσταση μέχρι σήμερα μέσα από πραγματολογική ακρίβεια και επιστημονική τεκμηρίωση.

 • «Τα ορφανά του 1821: Ιστορίες Αμερικανικού Φιλελληνισμού»

Σειρά ντοκιμαντέρ που φωτίζει μια λιγότερο γνωστή πλευρά της Ελληνικής Επανάστασης και αναφέρεται στην κληρονομιά των ορφανών Ελληνόπουλων, αλλά και την ιστορία των απογόνων τους έως σήμερα.

 • «Διασπορά – Παροικίες – Ευεργεσία: Από το Εγώ στο Εμείς»

Σειρά εκπομπών για τους ευεργέτες του ελληνικού κράτους.

 • «Κείμενα του ΄21»

Με αφορμή τα  200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου συζητά με τον δημοσιογράφο Πιέρρο Τζανετάκο τις πιο σημαντικές θεματικές της εθνικής παλιγγενεσίας.

Συναυλίες στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση:

 • Της Λευτεριάς τ’ αγέρι – Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη, παρουσιάζει τη λαϊκή όπερα του Γιώργου Βούκανου «Της Λευτεριάς τ’ αγέρι – Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε κείμενα-στίχους Μαίρης Βούκανου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο του Λιμποβισίου, στο σπίτι των Κολοκοτρωναίων.
Το τρίπρακτο έργο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του αρχιστράτηγου του έθνους μας, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, και περιγράφει με τρόπο γλαφυρό τη ζωή του και τη φλογερή αγάπη του για την πατρίδα.
Ερμηνεύουν ο Κώστας Μακεδόνας (λαϊκός αφηγητής), η Άντα Αθανασοπούλου και ο Σταμάτης Μπερής. Παίζουν ο Αστέριος Πελτέκης (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) και η Χρύσα Ρώμα (γυναίκα της Επανάστασης). Συμμετέχει η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης σε διδασκαλία της Χριστίνας Αθανασοπούλου.

 • Τραγουδώντας την Ελληνική Επανάσταση με 21 τραγούδια

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη, σε µια µοναδική συναυλία υπό τον τίτλο «Τραγουδώντας την Ελληνική Επανάσταση µε 21τραγούδια», µε σολίστ τη Νένα Βενετσάνου και τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, σε ενορχήστρωση Αχιλλέα Γουάστωρ.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό επετειακό πρόγραµµα, όπου για πρώτη φορά παρουσιάζονται μαζί επί σκηνής 21 ιστορικά τραγούδια, ανώνυμα και επώνυμα, εμπνευσμένα από το 1821, για ορχήστρα, ανδρική και γυναικεία φωνή.

 • Η πολιορκία της Κορίνθου

Το έργο αναφέρεται στον αγώνα των Ελλήνων κατά των Οθωμανών και κινητοποίησε το φιλελληνικό κίνημα στο Παρίσι. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην όπερα του Παρισιού το 1826 με τεράστια επιτυχία, ενώ όλα τα έσοδα από τις πρώτες αυτές παραστάσεις διατέθηκαν στους Έλληνες επαναστάτες, που έδιναν τον μεγάλο αγώνα της ανεξαρτησίας.
Ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου καθοδηγεί μια λαμπερή διανομή που αποτελείται από σπουδαίους Έλληνες και ξένους σολίστ, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων. Η σκηνοθέτις Ροδούλα Γαϊτάνου συμπράττει με επτά εικαστικούς καλλιτέχνες που επέλεξε η ιστορικός τέχνης Κατερίνα Κοσκινά, οι οποίοι εμπνέονται από την μουσική, ακολουθούν την πλοκή της όπερας και δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο μια πρωτοποριακή θεαματική εικαστική πρόταση.

 • «Ελευθερία» του Μάριου Ιωάννου Ηλία

Το έργο του διεθνώς καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Μάριου Ιωάννου Ηλία, ανάθεση από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ, με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στη Ρωμαϊκή Αγορά.
Ένα πολυδιάστατο και σύνθετο συμφωνικό έργο, γεμάτο μελωδίες και ποίηση, με πίστη και ελπίδα στην Ελευθερία. Τα κείμενα και τα ποιήματα είναι των Άγγελου ΣικελιανούΔιονύσιου ΣολωμούΚωστή ΠαλαμάΑνδρέα ΚάλβουΓιάννη ΡίτσουΝίκου Καζαντζάκη κ.ά.

 • Πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τιμούν την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση με μία πανηγυρική συναυλία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
 • Emme Esse 87435

  Emme Esse 87435

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
 • Ekselans CPE 1200-OLP

  Ekselans CPE 1200-OLP

  Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
 • Nedis SFIND100BK

  Nedis SFIND100BK

  Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
 • Kathrein MS & MP series

  Kathrein MS & MP series

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
 • Engel MV7400

  Engel MV7400

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
 • Ikusi Flow Smart Headend

  Ikusi Flow Smart Headend

  Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
 • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
 • V-Tech Z2024 H265

  V-Tech Z2024 H265

  Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
 • Nedis TVSM5120GY

  Nedis TVSM5120GY

  Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
 • Anga PS series

  Anga PS series

  Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
 • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Φεβρουάριος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Φεβρουάριος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με τ...
 • WebOS, Tizen, Android TV, VIDAA

  WebOS, Tizen, Android TV, VIDAA

  Στις μέρες μας, η τηλεόραση θεωρείται ένα από τα πιο αναγκαία προϊόντα του νοικοκυριού, καθώς αποτελεί τη βασικότερη πηγή για την ατομική ή οικογενειακή ψυχαγωγία εντός του σπιτιού. Εάν πρόκειται ...
 • BX-V211-D

  BX-V211-D

  Ένα πολύ χρήσιμο εξάρτημα, που θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνεται στον οικιακό εξοπλισμό του σύγχρονου νοικοκυριού, δοκιμάσαμε για να σας παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για...