ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η OpenTV και η Nagravision επιτίθενται στην Apple

Ο όμιλος Kudelski ανακοίνωσε ότι οι θυγατρικές τους OpenTV και Nagravision σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγή εναντίον της Apple, για παραβίαση πατεντών. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα εταιρεία, η Apple παραβίασε πέντε αμερικανικές πατέντες που ανήκουν στην OpenTV και την Nagravision…Ο όμιλος Kudelski ανακοίνωσε ότι οι θυγατρικές τους OpenTV και Nagravision σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγή εναντίον της Apple, για παραβίαση πατεντών.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα εταιρεία, η Apple παραβίασε πέντε αμερικανικές πατέντες που ανήκουν στην OpenTV και την Nagravision. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παραβιάζουν τις πατέντες είναι οι συσκευές iOS (iPhone, iPad και iPod), το Apple TV, το online κατάστημα Apple Store, τo λογισμικό iTunes, η διαφημιστική πλατφόρμα iAd, o browser Safari, και οι προσωπικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν λειτουργικό OS X.
Οι πατέντες αφορούν μία μέθοδο δρομολόγησης εμπιστευτικών πληροφοριών, ένα σύστημα φιλτραρίσματος των δεδομένων που μεταφέρονται μέσω του internet, με τη χρήση άμεσων ή ετεροχρονισμένων λειτουργιών φιλτραρίσματος, ή ακόμα η σύγκλιση των ασύρματων τεχνολογιών της διαδραστικής τηλεόρασης.
Πηγή: telesatellite.com