Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27 Ιουλίου 2022 10:10

Η Samsung ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία των Bespoke AI™ πλυντηρίων και στεγνωτηρίων

samsung bespoke

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Bespoke AI™ πλυντηρίων και στεγνωτηρίων των πιο βιώσιμων, αποτελεσματικών και έξυπνων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων που έχει παρουσιάσει η Samsung μέχρι σήμερα. Διαθέτουν  μεγάλη χωρητικότητα και σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου, ενώ προσφέρουν ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση. Επεκτείνοντας τη σειρά Bespoke της Samsung από την κουζίνα στο υπόλοιπο σπίτι, οι νέες συσκευές πλυντηρίου και στεγνωτηρίου προσφέρουν μια εμπειρία που συνδυάζει τον όμορφο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Οι συσκευές πλυντηρίου και στεγνωτηρίου Bespoke AI™ θα κυκλοφορήσουν σε καταστήματα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή τον Αύγουστο.

Απόδοση σε κάθε πλύση

Τα νέα πλυντήρια & στεγνωτήρια εμπρόσθιας φόρτωσης Bespoke της Samsung προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και απόδοσης, που επιτρέπει ενισχυμένη βιωσιμότητα μέσω τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης.

Τα νέα πλυντήρια Bespoke AI™ ενσωματώνουν την τεχνολογία AI Ecobubble™, μετατρέποντας το απορρυπαντικό σε φυσαλίδες που απορροφώνται γρήγορα από τα ρούχα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Ecobubble, το πλυντήριο μειώνει τη χρήση ενέργειας έως και 70%[1], διατηρώντας το ίδιο επίπεδο καθαριότητας στα ρούχα, ακόμη και σε πλύσεις με κρύο νερό. Επιπλέον, η τεχνολογία AI Ecobubble™ βελτιώνει την αφαίρεση ρύπων κατά 24%[2] και παρέχει 45,5%[3] βελτιωμένη φροντίδα των υφασμάτων, καθιστώντας τα πλυμένα ρούχα πιο καθαρά και περιποιημένα από ποτέ.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη σπατάλη ενέργειας με το AI Wash Cycle, μια έξυπνη λειτουργία που πλένει τα ρούχα σχολαστικά και απαλά με λιγότερο νερό και απορρυπαντικό. Ανιχνεύοντας σε κάθε πλύση το βάρος και την ποιότητα του υφάσματος  και αναλύοντας τα επίπεδα θολότητας του νερού, το AI Wash Cycle παρακολουθεί ενεργά πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα κατά την πλύση. Χάρη στη λειτουργία Auto Dispense, που ρυθμίζει την ιδανική αναλογία νερού και απορρυπαντικού, αλλά και τους χρόνους μουλιάσματος, ξεβγάλματος και στυψίματος, αυτή η λειτουργία προσφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά τα καλύτερα αποτελέσματα για το πλύσιμο ρούχων, κάθε φορά.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία Auto Dispense υπολογίζει την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού που απαιτείται για κάθε πλύση, ώστε να μη χρειάζεται να υποθέτει ο χρήστης κάθε φορά. Χωράει αρκετό απορρυπαντικό για έως και ένα μήνα πλύσης[4], επομένως το δοχείο απορρυπαντικού δε χρειάζεται γέμισμα μετά από κάθε πλύση.

Όσον αφορά το στέγνωμα των ρούχων, το Bespoke AI™ στεγνωτήριο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για εξοικονόμηση ενέργειας. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας στα στεγνωτήρια Bespoke AI™ προσφέρει έναν ενεργειακά πιο αποδοτικό, οικονομικό και ήπιο τρόπο στεγνώματος ρούχων. Με ενεργειακή κλάση A+++[5], το Bespoke AI™ στεγνωτήριο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Digital Inverter Compressor για να στεγνώνει τα ρούχα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ειδικότερα, χάρη στην τεχνολογία AI Dry, η συσκευή παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία και την υγρασία, ενώ προσαρμόζει τις ρυθμίσεις για να διασφαλίσει ότι τα ρούχα στεγνώνουν τελείως. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο ζεστό αέρα, το στεγνωτήριο μπορεί επίσης να μειώσει το συνολικό κόστος λειτουργίας του, αλλά και το αποτύπωμα άνθρακα.

Τέλος,  και οι δύο συσκευές ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης συνδέονται με την εφαρμογή SmartThings, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται τη χρήση της ενέργειας στο σπίτι με το SmartThings Energy. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται εύκολα τη χρήση της ενέργειας τους και προτείνει τρόπους για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ώστε ο καθένας να μπορεί να εφαρμόζει την καθημερινή βιωσιμότητα στη ρουτίνα πλύσης των ρούχων του. Επιπλέον, το SmartThings Clothing Care προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες διαχείρισης ρούχων, προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής των χρηστών. Με βάση το υλικό των ρούχων, τα μοτίβα χρήσης και την εποχή, το SmartThings Clothing Care θα προτείνει τον καλύτερο κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος για τα ρούχα, επιτρέποντας στους χρήστες να προγραμματίσουν το πλύσιμο των ρούχων, να παραγγείλουν απορρυπαντικό και άλλα.

Σχεδιασμένο με βάση τον τρόπο ζωής των χρηστών

Οι χώροι που φιλοξενούν τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια  μπορούν να είναι καλαίσθητοι και λειτουργικοί. Τα πλυντήρια & στεγνωτήρια Bespoke AI™ έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την BESPOKE φιλοσοφία  για δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας χρήστη που λαμβάνει υπόψη του τόσο το αποτέλεσμα, όσο και το γενικότερο μέγεθος & design του χώρου που βρίσκονται έτσι ώστε όλα να συνδέονται ομοιόμορφα και να ταιριάζουν μεταξύ τους σε κάθε χώρο.

Η τεχνολογία SpaceMax™, δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό της συσκευής για βελτιστοποίηση του μηχανικού σχεδιασμού, ενσωματώνοντας ένα μεγαλύτερο κάδο χωρίς να αυξάνονται οι εξωτερικές διαστάσεις. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τη χωρητικότητα 11 κιλών του πλυντηρίου, τη μεγαλύτερη διαθέσιμη χωρητικότητα στην κατηγορία των 600 χιλιοστών. Επιπλέον, τα νέα πλυντήρια & στεγνωτήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης Bespoke διαθέτουν μοντέρνο, επίπεδο μπροστινό σχεδιασμό που συνδυάζεται με κάθε στυλ εσωτερικής διακόσμησης. Φινιρισμένα με μια στρογγυλή πόρτα από γυαλί προσφέρουν στυλ και ανθεκτικότητα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο σπίτι.

Η σειρά Bespoke Flat Design προσφέρει, επίσης, ευκολία και ευελιξία στην εγκατάσταση. Είτε στοιβάζονται κάθετα είτε τοποθετούνται δίπλα-δίπλα, το ζεύγος συσκευών μπορεί να ενσωματωθεί στο σπίτι κάθε χρήστη. Οι συσκευές είναι διαθέσιμες στις αποχρώσεις: Ασημί, Μαύρο και Morning blue, ώστε να δημιουργούν ένα σημείο αναφοράς σε κάθε δωμάτιο πλυντηρίου.

Εμπιστοσύνη, χρόνο με το χρόνο

Η αγορά ενός πλυντηρίου ή στεγνωτηρίου αποτελεί επένδυση και η Samsung θέλει να διασφαλίσει ότι οι συσκευές έχουν διάρκεια στο χρόνο. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς κινητήρες, ο προηγμένος Digital Inverter κινητήρας  που διαθέτουν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Bespoke AI™, χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο αθόρυβη και ισχυρή απόδοση, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο αντοχής, αυτός ο κινητήρας χρησιμοποιεί εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και καταργεί τη χρήση βουρτσών που φθείρονται. Ως εκ τούτου, η Samsung παρέχει 20 χρόνια εγγύηση[6] για τον κινητήρα Digital Inverter στις συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να κατασκευάζει προϊόντα που είναι, πάνω απ’ όλα, βιώσιμα.

Τα Bespoke AI™ πλυντήρια και στεγνωτήρια θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από τις αρχές του φθινοπώρου 2022.


[1] Δοκιμασμένο σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / 4kg Wash Load / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι βαμβακιού 40°C χωρίς Ecobubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[2] Δοκιμασμένο σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / 4kg Wash Load / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι βαμβακιού 40°C χωρίς Ecobubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[3] Δοκιμασμένο σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / 4kg Wash Load / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι βαμβακιού 40°C χωρίς Ecobubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[4] Το Auto Dispense συγκρατεί απορρυπαντικό για πλύσιμο έως και 1 μήνα, με βάση 2~3 πλύσεις την εβδομάδα (5 κιλά φορτίο/κανονική χρήση). Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φορτίο πλύσης και τις ρυθμίσεις.

[5] Η ενεργειακή κλάση A+++, παρέχεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

[6] Η εγγύηση 20 ετών περιορίζεται σε προϊόντα που πωλούνται στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. Για προϊόντα που πωλούνται στις Η.Π.Α., περιορίζεται στον ψηφιακό κινητήρα πλυντηρίων που συναρμολογήθηκε στις ΗΠΑ και αγοράστηκε από την 1/7/2022 ή έπειτα. Απαιτείται απόδειξη αγοράς που να αναφέρει την ημερομηνία αγοράς για μια αξίωση. Ισχύουν πρόσθετοι περιορισμοί. Δείτε την εγγύηση για λεπτομέρειες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...