Skip to main content
12 Νοεμβρίου 2021 12:55

Η Samsung απέσπασε 43 Innovation Awards στη CES 2022 για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων της

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F456da3ed0696c031816aa0ef6b64c043 XL

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε τις διακρίσεις που απέσπασε στη διεθνή έκθεση CES® 2022 για 43 από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της. Μεταξύ άλλων, ο οργανισμός Consumer Technology Association (CTA)™ απένειμε στην εταιρεία τέσσερα βραβεία στην κατηγορία Best of Innovations. Η βράβευση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο…

Τα βραβεία αναδεικνύουν το όραμα της Samsung για βιωσιμότητα, εμπειρίες συνδεσιμότητας και ανθρωποκεντρική καινοτομία

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε τις διακρίσεις που απέσπασε στη διεθνή έκθεση CES® 2022 για 43 από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της. Μεταξύ άλλων, ο οργανισμός Consumer Technology Association (CTA)™ απένειμε στην εταιρεία τέσσερα βραβεία στην κατηγορία Best of Innovations. Η βράβευση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αναδεικνύει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη μηχανική σε διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.

Η παρουσία της Samsung σε πολλές κατηγορίες βραβείων υποδηλώνει τη μακρά ιστορία της στην ανάπτυξη καινοτομίας σε διάφορους τομείς, προάγοντας τη βιομηχανία και την κοινωνία. Φέτος, η Samsung αναδείχθηκε νικήτρια σε μια σειρά κατηγοριών όπως τα Περιφερειακά Υπολογιστών και Αξεσουάρ (Computer Peripherals & Accessories), το Hardware και τα Εξαρτήματα Υπολογιστών (Computer Hardware and Components), η Ψηφιακή Απεικόνιση/Φωτογραφία (Digital Imaging/Photography), οι Ενσωματωμένες Τεχνολογίες (Embedded Technologies), τα Παιχνίδια (Gaming), τα Ακουστικά και ο Προσωπικός Ήχος (Headphones & Personal Audio), η Ευεξία (Health and Wellness), οι Οικιακές Συσκευές (Home Appliances), ο Εξοπλισμός και τα Εξαρτήματα Οπτικοακουστικών Προϊόντων Οικιακής Χρήσης (Home AV Components & Accessories), οι Φορητές Συσκευές και Αξεσουάρ (Mobile Devices and Accessories), το Έξυπνο Σπίτι (Smart Home), τα Λογισμικά και οι Εφαρμογές για κινητές συσκευές (Software and Mobile Apps), η Βιωσιμότητα (Sustainability), οι Τεχνολογίες Φορητών Συσκευών (Wearable Technologies) και οι Οθόνες Βίντεο (Video Displays).

Το 2022, η CES 2022 επιστρέφει στο Λας Βέγκας, έπειτα από την αποκλειστικά ψηφιακή διοργάνωση που πραγματοποίησε για το 2021. Ο Jong-Hee (JH) Han, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Visual Display Business της Samsung Electronics, θα χαιρετήσει τη διοργάνωση στις 4 Ιανουαρίου 2022, στις 6:30 μ.μ.

ces 2022 innovation awards 0

Ακολουθούν μερικά από τα προϊόντα της Samsung που διακρίθηκαν φέτος:

Βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας

Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition Το Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκφραστούν δημιουργώντας μια εξατομικευμένη συσκευή, διαλέγοντας από μια παλέτα χρωματικών επιλογών για το πλαίσιο (μαύρο, ασημί) αλλά και το μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής (μπλε, κίτρινο, ροζ, λευκό ή μαύρο). Με περισσότερους από 49 πιθανούς συνδυασμούς, η Samsung δημιουργεί μια συσκευή απόλυτα προσαρμόσιμη στο στυλ κάθε χρήστη. Το Samsung Galaxy Z Flip3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού χάρη στις επαναστατικές βελτιώσεις ανθεκτικότητας, όπως η πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στο νερό που αποτελεί το υψηλότερο πρότυπο αντοχής για οποιοδήποτε αναδιπλούμενο smartphone αλλά και το νέο πλαίσιο αλουμινίου Armor, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone Galaxy. Το Galaxy Z Flip3 5G βραβεύθηκε επίσης στις κατηγορίες «Ψηφιακής Απεικόνισης/Φωτογραφίας» και «Κινητών Συσκευών και Αξεσουάρ».

Βραβεία Καινοτομίας

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – Το Galaxy Z Fold3, που συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία κάμερας smartphone της Samsung με την καινοτομία της αναδίπλωσης, διακρίθηκε στις κατηγορίες «Ψηφιακής Απεικόνισης/Φωτογραφίας» και «Φορητών Συσκευών και Αξεσουάρ». Το Galaxy Z Fold3 συνεχίζει την πρωτοποριακή κληρονομιά της Samsung στα αναδιπλούμενα smartphones και συγκεντρώνει καινοτομίες όπως την πιστοποίηση IPX8, την πρώτη Under Display Camera στον κόσμο αλλά και τη χρήση S Pen σε foldable smartphone, όλα αυτά σε μια οθόνη 7,6” που διπλώνει. Με την αριστοτεχνική κατασκευή και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, το Galaxy Z Fold3 δημιουργεί πραγματικά μοναδικές εμπειρίες αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό παραγωγικότητας, απόδοσης και φορητότητας.

Samsung Galaxy Watch4 – Με διακρίσεις στις κατηγορίες «Ευεξία» και «Τεχνολογίες Φορητών Συσκευών», η σειρά Galaxy Watch4 διαθέτει τα πιο καινοτόμα smartwatches της Samsung μέχρι σήμερα, με επανασχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα και UX, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά γυμναστικής. Ο νέος αισθητήρας BioActive, ο πιο προηγμένος μέχρι σήμερα αισθητήρας της Samsung, διαθέτει δυνατότητα υπολογισμού του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού. Επιπλέον, σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα, το νέο εργαλείο Body Composition  προσφέρει πληροφορίες για βασικές μετρήσεις όπως το ποσοστό σκελετικών μυών και σωματικού λίπους. Με νέο λειτουργικό σύστημα (OS) και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη (UX), το Watch4 Act προσφέρει την πιο φιλική προς το χρήστη εμπειρία, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή καινοτομίας smartwatch.

Samsung Galaxy A Series – Βραβευμένη στην κατηγορία «Κινητές Συσκευές & Αξεσουάρ», η σειρά Galaxy A αποτελείται από πέντε συσκευές smartphone με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε τιμή που ταιριάζει σε όλους. Το ισχυρό σύστημα πολλαπλών καμερών των συσκευών Galaxy A χαρίζει εκπληκτικές λήψεις, οι οθόνες «ζωντανεύουν» την προβολή βίντεο ενώ οι μπαταρίες μεγάλης διάρκειας και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης προσφέρουν ξεγνοιασιά. Ευέλικτες και προσιτές, οι συσκευές της σειράς Galaxy A κατασκευάστηκαν για να είναι διαθέσιμες σε όλους μερικές από τις κορυφαίες λειτουργίες της Samsung, όπως ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και η πιστοποιημένη ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη.

Samsung Galaxy Buds2 – Στην κατηγορία των «Ακουστικών και Προσωπικού Ήχου» βραβεύτηκαν τα Galaxy Buds2, συνεχίζοντας την κληρονομιά της Samsung στην κατηγορία του ήχου, με καινοτόμα και εξαιρετικά άνετη εφαρμογή και εκείνα τα χαρακτηριστικά που αγαπούν περισσότερο οι χρήστες στην πιο προσιτή τιμή της σειράς. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός τους καθιστά τα Galaxy Buds2 μικρότερα και ελαφρύτερα για άνεση όλη την ημέρα. Επιπλέον, προσφέρουν καθηλωτικό ήχο με τη λειτουργία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου, δυναμικά ηχεία διπλής κατεύθυνσης και βελτιωμένη λειτουργία ήχου Ambient Mode. Τα ακουστικά συνδυάζουν την προηγμένη ποιότητα ήχου της Samsung και τον κομψό σχεδιασμό, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας.

Samsung Galaxy Book Pro 360 – Το Galaxy Book Pro 360 της Samsung, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών smartphones, κερδίζοντας στην κατηγορία «Hardware και Εξαρτήματα Υπολογιστών». Ενσωματωμένο στο mobile DNA ενός smartphone Galaxy, το Galaxy Book Pro 360 σχεδιάστηκε για να κάνει την καθημερινή εμπειρία των χρηστών πιο προσωποποιημένη από ποτέ. Με ισχυρή απόδοση και συνδεσιμότητα όμοια με smartphone, το Book Pro 360 είναι ο πρώτος υπολογιστής 5G της Samsung που πωλείται στις ΗΠΑ. Συνοδεύεται με την αναβαθμισμένη γραφίδα S Pen, μετατρέποντας τον υπολογιστή σε δημιουργικό καμβά. Με οθόνη Super AMOLED και μπαταρία γρήγορης φόρτισης που διαρκεί, ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ανάγκη του χρήστη, εντός και εκτός σπιτιού.

Samsung SmartTag+ – Ένα ακόμα προϊόν που αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Φορητών Συσκευών και Αξεσουάρ», το SmartTag+ βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τα σημαντικά τους αντικείμενα. Εξοπλισμένο με τεχνολογία ultra-wideband (UWB), το SmartTag+ εντοπίζει την ακριβή τοποθεσία του χαμένου αντικειμένου με την καλύτερη ακρίβεια και εμβέλεια στην κατηγορία. Οι χρήστες απλά συνδέουν το Galaxy SmartTag+ στα κλειδιά, τις τσάντες ή ακόμα και στα κολάρα των κατοικίδιων τους. Είτε το αντικείμενο βρίσκεται στο δωμάτιο είτε σε κοντινή απόσταση, ο χρήστης απλώς χρησιμοποιεί την κάμερα του συμβατού Galaxy smartphone του και η τεχνολογία AR της υπηρεσίας SmartThings Find θα τον οδηγήσει στο σημείο που το άφησε. Οποιοδήποτε  αντικείμενο τώρα μπορεί να παρακολουθείται μέσω του SmartTag+.

Έξυπνη Εντοιχισμένη Επαγωγική Εστία Samsung 30″- Η έξυπνη επαγωγική εστία της Samsung, που διακρίθηκε στην κατηγορία «Οικιακές συσκευές», είναι η πρώτη στον κόσμο που αναγνωρίζεται για την ικανότητά της να μειώνει τη χρήση ενέργειας και τις εκπομπές ρύπων κατά το μαγείρεμα — όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση. Ακόμη, έχει βραβευτεί με το 2021-2022 ENERGY STAR® Emerging Technology Award στην κατηγορία Residential Induction Cooking Tops. Διαθέτει επιφάνεια μαγειρέματος με τέσσερις εστίες και προσφέρει καινοτόμους τρόπους μαγειρικής με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, όπως ακριβώς και μία εστία αερίου.

Samsung Top Load Washer (WA7700A) – Το πλυντήριο Top Load της Samsung με λειτουργία Auto Dispense βραβεύθηκε επίσης στην κατηγορία «Οικιακές συσκευές». Η Samsung φέρνει τη δημοφιλή λειτουργία Auto Dispense στην κορυφαία κατηγορία πλύσης, αναβαθμίζοντας το πλύσιμο των ρούχων με κορυφαίες λειτουργίες και σχεδιασμό.

Samsung 512GB DDR5 RDIMM – Στην κατηγορία «Hardware και Εξαρτήματα Υπολογιστών» διακρίθηκε η πρώτη μονάδα διπλής ενσωματωμένης μνήμης (RDIMM) στον κόσμο 512GB DDR5 για εφαρμογές ηλεκτρονικών συσκευών νέας γενιάς. Η Samsung DDR5 RDIMM φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη σε υπολογιστές υψηλής απόδοσης, διακομιστές cloud και data centers. Η μονάδα 512 GB διαθέτει 40 ενσωματωμένα πακέτα DRAM, καθένα από τα οποία αποτελείται από οκτώ μήτρες 16 Gb DDR5. Τα τσιπ μεγάλης χωρητικότητας και υψηλής ταχύτητας περιλαμβάνουν μια εξαιρετικά προηγμένη διαδικασία χαμηλής τάσης και χρησιμοποιούν τεχνολογία ημιαγωγών (TSV) αντιμετωπίζοντας πλήρως τη σημαντική μείωση απόδοσης κατά τη συνδεσιμότητα μεταξύ καλωδίων.

Samsung U.2 ZNS NVMe SSD PM1731a (2/4TB) – Το PM1731a είναι η πρώτη υπερσύγχρονη μονάδα Solid State Drive (SSD) στον κόσμο για επιχειρήσεις και μεγάλα κέντρα δεδομένων που υποστηρίζει την πολυαναμενόμενη τεχνολογία Zoned Namespace (ZNS), αποσπώντας άλλη μια νίκη στην κατηγορία «Hardware & Εξαρτήματα Υπολογιστών». Παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής ενός SSD τρεις με τέσσερις φορές σε σύγκριση με τους υπάρχοντες SSD και αυξάνοντας σημαντικά τον χώρο αποθήκευσης των χρηστών, η μονάδα PM1731a συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα μεγάλων συστημάτων διακομιστών ή αποθήκευσης και ανταποκρίνεται στην παγκόσμια ανάγκη χρήσης μεγάλων δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης από ηλεκτρονικές συσκευές.

Samsung PCIe Gen5 NVMe SSD PM1743 (2/4/8/16TB) – Στην κατηγορία «Hardware και Εξαρτήματα Υπολογιστών», διακρίθηκε ο σκληρός δίσκος PM1743 ως ο ταχύτερος, με την μεγαλύτερη χωρητικότητα και αξιοπιστία U.2 SSD στην κυκλοφορία. Βασισμένος στη διεπαφή PCIe Gen5, κατασκευάστηκε για να υποστηρίξει τις απαιτήσεις πολλαπλής επεξεργασίας για πρόσβαση, χειρισμό και αποθήκευση δεδομένων παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις σε επιχειρήσεις με επίκεντρο τον καταναλωτή.

Samsung ISOCELL HP1 – Ο ISOCELL HP1 απέσπασε διάκριση στην κατηγορία «Ενσωματωμένες Τεχνολογίες», ως ο πρώτος αισθητήρας εικόνας 0,64 micrometer (μm) στα  200 megapixel (MP) στον κόσμο για φορητές συσκευές. Ο αισθητήρας HP1 διαθέτει ανάλυση 16,384×12,288 ενεργών pixels που αντιστοιχούν σε οπτική μορφή 1/1,22″. Με τεχνολογία 4×4 pixel-binning, ο αισθητήρας μπορεί να συγχωνεύσει 16 pixels σε ένα μεγάλο pixel μεγέθους 2,56μm, αποδίδοντας φωτεινές εικόνες 12,5 MP με λιγότερο θόρυβο σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας μπορεί επίσης να καταγράψει πεντακάθαρα βίντεο σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια έως και 8K 30fps.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Amiko MIRA X-4200
Ο Amiko MiraX HiS-4200 είναι ένας κορυφαίος Linux 4K UHD media streamer, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε 4K UHD. Αυτός ο media streamer υποστηρίζει μεταξύ άλλων τ...
KAL KL-60
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου τηλεχειριστηρίου KL-60. Πρόκειται για ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο 4:1, το οποίο προγραμματίζεται μέσω μονάδας υπέρυθρων από τ...
Promax ATLaS NG
Η Promax έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για τον κορυφαίο αναλυτή φάσματος ATLaS NG. Στα συγκεκριμένα video, περιγράφονται όλες οι λειτουργίες του αναλυτή, καθώς και ο τρόπος που δ...
SatLink COL5141A
Ο κωδικοποιητής COL5141A 4 σε 1 της SatLink είναι μια επαγγελματική συσκευή κωδικοποίησης και πολυπλεξίας ήχου και video με ισχυρή λειτουργικότητα. Διαθέτει διεπαφές εισόδου 4 καναλιών CVBS video ...
AVM FRITZ!DECT 350
Προσαρμόστε το FRITZ!DECT 350 σε πόρτες ή παράθυρα και αμέσως θα ανιχνεύσει αν είναι ανοικτά ή κλειστά. Αποτελώντας έναυσμα για την επακόλουθη λειτουργία προϊόντων FRITZ!DECT και συμβατών συσκευών...
KAL K-320
Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του K-320, ενός ασύρματου ανιχνευτή κίνησης υποδοχής με εμβέλεια ανίχνευσης κίνησης 3 έως 7 μέτρων και γωνία κάλυψης 100°. Είναι ιδανικός για τη...
Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας 2U30
Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, θα γίνει περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι ενισχυτές με ακροδέκτες χωρίς θωράκιση, ...
Tesla XT850
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Tesla MediaBox XT850. Πρόκειται για ένα Android TV Box που είναι ταυτόχρονα και DVB-T2 HEVC (H.265) δέκτης, συμβατός με το νέο πρότυπο επίγεια...
SatLink ST-6502
Η εταιρεία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου modulator ST-6502 της SatLink. Πρόκειται για έναν διαμορφωτή ενός καναλιού σε mini μέγεθος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για οικιακή ψυχαγωγία, ξενο...
Fracarro UX-WB LTE
Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου LNB της οικογένειας UX της ιταλικής Fracarro. Πρόκειται για το UX-WB LTE, ένα wideband LNB με 2 ξεχωριστές εξόδους, που η μία μεταφέρει όλα τα...
AVM Geofencing
Η τελευταία ενημέρωση του FRITZ!App Smart Home προσθέτει μια λειτουργία που ζητείται συχνά: Το geofencing. Σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες στο έξυπνο σπίτι σας όταν εισέρχεστε ή εξέρχεστε από...
Amiko A11 Link
Αναζητείτε έναν προηγμένο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ζωντανή τηλεόραση, είτε για ταινίες ή ραδιόφωνο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Amiko A11 Link 4K TV Stick ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Ιουλίου 2024
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Ιουλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
Διανομή σήματος HDMI στο σπίτι
Για τη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής ανάλυσης μέσω ενός δέκτη, IPTV Box, αποκωδικοποιητή συνδρομητικής πλατφόρμας ή οποιασδήποτε άλλης εξωτερικής πηγής, απαιτείται μόνο η σύνδεσή τους στην...
CRETA ELECTRONIX 2024
Μετά την τεράστια επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Salonica Electronix 2023 και Athens Electronix 2024, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη φορά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα, και έσπασαν κάθε ρε...
Fracarro D-Matrix 4S FTA
Την πιο πρόσφατη μονάδα της οικογένειας των Headend της ιταλικής Fracarro, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το D-Matrix 4S FTA, ένα Compact Headend που έρχε...
Amiko MIRA X-4200
Ένα νέο μοντέλο της σειράς OTT της Amiko δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για το MIRA X-4200, ένα Set-Top Box που βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux και προ...
Sat & Zap, Ιούλιος 2024
Αρκετά νέα κανάλια στις 28 ανατολικά, ενώ και πάλι το Ιράν εμφανίζεται με νέα κανάλια εξωτερικού, μη εγκεκριμένα φυσικά από το θεοκρατικό καθεστώς… Al Mayadeen HD Hot Bird 13G – 13 East 11....