Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 185
tech2024 02 27 at 08 33 36 TM 457
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Φεβρουαρίου 2024 08:52
28 Φεβρουαρίου 2024 08:43
6 Σεπτεμβρίου 2022 10:50

Η Samsung Electronics παρουσιάζει τη νέα σειρά Bespoke προϊόντων για το 2022 που αναβαθμίζουν την εμπειρία ζωής στο σπίτι

samsung bespoke a2777941

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς προϊόντων Bespoke στην Ευρώπη. Οι νέες συσκευές Bespoke αναδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας να γίνει ο κορυφαίος πάροχος οικιακών συσκευών που είναι βιώσιμες, έξυπνες με υψηλής αισθητικής design.

Η νέα σειρά έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες και θα αποτελείται από τη σειρά Bespoke πλυντηρίων – στεγνωτηρίων με AI™ και τον Bespoke φούρνο με AI™.

«Η Samsung Electronics ωθεί διαρκώς τα όρια της τεχνολογίας και δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, εξελίσσοντας και προσαρμόζοντας τις ανάγκες τους», σημείωσε  ο Hyesoon Yang, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Customer Experience στο Business Digital Appliances της Samsung Electronics. «Η νέα σειρά Bespoke φέρνει μια σειρά από έξυπνα και προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής τους».

samsung blue front bespoke ai laundry

Βιώσιμες λύσεις πλύσης με τα Bespoke πλυντήρια και στεγνωτήρια με AI™

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς Bespoke πλυντηρίων και στεγνωτηρίων με τεχνητή νοημοσύνη (AI™). Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με πρωτοποριακές  τεχνολογίες, για τη μείωση της απελευθέρωσης μικροπλαστικών από τα ρούχα και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Activewear Patagonia. Τα νέα πλυντήρια Bespoke με ΑΙ ενσωματώνουν ένα πρόγραμμα πλύσης για μείωση των εκπομπών μικροπλαστικών από τα ρούχα κατά 54%[1], χρησιμοποιώντας τεχνολογία φίλτρου για τη συλλογή των βλαβερών πλαστικών σωματιδίων. Μέχρι τέλος του χρόνου, τόσο τα νέα πλυντήρια ρούχων όσο και τα παλαιότερα, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την τεχνολογία μέσω αντίστοιχων αναβαθμίσεων.

Τα πλυντήρια Bespoke με AI™ διαθέτουν την τεχνολογία AI Ecobubble™ της Samsung. Η χρήση κρύου νερού αντί για ζεστό, χωρίς την προσθήκη επιπλέον χρόνου στον κύκλο πλύσης, βοηθά τους χρήστες να εξοικονομούν έως και 70%[2] της χρήσης ενέργειας με τη λειτουργία AI Energy Mode του SmartThings Energy. Επίσης, διασφαλίζει υψηλά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής για τα ρούχα, επιτρέποντας στο απορρυπαντικό να διεισδύει γρήγορα στα υφάσματα και να απομακρύνει τη βρωμιά, ακόμη και σε κρύο νερό.

Τα πλυντήρια Bespoke με AI™ διαθέτουν αισθητήρες AI Wash που μετρούν το βάρος του φορτίου και το επίπεδο βρωμιάς για να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιείται η σωστή ποσότητα νερού, απορρυπαντικού και ενέργειας, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη σπατάλη.

Επιπλέον, με την τεχνολογία SpaceMax™ η συσκευή χρησιμοποιεί μεγαλύτερο τύμπανο, χωρίς ωστόσο να αυξάνονται οι εξωτερικές της διαστάσεις, παρέχοντας στους καταναλωτές μεγάλη χωρητικότητα 11 κιλών. Ο  σχεδιασμός του Bespoke πλυντηρίου και η ποικιλία χρωματικών επιλογών του διασφαλίζουν ότι η συσκευή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας, κάνοντας το να ταιριάζει στις προτιμήσεις του καταναλωτή.

Τα νέα πλυντήρια Bespoke με ΑΙ™ θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα αυτόν τον μήνα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Μια έξυπνη και υγιεινή εμπειρία μαγειρικής με τον φούρνο Bespoke AI

Ο φούρνος Bespoke AI™, που θα κυκλοφορήσει  τον Οκτώβριο 2022 στην ευρωπαϊκή αγορά, διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά που κάνουν το μαγείρεμα μια υγιεινή εμπειρία, επιτρέποντας στους χρήστες να ετοιμάζουν φαγητά που είναι νόστιμα στη γεύση, αλλά και ταυτόχρονα υγιεινά.

O νέος φούρνος Bespoke AI™ ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες μαγειρέματος στον ατμό, για την προετοιμασία θρεπτικών και απολαυστικών πιάτων. Η λειτουργία φυσικού ατμού (natural steam) επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν ένα πιο τραγανό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στις συνταγές τους, με φαγητά που διατηρούν εσωτερικά την υγρασία τους και παραμένουν τραγανά στο εξωτερικό τους, καθιστώντας τον νέο φούρνο Bespoke AI™ την ιδανική επιλογή για ψητά πιάτα. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Full Steam[3] βοηθά τους χρήστες να μαγειρεύουν λαχανικά ή ψάρια στον ατμό με ελάχιστη προσπάθεια, που διατηρούν περισσότερο τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους. Ο φούρνος Bespoke AI™ έρχεται, επίσης, με τη λειτουργία Dual Cook Steam, συνδυάζοντας την επάνω και την κάτω ζώνη με την τεχνολογία εύκολου ατμού, για εξοικονόμιση χρόνου και ενέργειας μαγειρεύοντας διαφορετικά πιάτα ταυτόχρονα σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Όταν η προετοιμασία του γεύματός ολοκληρωθεί, η ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού με ατμό προσφέρει στο φούρνο γρήγορο καθάρισμα.

Ο φούρνος Bespoke AI™ διαθέτει, επίσης, έξυπνα χαρακτηριστικά που ενισχύουν περαιτέρω την υγιεινή γαστρονομική εμπειρία των χρηστών. Η ενσωματωμένη λειτουργία AI Pro Cooking[4], [5]χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης φαγητού, με βάση την εικόνα, για τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων μαγειρέματος στο φούρνο, ενώ ελέγχει το φαγητό για να αποτρέψει το υπερβολικό ψήσιμο. Επιπλέον, το μαγείρεμα γίνεται πιο διαδραστικό, δημιουργώντας και κοινοποιώντας βίντεο time-lapse με τους φίλους και τους συγγενείς τους στα social media.

O φούρνος αφής διαθέτει μια επίπεδη πόρτα χωρίς χερούλι, ώστε να ταιριάζει αρμονικά με τα έπιπλα της κουζίνας, ενώ με ένα μόνο άγγιγμα στον πίνακα ελέγχου, η πόρτα του φούρνου ανοίγει απαλά και εύκολα[6]. Διαθέσιμος σε μια ποικιλία από μοντέρνα αποχρώσεις και φινιρίσματα[7], όπως Clean Navy, Clean White και Satin Beige, ο νέος φούρνος Bespoke AI™ αναβαθμίζει την εμφάνιση του σπιτιού, ειδικά σε συνδυασμό με άλλες συσκευές Bespoke.

Εκτός σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο φούρνος Bespoke AI™ διαθέτει δυνατότητες συνδεσιμότητας και συνδέεται με την υπηρεσία SmartThings Cooking[8], για να παρέχει εξατομικευμένες συνταγές και έξυπνα σχέδια γευμάτων, έχοντας λάβει υπόψιν τις προτιμήσεις, τις διατροφικές συνήθειες και τα αποθέματα τροφίμων που υπάρχουν στο ψυγείο. Επίσης, η υπηρεσία SmartThings Cooking μπορεί να συγχρονιστεί με το Samsung Health για να παρακολουθεί τους στόχους θερμίδων και τη χρήση των χρηστών, προτείνοντας συνταγές. Χάρη σε αυτή τη νέα λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη τον ερχόμενο Οκτώβριο, η μέτρηση των θερμίδων και το υγιεινό μαγείρεμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο.


[1] Δοκιμασμένο με φορτίο 2 κιλών από φούτερ 100% πολυεστέρα, συγκρίνοντας τον κύκλο Synthetics στο συμβατικό μοντέλο Samsung WW4000T και τον κύκλο Less Microfiber στο WW7000B. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικ ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Δοκιμασμένο από το Ocean Wise Plastics Lab.

[2] Δοκιμασμένο σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / 4kg Wash Load / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι βαμβακιού 40°C χωρίς Ecobubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[3] Διατίθεται μόνο σε ορισμένα μοντέλα.

[4] Διατίθεται μόνο σε ορισμένα μοντέλα.

[5] Ένα πιάτο θα πρέπει να τοποθετηθεί στο κέντρο του φούρνου για να επιτευχθεί η καλύτερη αναγνώριση του. Η ακρίβεια της αναγνώρισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης, όπως ο τύπος των συστατικών, η καθαριότητα της κοιλότητας και η φωτεινότητα του δωματίου. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης που εσωκλείεται στη συσκευασία.

[6] Η πόρτα δεν θα ανοίξει όταν αγγίξετε το κουμπί, εάν έχει ενεργοποιηθεί είτε το Pyrolytic Cleaning είτε το Child Lock.

[7] Τα διαθέσιμα χρώματα και φινιρίσματα θα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.

[8] Διατίθεται σε ορισμένες γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
 • Emme Esse 87435

  Emme Esse 87435

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
 • Ekselans CPE 1200-OLP

  Ekselans CPE 1200-OLP

  Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
 • Nedis SFIND100BK

  Nedis SFIND100BK

  Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
 • Kathrein MS & MP series

  Kathrein MS & MP series

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
 • Engel MV7400

  Engel MV7400

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
 • Ikusi Flow Smart Headend

  Ikusi Flow Smart Headend

  Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
 • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
 • V-Tech Z2024 H265

  V-Tech Z2024 H265

  Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
 • Nedis TVSM5120GY

  Nedis TVSM5120GY

  Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
 • Anga PS series

  Anga PS series

  Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
 • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
 • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
 • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
 • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...