Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 494
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15 Σεπτεμβρίου 2020 11:28

Η Samsung φέρνει το σπίτι του μέλλοντος στο The Mall Athens

5b3d458b999afaec954d5e144c41ed8c XL 1c296354

Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται τους επισκέπτες του The Mall Athens σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο για να τους παρουσιάσει το Σύγχρονο Σπίτι της Samsung. Καθημερινά από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για την αναβαθμισμένη εμπειρία που…

Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται τους επισκέπτες του The Mall Athens σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο για να τους παρουσιάσει το Σύγχρονο Σπίτι της Samsung. Καθημερινά από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για την αναβαθμισμένη εμπειρία που προσφέρει η έξυπνη διαχείριση και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των συσκευών Samsung.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο έχουν οι οικιακές συσκευές επόμενης γενιάς της Samsung και τα νέα smartphones της σειράς Galaxy Note 20,  καθώς με τη βοήθειά τους και μέσω της έξυπνης εφαρμογής SmartThings, ο έλεγχος, η διαχείριση και η παρακολούθησή των οικιακών συσκευών γίνεται πιο εύκολα από ποτέ, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το σπίτι συμπληρώνεται με τις νέες Lifestyle TVs, τις The Frame & The Serif.

Η ομάδα των ειδικών της Samsung θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο σπίτι του μέλλοντος και θα τους ενημερώνει για το ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνδεδεμένων εμπειριών της Samsung που περιλαμβάνει:

 • Τα πλυντήρια της Samsung με την καινοτόμα τεχνολογία QuickDrive, που πλένουν στο μισό χρόνο όλα τα προγράμματα, καταναλώνοντας 20% λιγότερη ενέργεια. Λόγω του ειδικού κάδου και του επιπλέον αναδευτήρα που περιστρέφεται ανεξάρτητα και αντίστροφα, τα ρούχα πλένονται δυναμικά και γρήγορα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση πλύσης αλλά και χωρίς να δημιουργούνται φθορές στα υφάσματα. Το πορτάκι AddWash επιτρέπει την προσθήκη επιπλέον ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης, η τεχνολογία EcoBubble είναι ιδανική για πλύση με κρύο νερό, ενώ τα προγράμματα Ατμού ενδείκνυνται για φρεσκάρισμα και απολύμανση.
 • Τους νέους οικιακούς φούρνους με την πρωτοποριακή τεχνολογία Dual Cook Flex™ που προσφέρουν τη δυνατότητα να μαγειρεύονται και να ψήνονται ταυτόχρονα δύο διαφορετικά φαγητά, όπως ψάρι και γλυκό, σε διαφορετικές θερμοκρασίες χωρίς να μεταφέρονται οι οσμές από τον έναν θάλαμο στον άλλο. Διαθέτουν χωρητικότητα 75Lt, εσωτερική επίστρωση που προστατεύει το φούρνο από βακτηρίδια, επίμονους λεκέδες και χαράγματα και λειτουργία εύκολου αυτοκαθαρισμού[1], που εξασφαλίζει καθαρές επιφάνειες, χωρίς μεγάλη προσπάθεια ή δαπανηρά προϊόντα καθαρισμού.
 • Τις νέες οικιακές εστίες με Flex Zone[2], μια μεγάλη, ανοιχτή περιοχή που διαιρείται σε 2 ζώνες για να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη και σχήματα μαγειρικών σκευών. Χάρη στην εξαιρετικά ευρεία και διαισθητική LED οθόνη με σύστημα ολίσθησης, η θερμοκρασία μαγειρέματος ορίζεται εύκολα και με ακρίβεια. Η ρύθμιση διατήρησης θερμότητας εξασφαλίζει πως το μαγειρεμένο φαγητό παραμένει ζεστό και έτοιμο για σερβίρισμα, ενώ η λειτουργία παύσης εγγυάται άμεση μείωση ισχύος με ένα μόνο άγγιγμα, για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στην κουζίνα.
 • Τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με μεγάλη, ευανάγνωστη LED οθόνη που βοηθούν στον εύκολο έλεγχο. Το εσωτερικό αποτελείται εξολοκλήρου από ανοξείδωτο μέταλλο και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος. Έτσι, μπορούν να αξιοποιηθούν όλοι οι χώροι του, με τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής του επάνω ραφιού, για να χωρέσει έως 13 σερβίτσια σε ένα κύκλο πλύσης. Η λειτουργία Μισού Φορτίου δίνει την επιλογή μισής φόρτωσης και πλύσης αντικειμένων, και το πρόγραμμα Γρήγορης Πλύσης 60 λεπτών καθαρίζει τα πιάτα και τα στεγνώνει γρήγορα, για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.
 • Τα ψυγεία ντουλάπες της σειράς RS8000 με τεχνολογία SpaceMax, πουπροσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα[3] εσωτερικά στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις. Επιπλέον διαθέτουν τεχνολογία TwinCooling Plus με 2 ανεξάρτητα συστήματα ψύξης σε συντήρηση και κατάψυξη, που βοηθά τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα, αφού μέσα στο ψυγείο υπάρχουν τα σωστά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας. Τέλος, ο χώρος FlexZone[4] επιτρέπει την προσαρμογή της θερμοκρασίας, μέσα από τέσσερεις προκαθορισμένες επιλογές ψύξης: 0°C για συντήρηση κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριού, 1°C για κρύα αναψυκτικά και ποτά, 3°C για φρούτα και λαχανικά και από 1°C έως και 7°C για κανονική θερμοκρασία ψυγείου.
 • Τους νέους φούρνους μικροκυμάτων, με πλήκτρα αφής και σχεδιασμό που συμβάλλει στον εύκολο χειρισμό. Οι αντιστάσεις δίνουν τη δυνατότητα μαγειρέματος, εκτός από ξεπάγωμα ή ζέσταμα ενός φαγητού. Η λειτουργία Deodorizing βοηθά στην απομάκρυνση των οσμών από τον φούρνο, ενώ η κεραμική επίστρωση και το πρόγραμμα καθαρισμού με ατμό εξασφαλίζουν έναν πάντα πεντακάθαρο, χωρίς βακτηρίδια φούρνο.

Οι οικιακές συσκευές που βρίσκονται στο booth της Samsung στο The Mall Athens πλαισιώνονται από τις Lifestyle TVs της εταιρείας, The Frame και The Serif.

Η σειρά τηλεοράσεων The Frame συμπληρώνει κάθε χώρο και τον μετατρέπει σε προσωπική γκαλερί. Χάρη στη λειτουργία Art Mode, η The Frame μπορεί να προβάλλει αγαπημένα έργα τέχνης,. Το Art Store, βοηθά τους κατόχους να επιμεληθούν τη δική τους συλλογή έργων τέχνης από κορυφαίες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης. Με τη νέα λειτουργία ΑΙ για αυτόματη ρύθμιση, το Art Store προτείνει έργα τέχνης σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κατόχου.

Συνδυασμένη αρμονικά με τον τρόπο ζωής του κατόχου, η The Serif αναβαθμίζει έξυπνα το στυλ του σπιτιού. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η The Serif προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης, με 100% όγκο χρώματος, για εξαιρετικές λεπτομέρειες σε φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές. Mε design 360 μοιρών, από τους Bouroullec, η The Serif διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον, από κάθε οπτική γωνία. Οι ενισχυμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας της The Serif δίνουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών. Με τη λειτουργία NFC ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει εύκολα μουσική απλά ακουμπώντας το κινητό πάνω στην TV. Επίσης, η λειτουργία AirPlay 2[5] δίνει τη δυνατότητα τους κατόχους iPhone, Mac, ή iPad, να αναπαράγουν ταινίες, εκπομπές, μουσική και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, άμεσα και άνετα.

Τέλος η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων Galaxy Note20, αλλά και όλο το Galaxy Οικοσύστημα αποτελούν το τέλειο Hub ικανό να μετατρέψει κάθε σπίτι, σε ιδανικό χώρο για εργασία ή διασκέδαση, ξεδιπλώνοντας αμέτρητες τεχνολογικές επιλογές και ενεργοποιώντας το μοναδικό ψηφιακό κόσμο της Samsung. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του Σύγχρονου Σπιτιού της Samsung καθημερινά, κατά τις ώρες λειτουργίες του The Mall Athens.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Samsung, επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr.

 

[1] Μόνο μοντέλα NV75N5641RS, NV75N5641BS.

[2] Μοντέλο NZ6000K

[3] έως και 100 λίτρα παραπάνω τρόφιμα σε σχέση με ένα συμβατικό ψυγείο

[4] Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα της σειράς RS8000

[5] Τα Apple και AirPlay 2 είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το AirPlay 2 απαιτεί iOS 12.3 ή νεότερη έκδοση ή MacOS 10.14.5 ή νεότερη έκδοση. Κάθε συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε Wi-Fi ή άλλο ασύρματο δίκτυο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Fracarro D-Matrix 4S EVO

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
 • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
 • Meliconi AT 49 USB

  Meliconi AT 49 USB

  Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
 • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
 • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

  Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
 • Icy Box IB-LAN301-C3

  Icy Box IB-LAN301-C3

  Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
 • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

  Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
 • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

  Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
 • TP-Link ER706W-4G

  TP-Link ER706W-4G

  Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
 • Kakusiga KK-12101

  Kakusiga KK-12101

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
 • Ekselans AP 1200 W2

  Ekselans AP 1200 W2

  Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
 • Nedis TVSM6050BK

  Nedis TVSM6050BK

  Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
 • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
 • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

  Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...