Skip to main content
20 Μαΐου 2022 11:44

Η Sony ανακοίνωσε τα LinkBuds S, τα μικρότερα και ελαφρύτερα ακουστικά με ANC

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F2bbf67b7c8abb2df75f56e88122f49b3 XL

Η Sony ανακοίνωσε τη νεότερη προσθήκη της στη σειρά ακουστικών LinkBuds: τα LinkBuds S. Το πιο πρόσφατο μοντέλο προσφέρει μια νέα αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου μέσω των τεχνολογιών ανίχνευσης και της συνεργασίας της Sony με εταίρους, διατηρώντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης «Never Off».

Η Sony ανακοίνωσε τη νεότερη προσθήκη της στη σειρά ακουστικών LinkBuds: τα LinkBuds S. Το πιο πρόσφατο μοντέλο προσφέρει μια νέα αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου μέσω των τεχνολογιών ανίχνευσης και της συνεργασίας της Sony με εταίρους, διατηρώντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης «Never Off».

Αξιοποιώντας την τεχνολογία ανίχνευσης και χωρικού ηχητικού πεδίου, αυτά τα ακουστικά προσφέρουν διασκεδαστική και καθηλωτική ηχητική εμπειρία σε παιχνίδια AR όπως το Ingress. Αυτό το νέο μοντέλο έχει επίσης σχεδιαστεί για να κάνει την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών των αγαπημένων σας καλλιτεχνών πιο εύκολη από ποτέ, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στη μουσική.

linkbudss w autoplay siz

Τα LinkBuds S είναι τέλεια για αναπαραγωγή περιεχομένου όλη την ημέρα. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική, το βίντεο ή περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ακριβώς ήθελε ο δημιουργός, με την εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου και την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony.

Τα μικρότερα και ελαφρύτερα Hi-Res ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου στον κόσμο

Η Sony κατασκεύασε αυτά τα εξαιρετικά μικρά και ελαφριά ασύρματα ακουστικά, βάρους περίπου 4,8 γραμμαρίων, με γνώμονα την άνεση. Τα LinkBuds S συνδυάζουν ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με έναν εργονομικό σχεδιασμό για πιο σταθερή εφαρμογή, ώστε να αποφεύγετε τον ενοχλητικό πόνο στο αυτί που εμποδίζει την ψυχαγωγία σας.

Διατηρήστε όλους τους κόσμους σας συνδεδεμένους με φυσικό ήχο από το περιβάλλον

Τα LinkBuds S σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων. Αυτά τα ακουστικά συνδυάζουν την καινοτόμο ιδέα με ήχο περιβάλλοντος των LinkBuds που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας, με εξουδετέρωση θορύβου υψηλής ποιότητας που επίσης επιτρέπει να εστιάσετε στο περιεχόμενο που αγαπάτε και σε τίποτα άλλο. Μπορείτε να μπείτε σε μια καφετέρια και να παραγγείλετε γρήγορα με ευκολία και έπειτα το ίδιο γρήγορα να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύστε την αγαπημένη σας διασκέδαση χωρίς περισπασμούς.

Τα ακουστικά ενσωματώνουν το Adaptive Sound Control, μια έξυπνη λειτουργία που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με το πού βρίσκεστε, δημιουργώντας την ιδανική εμπειρία ακρόασης. Με αυτό μπορείτε να κινείστε απρόσκοπτα στο περιβάλλον σας ενώ αφήνετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και άλλο περιεχόμενο να σας ψυχαγωγούν.

linkbudss case white

Μία νέα ηχητική εμπειρία για AR gaming

Η Sony συνεργάζεται με τη συνεργάτιδα εταιρία της, Niantic, στον τομέα του audio AR, αναπτύσσοντας ένα παιχνίδι AR που μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο οπτικά αλλά και ηχητικά. Όταν παίζετε το παιχνίδι “Ingress” χρησιμοποιώντας τα LinkBuds S, η τεχνολογία αισθητήρων και η τεχνολογία χωρικού ηχητικού πεδίου θα επιτρέψουν στους παίκτες να απολαύσουν μια νέα εμπειρία στην οποία ο ήχος εκπέμπεται σύμφωνα με την κατεύθυνση που βλέπουν.

Κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων

Η πραγματοποίηση μιας κλήσης σε έναν θορυβώδη δρόμο ή μια μέρα με θυελλώδεις ανέμους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη από ότι με τα LinkBuds S, χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup της Sony που ελέγχει βέλτιστα τα μικρόφωνα και στα δύο ακουστικά και με τη χρήση μιας δομής πλέγματος γύρω από τα μικρόφωνα. Μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες κρυστάλλινης καθαρότητας, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με συναδέλφους και φίλους όπου κι αν βρίσκεστε.

Καθηλωτικός ήχος, αυθεντική μουσική

Τα LinkBuds S δημιουργούν καθηλωτικό ήχο και αναπαράγουν με αυθεντικότητα το περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μουσική, βίντεο ή περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ακριβώς ήθελε ο δημιουργός τους.

Με τη βοήθεια μιας νέας μονάδας οδηγού 5 χιλιοστών, αυτά τα συμπαγή ακουστικά προσφέρουν υψηλές δυνατότητες, παράγοντας ισχυρά μπάσα και εκπληκτικά καθαρά φωνητικά, παρά το μέγεθός τους, αναδεικνύοντας καλύτερα όποιο είδος ή τύπο ψυχαγωγίας επιλέξετε. Ενώ ο Ενσωματωμένος Επεξεργαστής V1 της Sony βελτιώνει την εξουδετέρωση θορύβου, ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και μειώνει την παραμόρφωση με λιγότερη ισχύ, για ακρόαση χωρίς περισπασμούς, κάτι που είναι ιδανικό για πολυάσχολους ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς σε εν κινήσει.

Αυτά τα νέα ακουστικά σάς επιτρέπουν επίσης να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο Hi-Resolution, χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC της Sony που έχει υιοθετηθεί από τη βιομηχανία. Όλη η μουσική σας θα αποκατασταθεί με ήχο υψηλού εύρους με τη χρήση του DSEE Extreme™ που αναβαθμίζει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να εκτιμήσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που εισήγαγε ο καλλιτέχνης στα αγαπημένα σας κομμάτια.

Έλεγχος χωρίς κόπο και χωρίς να απαιτείται αφή

Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη αλληλεπιδράσεις, επομένως, με τη βοήθεια του Speak-to-Chat, που βασίζεται στην τεχνολογία ακριβείας Voice Pickup, η μουσική σας θα διακόπτεται αυτόματα όταν μιλάτε σε κάποιον, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη συνομιλία, όταν βρίσκεστε με τα χέρια γεμάτα.

Αυτά τα νέα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με Google Assistant και με Alexa, βοηθώντας σας με τις καθημερινές εργασίες, προσφέροντας βοήθεια χωρίς να απαιτείται άγγιγμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς, να λάβετε πληροφορίες, να ακούσετε μουσική, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά ακόμη.

Πλήρης έλεγχος στα χέρια σας

Χάρη στην επιφάνεια διαισθητικού ελέγχου του αισθητήρα αφής, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου, να ενεργοποιήσετε το Quick Attention, ακόμη και να συνεχίσετε την αναπαραγωγή μουσικής στο Spotify ή το Endel, με λίγα μόνο αγγίγματα στα ακουστικά. Με το Endel μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα ηχητικά σκηνικά που δίνουν στο σώμα και στο νου σας ό,τι χρειάζονται για να επιτευχθεί πλήρης ηχητική εμβύθιση, ενώ εκτελείτε οποιαδήποτε εργασία.

Εύκολη σύζευξη Bluetooth με τα Fast & Swift Pair

Τα LinkBuds S υποστηρίζουν τη νέα δυνατότητα Fast Pair της Google που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά με τη συσκευή σας Android™ γρήγορα και εύκολα. Το Swift Pair καθιστά γρήγορη και εύκολη τη σύζευξη των ακουστικών σας με φορητό υπολογιστή ή desktop με Windows 11 ή Windows 10, ή και tablet.

Ήχος Bluetooth επόμενης γενιάς

Αυτά τα ακουστικά υποστηρίζουν LE Audio, δηλαδή ήχο Bluetooth επόμενης γενιάς με ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης, κάτι ιδανικό για παιχνίδια.

Κατασκευασμένα με γνώμονα το περιβάλλον

Τα LinkBuds S δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να είναι εντυπωσιακά και κομψά, αλλά και με γνώμονα το περιβάλλον. Όπως και η υπόλοιπη σειρά LinkBuds, όλες οι συσκευασίες των ακουστικών είναι χωρίς πλαστικό και τα ακουστικά χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά από ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στηρίζοντας τη δέσμευση της Sony να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της.

Μείνετε συνδεδεμένοι με άλλους χάρη στη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Η Sony γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο smartphone σας, χωρίς τίποτα να εμποδίζει την ακουστική σας εμπειρία. Ως εκ τούτου, η Sony έχει εξοπλίσει τα LinkBuds S με δυνατότητα να αξιοποιούν φόρτιση που αντιστοιχεί σε μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα – δηλαδή 6 ώρες με ενεργή εξουδετέρωση θορύβου – από τα ακουστικά, ενώ ακόμη 14 ώρες είναι αποθηκευμένες στην κομψή, συμπαγή θήκη φόρτισης.

Εάν βιάζεστε, η γρήγορη φόρτιση μόλις 5 λεπτών σας προσφέρει έως και 60 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής.

Μηνύματα από τους συνεργάτες της Sony

Τα LinkBuds S, τα οποία συνδέουν τον ψηφιακό με τον πραγματικό κόσμο, θα συνεχίσουν να παρέχουν νέες δυνατότητες για καλύτερες και νέες ηχητικές εμπειρίες. Ακολουθεί ένα μήνυμα από τον στρατηγικό συνεργάτη της Sony.

Archit Bhargava, Director of Product Marketing, Niantic, Inc.

Η Niantic έχει ένα όραμα για το “Real World Metaverse”, που σημαίνει την προσθήκη AR ψηφιακών επιπέδων στον πραγματικό κόσμο. Επί του παρόντος, τα ψηφιακά επίπεδα AR είναι οπτικά επίπεδα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η προσθήκη ενός ψηφιακού επιπέδου ήχου θα δημιουργήσει μια πιο πλούσια εμπειρία AR και θα κάνει τον πραγματικό κόσμο πιο ευχάριστο και βολικό. Η σειρά LinkBuds της Sony προσθέτει το νέο AR επίπεδο ήχου διατηρώντας τις οπτικές και ηχητικές πληροφορίες από τον πραγματικό κόσμο. Όταν χρησιμοποιείται με τα διάφορα παιχνίδια που προσφέρει η Niantic, δημιουργείται μια πιο πλούσια, πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Το Ingress, το οποίο γιορτάζει φέτος το 10ο έτος ζωής του, πρόκειται να έχει ένα νέο χαρακτηριστικό πριν από το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη λειτουργία με τη σειρά LinkBuds.

Επίσης, παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για την εμπειρία AR με τον συνδυασμό της σειράς LinkBuds και της πλατφόρμας μας Lightship, η οποία θα αποτελεί το θεμέλιο των τίτλων παιχνιδιών της Niantic, που θα γίνουν διαθέσιμοι σύντομα.

Διαθεσιμότητα

Τα LinkBuds S διατίθενται σε λευκό, μαύρο και εκρού χρώμα και θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Ιουνίου 2022.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Δορυφορικά κάτοπτρα Kathrein για σκληρές καιρικές συνθήκες

  Δορυφορικά κάτοπτρα Kathrein για σκληρές καιρικές συνθήκες

  Τα δορυφορικά κάτοπτρα της Kathrein, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190 km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρ...
 • TP-LINK ER706W

  TP-LINK ER706W

  Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ER706W, ένα ασύρματο router διπλής ζώνης εταιρικής ποιότητας. Είναι ιδανικό για απομακρυσμένη διαχείριση που απαιτεί υψηλή απόδοση, χάρη στον επαναστατικό συνδυασμό τω...
 • Prolink PF352

  Prolink PF352

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου εξαρτήματος PF352 της Prolink. Πρόκειται για έναν μετατροπέα σήματος από Mini DisplayPort σε HDMI 1.4 θηλυκό, μήκους 0,1 μέτρου. Συνδέε...
 • PROMAX PD-350, PD-351, PD-352

  PROMAX PD-350, PD-351, PD-352

  Η PROMAX, εκτός από επαγγελματικά πεδιόμετρα, παράγει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών στους τομείς διανομής σήματος, RFR, οπτικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων. Η σειρά ψηφιακών πολυμέτρων PD-350, PD...
 • Amiko FTP/UTP

  Amiko FTP/UTP

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή καλωδίων δικτύου της Amiko. Περιλαμβάνει τα καλώδια FTP CAT5, FTP CAT5 Outdoor (μαύρο), FTP CAT6 και UTP CAT5, τα οποία διατίθενται σε συσκευασία στροφ...
 • SONORA TERRA DIGITAL

  SONORA TERRA DIGITAL

  Η Sonora Terra Digital είναι μια κεραία με συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό, κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να απολαμβάνετε σταθερή σύνδεση και εικόνα υψηλής ποιότητας! Είναι κατάλλ...
 • TVIP S-Box v.705

  TVIP S-Box v.705

  Με τον νέο δέκτη IP TVIP S-Box v.705 μπορείτε εύκολα να απολαύσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Ο δέκτης διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Tronix και...
 • Prolink PF485A-0050 & PF485A-0150

  Prolink PF485A-0050 & PF485A-0150

  Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή των νέων καλωδίων PF485A-0050 και PF485A-0150 της Prolink. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καλώδια USB Type-C σε USB-A version 3.0, με διαστάσεις...
 • Kathrein UFOpro Lite

  Kathrein UFOpro Lite

  Τα Νέα Ψηφιακά Compact Headend της Kathrein με την ονομασία UFOpro Lite είναι τα νέα οικονομικά, all in one Headend για εφαρμογές τηλεόρασης σε ξενοδοχεία, σκάφη, στάδια, συγκροτήματα κατοικιών κα...
 • FRITZ!Fon X6

  FRITZ!Fon X6

  Το νέο FRITZ!Fon X6 εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του σε κομψή λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2,4″ υψηλής αντίθεσης για τέλεια αναγνωσιμότητα. Ο χρήστης μπορεί να...
 • TP-Link EAP783

  TP-Link EAP783

  Η TP-Link ανακοινώνει την είσοδο ενός νέου access point στην οικογένεια συσκευών Omada. Πρόκειται για το EAP783, ένα BE19000 access point οροφής τριπλής μπάντας Wi-Fi 7, που χαρακτηρίζεται από υψη...
 • YouTube PROMAX Hellas

  YouTube PROMAX Hellas

  Η PROMAX έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για τα κορυφαία μοντέλα αναλυτών φάσματος RANGER Neo, HD RANGER και φυσικά για την ναυαρχίδα ATLaS NG. Στο YouTube κανάλι της PROMAX Hellas...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Τηλεχειρι...
 • Τηλεχειριστήρια αντικατάστασης

  Τηλεχειριστήρια αντικατάστασης

  Η συνεχής χρήση και οι ανεπιθύμητες πτώσεις των πάσης φύσης τηλεχειριστηρίων προκαλούν τη φυσική φθορά τους, που όπως είναι λογικό μειώνει τον κύκλο ζωής τους και κάποια στιγμή τα καθιστά μη λειτο...
 • Opticum T-Box

  Opticum T-Box

  Έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη, που ξεχωρίζει από τα περισσότερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας, δοκιμάσαμε για να παρουσιάσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα. Πρόκειται για τον OpticumT-Box, έναν δέκτη συμ...