Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27 Ιουλίου 2023 08:00

Η Sony παρουσιάζει τα true wireless ακουστικά WF-1000XM5 “For The MUSIC”

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F07%252FUntitled 1 154

Τα καλύτερα μόλις έγιναν ακόμα καλύτερα με την παρουσίαση των true wireless ακουστικών WF-1000XM5 από τη Sony που ανακοινώθηκαν σήμερα. Αυτό το νέο μοντέλο είναι η νεότερη έκδοση της βραβευμένης σειράς 1000X και προσφέρει την κορυφαία εξουδετέρωση θορύβου, καθώς και καθηλωτικό ήχο υψηλότερου επιπέδου και την καλύτερη ποιότητα κλήσεων που έχει προσφέρει ποτέ η Sony. Με τα WF-1000XM5 είστε μόνο εσείς και η μουσική.

Συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Miguel

sony wf1000xm5 8

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των ακουστικών WF-1000XM5, η Sony συνεργάστηκε με τον παγκόσμιο ερμηνευτή, ηθοποιό, στιχουργό και καλλιτέχνη της Sony Music Entertainment, Miguel, για την αφήγηση ιστοριών γύρω από το πώς τα ακουστικά WF-1000XM5 είναι “For The MUSIC”.

sony wf1000xm5 7

For the MUSIC

Με την κυκλοφορία αυτού του προϊόντος, η Sony καθιερώνει την επωνυμία “For The MUSIC” για τα προϊόντα ήχου της. Με αυτό το μήνυμα, η Sony επιβεβαιώνει τον εαυτό της ως την κορυφαία εταιρεία προϊόντων ήχου που συνδέει τους δημιουργούς και τους λάτρεις της μουσικής, στοχεύοντας στη δημιουργία αυθεντικών μουσικών εμπειριών και στην υπέρβαση του συναισθήματος για τους φίλους της μουσικής, υποστηρίζοντας το όραμα του δημιουργού πάνω απ’ όλα.
Κορυφαία απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου

Τα ακουστικά WF-1000XM5 ανεβάζουν τον πήχη για ακρόαση χωρίς περισπασμούς και διαύγεια. Με την τεχνογνωσία της Sony στον τομέα της μουσικής, μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι απολαμβάνετε την απόλυτη μουσική εμπειρία.

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και την κορυφαία απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου στην αγορά. Επεξεργαστές ήχου σε πραγματικό χρόνο και μικρόφωνα υψηλής απόδοσης τροφοδοτούν την ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης Dynamic Driver X, για ευρεία αναπαραγωγή συχνοτήτων, βαθιά μπάσα και καθαρά φωνητικά. Έχουν σχεδιαστεί για να σας καθηλώνουν με έναν τόσο καλό ήχο, ώστε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο στούντιο με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τώρα τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, συμπεριλαμβανομένων των διπλών μικροφώνων ανατροφοδότησης, τα οποία βελτιώνουν την απόδοση της εξουδετέρωσης χαμηλών συχνοτήτων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο βήμα προόδου της Sony στον τομέα της εξουδετέρωσης θορύβου, με αποτέλεσμα ο ήχος του περιβάλλοντος να συλλαμβάνεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V2, που αναπτύχθηκε πρόσφατα από τη Sony, ξεκλειδώνει τις δυνατότητες του επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN2e. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός τεχνολογιών ελέγχει τα έξι μικρόφωνα, και στα δύο αυτιά, για να προσφέρει πρωτοφανή ποιότητα εξουδετέρωσης θορύβου, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για το περιβάλλον σας.

Η ικανότητα αναπαραγωγής των χαμηλότερων συχνοτήτων έχει επίσης βελτιωθεί στα WF-1000XM5 χάρη στο νέο Dynamic Driver X. Επιπλέον, τα καλύμματα απομόνωσης θορύβου περιέχουν ένα μοναδικό αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης που μειώνει το θόρυβο στην περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.

sony wf1000xm5 1

Εξειδικευμένη σχεδίαση για εκπληκτική ποιότητα ήχου

Από τα λεπτά φωνητικά μέχρι τα βαθύτερα μπάσα, τα πάντα είναι προσαρμοσμένα για τη μουσική στα WF-1000XM5.

Χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Dynamic Driver X για αναπαραγωγή μεγάλου εύρους συχνοτήτων, τα WF-1000XM5 σας επιτρέπουν να απολαύσετε πιο πλούσια φωνητικά και πιο λεπτομερή φωνητικά. Η δομή του διαφράγματος συνδυάζει πολλά διαφορετικά υλικά για τον θόλο και την ακμή, επιτυγχάνοντας καθαρές υψηλές συχνότητες και βαθύ, πλούσιο ήχο μπάσου με χαμηλή παραμόρφωση.

Συνδυάζοντας τον νέο επεξεργαστή HD Noise Cancelling Processor QN2e και τον ολοκληρωμένο επεξεργαστή V2 της Sony, τα WF-1000XM5 προσφέρουν επεξεργασία ήχου ακριβείας 24 bit και αναλογική ενίσχυση υψηλής απόδοσης. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλή παραμόρφωση και κρυστάλλινη απόδοση ήχου.

Η κορυφαία ποιότητα ήχου συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού των WF-1000XM5, με υποστήριξη για ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης χάρη στο LDAC, καθώς και το DSEE ExtremeTM για την αναβάθμιση της συμπιεσμένης ψηφιακής μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν 360 Reality Audio, το οποίο δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που σας μεταφέρει στο επίκεντρο της μουσικής.

Τα ακουστικά WF-1000XM5 είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία ανίχνευσης κεφαλής, η οποία εξασφαλίζει μια ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία ακρόασης, προσαρμόζοντας αυτόματα τα ηχητικά πεδία ώστε να αντισταθμίζουν την κίνηση του κεφαλιού σας. Οι ήχοι εναρμονίζονται με ακρίβεια με την οθόνη του smartphone σας, ακόμη και καθώς κινείστε, για να εμπλέξουν με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε πλήρως, με τη σύνδεση σε συμβατές συσκευές smartphones/υπηρεσίες.

WF 1000XM5 EU5 MultipointConnection B 8000 Large 1536x1024 1

Η καλύτερη ποιότητα κλήσεων της Sony

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν τώρα την καλύτερη ποιότητα κλήσεων που έχει προσφέρει ποτέ η Sony, αποδίδοντας τη φωνή σας καθαρά σε κάθε περίσταση, είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε χώρο με θόρυβο.

Χάρη σε έναν αλγόριθμο περιορισμού του θορύβου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και σε Deep Neutral Network (DNN), η φωνή σας θα ακούγεται πεντακάθαρα και φυσικά ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Επιπλέον, αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο, η διάταξη μείωσης του θορύβου του ανέμου θα ελαχιστοποιήσει κάθε θόρυβο του ανέμου, ώστε να ξέρετε πάντα ότι θα ακούγεστε.

Άνετα και όμορφα σχεδιασμένα

Τα ακουστικά WF-1000XM5 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, με βελτιωμένη, γυαλιστερή υφή και πολυτελή αίσθηση που θα τα κάνει να είναι ευχάριστα στη χρήση. Το σχήμα των ακουστικών έχει ως πρότυπο το ανθρώπινο αυτί, με εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά είναι περίπου 25% μικρότερα και περίπου 20% ελαφρύτερα από τον προκάτοχό τους (WF-1000XM4), καθιστώντας τα πιο άνετα στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τα καλύμματα απομόνωσης θορύβου είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικό υλικό που όχι μόνο βελτιώνει την εφαρμογή, αλλά και αυξάνει την άνεση μειώνοντας την πίεση στο αυτί χάρη σε ένα νέο σχήμα. Επιπλέον, τα καλύμματα διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά μικρού SS, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική εφαρμογή για τα αυτιά σας.

WF 1000XM5 S In Situ WirelessCharging Xperia 8000 Large 1536x1024 1

Απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν επίσης λειτουργία Auto Play για ακρόαση χωρίς χειρισμό. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τους χρόνους αναπαργωγής της μουσικής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, όπως όταν βάζετε τα ακουστικά σας ή όταν ξεκινάτε να περπατήσετε για ένα διάλειμμα, ενισχύοντας άκοπα τη διάθεσή σας. Επιπλέον, οι ηχητικές ειδοποιήσεις σας κρατούν ενήμερους για τα σημαντικά σας γεγονότα, επιτρέποντας στο τηλέφωνό σας να παραμείνει με ασφάλεια στην τσέπη σας. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το Spotify , το Endel και το Apple Music, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική και σε χαλαρωτικά soundscape για να κάνετε την εμπειρία ακρόασης πραγματικά μοναδική . Σε αντιστοιχία με τα WF-1000XM5, και τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν τώρα την αυτόματη αναπαραγωγή.

Αν ψάχνετε για νέες επιλογές ψυχαγωγίας πέρα από τη μουσική και τις ταινίες, τα WF-1000XM5 χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες και τεχνολογία χωρικού ήχου για να παρέχουν καθηλωτικό ήχο για παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας όπως το “Ingress” από την Niantic. Χρησιμοποιώντας την παρακολούθηση της κεφαλής, ο ήχος αποδίδεται από διαφορετικές κατευθύνσεις ώστε να ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δράση στην οθόνη.

Τα WF-1000XM5 διαθέτουν επίσης τις δημοφιλείς λειτουργίες της Sony, όπως το Adaptive Sound Control και το Speak-to-Chat, καθώς και το Multipoint Connect που σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, ώστε όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας να γνωρίζουν αυτόματα ποια συσκευή χτυπάει και να συνδέονται με τη σωστή. Η διατήρηση της σύνδεσης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη χάρη στις λειτουργίες Fast Pair και Swift Pair. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε το WF-1000XM5 με τη φωνή σας με τον αγαπημένο σας φωνητικό βοηθό.

Με έως και 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να απολαύσετε ώρες αδιάλειπτης ακρόασης και μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών παρέχει έως και 60 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής. Επιπλέον, η τεχνολογία Qi προσφέρει εύκολη ασύρματη φόρτιση.

Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά στο νερό με πιστοποίηση IPX4, οπότε οι πιτσιλιές και ο ιδρώτας δεν θα σας εμποδίσουν να απολαμβάνετε τη μουσική σας, ακόμη και αν περπατάτε στη βροχή.

Φιλικότερα προς το περιβάλλον

Τα WF-1000XM5 χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά, και υιοθετούν το πρωτότυπο χαρτί Original Blended Material της Sony για τη συσκευασία τους. Το Original Blended Material είναι ένα οικολογικό υλικό χαρτιού από μπαμπού, ίνες ζαχαροκάλαμου και ανακυκλωμένο χαρτί που έχει καταναλωθεί.

Διαθεσιμότητα

Τα WF-1000XM5 θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο του 2023.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...