Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 185
tech2024 02 23 at 08 16 48 TM 455
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6 Σεπτεμβρίου 2022 10:24

Lenovo: Νέες προτάσεις για τις απαιτήσεις της υβριδικής εργασίας

1024X1024 5 f42046dd

Η Lenovo ανακοίνωσε μια σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών και οθονών, σχεδιασμένων ειδικά για τις εξελισσόμενες ανάγκες μιας ολοένα και περισσότερο υβριδικά εργαζόμενης κοινωνίας. Μέσα από την παρουσίαση της εντυπωσιακής gaming οθόνης Lenovo Legion Y32p-30, της νέας γενιάς επαγγελματικών οθονών ThinkVision T32p-30,T34w-30, T24i-30, T32h-30 και S25e-30, καθώς και του πρώτου Google Chrome Enterprise υπολογιστή της Lenovo, του ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise, η Lenovo συνεχίζει να ξεδιπλώνει το όραμά της για το άνοιγμα μιας ευφυέστερης τεχνολογίας για όλους. Κάθε μία από τις νέες προτάσεις ωφελεί τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους απομακρυσμένους εργαζομένους.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο από την εταιρία δημοσκοπήσεων Gallup, έδειξε ότι σχεδόν το 42% των Αμερικανών εργαζόταν σε κάποιο βαθμό υβριδικά, ενώ το 39% εργαζόταν αποκλειστικά από το σπίτι. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το 72% των οργανισμών σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν δηλώσει σε πρόσφατη έρευνα της Buffer ότι σχεδιάζουν να επιτρέψουν κάποιας μορφής απομακρυσμένη εργασία σε μόνιμη βάση, καθιστούν σαφές το ότι η απομακρυσμένη εργασία έχει πάψει να θεωρείται η εξαίρεση και αντίθετα θα γίνεται ολοένα και περισσότερο αποδεκτή ως ο κανόνας. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά στις οθόνες τους, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για προηγμένα προϊόντα τα οποία προσφέρουν ουσιαστικά οφέλη και δεν στέκονται στις εντυπώσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο της Lenovo εστιάζει δυναμικά σε λειτουργίες που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ευεξία του χρήστη, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

11 Legion Y32p 30 Front Facing Right Highest Position

Lenovo Legion Y32p-30: Καθηλωτικό gaming για έναν υβριδικό τρόπο ζωής

Για όσους δουλεύουν απομακρυσμένα τη μέρα και το ρίχνουν στο gaming τη νύχτα, το νέο Legion Y32p-30 Gaming Monitor, UHD 31,5 ινστών, με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης 0,2 ms, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει απόλυτα διαυγή εικόνα, απαλλαγμένη από κάθε αλλοίωση, αποδίδοντας κάθε frame αστραπιαία, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθεί άμεσα τη δράση.

Gamers, γραφίστες και δημιουργοί περιεχομένου θα ενθουσιαστούν με τις συναρπαστικές εικόνες στα 4Κ και τα πλούσια χρώματα που αναδύονται από ένα panel που καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια του μόνιτορ, απολαμβάνοντας τη σιγουριά που τους παρέχει η πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού Eyesafe 2.0. Καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα -και το αντίστροφο- ο αυτόματος αισθητήρας προσαρμογής στο φωτισμό του περιβάλλοντος ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης, για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης

Ενισχύοντας μια ήδη συναρπαστική εμπειρία, η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει φωτισμό RGB κάτω από το εμπρόσθιο bezel, με δυναμικούς παλμούς χρωμάτων, συγχρονισμένους με τη δράση στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας έτσι μια αληθινή gaming ατμόσφαιρα, στο σπίτι.

Οι πολλαπλές θύρες σύνδεσης, μεταξύ των οποίων ένα HDMI hookup και η επιλογή docking μέσω USB-C, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται άνετα, να φορτίζουν και να μεταφέρουν δεδομένα, μεταξύ φορητών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, tablets και κονσολών. Με τον διακόπτη KVM η μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη γίνεται πανεύκολα, ενώ οι λειτουργίες Picture in Picture (PIP) και Picture By Picture (PBP) τοποθετούν περιεχόμενο από διαφορετικές συσκευές δίπλα-δίπλα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Η συνολική εμπειρία μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο μέσα από τις προαιρετικές προτάσεις λογισμικού της Lenovo, συμπεριλαμβανομένου του Lenovo Artery  που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις προβολής, για μία ακόμη πιο προσεγμένη εμπειρία, καθώς και του Lenovo Legion Arena το οποίο συγκεντρώνει όλα τα παιχνίδια του χρήστη από διάφορες πλατφόρμες σε μία κεντρική βιβλιοθήκη, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

ThinkVision (T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30, and T32h-30): Η νέα γενιά απεικόνισης

H Lenovo εμπλουτίζει την ήδη πλούσια συλλογή οθονών, με την παρουσίαση μιας νέας σειράς προτάσεων, στο πλαίσιο των χαρτοφυλακίων ThinkVision S- και T-series: τις οθόνες  ThinkVision T32p-30, T34w-30, S25e-30, T24i-30 και T32h-30. Σχεδιασμένες ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τους εργαζομένους κάθε τομέα, μέσα από ένα φάσμα λειτουργιών που μεγιστοποιούν τόσο την παραγωγικότητα όσο και την άνεση, οι οθόνες αυτές έρχονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης εργασίας, προσφέροντας παράλληλα ένα πλήθος επιλογών, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός.

05 ThinkVision T32p 30 Front Normal Position

Για όσους χρειάζονται μία μεγάλη οθόνη, η νέα ThinkVision T32p-30 προσφέρει άφθονη επιφάνεια εργασίας, μέσα από ένα πάνελ UHD 4K στις 31,5 ίντσες, με τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) για βέλτιστη θέαση από οποιαδήποτε γωνία. Χάρη στην εξαιρετική καθαρότητα εικόνας, η οποία υποστηρίζεται από χρωματικό φάσμα 99% sRGB, υψηλό λόγο αντίθεσης και 350 nits φωτεινότητας, οι χρήστες εξασφαλίζουν τη διαύγεια εικόνας που χρειάζονται ώστε να διαχειριστούν εργασίες με υψηλό φόρτο δεδομένων, καθιστώντας παιχνιδάκι την επεξεργασία μεγάλων φύλλων εργασίας, πινάκων με πολλαπλές εικόνες, αλλά και την επεξεργασία περιεχομένου. Χάρη στο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές της, αυτή η μεγάλη οθόνη διευκολύνει τη μετάβαση μεταξύ πολλαπλών εγγράφων και προσφέρει μια απόλυτα ομαλή, περισσότερο παραγωγική εμπειρία θέασης σε περιπτώσεις όπου συνδυάζονται πολλαπλές οθόνες. Για εκείνους που προτιμούν να βλέπουν ακόμη περισσότερα σε κάθε ματιά, η ThinkVision T34w-30 είναι μια καμπύλη οθόνη, με αναλογία θέασης 21:9 και καμπυλότητας 1500R, προσφέροντας μια πανοραμική εμπειρία, με σταθερό μήκος εστίασης από παντού.

07 ThinkVision T34w 30 Front Facing Left Highest Position

Με στόχο την ακόμη υψηλότερη αποδοτικότητα, και οι δύο οθόνες προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης με ένα καλώδιο USB Type-C που λειτουργεί ως ταχυφορτιστής, αποδεσμεύοντας παράλληλα τις υπόλοιπες θύρες -ανάμεσά τους οι: HDMI, DP και Ethernet- για άλλα περιφερειακά και συσκευές. Επιπλέον, η θύρα USB Type-A στην επάνω πλευρά της οθόνης είναι έτοιμη να υποδεχτεί το ThinkVision VoIP Modular Stack, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, επιτρέποντας την προσθήκη ασύρματης webcam και/ή σύνδεση μπάρας ήχου, για μια ομαλότατη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, από το σπίτι ή το γραφείο. Προκειμένου να περιοριστεί η ακαταστασία από τις διάφορες συσκευές και να προκύψει ένας καθαρότερος χώρος εργασίας, και οι δύο οθόνες διαθέτουν βάση στήριξης κινητού τηλεφώνου ή tablet, ειδική εσοχή για την τακτοποίηση των καλωδίων και συμβατότητα με VESA mount, με λειτουργία γρήγορης αποσύνδεσης για εύκολη αφαίρεση.

Απευθυνόμενη στους χρήστες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η οθόνη ThinkVision S25e-30 συνδυάζει επιδόσεις, άνεση και αξία σε ένα μεγαλύτερο πάνελ FHD στις 24,5 ίντσες, με ανάλυση 1920×1080, χρωματικό φάσμα 99% sRGB και ρυθμό ανανέωσης στα 75Ηz για ξεκούραστη περιήγηση στο διαδίκτυο. Ο σχεδιασμός της, σχεδόν χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές, καθώς και οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, μέσω VGA, HDMI 1.4 και θύρα εξόδου ήχου των 3,5mm, επιτρέπουν στη ThinkVision S25e-30 να συνδέεται γρήγορα με εξωτερικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και πολλαπλές οθόνες, για επιπλέον παραγωγικότητα.

Διαθέτοντας στοιχεία της ίδιας, ανανεωμένης, σχεδιαστικής φιλοσοφίας όπως και οι υπόλοιπες οθόνες που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι νέες  ThinkVision T24i-30 και T32h-30 ολοκληρώνουν αυτό το πλήρες χαρτοφυλάκιο νέων οθονών. Ικανή να υποδεχτεί πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές και περιφερειακά, η νέας γενιάς Thinkvision T24i-30 διαθέτει FHD πάνελ 23,8 ιντσών με IPS για ευρεία επιφάνεια θέασης, ενώ παρέχει πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, μεταξύ των οποίων θύρες VGA, HDMI, DP καθώς και κόμβο USB τεσσάρων θέσεων. Εξαιρετική για καθημερινή εργασία, η  ThinkVision T32h-30 διαθέτει πάνελ QHD 31,5 ιντσών με θύρα Ethernet RJ45 για βελτιωμένη ασφάλεια δικτύου, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB-C, προσφέροντας αποδοτική σύνδεση μέσω ενός και μόνο καλωδίου.

05 ThinkVision S25e 30 Normal Position

Lenovo Legion και Thinkvision: Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός

Από την προστασία των ματιών και την εργονομία, μέχρι τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών, οι βελτιώσεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις οθόνες έρχονται να υπογραμμίσουν την έμφαση που αποδίδει η Lenovo στον προσεκτικό σχεδιασμό, τόσο για τον άνθρωπο όσο και τον πλανήτη. Κάθε μία από τις οθόνες αυτές κατασκευάζεται με 85%  ανακυκλωμένο υλικό (PCC) στο bezel, το πίσω κάλυμμα, τη βάση και το κάλυμμα της βάσης, ενώ αποστέλλεται μέσα σε συσκευασία σχεδιασμένη να συμβάλει στη στήριξη του περιβάλλοντος. Προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες που προκύπτουν από τον αυξημένο χρόνο μπροστά στην οθόνη, ενσωματώνεται τεχνολογία φυσικά χαμηλού μπλε φωτός, βοηθώντας έτσι να αποτραπεί η κόπωση των ματιών, περιορίζοντας τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των χρωμάτων.

Ένα νέο στοιχείο σε αυτή τη γενιά οθονών είναι το πλήκτρο πλοήγησης πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο είναι βολικά τοποθετημένο χαμηλά στην πίσω πλευρά της οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις από ένα σημείο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν πολλαπλά πλήκτρα. Κάθε οθόνη διαθέτει επίσης βάσεις οι οποίες στρέφονται εύκολα προς τα εμπρός και πίσω, έτσι ώστε οι χρήστες να επιλέγουν την ιδανική γωνία θέασης. Εκτός αυτού, οι νέες οθόνες ThinkVision T-series και η Lenovo Legion Y32p-30 περιλαμβάνουν εργονομικά προηγμένες βάσεις οι οποίες επιπλέον περιστρέφονται και μετακινούνται προς τα πάνω και κάτω, προσφέροντας στους χρήστες την ευελιξία να τις προσαρμόσουν σε εκείνη τη θέση που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Σε περίπτωση που χρειαστεί τεχνική βοήθεια, οι εταιρίες έχουν επίσης τη δυνατότητα αγοράς του πακέτου Lenovo Premier Support για τις οθόνες ThinkVision, μιας προηγμένου επιπέδου λύσης υποστήριξης υλικού και λογισμικού, σχεδιασμένης να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματικών πελατών της Lenovo, απομακρυσμένα.

11 ThinkCentre M60q CR Hero TIO24 Rear RIght e1661969812576

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise: Παραγωγικότητα, προσαρμοσμένη για το cloud

Σχεδιασμένο για τους σύγχρονους εργαζόμενους, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise έρχεται να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών της Lenovo, προσφέροντας την υπολογιστική ισχύ του ChromeOS μέσα σε ένα συμπαγές, αλλά ευέλικτο, σασί. Με δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην πίσω πλευρά οθονών, σε τοίχους ή ακόμη και σε τροχήλατες βάσεις, εκεί όπου απαιτείται μια περισσότερο φορητή εμπειρία εντός των χώρων του γραφείου, αυτή η μικρή αλλά ευέλικτη συσκευή κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Αξιοποιώντας τη δύναμη των έως και 12ης γενιάς επεξεργαστών  Intel Core i5, του ChromeOS, της ενσωμάτωσης εικονικών desktop υποδομών (VDI) και με δυνατότητα υποστήριξης έως και τεσσάρων οθονών, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει παραγωγικότητα, αντιμέτωπο με βαρύ φορτίο εργασίας, είτε στο γραφείο, είτε σε κάποιο εκθεσιακό περίπτερο ή ακόμη και απομακρυσμένα. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα, χάρη στη λειτουργία ταχείας εκκίνησης, τη γρήγορη συνδεσιμότητα με πρωτόκολλο Wi-Fi 6E αλλά και την απόλυτα ομαλή πρόσβαση σε εφαρμογές εργασίας και τηλεδιάσκεψης.

Ως συσκευή Chromebox Enterprise, αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής επιτρέπει στις ομάδες IT να αναπτύσσουν ευκολότερα, να διασφαλίζουν καλύτερα και να διαχειρίζονται απρόσκοπτα το χώρο εργασίας τους στο cloud από οπουδήποτε. Εκτός αυτού, χωρίς την ανάγκη για απεικόνιση, η ενεργοποίηση νέων συσκευών μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα και απομακρυσμένα, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, καθιστώντας το Chromebox Enterprise μια εξαιρετική λύση για κάλυψη αναγκών ψηφιακής σήμανσης, σε περιβάλλοντα πρώτης γραμμής, όπως στον τομέα της υγείας και τα τηλεφωνικά κέντρα ή ακόμη και για εργαζομένους σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Οι οργανισμοί που δεν απαιτούν αυτές τις ειδικές λειτουργίες ή το συγχρονισμό συσκευών μπορούν εναλλακτικά να στραφούν στο ThinkCentre M60q Chromebox, μια πανομοιότυπη πρόταση, με μόνη εξαίρεση τη διαχείριση μέσω Google Chromebook Enterprise Upgrade.

Συνδυάζοντας το Lenovo ThinkShield και το chip ασφαλείας Titan C, σχεδιασμένο από τη Google, το ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise προσφέρει μια πλήρη, ενισχυμένη εμπειρία ασφαλείας, με επιπρόσθετα στοιχεία, όπως ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο, sandboxing, κρυπτογράφηση δεδομένων και έναρξη λειτουργίας μετά από επιβεβαίωση του δικαιώματος πρόσβασης στη συσκευή, για επιπρόσθετη σιγουριά, όπου αυτό απαιτείται. Επιπλέον, οι τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφαλείας πραγματοποιούνται αυτόματα και διακριτικά, χωρίς να παρεμβαίνουν στην εργασία του χρήστη, ελαχιστοποιώντας τις περισπάσεις. Οι οργανισμοί μπορούν να περιορίσουν περαιτέρω την απώλεια χρόνου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ζήτημα, με την προσθήκη του πακέτου Lenovo Premier Support. Πέρα από την αποκατάσταση των όποιων αστοχιών, αυτή η προηγμένη υπηρεσία υποστήριξης μπορεί να παράσχει ακόμη και αντικατάσταση υλικού μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Όλα τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν μπορούν να αγοραστούν στο πλαίσιο του  Lenovo TruScale Device, ως υπηρεσία (DaaS), προκειμένου να προσφέρουν στους εργαζόμενους την εμπειρία χρήσης που επιθυμούν και την υποστήριξη που χρειάζονται με τις νέες τεχνολογίες, λογισμικό και υπηρεσίες, ως ένα ολοκληρωμένο συμβόλαιο. Η υπηρεσία TruScale DaaS παρέχει στους οργανισμούς την ευελιξία να προσαρμόσουν τις ΙΤ δυνατότητές τους σύμφωνα με τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές τους ανάγκες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοί τους.

«Έχοντας κατανοήσει τη σημασία των επιλογών στη διαμόρφωση της εμπειρίας χρήσης, ενσωματώνουμε διαρκώς καινοτομίες στο χαρτοφυλάκιό μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε νέες φόρμες, λειτουργίες και δυνατότητες, ικανές να διευρύνουν τις προοπτικές των πελατών μας», δήλωσε ο Τζόνσον Ζία, αντιπρόεδρος του τομέα ευφυών συσκευών του παγκοσμίου κέντρου καινοτομίας της Lenovo. «Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να υιοθετούν την υβριδική εργασία, θέλουμε να προτείνουμε τεχνολογικές λύσεις που δεν ανταποκρίνονται απλά στο ριζικά διαφοροποιημένο τρόπο ζωής, αλλά μια τεχνολογία ικανή να φωτίσει και να επιλύσει τις άγνωστες ακόμη προκλήσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν, και στο πλαίσιο αυτό κινούνται οι υπολογιστές και οι οθόνες που παρουσιάσαμε σήμερα».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
 • Emme Esse 87435

  Emme Esse 87435

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
 • Ekselans CPE 1200-OLP

  Ekselans CPE 1200-OLP

  Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
 • Nedis SFIND100BK

  Nedis SFIND100BK

  Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
 • Kathrein MS & MP series

  Kathrein MS & MP series

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
 • Engel MV7400

  Engel MV7400

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
 • Ikusi Flow Smart Headend

  Ikusi Flow Smart Headend

  Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
 • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
 • V-Tech Z2024 H265

  V-Tech Z2024 H265

  Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
 • Nedis TVSM5120GY

  Nedis TVSM5120GY

  Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
 • Anga PS series

  Anga PS series

  Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
 • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
 • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
 • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
 • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...