Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Marcel’s Quantum Kitchen στο Universal Channel
Από τις 10 Μαίου στο Universal Channel ένα από τα πιο δημοφιλή σόου μαγειρικής της Αμερικάνικης τηλεόρασης
Το Universal Channel προσφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές ένα από τα πιο δημοφιλή σόου μαγειρικής της Αμερικάνικης τηλεόρασης, το “Marcel’s Quantum Kitchen”. H πρεμιέρα του σόου θα γίνει την Πέμπτη, 10 Μαίου και ώρα 20:10. Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια του σόου θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες (εκτός Σαββατοκύριακου), ίδια ώρα.
Ο Marcel Vigneron είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ στις H.Π.Α. του οποίου το προσωπικό στυλ μαγειρικής είναι γνωστό και ως «μοριακή γαστρονομία», καθώς ενσωματώνει στοιχεία της επιστήμης στην… κατσαρόλα του.
Ο τριαντάχρονος Marcel, έχοντας ήδη λάβει τη διάκριση “Top Chef All Stars”, έγινε γνωστός στο κοινό από την τηλεοπτική εκπομπή Bravo αλλά και ως πρώην σεφ ενός από τα πιο γνωστά bar-restaurant του Λος Άντζελες, το «Bar 210». Ο Marcel ανανεώνει συνεχώς τις μαγειρικές τεχνικές του, ενώ ποτέ δεν φτιάχνει ένα φαγητό με τον ίδιο τρόπο δύο φορές.
Το σόου “Marcel’s Quantum Kitchen” ακολουθεί τον πετυχημένο σεφ στο επόμενο βήμα της καριέρας του, τη δημιουργία μιας δικής του εταιρείας γαστρονομίας και catering. Σε κάθε επεισόδιο του σόου, ο Marcel προσλαμβάνεται από έναν απαιτητικό πελάτη για να δημιουργήσει καταπληκτικά πιάτα και μια γαστρονομική εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων. Βασιζόμενος στις απαιτήσεις των πελατών του, ο Marcel θα πρέπει φτιάξει ένα ειδικό μενού και ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό περιβάλλον υλοποίησης και απόλαυσής του.
Στο τηλεοπτικό του σόου ο Marcel έχει δίπλα του τρεις από τους πιο δημιουργικούς συνεργάτες του, τον σεφ Devon Espinosa, τον μάγειρα και ταυτόχρονα καλλιτέχνη, Jarrid Masse ο οποίος εκτός των ικανοτήτων του στην κουζίνα είναι αξεπέραστος και στη δημιουργία ντεκόρ και τέλος το βοηθό μάγειρα, Robyn Wilson.
Στο πρώτο επεισόδιο, ο Marcel θα πρέπει να οργανώσει μια γαστρονομική εκδήλωση για το “Wildlife Waystation”, ένα καταφύγιο άγριων ζώων και εξωτικών ειδών. Ο Marcel αποφασίζει να οργανώσει ένα safari-party σε ένα περιβάλλον υπαίθριο με παρουσία κάποιων άγριων ζώων, ανάμεσα στα οποία και μια τίγρη. Ένα από τα κύρια εδέσματα που θα παρουσιάσει ο Marcel ονομάζεται «Η ανάσα της Τίγρης των Ιμαλάϊων» και παρασκευάζεται με χρήση υγρού αζώτου. Όμως οι εργασίες παρασκευής φαγητού στην κουζίνα δεν πηγαίνουν τόσο καλά καθώς οι βοηθοί του Marcel καθυστερούν την παρασκευή των εδεσμάτων και η απροσεξία τους προκαλεί μια εστία φωτιάς. Θα μπορέσει ο Marcel να παρασκευάσει έγκαιρα την ποσότητα εδεσμάτων που απαιτείται και να προσφέρει στους πολλούς καλεσμένους μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον;
Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.universalchannel.gr
Το Universal Channel προσφέρει στους Έλληνες τηλεθεατές ένα από τα πιο δημοφιλή σόου μαγειρικής της Αμερικάνικης τηλεόρασης, το “Marcel’s Quantum Kitchen”. H πρεμιέρα του σόου θα γίνει την Πέμπτη, 10 Μαίου και ώρα 20:10. Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια του σόου θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες (εκτός Σαββατοκύριακου), ίδια ώρα.
Ο Marcel Vigneron είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ στις H.Π.Α. του οποίου το προσωπικό στυλ μαγειρικής είναι γνωστό και ως «μοριακή γαστρονομία», καθώς ενσωματώνει στοιχεία της επιστήμης στην… κατσαρόλα του.
Ο τριαντάχρονος Marcel, έχοντας ήδη λάβει τη διάκριση “Top Chef All Stars”, έγινε γνωστός στο κοινό από την τηλεοπτική εκπομπή Bravo αλλά και ως πρώην σεφ ενός από τα πιο γνωστά bar-restaurant του Λος Άντζελες, το «Bar 210». Ο Marcel ανανεώνει συνεχώς τις μαγειρικές τεχνικές του, ενώ ποτέ δεν φτιάχνει ένα φαγητό με τον ίδιο τρόπο δύο φορές.
Το σόου “Marcel’s Quantum Kitchen” ακολουθεί τον πετυχημένο σεφ στο επόμενο βήμα της καριέρας του, τη δημιουργία μιας δικής του εταιρείας γαστρονομίας και catering. Σε κάθε επεισόδιο του σόου, ο Marcel προσλαμβάνεται από έναν απαιτητικό πελάτη για να δημιουργήσει καταπληκτικά πιάτα και μια γαστρονομική εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων. Βασιζόμενος στις απαιτήσεις των πελατών του, ο Marcel θα πρέπει φτιάξει ένα ειδικό μενού και ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό περιβάλλον υλοποίησης και απόλαυσής του.
Στο τηλεοπτικό του σόου ο Marcel έχει δίπλα του τρεις από τους πιο δημιουργικούς συνεργάτες του, τον σεφ Devon Espinosa, τον μάγειρα και ταυτόχρονα καλλιτέχνη, Jarrid Masse ο οποίος εκτός των ικανοτήτων του στην κουζίνα είναι αξεπέραστος και στη δημιουργία ντεκόρ και τέλος το βοηθό μάγειρα, Robyn Wilson.
Στο πρώτο επεισόδιο, ο Marcel θα πρέπει να οργανώσει μια γαστρονομική εκδήλωση για το “Wildlife Waystation”, ένα καταφύγιο άγριων ζώων και εξωτικών ειδών. Ο Marcel αποφασίζει να οργανώσει ένα safari-party σε ένα περιβάλλον υπαίθριο με παρουσία κάποιων άγριων ζώων, ανάμεσα στα οποία και μια τίγρη. Ένα από τα κύρια εδέσματα που θα παρουσιάσει ο Marcel ονομάζεται «Η ανάσα της Τίγρης των Ιμαλάϊων» και παρασκευάζεται με χρήση υγρού αζώτου. Όμως οι εργασίες παρασκευής φαγητού στην κουζίνα δεν πηγαίνουν τόσο καλά καθώς οι βοηθοί του Marcel καθυστερούν την παρασκευή των εδεσμάτων και η απροσεξία τους προκαλεί μια εστία φωτιάς. Θα μπορέσει ο Marcel να παρασκευάσει έγκαιρα την ποσότητα εδεσμάτων που απαιτείται και να προσφέρει στους πολλούς καλεσμένους μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον;
Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.universalchannel.gr