Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16 Μαΐου 2022 12:34

Με τα ακουστικά Sony WH-1000XM5 η καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου μόλις αναβαθμίστηκε

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2Ff81aecb80511d0d9f17df5c11e7ede35 XL

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νεότερη έκδοση της βραβευμένης σειράς 1000X – τα ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου WH-1000XM5. Αυτό το νέο μοντέλο φέρνει μια εντελώς νέα, καθηλωτική, χωρίς περισπασμούς εμπειρία ήχου στους χρήστες του και χάρη στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών…

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νεότερη έκδοση της βραβευμένης σειράς 1000X – τα ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου WH-1000XM5. Αυτό το νέο μοντέλο φέρνει μια εντελώς νέα, καθηλωτική, χωρίς περισπασμούς εμπειρία ήχου στους χρήστες του και χάρη στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, μεταφέρουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο την ήδη κορυφαία στη βιομηχανία εξουδετέρωση θορύβου και ποιότητα ήχου των WH-1000XM4.

sony earphones 2

Η καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου μόλις αναβαθμίστηκε

Τα WH-1000XM5 έχουν δημιουργηθεί με την πιο αξιοσημείωτη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, με δύο επεξεργαστές να ελέγχουν τα οκτώ μικρόφωνα μειώνοντας δραματικά το θόρυβο ειδικά στο εύρος των μεσαίων-υψηλών συχνοτήτων και ένα Auto NC Optimizer που βελτιστοποιεί αυτόματα την εξουδετέρωση θορύβου, ανάλογα με το περιβάλλον. Είτε προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας σε ένα πολυσύχναστο καφέ, είτε θέλετε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής πρωινής μετακίνησης, τα WH-1000XM5 δημιουργούν ένα καθηλωτικό περιβάλλον για ακρόαση.

Με τη βοήθεια του Ενσωματωμένου Επεξεργαστή V1, τα WH-1000XM5 «ξεκλειδώνουν» πλήρως τις δυνατότητες του επεξεργαστή της HD εξουδετέρωσης θορύβου της Sony QN1, ενώ o ειδικά σχεδιασμένος οδηγός των 30 mm ενισχύει την εξουδετέρωση θορύβου. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την ευκρίνεια του ήχου και την αναπαραγωγή των μπάσων, δημιουργώντας ασύγκριτη εξουδετέρωση θορύβου που σας επιτρέπει να αποκλείσετε εντελώς τον θόρυβο από τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας.

sony earphones

Εξαιρετικός ήχος σχεδιασμένος στην τελειότητα

Τα ακουστικά WH-1000XM5 θέτουν εντελώς νέα στάνταρντ για τον ήχο υψηλής ποιότητας. Η σχολαστική επιλογή υλικών της Sony και η συναρμολόγησή τους σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με τον τρόπο που πρέπει.

Ο ειδικά σχεδιασμένος οδηγός των 30 mm με ελαφρύ και άκαμπτο θόλο χρησιμοποιεί σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα που βελτιώνει την ευαισθησία του σε υψηλές συχνότητες για πιο φυσική ποιότητα ήχου. Οι μοναδικές τεχνολογίες της Sony περιλαμβάνουν επίσης μια συγκόλληση υψηλής ποιότητας χωρίς μόλυβδο που περιέχει χρυσό για εξαιρετική συνδεσιμότητα και βελτιστοποιημένο κύκλωμα που διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε καθαρό ήχο με συνέπεια, σε κάθε κομμάτι.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε premium ήχο High-Resolution, ασύρματα και ενσύρματα, χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC[i] της Sony που υιοθετήθηκε από τον κλάδο. Όλη η μουσική σας θα μετατραπεί σε ήχο υψηλού εύρους με τη χρήση του DSEE Extreme™[ii]  που αναβαθμίζει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια που εισήγαγε ο καλλιτέχνης στα αγαπημένα σας κομμάτια.

Αυτά τα νέα ακουστικά είναι πιστοποιημένα για 360 Reality Audio που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια εξατομικευμένη και συναρπαστική μουσική εμπειρία[iii].

Η κορυφαία ποιότητα κλήσεων στον κλάδο

Καμία τοποθεσία δεν είναι μη προσβάσιμη για την πραγματοποίηση κλήσεων χάρη στα ακουστικά WH-1000XM5. Η τεχνολογία ακριβείας Voice Pickup της Sony χρησιμοποιεί τέσσερα μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης και μια δομή μείωσης θορύβου που βασίζεται σε AI για να απομονώνει τη φωνή σας με άψογη ακρίβεια, ενώ μια νέα δομή μείωσης του θορύβου ανέμου ελαχιστοποιεί τον ήχο του ανέμου κατά τη διάρκεια κλήσεων. Έτσι, τώρα ακόμη και ένας πολυσύχναστος δρόμος ή ένα θορυβώδες περιβάλλον εργασίας μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για γρήγορη επικοινωνία με φίλους ή συναδέλφους.

Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός με βελτιωμένη άνεση χρήσης

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με τον εμβληματικό σχεδιασμό της σειράς WH-1000X, το WH-1000XM5 αναβαθμίζει με ένα όμορφο τρόπο το στυλ της σειράς. Ένας ολοκαίνουργιος «ήπιος» σχεδιασμός, με όμορφα φινιρίσματα με ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο μαλακό δέρμα και ρύθμιση εφαρμογής χωρίς διαβαθμίσεις χαρακτηρίζει τα νέα ακουστικά. Το νέο συνθετικό υλικό από μαλακό δέρμα εφαρμόζει άνετα γύρω από το κεφάλι, αφαιρώντας την πίεση από τα αυτιά σας και εμποδίζοντας τον εξωτερικό θόρυβο, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε όλη την ημέρα, χωρίς ενόχληση.

Τα ακουστικά που ελέγχονται χωρίς κόπο

Η Sony γνωρίζει ότι κινείστε στον κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, οπότε όταν τελειώσετε μια πολυάσχολη μέρα και φτάσετε στην ηρεμία του σπιτιού σας, τα WH-1000XM5 κάνουν αυτήν τη μετάβαση πιο απρόσκοπτη, χρησιμοποιώντας το Adaptive Sound Control. Αυτό προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο ανάλογα με την περίπτωσή σας, αναγνωρίζοντας τις τοποθεσίες που συχνάζετε και επιλέγοντας τις ανάλογες ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος.

Τα WH-1000XM5 ενσωματώνουν τη λειτουργία Γρήγορης Πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα ακουστικά να συνεχίζουν την αναπαραγωγή του Spotify με δύο ή τρία αγγίγματα, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το smartphone σας[iv].

Η Sony σάς βοηθά επίσης να ακούτε τη μουσική σας με ασφάλεια με την εφαρμογή Sony Headphones Connect, συγκρίνοντας δεδομένα πίεσης του ήχου που καταγράφονται από τα ακουστικά σας με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Θα λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις από το λειτουργικό σύστημα όταν τα επίπεδα ακρόασης είναι πολύ υψηλά.

Τα WH-1000XM5 διαθέτουν επίσης έξυπνες λειτουργίες που σας βοηθούν να κινήστε αβίαστα μέσα στη καθημερινότητα. Χάρη στο Speak-to-Chat[v] μπορείτε να σταματήσετε για μια γρήγορη συνομιλία και τα ακουστικά σας θα παύσουν αυτόματα τη μουσική και θα επιτρέψουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Μόλις τελειώσει η συνομιλία σας, η μουσική ξεκινά ξανά να αναπαράγεται, ενώ με τη βοήθεια της άμεσης παύσης το soundtrack που ακούτε θα σταματήσει να παίζει μόλις βγάλετε τα ακουστικά.

Τα WH-1000XM5 είναι επίσης συμβατά με το Google Assistant και την Alexa, βοηθώντας στην καθημερινότητά σας, κυρίως με την άνεση του hands-free, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς, να μάθετε πληροφορίες, να ακούσετε μουσική, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα, απλώς πείτε “Ok Google” ή “Alexa” για να ενεργοποιήσετε τον βοηθό φωνής που προτιμάτε[vi].

Αβίαστη σύζευξη

Το να παραμείνει κανείς συνδεδεμένος δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, καθώς αυτά τα ακουστικά Bluetooth μπορούν να συνδεθούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας γνωρίζουν από ποια συσκευή προέρχεται και σας συνδέουν αμέσως με αυτή. Μπορείτε επίσης να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google, επιτρέποντάς σας να κάνετε σύζευξη χωρίς κόπο με τις συσκευές σας με λειτουργικό σύστημα Android. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε πού αφήσατε τελευταία φορά τα ακουστικά σας. Το Swift Pair καθιστά γρήγορη και εύκολη τη σύζευξη των ακουστικών σας με Windows 11 ή Windows 10, laptop, desktop ή tablet.

Φτιαγμένα με γνώμονα το περιβάλλον

Η Sony έχει σχεδιάσει αυτά τα ακουστικά με γνώμονα το περιβάλλον. Δεν υπάρχει πλαστικό στη συσκευασία των WH-1000XM5[vii], η οποία είναι σχεδιασμένη με βάση τις αρχές σχεδιασμού χαμηλής τοξικότητας και τη φιλοσοφία «Made to be Remade» που είναι πιο κοινωνικά υπεύθυνη. Το κουτί του προϊόντος παράγεται χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη Sony. Για τα WH-1000XM5 έχουν χρησιμποιηθεί επίσης ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά από ανταλλακτικά αυτοκινήτων[viii].

Ολοήμερη ενέργεια και φορητότητα

Η Sony θέλει να συντονίζεστε και να απολαμβάνετε για ώρες τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, φροντίζοντας να μην παρεμποδίζεται από τίποτα η ακουστική σας εμπειρία. Τα WH-1000XM5 διαθέτουν εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια και αν βιάζεστε, μπορείτε τώρα να έχετε την αξιοσημείωτη φόρτιση για αναπαραγωγή 3 ωρών σε μόλις 3 λεπτά χρησιμοποιώντας USB Power Delivery (PD)[ix].

Τα WH-1000XM5 διαθέτουν επίσης μια εύχρηστη πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς που μπορεί να γίνει πιο λεπτή για εύκολη αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να παίρνετε μαζί σας εύκολα τα ακουστικά σας, όπου κι αν ταξιδεύετε.

Συνεργασία με τον παγκόσμιο superstar Khalid

Παράλληλα με την κυκλοφορία των WH-1000XM5, η Sony συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης superstar και καλλιτέχνη της Sony Music Entertainment, Khalid, για την αφήγηση ιστοριών, σχετικά με το πώς τα ακουστικά WH-1000XM5 παρέχουν κορυφαία ακρόαση μουσικής.

«Ως καλλιτέχνης και λάτρης της μουσικής, η ποιοτική ακρόαση είναι σημαντική για μένα και τα νέα ακουστικά WH-1000XM5 της Sony προσφέρουν ποιοτική μουσική εμπειρία σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο Khalid. «Η εξουδετέρωση θορύβου σε κάνει πραγματικά να νιώθεις πιο κοντά στη μουσική και να ακούς όλες τις λεπτομέρειες σε ένα τραγούδι, μεταφερόμενος σε έναν διαφορετικό κόσμο, όπως ακριβώς μου αρέσει να βιώνω τη μουσική».

Διαθεσιμότητα
Τα ακουστικά WH-1000XM5 θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο και πλατινένιο ασημί χρώμα από τα τέλη του Μαΐου του 2022.

[i]Πρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία σε «Προτεραιότητα στην ποιότητα ήχου» χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sony |Headphones Connect. Θα χρειαστεί συμβατή συσκευή που υποστηρίζει LDAC.

[ii] Ενεργοποιήστε το DSEE Extreme™ από την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

[iii] Απαιτείται η εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Απαιτεί συνδρομή σε υπηρεσία ροής μουσικής – ισχύουν χρεώσεις συνδρομής. Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε ορισμένες χώρες/περιοχές.

[iv] Εγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify και ρυθμίστε με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Η υπηρεσία Spotify ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες/περιοχές.

[v] Ρυθμίστε τη λειτουργία σε “ON” από την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Για να απενεργοποιήσετε το Speak-to-Chat και να επιστρέψετε στη μουσική σας αμέσως, πατήστε το δεξί πάνελ αφής. Διαφορετικά, η αναπαραγωγή της μουσικής θα συνεχιστεί από προεπιλογή 15 δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της συνομιλίας σας σε λειτουργία Speak-to-Chat. Αυτό το χρονικό πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Speak-to-Chat μπορεί να ξεκινήσει ακούσια ως απόκριση σε κραδασμούς που προκαλούνται από συσκευές όπως ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ηλεκτρικές συσκευές μασάζ και ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές και δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών, ο βήχας ή ήχους βουητού.

[vi] Οι λειτουργίες του Google Assistant συμβατές με ακουστικά, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης keyword όπως “OK Google”, είναι διαθέσιμες μόνο όταν συνδέονται σε μια υποστηριζόμενη συσκευή Android™. Τα Google και Android είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Το Google Assistant και η Alexa δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες και τις χώρες/περιοχές. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Google και ρυθμίστε με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Για το Amazon Alexa, εγκαταστήστε την εφαρμογή Amazon Alexa και ρυθμίστε το με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

[vii] Ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Εξαιρούνται τα υλικά επίστρωσης και κόλλας.

[viii] Το ανακυκλωμένο πλαστικό ίσως υπόκειται σε αλλαγή.

[ix] Ο αντάπτορας δεν συμπεριλαμβάνεται με τα WH-1000XM5.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...