Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 143
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

29 Σεπτεμβρίου 2023 09:03
29 Σεπτεμβρίου 2023 08:49
30 Ιουνίου 2022 10:51

Παρουσιάστηκε η “Ψηφιακή Βίβλος” του Δήμου Αθηναίων, το σχέδιο ψηφιακής στρατηγικής για την επόμενη δεκαετία

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F06%252Fmpakogiannis

Τον «οδικό χάρτη» για την πλήρη μετάβαση της Αθήνας στην ψηφιακή εποχή παρουσίασε στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μηχανογράφησης του Δήμου (ΔΑΕΜ Α.Ε) Δημήτρης Σταμάτης, παρουσία του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Σε μια περίοδο ταχύτατων και σημαντικών κοινωνικών, τεχνολογικών και οικονομικών εξελίξεων η δημοτική αρχή, βάζοντας στο επίκεντρο τους ίδιους τους Αθηναίους, κατάρτισε ένα πλήρες σχέδιο ψηφιακής στρατηγικής με ορίζοντα το 2030. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη «Ψηφιακή Βίβλο» που περιλαμβάνει πλέγμα παρεμβάσεων, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών, συμβάλλουν δραστικά στην πράσινη μετάβαση της πόλης, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, καθώς και στη διασφάλιση της τεχνολογικής της υπεροχής.

Αυτή η μακρόπνοη ψηφιακή στρατηγική, η οποία διαμορφώθηκε μετά από συστηματική προσπάθεια και δουλειά αρκετών μηνών, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών υποδομών, των πληροφοριακών συστημάτων και των εφαρμογών του Δήμου Αθηναίων, ώστε αφενός οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της πόλης να βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα τους, αφετέρου η Αθήνα να αναβαθμίσει τις περιβαλλοντικές της επιδόσεις και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της.

Μέσω της υλοποίησης του διπλού αυτού μετασχηματισμού δίνεται έμφαση στην ανθεκτικότητα, την ασφάλεια, την αποτελεσματική διαχείριση πόρων και την ευφυή διακυβέρνηση της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά κρίσεις, όπως πανδημίες, καιρικά φαινόμενα, παρόμοια με αυτά που έχει αντιμετωπίσει η πόλη τα τελευταία χρόνια.

Το σχέδιο «αγγίζει» νευραλγικούς τομείς της ζωής της πόλης, όπως ψηφιακές υποδομές σε επίπεδο γειτονιάς, κινητικότητα, καθαριότητα, εξυπηρέτηση του πολίτη, ενίσχυση και αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών και αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων.

psifiaki stratigiki

Οι στόχοι της Ψηφιακής Στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων

Οι οριζόντιοι στόχοι που έχουν τεθεί είναι η αναβάθμιση τεχνολογικών υποδομών, η αξιοποίηση Σύγχρονων Ψηφιακών Τεχνολογιών (Μεγάλα Δεδομένα, Τεχνητή Νοημοσύνη, Διαδίκτυο Πραγμάτων, η ολοκλήρωση υποδομών και υπηρεσιών, η αξιοποίηση ανθρώπινου κεφαλαίου με την εμπλοκή των πολιτών και τέλος, η προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η Συμμόρφωση με το Πλαίσιο προστασίας Ιδιωτικότητας και Προσωπικών Δεδομένων.

Παράλληλα, στην εργαλειοθήκη της ψηφιακής στρατηγικής του Δήμου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι εξής θεματικοί στόχοι:

 • Ευφυής διακυβέρνηση: ∆ιακυβέρνηση με βάση αποδείξεις και δεδομένα. Συμμετοχή των Πολιτών, Ανοιχτές ∆ιαδικασίες – ∆ιαφάνεια – Λογοδοσία.
 • Έξυπνες και βιώσιμες μεταφορές: Έξυπνη Στάθμευση, Μετακίνηση με Ποδήλατα, Υποστήριξη Ηλεκτροκίνησης, Μετακίνηση ως Υπηρεσία.
 • Διαχείριση Πόρων: Διαχείριση Ενεργειακών και Υδάτινων Πόρων, διαχείριση Απορριμμάτων, ∆ίκτυα Αισθητήρων.
 • Ασφάλεια και Ανθεκτικότητα: Διαχείριση Φαινομένων Κλιματικών Κρίσεων, Παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
 • Ανοιχτή Καινοτομία: Living Labs, ∆ιαδικασίες Co-Creation, Προτάσεις Πολιτών, Χώροι Καινοτομίας και Συνεργασίας.
 • Διαχείριση και Προβολή Πολιτιστικού Αποθέματος: Εικονικές και Προσωποποιημένες Περιηγήσεις, Πρόσβαση σε Μνημεία και Πολιτιστικούς Χώρους

Τα πρώτα ψηφιακά βήματα του Δήμου Αθηναίων

Μέχρι σήμερα ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη κάνει άλματα για την πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του, δημιουργώντας περισσότερες από 140 ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην πλατφόρμα e-services για την εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της πρωτεύουσας. Με αυτές τις 140 υπηρεσίες έχει ψηφιοποιηθεί το 70% των διαδικασιών για τις οποίες ο πολίτης επισκέπτεται το Δήμο Αθηναίων, ενώ η ψηφιοποίηση του συνόλου των διαδικασιών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, εδώ και περίπου δύο χρόνια λειτουργεί η πλατφόρμα ηλεκτρονικών ραντεβού του Δήμου, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους με όποια Διεύθυνση του Δήμου επιθυμούν. Ενδεικτικά, αναφέρεται μέσω των δύο αυτών συστημάτων έχουν εξυπηρετηθεί με απόλυτη επιτυχία μέχρι σήμερα περισσότεροι από 600.000 ενδιαφερόμενοι.

Στο πλαίσιο της ευφυούς διακυβέρνησης η Δημοτική Αρχή έχει ήδη θέσει σε λειτουργία ειδικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την καταγραφή και παρακολούθηση των καθημερινών αιτημάτων των δημοτών και των σχολικών μονάδων που υπάγονται στο Δήμο, για την καταγραφή και διαχείριση των χιλιάδων εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην πόλη, καθώς και δύο ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης παιδικών σταθμών και ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τον θεματικό στόχο «Έξυπνες και βιώσιμες μεταφορές» ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη δημιουργήσει ένα σύγχρονο σύστημα έξυπνης αποτρεπτικής στάθμευσης με 830 έξυπνους αισθητήρες εγκατεστημένους σε διαβάσεις και ράμπες ΑμεΑ, μια πρωτοπόρα mobile εφαρμογή αγοράς χρόνου στάθμευσης με περισσότερους από 120.000 χρήστες (My Athens Pass), καθώς και το πρώτο δίκτυο επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ειδικά για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα λειτουργούν ήδη δύο σύγχρονες πλατφόρμες. Η μία αφορά στη διαχείριση και διεκπεραίωση αιτημάτων πολιτών «Athensaid» που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της πανδημίας και η δεύτερη στην καταγραφή και αποτύπωση των δράσεων (καθαριότητα, απολυμάνσεις, δράσεις πρασίνου) που γίνονται στην πόλη.

Για την προβολή και διαχείριση του πολιτιστικού αποθέματος η δημοτική αρχή έχει ήδη κάνει το πρώτο ψηφιακό της βήμα, ολοκληρώνοντας σύντομα την εικονική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη, ενώ στον θεματικό άξονα «Ανοιχτή Καινοτομία, Συν-δημιουργία, Συνεργατικότητα» η Αθήνα έχει ήδη στη «φαρέτρα» της το «Athens Digital Lab», το πρόγραμμα «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» και το Εργαστήριο «Ποιώ» (Athens Maker Space).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για την ενίσχυση αυτού του θεματικού στόχου πρόσφατα ο Δήμος Αθηναίων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο υπέγραψαν ένα πενταετές μνημόνιο συνεργασίας, με στόχο τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην πόλη.

Στην ομιλία του ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης συνεχάρη τον Δήμαρχο Αθηναίων και την ομάδα του για το σχέδιο που κατάρτισε και σημείωσε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά πλήρες έργο, το οποίο δεν αφορά μόνο τις εκκρεμότητες του χθες, αλλά αφορά και τις προκλήσεις του αύριο. Ο Υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα  στη συμβατότητα της ψηφιακής στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων με το πρόγραμμα «Έξυπνες Πόλεις» και δήλωσε ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα σταθεί αρωγός στον σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων. Όπως τόνισε:

«Είδαμε ένα πλάνο το οποίο είναι εξαιρετικά πλήρες, είναι ιδιοκτησία της στρατηγικής του Δημάρχου και της ομάδας του και δεν αφορά μόνο τις εκκρεμότητες του χθες, αφορά και τις προκλήσεις του αύριο, αφορά  τη σύγκριση της Αθήνας με όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Το πώς θα καταφέρει η Αθήνα να επιλύσει ταυτόχρονα τη διπλή της εκκρεμότητα παρελθόντος και μέλλοντος, όπως ακριβώς η χώρα επιλύει τη διπλή της εκκρεμότητα. Αυτή η στρατηγική αντλεί χρηματοδότηση από διάφορα εργαλεία: από το εργαλείο των «Έξυπνων Πόλεων» όπου 20 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 420 εκατομμύρια ευρώ αφορούν τον Δήμο της Αθήνας, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και από το ΕΣΠΑ. Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι η ικανή συνθήκη είναι αυτό που είδαμε: να ενταχθούν τα κονδύλια κάτω από ένα όραμα, μία ομάδα, μια στρατηγική. Αυτό πετυχαίνει ο Δήμαρχος και η ομάδα του, γιατί τη δουλειά την κάνουν οι μεγάλες ομάδες». Αναφερόμενος στις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ο Κυριάκος Πιερρακάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόοδο των τελευταίων ετών και τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί στο τέλος της ημέρας οι πολίτες από εμάς αυτό ζητούν: να εξυπηρετηθούν. Το κράτος πρέπει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τους εξυπηρετεί γιατί η πραγματικότητα στην οποία συμφωνούμε και οι δύο είναι το ότι το κράτος δεν έχει σχεδιαστεί σωστά. Έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον εαυτό του και τις δομές του και όχι με επίκεντρο τον πολίτη και για αυτό τον λόγο εάν είδατε και στη σημερινή παρουσίαση λέει, χωρίς να το έχουμε συνεννοηθεί, “ο πολίτης στο επίκεντρο”. Αυτή είναι η κοινή φιλοσοφία: να αλλάξουμε τον τρόπο που το κράτος λειτουργεί, που οι δομές του λειτουργούν, να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία γιατί όπως ανέφερε και ο Κώστας Μπακογιάννης “η τεχνολογία δεν είναι το πιο σημαντικό” – είναι μέσο. Να τη χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο και τη φιλοσοφία του κράτους και να φέρουμε το κράτος πιο κοντά στον πολίτη- να το κάνουμε να λειτουργήσει για εκείνον».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του τόνισε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός βρίσκεται στην “καρδιά” του επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου Αθηναίων και ότι η πανδημία λειτούργησε ως καταλύτης, ώστε σήμερα το 70% των υπηρεσιών του δήμου να έχει πλέον ψηφιοποιηθεί. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομών όπως η τοποθέτηση αισθητήρων για την αντικοινωνική στάθμευση, αλλά και η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με 43.000 ηλεκτροφωτιστικά LED από άκρη σε άκρη της πόλης. «Αυτό πρωτίστως, σημαίνει περισσότερο φως και σωστό φως, βάσει μελετών. Σημαίνει επιτέλους αυτοματισμό, ότι δεν περιμένουμε πλέον από τους δημότες να μας αναφέρουν μια βλάβη. Μπορούμε να τη βλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε άμεσα. Σημαίνει, όμως και πολύ μεγάλη οικονομία, την οποία θα ανταποδώσουμε στους δημότες σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αυτό το έργο από μόνο του θα μπορούσε να είναι το «καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην Ψηφιακή Βίβλο της Αθήνας:

«Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο διότι παρουσιάζεται η Ψηφιακή Βίβλος της πόλης των Αθηνών. Είναι ένας οδικός χάρτης για το 2030, δεν είναι απλώς ένα ακόμη επιχειρησιακό σχέδιο αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης», υπογράμμισε και αναφερόμενος στον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στην τεράστια συμβολή του Υπουργείου, είπε: «Εκτιμούμε πάρα πολύ κ. Υπουργέ τους πόρους αλλά και τη γενναιοδωρία του Υπουργείου. Είναι, όμως, κάτι πολύ παραπάνω: Είναι μία προσπάθεια που κάνουμε “από κάτω προς τα πάνω” και για αυτό τη θέτουμε σε διαβούλευση, προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο ξεπερνάει μία θητεία, αλλά και μία δημοτική αρχή. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: Πρώτον, θέτει τον ίδιο τον πολίτη στο επίκεντρο -διότι όλοι συμφωνούμε ότι η τεχνολογία δεν είναι αυτοσκοπός- και δεύτερον πετυχαίνει τον περίφημο “διπλό μετασχηματισμό” τόσο τον ψηφιακό όσο και τον κλιματικό, διότι αυτή τη στιγμή όλοι γνωρίζουμε πως η κλιματική κρίση, μάς αναγκάζει να ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις, πόσο μάλλον σε αυτή τη χρονική στιγμή, που με τις εξελίξεις στην περιοχή μας, αποδεικνύεται πως είναι και ζήτημα εθνικής ασφάλειας και εθνικής ανεξαρτησίας. Και η στρατηγική μας ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και, βεβαίως, τις καλύτερες πρακτικές από όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα της ΔΑΕΜ, στην εξαιρετική ομάδα του Δήμου Αθηναίων για όλα όσα έχουν καταφέρει, για την υπερ-προσπάθεια αλλά κυρίως για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και για όλους όσοι έχουν συνδράμει καθοριστικά ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο».

Μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ την ηλεκτρονική έκδοση της Ψηφιακής Στρατηγικής, η οποία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε διαβούλευση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...