Skip to main content
1 Αυγούστου 2019 11:51

Samsung Galaxy Tab S6: Το Νέο Tablet που Ενισχύει τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητα

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fe0db4f286f591b4b8054cf1e0094a51b XL

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Galaxy Tab S6 – ένα νέο tablet που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν και να συνδέονται, να απολαμβάνουν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Το Galaxy Tab S6 εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης tablet και του Samsung οικοσυστήματος

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει το Galaxy Tab S6 – ένα νέο tablet που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν και να συνδέονται, να απολαμβάνουν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όπου κι αν βρίσκονται.

«Η έμπνευση για το Galaxy Tab S6 έρχεται τη στιγμή που οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να συμβαδίζει με την αστείρευτη φαντασία τους, συμπληρώνοντας τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Το Galaxy Tab S6 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τις κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και την προηγμένη τεχνολογία που αναμένουν από τα tablet της Samsung».

Επανασχεδιασμένο S Pen για Περισσότερη Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα

Το μοναδικό S Pen της Samsung ξεκίνησε ως εργαλείο γραφής και σχεδίασης. Τώρα, έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σύμμαχο για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Πλέον, με τις λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου και ασύρματης φόρτισης, το S Pen του Galaxy Tab S6 προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και αυξημένο έλεγχο. Με ενσωματωμένες λειτουργίες BLE (Bluetooth Low Energy) απομακρυσμένου ελέγχου[1]  – μεταξύ των οποίων οι χειρονομίες «S Pen Air actions» για έλεγχο εφαρμογών, το S Pen επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν μια selfie ή να τραβήξουν ένα βίντεο, με εύκολο τρόπο, αλλά και να ελέγχουν τη δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων, ακόμα και όταν το tablet δεν βρίσκεται στα χέρια τους. Επίσης, το S Pen διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες διάρκεια χρήσης[2] μετά από φόρτιση μόλις 10 λεπτών.

Με το Galaxy Tab S6 η λήψη σημειώσεων είναι μια απλή υπόθεση. Οι χειρόγραφες σημειώσεις στην εφαρμογή Samsung Notes μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο και αποθηκεύονται σε διάφορους τύπους αρχείων όπως το Microsoft Word, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν πρόχειρες σημειώσεις ή να σκιτσάρουν, ενώ παράλληλα βλέπουν βίντεο στην ίδια οθόνη, προσαρμόζοντας τη διαφάνεια παραθύρου του Samsung Notes, γεγονός που καθιστά το Galaxy Tab S6 ιδανικό για διαχείριση πολλαπλών, παράλληλων διεργασιών.

Μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Samsung DeX[3] έχει συμπεριληφθεί στο Galaxy Tab S6, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, παρόμοια με εκείνη ενός H/Y, για να μπορούν να εκτελέσουν πολλές ταυτόχρονες εργασίες. Το ανανεωμένο Book Cover Keyboard περιλαμβάνει το νέο πλήκτρο DeX, επιτρέποντας στους χρήστες την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιστοποιηθεί για ενισχυμένη λειτουργικότητα, με την προσθήκη θήκης για το S Pen, βάση ελεύθερης γωνίας για στήριξη, επιφάνειας αφής και πλήκτρα νέων λειτουργιών.

Προηγμένη Τεχνολογία για Καθημερινή Άνεση

Το Galaxy Tab S6 κυκλοφορεί με βελτιώσεις στην κάμερα, μεταξύ των οποίων η πρώτη διπλή κάμερα με Ultra Wide φακό της Samsung σε tablet, σε συμπαγές, λεπτό σώμα 5,7 χιλ., που είναι ελαφρύτερο και ευκολότερο στη μεταφορά. Η Ultra Wide κάμερα επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώσουν τον κόσμο, όπως ακριβώς τον βλέπουν, σε πεδίο προβολής 123 μοιρών, τόσο ευρύ όσο το ανθρώπινο μάτι. Την ίδια στιγμή, η Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit – NPU) διαβεβαιώνει τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με την αυτόματη εφαρμογή εφέ στα αντικείμενα. 

Επίσης, για πρώτη φορά σε tablet, η Samsung ενσωματώνει τον Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος πάνω στην οθόνη του Galaxy Tab S6, καθιστώντας την πρόσβαση στη συσκευή πιο βολική από ποτέ. Αυτή η ευκολία και άνεση διασφαλίζονται περαιτέρω από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν στη στιγμή το Galaxy Tab S6 τους, πατώντας (tapping) δύο φορές στην οθόνη για να συνδεθούν και να ξεκινήσουν τη μέρα τους, γρήγορα.

Το Galaxy Tab S6 εντάσσεται στο Οικοσύστημα συσκευών Galaxy της Samsung, με τη δυνατότητα να γίνει η πύλη μίας συνδεδεμένης εμπειρίας χρήσης, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται τις συσκευές τους με την εφαρμογή SmartThings.

Ψυχαγωγία χωρίς όρια

Είτε πρόκειται για gaming ή για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, το Galaxy Tab S6 εγγυάται απίθανη εμπειρία θέασης. Η 10.5’’ Super AMOLED οθόνη του, σε συνδυασμό με τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos®, εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το Galaxy Tab S6 προσφέρει καθηλωτικό gaming υψηλής ποιότητας, μέσω του ιδανικού συνδυασμού γραφικών, ήχων και έξυπνου υλικολογισμικού, ενισχυμένο από συνεργασίες με κορυφαίες πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως η Unity και η Unreal Engine. Ένας πανίσχυρος επεξεργαστής και το Game Booster με δυνατότητες ΑΙ ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού στο Galaxy Tab S6 με βελτιωμένη συχνότητα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), μειωμένο «λαγγάρισμα» στην οθόνη, ταχύτερο χρόνο φόρτωσης κ.α. Χάρη στη συνεργασία της Samsung με την Discord[4], οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες live chat μέσω του Game Launcher, για να μπορούν να σχεδιάζουν τη στρατηγική της ομάδας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Με το Galaxy Tab S6, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στο Netflix με την εφαρμογή Αναζήτησης της συσκευής, να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική στο Spotify, με τρεις μήνες δωρεάν χρήση Spotify Premium, ή να παρακολουθήσουν βίντεο στο Youtube ακόμη και offline, με δωρεάν τετράμηνη συνδρομή, στο Youtube Premium[5].

Το Galaxy Tab S6 διατίθεται στις αποχρώσεις Mountain Gray, Cloud Blue και Rose Blush.

###

Samsung Galaxy Tab S6 Τεχνικές Προδιαγραφές Προϊόντος

Προδιαγραφές

Tab S6

Οθόνη

10.5” WQXGA, Super AMOLED

Χρώματα

Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush

Διαστάσεις, Βάρος

244.5 x 159.5 ×5.7 χιλ, 420 γρ.

Κάμερα

8MP(Μπροστά), 13MP + 5MP (Πίσω)

Μνήμη + Αποθηκευτικός Χώρος

6GB + 128GB ή 8GB +256GB , MicroSD (μέχρι 1TB)

ΑΡ

7nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

Μπαταρία

Tablet

7,040mAh[6]

S Pen

0.35mAh

Συνδεσιμότητα

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct,

Bluetooth® 5.0

GPS

GPS + GLONASS, Beidou, Galileo

Αισθητήρες

Οπτικός Αισθητήρας Δαχτυλικού Αποτυπώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο,

Γεωμαγνητικός Αισθητήρας,Αισθητήρας Περιβάλλοντος Χώρου, RGB Αισθητήρας Φωτός

MIC

2 MICs

Video

Μαγνητοσκόπηση: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Αναπαραγωγή: UHD 8K (7680 x 4320) @ 30fps

Audio

4 ηχεία AKG με Dolby Atmos®

Αξεσουάρ

Book Cover Keyboard, Book Cover, POGO Charging Dock,

S Pen

* Η λειτουργία μπορεί να διαφέρει ανάλογα τη χώρα και τον πάροχο.

** Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

[1] Η λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου του S Pen αποκρίνεται σε ακτίνα 10 μέτρων περίπου, σε ανοιχτό χώρο. Η απόδοση εξαρτάται από τις συνθήκες.

[2] Η διάρκεια χρήσης του S Pen φτάνει τις 10 ώρες σε κατάσταση αναμονής, όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη. Η πραγματική διάρκεια χρήσης μπορεί να ποικίλλει αναλόγως το περιβάλλον δίκτυο, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

[3] Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα Samsung DeX για να δείτε τη μεγάλη και αυξανόμενη λίστα των εφαρμογών που υποστηρίζονται και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung DeX.

[4] Η λειτουργία Discord στο Game Launcher θα είναι διαθέσιμη από το τέλος Αυγούστου και η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών ποικίλλει ανάλογα με τις χώρες.  

[5] Τα Spotify και YouTube προορίζονται μόνο για νέους χρήστες του Premium που διαθέτουν λογαριασμό Samsung και δέχονται ενημέρωση για την προσφορά κατευθείαν από τη Samsung. Οι προσφορές αυτές είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες και μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε ταξίδι στο εξωτερικό. Το προωθητικό πακέτο για δωρεάν 4μηνη δοκιμαστική περίοδο του YouTube Premium είναι διαθέσιμη με την αγορά και την ενεργοποίηση μιας λειτουργικής συσκευής έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Η προσφορά ισχύει για χώρες όπου διατίθεται το YouTube Premium και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για τους πλήρεις όρους: youtube.com/t/premium_restrictions.

[6] Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 6.840mAh (ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας). Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας θα μειωθεί φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...