Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 142
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

18 Μαρτίου 2021 12:17

Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 κάνουν την καινοτομία προσιτή σε όλους

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F04%252Fbc3a99696f255878e90442f0b2f4efde XL

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε σήμερα τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A που καθιστoύν την καινοτομία προσιτή σε όλους. Με τα νέα Samsung Galaxy A οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από μια καταπληκτική κάμερα και να απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία προβολής…

Η νέα σειρά Samsung Galaxy A επιτρέπει σε όλους να βιώσουν εκπληκτική τεχνολογία σε τιμή σύμφωνα με τις ανάγκες τους

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε σήμερα τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A που καθιστoύν την καινοτομία προσιτή σε όλους. Με τα νέα Samsung Galaxy A οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από μια καταπληκτική κάμερα και να απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία προβολής με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ομαλότερη πλοήγηση στην οθόνη, ενώ επωφελούνται από καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy, όπως η αντοχή στο νερό και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Επίσης, η νέα σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει πρόσβαση στο ευρύτερο οικοσύστημα συνδεδεμένων Galaxy συσκευών, όπως τα Galaxy Buds Pro, το Galaxy SmartTag και το Galaxy Tab[1] για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία κινητής.

«Η Samsung προσπαθεί να δώσει στους καταναλωτές αυτό που θέλουν και χρειάζονται περισσότερο. Για αυτόν το λόγο, δημιουργήσαμε τη σειρά Galaxy A με το όραμα να κάνουμε τις καινοτομίες Galaxy διαθέσιμες σε όλους», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 εκφράζουν τη φιλοσοφία της μάρκας Galaxy σε συνδυασμό με πρωτοποριακές καινοτομίες, υπηρεσίες και λειτουργίες σε προσιτή τιμή».

Δημιουργία, επικοινωνία και αυτοέκφραση με μια καταπληκτική κάμερα

Η Samsung έθεσε τον πήχη ψηλά για την ποιότητα της κάμερας και τα Galaxy A52, A52 5G και A72 δεν διαφέρουν. Καθώς φέρνουν τις συναρπαστικές καινοτομίες κάμερας στη νέα σειρά Galaxy A, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πιο διασκεδαστικές και ευέλικτες λειτουργίες για φωτογραφίες και βίντεο.

 • Ευέλικτη εμπειρία κάμερας – Η λήψη ευκρινών φωτογραφιών και βίντεο γίνεται με ευκολία χάρη σε μια ευέλικτη τετραπλή κάμερα με υψηλή ανάλυση 64MP. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν άμεσα τις αγαπημένες τους στιγμές από βίντεο 4K σε εικόνες υψηλής ανάλυσης 8MP με τη λειτουργία 4K Video Snap. Η λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής (Scene Optimizer) χρησιμοποιεί AI για λήψη με βέλτιστες ρυθμίσεις για 30 κατηγορίες εικόνων και φόντων, όπως το φαγητό, τα τοπία και τα κατοικίδια.
 • Σταθερότητα εικόνα, μέρας και νύχτα– Η λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) διασφαλίζει πως η εικόνα στις φωτογραφίες και στα βίντεο θα είναι ευκρινής και σταθερή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι η ανάγκη μαγνητοσκόπησης. Πλέον, ανεξαρτήτως τον συνθηκών φωτισμού, οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν κάθε σημαντική στιγμή. Η νυχτερινή λειτουργία (Night mode) χρησιμοποιεί επεξεργασία πολλαπλών καρέ, με αποτέλεσμα μια φωτεινή εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι.
 • Καταγραφή διασκεδαστικού περιεχομένου – Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά στο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες AR Emoji και My Filter. Επιπλέον, μπορούν να εφαρμόσουν AR φίλτρα από το Snapchat με τη λειτουργία Fun Mode[2] κατά τη λήψη περιεχομένου μέσω της κάμερας της συσκευής.

Εκπληκτική οθόνη και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

Η Samsung βελτιώνει τις εμπειρίες και το στυλ με την ευκρινή οθόνη και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ταιριάζει και αντανακλά τη ζωή των χρηστών.

 • Φωτεινότερη οθόνη και πιο ομαλή πλοήγηση – Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους στην αγαπημένη οθόνη Super AMOLED της Samsung. Πλέον, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz στο Galaxy A52 5G, και 90Hz στο Galaxy A52 και A72, η εμπειρία πλοήγησης είναι πιο ομαλή από ποτέ, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην αυξημένη φωτεινότητα των 800nits.
 • Άνετη εμπειρία προβολής– Η οθόνη έχει λάβει πιστοποίηση Φροντίδας Ματιών (Eye Care)[3] και προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης με βάση τα μοτίβα χρήσης του smartphone για να μειώσει την κόπωση των ματιών με τη λειτουργία «Eye Comfort Shield»[4].
 • Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός – Η νέα σειρά Galaxy A διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό με έμφαση στην απλότητα και στην ευχρηστία, με κυρτές άκρες και ελάχιστο πλαίσιο να περιβάλλει την κάμερα.

Διεύρυνση των εμπειριών χάρη στην ισχύ ενός εκπληκτικού οικοσυστήματος Galaxy

Η νέα εμπειρία της σειράς Galaxy A ενισχύεται από την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το οικοσύστημα Samsung Galaxy.

 • Οργάνωση και διασύνδεση – Με τη λειτουργία SmartThings μπορούν να συνδεθούν και να ελέγχονται χιλιάδες συσκευές σε περιβάλλον έξυπνου σπιτιού, απευθείας από τη σειρά Galaxy A, συμπεριλαμβανομένων φορητών συσκευών, tablet, ΗΥ και and τηλεοράσεων. Επιπρόσθετα, η λειτουργία SmartThings Find εντοπίζει τις συζευγμένες συσκευές με πιο διαισθητικές και λεπτομερείς οδηγίες, ενώ το Galaxy SmartTag[5] Bluetooth locator μπορεί να βρει μη-συνδεδεμένες συσκευές ή αντικείμενα, απλώς με τη σύνδεσή του σε αυτά.
 • Απόλαυση μουσικής με παρέα, χωρίς ταλαιπωρία – Είτε συμμετέχουν σε μια ομαδική προπόνηση από το σπίτι ή παρακολουθούν ένα podcast με τους φίλους τους, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν και να ακούσουν μουσική μαζί. Η λειτουργία Music Share συγχρονίζει εύκολα το τηλέφωνο με τη συσκευή ενός φίλου για κοινή χρήση μουσικής, χωρίς σύζευξη ηχείων. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα σύζευξης των τηλεφώνων με δύο σετ συσκευών Galaxy Buds με τη λειτουργία Buds Together.
 • Εύκολη σύνδεση και κοινή χρήση – Η λειτουργία εύκολης κοινής χρήσης (Quick Share) επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος των αρχείων, σε συσκευές Galaxy που βρίσκονται κοντά, για να μπορούν να συμφωνήσουν γρήγορα πριν από τη δημοσίευση μιας ομαδικής φωτογραφίας. Με τη λειτουργία Private Share[6], οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν με ποιον μοιράζονται περιεχόμενο ή και να ανακαλέσουν φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και μετά το διαμοιρασμό τους, με ένα μόνο άγγιγμα.

 

Περισσότερες εκπληκτικές λειτουργίες χάρη στο οικοσύστημα Galaxy

Η νέα Galaxy A διατίθεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες Galaxy που αξίζουν σε όλους τους χρήστες συσκευών Galaxy.

 • Μεγαλύτερη ηρεμία – Οι χρήστες δε χρειάζεται να ανησυχούν πια, καθώς τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη[7], με ταξινόμηση IP67. Ακόμα, το ενσωματωμένο Samsung Knox[8]—η πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung προστατεύει προσωπικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
 • Μπαταρία δύο ημερών – Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν, να δημιουργήσουν και να παρακολουθήσουν περιεχόμενο, χωρίς ανησυχία, με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί δύο ημέρες[9] στα 4,500mAh για το A52 και 5,000mAh για το A72[10].
 • Υψηλές ταχύτητες 5G – Η ζωή κινείται γρήγορα και τα τηλέφωνα πρέπει να συμβαδίζουν. Με ισχυρές, υψηλές ταχύτητες και εντυπωσιακή απόδοση, το Galaxy A52 5G καθιστά προσιτή την 5G συνδεσιμότητα[11].
 • Απόλαυση premium απαραίτητων χαρακτηριστικών – Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά Galaxy, μεταξύ των οποίων στερεοφωνικά ηχεία και εξωτερική μνήμη ως 1TB[12]. H εμπειρία των στερεοφωνικών ηχείων βελτιώνεται με το Dolby Atmos, για ένα πλούσιο αποτέλεσμα ήχου γεμάτο με αναβαθμισμένο βάθος και λεπτομέρεια. Ακόμα, το επανασχεδιασμένο One UI 3[13] επιτρέπει τις πιο διαισθητικές εμπειρίες και συνεπείς αλληλεπιδράσεις, αυξάνοντας την ταχύτητα, μειώνοντας τους περισπασμούς και επισημαίνοντας σημαντικές πληροφορίες.
 • Υποστήριξη βιωσιμότητας – Η Samsung αξιολογεί τακτικά τα προϊόντα, τη συσκευασία και τις λειτουργίες για να ανακαλύψει νέους τρόπους να βελτιώσει τις προσπάθειες για προώθηση της βιωσιμότητας. Τα νέα Galaxy A52, A52 5G and A72 χρησιμοποιούν χαρτοπολτό και χαρτί για να μειώσουν τον άδειο χώρο και την χρήση υλικών για τη συσκευασία[14].
 • Ενημερώσεις λογισμικού– Στόχος της Samsung είναι πάντα να προσφέρει στους χρήστες συσκευών Galaxy ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα κινητής και πλέον επεκτάθηκε και στη σειρά A. Τα Galaxy A52, A52 5G, και A72 θα υποστηρίζουν αναβαθμίσεις λειτουργικού για τρεις γενιές και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια[15].

Διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά Galaxy A Series θα διατίθεται από τις 22 Μαρτίου 2021 σε Ελλάδα και Κύπρο στις αποχρώσεις Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black, και Awesome White[16]. Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 22 Μαρτίου 2021 ως 11 Απριλίου 2021, θα δίνεται ως δώρο ένα Galaxy Buds Plus[17].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντος

Προδιαγραφές

Galaxy A52

Galaxy A52 5G

Galaxy A72

Οθόνη

6,5” FHD+ Super AMOLED

Infinity-O Οθόνη (1080 x 2400),
407 ppi

90 Hz ρυθμός ανανέωσης

6,5” FHD+ Super AMOLED,

Infinity-O Οθόνη (1080 x2400), 407 ppi 

120 Hz ρυθμός ανανέωσης

6,7” FHD+ Super AMOLED
Infinity-O Οθόνη (1080 x 2400), 394 ppi 

90 Hz ρυθμός ανανέωσης

* Infinity-O Οθόνη: μια οθόνη σχεδόν χωρίς πλαίσια.

* Η οθόνη μετριέται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας. 

Διαστάσεις
&
Βάρος

75,1 x 159,9 x 8,4χιλ

189γρ

75,1 x 159,9 x 8,4χιλ

189γρ

77,4 x 165,0 x 8,4χιλ

203γρ

Κάμερα

 

[Μπροστά]

32MP FF (F2.2, 0.8µm)

[Μπροστά]

32MP FF (F2.2, 0.8µm)

[Μπροστά]

32MP FF (F2.2, 0.8µm)

[Πίσω]

Κυρίως: 64MP OIS AF (F1.8, 0.8µm)

Ultra Wide: 12MP FF (F2.2, 1.12µm)

Macro: 5MP FF (F2.4, 1.12µm)

Βάθους: 5MP FF (F2.4, 1.12µm)

*Zoom

Ψηφιακό ζουμ μέχρι και 10X

[Πίσω]

Κυρίως: 64MP OIS AF (F1.8, 0.8µm)

Ultra Wide: 12MP FF (F2.2, 1.12µm)

Macro: 5MP FF (F2.4, 1.12µm)

Βάθους: 5MP FF (F2.4, 1.12µm)

*Zoom

Ψηφιακό ζουμ μέχρι και 10X

[Πίσω]

Κυρίως: 64MP OIS AF (F1.8, 0.8µm)

Ultra Wide: 12MP FF (F2.2, 1.12µm)

Macro: 5MP FF (F2.4, 1.12µm)

Tele(3x): 8MP OIS AF (F2.4, 1.0µm)

*Zoom

Ψηφιακό ζουμ μέχρι και 30X

Οπτικό ζουμ στα 3X

AP

Οκταπύρηνο (2×2.3 ㎓ + 6×1.8 ㎓)

Οκταπύρηνο (2×2.2 ㎓ + 6×1.8 ㎓)

Οκταπύρηνο (2×2.3 ㎓ + 6×1.8 ㎓)

Μνήμη

RAM: 6/8GB 

ROM: 128/256GB 

RAM: 6/8GB

ROM: 128/256GB​

RAM: 6/8GB 

ROM: 128/256GB 

* Ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, το χρώμα, την αγορά και τον πάροχο.
* Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μπορεί να εξαρτάται από το προεγκατεστημένο λογισμικό. 

Επεκτάσιμη μνήμη
& κάρτα
SIM

2 slots (SIM 1 + Hybrid)

Micro SD: Up to 1TB

* Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον κατασκευαστή.

* Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο.

* Η χρήση της eSIM σε συσκευή Galaxy μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενημέρωσης λογισμικού ή να απενεργοποιηθεί σε ορισμένες αγορές όπου αγοράζεται. Η διαθεσιμότητα του πακέτου eSIM για κινητά ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο. Επικοινωνήστε με τον πάροχο σας εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει eSIM.

Μπαταρία

4,500 mAh (τυπική τιμή)

4,500 mAh ​(τυπική τιμή)

5,000 mAh (τυπική τιμή)

* Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό εργαστηριακή κατάσταση τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Φόρτιση

25W Fast Charging

* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC.

OS

Android 11

Δίκτυο

LTE

5G Sub6 FDD,5G Sub6 TDD

LTE

* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη. 

Συνδεσιμότητα

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4G+5GHz)

Bluetooth® v 5.0

USB Type 2.0-C

Location (GPS, Glonass, BeiDou, Galileo) 

* Η κάλυψη Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο για ορισμένες χώρες. 

Πληρωμή

NFC

MST

* Διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές. Οι λύσεις πληρωμής και οι διαθέσιμες δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τους παρόχους υπηρεσιών.

Αισθητήρες

Επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρας γυροσκοπίου, γεωμαγνητικός αισθητήρας, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου, αισθητήρας φωτός, αισθητήρας εικονικής εγγύτητας

Αυθεντικοποίηση

Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, κωδικός 

Βιομετρικός τύπος κλειδώματος: Αναγνώριση προσώπου, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Ήχος

[Στερεοφωνικά ηχεία από την AKG]

Ήχος surround με τεχνολογία Dolby Atmos

[Αναπαραγωγή ήχου εξαιρετικά υψηλής ποιότητας]

UHQ 24-bit

PCM: μέχρι 24 bits

[Μορφή αναπαραγωγής ήχου]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

[Bluetooth]

Διπλός ήχος: Συνδέστε δύο συσκευές Bluetooth στα Galaxy A52, A52 5G και A72 για αναπαραγωγή ήχου μέσω των δύο συσκευών ταυτόχρονα.

* Οι δύο συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να εμφανίζουν μια μικρή διαφορά στην έξοδο ήχου.

Scalable Codec: Βελτιωμένη σύνδεση Bluetooth υπό παρεμβολή ραδιοσυχνότητας περιβάλλοντος.

* Διατίθεται μόνο για ορισμένα αξεσουάρ της Samsung.

* Οι δύο συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να εμφανίζουν μια μικρή διαφορά στην έξοδο ήχου. 

* Διατίθεται μόνο για ορισμένα αξεσουάρ κατασκευασμένα από τη Samsung και την AKG. 

Βίντεο

[Μορφή αναπαραγωγής βίντεο]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM 

[Σύνδεση με τηλεόραση]

Ασύρματη: Smart View (screen mirroring 1080p στα 30fps) 

Αντοχή στο νερό

IP67

* Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε 1 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Συνιστάται το ξέπλυμα των υπολειμμάτων και το στέγνωμα, εάν είναι βρεγμένο. Δεν συνιστάται για παραλία, χρήση πισίνας και σαπουνόνερο.

 

[1] Τα Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag, και Galaxy Tab πωλούνται ξεχωριστά.

[2] Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις αγορές και τους παρόχους.

[3] Η SGS, η κορυφαία εταιρία πιστοποίησης διεθνώς, απένειμε στην οθόνη της σειράς πιστοποίηση Φροντίδας Ματιών, χάρη στην ικανότητά της να μειώνει το μπλε φως. Η πιστοποίηση μπορεί να βρεθεί στο www.sgs.com.

[4] Η λειτουργία Eye Comfort Shield είναι απενεργοποιημένη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και πρέπει να ενεργοποιηθεί από τις Ρυθμίσεις τηλεφώνου.

[5] Το Galaxy SmartTag πωλείται ξεχωριστά.

[6] Η λειτουργία Private Share επιτρέπει ασφαλέστερη κοινή χρήση με τεχνολογία κρυπτογράφησης που βασίζεται σε blockchain και λειτουργεί μεταξύ Galaxy smartphones με Android P ή μεταγενέστερο. Απαιτείται λήψη της εφαρμογής για την αποστολή /λήψη συνδέσμου Private Share. Μετά την κοινή χρήση, οι αποστολείς μπορούν να ανακαλέσουν τα αρχεία από τους λήπτες.

[7] Τα Galaxy A72 και Galaxy A52 έχουν ταξινόμηση IP67. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε 1 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για παραλία, χρήση πισίνας και σαπουνόνερο. Σε περίπτωση που χυθούν υγρά που περιέχουν ζάχαρη στο τηλέφωνο, συνιστάται το ξέπλυμα της συσκευή με καθαρό νερό, πατώντας τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το τρεχούμενο νερό βρύσης ή το ντους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

[8] Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

[9] Υπολογίζεται με βάση το προφίλ χρήσης ενός μέσου / τυπικού χρήστη. Αξιολογείται ανεξάρτητα από το Strategy Analytics μεταξύ 2021.01.20-01.31 στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκδόσεις πριν από την κυκλοφορία των SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 με προεπιλεγμένη ρύθμιση χρησιμοποιώντας δίκτυα LTE και 5G Sub6 (ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί σε δίκτυο 5G mmWave). Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό των φορών που φορτίζονται και πολλούς άλλους παράγοντες.

[10] Τα Galaxy A52 LTE και A52 5G έχουν μπαταρία χωρητικότητας 4,500mAh, και το Galaxy A72 έχει μπαταρία χωρητικότητας 5,000mAh.

[11] Η διαθεσιμότητα δικτύου 5G και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

[12] Η SD κάρτα πωλείται ξεχωριστά.

[13] One UI 3.1

[14] Αυτά τα υλικά είναι πιστοποιημένα ως PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), SFI (Sustainable Forestry Initiative) και FSC (Forest Stewardship Council) certified

[15] Μετά την αρχική κυκλοφορία του τηλεφώνου. Η διαθεσιμότητα ασφάλειας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή και την αγορά. Οι λίστες των μοντέλων ενημέρωσης ασφαλείας υπόκεινται σε αλλαγές και θα επανεξετάζονται σε περιοδική βάση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα «Ενημερώσεις ασφαλείας» της Samsung για κινητά https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

[16] Τα διαθέσιμα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

[17] Η εξαργύρωση θα γίνεται μέσω Samsung Members έως 11 Μαΐου 2021.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος Σεπτεμβρίου 2023

  Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. HDMI Mod...
 • HDMI Modulators

  HDMI Modulators

  Η διανομή τηλεοπτικού σήματος είναι ένας τομέας της τεχνολογίας που έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και συνεχίζει να εξελίσσεται στις μέρες μας, με τεράστιο εύρος εφαρμογών που συναντάμε κυρίως σε χ...
 • Infomir MAG544 & MAG544w3

  Infomir MAG544 & MAG544w3

  Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG της Infomir, πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης για να τα δοκιμάσουμε και να τα παρουσιάσουμε αυτό τον μήν...