Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 180
techmail
SECURITY REPORT 143
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27 Ιουλίου 2022 13:03

Το νέο HP Spectre με οθόνη 13’’ και το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο HP Envy εμπνέουν τους δημιουργικούς χρήστες να δημιουργήσουν στον υβριδικό κόσμο

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F07%252Fhp laptop

Η HP παρουσίασε τα νέα laptop HP Spectre και HP Envy, που έχουν κατασκευαστεί με την ευελιξία να δημιουργούν απρόσκοπτα στον σημερινό υβριδικό κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται άνοδος της οικονομίας των δημιουργικών χρηστών, εισάγοντας ατελείωτες δυνατότητες για να κυνηγήσουν οι άνθρωποι το πάθος τους ως ευκαιρία μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Το 68% των δημιουργικών χρηστών ξεκίνησαν ή επέκτειναν τις δραστηριότητές τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με το 98% από αυτούς να δημιουργούν έσοδα από τη δημιουργία περιεχομένου σε μερική απασχόληση. Αυτοί οι επαγγελματίες χρειάζονται εργαλεία που τους επιτρέπουν να συνεργάζονται εύκολα με άλλους, καθώς το 56% των creative pros τείνουν να είναι λιγότερο αφοσιωμένοι στον ομιλιτή εάν το video του είναι απενεργοποιημένο. Οι επιδόσεις ισοδυναμούν με παραγωγικότητα, γι’ αυτό το 60% των δημιουργικών χρηστών επιβραβεύουν τις επιδόσεις σε έναν υπολογιστή.

HP Envy x360 13.3 image 11

 «Οι δημιουργικοί χρήστες δεν περιορίζονται μόνο σε επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, συνθέτες και συντάκτες, ο καθένας είναι δημιουργός που συνεργάζεται με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους και δημιουργεί από το σπίτι, την εργασία και όλα τα ενδιάμεσα μέρη», είπε η Josephine Tan, Global Head, Consumer Personal Systems της HP Inc. «Ο σημερινός υβριδικός κόσμος απαιτεί μια νέα προοπτική σχετικά με το τι μπορεί κανείς να δημιουργήσει, γι’ αυτό η HP λανσάρει ένα ποικιλόμορφο σύνολο συσκευών στο χαρτοφυλάκιο των Spectre και Envy για να επιτρέψει τη δημιουργία χωρίς περιορισμούς».

HP Envy 16 image 18

Δημιουργήστε με όποιον θέλετε

Δημιουργήστε με ομαλό, απρόσκοπτο και συνεργατικό τρόπο με τη νεότερη σειρά υπολογιστών Spectre και Envy. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν το HP Presence και το HP GlamCam για να προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες εικόνας και ήχου στις βιντεοκλήσεις, με χαρακτηριστικά όπως:

 • Μια κάμερα 5 MP για τέλεια ευκρίνεια εικόνας κατά τη συνεργασία με συναδέλφους ή συνάντηση με πελάτες.
 • HP Auto Frame και HP Dynamic Voice Leveling για διαδραστική εμπειρία video και ήχου ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δωμάτιο.
 • Backlight Adjustment για αυτόματη διόρθωση εικόνας video σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπου μπορεί να πραγματοποιείτε μια κλήση.
 • Appearance Filter για το 60% από εμάς που είμαστε πιο ανασφαλείς στην κάμερα παρά στην πραγματική ζωή. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει να γίνονται εύκολα μικριβελτιώσεις στο δέρμα, στα δόντια και στα μάτια.
 • Bi-directional AI noise reduction, μικρόφωνα  διαμόρφωσης δέσμης και τετραπλά ηχεία για εξαιρετική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων ή \ηχητικών κλήσεων.
 • Network Booster που βελτιστοποιεί το εύρος ζώνης δικτύου για μείωση του παγώματος της οθόνης και της απόρριψης κλήσεων.
 • Ειδοποιήσεις απορρήτου που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για συνεργασία και δημιουργία σε δημόσιους χώρους, θολώνοντας την οθόνη όταν κάποιος βρίσκεται πίσω σας.
HP Envy 17.3 image 13

Δημιουργήστε ό,τι θέλετε

Ανεξάρτητα από το είδος του creative pro που είστε, οι επιδόσεις είναι το κλειδί. Οι νεότεροι υπολογιστές Spectre και Envy προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπως επεξεργαστές, οθόνες και άλλα, για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι κατάλληλη για τον τρόπο που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Οθόνη OLED με ανάλυση έως 4K για πιο φυσική εμπειρία θέασης και 120 Hz για 2 φορές ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης και ομαλές ενέργειες απόκρισης.
 • Μια οθόνη αφής για να αξιοποιήσετε πολλές χειρονομίες, όπως άγγιγμα για zoom, διπλό πάτημα και παρατεταμένο πάτημα για να δημιουργήσετε και να χειριστείτε εύκολα σχέδια και άλλο δημιουργικό περιεχόμενο. Κρατήστε σημειώσεις ή σχεδιάστε ευκολότερα με υπολογιστές που διαθέτουν στυλό.
 • Μια ποικιλία μεγεθών οθόνης και αναλογιών διαστάσεων προσφέρουν την καλύτερη προσαρμογή στη ροή του δημιουργικού σας. Επιλέξτε μια συσκευή με αναλογίας διαστάσεων 3:2 για εργασίες περιήγησης στο διαδίκτυο και παραγωγικότητα, αναλογία διαστάσεων 16:9 για παρακολούθηση video και ψυχαγωγία και 16:10 για επεξεργασία video και ήχου.
 • Πλατφόρμες Intel® Evo™ με επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς για βελτιωμένη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και απόδοση.
HP Spectre x360 16 lifestyle image 3

Δημιουργήστε από όπου κι αν σας έρθει η έμπνευση

Οι δημιουργικοί χρήστες δεν χρειάζονται μόνο μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για να τροφοδοτήσουν τις δημιουργίες τους, χρειάζονται επίσης όλα τα εργαλεία που μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους για να επεκτείνουν τη φόρτιση της μπαταρίας τους. Διαθέσιμες σε συσκευές με επεξεργαστές Intel, η HP προσφέρει έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας:

 • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε φορά που υπάρχει αμφιβολία σχετικά με την προσβασιμότητα της φόρτισης.
 • In-bag detection που αξιοποιεί την τεχνολογία Intel® Dynamic Tuning για να ρυθμίζει την ισχύ του υπολογιστή ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση ή η εξάντληση της μπαταρίας όταν τοποθετείται σε τσάντα.
 • Το Adaptive Battery Optimizer παρακολουθεί τη θερμοκρασία της μπαταρίας, την κατάσταση φόρτισης και τον χρόνο χρήσης της για να διατηρήσει την υγεία της μπαταρίας σας.
 • Το Smart Sense βελτιστοποιεί την απόδοση, τη θερμοκρασία και άλλα χαρακτηριστικά μιας συσκευής με βάση τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται.

Η δημιουργία δεν περιορίζεται μόνο σε μία συσκευή. Πάνω από το 60% των creative pros χρησιμοποιούν περισσότερες από δύο συσκευές για να δημιουργήσουν. Και το 60% είπε ότι οι υπολογιστές μπορούν να πάνε από το καλό στο τέλειο μέσω του εξαιρετικού λογισμικού. Οι νέες συσκευές Spectre και Envy διαθέτουν όλες προεγκατεστημένη την HP Palette, έναν αποκλειστικό ψηφιακό χώρο εργασίας που βοηθά στην απλοποίηση της ροής του δημιουργικού και σας επιτρέπει την ομαλή συνεργασία μεταξύ συσκευών. Βρείτε οποιοδήποτε πρόσωπο στις φωτογραφίες με το HP PhotoMatch. Απολαύστε άπειρο, ευέλικτο σχεδιασμό με το Concepts. Επεξεργαστείτε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή απρόσκοπτα και ασύρματα με το HP QuickDrop. Επεκτείνετε τον χώρο εργασίας σας, συνδεθείτε σε άλλη συσκευή για περισσότερες δημιουργικές επιλογές με το Duet για HP.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Webinar της IDComs για Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολες περιοχές

  Η IDComs – στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων τεχνικών του κλάδου μας – ανακοινώνει την επικείμενη διοργάνωση Webinar με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Διάδοση – Gap Fillers – Λήψη 4G/5G σε δύσκολε...
 • Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Τα νέα της Mistral: Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση

  Στο προηγούμενο τεύχος έγινε αναφορά στους δύο βασικούς θορύβους. Τον ενδογενή θόρυβο των ενισχυτών και τον εξωγενή θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης. Ο ενδογενής θόρυβος παράγεται α...
 • Mesh Wi-Fi setup

  Mesh Wi-Fi setup

  Ρυθμίστε το Mesh Wi-Fi γρήγορα και απλά. Πατήστε δύο κουμπιά και το Wi-Fi Mesh στο FRITZ!Box σας είναι έτοιμο για χρήση. Με το Mesh, το Wi-Fi σας φτάνει σε όλες τις γωνίες και επωφελείστε από την ...
 • Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Ikusi NBS 801/804/895 Ch48

  Η Ikusi έχει μεριμνήσει εξαρχής για τη συμβατότητα με το 2ο ψηφιακό μέρισμα (C48) και τους κεντρικούς ενισχυτές NBS, για τους οποίους η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοντέλα στη μπάντα λειτουργίας 47...
 • Engel 5G

  Engel 5G

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς ενισχυτών. Πρόκειται για ενισχυτές ιστού και γραμμής της ισπανικής Engel Axil με φίλτρο 5G, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευ...
 • NOD Transporter Blue

  NOD Transporter Blue

  Η NOD Transporter είναι θήκη κατασκευασμένη από PU & EVA και διαθέτει ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα για να προστατέψει πλήρως τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο κατά τη μεταφορά. Με minimal design...
 • Triax OTX 1310

  Triax OTX 1310

  Το οπτικό Headend kit OTX 1310 SAT της Triax, αποτελεί ιδανική λύση για τη μεταφορά δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε μεγάλες αποστάσεις, με τις ελάχιστες απώλειες. Το OTX 1310 αποτελείται από τ...
 • Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Kathrein EXR 158 / EXR 2908 / EXR 2998

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την παραλαβή των νέων πολυδιακοπτών EXR 158, EXR 2908 και EXR 2998 της Kathrein. Πρόκειται για πολυδιακόπτες με 8 εξόδους για ισάριθμους χρήστες, με εναλλαγή πολικ...
 • Redline S50 HD

  Redline S50 HD

  Το νέο μέλος της σειράς Redline S, ο δορυφορικός δέκτης S50 HD, υπόσχεται πολλά περισσότερα από έναν παραδοσιακό δορυφορικό δέκτη. Είναι πολύ οικονομικός και έρχεται κυριολεκτικά σε μέγεθος τσέπης...
 • PNY SSD CS900 250GB

  PNY SSD CS900 250GB

  Οι SSD PNY δίσκοι είναι ιδανικοί για την αντικατάσταση του παλιού σας δίσκου, αλλά και την αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Διαθέτουν μνήμη TLC NAND Flash, που προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση του λειτου...
 • Amiko / Redline / Youin

  Amiko / Redline / Youin

  Η εταιρεία AstraSat διαθέτει μεγάλη ποικιλία Android TV Box, τα οποία βασίζονται σε λειτουργικό Android που είναι φτιαγμένο ειδικά για τηλεοράσεις. Με τα Android TV Box, ο χρήστης έχει στη διάθεσή...
 • Nedis TVSM7060WT

  Nedis TVSM7060WT

  Με τη διακριτική και σκανδιναβική σχεδίασή της, η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης της Nedis μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, παρέχοντας ένα ξύλινο φινίρισμα, καθώς και απλό και ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Ψηφιακή Τηλεόραση, τεύχος 181

  Το νέο τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Αθλητικός ...
 • Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-24

  Ο Αύγουστος που μας πέρασε έκρυβε τελικά έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το τηλεοπτικό κοινό εν όψει της νέας αθλητικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τ...
 • Athens Electronix 2024

  Athens Electronix 2024

  Έχοντας στο ιστορικό μας δύο πλήρως επιτυχημένες εκθέσεις μετά την COVID εποχή, την Creta Electronix 2022 και τη Salonica Electronix 2023, ετοιμαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς για τη διοργάνωση της επό...
 • Amiko Mini Combo 3

  Amiko Mini Combo 3

  Η Amiko διευρύνει τη δημοφιλή σειρά δεκτών της Mini Combo, φέρνοντας στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο με την τελευταία έκδοση 3. Ο Amiko Mini Combo 3 είναι ένας οικονομικός δέκτης με ανάλυση Full H...
 • AXRED T90 NG

  AXRED T90 NG

  Η εταιρεία AxSat κυκλοφόρησε έναν νέο δέκτη MPEG-4 στην ελληνική αγορά, ο οποίος έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του χρήστη για επίγεια ψηφιακή λήψη. Εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner και υποστηρίζ...