Το Prime Video επαναφέρει το RoboCop μετά από σχεδόν 40 χρόνια

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία του Paul Verhoeven, το Prime Video ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του RoboCop μέσα από μια νέα τηλεοπτική σειρά.
Συγκεκριμένα, η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα αναπτυχθεί από τις Blumhouse και Atomic Monster. Ο Peter Ocko, γνωστός από τα Lodge 49 και Pushing Daisies, αναλαμβάνει χρέη δημιουργού, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, ενώ στο εγχείρημα συμμετέχουν επίσης ο James Wan και ο συνδημιουργός του RoboCop, Ed Neumeier.
Όσον αφορά την πλοκή, στο επίκεντρο της θα βρεθεί μια εταιρεία που κατασκευάζει έναν αστυνομικό cyborg, στον οποίο έχει μεταφερθεί η συνείδηση ενός νεκρού αστυνομικού. Ωστόσο, η επίσημη περιγραφή δεν αναφέρει ακόμη τα ονόματα Alex Murphy και Omni Consumer Products. Σύμφωνα με τον Wan, η νέα εκδοχή θα διατηρήσει το πνεύμα του πρωτότυπου, ενώ θα εξετάσει σύγχρονα ζητήματα γύρω από την τεχνολογία, την ταυτότητα και την εταιρική εξουσία.
Πηγή: https://unboxholics.com/
(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 23/7/2026)




