Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 185
tech2024 02 23 at 08 16 48 TM 455
SECURITY REPORT 146
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

29 Ιανουαρίου 2024 09:16

Ξεκινά η παρουσίαση των εκθετών της Athens Electronix!

athens2024 2 d013cd85

Ένας μήνας έμεινε για την πραγματοποίηση του απόλυτου γεγονότος της αγοράς για το 2024! Η Athens Electronix 2024, που διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, με ωράριο λειτουργίας 09:30-20:00.

Η Athens Electronix 2024 θα υποδεχθεί επαγγελματίες, με ή χωρίς φυσικά καταστήματα, για να έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων και να γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις.

Σήμερα, ξεκινάμε την αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Athens Electronix 2024, για να ενημερωθείτε για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στην έκθεση.


akatos logo 1024 2

Η Akatos ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και έχει καθιερωθεί στον χώρο της διανομής συστημάτων ασφαλείας. Δραστηριοποιείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση στα πεδία του CCTV, ALARM, ACCESS, INTERCOM, GPS FLEET MANAGEMENT, SMART HOME και άλλα συναφή. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει τόσα χρόνια με τους πελάτες της είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει σε επαγγελματίες του κλάδου ολοκληρωμένες λύσεις με πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Καθ’ όλη την πορεία της, η εταιρεία έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με κατασκευαστές παγκόσμιας εμβέλειας. Ήδη από το 2005, η Akatos είναι επίσημος διανομέας της Hikvsion σε Ελλάδα και Κύπρο. Άλλα μεγάλα brands τα οποία προμηθεύει στους πελάτες της είναι τα EZVIZ, INIM ELECTRONICS, VANDERBILT, AJAX, ULTRACELL, ALEAN, ALEPH, TELTONIKA, SONOFF κ.λπ.

alpha ltd logo1024 1

Αντικείμενο εργασιών της Alpha αποτελεί η εισαγωγή και προμήθεια της Ελληνικής και Βαλκανικής αγοράς με συστήματα διαχείρισης επίγειου και δορυφορικού σήματος, καθώς επίσης και με συστήματα ασφαλείας και επίβλεψης σε τεχνικούς εγκαταστάσεων και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τεχνολογίας.

Διατηρώντας μία φιλόδοξη και γοργά αναπτυσσόμενη πορεία, αντιπροσωπεύει με επιτυχία μεγάλους προμηθευτικούς και κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και επίβλεψης χώρων, καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού συστημάτων δορυφορικής και επίγειας λήψης, επεξεργασίας και διανομής τηλεοπτικού σήματος.

Το 1993 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Κ. Καραμανλή 130 Θεσσαλονίκης, θέτοντας τις βάσεις για την ευρύτερη επέκταση της γκάμας των προσφερόμενων υλικών, καθώς και την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της.

Το 1996, επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων της, ιδρύεται το Α’ υποκατάστημα σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Δοϊράνης 138 Καλλιθέας Αθηνών.

Το 2006 θέτει νέες προδιαγραφές στην αγορά προμήθειας συστημάτων ασφαλείας και επαγγελματικής εγκατάστασης δορυφορικών και επίγειων τηλεοπτικών συστημάτων, ξεκινώντας τη δραστηριότητα του Β’ υποκαταστήματος στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε χώρο 2.200 τ.μ. ως κέντρο τεχνολογίας και ενημέρωσης συνεργατών, καθώς επίσης και ως διαμετακομιστικό κέντρο εμπορευμάτων μεταξύ των υποκαταστημάτων και του δικτύου συνεργατών.

alpha aspis logo1024 1

Η ΑLPHΑ ΑΣΠΙΣ SECURITY είναι μια σύγχρονη επιχείρηση παροχής Υπηρεσιών Φρούρησης – Φύλαξης και Συστημάτων Ασφαλείας, που ιδρύθηκε το 2000 και αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στις μεθόδους και τα συστήματα Φρούρησης και Ασφαλείας. Η σταθερά ανοδική πορεία της, σε συνδυασμό με την πολιτική που ακολουθεί για την ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της, μέσω του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν τη βάση για την καθιέρωση του ονόματος της ΑLPHΑ ΑΣΠΙΣ SECURITY ως συνώνυμο του επαγγελματισμού και της υψηλής αποτελεσματικότητας στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας.

Η ΑLPHΑ ΑΣΠΙΣ SECURITY εγκαθιδρύει σχέσεις ειλικρινούς συνεργασίας με τους προμηθευτές και συνεργάτες της, δεδομένου ότι η επίτευξη της ποιότητας είναι υπόθεση όλων των εμπλεκομένων στην υλοποίηση του έργου της. Πολύτιμος παράγοντας στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας είναι το προσωπικό της.

Η εταιρεία διαθέτει ικανούς συνεργάτες επαγγελματικά καταρτισμένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας και ενεργοποιούνται ανάλογα με τη φύση και την έκταση του εκάστοτε έργου. Η εταιρεία έχει αναπτύξει δεσμούς με τους προμηθευτές της: Η διαρκής αξιολόγησή τους είναι προϋπόθεση αξιοποίησής τους.

ark logo1024 1

Το ARK Security Marketplace είναι 100% εστιασμένο, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Θέλοντας να δώσει μία νέα προοπτική με στοχευμένες υπηρεσίες και ένα One Stop σημείο συνάντησης για τη χονδρική, η εταιρεία δημιουργεί το b2b portal www.arktech.gr.

Στο νέο b2b site μπορούν να εγγραφούν μόνο επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία Brands της αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές προσφορές, προσωπικό σύμβουλο που θα δίνει λύσεις και θα συμμετέχει σε μελέτες, Live επικοινωνία και άλλα πολλά. Κάθε μέλος της ARK, είναι μέλος ενός μεγάλου Security Marketplace για επαγγελματίες της ασφάλειας, που πέρα από την πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα με καταπληκτικές τιμές, έχει μοναδικά προνόμια!

Κάθε μήνα τα μέλη του νέου marketplace επωφελούνται από νέες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή τεχνικής φύσεως, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι πάντα εκεί για να δώσει άμεσα τη καλύτερη λύση. Στην ARK θα συναντήσετε προϊοντικές λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους, όπως της Hikvision, της AJAX, της ALEPH, της SATEL, της SUPREMA, της URFOG, της Honeywell, και πολλά ακόμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

astrasat logo1024 1

H εταιρεία Astrasat δημιουργήθηκε το 1979 ως βιοτεχνική μονάδα παραγωγής επίγειων κεραιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Τη δεκαετία του 1980, υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον χώρο που εισήγαγε δορυφορικά κάτοπτρα στην Ελλάδα. Από τότε η ενασχόληση με την επίγεια λήψη συμβαδίζει με εκείνη της δορυφορικής.

Η νέα γενιά ιδιοκτητών ανέλαβε τα τελευταία 15 χρόνια να φέρει την Astrasat στον 21ο αιώνα. Σήμερα, η εταιρεία πρωτοπορεί στον χώρο, όπως πάντα, και εισάγει τεχνολογικά είδη εφάμιλλα των απαιτήσεων της ψηφιακής εποχής. Η εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών της αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

• Δίνει αξία στους συνεργάτες της!

• Λειτουργεί ως One Stop Shop, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

• Φροντίζει για τη διαθεσιμότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της.

• Διαθέτει σύγχρονες υποδομές και σύγχρονα συστήματα.

• Διαθέτει ηλεκτρονικά καταστήματα και σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

• Επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

• Προσφέρει πολλαπλές εναλλακτικές διαχείρισης, παράδοσης και πληρωμής.

• Συνεργάζεται στενά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

• Δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους.


Μπείτε στο site της 3ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Athens Electronix 2024, για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ όλων των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Xορηγοί επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων – συνεδρίων Electronix είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail και NOW.

Η Athens Electronix 2024 τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Β.Ε.Α., του E.B.E.A., του Π.Ο.Σ.Ε.Η., του Συλλόγου Οπτικών Ινών Ελλάδος, του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. και του Σ.Ε.Κ.Η.Α.

Platinum Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Athens Electronix 2024 είναι η INIM Electronics.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
 • Emme Esse 87435

  Emme Esse 87435

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
 • Ekselans CPE 1200-OLP

  Ekselans CPE 1200-OLP

  Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
 • Nedis SFIND100BK

  Nedis SFIND100BK

  Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
 • Kathrein MS & MP series

  Kathrein MS & MP series

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
 • Engel MV7400

  Engel MV7400

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
 • Ikusi Flow Smart Headend

  Ikusi Flow Smart Headend

  Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
 • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
 • V-Tech Z2024 H265

  V-Tech Z2024 H265

  Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
 • Nedis TVSM5120GY

  Nedis TVSM5120GY

  Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
 • Anga PS series

  Anga PS series

  Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
 • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
 • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
 • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
 • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...