Μάιος στο Disney+
Ιστορίες για μία ζωή σας περιμένουν στο Disney+, την streaming υπηρεσία που διαθέτει περιεχόμενο για όλους από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Hulu, FX και ESPN, προσθέτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέο, πρωτότυπο και αποκλειστικό περιεχόμενο, καθώς και ζωντανές, αθλητικές μεταδόσεις.
Ο δεύτερος κύκλος της πρωτότυπης σειράς, ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου, πιο τολμηρός και αδίστακτος από ποτέ! Ο Stanley Tucci επιστρέφει στην αγαπημένη του Ιταλία και υπόσχεται να μας πάρει μαζί του σε ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι, στον νέο κύκλο της σειράς του National Geographic, Ο ΤΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, διαθέσιμη από 12 Μαΐου, ενώ η ταινία ΒΟΗΘΕΙΑ!, από την 20th Century Studios, με τους Rachel McAdams και Dylan O’Brien, έρχεται 7 Μαΐου στο Disney+.
Για τους λάτρεις του MCU, ο Frank Castle μπαίνει ξανά στο προσκήνιο μέσα από ένα σκοτεινό και γεμάτο δράση σπέσιαλ επεισόδιο με τον Jon Bernthal να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο. Το MARVEL TELEVISION ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: THE PUNISHER: ONE LAST KILL, κάνει πρεμιέρα 13 Μαΐου.
Οι κωμικές σειρές, ABBOTT ELEMENTARY και DELI BOYS, καθώς και η σειρά του FX, WELCOME TO WREXHAM, επιστρέφουν με νέους κύκλους, ενώ η δραματική σειρά του Hulu, THE TESTAMENTS, συνεχίζει με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα.
Ο μεγάλος τελικός του UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 23 Μαΐου στο Disney+.
Standard Πρόγραμμα: 10,99 €/μήνα ή 109,9 €/έτος
Premium Πρόγραμμα: 15,99 €/μήνα ή 159,9 €/έτος
Η διαθεσιμότητα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα και υπόκειται σε αλλαγές.
Όλες οι πληροφορίες ήταν ορθές τη στιγμή της διανομής.
ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Κ2
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ
15 Μαΐου
Πρεμιέρα με 3 επεισόδια
Η μάχη για την τηλεοπτική άδεια της Κεντρικής Νοτιοδυτικής Αγγλίας φτάνει στο αποκορύφωμά της, καθώς ο πόλεμος ανάμεσα στις Corinium και Venturer περνά σε μια νέα, επικίνδυνη φάση. Πιο αδίστακτος από ποτέ, ο Τόνι Μπάντινγκαμ είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τους αντιπάλους του βήμα-βήμα, χρησιμοποιώντας τα σκάνδαλα προς όφελός του και χειραγωγώντας τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχό του στην εξουσία. Μέσα στην ηδονιστική χλιδή της υπερβολής των 80s, οι προσωπικές ζωές των ηρώων στο Rutshire βυθίζονται στο χάος. Γάμοι διαλύονται κάτω από το βάρος της φιλοδοξίας, παράνομες σχέσεις απειλούν να καταστρέψουν οικογένειες και μυστικά θαμμένα για χρόνια έρχονται ξανά στην επιφάνεια με εκρηκτικές συνέπειες. Καθώς οι αντιπαλότητες οδηγούν τους πάντες στα άκρα, οι συμμαχίες δοκιμάζονται και οι καρδιές ραγίζουν στον δρόμο προς τη νίκη. Ποιο είναι, όμως, το πραγματικό τίμημα του πολέμου;
Ο ΤΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Κ2
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC
12 Μαΐου
Όλα τα επεισόδια διαθέσιμα
Ο Stanley Tucci πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσει κανείς μία χώρα είναι μέσα από το φαγητό της. Πουθενά αλλού δεν ισχύει αυτό περισσότερο από ό,τι στην Ιταλία, όπου ακόμη και το σχήμα των ζυμαρικών και η σάλτσα με την οποία σερβίρονται διαφοροποιούν την κάθε περιοχή και μαρτυρούν την ταυτότητά της. Ο Tucci επισκέπτεται πέντε νέες περιοχές, ανάμεσά τους, μια περιοχή που δεν έχει παρουσιάσει ποτέ, την περιφέρεια Λε Μάρκε, η οποία κρύβει πολλές γαστρονομικές απολαύσεις που διαφεύγουν της προσοχής των τουριστών. Στην Καμπανία και την περίφημη πρωτεύουσά της, τη Νάπολη, τιμά ένα ξεχασμένο σταφύλι και στο Βένετο, μαθαίνει για την προέλευση του τιραμισού. Επισκέπτεται δύο πολύ διαφορετικά νησιά: τη Σαρδηνία, όπου εξερευνά τη σχέση μεταξύ φαγητού και μακροζωίας και τη Σικελία, όπου μια πολυπολιτισμική ιστορία άφησε ένα απολαυστικό σημάδι στην κουζίνα της.
Δείτε το τρέιλερ εδώ
Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ
MARVEL TELEVISION ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: THE PUNISHER: ONE LAST KILL
ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
13 Μαΐου
Καθώς ο Frank Castle ψάχνει να βρει νόημα πέρα από την εκδίκηση, μια απροσδόκητη δύναμη τον επαναφέρει στη μάχη.
WELCOME TO WREXHAM K5
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FX
15 Μαΐου
Πρεμιέρα με 2 επεισόδια
Νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή
Το 2020, ο Rob και ο Ryan αγοράζουν τους Red Dragons της 5ης κατηγορίας. Στόχος τους; Να δημιουργήσουν μια ιστορία αουτσάιντερ που θα αγαπήσει όλος ο κόσμος. Το εγχείρημα γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο και η ομάδα γράφει ιστορία. Με τρεις διαδοχικές ανόδους, οι «Κόκκινοι» εκτοξεύονται στο πρωτάθλημα της Αγγλικής Football League για πρώτη φορά μετά από τέσσερις δεκαετίες.
ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 20TH CENTURY STUDIOS
7 Μαΐου
Όταν δύο συνάδελφοι (Rachel McAdams και Dylan O’Brien), βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί, ως οι μοναδικοί επιζώντες μιας αεροπορικής συντριβής, πρέπει να ξεπεράσουν παλιές έχθρες και να συνεργαστούν για να παραμείνουν ζωντανοί. Όμως, δεν βρίσκονται πλέον στο γραφείο και ξεκινά μια σύγκρουση πείσματος και ευφυΐας που είναι γεμάτη ένταση αλλά και λεπτή, ειρωνική χροιά, σε αυτό το πρωτότυπο, σκοτεινό αλλά και κωμικό, ψυχολογικό θρίλερ.
ABBOTT ELEMENTARY K5
ΣΕΙΡΑ
27 Μαΐου
Μέρος 2
Μια κωμική σειρά για μια ομάδα αφοσιωμένων, παθιασμένων δασκάλων και μίας διευθύντριας λίγο εκτός τόπου και χρόνου, που παλεύουν με το δημόσιο σχολικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Παρά τις αντιξοότητες, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Μπορεί να μην έχουν ούτε προσωπικό ούτε πόρους, αλλά αυτοί οι απίθανοι δημόσιοι λειτουργοί αγαπούν τη δουλειά τους, ακόμα κι αν απεχθάνονται την αδιαφορία της Σχολικής Διεύθυνσης για την εκπαίδευση των παιδιών.
DELI BOYS Κ2
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ
28 Μαΐου
Αποδεικνύεται ότι η κληρονομιά μιας εγκληματικής αυτοκρατορίας ήταν το εύκολο κομμάτι. Περισσότερα χρήματα φέρνουν όμως περισσότερα προβλήματα. Στον δεύτερο κύκλο του Deli Boys, τα αδέρφια Ραζ και του Μιρ Νταρ πνίγονται στο βρώμικο χρήμα και οι πιο ύποπτοι απατεώνες της Φιλαδέλφειας τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Στο παιχνίδι μπαίνει ο Μαξ Σούγκαρ: βασιλιάς των καζίνο, ειδικός στο ξέπλυμα χρήματος και ο νέος έρωτας της θείας Λάκι, ο οποίος μετατρέπει το ξέπλυμα σε μια χαοτική κατάσταση. Ο Ραζ καταστρώνει σχέδια εκδίκησης εναντίον του Άχμαντ, όσο ο Μιρ προσπαθεί να επεκτείνει την DarCo χωρίς να την τινάξει στον αέρα, ενώ ο εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας, Άντριου Τσάντγουοτερ, ελπίζει ότι μια μεγάλη αποτυχία θα τον κάνει δήμαρχο.
THE TESTAMENTS
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ HULU
Νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη
Η νέα σειρά, The Testaments, ένα νέο κεφάλαιο από τον showrunner και τους executive producers του The Handmaid’s Tale, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Margaret Atwood. Πρόκειται για μία δραματική ιστορία ενηλικίωσης, τοποθετημένη στον κόσμο της Γαλαάδ. Η σειρά ακολουθεί δύο νεαρές έφηβες, την υπάκουη και ευσεβή, Άγκνες Μακένζι και τη νεοαφιχθείσα στον κόσμο της Γαλαάδ, Ντέιζι. Καθώς περιηγούνται στις επιχρυσωμένες αίθουσες της ελίτ προπαρασκευαστικής σχολής της θείας Λίντια, για μελλοντικές συζύγους, έναν χώρο όπου η υπακοή επιβάλλεται βάναυσα και καλύπτεται από ιερό άλλοθι, ο δεσμός τους γίνεται ο καταλύτης που θα ανατρέψει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ DISNEY+ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪΟΥ
23 Μαΐου
Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών θα μεταδοθεί ζωντανά στο Disney+. Το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 19:00, η Barcelona θα αναμετρηθεί με την OL Lyonnes.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ
| ΜΠΛΟΥΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20 Μαΐου | TRAVIS JAPAN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Τώρα διαθέσιμο |
| ΕΡΙΚ ΝΤΕΪΝ: ΖΩΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ – ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΪΑΝ ΣΟΓΙΕΡ 6 Μαΐου | LISA ANN WALTER: IT WAS AN ACCIDENT STAND-UP ΣΠΕΣΙΑΛ 15 Μαΐου |




