Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιστρέφει η Primera Division, δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Σερί αγώνων στο πρόγραμμα
Η Primera Division είναι το επόμενο, χρονικά πάντα, μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που παίρνει τη σκυτάλη της επιστροφής στα γήπεδα.
Αρχή την Πέμπτη 11 Ιουνίου με το ντέρμπι της Σεβίλλης, μεταξύ της Σεβίλλη και της Μπέτις. Φυσικά, όλες οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται χωρίς θεατές ενώ αρκετές θα είναι οι αλλαγές εδρών, φερ’ ειπείν η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίζει στο προπονητικό της κέντρο και όχι στο αχανές «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αλλά.
Συνολικά οι 20 ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα δώσουν 220 παιχνίδια μέσα σε 39 ημέρες (!), ως τις 19 Ιουλίου!
11/6 | 23:00 | Σεβίλλη – Μπέτις | COSMOTE SPORT 2 |
12/6 | 20:30 | Γρανάδα – Χετάφε | COSMOTE SPORT 2 |
12/6 | 23:00 | Βαλένθια – Λεβάντε | COSMOTE SPORT 2 |
13/6 | 14:00 | Εσπανιόλ – Αλαβές | COSMOTE SPORT 2 |
13/6 | 18:00 | Θέλτα – Βιγιαρεάλ | COSMOTE SPORT 2 |
13/6 | 20:30 | Λεγανές – Βαγιαδολίδ | COSMOTE SPORT 2 |
13/6 | 23:00 | Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα, | COSMOTE SPORT 2 |
14/6 | 14:00 | Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μ. | COSMOTE SPORT2 |
14/6 | 20:30 | Ρεάλ Μαδρίτης – Εΐμπαρ | COSMOTE SPORT2 |
14/6 | 23:00 | Σοσιεδάδ – Οσασούνα | COSMOTE SPORT2 |